utorak, 24. lipnja 2014.

Sveštenik

Bilo je blizu kraja školske godine, dani su bili topliji i djevojke su počele nositi laganije stvari. Tih se dana seoski svečenik razbolio i morao je otići u Zagreb na lječenje. Crkva je poslala dostojnu zamjenu.
Na njegovo mjesto došao je Roman. Mlad svečenik sa nekih 37, 38 godine, visok, divnog tijele, crne kose i tamnih očiju. Kad je govorio činilo se kao da se tresu planine imao je dubok, muževan glas.
Selom se brzo pročuo glas da je stigao novi zgodan svečenik i ubrzo je crkva bila puna, pa čak i onih koji nisu inače u nju zalazili.
Djevojke i djevojčice bile su zahvalne na nadolazečim toplim danima jer su mogle pokazati svoje atribute.
Maja je bila mlada djevojka od svojih 25, 26 godina, nije bila neka ljepotica za razliku od seoske dive Katje, bila je moglo bi se reći čak i punija, otkačena rokerica, divlje naravi i divljeg izgleda. Nije bila česta u crkvi osim kad bi je roditelji natjerali – što je tako i onako bila prava rijetkost.
Ali ni ona nije ostala ravnodušna nad Romanom, njezina najbolja frendica Katja, zaljubila se preko ušiju te ju je nagovorila da krene sa njom na nedjeljne mise za mlade.
Tako je bilo i te nedjelje, sjele su u klupu jedna do druge, crkva je bila puna djevojaka, dečki su imali neko takmičenje pa su bili na ranijoj misi, tek je tu i tamo poneki sjedio kraj svoje djevojke.
Tada je za oltar stao on, počela je misa, sve je teklo ko i inače, kad je Maja nešto htjela komentirati Katji imala je što vidjeti. Katjine ruke igrale su se sa njezinom macom ispod tanke suknjice. Masirala je klitoris gledajući u Romana. Maja se zacrvenila i malo zbunila ali nije htjela izdati prijateljicu pa je šutila.
Katja je gurala prstiće u svoju macu i počela mumljati od strasti, zbor je nešto pjevao pa se njezin glas izgubio u pjesmi.
Roman je često pogledavao u njihovom smjeru i jedna i druga osjećale su kako ih njegov pogled skida.
Kad je misa bila gotova i djevojke su ustale klupa ispod Katje bila je mokra od njezinih sokova.
Maja se samo nasmijala i pitala Katju
- je ti se svidjela misa -
Katja se samo nasmijala.
Djevojke su se dogovorile da se vide poslije podne i otišle kućama.

To poslijepodne Maja je krenula Katji. Nije voljela ići kroz selo pa je krenula zaobilaznim putom na rubu šume.
Na pola puta ugledala je nekog kako joj dolazi u susret. Bio je to Roman, Bio je u laganim lanenim hlačama i košulji nitko ne bi rekao da je svečenik.
Pozdravili su se i taman kad je Maja htjela krenuti dalje Roman ju je pitao
- svidjela ti se današnja misa? -
Maja zbunjeno odgovori da je bila podnošljiva al da ona ne voli baš crkve.
Roman se nasmije i veli
- ali očito voliš svečenike, bar je tako izgledalo -
Maja se zacrveni i pita kako to misli
Roman joj odgovori
- Čulo se mumljanje iz tvog reda a i klupica je bila mokra nakon što si otišla, možda sam svečenik ali znam prepoznati ženske sokove kad ih vidim.
Maja se skamenila i počela mucati
-ne ne…. ovaj.. to je bila.. tj nije bila… bilo je već tako… ovaj – pogne glavu i reče – Katja je mastrubirala za vreme mise.
Roman joj priđe i podigne joj glavu, gledao ju je ravno u oči
imala je osjećaj kao da joj dere dušu, počela je teško disati i primijeti da se je ovlažila.
Roman veli
- a je li, šteta, ponadao sam se da si ti, ali tebe očito ništa ne može napaliti…… ili sam u krivu

Prije nego se snašla i odgovorila njegova ruka bila je ispod njezine haljine, milovao joj je bokove, a zatim nježno preko vlažnih gaćica prsti prvi put dotaknu njenu macu.
Stresla ju je struja on se samo nasmijao i rekao
- mislim da si spremna za mene
Maja je samo kimnula glavom
Spustio je svoje usne na njene te je nježno poljubi, uzvraćala mu je poljupce i milovanja kao da je znala što slijedi,
legli su na prašnjav put i on joj raširi noge i strgne gaćice, lizao joj je macu kao da zna kako se to radi.
Maja nije mogla vjerovati kako ju je lizao svršila mu je na jeziku nekoliko puta, a onda osjeti na ulazu u macu njegove prste.
Maja je bila razrađena nije bila djevica ali je imala osjećaj kao da joj njegovi prsti razvlaće macu do krajnjih granica.
Roman ustane i reče joj, moram ti raširiti picu jer inaće neću moći ući.
Maja se je smrzla, u glavi joj se vrtila ta rečenica, pitala se koliki je, instinktivno je pružila ruku da ga opipa, a on razveže hlaće i izvadi ga.
Maja je vrisnula i stisla noge k sebi niada nije vidjela toliki kurac, nije bio dugačak nekih 15 cm ali je bio toliko debel kao i Romanova šaka.
Roman je primi za koljena i reče, ne brini neću ga gurnuti dok ti ne pripremim picu za njega.

Raširila je noge i ponudila mu svoju macu da radi sa njom što želi, uzela mu je kurac u ruku i počela ga drkati.
Roman joj spusti bretele i počne lizati bradavice te se ponovno uputi ka njenoj pici.

Ležala je na leđima a on ju je opkoračio, pušila mu je kurac – bolje rečeno lizala ga jer joj nije čak ni glavić stao u usta a on joj je obrađivao picu.

Prvi put joj je netko gurnuo 4 prsta u macu, boljelo je zacvilila je.
Ne puštam te dok te ne pojebem – rekao je Roman
biraj hoćeš da ju pripremim ili da ti ga samo nabijem.

Odlučila se za pripremu, i ta bol čak ju je palila.
Roman je imao u njoj 4 prsta i uskoro im pridružio i palac, Maja je cvilila od boli a on joj nabi u usta kurac da ne vrišti, počela je odizati guzu od poda kad je krenuo člancima pristiju u nju, boljelo je, ali on je bio teži od nje i pritisnuo ju je svojim tjelom, Maja se počela otimati, boljelo ju je užasno, a šaka je polako ulazila u njenu macu.

Ušao je.

Dignuo se sa Maje ne vadeći šaku iz nje, Maja je molila da ju makne ali on se samo nasmijao. – sada ću te jebati šakom a onda kurcem malena, rekao je Roman. Počeo je kružiti šakom u njoj Maja je plakala od bola al ga je toliko željela da je sve trpila, Kad je pogledala svoju macu vidjela je da čak malo krvari – rastrgao sam je – rekao je Roman vadeći ruku iz Maje te mečući glavić na njenu rupicu.

Polako ga je gurnuo, Maja je vrisnula osjetivši njegovu veličinu, nikad tako nije bila popunjena, legnuo je na nju i počeo nabijati.
Ljubili su se divljački a on ju je jebao kao nitko do tada.
Svršio je u nju toliko mnogo da je dio počeo curtiti kraj njegovog kurca van Maje.

Nasmijao se i pogledao ju – mala želim te već više od mjesec dana ali nisam se usudio ni maštati o ovome. Maja se nasmijala i poljubila ga, i ja tebe želim ali stvarno nisam mislila da ću biti ovakve sreće.

Ustali su i obukli se, Maja je jedva stajala na nogama, Roman joj predloži da joj pomogne da dođe do Katje jer nije mogla hodati, Putem su se mazili, ljubili i ona mu je još jednom popušila. Pred Katjinom kućom obečala mu je da će sutra svratiti do župnog dvora te da će prespavati kod njega.

Također mu je obećala da će mu dati i svoju nevinu guzu da ju pojebe ali to je druga priča ako ju želite čuti.

Marija i drugari


Napunila sam 22 godine, zaposlila se, uživala u životu… Posle egzibicije koju sam imala u vozu pre nekoliko meseci, videla sam se još dva puta sa oženjenim tipom koji me je maltene silovao u prljavom veceu međugradskog voza dok su mu dva kupea dalje sedeli žena i deca. Sterilnost hotelskih soba u kojima smo se sastajali posle toga, učinila je da nestane čar sasvim solidnog seksa koji mi je pružao, ali koji mi je izgledao gotovo nebeski dok me je tucao u tom vozu. Išla sam dalje, jedan tip, drugi tip, ništa ozbiljno, ništa što bi me posebno zaintrigiralo i zadržalo u nečijem naručju.
Sasvim slučajno pre nekih dva meseca upoznala sam jednog klinca, imao je jedva 19 godina, visok, zgodan, dečački osmeh koji je razoružavao, bio je vrlo direktan, rekao je da mu se sviđam, da bi voleo bolje da me upozna, prihvatila sam njegovo pomalo naivno udvaranje i već posle drugog viđanja, kresnuli smo se u stanu njegovih rodielja koji su otišli za vikend van grada. Umeo je sasvim pristojno da koristi „stvarčicu“ kojom je bio lepo obdaren, a mene je palila već i sama pomisao da me tuca klinac. Naravno krasila ga je i napaljenost i entuzijazam svojstven njegovim godinama. Nikada mu nije bilo dosta. Tucao me je na trosedu u dnevnoj sobi, na kraju obrzirno ga je izvadio i svršio mi po stomaku. Kada smo posle petnestak minuta otišli da se zajedno tuširamo, uzela sam ga u ruku i nežno mu ga oprala. Već posle prvih dodira on je ponovo bio spreman, klekla sam u kadi i pušila mu. Tucao me je presamićenu preko veš mašine njegovih roditelja od pozadi. To je bilo jedno sasvim lepo provedeno veče. Na kraju mi je pozvao i taksi i galantno platio vožnju. Sledećeg vikenda smo ovo ponovili, nisam se žalila, on je bio moja mala i slatka tajna. Insistirala sam naravno da sve ostane među nama, nisam želela da ga upoznajem sa svojim društvom, takođe nisam imala nikakve ambicije ni da upoznajem njegovo.
Ponovo smo se videli posle nekoliko dana, otišli smo na piće u centar grada gde su bile male šanse da naletimo na nekog poznatog. Sedeli smo i zezali se, bez ikakvog držanja za ruke, dugih pogleda i sličnih emotivnih sranja. Odjedanput iza leđa mog pratioca pojavio se neki dečak, pozvao ga po imenu, on se okrete i osmehnu. Bio je to njegov brat od tetke, slučajno je prolazio i primetio ga u kafiću pa je došao da se javi. Pitao je da li mi smeta da sedne sa nama, nisam imala ništa protiv. Imao je osamnest godina, trenirao fudbal i još uvek išao u srednju školu. Sedeli smo još nekih pola sata, a onda se razišli pošto je roditeljski stan bio zauzet sve do vikenda. Moj klinac me je zvao dva dana kasnije da me pita da li bih za vikend došla kod njega kući na kafu. Rekoh mu: „nemoj da me tako folirantski zoveš na kafu, reci zašto me zoveš“
- „Hoću da te jebem, hoćeš li doći?“
- „Naravno da hoću. Šta ti radi onaj slatki brat?“
-„Nemam pojma, nisam ga video od onda, i nadam se da se ne ljutiš što se onako pojavio. Stvarno nemam ništa sa tim.“
- „Ma u redu je on, nema problema, pozdravi ga kada ga vidiš…“
Došla je i subota ,bio je lep i topao dan. Istuširala sam se,i stala ispred velikog ogledala. Moja dugačka,smeđa, blago kovrdžava kosa,zelene oči, sjajna i zategnuta koža, male ali čvrste grudi, tamne bradavice,duge i lepe noge, ravan stomak, depilirana pica…bila sam zadovoljna svojim izgledom. Obukla sam tange, i brus u istoj boji. Minić, laganu košuljicu i sandale sa visokom i tankom štiklom, za koje mi je rekao da ga posebno pale. Volela sam da svojim mušarcima izlazim u susret na taj način, da bi mi dali što više od sebe kada se nađemo oči u oči. Pozvala taksi i za manje od pola sata bila ispred njegovih vrata.
Kao da me je čekao na vratima, otvorio ih je gotovo trenutno, ovlaš smo se poljubili dok sam prolazila pored njega.
-“Kako si se skockala, izgledaš kao avion, već mi se diže.”
-“Polako, neću pobeći nigde, zato sam i došla, ali bi mogao da mi prvo sipaš čašu vina.”
-“Naravno da hoću, sve za tebe.”
Pili smo i zezali se na onom istom trosedu gde smo se prvi put kresnuli. Počeli smo da se mazimo, povukla sam se u sam ugao prostranog troseda, i svojim golim stopalom mazila mu kitu preko pantalona, od toga se napalio kao lud. Ustao je, stao pored mene i izvadio ga, već je bio kao kamen. Uzela sam ga vrhovima prstiju, lagano ga masirala. Počela sam da mu ga ližem, lagano ga dodirivala usnama, mazila mu jaja. Uzela sam ga u usta, pušila mu gledajući ga pravo u oči, od ovoga se još više napalio. Ruku mi je zavukao u gaćice, mazio mi je picu, a onda i ušao u nju srednjim prstom. Milovao mi je klitoris. Bilo mi je prijatno, lagano sam zastenjala, dajući mu do znanja da ne želim da prestane. Lagano sam mrdala kukovima i guzom, on je uvlačio i izvlačio prst iz moje već mokre mačkice, prateći ritam kojim sam gutala njegovu kitu. Opasno sam se napalila, svukli smo se, on je sada klečao ispred mene. Svojim malim stopalom masirala sam mu kurac i jaja, jer sam provalila da ga to užasno pali.Odlepio je. Nogu sam stavila na njegovo rame, druga noga ostala mi je na podu da bih mogla da se oduprem silovitom ulasku njegovog kurca u mene. Žestoko me je jebao. Povremeno sam stiskala koren njegovog kurca da ne bi svršio prerano.
Izvadio ga je i kao da sam lutka okrenuo me je u klečeći položaj. Nabio mi ga je odpozadi, snažno mi stežući grudi, uplašila sam se da će mi ostati masnice od ove njegove grubosti, ali nisam želela da nam kvarim zabavu. Blago sam vrisnula svršavajući, i u tom trenutku se otvoriše vrata sobe. Na njima je stajao fudbaler, njegov mlađi brat od tetke. Na sebi je imao samo majcu, bio je snažne, atletske građe, kurac mu je gledao negde prema plafonu. Nisam verovala svojim očima, skočila sam kao oparena. Bezuspešno sam pokušala da pokrijem svoju golotinju rukama.
-“Koji je ovo kurac?”
-“Rekla si da sam sladak, pa evo ti prilika i da probaš to slatko.”
-“Daj mi moje stvari .”
Okrenula sam se ka mom domaćinu, glumeći hrabrost. Mali je već bio iza mene i hvatao me za gole grudi, na leđima sam osetila njegovu napaljenost.
-“Pustite me, molim vas.”
Fudbaler me je uhvatio od pozadi i uvalio mi prst u picu, nehotice sam se stresla od njegovog dodira. Moj nazovi ljubavnik je stao iznad mene hvatajući me za kosu i pokušavajući da mi ubaci kurac kroz stisnute zube.
-“Niko neće znati, šta bi ti falilo da te zajedno jebu dva ovakva frajera. Moj brat će biti sa tobom dobar kao i ja. Nećeš se kajati, biće ti lepo, samo budi dobra.”
Videla sam da neće prestati sa navaljivanjem, bili su isuviše napaljeni.Na kraju sam prestala da se opirem.Legla sam, fudbaler mi se našao među nogama i uvalio mi karu, jebao me je kratko dok je ovaj drugi gledao. Izvadio ga i svršio po tepihu i trosedu, očigledno je bio napaljen do iznemoglosti gledajući nas kroz ključaonicu. Na red je došao i drugi, nastavio je da me tuca, svršio mi je po grudima i stomaku. Bez reči su me pustili da odem u kupatilo da se istuširam, nisam mogla da poverujem šta mi se dešava. Vratila sam se u sobu gde su sedela ova dvojca, obukla gaćice, gledali su me zainteresovano, bez reči, očekujući moju reakciju. Nasula sam sebi čašu vina, sela i zapalila cigaretu. Domaćin je ustao i otišao da se istušira.
-“Hoćeš da pustim neku muziku”
Pitao me fudbaler kao da se ništa nije desilo par minuta pre toga.
-“Mnogo si dobra riba, brat mi je pričao šta ste sve radili, napalio sam se kao lud, hteo sam i ja da probam.”
-“To se ne radi ovako, kretenu mali. Mogao si lepo da me pitaš, možda bih ti i dala, a ne ovako.”
Stajao je ispred mene, kita mu je i dalje štrčala u vis, mislim da je mogao odmah da me tuca ponovo.
-“Kada tvoj brat bude izašao reci mu da mi pozove taksi. Posle toga ne želim više da vas vidim.”
-“Hoćeš da se tuširaš sa mnom?”
Bio je totalno nedokazan, kada se njegov brat pojavio na vratima, pomilovao me je po obrazu i otišao u pravcu kupatila. Sedeli smo bez reči, sve dok se i fudbaler nije pojavio na vratima. Ustala sam, obukla se i rekla da mi pozovu taksi što su bez reči i uradili. Na ulaznim vratima sam se okrenula i rekla da im ne padne na pamet da pričaju o ovome jer ću ih tužiti za silovanje, i da me ni slučajno ne zovu.
Nekoliko dana nisam mogla da se povratim od šoka, ali kada sam se na kraju sabrala šta mi se dogodilo to veče, više sam se začudila sopstvenoj reakciji nego onome što su uradili njih dvojca.Slike iz njegovog stana me nisu napuštale, pomisao da su u meni praktično istovremeno bila dva mlada kurca, uzburkivala mi je krv, palila me na neki ludi, perverzni način.
Prošle su gotovo dve nedelje od tog dana, bio je četvrtak. Zazvonio mi je telefon, nepoznat broj, bio je to moj devetnestogodišnji “drugar”, izvinjavajući se, upitao me je kako sam, i da li može nešto da učini za mene.
“Da možeš, neka ti gajba bude prazna za vikend. I pozovi brata…”

Duplo iznenađenje

Usli smo u sobu…ona i ja. Rekao sam joj da se ide istusirati jer samo joj bio pripremio iznenadjenje. To iznenadjenje je trebalo biti na dan valentinova ali posto zivimo daleko morali smo odgoditi za tjedan dana nas susret. I otisla se tusirati. Navukao sam zastore na prozorima, zapalio svijece i posuo ruzine latice po krevetu. Na krevet sam stavio i poklon koji sam joj kupio. Bio sam jako uzbudjen. Osjecao sam kako mi vrela krv tece zilama. Jedva sam cekao da izadje iz kupatila. Kada je zavrsila sa tusiranjem doveo sam je u sobu. Stavio sam joj ruku na oci tako da nevidi odma iznenadjenje. Kada sam spustio ruku bila je ful iznenadjena i jako sretna. Otvorili smo poklone. Jako su mi se svidjeli njeni pokloni a mislim da su i njoj moji. Rekao sam joj da nam pusti neku muziku tako da ugodjaj bude jos potpuniji.
Polegao sam je na krevet i poceli smo se ljubiti. Onako strasno. Poceo sam je jebati…al onako preko odjece…od pomisli da ulazim u nju kurac je poceo da raste. Poceo sam je ljubiti po vratu, isao sam nize. Podigao sam joj majicu i poceo ljubiti po trbuhu. Uzivala je. Ljubio sam joj sise..onak preko grudnjaka. Zelio sam vidjeti te prelijepe cvrste sise. Vidjeti i lizati…grickati. Mmmmmm…tako joj volim grickati bradavice. Polako sam joj skinuo majicu. Ljubio sam je po vratu…po sisama..i isao prema dolje. Ljubio sam je po trbuhu i lagano krenuo prema pičkici. Ljubio sam je preko tajica. Ponovo sam krenuo prema gore. Uzivao sam dok sam ju ljubio i lizao po trbuhu. Skinula je grudnjak. Imao sam sta i vidjeti. Prekrasne grudi. Odmah sam se bacio na posao. Poceo sam da ih lizem, grickam i cuclam…mmmmmm..kako samo imaju dobar okus. U glavi mi je prolazila pomisao kako lizem njenu macu. Postao sam jos vise napaljen. Srce mi je jace kucalo. Osjecao sam svaku kap krvi kako struji mojim tijelom. Krenuo sam prema pički. Skinuo sam joj tajce i poceo ljubiti noge. Dosao sam do mace. Jos su samo gacice ostale. Ljubio sam je preko gacica. Tako sam zarko zelio zariti svoj jezik u njenu pickicu. Skinuo sam joj na brzinu gacice i stavio svoj jezik na macu. Tako je bila vrela…tako socna…mmmmmmm i sad me prodju trnci kad se sjetim tog okusa. Lizao sam je a ona se uvijala pod naletima moga jezika. Stenjala je i gurala moju glavu prema picki. Uzivao sam gledati kako stenje. Lizao sam i ljubio tu vrelu pičkicu…kušao te sokove. Bližila se vrhuncu. Nastavio sam je lizati. Svršila je i samo rekla želim te u sebi..jebi me. To me još više napalilo. Digao sam se sa kreveta i rekao da mi ga počne pušiti. Čim ga je stavila u usta odma se ukrutio. Pušila ga je tako dobro..prelazila jezikom po glaviću..uvlačila ga u usta..duboko. Kurac je bio spreman da uđe u njenu mokru i vrelu mačkicu. Rekao sam joj da legne na krevet. Došao sam na nju. Digao sam joj noge na svoja ramena. Kurcem sam joj prelazio preko mace…gore..pa dole. Bila je tako mokra…tako vrela…tako spremna da osjeti kurac u sebi…tako spremna da je dobro izjebem. Vidio sam u njenim očima tu pohotu…tu želju da ga primi…da osjeti tvrdu kurčinu u sebi. Polako sam ga namjestio..i ušao u nju. Počeo sam da je polako jebem. Uživala je dok sam je jebao sve jače i jače. Stenjala je..grebala me po prsima. Ulazio sam u nju sve jače i jače…osječao sam kako je vrela. Miris dobre jebačine širio se sobom. Jebao sam je sve brže sve snažnije. Bližio mi se trenutak da svršim..ali nisam htio da se sve tako brzo završi. Želio sam u nju uči zguza. Okrenuo sam je i naguzila mi se…mmmmm koja guza…pomislio sam u sebi. Bila je savršena…taman po mom ukusu. Namjestio sam ga i jako ušao u nju. Jebao sam je jako…svaki tren sve jače i jače..na trenutak se zaustavim..izvadim ga ali glavić ostaje unutra. Nabijem joj ga jako. Znao sam da u tome uziva…znao sam da voli osjetiti slatku bol dok je jebem. Gurao sam ga skroz do kraja..uvijala se. Imao sam jos jedno iznenadjenje za nju. Rekao sam joj da bi ju volio vezati za krevet. Nije se puno bunila..brzo sam je nagovorio…nije ni slutila sta sam joj spremio. Jednu ruku sam joj zavezao za jedan kraj kreveta..a drugu za drugi kraj. Ostala je onako nagužena. Rekao sam joj da idem do wc-a i da se brzo vračam. Otišao sam do ulaznih vrata i otvorio ih. Tamo su čekali moji frendovi da ih pustim. Bilo ih je četvorica. Ušli su. Bila je u šoku. Željela se odvezati ali nije uspjevala. Vikala je i derala se. Brzo sam joj stavio neku majicu u usta. Udarala je nogama ali joj nije uspjevalo da se odveze. Redom su se skidali frendovi. Vec je svakom kurac bio dignut. Poceli su je dirati. Istrazivati njeno tijelo. Uspjeli smo je ukrotiti…nismo joj dali da mlati nogama. Jedan je dosao iza nje i nabio joj kurčinu. Drugi su je mazili po tijelu…i drkali. Jebao ju je sve jace…razarao je njenu pičkicu. Izredali smo se svi na njoj..ali nismo svršavali..već je bila umorna..nije imala vise snage..ali to nije bio kraj. Jedan frend se podvukao ispod nje i poceo da ju jebe. Znao sam da ga jos nije nikad primila u guzu. Jako sam želio da uđem tamo. Počeo sam joj lizati guzu i užu rupicu. Kad sam je dobro navlazio stavio sam prste u usta i usao u guzu sa jednim prstom. Bolilo ju je…derala se iako se nije culo od majice. Frend je ulazio u njenu macu dok sam joj ja obrađivao guzu. Stavio sam i drugi prst. Jos jace se derala. Rupica se polako širila. Bila je spremna da je jebem u guzu. Pljunuo sam na kurac da ga navlazim i stavio ga na otvor guze. Polako sam gurao unutra. Ušao je glavić…jebao sam je samo sa glavićem…a ona je zarila nokte u plahte. Ulazio sam sve dublje unutra. Napokon sam usao do kraja. I poceo je jebati sve brze i brze. Bila je u sendviču. Nakon nekog vremena svrsio sam..svrsio sam joj u guzi. Izvadio sam ga i rekao ostalim frendovima da ju jebu u guzu. Jedva su docekali. Jedan po jedan razarali smo joj dupe…Svi smo joj svrsili u guzu. Bila je puna sperme. Ona je bila izjebana i umorna..bila je umorna toliko da nije mogla drzati guzu u zraku. Obukli smo se…oni su izasli. Ostali smo ona i ja. Odvezao sam ju i izasao iz sobe. Ostala je onako izjebana lezati na krevetu.

Prvi put nudisti

Dogodilo se prošle godine na letovanju. U braku smo već 11 godina i prvi put još od perioda zabavljanja sami smo otišli na more. Klinci su odlučili da idu sa mojim roditeljima što smo mi prihvatili sa zadovoljstvom, posebno moja ženica. Već neko vreme nagovarala me je da letujemo kao nudisti ali nikada nije bilo prilike, ovaj put nije bilo izgovora i ja sam (ruku na srce nerado) pristao. Nije me baš oduševljavala pomisao da me neznanci gledaju u Adamovom kostimu, još manje mi se sviđala pomisao da moja Jelena ( nazvaću je tako) izlaže svoje raskošno telo pogledima drugih muškaraca. Ona ima trideset i pet, dok sam ja dve godine mlađi. Crnka je, tamnijeg tena i punih usana pa me je oduvek podsećala na latino ribe što sam joj i govorio tokom naših žestokih tucanja. Struk joj je ostao vitak iako joj rodila dvoje dece a nešto težine koju je dobila rasporedilo joj se po butinama i prelepoj trćastoj guzi. Jedno rečju rasna žena. Ja sam s druge strane prosečnog izgleda, srednje visine sa nešto sala raspoređenog po bokovima i stomaku. Preko neta lako sam pronašao traženu destinaciju, nudistički kamp na grčkom ostrvu do koga smo stigli bučnim trajektom. Smeštaj je bio pristojan, udoban bungalov u hladovini četinara a nelagoda koja me je držala prva dva dana brzo je nestala. Oko nas je bilo toliko golotinje da bi obučen izgledao čudno ovako pak nitko nije obraćao pažnju na nas. Noću smo uživali u vrućem seksu u osami našeg bungalova.
Bio je sedmi dan otkako smo stigi i ja sam otišao da kupim nešto za osveženje a Jelenu sam ostavio na plaži da se izležava na suncu. Bila je gužva a i bar nije bio blizu pa sam se zadržao gotovo sat vremena. Na povratkou sam je zatekao u živom razgovoru sa nepoznatim parom koji je svoje peškire pružio pored nje. Sitnije sportski građena crvenokosa devojka i krupan kratko podšišan muškarac koji je sedeo pored Jelene očito joj pričajući neku šalu. Sedela je okrenuta njima a kada sam bliže prišao nemalo me iznenadila položajem svojih nogu, skupila ih je u kolenima ali je tako raširila butine da je taman žbun i mesnatu pička kao na tacni izložila neznančevom pogledu.
-Ej ćao.-Spazila me je Jelena. Ovo su Jovan i Sanja ( izmišljena imena), zamisli oni su iz Novog Sada. Upoznali smo se i sledećih par sati proveli u ugodnom razgovoru. Jelena je sedila znatno pristojnije ali sam par puta zapazio kako krišom baca pogled do Jovanovog međunožja. Ovome je pak ud stalno bio besramno ispružen po butini u nekom poluspuštenom položaju. Moram priznati i da je meni često privlačila pažnju Sanjina obrijana pičkica, uska i ružičasta kao u devojčice. Bili u mlađi od nas, Jovan je imao 33 a Sanja 28 godina, tek venčan par još uvek bez dece. To veče potucali smo se najžešće od dolaska u kamp. Jelena je svršavala kao luda i pitao sam se šta joj se vrzma u glavi. Sledeći dan naši novopečeni poznanici nisu se odvajali od nas, da budem precizniji Jovan od Jelene kojoj je očito prijala sva ta pažnja. Stalno se smejala njegovim dosetkama a on je zauzvrat uživao u pogledu na njeno zrelo telo i mesnatu, stalno nabubrelu pičku koju je sada besramno izlagala ne ustežući se preda mnom. Ni ona nije ostajala dužna, pogled je često zadržavala na njegovom udu za koji je i spušten imao zavidne proporcije da sam se morao zapitati koliki je tek kad je spreman za akciju. Očito su se i Jeleni slične misli vrzmale po glavi, bar sudeći po rumenom licu i stalno istrćenim bradavicama. Nisam to prekinuo jer je i mene čitava situacija silno napalila.
-Večeras imamo goste.-Reče mi moja ženica po odlasku sa plaže. Nisam ništa odgovorio iako sam osetio nelagodu i uzbuđenje u isti mah. Znao sam da se svašta može desiti to veče ali bilo me je strah iako sam priželjkivao, kako će se to odraziti na jedan skladan brak.
Prvi deo večeri protekao je u opuštenoj atmosferi, Jeli smo škampe i ribu sa žara i to zalili velikom količinom vina. Svi smo već bili polupijani kad je Jelena predložila da igramo karte, ona i Sanja, protiv mene i Jovana. Naravno gubitnici se svlače.
-Pa to i nije nešto.-Primetio sam pijano zapličući jezikom.-Ionako smo smo nudisti po čitav dan.-
Bolje ih je išlo ili su bili bolje skoncentrisane, u svakom slučaju ostali smo goli ko od majke rođeni dok su one još imale; Jelena prsuk a Sanja gaćice na sebi.
-Nema veze skidamo se i mi.-Jelena objavi pijano se cerekajući. –Sledeći krug gubitnik ispunjava želju pobedniku.
Ovaj put bili smo bolji i na Jovanov predlog njih dve golišave su otplesale pred nama. Koliko su bile pijane video sam po njihovom cerekanju i usporenom klaćenju. U jednom trenutku Jelena mi priđe i darova dug vlažan poljubac, iskoristila je taj trenutak da isturi sočnu guzu prema Jovanu koji je sedeo nasuprot mene. Nije ostalo bez odjeka, prekrstio je noge krijući ud koji se stao buditi.
-Sledeći krug gubitnik masira pobednika.- Pijano proklamova Sanja i mi podelismo još jedan krug.
Atmosfera je bila na ivici usijanja, video sam kako žene stiskaju butine i trljaju ih međusobno. Ni Jovan ni ja više nismo uspevali sakriti poodmaklu erekciju. Video sam da raspolaže većim oružjem od mene, poludignut ud opružio mu se preko desne butine izlažući ga svim prisutnima. Jelena nije odvajala pogled često oblizujući usne, to je valjda i bio razlog što su ponovo izgubile. Tromi od pića i strasti opružili smo se na stomake isčekujući naplatu. Njih dve su se izgleda sporazumele pogledima jer suprotno mojim očekivanjima Sanja se spustila na moja leđa dok je Jelena produžila do Jovana. Opkoračila ga je ugnezdivši se na njegove guzove, samo je uzdahnuo. Dok su mi Sanjine ruke stiskale ramena gledao sam kako Jovan opušta i stišće debelo meso ne bi li bolje nadražio Jeleninu pičku. Ova je pak zatvorila oči i zabacila glavu, nije gubila vreme na masažu, pomerala je karlicu napred nazad očito uživajući u dodiru pičke sa njegovom zadnjicom. Nisam mogao više da izdržim, okrenuo sam se i seo tražeći Sanjine usne. Opkoračila me je prislonivši pičkicu na moj ud. Samo je stenjala grčevito se trljajući. Jovan je lego na leđa, kurčina debela kao dečja ruka stršala je ka plafonu. Bio je duži od 22 centimetra Kao hipnotisana, mutnog pogleda, Jelena ustade a zatim ga opkorači polako se spustivši do njegove kurčine. Morala je da upotrebi prste da raširi raskvašenu pičku. Nabila se do pola i jasno sam video graške znoja kako joj klize po leđima. Pridigla se skoro do vrha a onda se spustila još jednom ovaj pit primivši čitavu kurčinu. Samo je zajecala i počela da se trese očito svršavajući. Jovan ju je privio na grudi darujući joj par trenutaka predaha. U tom trenutku morao sam zatvoriti oči koncentrišući se na sopstveno zadovoljstvo izazvano Sanjinim naticanjem na moj ud. Poduhvatio sam joj guzove i onako sitnu sa lakoćom podigao nateravši je na vrisak. Tucao sam je stojeći nekoliko trenutaka a onda je položio u fotelju podigavši joj noge na ramena. Bila je iznenađujuće uska s obziom da ju je Jovan redovno tucao svojim enormnim udom. Svršili smo gotovo istovremeno. Njeni orgazmički krici još se nisu stišali kad sam joj prosuo seme po stomaku. Vrtelo mi se u glavi i noge su mi podrhtavale od siline orgazma. U stvrnost me vratiše Jelenini krici. Ležala je na stomaku široko raširenih nogu. Jovan koji ju je opkoračio nije joj dozvoljavao da se pomeri. Šakama je stegao njene laktove a kolena joj je uglavio među butine ne dozvoljavajući joj da ih skupi. U tom položaju guzio ju je tako žestoko da sam se na trenutak uplašio za nju. Backala je glavu levo desno ne prestajući da vrišti. Iako ju je guzio svom snagom svog masivnog tela prilikom svakog njegovog prodiranja.podizala je guzove izbacujući ih u susret kurcu. Svršila je bar još dva puta kada je on urliknuo prosuvši joj seme po leđima.
Bio je to tek početak duge noći.

Soba 123

Biće da je nekim ljudima, bez obzira na sve, uistinu suđeno da ostanu skupa. Kao, recimo, meni i Ireni. Dugo smo se nas dvoje mjerkali i pretvarali da smo u potpunosti posvećeni svojim brakovima, a onda su, iznenada i neočekivano, jednog kišnog jesenjeg dana, u nama pukli svi obziri i mi smo se našli u hotelskoj sobi, pijani i žestoko napaljeni.

Irena je bila profesorica engleskog jezika, s ambicijom da jednoga dana upiše doktorat. Sreli smo se sasvim slučajno, na izložbi fotografija jednog lokalnog umjetnika. Nosila je laku, lanenu haljinu koja je naglašavala njenu krhku i lijepo oblikovanu figuru žene u tridesetima. Bila je u društvu svoga supruga i te večeri, zapravo, nije se dogodilo ništa.

No, tri mjeseca poslije, život mi se počeo činiti nezamislivim bez nje. Njena je turistička agencija iznajmila poslovni prostor u zgradi u kojoj se nalazio i arhitektonski biro za koji sam tada radio. Sve češće smo se počeli sretati u dugim, poluosvijetljenim hodnicima i nakon svakog susreta u meni je ostajalo nešto lijepo i trepetljivo.

Tog sam avgusta ušao u svoju devetu bračnu godinu. Devet dugih godina slijepe, tjelesne odanosti ženi koja je iz dana u dan sve više nalikovala na jedan običan ženski ogrizak. Ko zna šta se to dogodilo s nama? Ljubav se, valjda, zagubila negdje usput – u računima za struju i komunalne usluge, potrošila se kao sapun, i mi smo već poprilično dugo trunuli jedno kraj drugog kao dva leša.

Nekako u isto vrijeme, Irena je prolazila kroz svoju prvu veliku bračnu krizu. Njena dugogodišnja priča o zlobnoj svekrvi, tvrdoglavoj nevjesti i neodlučnom mužu tih je dana upravo dobivala svoj vrhunac. Bila je ogorčena na supruga koji, za vrijeme njenih svađa sa svekrvom, nikada nije imao hrabrosti stati na njenu stranu. „Jebena pička“, govorila je. Ponekad mi je pričala o njemu s takvim gnušanjem da sam često mislio da ga nikada nije ni voljela. Tada bih obično šutio, ne znajući kako da je utješim, ali je ona znala da je razumijem.

U početku našeg odnosa osjećao sam nelagodu kada god bih se trebao svući jer sam bio svjestan da imam nekoliko kilograma viška pa sam se plašio da joj to ne smeta. No, ona je taj moj strah opisala kao bezrazložan i adolescentski: „Oboje smo malo felšavi, ali to je cijena koju čovjek plati živeći u braku“, rekla je i nasmijala se. Jebali smo se dvaput sedmično. Ponekad su to bile maratonske jebačine u kojima satima nismo željeli svršiti, a ponekad smo samo ležali u krevetu i pričali, bez želje za seksom.

Čekala bi me u hotelskoj sobi, obično četvrtkom poslijepodne ili ponedjeljkom ujutro, ovisno od svojih obaveza. Ponekad bi prošle sedmice da se ne vidimo i tada bi jedno drugom padali u naručje s takvom žestinom da su se zidovi tresli od naših zagrljaja. I uvijek se znalo: soba 123!

Ona bi, s vremena na vrijeme, donosila travu, ja alkohol, najčešće vino. Imala je svoj ritual od kojeg je rijetko odstupala: nakon nekoliko strastvenih poljubaca, spuštala se na koljena i otkopčavala mi rajfešlus. Uzimala mi je kurac u usta i sisala ga polako, kao bombon, sve dok ne bi očeličio i postao jedan mali, žilavi, čokoladni štapić. Znala se dugo i vješto igrati s njim, a ponekad bi se čak i naljutila ako bih je u toj igri prekinuo, kao kad djetetu bez razloga iz usta uzmete cuclu. Bila je izuzetno pažljiva i radila je to iz ćeifa, za razliku od moje žene kojoj sam zabranio da mi ga puši jer je to uvijek činila samo da mi udovolji, a u nepažnji, često bi mi kitu znala ogrebati zubima. Za nju, Irena je bila kraljica pušenja!

Irenina pička je gotovo uvijek bila obrijana i uredna. Lizao sam je s takvim užitkom da je to i za mene bilo pravo otkriće (moja žena mi nikada nije dala da je ližem). Volio sam pokrete njenog tijela dok bi mi jezik istraživao njenu unutrašnjost: izvijala se, vrištala, vukla me za kosu, stezala noge oko moga vrata i molila me da nikada ne prestanem.

Svršavali smo u jednom dahu, prozračni i lagani kao listovi na vodi. Ponekad bi mi kurac uzela u usta i stala ga sisati sve dok preko naboranih rubova njenih mesnatih usana ne bi prokukljala bijela magma moje sperme, a ponekad bi pak tražila da joj ga prospem po njenim malim, špicastim sisama. I tako je to išlo, mjesecima.

A onda su se stvari počele komplicirati. Sve češće i sve otvorenije Emilija je počela sumnjati da je varam. Tužila se da sam prema njoj drzak i leden i da je više ne volim što je, na kraju krajeva, i bila istina, no suočen s posljedicama preljuba i u strahu da ne izgubim djecu, nisam nalazio hrabrosti da joj to priznam. Instiktivno sam lagao da je sve u redu, da ne postoji nikakva druga i da je u pitanju samo premorenost od posla, ali bilo je to tako jadno i neubjedljivo da sam i sam bio svjestan kako se iza tih nevješto sročenih laži sve jasnije osjeća Irenino prisustvo u našim životima.

Jedne prilike upitao sam Irenu za savjet, a ona je posve neočekivano odgovorila da je možda bolje da se prestanemo viđati. „Bar na neko vrijeme“, dodala je. Napolju je padala kiša i grad je prigušeno disao ispod jesenjeg jastuka. Šutio sam, dugo, slušajući tišinu kako raste i ispunja sobu poput prljave vode. Htio sam reći kako je to ludost i kako zapravo ne mogu ni zamisliti svoj život bez nje, ali nisam. Onda je ustala, njena čvrsta, dobro očuvana guza odlijepila se od mojih butina i uskoro se, poput mjeseca, zabjelasala u polutami hotelske sobe. U zraku se osjećao miris prolivenog vina i hašiša. „Nedostajat ćeš mi“, rekla je gledajući kroz zamagljene prozore. Ustao sam i prišao joj udišući njenu ljepotu kao da udišem cvijet u vlastitoj bašti. Obujmio sam je rukama i spustio usne na njen mekani vrat. „I ti meni, dušo. I ti meni“, rekao sam ne sluteći da je, možda, gubim zauvijek.

No, nekim je stvarima jednostavno suđeno da se ponovo dogode. Nekih mjesec i pol nakon našeg raskida, sreo sam je na parkingu zgrade u kojoj smo radili. Razmijenili smo par uobičajenih riječi pokušavajući prikriti uzbuđenje koje smo osjetili našavši se tako iznenada sučelice jedno drugom. Imala je na sebi uske traperice i rozu vestu, a u njenoj kratkoj crnoj kosi sjajilo se nekoliko sedefnih šnali. Bila je prelijepa.

„I?“, upitala je. „Kako brak?“.
Klimnuo sam glavom. „Kod tebe?“
„Ista meta, isto odstojanje“, rekla je i nasmijala se. Potom je nastupila tišina, duga, neugodna.
„Da se odvezemo negdje?“, upitah spontano. Trenutak je šutjela.
„Jesi li siguran da to zaista želiš?“
„Nikada nisam bio sigurniji, Irena.“

Provezli smo se gradom prema hotelu, ali je, kada smo već bili nadomak, Irena predložila da skoknemo do obližnjeg jezera. Bilo je hladno decembarsko predvečerje, mrak se polako spuštao i nije bilo bojazni da će nas neko vidjeti. Usput sam nazvao kući i rekao Emiliji da ću se zadržati na poslu. Po njenom glasu znao sam da nije posumnjala. Posljednjih dana svo slobodno vrijeme provodio sam upravo s njom i klincima, pa sam vjerovao da su se stvari među nama u dobroj mjeri izgladile.

Našao sam jedan zaton i tu parkirao kola. Nigdje uokolo nije bilo žive duše, pa smo izašli i sjeli na jedan oveći kamen. Večer je bila mirna, mirisalo je na masline i kišu.

„Falio si mi kao što mi u životu nikada niko nije falio“, rekla je i spustila glavu na moje rame. Bila je tako krhka i medna da sam u jednome trenutku pomislio kako će mi se istopiti u rukama. Gurnuo sam jezik među njene usne i stao je ljubiti. Njena vrela usta odgovorila su mi istom mjerom i ubrzo nas je oboje zahvatio luđački plamen strasti.

Skinuo sam njenu vestu i zaronio glavu među njene grudi. Dugo sam je tako držao u naručju grickajući njene bradavice, polako, kao da jedem dvije male prezrele višnje. Jednom rukom sam pažljivo otkopčao dugmad na njenim farmerkama i ubrzo su pod mojim prstima zapucketale malene dlačice na venerinom brijegu. Bila je mokra i napaljena. Lizao sam joj sise i gurao srednjak u picu, polako, želeći da je dovedem do ludila. „Tako te očajno želim“, vapila je ljubeći me u groznici tjelesnog užitka.

„Možda bi bilo bolje da pođemo unutra. Hladno je“, rekoh.
„Ne. Želim da to učinimo ovdje, na ovom kamenu, pod ovim crnim nebom“, odgovorila je i izvijugala mi se iz krila. Potom je ustala i skinula se. Njen bijeli trbuh ukazao se pred mojim očima kao predivna, bijela bajka. Iz obližnjih krošnji, vjetar je pružao svoje hladne prste prema njenom zaognjenom tijelu.

Otkopčala mi je pantalone i stala mi sisati kurac kao nikada do tad. On se dugo razvlačio u njenim ustima kao da je od plastelina, a onda se, odjednom, ukrutio i ona je jasno osjetila trenutak kada ga treba staviti. Popela se na mene primivši samo glavić. Htio sam da joj ga gurnem do kraja ali je ona to vješto izbjegavala jašući samo na užarenom vrhu moje žilave kite. Poznavao sam taj njen način jebanja: htjela je da što duže izdržimo.

Jebali smo se dugo, slušajući kako se u tami ljuljaju valovi, sve dok se na izmaku snaga najzad nisam prostro po njoj, napunivši joj pičku vrelim sokom života.

„Šta će biti dalje?“ upitala je dok smo se vozili kući.
Šutio sam, očekujući da nešto predloži.
„Ponovo po starom?“, rekla je, a na licu joj je zaigrao vragolast osmijeh.
„U četvrtak popodne, soba 123. Ponesi hašiš“, rekao sam.
„Svakako“, rekla je i poljubila me prije nego je izašla iz kola.

Moja draga i majstori

Nije mi bilo sasvim sve jedno, ali od tog dana naš sex je pravo uživanje. Ova priča je potpuno istinita i zato želim da je podelim sa Vama. U braku sam sa svojom suprugom punih petnaest godina, oboje smo zaposleni. Meni je četrdeseta, a ona ima trideset i osam godina. Ja izgledam sasvim pristojno i obdaren sa savim pristojnih 18 cm dok je ona prelepa crnka sa lepim telom, lepim nogama, većom trtastom guzom i ne baš velikim sisama, ali sa velikim i čvrstim bradavicama koje retko koja žena ima. Pre nego nas je život spoijo, svako je imo par sitnih i po jednu dugu vezu. Upoznali smo se na dočeku jedne nove godine i sedam meseci kasnije ozvaničili našu vezu. Ja radim za jednu privatnu firmu kao komercijalista, a ona kao lekar. Moj posao je skopčan sa putovanjima i čestim odsustvima od kuće, ali i pored toga uspevamo da održimo dobar sexualni život, volimo da maštamo, da budemo perverzni i takve nam stvari čine veliko zadovojstvo. Veoma je vatrena u krevetu i veoma glasna, ali ne samo krevetu nego i na raznim drugim mestima a bilo je takvih mnogo, nego da nedužim jer o svemu tome može se napisati roman sa dosta strana.
Bilo je leto te 2008. kada sam se spremao na put, posledni pre odmora pošto smo rezervisali sobe na moru. Ustao sam rano i posle jutarnje toalete se spremio i pijući kafu prmotavao film šta sve treba da uradim. Na polasku sam je probudio i rekao da sam našao vezu i da će majstori za klimu koju treba da montiraju doći danas. Namrgodila se što je budim tako rano, okrenula se na drugu stranu izbacivši nogu preko plahte i njena lepa guza se pojavila. Poljubijo sam je u guzu i otišao.Sve je krenulo po planu, stajem na pumpu, kupujem cigarete i novine i nastavljam dalje. Tiha muzika, lepo vreme obećavaju da će sve biti kako trba, ali posle jednog sata auto jednostavno staje i ni makac i pored moje upornosti da ga pokrenem. Zovem pomoć na putu i oni on tovare auto na šlep i vraćam se bez obavljenog posla. Dolazimo u grad i istovaramo auto u servisu a ja razmišljam dali da idem do firme ili kući. Nervozan zbog svega pozivam taxi i kažem vozaču da me vozi u firmu. Već je jedanaest i u zadnjem trenutku odustajem od posla i polazimo ka stanu. Kada sam izašao iz auta bacam pogled na zgradu i vidim da su majsori već bili i ugradili klimu, a sunce je već pržilo i pomislih kako je u stanu verovatno već prijatnije. Čovek verovatno ne može sebi da objasni zašto tada nisam zazvonio, što obično uradim, ali i sad ne znam zašto ili sam heo da je iznenadim svojim dolaskom. Pritiskam bravu a vrata otvorena i ulazim tiho da bi se malo našalio sa njom. Gledam ka dnevnoj sobi, klima radi i taman da krene ka sobama kad vidim torbu sa alatom i tu zastajem. Sad polako na prstima krećem ka spavaćoj sobi i stajem zabezeknut prizorom. Moja ženica sedi na krevetu sa raskopčanom kućnom haljinom dok ona dva momka stoje nad njom sa izvadjenim kurcima koja ona nadrkava stavlajućiih naizmenično u usta. Od iznenadjenja sam se ukopao kao skamenjen, a grlo se steglo da verujem i da sam hteo nisam mogao ništa da kažem. Oba momka su bila zaista zgodna, atletski gradjeni, ali i ne sa kurcima da bih nešto posebno pisao o tome. Jedan po proceni 16 a drugi oko 18cm. Kada sam se malo povratio od šoka još sam više bio iznenadjen da mi se kurac digao kao nikad u životu. Polako se oporavljam od šoka i povlačim se ka dnevnoj sobi i sa police uzimam kameru i krećem ka sobi gde jedan već uveliko jebe moju dragu dok joj drugi sedi na grudima i žestoko gura u grlo. Toliko sam uzbudjen da osećam kako su mi pantalone tesne i da i on hoće napolje. Izvlačim ga i drkam polako dok u drugoj držim kameru. Momak koji je jebe tako to dobro radi da je počela da stenje toliko da ovom drugom nije mogla ni da puši, tako da ga je ovaj nadrkavao iznad nje i udarao je po obrazima. Bili su sve žešći i žešći dok je moja sperma počela da prska po stazi. Tako sam žestoko svršio da mi se ruka sa kamerom počela tresti. Dok sam ja pokušavao da se smirim, momci su se promenili ali je onaj prvi stao sa strane i gledao kako to njegov kolega radi dok ga je polako drkao. I pored toga što mu je bio manji bio je žešći od svog kolege, a ona je samo stenjala i mešala ko navijena. Po sobi se prosuo njen dugi krik, što je bio znak da je žestoko svršila, ali za kratko vrme još dva duga i glasna krika. U tom zanosu nisam ni prinetio da moj kurac nije ni pao već je i dalje stajao kao kamen čvrst i uzdignut. U momentu momak zastaje i gotovo nepomično leži preko nje, a onda uz glasno stenjanje svršava u moju dragu i svali se s nje iscrpljen na krevet. Ona još koji sekund leži a zatim se ispravlja i privlači momka koji je drkajući već bijo pri kraju. Povukao je grubo za kosu, zabacio joj glavu unazad i samo sam čuo kako kaže da želi da joj svrši u usta. Sa jezikom ispruženim napolje čekala je njegovu spermu dok se on bližio vrhuncu i … Sasuo joj je lepu količinu u usta. Nikad nije gutala, bar meni, jel je govorila da to ne voli ali ovog puta je sve otišlo u njeno grlo i čak ga olizala i poljubila u glavić. Momak koji je jebao pre toga polako je počeo da se oblači i ja sam morao polako da se izvučem iz stana. Izašao sa sve kamerom i dignutim kurcem koji sam još jednom izdrkao u liftu. Nisam mogao da verujem da bi me ovakva scena mogla ovako napaliti, bar ne u stvarnosti, mada sam ranije zamišljao svoju dragu sa drugim u krevetu žestoko drkajući, ali to je bila mašt a ovo je bilo pravo jebanje moje drage. Čekao sam da momci izadju, ali ih nije bilo pa sam rešio da pozovem mobilnim telefonom i javim se da stižen. Javjam se i kažem kako sam za dva minuta kući i kako mi se auto pokvario i da sam morao da se vratim, a ona da požurim jer su majstori za klimu još tu. Dolazim, a draga me dočekuje sa osmehom i poljubcem sa usnama koje su bile do malopre pune sa kurčevima majstora i spermom jednom od njih, a momci vrše kontrlu klime i kažu da je sve ok. Kao i svaki domaćin nudim ih pićem, ali odbijaju i kažu kako ima još mnogo posla jer je sezona i da se žure. Ok momci, koliko sam dužan za montažu, upitah, a žena dobaci kako je platila i da je sve regulisano dok su se ova dvojca gledala uz smešak. Momci su otišli,a ona je otišla da se tušira. Za to vreme sam snimak prebacio na računar i pustio snimak da ide dok sam sedeo u fotelji i ponovo drkao ukrućeni kurac već treći put. Taj dan joj ništa nisam rekao već smo uveče jebali kao nikada do tada da i sama nije mogla da veruje ša je to samnom, ali kada sam hteo da mi ga popuši na kraju i da joj saspem sve u grlo počela je da se buni. Ja sam uvek voleo da devojkama svršavam u usta i da gutaju spermu jer me ta slika jako palila i osećao sam se moram priznati dominantan u svakom pogledu, a one su mi delovale ponizno. Nije htela ali sam je odveo u sobu i pustio snimak sa računara. Kada sam joj pokazao snimak i kada je videla samo što nije pala u nesvest i počela se pravdati kako je to bio njen trenutak slabosti i da se to desilo samo tad i kako su je privukli mladi momci sa lepim i znojnim telims i da me moli da joj oprostim i kako ne želi da se razvedemo. Nikad joj nisam prebacio za to i ako sam mislio ranije da to nikad nebih oprostio. Sada redovno dobija dozu moje sperme,a priznala mi je da je to uradila onom momku kako bi se osećala ponizno i prljavo kao kurva i da joj se to jako svidelo i da je strašno napalilo, ali da nije smela da traži tako nešto posle toga da ja nešto ne posumljam. Ne ogu da vam opišem kako me ta scena i danas pali i čak dok Vam ovo pišem, kurac mi je napet ko strela i polako ga drkam, a strašno je to šta sve čovek neće sebi da prizna i da otkrije u čemu uživa

Medicinska sestra

Imam trideset četiri godine, dvoje dece , udata sam i imam skladan brak. Iako sam dva puta rodila, nisam dozvolila sebi da se zapustim. Mogu za sebe da kažem da dobro izgledam,neki čak kažu da sam atraktivna. Imam dugu crnu kosu, i dalje imam telo devojke, najviše zahvaljujući redovnim odlascima u teretanu i koliko je god moguće zdravom životu.Imam relativno male grudi, nisam dojila tako da se ni na njih trudnoća nije odrazila. Išla sam kroz život svesna svojih atributa, ali bez ikakve želje da ih koristim osim za zadovoljstvo koje sam redovno pružala svom suprugu koji je mojih godina.
Zaposlena sam u jednoj velikoj bolnici više od deset godina. Nikada, ni kada sam bila sasvim mlada i neudata, nisam čak ni koketirala sa kolegama sa posla, duge noći koje sam provodila u noćnim smenama koristila sam da se što više posvetim pacijentima. Važila sam za vrednu osobu, kolege i koleginice su me volele, verovatno i zbog toga što se uz moje ime nikada nisu vezivale nikakve pričice koje su tipične za sve velike muško-ženske kolektive.
Pre nekoliko meseci dobili smo četiri mlada lekara na specijalizaciju. Jedan od njih se isticao svojom visinom,atletskom građom, širokim ramenima i snažnim rukama. Imao je kratku crnu kosu i neke vatrene crne oči. Više je ličio na neko božanstvo koje je zalutalo među nas obične smrtnike, nego na tipičnog lekara. Bio je sigurno sedam-osam godina mlađi od mene. Uvek je bio izuzetno ljubazan prema pacijentima i kolegama. Šarm i ljubaznost koji su prosto izvirali iz njega delovali su kao pozitivna terapija na sve oko njega. Naravno, moje mlađe koleginice su se lomile koja će što više vremena provesti u njegovoj blizini. Starije koleginice bacale su kradomice poglede na njegovo mišićavo telo i izbočinu na njegovim pantalonama, i tiho uzdisale. Meni lično se kod njega dopala njegova preduzimljivost i očigledna posvećenost poslu, trudio se da nauči što više, stalno je imao gomilu pitanja vezanih za posao. Pošto sam bila jedna od najiskusnijih sestara na klinici, bilo je i prirodno što smo često kontaktirali. Sve to je bilo strogo poslovno, mada moram priznati da se nisam osećala neprijatno u njegovoj blizini.
I posle nekoliko meseci koje je proveo u našem kolektivu, ostao je imun na sve pokušaje mojih saradnica da pređu barijeru poslovnog odnosa. Načula sam da su mu se neke od mlađih koleginica i otvoreno nudile, ali bez uspeha. U početku sam mislila da samo uobražavam, ali mi se učinilo da se u poslednjih desetak dana pogled njegovih crnih očiju zadržavao malo duže nego što je pristojno na meni, njegova ruka bi mi dotakla leđa i zadržala se tu neki trenutak dok sam mu objašnjavala stanje nekog pacijenta. Meni su kroz telo počeli prolaziti prijatni žmarci od njegovog dodira.
Stajala sam ispred stola u svojoj maloj kancelariji kada se pojavio na vratima, pitao je za pacijenta čiji sam karton baš čitala. Rekla sam mu da i sam pogleda , stao je iza mene i na trenutak sam osetila izbočinu njegovih pantalona koja me je okrznula po butini dok sam se okretala. Kao da me je pogodi grom. Nikada nismo bili baš ovoliko blizu, nesvesno sam bacila pogled ka ulaznim vratima, pratio je moj pogled. Samo se osmehnuo i odmaknuo od mene. Bilo mi je pomalo neprijatno, nešto sam promrmljala i izjurila iz kancelarije. Kada sam to poslepodne došla kući i dalje sam na butini osećala njegov dodir i pred očima imala njegove oči. Vrlo uznemirena sam otišla da spavam, nisam bila voljna za igrarije sa suprugom, samo sam se okrenula na drugu stranu i pravila se da spavam.
Prošlo su još dva sasvim obična dana i došao je petak,uvek petkom bez obzira koliko je bilo posla ljudi su bili veseliji i poletniji zbog predstojećeg vikenda. Nije bilo prevelike gužve pa sam vreme koristila sređujući dokumenta kojima su me zatrpavali preko nedelje, na vratima se ponovo pojavio on.
Bacila sam samo letimičan pogled na njega, pozdravila ga i vratila se čitanju neke otpusne liste, mislila sam da je ponovo došao po neku istoriju bolesti. U dva koraka je prešao kancelariju, i ponovo se našao iza mene kao pre neki dan, ruku je položio preko moje, osetila sam njegov vreli dah na vratu, osetila sam izbočinu njegovih pantalona na svojoj guzi. Probala sam da se pomerim, ali se on još čvršće priljubio uz mene. „Ne moraš da gledaš u vrata, zaključao sam ih…“ šapnuo mi je na uvo.
Stajali smo tako nekoliko trenutaka, a onda kao da se nešto prelomilo u meni, spali su velovi verne supruge, brižne majke…želela sam ga, želela sam njegovo snažno telo, njegove crne oče, njegovu muškost…
Okrenula sam se prema njemu i poljubila ga, prvo ovlaš, a onda sve jače i jače,usne su nam se vatreno spajale, jezici palacali, prodirao mi je svojim pogledom u dubinu duše, znao je šta mi treba. Raskopčala sam njegovu bluzu, mazila sam njegove mišićave grudi i ramena, grabio me je svojim snažnim šakama, milovao mi je kosu, grudi, lice,ljubio po vratu… Ruka mi je sa njegovih grudi prešla na njegov ravni mišićavi stomak, a onda još niže do njegovih pantalona i one izbočine koju nisam mogla da izbacim iz glave poslednjih nekoliko dana i koja je i dalje palila ono mesto na butini koje mi je dodirnuo. Pod prstima sam osetila veličinu i čvrstinu koju nikada do tada nisam osetila, lagano sam vrhovima prstiju prelazila preko te velike tvrde stvari koja kao da je oživela od dodira mojih prstiju, grebuckanja mojih noktiju, postajala je sve veća i sve tvrđa. Skinuo mi je bluzu i suknju, ostala sam u hulahopkama i majušnim gaćicama.Nismo prestajali da se ljubimo, njegove ruke kao da su bile svuda po meni.
„Hoćeš da mi pušiš?“ – više je zvučalo kao naredba, nego kao pitanje.Bez razmišljanja klekla sam pred njega, lagano je otkopčavao pantalone i svlačio gaće, vrlo svestan osećanja koje je obuzimalo žene pri pogledu na ono što je imao da im da. Lagano ga je izvadio. Bio je to najveći, najtvrđi, najdeblji, najlepši kurac koji sam videla u svom životu. Mazila sam ga, oblizala mu glavić, prelazila jezikom od korena do vrha, ljubila ga, grickala i na kraju ga uzela u usta. Pušila sam mu, pomagao mi je, lagano ubrzavajući ili usporavajući ritam svojim kukovima. Drkala sam mu, ližući mu istovremeno nabrekla jaja. Jebao me je u usta, držeći me za ruke, dok mi je jezik kao lud leteo pokušavajući da ga obliže celog.
Podigao me je , ruka mu je poletela prema mom međunožju, svukao mi je hulahopke do iznad kolena, okrenuo me je prema stolu, rukom sam gurnula papire koji su bili razbacani i potrbuške legla preko stola, drugu sam provukla između svojih nogu i uhvatila ga.Jednim prstom pomerio je trakicu mojih gaćica koja je skrivala ono što sam želela da mu dam. Trljala sam picu njegovom ogromnom kitom, u ušima mi je bubnjalo od uzbuđenja, prvi put sam svršila pre nego što je i ušao u mene.
- „Ogroman ti je, tako čvrst i debeo. Molim te budi nežan.“
Pomogla sam mu da uđe.Sasvim polako njegov glavić je počeo da krči put u meni,ulazio je polagano, svestan sopstvene veličine. Malo po malo, trijumfalno je osvajao moju utrobu. Osećala sam kako njegov veliki tvrdi kurac prodire do skrivenih mesta gde još niko nije bio. Bio je ceo u meni, nisam verovala da je tako nešto moguće. Osetila sam kada su njegova jaja dodirnula moju picu, ponovo sam ispružila ruku i milovala mu ih. Počeo je prvo polagano, a onda sve brže i brže da ulazi i izlazi iz mene. Jecala sam od zadovoljstva, dahtala sam, pokretala sam kukove u ludačkom ritmu divljeg jebanja, propinjala se na vrhove nožnih prstiju da bi se što zgodnije namestila za sledeći prodor mog ljubavnika u moju nikada do tada, tako jebanu pičku. Sasvim sam bila mokra. Usporio je ritam, okrenuo me je i podigao na sto.
Svukao mi hulahopke sa jedne noge da bih mogla više da raširim noge, rukom sam mu milovala kitu.Moja stopala su završila na njegovim ramenima . Gaćice sam povukla na stranu da nam ne bi smetale, ponovo je bio u meni. Ovaj put je odmah ušao mnogo snažnije, strašno me je jebao. Sevalo mi je pred očima. Na trenutke mi se činilo da ostajem bez svesti. Karao me je kao što nikada niko nije. Želela sam da se ovo nikada ne završi.
- “Jer te dobro jebem.Sviđa li ti se moja kara“

Njegove vulgarne reči kakve mi nikada do tada niko nije uputio, još više su me palile.

- „Nemoj ga vaditi, svrši u meni. Jebi me do kraja“
Stenjala sam u ekstazi. Sada sam ležala na stolu, rukama se držeći za njegove mišićave ruke koje su bile oslonjene o ivicu stola, noge su mi bile na njegovim ramenima, njegove mišićave grudi su se presijavale od znoja dok mi je razvaljivao pičku.
- “Jer te palilo kada si mi ga sisala tim svojim ustima. Znao sam da si opasna pušačica, jer ti bilo lepo kad mi je kita bila u tvojim ustima?“
- „ Oooh, DA!“
- „Tako ga dobro primaš, rasturiću ti tu pohotnu pičku“
Više mi nije bilo važno ni da li su vrata kancelarije bila zaključana,ni da li je neko mogao da nas čuje. I da su se se vrata kancelarije u tom renutku otvorila, i da se na njima pojavio moj muž sa decom, ne bih mu dozvolila da prestane da me jebe. Mislim da sam neprekidno svršavala. A onda je počeo da svršava i on, njegov ogromni kurac kao da je u trenutku porastao još dva puta veći, osetila sam vrele mlazeve njegove sperme koji su me ispunjavali . Kao da je trajalo čitavu večnost. Nije prestajao da me tuca sve dok se zadnja kap nije iscedila iz njegovih jaja. Izvadio ga je polagano,uzela sam ga u ruku, drkala sam mu, ljubili smo se. A onda sam se pridigla i naslonila na hladni zid kancelarije ne ustajući sa stola pokušavajući da ublažim požar koji je palio moje telo, osećala sam kako mi niz butinu curi njegova sperma pomešana sa mojim sokovima,tresla sam se kao u groznici, zažmurila sam… Bila sam svesna da sam otvorila novu stranicu svog života…

JASNA

Skoro, vraćajući se iz provoda,laganom vožnjom uputio sam se kući umoran od posla i monotonosti uopšte…Na semaforu u hladnoj novembarskoj noći ,čekale su njih dve da predju…Jasna je jedna od njih, moja mala komšinica nedavno napunila 18godina…Ušle su u kola,ponudio sam se da ih odbacim kući,prijalo mi je da jezdim gradom u toplom autu,dok se Sting vrteo na cd-u.Odmah sam osetio da su pile,verovatno dosta za tu noć,jer nisu mogle da dođu do daha od smeha,ogovaranja njihovih vršnjaka kako su smotani ….Ceca izlazeći iz kola me poljubi ,namigne i izgubi se …Jasna je sada sedela pored mene , zategnuta, mirisna, mlada, lepa….Posle kraćeg napušavanje mene kao komšije, prešli smo na komplimente dok u jednom trenutku nisam shvatio da se previše toga slaže,heehhh mala je večeras moja..
Dok sam je krajičkom oka skenirao ,ona je prebirala cd-ove koji su bili između naših sedišta, lepo se ugnjezdila i malo spustila sedište..Mahinalno i znatiželjno bacih pogled ka njoj, ćutke kroz nežan osmeh mi pošalje poljubac…Tišina između nas je trajala kratko, nju prekine tiho pitanje “….Bojane, da li bi ti…..da li bi se ti malo ljubio sa tvojom komšinicom???…”. Vidiš da sam malo popila,pa skupila hrabrosti da te pitam…..Jasna,idem na pumpu, da kupim nešto za piće.Dok me nema ti pređi na zadnje sedište,zavali se,opusti i raskomoti se…Vracam se u kola ,zavezala je kosu u rep,ramena su joj gola,pokrila se mojom jaknom , odmerava me otkrivajući prelepo izvajane noge, tako da jakna leži na njoj asocirajući muškarca koji je u misionarskoj pozi…Upaljenog auta, nemogu da skinem pogled sa nje, grudi su joj slobodne, samo se bradavice nevide ,pupak, i njen brežuljak…Podiže ruke iznad glave, oblizuje se nežno…”vozi nas u mrak, što brže…”Krećem ,pustom obilaznicom u atare mračne, dok vozim čujem nju kako uziše, odjednom osetih včažan poljubac na vratu i tiho…”..gledaj me…”Klečeći se nasloni na sedište,tačno na sredinu da bih je kroz retrovizor video..Uhhh…prigušeno osvetljenje je učinilo svoje i više kao siluetu sam gledao to mlado telo, kako se izvija…Smanjio sam brzinu, pojačao muziku i krišom usmerio svoj ud pod pantalonama u stranu da se slobodno ukruti…Masirajući si grudi, dobru dvojku, kroz uzdahe je ponavljala “…jesam li ti lepa???želiš li me….neverujem šta mi se događa..”Prelepa si ,govorim joj…Jasna ti izgleda nisi ni svesna koliko momaka izdrkava na tebe, pa i ja sam par puta…Obrglila me je , počela jezikom da šara mojim vratom, grickajući mi uvo, raskopčala mi duks, podigla majicu i sa obe ruke počela milovati malje, grudi, stomak…”Boki, želim ja sada da ti ga izdr……uhhhhh…”Jednim potezom uvukla je oba dlana pod pantalone, jednom je zgrabila njega a drugom jaja…Stao sam uz put, otkopčao se, tek svukao pantalone sa boksericama, ona ga nije ispuštala.Uspravio se, tvrd, čitavom dužinom ,golog glatkog glavića kao koplje..Jasna zajeca, lizajući mi vrat, sa obe sake sinhronizovano poče da ga nadrkava, “..uhhhh komšija….lep si skrooooz…”obe ruke ga obuhvatiše čvrsto, falila je jos treća da sakrije glavić …Silovito ga je drkala, nepuštajući ga…Sklonjam joj ruke i naredjujem joj strasno da se okrene čitavim telom prema zadnjem prozoru…Smrznutim glasom tiho mi odgovara “…Bojane , molim te nemoj da me boli jako…ja sam definitivno sada odlučila da želim sa tobom…ali ….jooooj…molim te nemoj…..” Spuštam sedište da polegne na zadnje, glava mi pada tačno ispod njenih mirisnih prepona…Dok još preplašeno bunca, zatvorenih očiju, grabim je za stuk i nabijam na svoje usne…Pogled mi je prelep, stomačić, grudi nabijene u sedište, prstima joj lagano prelazim ledja, guzove stiskam,širim, masiram…”..ohhh…kakoooo….ohhhh….prija….divann si….ohhh…nevina sam Bojane, želim ohhhh sa tobom….uhhhh….”Oslobađam prstima vrelu, obrijanu uhhh po sve nevinu ribicu.Usne i jezik su mi na 3cm od nje, kaplje mi na usne…Po prvi put je primam za grudi,nežno ih stiskajući…Jezik namešam tako da svakim njenim nasedanjem dodirnem prvo klitoris po dužini , ubadajući je plitko u meso…Grudi joj povlačim na dole, kao znak da se slobodno može prepustiti animalnom užitku, prirodnom oralnom orgazmu…Staloženo, spontano shvata njenu poziciju, trenutak užitka, laganim pokretima u ritmu, siguran sam po prvi put može da kaže da je izjebana jezikom.Usta su mi puna njenih sokova, lice mi je vlažno…Blizu je…Kolena joj klecaju, glasno uzdišući,naglo se izdiže i ručicom prekrije vrelo, vlažnu mačkicu….Palim cigaru, nepomeram se gledajući kako bez reči sa osmehom na licu se gnjezdi meni na grudi, tražeći dim…”Ohhh, Bojane…nemogu da dođem sebi…ovo je prelepo…Imam dečka , ali više sam sa njim jer me obožava, pa isprobavam na njemu….lizao me je,ali nisam nikada ovako..Ceca i ja se ponekad pomazimo kada moji odu na selo, kupimo piće, zovemo tri najbolja drugara, medju njima je i ovaj moj…napijemo se,nas dve odemo u moju sobu, skinemo se, ljubimo se…i zovemo jednog po jednog…znaš…da im se poigramo…uhhhh”Spojile su nam se usne, ljubila me je jako lepo, čak lepše od mnogih starijih devojaka, strasno i vlažno…Da, to sam čekao dok mi je sisala usne , jezik uhvatila me je nežno za jaja,masirajući ih grickala mi je bradavice, usisavala ih ,jezikom crtala vlažan trag do njega..”uhhh da sad vidi Ceca šta ja imam….uhhh,kako si lep, pa tvrd, gladak, debeo..”Guza male Jasne mi je opet bila blizu, čak što više mislim da je tako i htela, grudi su joj se trljale o moj bok, rukom krenuh da joj milujem prepone…”…ohhhh, nemoj sada je red na mene….Bojane, jel tako da ćes nahraniti malu komšinicu, svojim toplim…mmmm” Držeći ga čvrsto za koren spustila je znalački pljuvačku na glavić,jezikom je premazala, široko otvorila usne i primila ga do grla, par puta glavu nabi na tvrdo koplje, i izvuče ga iz usta, da pljuvačka se rastegne što više…”uhhhh komšija” bila je vesela “..molim te slikaj me da pošaljem Ceci, moliiiim te..” Slika je bila prava porno scena, njene ručice oko nabreklih jaja i široko otvorena usta sa jezikom oko glavića…Poruka je bila uručena, zvuk dospeća prekine je na čas dok je uveliko gutala moj kurac, lizala, pričala sa njim..Osetio sam da se bližim , izukao joj ga iz usta i pitao “..hoćes da te nahranim..” potvrdim odgovorom mi se još više napeo…”Jasna, namesti se ovako…..” poslušala me je.Podigao sam svoje sedište, izašao iz kola, hladnoću nisam ni osetio, nadrkavajući ga ,prišao sam zadnjim vratima otvorio ih..Stojao sam ispred i gledao u Jasnu koja leži na leđima glavom prema meni, poljubio sam je, ruke joj stavio pod leđa ,glavu tek izbacio da visi sa sedišta….Nameštajući se u polusklek , jajima sam je milovao po licu,rukama sam držao njene ruke ,glava mi je bila iznad njenih prepona…”..stegle su ti se bradavice, jel ti hladno “upitah je “uhhhh nemogu više, nezezaj me nikada mi toplije nije bilo, nahrani meeee” U tom času, ućuta, gurnuo sam ga dublje nego što je izgleda i mislila da može.Položaj glave joj je otvorio grlo, napušavao sam je menjajući ritam, ali često sam ga gurao duboko, stiskala mi je ruke u trenucima kada više nije mogla da izdrži..Brutalno nabijajući palio me je pogled na njene grudi koje su se talasale, i na vrat koji je podebljavao gutajući me duboko…Zvoni joj telefon, Ceca…javljam se na kratko “…slušaj Ceco, Jasni su puna usta..gladna je…slušaj…”Telefon spuštam pokraj Jasninog ramena…” Ceco hoću li u grlo, ili na jezik ” upitah “..usta joj napuni,to voli…” Glavićem sam joj usne tucao,znala je da sam blizu….Ohhh, ohhh….ahhhhhh mlazevi vrele sperme napuniše joj usta….Mrmljala je, zadovoljno, dok u krupnom gutljaju nije sve progutala…. “Ooooo Ceco, ovo smo sve vreme tražile,mmmmmm ” Uhvatio sam je za kosu i opet privukao glaviću “…isisaj do kraja…”, sklonivši mob u stranu rekla je “….da Bojane hoću…”pomalo uplašeno…Seo sam u auto, zapalio opet da se prizemljim, ona se oblačila ,nameštala kosu,garderobu i prešla na sedište pored mene…Bila je slatka, oči su joj se caklile i nije skidala zadovoljni osmeh sa lica…Poljubio sam je ,onako kako je želela sočno i dugo…objasnio joj da ovo i ko zna šta u budućnosti mora ostati naša tajna, jer imam devojku…pohvalio sam je da je zgodna, sexy, poželjna i da me uzbuđuje…Ona me prekide sa “….molim te ,budi mi prvi…i trpi me ponekad kada sam gladna tebe i tvoje……”Pošto sam je vratio kući i ja ušao u svoju koja je skoro prekoputa, istuširan sam legao i poželeo laku noć devojci a i maloj Jasni….Mala je bila mnogo brža u odgovoru te me zamolila da sutra pošto je sama dođem na planiranu pijanku, Ceca i ona će me opustiti…a iznenađenje ću lično dobiti od njih dve…!!!
***
Čitave predhodne noći po povratku proveo sam uz internet, ponekad drkajući ga na par minuta,spavanje sam slučajno podesio tako da se probudim poslepodna…I ustao sam oko 17h,na mobilnom je bilo 6sms-ova od Jasne, moje devojke i Jasne&Cece..Hladnjikav tuš me je razbudio potpuno,sredio sam telo,okupao se tako da sam bio čistiji od najčistije bebe,podšišao ga namazao se kremom,cimnuo je da skuva kafu i za 20min.sam je pio…Ušavši ,odmah sam osetio neverovatnu želju za seksom.Jasna mi je otvorila u pamučnoj trenerci,u kojoj joj je guza primetno bez gaćica mamila na blud,guzovi su se ocrtavali,gore je nosila tanku usku majičicu,opet zavezan repić i miris nivea kreme…Zajahala me je na trosedu,skinula mi majice nag do pojasa ,ona mi je davala kafu a svaku prosutu kap je jezikom pokupila..Trljajući se o moj već odavno tvrdi ud,za tih sat vremena siguran sam da je bar dva puta svršila…Svo to vreme mi smo bili obučeni, ja od pojasa ona full..21h Na vratima dnevne sobe se pojavljuje Ceca.Sela je pored mene,u istom fazonu obučena kao Jasna ,komentarišući sinoćni mms i kako nije mogla da spava posle toga…Jasna se nasmejala i kroz uzdah joj rekla da se opusti jer će me večeras jebati..NJih dve me pogledaše a ja automatski izgovori da je to jasno ,i da želim sa obe da se ujutru probudim..Smeh nam je prekinulo zvono, došla su dva klipana…sa vrata jedan od njih Jasnu uhvati punom šakom za pičkicu dok je sipala piće za šankom,dok ovaj drugi sede u fotelju…Prošlo je barem sat vremena od njihovog dolaska,kada je onaj Jasnin ustao,obratio se drugaru koji je zgrabio Cecu za ruku,kao vreću je prebacio preko ramena i ubacio je u spavaću sobu,zaključavajući vrata za sobom..Dok su Cecu jebavala ova dvojica,ja sam Jasni lizao pičić,pa guzu…stenjala je toliko slatko, da sam nežno ugurao srednjak u guzu a klitoris sisao šamarajući ga jezikom..Bojane ,ohhhhh,uhhhhh hitro skoči ,prekorači me okrenutih leđa čuču iznad njega, glavić sam provukao vlažnom brazdom mlade nejebane vagine nebih li ga navlažio,prislonio ga uz uski otvorčić…To želiš upitah je…Jedino to i smem,a nisam nikada…Bojažljivo spuštajući se, osećao sam blago prodiranje…Vrisnula je tako da je Ceca gola izletela iz sobe ,Jasna mislim da nije ni disala ukočeno je čučala sa glavićem u guzi…Jao boliiii me….jecala je Ceci,koja je za stolom sipala punu čašu 2dl votke,Jasna saspe sve u grlo,Ceca me uhvati za stablo kurca i drkajući ga održavala je čvrstinu…Viknu jednog od ove dvojice,šapnu mu na uvo šta da radi..Kleknuo je pred nas dvoje, Jasnu poče da liže nebi li je opustio,Ceca istom idejom vođena primi kurac ovog drugog da mi svi vidimo…Šakama sam uhvatio Jasnu za guzove, šireći ih što više,Lizač može na 3…kada sam rekao jedan, mali povuče Jasnine noge prema sebi ,i naprafi efekat da moj tvrdi kurac nestade u njoj u sekundi…Plakala je 5min, kada sam osetio da opet vlaži počeo sam je navlačiti,guza joj se cepala.Te noći sam i zavoleo analni sex,tucao sam je bar 2sata,konstantno sa njim u njenom stomaku…Ceca mi je sisala jaja,lizala moju rupicu…a ova dvojica nadrkavali kurčeve…Izigao sam Jasnu šakama sa njega , tako da je on odmah upao Ceci u široko otvorena usta…Momci ,ajde nežno je podmažite,zgrabiše je i držeći je pod miške odvedoše u sobu..Ceca viknu ovom poslednjem da obojica na kraju nafiluju u nju i da je zovu….Pripalili smo cigare, ona se nabode na njega rečima da mu je bolje u njoj da se ne osuši ,ljubili smo se sočno , tucali lepo,polako…Svanulo je odavno kada je jedan viknuo Cecoooo ajde požuri…Ustala je jedva hodajući ,uze činijicu sa stola i pozove me…U sobi na stolu pored zida,sa jastukom ispod sebe, ležala je Jasna.Noge su joj bile zavezane za cevi od grejanja iza njene glave,tako da su joj stopala bila iznad lica,visoko…Još uvek nabijenog kurca u guzi , izmušenog lica od strasti…reče Ceci, mila dezert nisi sama pojela???Ceca postavi činiju ispod Jasnine guze,momak ga izvadi…a iz otvorene rupice poteče sperma obojice…Ceca joj oliže sve…odvezaše je, ova dvojica odoše a ja sa obe pod tuš…Ljubili su se, dok sam se ja zavalio u ugao kabine i drkao gledajući scenu..Bojane dodaj mi molim te novčić sa mašine reče mi Jasna, dao sam joj novčić…Jasna ga baci na prostirku ispred kabine,Ceca tužno je pogleda a Jasna će joj da nebrine da joj je obećala nešto sinoć….Ćutke ih gledam,Ceca mi naredi da se namestim, raširim noge,i opustim kroz smeh Bojane kada budeš blizu mene ćeš da hraniš.Otrčala je i vraća se sa onom činijicom i dva puna kondoma u ruci koja cedi u istu…Sa ormana skinula je kutijicu, otvorila je i izvadila je nešto nalik na presečeno crevo…kada je vazelinom namazala tu široku gumenu bodlju jasno mi je bilo šta će im to….Raširi se,Ceca mi naredi, Jasna mi raširi guzove..zažmurio sam i uhhhhhhhh,mmmmmm primio tu bodlju 10cm u sebe, ajde to nego je bila široka malo manje od mog kurca koji je bio ogroman tih momenata jako mi je prijalo…Sa tim u dupetu kao držačem čudnog levka,kao lepeza od salvete,Jasna je legla ispod otvorila široko usta, završni deo levka joj je bio na nekoliko cm od usta,Ceca je nacentrirala ,povremeno mi jaja izvlačila…Uze ciniju punu sperme kako je rekla 3x svršavanje dva muškarca, to je za sada rekord Jasni ako bude sve ok….Krećemo rekla je Jasni, polako je prosipala činijicu direktno na moj glavić,gusta sperma još topla slivala se niz moj kurac,oblivala jaja, kao lava Ceca se oblizuje,Jasna miruje .Seme ove dvojice mi je prekrilo prepone,kao da me liže 5 devojaka,ohhhhhhh usmerena guznom prazdom svo to seme sliva se u taj levak i polako putuje do Jasninog grla, Ceca prstom čisti posudu, mažući mi kurac…meni je došlo da ga popušim a ne njoj…Trgoh se kad mi reče , gledaj…Levak je učinio svoje i rastezajući se Jasni su se usta punila,punila,punila nisam verovao tako nevina na ulici a tako žedna sperme, jezik joj se nije video od belo ,provide sluzi u ustima, do poslednje kapi….Jasna mi reče da je sve to lako, ali da je sada čeka najteži deo , gutanje a da se ne zagrcne.Jasna na tren zatvori oči i dubokim gutljajem otvorivši si grlo,svo seme upi u sebe,obliza se..mmmmm…reče Ceci ti mila završi ja sam puna.Ceca kleknu pred mene i počne halapljivo da mi ga liže, puši, sisa, drka,sve preostalo od sperme očisti, Jasna je i dalje ležala tačno njoj ispod mace, i rukama mi nabijala onaj levak, koji je i dalje bodljom u meni…Ceco rekoh ….gutaj ….ahhhhhh, aaaaaaaa..glavić je polegla na jezik,otvorila usta da vidim koliko mlazeva će biti,4 dobra je primila, otresla ga je, isisala i progutala sve sa glasnim mmmmmmm…
Eto i tako je bilo, svaki drugi vikend…..

Marija u vozu

Dobar dan,
rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vraćala kući. U kupeu je sedeo bračni par pristojnog izgleda, mogli su imati četrdesetak godina sa dvoje slatkih klinaca, i jedna starija gospođa. Nekako sam se progurala do svog mesta saplićući se o stvari koje su klinci već razbacali po podu. Slučajno sam kolenom okrznula nogu glave porodice, izvinula sam se. Ljubazno se osmehnuo, ali kako me je samo pogledao ispod oka! Osetila sam blagu, ali začudo prijatnu jezu od njegovih očiju koje su me tako prostrelile.
Sela sam tačno naspram njega, i pokušala da povučem na dole svoju tesnu i kratku suknjicu. Imam dvadeset jednu godinu,lepo se oblačim,i stvarno dobro izgledam. Još jedanput me je odmerio od vrhova mojih špicastih cipelica sa visokom štiklom, preko mojih lepih vitkih nogu u svilenim hulahopkama sve do otkopčanog dugmeta na mojoj tankoj košuljici koja je ipak pristojno skrivala moje male, ali čvrste grudi. Predstojalo je dosadno klackanje od nekoliko sati, ili sam ja bar tako u tom trenutku mislila.
Izvadila sam časopis iz torbe i ovlaš ga prelistavala, povremeno gledajući na jednolični krajolik kroz koji smo prolazili. On je i dalje povremeno bacao kratke poglede ispod oka na moje noge i kraj moje suknje.Nesvesno sam čvršće stisnula kolena.
Posle nekih sat vremena puta, promrmljao je ženi kako su zaboravili da kupe vodu i da će otići do vagon restorana da to učini, i da popuši cigaretu u hodniku.Ustao je, kao slučajno me nemarno dodirujući nogom, još jednom me značajno pogledao i izašao u hodnik.
Posle desetak minuta kao da mi đavo ne da mira, i ja sam izvadila cigarete i naglo ustala i izašla u hodnik, počelo je da se smrkava a ceo voz kao da je već spavao. Osvrnula sam se , ali u hodniku u tom trenutku nije bilo nikoga osim mene. Zapalila sam cigaretu, i pošla niz hodnik do jedinog prozora na vagonu koji je bio odškrinut i koji se nalazio u blizini toaleta.
Povukla sam nekoliko dimova, i pošto mi se u stvari i nije pušilo, otvorila sam vrata od toaleta da bacim cigaretu, kada sam osetila da neko stoji iza mene. Naglo sam se okrenula i susrela sa očima mog saputnika , stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila se korak u nazad i nespretno zakoračila u tesni i prenatrpani toalet, lagano se zanela i izgubila ravnotežu. Već u sledećem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata za nama. Bila sam totalno nespremna za tako nešto, nisam znala da li treba da mu se zahvalim što mi je pomogao da ne padnem ili da pokušam da pobegnem . Samo sam se glupavo osmehnula. A on je to shvatio kao da. Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje .
Grubo me je poljubio , osetila sam njegove prste koji su milovali moju picu, drugom me je i dalje čvrsto držao za guzu. A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne liči na mene, uzvratila sam mu poljubac. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajući moje noge, svilene čarape i gotovo providne gaćice koje sam dobila na poklon od drugarice. Sve brže je prelazio prstima preko moje glatke izdepilirane pice, pribijajući me čvrće uza zid. Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam mu ga preko pantalona . Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrđi. Raskopčao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam njegovu karu preko pantalona, a onda osetila njegovu ruku pored moje. Otkopčao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra. Moji tanki prstići sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegovog već tvrdog kurca koga je sputavao samo tanki materijal njegovih gaća. Otkopčala sam mu kaiš i dugme na pantalonama i povukla na dole i njegove pantalone i gaće. Pristisnuo mi je ramena svojim snažnim rukama i primorao me da čučnem. Lice mi se sada nalazilo u visini njegove kite. Bila je velika i čvrsta. Pomazila sam mu jaja. Zastenjao je od zadovoljstva. Uzela sam ga u desnu ruku, i ovlaš počela da prelazim vrhom jezika i usnama po njegovom glaviću. Levom rukom sam ga uhvatila za jaja, desnom sam masirala njegov kurac. Pušila sam mu. Pušila sam kurac čoveku koga sam prvi put u životu videla pre sat vremena, dok su se dva kupea dalje igrala njegova deca , i sedela njegova žena. Držao me je za kosu, a onda me je u jednom trenutku jače ščepao tako da me je zabolelo i gurnuo mi ga je u usta koliko je god mogao da uđe. Gotovo da me je naterao na povraćanje. Još uvek me držeći za kosu povukao me je na gore. “Pušiš za desetku, skini gaćice i čarape da ti ih ne iscepam, hoću da te jebem.” To su bile prve reči ovog neznanca koje mi je uputio. Nisam se bunila, kao da sam i dalje bila u nekom transu. Skinula sam hulahopke i gaćice, i ostala samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Pica mi je bila skroz mokra.
Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kao me dodiruje njegov tvrdi i od moje pljuvačke vlažni kurac. Lako me je podigao i stavio me da sedim na mali , prljavi lavabo. Bilo mi je užasno neudobno ali nisam rekla ni reč. Opet sam ga uhvatila za karu, bio je kao kamen, jedva sam čekala da ga osetim u sebi.Uhvatio me je sa unutrašnje strane butina, dok sam ja usmeravala vrh njegovog kurca ka mojoj rupici. Lagano je ulazio u mene, osetila sam se kao da polećem na mesec. Osetila sam kako njegova tvrda kurčina sve dublje i sve snažnije prodire u mene. Jebao me je. Rasturao me je. Ulazio je i izlazio iz mene onako kako je on želeo. Bila sam njegova. Jebao me je kao neku raspomamljenu kučku.Razvaljivao je moju picu sa tim tvrdim i velikim kurcem. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi. U tom trenutku uradila bih šta god da je tražio od mene. Bila sam robinja njegove kare i njegovih jaja.
Za trenutak je zastao, povukao me je sa lavaboa i divljački bacio na pod. Našla sam se na podu tog prljavog, ispišanog toaleta. Bila sam na kolenima, osetila sam kako mi se približava odpozadi. Uleteo je u mene tako snažno da me je zabolelo, lagano sam vrisnula. Kao da je još više podivljao od mog promuklog kurvinjskog vriska. Njegov kurac se sve brže i snažnije zabadao u mene dovodeći me do ludila. “Idi do kraja, tako mi se sviđa tvoj kurac, napuni me”, mrmljala sam povremeno jecajući od zadovoljstva. Dovodio me je do ludila. Jednom rukom mi je stezao grudi, drugom je stiskao moju guzu, osetila sam njegov prst kojim mi masirao anus, polako mi je prstom ulazio i u tu rupicu. Odlepila sam od njegovog jebanja,zbog njegovog kurca sam zaboravila i na decu i ženu u susednom kupeu, na sve one frajere koji su mi se do tad nabacivali, na ceo svet… Cela sam se pretvorila u pičku koju je on tako dobro i snažno punio.
Kada sam već pomislila da ću se onesvestiti od užitka, on je odjednom ustao, opet me povukao za kosu , i nabio mi tu kurčinu u usta. Za sekund je počeo da svršava, osetila sam spermu koja mi je punila usta i grlo, curila niz bradu. Nisam želela da se branim od ovog divljačkog završetka. Udarao me je kitom po licu i ustima, nabijao mi ga u grlo, mogao je da mi uradi šta želi… Lagano mu je padao.
Bez reči je navukao svoje gaće i pantalone, iz džepa izvadio maramicu i dao mi je. Pomogao mi je da ustanem i dao mi vizit kartu! Kada je izlazio, okrenuo se, nasmešio i samo mi rekao “javi se…”
Ostala sam sama u tom smrdljivom i prljavom toaletu,kolena su mi se tresla, u ustima sam osećala ukus njegove sperme. Pokušala sam da se umijem i da nekako dovedem u red svoj izgled uz pomoć parčeta ogledala koje je tužno visilo sa zida. Nesigurna na nogama uspela sam da obučem gaćice i hulahopke.Pica mi je bridela. Još jednom sam se pogledala u ogledalo, frizura mi je izgledala gotovo normalno, obrazi su mi goreli, još uvek nisam želela da se vratim u kupe. Izašla sam u hodnik koji je i dalje bio prazan i zapalila jednu od svojih dugačkih cigareta i pokušala da se smirim.
Nakon nekih dvadesetak minuta vratila sam se u svoj kupe, klinci su se i dalje igrali, on je nehajno čitao novine,njegovu vizit kartu sam ubacila u torbicu zajedno sa upaljačem. Do kraja puta sam izbegavala da susretnem pogled sa njegovom ženom…

Za sve je kriva Irena

Za sve je kriva Irena, moja najbolja drugarica! Tog kobnog zimskog dana, Irena i ja smo se dosađivale kod mene. Uz kafu i ćaskanje ubijale smo dosadu. Pričale smo o svemu i svačemu a onda mi je Irena pričala o nekom video klipu koji kruži po netu u kom neka devojka masturbira dok se snima a onda joj u sobu uleće ćale i ona ga gađa vibratorom. Pošto nisam imala računar otišle smo u Markovu sobu kako bi mi Irena na njegovom računaru pokazala taj video klip. Marko je moj mlađi brat, ima 20 godina. Inače moje ime je Milica i imam 24 godine. Ušle smo u Markovu sobu, upalile računar i nakon nekoliko minuta Irena je pronašla taj videoklip i počela da ga skida sa neta. Čekle smo još nekoliko minuta da se klip skine a onda je Irena, da bi ubzala stvar, pritisla pogrešno dugme i nije znala gde je klip snimljen. Snalažljiva Irena ušla je u pretragu i pošto nismo ni znale pravi naziv klipa pustila pretragu svih video klipova na disku. Pošto je pronađeno više video klipova na računaru Irena je lagano listala iste kako bi našla klip koji smo maločas skinule. Odjednom, Irena je počela da se smeje.

- Šta je smešno? Upitala sam.
- Pogledaj!!! Rekla je Irena i prstom mi pokazala na jednu ikonicu.

Na njoj je bio Marko, potpuno go je sedeo u fotelji ispred svog računara, istoj onoj u kojoj je sada sedela Irena. Marko je inače jako zgodan. Još kao klinca moje drugarice su uvek zadirkivale i svakoj je bio ljubimac. Irena je zatim bez imalo razmišljanja pustila taj video klip.

- Šta to radiš?! Bila sam iznenađenja njenim postukom.

Nije uspela ni da mi odgovori jer se na ekranu pojavio Marko. Potpuno go sedeo je u svojoj fotelji i rukama šarao po svom međunožju. Irena i ja smo otvorenih usta gledale u monitor.

- Mnooogo je zgodan!!! Prokomentarisala je Irena.
- Ma gasi to, kretenu! Rekla sam i ćušnula je po glavi.
- Čekaj da vidimo… Rekla je Irena.
- Ma šta da čekam… Bolesnice jedna!!! Krenula sam da isključim video.

Bukvalno smo se otimale oko miša a onda smo ponovo obe ostale ukočene ugledavši prizor na monitoru. Marko je imao erekciju i sada je lagao nadrkavao svoju kurčinu koja je bila ogromna!!! Kada kažem ogromna, zaista to i mislim. Bio je to najveći kurac koji sam ikada videla. Imao je bar 25 centimetara. Irena i ja smo se pogledale a zatim počele da se smejemo, nijednog trenutka ne skodajući pogled sa monitora. Gledale smo Marka koji je sve ubrzanije drkao svoj kurac gledajući sebe u monitoru. Gledala sam njegov kurac, bio je neverovatno prav i debeo, fino obrijan imao je frizuricu u obliku trougla, baš kao i ja, primetila sam. Pogubila sam se! Gledala sam svog brata kako drka a još gore bilo je to što mi se pičkica ovlažila!!! Marko se zatim pridigao i rukom podešavao kamericu iznad monitora. Par trenutaka kasnije vratio se u fotelju, ovoga puta u krupnom planu bila je njegova ogromna kita. Preko celog monitora sada je bila njegova obrijana, debela, velika kita! Pičkica je počela d mi bridi. Pogledala sam Irenu koja se već lagano uvijala na fotelji.

- Koje smo mi bolesnice! Prokomentarisala sam.

Irena kao da me nije ni čula. Buljila je u taj ogroman kurac na monitoru a onda je ruku spustila među svoje noge!

- Irena!?!? Viknula sam zbunjeno.

Shvativši šta je učinila, Irena je naglo sklonila ruku sa svog međunožja i počela da se smeje. Brzo sam isključila video a potom i ceo računar dok se Irena i dalje smejala. Brzo smo se vratile u moju sobu. Irena se smejala kao luda a ja sam imala osećaj griže savesti. Osećala sam se odvratno. Ne zbog toga što sam gledala Marka, već zbog toga što sa se popalila.

- Šta ti je? Primetila je Irena da sam u bedaku.
- Ma ništa… Rekla sam.
- Ja sam kriva… Izvini… Nisam trebala da pustim taj video. Rekla je Irena.

Ćutala sam. U glavi sam premotavala film i pokušavala da ubedim sebe da me je napalio Markov kurac i ništa drugo. Ubrzo sam shvatila da taj kurac ne mogu da izbijem iz svoje glave.

- Sva sam mokra! Rekla je Irena smeškajući se.

Prvo nisam shvatila o čemu govori a onda sam pogledala njenu trenerku koja je bila vidno vlažna među njenim nogama.

- Ti nisi normalna!!! Rekla sam joj i počela da se smejem.
- Pa vidi! Rekla je Irena i raširila noge zatežući rukom svoju trenerku.

Njena pička se precrtavala na trenerci. Smejala sam se a u sebi sam htela da poludim koliko sam i ja bila napaljena.

- Nemoj da se ljutiš ali stvarno sam se žešće napalila… Rekla je Irena i nekoliko puta prešla rukom preko svoje pičke.

Ja sam čvrsto skupila svoje noge jer je pička počela ponovo da mi bridi. Nije da mi je prvi put da o tim stvarima pričam sa nekom drugom devojkom, sa nekoliko njeih sam drkala kao klinka ali nikada do sada nisam pričala o tim stvarima sa Irenom.

- Kada si poslednji put drkala? Pitala je Irena nastavivši da se mazi po pički.
- Ne pamtim… Odgovorila sam.

Još više sam se popalila. Prvo Markov kurac pa sada Irenina pička, šta se to dešavalo samnom? Nije da sam nevinašce ali ovoliko perverzija u jednom danu…

- Kada dolazi Marko? Upitala je Irena i dalje se mazeći preko trenerke.
- Irena!!! Bila sam šokirana njenim pitanjem.
- Ma ne zbog toba bre! Nego pitam koliko vremena imamo… Rekla je smeškajući se.
- Ti nisi normalna!!! Rekla sam i okrenula glavu.

Moja pička je već pulsirala. Moje helanke su bile još više natopljene od Irenine trenerke.

- Neće pre pet! Rekla sam tihim glasom.
- Jesu li vrata zaključana? Upitala je Irena.
- Idem da vidim! Rekla sam i ubrzano otišla do ulaznih vrata.

Kada sam se vratila, Irena je već svukla donji deo trenerke zajedno sa gaćicama i ražirenih nogu uveliko nadraživala svoju napaljenu pičku.

- A tvoji rade drugu? Upitala me je opušteno, kao da lakira nokte…
- Aha! Odgovorila sam onako postiđena prizorom.

Ponovo sam sela u fotelju preko puta nje. Irena je već opušteno kružila prstima po svojoj vlažnoj pički. Htela sam da eksplodiram gledajući je. Nekako sam se potajno nadala da će Irena početi da me ubeđuje da joj se pridružim, međutim ona to nije činila.

- Ti si poludela! Namerno sam prokomentarisala ne bih li joj skrenula pažnju.
- Nikada nisam bila ovako napaljena!!! Odgovorila je Irena.
- Srećom nema nijednog muškarca u blizini inače bih ga silovala! Nastavila je.
- Da izađem ja iz sobe!? Namerno sam se našalila.

Smejale smo se.

- Nećeš da mi se pridružiš? Rekla je zatim Irena gledajući me nekako stidljivo.

Znala sam da je pomislila isto što i ja. Po tom njenom stidljivom pogledu shvatila sam da i ona sada razmišlja perverzno.

- Pa sad… Zavisi koliko si spremna da ideš… Ponovo sam ubacila šalu.
- Mmmmmm… Kad bi samo znala… Rekla je smejući se.

Brzo sam se pridigla i svukla svoje helanke zajedno sa sve gaćicama. Nisam htela da gubim vreme i pravim se fina pa sam odmah sela pored Irene. Naše noge su se očešale i kroz mene su prolazili žmarci. Ni Ireni nije bilo svejedno. Videla sam kako se naježila kada je moja noga dotakla njenu.

- Uhhh… Lepotice… Nastavila je da se šali Irena iako je šala postajala sve ozbiljnija.
- Mmmmm… Kako sam ovlažila… Nastavila sam da forsiram te lažne šale.

Lagano sam nadraživala svoju vlažnu pičku dok su se Irenina i moja noga dodorivale u vazduhu. Gledala sam Ureninu ruku koja je ubrzano kružila po njenom klitorisu.

- Ahhhhhh… Mmmmmmm… Stenjala je Irena dok je to radila istovremeno gledajući moje međunožje.

Obe smo drkale svoje pičke stenjući. Nekoliko puta smo se pogledale u oči dok smo pomahnitalo drkale. Kao što rekoh nije mi bilo prvi put da drkam sa nekom drugaricom ali ovo sam Irenom bilo je nekako drugačije. Verovatno i zbog činjenice što nam je oboma u glavi bila obromna kurčina mog brata! Bila sam jako popaljena. Moja leva ruka završila je na Ireninoj butini, to je bilo jače od mene. Irena je glasno zastenjala kada je osetila moju ruku na sebi. Prestala sam da drkam i počela sa obe ruke da milujem Ireninu nogu. Irena me je gledala u oči dok je sumanuto trljala svoju pičku. Šarala sam rukama po njenim nogama, vrhovima prstiju dodirijući njenu ruku koja je nenormalno brzo kružila po vrhu njene pičke. Irena se još više popalila. Uvijala se pod naletima mojih ruku. U jednom trenutku i ona je prestala da drka. Sklonila je svoju ruku sa pičke i gledala u nju. Znao sam šta želi. Brzo sam stavila svoju ruku na njenu pičku. Irena je počela da jeca od uzbuđenja. Nastavila sam da joj drkam pičku. Onako ukočena samo je rukama držala svoje noge pod kolenima i glasno stenjala. Nekoliko trenutaka kasnije počela je da svršava!

- Ahhhhhh… Mmmmmmmm… Ahhhhhhh… Irena je bukvalno vrištala izdižući se od kreveta.

Kada se umirila prebacila sam desnu ruku na svoju pičku i počela ubrzano da drkam ne bih li i ja svršila. Irena je to primetila i brzo klekla ispred mene. Ugurala je svoja dva prsta u mene i počela ubrzano da ih vadi i nabija. Nastavila sam da drkam. Osećala sam se tako napaljeno i seksi kao nikada do sada. Orgazam je brzo počeo da me trese. Svršavala sam dugo uvijajući se na Ireninim prstima. Irena je nastavila da mazi svoju pičku dok je svoje prste vrtela unutar moje pičke. Kada me je orgazam popustio počela sam da se smejem. I Irena se smejala gurajući sebi dva prsta.

- Mi stvarno nismo normalne!!! Ponovila sam po ko zna koji put.
- Da li smo normalne, ne znam ali ovo je bilo super!

Obe smo se tresle od jačine orgazama. Potom smo zapalile po cigaretu i opustile se na krevetu.

- Baš bih volela da odgledam Markov filmić do kraja! Rekla je Irena.

Smejala sam se iako sam ustvari i ja jedva čekala da vidim ostatak….

Ah, taj internet


Nikada nisam mislila da se ovako nesto uopste moze desiti. Imam 18 godina, 168cm, plavu kosu, kako kazu guzu za desetku i preslatko lice. Da, svesna sam svoje lepote kojom mogu da manipulisem ljudima. Nisam imala naviku da chatujem ali te noci sam dosla na ideju da zajebavam ljude koji gube vreme na internetu. Username: zecica. “Decko86 says: Cao” Bio je to neki nepoznati simpatican povuceni mladic koji, za razliku od drugih, nije smarao hot chatom. Cinio mi se idealna meta koju mogu da lozim pa da ispalim, kao sto sam volela da se igram sa ljudima. Dopisivali smo se celu noc. I sledecu noc. I sledecu. Neverovatno smo se pronasli, razgovarali smo o svemu, citali jedno drugom misli. Htela sam da se igram, ali postadoh zavisna od osobe koja vise nije bila igracka. Dokazali smo jedno drugom da se ne krijemo iza laznih identiteta i od tada vise nista nije bilo igra. Svako normalan bi pomislio da je ovo nebuloza ali mi smo svaku izgovorenu toplu rec osecali na svojoj kozi, kako nas pece. Naglo sam se razbolela i vise me nije bilo online. Falila sam mu ali se tesio misleci da sam ga ispalila. Nasao je devojku. Prolazili su meseci, jedan za drugim, njih nekoliko.Setala sam se sama po Beogradu, razgledala, pojela pecivo i popila caj, uzivala u velikom gradu pod vedrim nebom i iznenadjujuce toplim suncem. Gledala sam raspored tramvaja i osetih da me sa strane neko posmatra. “Da li je to moguce?” To je bio ON. Prelep. Najlepse i najprodornije oci koje sam ikada videla. Obratio mi se kao staroj poznanici i pozvao me kod njega na sok.Pricali smo kod njega i malo sam bila ljuta sto me je tako hladnokrvno primio i rekoh da moram ici. “Da te odnesem?” “Neka, hvala” Otvarala sam ulazna vrata kada ih je on naglo zatvorio, prisao mi skroz blizu, iza ledja “Zasto mi se nisi javljala?” Pogledah ga. “Poludeo sam bez tebe” “I ja sam veruj mi”-rekoh. Dopustajuci da me opija pogledom, zaboravila sam na sve. Nezno me je uhvatio za zglob na ruci i shvatih da je ona magija na chatu bila samo povetarac koji mi ispod suknjice mazi pickicu u odnosu na raketu koja sada zudi da mi razvali utrobu. “Jebote kako te zelim”-izustio je. Prepustili smo se jedno drugom, ljubili se tako socno, tako strasno, cas nezno cas grubo, skidao me je, prisvajao, osvajao, kao niko do tada. Obavila sam mu struk nogama i ljubeci i lizuci mi vrat odneo me do svoje sobe. Pocela sam da mu u zanosu lizem oko, obraz, vrat, a on mi se, tako stojeci, prepustio. Skinuh mu majicu ubedivsi se da redovno porecuje teretanu, mazila ga, grebuckala noktima, ljubila po plocicama. Kurac mu maltene nije eksplodirao dok sam mu skidala boxe. Predivan. Veliki, tvrd, krut, mesnat, stvoren za moje usne. Nije proslo ni nekoliko sekundi od kako sam ga stavila u usta, kada je obilno svrsio. Nastavih da mu pusim zedno i pohotno, gledajuci ga velikim ocima kao naivna curica, onako kako je obozavao. Kada sam ga sve brze obradjivala, uhvatio me je za glavu i poceo polako da me napusava, da me jebe u usta, nisam dolazila do vazduha i nisam izdrzala da ne drkam klitoris. Snazno je uzdahnuo, privukao me k sebi ljubeci me, stavio me na krevet i jezikom silazio preko mog vrata, grudi, bradavica, stomaka, do uredno ubrijane ribice koja je tada vec gorela. Usisavao ju je celu kao vakum, profi lizao i jebuckao jezikom. Mislila sam da cu da odlepim od nepodnosljivog zadovoljstva. Privukao me je na ud poceo maziti glavicem oko ulaza. “Reci da hoces!” “Hocu!” “Sta? Ne cujem!” “Hocu da me jebes, tucaj me molim te!” Naglo i snazno me je uboo do jaja. Izvila sam se grabeci za vazduh i stiskajuci zube. “Tako te volim droljice moja” – rekao je dok me je sve brze navlacio na sebe. Glasno sam uzdisala, stenjala i molila svog najboljeg jebaca da ne prestaje. Promenili smo nekoliko poza i svrsili nekoliko puta. Kada smo se tresli osecajuci da se blizi vrhunac u 69, popeo se na mene dok sam se cetvoronoski guzila i poceo da mi cepa guzu. Mislila sam da cu da eksplodiram, srusila sam se prednjim delom na krevet odlazuci novi orgazam. Podigao je jednu nogu i stopalom mi nabio glavu u jastuk. Nisam mogla vise. U apsolutnom transu sam svrsila kao prava droljica. Tucao me je u guzu nenormalno jako i brzo, kao zivotinja. Osecala sam kako mi znoj sa njegovog crvenog cela kaplje na ledja. Pravio je je djavolje grimase i poludeo. Svrsio mi na guzu kao konj. Legli smo jedno pored drugog gledajuci u plafon, u neverici. “Ja sam Ivan, drago mi je”. “Tamara”.

Hormoni

Ante je oduvijek bio sasvim bezvezan momak. Ne samo da je bio mršav i slabašan, takvih ima i previše, već je bio skroz neprimjetan. Tih i rezerviran uvijek je bio samo promatrač tako da je uspio doći do druge godine faksa kao djevac. No, priroda je nemilosrdna i Ante je, iako totalni bezveznjak, bio uspaljen kao i svi njegovi vršnjaci. Još od kad ju je prvi put vidio na uvodnom predavanju za brucoše bio je opsjednut Sanjom. Vesela seksi plavuša bila je svjesna da je predmet obožavanja većine svojih kolega, no frajeri sa kojima je izlazila nisu imali puno veze sa zakržljalim štreberčićima koji su joj za malo pažnje zahvalno služili cijelu prvu godinu. Baš zato je Ante, u želji da i sam pređe u tu sportsko-manekensku Beywatch kategoriju koja je prolazila kod Sanje, odlučio postati pravi Sport Bili.

Bilo je već pet popodne kad je Ante napokon stigao kući. Od kad je počela godina cijele dane provodio je na faksu. Odlučio je od početka biti maksimalno angažiran i očistiti ispite prije ljeta. Sparkirao je auto u garažu i oteturao ravno u svoju sobu. Znao je da će još neko vrijeme imati kuću samo za sebe. Stara mu je bila velika faca u istraživačkom laboratoriju poznate farmaceutske tvrtke i ubijala se od posla, a stari ih je ostavio još dok je Ante bio klinac tako da nije bila rijetkost da po par dana živi kao samac. Zatvorio je vrata i nestrpljivo skinuvši svu odjeću sa sebe bacio se na krevet. -Napokon!-uzdahnuo je od olakšanja gledajući kurac koji je konačno oslobođen stršao u punoj veličini. A prizor je bio stvarno impresivan; ispod batine koja je već poprimila dimenzije njegove podlaktice pulsirala su velika dlakava jaja. Zadnjih par dana morao ih je redovito prazniti; čak pet, šest puta dnevno. A ovo će danas biti tek četvrti. Prvi put se izdrkao još ujutro pod tušem, a onda dvaput na faksu u WC-u. Ali tek što je izašao i sjeo za volan osjetio kako mu se diže i da neće moći dugo izdržati. Primio ga je sa obje šake i počeo drkati. -Nije trebalo biti ovako- prošlo mu je kroz glavu za par minuta dok se snažno grčio izbacujući iz jaja zadnje mlazove guste sperme. Ante je oduvijek bio sasvim bezvezan momak. Ne samo da je bio mršav i slabašan, takvih ima i previše, već je bio skroz neprimjetan. Tih i rezerviran uvijek je bio samo promatrač tako da je uspio doći do druge godine faksa kao djevac. No, priroda je nemilosrdna i Ante je, iako totalni bezveznjak, bio uspaljen kao i svi njegovi vršnjaci. Još od kad ju je prvi put vidio na uvodnom predavanju za brucoše bio je opsjednut Sanjom. Vesela seksi plavuša bila je svjesna da je predmet obožavanja većine svojih kolega, no frajeri sa kojima je izlazila nisu imali puno veze sa zakržljalim štreberčićima koji su joj za malo pažnje zahvalno služili cijelu prvu godinu. Baš zato je Ante, u želji da i sam pređe u tu sportsko-manekensku Beywatch kategoriju koja je prolazila kod Sanje, odlučio postati pravi Sport Bili. Sumanuto je počeo bildati što njegovo jadno tjelešce nije nikako podnosilo. Iako inače pametan dečko, preplavljen čistim očajem i hormonima došao je na spasonosnu ideju. Sljedeći put kad je bio kod stare na poslu ukrao je iz labosa bočicu tableta za koje je bio skoro siguran da su steroidi. Ako ga je već priroda kaznila očekivao je pomoć od znanosti. I stvarno, nakon nekog vremena počeo se mijenjati, iako ne baš onako kako se nadao. Dobio je na masi i zahvaljujući upornom treniranju imao je sve bolju definiciju. Ali nuspojave su bile zbunjujuće: kosa mu je potamnila i počela mu je rasti jaka brada, glas mu se produbio i što je najluđe kurac i jaja su mu narasli do golemih proporcija. Stalno mu se dizao, a zbog novih dimenzija to je bilo teško sakriti. Ložio se na svaku pičku koju bi vidio, čak i na neke profesorice koje su bolje izgledale. Počeo je na sebi osjećati poglede kolegica koji su ga zbunjivali. Na hodniku je iza sebe čuo šaputanje što ga je zbunjivalo. No najviše ga je zbunjivalo što se čak i Sanja počela čudno ponašati kraj njega. Inače, redovito je drkao na nju. Zamišljao bi kako mu ona to radi; ritmičko micanje njenih dugih prstiju omotanih oko debelog vrućeg mesa,,, ili još bolje, dobro oblizane pune usne kako se polako spuštaju cijelom dužinom,,,ili njene noge na njegovim ramenima, a on duboko zabijen u njoj,,, Neočekivano su se otvorila vrata i Anti je stalo srce. Na ulazu je stajala njegova stara, Jasna, i bijesno gledala u potomka koji je i dalje zbunjeno držao kurac u ruci. Od kad se sjećao stara je u kvartu važila za seksi koku i to se ni do danas nije promijenilo. I sa 45 godina bila je komad; ispod strogog intelektualnog imagea naglašenog crnim naočalama i kosom skupljenom u punđu skrivala se rasna seksi crnka. Bila je visoka i vrlo bujna što je donekle uspijevala prikriti strogim poslovnim kostimima. Jasna je bila svjesna da njihov odnos trpi zbog njenog posla, ali kad bi i pokušala ostvariti neku prisnost naišla bi na nezainteresiranost tako da je za sada, dok stvari funkcioniraju, odlučila maksimalno poštovati Antinu privatnost. Ali ne i danas. Prazna bočica pilula koju je držala u ruci bila je ključ njenog raspoloženja. -Ante!- zarežala je i naizgled ne primjećujući stanje u kojem se nalazio umarširala u sobu i stala kraj kreveta. -Za ime Isusa, šta si mislio u toj ludoj glavi!? -Pa,,,ja,,,ovoga,,,-cvilio je i dalje u šoku. A da bi situacija bila još gora nabrekli kurac koji je i dalje grozničavo stiskao nije imao namjeru pasti. U panici je pogledom tražio nešto sa čime bi se prekrio kad ga je ošinuo njen glas. -Gledaj me kad ti govorim, govno malo!-stara je zaurlala i nagnuvši se nad njim tako da je na glaviću osjetio pritisak njenog trbuha počela ga prstom bockati po prsima. -Kradeš i drogiraš se, jesam te tako odgojila?- urlala je i tresla mu pred očima sa praznom flašicom. Kad se ponovo uspravila pogledala je prema dolje i tek tada prokomentirala njegovu nevolju. -Isuse, izgleda da je gore nego što sam mislila- zagrizla je usnicu pogleda prikovanog na Antinu natečenu kurčinu koja se već sasvim prilijepila uz trbuh. – Zašto? – sa vidljivim naporom je odmaknula pogled i skroz slomljenim plačnim glasom propištala. – Ja,,, ja sam idiot- odgovorio je i napokon jastukom prekrivši sramotu sjeo i ispričao staroj sve; o Sanji, vlastitoj nesigurnosti, bildanju i konačno, tabletama. Sa Jasninog lica je polako nestajala stroga maska. – Čuj, ti si još jako mlad i imaš pravo na neke gluposti. Nadam se da si iz ovoga ipak izvukao neku pouku. Zastala je na trenutak i pogledala ga upitno u oči. – Jesi li? Ante je žustro klimao glavom. – Nema više steroida za mene. Mogu i na drugi način impresionirati komade. -Hm, bojim se da nije tako jednostavno-Jasna je zamišljeno gledala u bočicu koju je i dalje nervozno vrtila u ruci. – Ovo nisu steroidi nego novi lijek za plodnost koji smo tek počeli testirati. -Molim? Eksperimentalni lijek za plodnost? -Da. I to veterinarski, za krupnu stoku. -O bože!- Ante je užasnut zabio glavu među šake i počeo se ljuljati. -Kad si uzeo zadnju? -Prije tjedan dana-mumljao je kroz šake. -Mislim, promjene su počele još prije ali sam bio dovoljno glup da mislim,,, u kurac, ne znam šta sam mislio! Jasna je duboko uzdahnula i sjela na krevet kraj sina. Stavila mu je ruku na vrat i počela masirati napete mišiće. -Gle, ne vjerujem da si ih uzimao dovoljno dugo da bi došlo do nepopravljive štete. Možda čak možemo poništiti neke učinke. Trebat ću ti izvaditi malo krvi radi analize. I moramo paziti da nitko ne sazna šta se desilo jer ću dobiti otkaz. E, finu kašu si skuhao! Taman se opet počela uzrujavati kad je osjetio snažnu bol u jajima i počeo ječati. -Sine, šta ti je? -Pa, ovoga,,, moram, jel,,-Ante je posramljeno propištao. -Oh. Sad je na Jasni bio red da pocrveni. –Da. To je jedna od nuspojava. Tek smo počeli sa ispitivanjima, ali povećanje penisa i hiperprodukcija sperme su bili vidljivi već kod štakora. Tek sad je primijetila veliku vlažnu mrlju na bluzi na mjestu gdje se naslonila na sina. -Hm, možda bih ti ga trebala pregledati- zabrinuto ga je pogledala. -Misliš,,, -Da, tvoj penis. Bože, već sam ga vidjela, i to nedavno. -Ali ti si mi mama!- već ga je polako lovio očaj. -Sine, ja sam uz to i liječnica i znanstvenica, a ako ne želiš na hitnu i jedina alternativa. Ante je par trenutaka šutio i napokon posramljeno maknuo jastuk tako da je nabrekla kurčina iskočila poput opruge na slobodu. -Vau!- Jasni se spontano, posve ne pedagoški omaklo kad je snimila dobrih trideset centimetara dugačak debeli komad okrunjen purpurnim glavićem iz kojeg se cijedio tanki trag predsvršotine i nestajao u gustim crnim dlakama. Pružila je ruku i vršcima prstiju dotaknula upaljeno meso koje je i dalje na očigled bujalo a drugu ruku je pažljivo podvukla pod jaja kao da ih odvaguje. Ante se lecnuo i zagrizao usnicu ali Jasna nije prestajala. Ovo je bio prvi put da ga netko osim njega samog dodiruje i neovisno o tome što je to bila njegova majka osjećao je strahovito zadovoljstvo. Ona je pak postala svjesna da se uzbudila; ukrutile su joj se bradavice a i između nogu joj je postalo vruće i klizavo. Njen mozak možda i je taj impresivan organ i doživljavao kao no-no ali tijelo je reagiralo instinktivno, podsjećajući ju tako da je prošlo već puno vremena od kad se zadnji put pojebala. Doduše imala je vibrator kojim se redovito olakšavala ali bio je slab nadomjestak ovakvom komadu. Legla je na krevet kraj sina te vrlo nježno prstima pokupila prozirnu izlučevinu sa glavića i zatim je razmazala po svojim usnama. Oblizala ih je; okus je bio kremast i sladak, kao ništa što je ikada probala. Cijelo tijelo mu se napelo od šoka ali i neočekivane požude. -Ante-rekla je naizgled pribrano. -Predložit ću ti nešto radikalno. Umjesto da se sam olakšaš ja ću ti pomoći. Progutao je slinu. Mama ga je čudno gledala, nije ju mogao prepoznati. Ali jaja su mu pucala od boli, a osjećaji koje su mu izazivale njene ruke bili su nevjerojatni i bio je siguran da je to tek mali djelić onoga što mu može pružiti. Jasna je osjetila kako kurčina koju je čvrsto držala oko korijena sve jače pulsira, a glavić je oblio novi mlaz prozirne sluzi. Prekrila ga je dlanom i nježno protrljala. -OK-Ante je propištao u šoku gledajući majku koja je sad marljivo zatvorenih očiju oblizivala njegove izlučevine sa dlana. To je bilo sve što joj je trebalo. Bez oklijevanja se bacila na njega i počela lizati nektar koji je sad već neprestano izlazio iz osjetljivog glavića. Zavlačila je vrh jezika u njega, lizala ga i ljubila; gušila se u mužjačkoj esenciji zaboravljajući na sve oko sebe. Širom je otvorila usta i jedva uspjela obuhvatiti cijeli glavić. Trebalo joj je par trenutaka da se prilagodi i namjesti jezik ispod debele purpurne gljive, a zatim je što je brže mogla počela gutati sluz koju joj je sad izbacivao ravno u grlo. Bolno ukrućene bradavice trljale su se o čipku grudnjaka koji je jedva obuzdavao nabubrene velike sise. Pička joj je naticala i podmazivala se vlastitim sokovima koji su se već počeli cijediti iz gaćica po bedrima. Osjećala je strašnu potrebu da zarije prste što dublje u to klizavo vrelo grotlo. Ovo je izmicalo kontroli. Došla je kući bijesna na svoje neodgovorno dijete, a sad je klečala nad njim i sisala ga nastojeći ne razmišljati o tome kako bi ga bilo imati u sebi. Ta misao je duboko u pički izazvala snažno orgazmičko grčenje koje joj je počeo tresti cijelo. Drhteći i jecajući morala ga je izvaditi iz usta da se ne uguši, a zatim ga je nastavila lickati. -Mama-Anti je pucao glas. -Ja,,,sad ću,,,ću,,, -Da, dušo. Da. Svrši za mamicu!- nije mogla dočekati. Ako je predsvršotina tako fina, kakva mu je tek sperma? Sparkirala je glavić ponovo na svoj vrući jezik i čvrsto ga obujmivši prstima počela brzim vještim pokretima izdrkavati. Slina i njegovi sokovi tekli su joj se iz kutova usana niz kurac i činili pokrete ruke još glađima. Osjetila je pod prstima kako se debele žile pune krvlju i ukrućuju, a glavić je tako nabrekao da se bojala da će isčašiti čeljust. Nije se stigla pripremiti. U času kad je na šaci osjetila kako mu se jaja podižu i ukrućuju u grlo ju je pogodio snažan mlaz guste sperme koji ju je skoro ugušio. Ipak, uspjela je progutati ali Ante je već izbacio sljedeći mlaz tako da su joj se sad napunili i obrazi. Svršavao je tako obilno da ga nije uspijevala pratiti; počela je kašljati i ispljunula ga je. Primila ga je i namjestila ispred sebe tako da joj je istuširao cijelo lice; otvorila je usta i gutala koliko god je mogla, a višak dragocjene tekućine joj se cijedio niz bradu među sise natapajući joj bluzu. Zaječala je i obujmila sam vrh usnama ne željevši propustiti niti kap sjemena. Polako ga je progutala i počela sisati što je izazvalo novu erupciju koju opet nije mogla savladati. Spermu koja joj se cjedila iz usta skupljala je prstima i oblizivala, a drugom rukom je odmaknula kurčinu od lica tako da su je sad snažni mlazovi zalijevali po sisama. Nije prestajao. Osjećala je udarac svakog mlaza; vruć, ljepljiv i težak preko bluze joj je palio kožu. Mislila je da nikad neće stati, nije ni htjela da stane. Ipak, Ante se postepeno sve manje grčio i mlazovi sperme bili su sve slabiji. Sav iscrpljen ispružio se na krevet i lovio zrak. Bio je skroz mokar od znoja i teško je disao. Jasna je oblizivala prste kojima je marljivo skupljala spermu kojom je bila oblivena. Nije se mogla zasititi. Kakve god da su bile biokemijske promjene koje je na Anti izazvao lijek, bile su potpune i dalekosežne i fokusirane na njegove reproduktivne organe. Takav kurac sa takvom spermom činio je jako opasnu i snažnu kombinaciju. Očito, kad je majka uspjela totalno izgubiti samokontrolu, da je djelovao na čisto nagonskoj razini. Nije namjeravala pojebati sina ali to je bio zaključak koji se sam nametao. Morala je osjetiti to oružje kako puca duboko u njoj. Nedugo nakon Antinog rođenja dala je podvezati jajnike i sad je uvidjela dalekovidnost te odluke. Jer inače ne bi bilo šanse da iz ovoga izađe neoplođena. Osjećala je svakim atomom svog tijela njegovu plodnost i svoju bespomoćnost pred tom silom. Još uvijek je bio tvrd. Čak i nakon takve eksplozije iz nabrekle uspravne kurčine i dalje su se cijedili sokovi. Bio je to nevjerojatan prizor. Jasna se ne mogavši maknuti pogled lagano nasmiješila. Ante je i dalje loveći dah razmišljao o ovom nevjerojatnom zaokretu u svom životu. U zadnjih petnaest minuta doživio je najfantastičniji orgazam, najveću ugodu u životu, a sve to mu je pružila stara. Sanjino lice je već skroz izblijedilo i zamijenilo ga je majčino, okupano njegovom spermom. Stidljivo ju je pogledao. Srce mu je snažno lupalo. Lice joj je bilo prekriveno tragovima osušene sperme, a par pramenova koji su u okršaju ispali iz punđe prekrivali su joj naočale tako da joj nije uspio dobro vidjeti oči. Nasmiješila se i skinula naočale. Prije nego ih je spustila na ormarić pogledala ga je mješavinom humora i požude. -Primjećujem da i dalje imaš erekciju-rekla je i oblizala ostatke sperme sa usana. -Da li te testisi još bole? -Ne,,,zapravo ne-Ante je priznao zapanjeno zureći u nju. Otkopčala je sako i skinula ga. -Jesi apsolutno siguran? Bluza joj je bila skroz natopljena i prilijepila joj se za kožu tako da se jasno vidio čipkasti grudnjak koji je jedva obuzdavao nabubrele sise uzbuđenih bradavica. Tek kad je počela skidati bluzu shvatio je koje su joj namjere. -Zapravo,,, da, i dalje me bole jaja. Au! -Pa kakva bih ja to bila majka kad se ne bih pobrinula za svog sina!- nasmijala se. Raskvašena bluza pala je na pod otkrivajući ustreptale teške grudi poduprte crnim čipkastim grudnjakom. Stavila je ruku iza leđa i otkopčala suknju. Nagnula se i počela ju spuštati niz bedra tako da su se teške sise opasno zanjihale. Ante je osjetio nesvjesticu. Kurac mu je ponovo gladno zadrhtavši poskočio i zalijepio se na trbuh. Sad je Jasna stajala pred njim samo u rublju. Nikada nije bila previše stidljiva tako da je već znao da je dobar komad. Ali nikad se sa time nije bavio. Do sad. Duboko je disala tako da su se velike sise hipnotizirajući ga nadizale i spuštale iznad ravnog glatkog trbuha. Nosila je i crne čipkaste gaćice ispod kojih su se nazirali rubovi nabreklih velikih usmina. Ante nije mogao vjerovati: stara je brijala picu! Na njegovom dlakavom trbuhu se ispod ljubičastog sjajnog glavića već stvorila lokvica viskozne prozirne tekućine koju je cijelo vrijeme izbacivao. Nesvjesno je, ne mičući pogled sa mame, spustio ruku i počeo polako drkati. -Nemoj to raditi!- rekla strogo. -To je majčin posao. Ante je klimnuo glavom i stavio obje ruke iza vrata. -Dobar dečko. Hoćeš da ti mama pokaže sise? Opet je bez riječi klimnuo. Jasna se pohotno nasmiješila i jednom rukom otkopčala grudnjak. Spustila je naramenice i obujmila košarice rukama. Otvoreno divljenje i obožavanje koje je vidjela u Antinom pogledu izazvalo duboko u njenom tijelu čudan nemir. Bradavice su joj se ukrutile moleći dodir, a među nogama je osjetila novi nalet sokova. Nikad prije, ni sa Antinim ocem ali ni kao uspaljena klinka nije osjetila takvu iskonsku glad za kurcem. Osjećala se kao napaljena kuja, svedena na svoju elementarnu bit, lišena razuma i kočnica. O čemu se zapravo radilo; je li to u njoj izazvala nova Antina fiziologija ili narcistička spoznaja da taj savršeni kurac zapravo pripada njoj, da je njena krv i meso? Kemijska reakcija ili taboo? Nije ju bilo briga. Znanstvenicu u njoj u potpunosti je potisnula ženka. Bit će šta treba biti, pomislila je i pustila grudnjak da padne. Ante je iskolačio oči. Jasna je osjetila svu težinu svojih sisa koje su oslobođene potpore poprimile svoj prirodan oblik. Uzbuđivao ju je taj osjećaj težine i zatezanje u bradavicama. Nakon trudnoće i dojenja grudi su joj za čudo ostale velike i natečene. Vrijeme im nije naštetilo, dapače dobile su neku zrelu punoću. Otpustila je punđu, odnosno ono što je od nje ostalo i rastresla dugu crnu kosu. Popela se u krevet i pritiščući se vlažnim gaćicama na ogromnu kurčinu zajašila Antu. Bio je tako velik da je na prsima osjetila vlažan glavić. Omotala mu je ruke oko vrata i nagnula se tako da su mu se nad licem zanjihale sise. Osjetivši topli slatki miris njene vruće kože zastenjao je. Primio ju je oko struka i počeo ih ljubiti i lizati. -Oh, da, tako dušo- jasna ga je dahćući ohrabrivala. -Mmm, kako je dobro. Sisaj mamu zlato. Trljao se nosom i obrazima po vrućoj koži sisa i oblizivao ih dugačkim polaganim pokretima sve dok nije pod jezikom osjetio bradavicu i počeo sisati. Osjećaj koji je to izazvalo bio je kao udar struje koji se širio njenim tijelom do samog centra ženskosti. -Moje djete-šaptala je dok je on sisao i obujmivši ih dlanovima nježno gnječio nabrekle sise. -Moj sin- istegnula se prema natrag pritišćući sisu u njegova usta, a vrelu pičku u korijen kurčine tako da je kroz gaćice osjećala pulsiranje njegovih žila. Ante je počeo pomicati kukovima i trljati slinavi glavić po njenom trbuhu ostavljajući vruće vlažne tragove. Iznenada se uspravio i bacio ju na leđa kraj sebe. Popeo se na nju i nastavio joj obrađivati sise istovremeno se sve snažnije trljajući. Ona uzdrhtalost koju je cijelo vrijeme osjećala negdje duboko sad se počela širiti cijelim tijelom sve dok nije počela svršavati. Ante je dahćući ugurao ruku između njih i jednim pokretom joj strgnuo gaćice ostavljajući ju golu i ranjivu. Bila je tako mokra i raširena da bi mogla primiti i baseball palicu. Antin kurac je bio ogroman tako da to i nije bila loša usporedba. Djelovao je i duže i deblje nego maloprije kad ga je obrađivala rukama i ustima. -Mmm. Tako moćan-nije se mogla ne diviti. -Tako velik. Hoćeš jebati mamu, sine? -Isuse, daaa!!! Jebat ću te. Sad se više ne mogu zaustavit. -Ne želim da se zaustaviš. Želim te u sebi. Jebi me, snažno me jebi! Bez obzira na veličinu i revnost Ante je ipak bio djevac tako da to i nije bilo baš jednostavno. Nespretno se pokušavao zabiti u nju i bio je frustriran neuspjehom. Jasna ga je smirila i sama primila kurčinu te ju stavila između otečenih usmina. Pustila ga je tek kad je glavić namjestila na sam otvor. -Sad sine. Polako guraj da me ne ozlijediš- šapnula mu je i jače raširila noge. Ječala je od zadovoljstva dok je on polako ulazio u nju. Trenutnu bol koju bi osjetila dok se širila da ga prihvati brzo bi zamijenio neopisiv užitak. Nikada još nije bila ovoliko ispunjena. Prema korijenu mu je bio sve deblji tako da je, kad je napokon osjetila njegovo meso na klitorisu, pritisak već bio takav da je počela svršavati natapajući se iznutra i pripremajući za taj moćan alat. Još uvijek svršavajući osjetila je pritisak glavića na grliću maternice. Zgrčili su joj se nožni prsti a oči su joj se izokrenule. Još jače se raširila pod njim i stavila mu noge oko kukova puštajući ga tako da uđe dublje nego što je itko ikada ušao, u samu maternicu. Tek kad je došao do dna osjetila je na guzovima lupkanje njegovih velikih jaja. Neko su vrijeme ostali nepomično u tom položaju. -Majko-Ante je podigao glavu i pogledao ju u oči, a zatim počeo pomicati kukove ne mičući pogled. Cvilila je i trzala se nakon svakog njegovog snažnog uboda, a velike sise su udarale u njegova prsa. Tijelo joj je oblio znoj dajući joj zlaćani sjaj. Prstima mu je ukopala u ramena, a nogama ga je držala sve snažnije, tjerajući da jebe sve jače i jače. Ante je sa svakim ubodom sve glasnije stenjao. Bio je kao luđak; tjeran nezasitnim potrebama svog promijenjenog tijela i pohotnim reakcijama predivne žene ispod sebe mogao je jedino jebati. Pokušao je biti kreativan; drugi ritam, duljina i brzina uboda, probao je promijeniti i kut ulaska ali za to mu je nedostajalo koncentracije. Umjesto toga nastavio je samo nabijati, poput pneumatskog čekića. Osjećao je da mu je kurac tvrd čelični piston koji će se na kraju rastopiti u vreloj majčinoj peći. Njeni unutarnji nabori su ga stiskali i masirali, njena vrelina i vlažnost natapali su mu meso izazivajući gromovit klimaks koji se počeo pripremati u jajima. Jasna je uz gotovo bolan jecaj izvila leđa i nabila mu sise u lice. Oblizao je kapljice znoja sa njih i zagrizao kao šljunak tvrdu bradavicu dok ju novim snažnim udarcem nije bacio natrag na krevet. Sad se nagnuo i zaronio u dolinu između te dvije uznojene lopte. Srce joj je udaralo divljim ritmom koji je odražavao i njegovo uzbuđenje. Opet ga je snažno zabio u nju, ovaj put osjećajući kako se spužvasto tkivo gotovo raspljoštilo na dnu njene maternice. Jasna se u trenu zaledila, a zatim se počela divlje propinjati ispod njega. Nekontrolirano ga je udarala; šakama po ramenima, petama po dupetu, istovremeno ga stežući pičkom sve jače i jače, do granice bola. Zabacila je glavu i ispustila dug vrisak koji je trajao sve dok joj nije nestalo zraka u plućima, a ona se iscrpljeno srušila na krevet. Mlaz bistre sluzi probio se ispod usmina koje su čvrsto stezale kurac i kapljući niz njegova jaja napravio mokru fleku na plahti ispod njih. Plitko je disala i nepokretno ležala ispod njega. Da je Ante imao kontrolu nad svojim novim vještinama znao bi prepoznati da treba ili usporiti ili kompletno prestati. Ali on je bio odsječen, razum mu je pomutila čista žudnja. Osjećao je jedino strahovitu potrebu da se olakša, pa je nastavio nabijati taj mamutski kurac bušeći svoju majku ponovo i ponovo i ponovo. Polako, Jasna je došla sebi. Iz guste magle nesvjestice vratio ju je intenzivan užitak koji je osjećala u slabinama. Pogledala je prema dolje i između svojih nogu vidjela masivan mač od užarenog mesa koji joj je nestajao u utrobi. Oči su joj se napunile suzama, doživljaj je bio pre snažan i nije ga mogla drugačije fokusirati. Sad je znala šta znači izraz «mala smrt»; orgazam koji je maloprije doživjela sigurno je spadao u tu kategoriju. -Sine, tako si me izjebao da sam se onesvijestila-rekla je zaprepašteno i sama još ne vjerujući. Klimnuo je glavom i nešto progunđao. Bilo je teško reći šta misli, lice mu je bilo zgrčeno od strasti i napora. -Ponovi to-šapnula mu je na uho. Ante je pojačao pritisak uboda i uskoro je Jasna ponovo osjetila kako joj se u maternici pali vatra i poput plimnog vala preplavljuje tijelo šireći se do svakog živca. Ali ovaj put je bila spremna i val ju nije potopio. Mišići su joj se grčili, tijelo izvijalo, noge ispružile i na kraju ju je poput vatrometa ispod kože protresao snažan orgazam. Bradavice su joj bile tako ukrućene da je čak i zrak oko njih izazivao slatku agoniju. Kad je ponovo došla sebi privukla je Antu prema sebi i dugo ga i duboko poljubila. -Oh, Bože, dušo- šaptala je hrapavim glasom- ti si najbolji sin kojeg je majka rodila. Zastenjala je dok je u njoj ponovo počela rasti ona praiskonska glad. Osjećala je na venerinom brijegu njegove stidne dlake natopljene njenim sokovima. I tijela su im bila mokra od znoja. -A sad svrši. Svrši u mene- jedva je uspjela prošaptati. Ante je izvukao kurac ostavljajući između usmina samo purpurni glavić, a onda ga je ponovo nabio do kraja tako snažno da su joj sise odskočile do brade. Zatim je, uz duboki urlik počeo svršavati. I svršavati. I svršavati. Kad je počeo izbacivati spermu Jasna je imala osjećaj da joj unutrašnjost protresa serija seizmičkih udaraca. Cijelom pičkom je osjećala kako se moćna kurčina napinje i opušta sa svakim novim mlazom koji bi ispalio prekrivajući njenu rastaljenu srž gustom bijelom kremom. U njoj više nije bilo dovoljno mjesta i za kurac i spermu tako da se višak počeo u ritmu njegovih kontrakcija prelijevati iz nje i cijediti se preko usmina i njene guze na krevet. Ante je i dalje svršavajući ispao iz nje i nastavio ju zalijevati po sisama ostavljajući sve gušću mrežu bijelih kapljica. Jasna ga je primila sa obje ruke i usmjerila prema svojim ustima. Osjetila je prvi udarac sperme na jeziku, a zatim se brzo podvukla pod njega i uzela ga u usta i progutala sve što je još bilo u njegovim jajima. Sad je bio njegov red da kolabira. Jezikom mu je temeljito očistila kurac i jaja, a potom se sklupčala kraj usnulog sina i ubrzo se i sama izgubila. Kad se Ante probudio vani je bio mrak, a sobu je ispunjavala slaba žuta svjetlost ulične lampe. Osjetio je neku ugodnu toplinu kraj sebe. Podigao je glavu i vidio svoju golu majku kako plitko dišući spava sklupčana uz njega. Crna kosa bila joj je skroz raščupana, a tijelo prekriveno osušenim tragovima sperme. Izgledala mu je bolno lijepa. Promeškoljila se i otvorila oči. -Mmmm- prela je kao mačka i rastegnula se. –Mislim da tjedan dana neću moći hodati. -Mama, ja,,, -Ššššš-prekinula ga je i stavila mu prst na usnice. Nagnula se nad njega pritišćući ga sisama i upalila lampu na ormariću. -Trebali bi se urediti-pogledala je prema njegovom kurcu koji se opet počeo puniti krvlju. -Ali svaki posebno. Onda ću napraviti neku klopu pa ćemo razgovarati. Bez dodatnog objašnjavanja izvukla mu se iz zagrljaja i brzo otišla u svoju kupaonicu iz koje se uskoro čuo tuš. Ante je pričekao još par trenutaka prije nego se polako ustao. Cijelo tijelo ga je bolilo, a pogotovo polutvrdo oružje koje mu je visilo među nogama. Ponovo je odvrtio popodnevne događaje i opet je bio uzbuđen. Strašno je želio drkati ali uspio se savladati. Mogućnost da ponovo kresne staru bila je dovoljan motiv. Odvukao se pod tuš i pustio hladnu vodu. Jasna nije dijelila Antinu sigurnost da je današnji dan bio uspjeh. Pod tušem je ispirala ostatke sperme i pokušavala dokučiti u kojem je točno trenutku izgubila kontrolu. Ona je tu bila odrasla. Razumna. K vragu, njegova majka! Incest. Kako je mogla dozvoliti da do toga dođe? Kako je mogla biti tako glupa i neodgovorna? Ali ipak,,,ipak,,,nikada prije nije bila tako potpuno i temeljito izjebana. Čak ni vlastita ruka i gumeni prijatelj nisu joj pružili takve orgazme. I ta kurčina. Koja žena bi mu mogla odoljeti? Tako golem, tako savršeno oblikovan i upotpunjen jajima velikim kao šake punim najslađe sperme koju je ikad probala. Pička joj je bila rastegnuta i osjetljiva, izbubetana Antinom moćnom batinom. Gotovo oklijevajući spustila je dlan niz obrijan brežuljak i dotaknula usmine. Umjesto izmrcvarenog bolnog tkiva napipala je nabreklu uzbuđenu pičku. Ponovo se ovlažila od samog razmišljanja o proteklim događajima. Zabacila je glavu i izložila lice tušu. Morala se pribrati. Ante joj je sin, k vragu! Nije zamišljeno da se jebe sa svojim sinom. Da je vjerovala u te stvari znala bi da ide ravno u pakao. Sa obje ruke se šamarala po obrazima. Nije u redu da želi svog sina. Ali je. Jako ga je željela. Večera je bila napeta. Jasna je zavezala čvrsti rep i obukla najofucaniju trenerku u nadi da će ohladiti Antu. Naočale su joj ostale u njegovoj sobi ali nije imala petlje vratiti se na mjesto zločina pa je cijelo vrijeme škiljila. Ni Antina neprestana blizina i nova poniznost nisu pomagale. Cijelo veče joj je dosađivao u kuhinji sa svojom pretjeranom uslužnošću dok se na kraju nije izderala na njega. Povukao se i sjeo za stol tako bolnog izraza lica da je mislila da će joj puknuti srce. Što se samog obroka tiče, unatoč gladi zbog knedle u grlu nije mogla progutati ni komadić. Ante nije imao takve probleme, proždrljivo se bacio na klopu i tek nakon trećeg tanjura digao pogled. Jasna je nepomično sjedila i gledala u netaknutu večeru pred sobom. Bez riječi je ustao i raspremio stol, a zatim i kuhinju i otišao u svoju sobu. Uskoro je i ona ležala u svojem krevetu i zurila u strop. Svim silama se trudila da ne zamišlja svog sina kako ju rastura svojom batinom. Za to vrijeme Ante se igrao Playstationom bezuspješno pokušavajući skrenuti misli sa stare, njenih bujnih sisa, raskošnih mliječnih bedara, pohotnih usana i nabrekle mošusne pičke. Čak i sad nije se činilo realno. Kao da je taj neprestani niz kadrova, mirisa i osjećaja koji mu je bez prestanka prolazio kroz glavu služio da ga neprestano podsjeća na ono što se desilo. Jebao je prvi put, napokon, nakon godina i godina nadanja i žudnje. I od svih žena to je bila njegova majka. To je bilo prilično zajebano. Ali nije promijenilo činjenicu da je htio to što prije ponoviti i ne samo zato što je sam čin bio fenomenalan. Uživao je raditi to sa njom. Već trinaesti put u zadnjih dvadeset minuta njegov lik u igrici je najebao. Isključio je TV i otkopčao traperice. Morao se opet olakšati. Vrata su se polako otvorila i u sobu je ušla Jasna obučena samo u majicu. -Mama, šta,,,?- Ante se iznenadio ali ona mu je samo stavila prst na usnice. Progutao je knedlu. Zamijenila je prst vlastitim usnama i polako mu ugurala jezik isprobavajući ga. Instinktivno joj je uzvratio poljubac. Stavio joj je ruke oko bokova i podvukavši ih ispod majice počeo polako klizati po njenim bujnim oblinama usput je otkrivajući. Prekinula je poljubac i skinula majicu, a zatim gurnula Antu na krevet i zajašila ga. Sise su mu se njihale pred očima kao zrele kruške. Uzeo je ružičastu bradavicu u usta i počeo snažno sisati. Jasna je teško disala i stenjala. Podvukla je ruku i namjestila nabrekli glavić između usmina koje je razmaknula drugom rukom, a zatim se počela spuštati na kurac i polako ga gutati. Ante je, i dalje sišući i grickajući bradavice, primio mamu za guzu i prateći njen ritam počeo polako pumpati. Odlučio je da ovaj put neće samo mehanički nabijati ali za to mu je trebala strašna samokontrola. Jasna se nagnula nad njega i počela mu ljubiti i lizati vrat. Njena vrućina ga je proždirala usisavajući ga sve dublje i dublje. Kad je počeo odgovarati na njene sve snažnije trzaje podigla je glavu i pogledala ga ravno u oči. Bile su zamagljene žudnjom. -Tu si počeo svoj put. Tu pripadaš. U meni-šaptala je i nabijala se tako da je opet osjetio kako udara u dno maternice. Zastenjao je i ne prekidajući okrenuo ju na leđa. Zaječala je iznenađeno ali bila je oduševljena njegovom inicijativom. Antu su njeni jecaji dodatno napalili pa ju je počeo jebati vrlo brzo i snažno. Nemilosrdno je zabijao svoje vruće uzbuđeno meso u njenu gladnu unutrašnjost. Krv mu je lupala u glavi, udarci srca grmili u venama, a mišići ruku i nogu tresli su se od napora. Jasna se odlučila prepustiti ovom neumoljivom napadu i trudila se što bolje primati njegove silovite nasrtaje. Njegova žestina nije dopuštala ništa drugo. Bila je savršeno jebuće tijelo i to ju je strahovito uzbuđivalo. Nerazumljivi zvukovi koje je ispuštala pretvorili su se u prodoran vrisak kad joj je tijelo počeo tresti prvi u nizu orgazama ostavljajući ju fokusiranu samo na vlastiti užitak. Ante je pak toliko uživao u osjećajima koje je divlji ekstatični ples njene pičke izazivao u njegovoj batini da nije ni primijetio da i sam svršava sve dok ga snažni mlazovi sperme nisu, odbijajući se o dno maternice, doslovno izbacili iz nje. Nastavio je istom žestinom ispaljivati svoje punjenje po mekoj koži njenog trbuha i sisa. Ona je bila skroz izgubljena u ekstazi. Kad je prestala svršavati počela je po sebi razmazivati svu tu gustu spermu kojom ju je Ante tuširao. Napokon je bio gotov. Pao je kraj nje i nepomično ležao. Okrenula se prema njemu usana sjajnih od sperme koju je lizala sa prstiju. -I? -Šta i? -Jel to čudovište ikada spava?-spustila je pogled na njegovo međunožje. Pratio je njen pogled. Kurac mu se malo smanjio ali i dalje je bio tvrd kao kamen. -Ne kad si ti u blizini, mama-plaho se nasmiješio. Đavolski sjaj vratio joj se u oči. -To ćemo još vidjeti mladiću!-nasmijala se i bacila na njega.