nedjelja, 27. travnja 2014.

Čišćenje virusa

Ljetni sparni dan. Drijemam, nervozan, rashlađujući se limunadom. Dosadu mi prekide poziv prijatelja Gorana, koji me zamoli da dođem i pogledam računar. U pitanju su virusi, kako mi je rekao ukratko, pozivajući me sa mobitela.
-Evo nas u autobusu, krenuli smo u Kikindu kod rođaka na pokrivanje kuće. Baka i Gorana su kod kuće, molim te otiđi i skeniraj računar, izludi me sa tim virusima, pa ćemo se čim se vratimo počastiti hladnim točenim pivom.

Spakovao sam svoje stvari, diskove sa najboljim antivirus programima i krenuo do njihove, dva kilometra udaljene kuće. Na ulazu me dočekala baka, šezdesetogodišnja sisata žena, sa štakom u ruci. Imala je nedavno problem, pala je sa stepenica i uganula kuk. Pozdravila se samnom , upitala za zdravlje i rekla Gorana je gore.
-Daj sredi taj kompjuter, ova mlađarija misle da je bez tog interneta nemoguće živjeti.
-Ma nema problema, rješićemo i taj problem, odgovorio sam i uputio se u potkrvlje njihove, tek sagrađene kuće.
Gorana me sačekala u svojoj sobici, sva nervozna i očajna zbog prokletih virusa. Srednjoškolka je, ali jako razvijena djevojka. Velike tvrde sise sa napupalim bradavicama nazirale su joj se kroz majicu. Po malo bezobrazno, s obzirom na veliku razliku u godinama među nama. Pa ja sam stariji i od njenog oca.
-Šta je bilo ljepotice, upitah.
-Ma virusi, ne mogu više ni na fejsbuk. Očajna sam.
-Ništa ne brini, sad ću pogledati.
Uz dosta napora otvorio sam neke programe, a potom zavirio u istoriju. Pa mala je bila na raznim porno sajtovima i tu pokupila viruse. Vidio sam i da je presnimavala klipove, fotografije, pa čak i vrele priče. Ostajao sam sve više bez teksta, otkrivajući nove detalje. Uglavnom je otvarala sajtove sa zrelim muškarcima i srednjoškolkama.
-Pa Gorana ovdje ima svega, što nisi smjela otvarati. Moramo to prvo izbrisati, pa onda otpočeti skeniranje. Tako je i bilo.
Pogledao sam u nju dok je program čistio C disk i vidio da su joj sise jednostavno probijale majicu.
-Gorana, da to nijem malo previše od tebe?
-Ne razumijem, šta je previše?
-Pa vidiš kako si obučena.
-Ma vruće je, a ionako je raspust, pa ne idem nigdje van kuće.
Uzeo sam fotoapart i načinio par snimaka, a potom sam samo zumao njene velike nadošle grudi.
-Mogu li pogledati snimke, upitala je, naslonivši mi se ovlaš grudima na rame.
Pokazao sam joj ljubazno, a kad je na jednom snimku vidjela da sam joj samo fotografisao grudi  rekla je, joj joj što ste nevaljali.
Načinio sam još nekoliko snimaka, a potom sam joj rekao da malo zategne majicu. Bradavice su se potpuno ocrtavale, pomahnitao sam.
-Gorana, hajde malo podigni majicu da ih uslikam, pa ću odmah ako želim izbristai sliku.
Pristala je, pocrvenila je jako u licu, podigla majicu i blago se nasmijala.
-Joj majko moja, ovako mlade a bujne sise još nikad nisam vidio. Aparat je škljocao, a ja sam se gubio. Dotakao sam joj prstima bradavicu i rekao, prava si curica. Ustala je i popravila majicu i tad sam je kvrcnuo po guzi.
-Pa vi ste jako nevaljali, rekla je smijući se što sam shvatio kao znak odobravanja. Stajala je pored mene kao da iščekuje moj slijedeći poziv.
Bila je u šorcu, koji sam lagano povukao dole. Ukazala se prelijepa, sa strane obrijana pičkica. Gledala me je ukočenim očima, držeći ruke na rubu majice.
Dodirnuo sam joj pičkicu, kleknuo i poljubio u dlačice.
-Samo da provirim šta baka radi i da nam donesem još soka , progugutala je.
Vratila se za pola minuta i rekla, baka dole drijema.
Shvatio sam to kao znak odobravanja i svukao joj majicu, a potom i šorc.Sjela je na kauč, blago se zavalivši u naslonjač. Ljubio sam joj sise,vrat, usne.Sjurio sam dole i počeo lizati preslatku mladu šesnaestogodišnju pičkicu.
-Na mogu više izdržati, rekao sam podigavši se i pokazao joj na svoj ukurućeni kurac.
-Izgleda da je jako veliki, nasmijala se.
Izvadio sam ga i zamlatio njime ispred nosa zbunjene djevojke. Pomilovala ga i rekla joj kako je debeo. Tvoj je igraj se, rekao sam odvažno.
Poljubila ga je u glavić a onda par puta strpala glavić u usta.
Položio sam je na leđa i počeo glavićem trljati po mladom klitiću.
-Samo polako, debeo je, šaptala je.
Ne brini zlato, zna čiko kako se radi sa mladim djevojkama. Čim sam uronio glavićem u vlažnu, vrelu i tijesnu pičkicu načinio sam vješti trzaj i ubacio ga do pola, a onda trijumfalno do jaja. Bio sam nekoliko minuta nježan, lagano ga uvlačeći i izvlačeći, a onda je uslijedila furija sa moje strane. Nabijao sam ga žestoko, želeći da ga mlada pičkica zapamti za sva vremena. Stavila je prst u usta, zagrizla ga, počela se tresti i svršavati u trzajima. I ja sam bio na vrhuncu. Izvadio sam ga i pošpricao joj lice i prelijepe sise. Brzo smo se obrisali doveli u red i vratili se kompjuteru. Skeniranje je bilo pri karju.
-Baš smo ludi, rekla je. Šta bi bilo da je baba došla gore.
-Pa ništa, morao bi i nju pojebati, rekao sam praveći se važan. Goranu redovno nabijam, kompjuter joj radi besprijekorno, a sa ocem sam popio hladno točeno pivo.

Nema komentara:

Objavi komentar