srijeda, 10. rujna 2014.

Privatizacija – XX dio

Gazda je poveo Dinu kod Zorice u sobu, već ranije se dogovorio da će ih Zorka ugostiti s ručkom. U sobi je vladala erotična atmosfera, osjećao se miris karanja prvenstveno zbog Dininog i Zoricinog izgleda. Vani je bila nesnosna žega, a u sobi je bilo još gore jer se sva toplina uvukla unutra. Gazda je odmah produžio do balkona na kojem je Zorica pripremala ručak na nekakvom starom štednjaku. Bila je po gazdinoj želji obučena u bijele haltere i štikle bez grudnjaka i gaćica, samo je preko sebe imala navučenu nekakvu pregaču koja joj je tek djelomično prekrivala dlakavu pičku. U biti bila je uređena tako da se nadzirao samo dlakavi trokut. Njezine velike obješene sise i obla podeblja guza sa širokim bokovima palili su gazdu tako da ju je odmah zažvalio i rukama promješao sise. Dina, nakon što je zaključala vrata, došla je do njih i isto tako poljubila Zoricu u usta. Dina je bila obučena kao i Zorka s tim da nije imala kecelju a halteri su bili crne boje. Gazda se poslužio martelom koji je donio sa sobom i svaki čas izlazio na balkon uživajući u pogledima prema svojim kujicama. One su se neumorno trudile biti što izazovnije i u tome su jebeno uspijevale. Bio je potpuno gol i istovremeno gledajući ih uznojne od sunca i peći, lagano drkao svoj nabrekli kurac. Svako malo bi jednu od njih ugrizao za sisu ili opalio po dupetu, a one bi samo vrisnule ne obazirući se da bi ih netko od susjeda mogao vidjeti ili čuti. Kako je posuda s brašnom stajala pored šporeta, gazda je uzeo punu šaku brašna i razmazao ga po Zoricinim sisama, a onda je natjerao Dinu da stane ispred nje i da svojim sisama se trljaju jedna o drugu. Dok su one to radile u ritmičkim pokretima, on je ušao u sobu i našao vrećicu s povrćem koje je trebalo biti za salatu. Uzeo je veliki krastavac, izašao van , naslonio se na ogradu i počeo ga gurati u Zorkinu pičku.

Ogromni krastavac je ulazio bez problema jer je Zorka bila sva napaljena i k tomu i mokra od znoja. Počela se sve više nabijati na gazdinu ruku jer je njezina pičketina progutala cijeli krastavac, koji je onako otprilike bio dug 30-ak cm. Nagnuo se prema njima i pridružio im se u žvaljenju, oblizivajući i jednu i drugu po ustima, obrazima. Izvadio je krastavac iz Zorkine pičke i prislonio ga Dininim ustima, a ona ga je spremno dočekala uvlačeći ga i ližući. Kad mu je postalo prevruće otišao je u sobu i pozvao Dinu. Ona je četveronoške došla do njega a krastavac joj je virio iz pičke. Ležao je na krevetu, drkajući pokazao joj da mu puši i istovremeno joj dao mobitel da nazove Mariju i Anu. "Halo, Marija, mmmmlj, mmmmm, halo Dina je , obuci se u bijelo i izvoli doći u sobu 55, odmah, jel jasno!?" - naredila je Dina mumljajući na telefon i boreći se s gazdinim kurcom. "Molim vas Dina, ne mogu odmah baš spremam ručak, može malo kasnije?" - negodovala je Marija. Dina joj nije dopustila, a isto je rekla i Ani koja je također bila u sobi za ručkom. Nakon 15-ak minuta začulo se kucanje na vratima i Dina je pozvala Zorku kao domaćicu da otvori. Zorica je bila iznenađena, jer nikog nije očekivala. Kad je otvorila vrata pustila je svoje dvije susjede unutra. Sve tri su bile iznenađene i posramljene. Bilo im je jebeno neugodno. gazda je s kreveta samo kratko dobacio gošćama da se skinu i da im se pridruže u igrama. Jadnice su ga poslušale i uskoro bile u izdanju kao i Zorka, bijeli halteri i štikle. Velikih sisa koje su obješeno stajale, oblih guza i širih bokova, s tim da su njih dvije imale i šire listove na nogama. Pičići su im bili potpuno obrijani i samom svojom figurom palile su gazdu. Dina ih je povukla k sebi na krevet i započele su se međusobno lizati po cijelom tijelu. Stenjale su i uživale i koliko god da im je to bilo strano i nemoralno jednostavno nisu mogle protiv osjećaja. naime, nikad do sadda nisu lizale pičku, šupak, ženske sise i sve drugo što im je gazda radio i naređivao. Bile su potpune amaterke  u sexu. Obične kućanice i zapuštene žene u svakom pogledu.

Zorka je bila na balkonu, mučila se oko ručka i borila se s žegom i vrućinom. Osjetila je gazdin kurac kako joj miluje i kako ju bode po dupetu i tek bi se na trenutak naprčila na njega pokazujući mu da je spremna i da jedva čeka da joj ga ugura unutra. Spustio ju je na koljena i počela mu je luđački pušiti kurčinu. pozvao je i njih tri da dođu na balkon. Kad su došle naredio im je:"Naslonite se kučke na ogradu laktovima, stavite svoje sunčane naočale i gledajte ispred sebe, pravite se da se ništa ne događa ako ne želite da vas netko skuži! I da, fino se naguzite, isprčite te oble guzice prema meni, tako, tako baš to i sad se lagano trljajte jedna o drugu, to kuje to, vrtite guzama lijevo-desno, to kuje miješajte, samo tako!". S lijeva na desno prva u redu je bila Dina, stao je iza nje, a Zorki je naredio da kleči iza druge u špaliru, Ane, i da joj izliže pičku. prislonio je glavić na Dininu pičku i ušao unutra lagano ju navlačeći. Palio ga je prizor kako je Zorka prstima obje ruke držala Aninu pičku i jezikom ju nadraživala po usminama i klitorisu. Zorka se toliko uživila da je se njezino lizanje u pokreti jezika i usana čulo više nego Anino stenjuckanje. gazda je izvadio kurčinun iz Dine i stajao iza kurvi gledajući ih kako po njegovoj želji jebozovno njišu guze i kako se trljaju jedna o drugu. Pomaknuo je Zorku prema trećoj, Mariji, s istim zadatkom. On je stao iza Ane i zabio ga njoj u pičketinu. Pokušavao je ostati cool, nije odmah htio svršiti ali bilo mu je sve teže. Na trenutak bi izvadio kurac, i objema rukama lagano je pljeskao po guzi i Dinu i mariju, a onda bi uhvatio Zorku za kosu i dao joj svoj kurac da mu puši. Poslao je Zorku do Dine, a on je stao iza Marije, centrirao ju i smjestio joj svog debeljka u pičku. Marija je uživala i jače se počela nabijati na njegov kurac, ali on ju je smirivao:"polako kurvo, polako, zar ne vidiš da na hotelskoj terasi ima ljudi, skužit ćete netko. To ždrebice, to kurvo!".

Marija je prestala s stenjanjem, ali nastavila s kruženjem bokovima i guzom. I Dina je uživala pod Zorkinim jezikom, htjela je raširiti noge i guzovve kako bi ju Zorka još bolje zahvatila no gazda to nije dopuštao. Bilo mu je puno jebozovnija ovakva poza kad se Dina meškolji i vrti guzom, te se oslanja na jednu pa na drugu nogu. "Kurvice, s obje ruke raširite guze, sad će vas gazda jebati u šupčiće! Ima li koja nešto protiv? Ok, kad nema onda polagano raširite to salo i pokažite mi uske rupice!" - tiho im je govorio gazda ne želeći privući pažnju komšija sa susjednih balkona. One su ga poslušale i iako im se nije vidjelo lice jer su bile leđima okrenute gazdi, stari perverznjak osjetio je da su uplašene, da su u nekakvom strahu. Mogao je i vidjeti da su Marija i Ana toliko pod nekakvim grčom da im se cijelo tijelo naježilo iako je vladala paklena vrućina. Dok su one držale raširene guzove, gazda je primjetio da im se analni mišići neprestano stežu i opuštaju. Bile su u strahu a njega je to posebno palilo. Dok mu je Zorka lizala jaja, on je rukom gladio ljubičasti glavić i uživao u prizoru. Njegove tri kuje sisama su bile naslonjene na balkonsku ogradu, njihove oble guze u pozi kad su im noge skupljene a rukama rašireni guzovi dolazile su do punog izražaja, kao da su bile još veće i mesnatije. "Anin šupčić mi se čini najspremniji i zato ću ga tebi kurvo prvoj dati! jel ga voliš u dupetu?" - tiho je govorio dok je prilazio Ani. "Da gazda, da šefe, volim ga bilo gdje slobodno se poslužite mojim dupetom!" - odgovorila mu je iako je i on znao da tako u stvari ne misli iskreno. Povukao je Zorku prema sebi, ona je ustala i pozorno ga slušala:"Zorice, kurvice sad ćeš mi asistirati dok ih budem karao, jel jasno!? Ovako moraš ih držati da mi ne pobjegnu naprijed i gurati ih na mene, znaš kujo izgubit će ravnotežu a rukama se ne smiju oslanjati, jeste čule kurve, rukama cijelo vrijeme držite raširene guzove, jel jasno!?".

Kad se namjestio iz Ane, Zorkinu glavu naslonio na Anina leđa a onda jednim naglim pokretom izvršio je prodiranje u šupak. Dok se Ana trzala i šapatom stenjala, on ju je držao za kosu, bolje rečeno čupao, i punom dužinom svoje kurčine ju je nabijao. Zastao je s karanjem i osjetio po cijeloj dužine njegove batine kako Anin šupak pulsira, zabio ga joj je do kraja, a ona je i dalje stenjala tiho da ju ne bi netko čuo. "Marija, jel te strah, ha? poljubi Anu bit će joj lakše, sad ćeš i ti na red!? Ana, hoću li ga vaditi van ili da te još karam?" - govorio im je dok je tada samo jednom rukom držao Anu za kosu a drugom je šamarao Marijinu guzu. Marija nije ništa odgovarala, samo je licem prišla Ani i poljubila ju nekoliko puta gurajući joj svoj jezik u usta. Niti Ana nije odgovarala kao da je uživala u ljubljenju s Marijom. gazda je naglo izvadio kurčinu, onom rukom kojom je šamarao Mariju uzeo Zorkinu glavu i s polovice leđa naslonio ju na Aninu guzu i trpajući joj dlakavi debeli i smrdljivi kurac u usta. Zorka ga je sad već stručno obrađivala, dok mu je pušila mljackala je i slinila po batini. "Tako kurvo liži kurčinu gzdinu koja smrdi po Aninim govnima, to kujo prava si kuja i ti i sve ostale! Od danas među vama nema tajni, sad ste kao sestre, ahhh kako ga halapljivo gutaš i ližeš, bravo kurvo!" - dobacivao im je kako bi ih još više ponižavao. ponovno ga je vratio u Anin šupak i zadao joj nekoliko bolnih uboda. Kad je osjetio da će svršiti izvadio ga je i odgodio špricanje.

U jednom koraku došao je do marije i za sobom povukao zorku. Zabio je kurčinu u Marijinu guzu i nastavio s ponižavanjem:"Aaaahhhh, osjeti ga cijelog u svojoj uskoj guzi, kurvetino prava kurvetino, jebeš se okolo za pare, primaš ga u šupak, pušiš kurčine, ha kurvo! jel ti se to sviđa, ha voliš biti kurva i robinja? Kučko nisi ni ručak napravila mužu i djeci jer ne možeš bez gazdinog kurca! Jel osjećaš kako mi jaja lupaju o tvoju guzu i pičku, aaaahhhh kako si jebozovna!". Dok joj je to govorio tihim glasom, desnom rukom ju je držao za kosu i sve jače čupao, a lijevom je šamarao Zorku po licu ili Aninu guzu. Na kraju je došao i do Dine i nju iskarao u šupak u koji je na kraju obilato svršio. Dok je punio Dinin šupčić hroptao je i trzao kao da je htio da cijeli uđe u Dininu guzu. Polagano ga je izvadio i namjestio Zorku ispod Dinine guze koja je pokupila i zadnju kap koja se slijevala iz razjapljenog šupka. "Kujo nemoj slučajno progutati, drži spermu u ustima i dođi ovamo, a vas tri kleknite i skupite se!" - naredio im je. Njih tri su klečale u krugu jedna do druge a Zorka je bila iznad njih pljucajući pomješanu slinu i spermu iz svojih usta u njihova. One su se međusobno žvalile i razmjenjivale gazdinu spermu gledajući kroz sunčane naočale u njega. Slinavi i smrdljivi kurac brisao je o njihove naočale razmazujući tako ostatke tople sperme. Sve ih je poslao natuširanje a zorka je nastavila s pripremom ručka. "gazda molimo vas da nas pustite kući trebamo još puno toga završiti, ako nije problem!?" - pokorno i sramežljivo su ga upitale Ana i Marija. A on je zavaljen na krevet u Dininom društvo na njihove riječi poludio:"Pička vam materina, ko vas hrani i oblači, kakva kuća, kakve obaveze, osim mene ne postoji za vas niko drugi! Jel jasno kuje?"

"Sad ćete biti kažnjene, dolazi te ovamo na koljenima, kučke jadne!" - bijesno im je naredio. One su se spustile na pod i zajedno četveronoške krenule prema njemu na krevet. "Šta ste vi? Čije ste vi?... itd." - postavljao im je pitanja ponižavajući ih. A one su zajednički i kroz suze odgovarale:"Mi smo kuje, kurve i robinje, samo vaše gazda, samo nas vi jebete i volite, želimo pušiti samo vašu kurčinu, naše pičke i guze i sise su samo za vas...!". "Ako ste kuje onda radite ono što kuje rade, ajmo da čujem! Zorka jesi čula zakletvu, to se i na tebe odnosi!" - podrugljivo im je dobacio gurajući Dininu glavu u svoje međunožje. "Av, av, av!" - lajale su s poda gledajući prema njemu. Da bi što više imitirale prave kuje, osim lajanja i zavijanja, dahtale su otvorenih usta i isplaženog jezika s kojeg je curila slina. Svojim guzama su kružile i mrdale baš kao prave kuje. "Dobre ste ali može i bolje, ajde sad da vidim kakve ste robinje!" - slijedila je nova naredba. One su se ustale i započele nekakav ples. iako nije bilo nikakve glazbe, same su odredile neki svoj ritam i počele s izvijanjem svojih bokova, nogu i guzica. "Ajmo nešto brzo! To kučke to, al vam se sisurde tresu, a salo s trbuha igra gore-dole, to kujice kao profesionalke, bravoooo, to ajmo još tako samo nek sise igraju, aaaahhhhh, uff!" - uživao je u njihovom plesu, naročito u paradi guzica i sisa. "Dođite kučke do mene, imam zadatak za vas. Marija uzmi svoj mobitel i nazovi Aninu svekrvu i reci joj da Ana danas neće doći kući do kasno jer je na testiranju s gazdom, a tako ćeš i ti Ana nazvati marijinog muža. Pazite dok budete razgovarale pušit ćete mi kurac, jel jasno!?" - objasnio im je.

Tako se s njima igrao cijeli dan smišljajući načine kako će ih ponižavati. Kasnije su se u igrice uključile i Dina i Zorka. "Dina imamo li mi još koju djelatnicu za testiranje, daj te zamolbe ovamo da ih vidim!?" - zatražio je od Dine fascikl s zamolbama i biografijama drugih žena za prijam na posao. "Ova ništa, ova ništa, a šta ova hoće!? - komentirao je pri brzinskom pregledu fotografije i biografije. "gazda ako smijem nešto reći, zašto ne bi vidjeli ovu tu, ona vam je sigurno dobra?" - ubacila se Zorka objašnjavajući o kome se radi. "Ova kažeš, da vidim, Zlata, jel, zašto ona pa daj vidi je na šta liči?" - rekao je. "Ako ja mogu garantirati za nju, znate dobre smo prijateljice i znam da je pouzdana, a ima i dvije kćeri koje treba odškolovati. Nemaju primanja, muž je na baušteli, ali sve vam to govorim jer su joj curice nadarene za školu samo jebiga zbog manjka para ove godine neće moći upisati faks, i da još sam zaborvila male su nadarene za klavir i violinu. Znate ovdje više ne mogu se usavršavati trebale bi ići u zagreb!" - gotovo u dahu je izgovorila. "Ako je tako onda ti sve lijepo organiziraj i to još večeras, objasni joj sve i ti i ona još večeras, sada!" - zadovoljno joj je odgovorio. Gazda je ostale kuje posalo u svoje sobe a on je čekao u Zorkinoj da vidi hoće li mu Zorka donijeti dobre vijesti. malo kasnije Zorka se vratila i s osmjehom na licu priopćila gazdi da će njezina prijateljica Zlata pristati na sve samo da joj gazda pomogne. "Ok, onda joj reci neka odmah dođe ovamo!" - složio se gazda. Kroz nekoliko minuta Zlata je bila u sobi, oči u oči s gazdom, svojim gospodarom. "Zlato jel ti znaš što se od tebe očekuje?" - započeo je gazda. "Znam sve mi je objasnila Zorka, samo da vam kažem pristajem na sve, baš sve!" - pokunjeno je odgovorila Zlata.

"Skini se i prošetaj po sobi!" - naredio je. Ona ga je poslušala i počela s kretanjem. Zlata je bila tipična ženturača od 45 godina, širokih bokova i velike guze, spuštenih sisa, jedino je u licu bila nešto lošijeg izgleda nego dosadašnje gazdine kuje. Sudeći po izrazito dlakavoj pičketini i nogama, Zlata nije baš marila za svoj izgled. gazda joj je prišao odozada, stavio kurac u Zorkina usta i dobacio:"Zlato, imaš priliku zaraditi lijepe novce ako budeš pametna i susretljiva. Moraš napraviti sve što budem od tebe tražio, jasno!?". Potvrdno i s obećanjem mu je odgovorila. kad mu je Zorka dovoljno navlažila kurac ugurao ga je Zlati u dlakavu pičku, onako u stojećem položaju: "Sad idemo ovakvi u tvoju sobu i tamo ćeš pokazati što znaš!" - rekao joj je i nastavio jebati. I Zorka i Zlata bile su malo iznenađene. Hodali su poluosvjetljenim hodnikom, gazda iza Zlate, a Zorka ispred vučeći ju za sise. U sobi su nastavili orgijanje do jutarnjih sati, uz litre alkohola i karanja po šupku, pušenja na balkonu i špricanja po Zlatinom licu i ustima. Kad se gazda oko podne probudio vidio je da se nalazi u Zlatinom krevetu. pozvao ju je i naredio da mu liže jaja. "Gdje su ti kćeri, kad ću ih upoznati?" - upitao je. "One imaju svoju sobu, odmah do ove, pa mislim da su tu negdje, možda su na plaži, da ih pozovem?" - odgovarala mu je lickajući mu jaja. Rekao joj je da ih pozove ali da se njih dvoje neće oblačiti. Nije se s tim složila ali je ipak popustila. Kad su klinke ušle u sobu iznenadile su se prizorom, njihova majka, za koju su do sada mislile da je svetica, četveronoške je stajala na krevetu i pušila gazdin kurac. "Samo polako klinke, ja ću vam objasniti sve. prvo dobar dan, kako se zovete?

Klinke nisu ništa odgovarale, samo su stajale kao ukopane. "Onda ćemo ovako, Zlato okreni se prema njima a ja ću ti ga staviti odozada, tako ljubavi moja, zlato moja! Sad mi lijepo njih predstavi i pričaj mi o njima. Klinke od danas sam ja vaš tata jer se ja i vaša mama jako volimo, znam da baš nije najbolja prilika za upoznavanje ali to je tako!" - govorio je ironično i s velikom strašću nastavio karati mamu u pičku. Nabijao ju je lagano. "Gazda, ovo su moje kćeri, plava je starija, irena, ima 19 godina i prošle godine završila je gimnaziju s odličnim ali nismo imali lovu da ju upišemo na faks, druga, brineta, je maja, ona je sada završila  gimnaziju također s odličnim i ona zbog istog problema neće se upisati na faks...!" - upoznavala ga je mama s kćerima iako joj je bilo neugodno i strašno takvo nešto, probala je izdržati jer je vjerovala da će joj gazda pomoći. Gazda im je objašnjavao:"Ove godine ne mogu vas upisati na faks, tek naredne, ali ako potpišete ugovor odmah ću vas zaposliti, imat ćete plaću po 5 milja eura, naravno, za takve uvjete morate pročitati ugovor i potpisati ga!". Klinke ga do kraja nisu ni slušale, u glavi su vrtile cifru koju im je gazda rekao.  Obje kćerkice su bile zgodne i lijepe, posebno se gazdu dojmio njihov uski strukić na koji davno nije naišao. gazda je ustao s kreveta i krenuo do stola da im da ugovore. Dok je onako dlakav, debeo i ružan hodao kurčina mu se klatila među nogama. Kod klinki je odmah to izazvalo gađenje. uzele su papire i izašle van. Poslije, dok je šiljio mamu u šupak, a ona se derala od bolova, pokušavao je mami objasniti da ih i ona nagovori da potpišu ugovor.

Kad je završio igrice s mamom gazda je svratio u sobu gdje su se klinke dogovarale i razmišljale o ponudi. Na prvi mah mu se činilo da starija Irena želi pristati za razliku od mlađe Maje. Klinkama je bilo sve jasno o čemu se tu radi i nisu bile potpuno zainteresirane, ali teška situacija ih je uvjeravala u suprotno. "Iskreno gazda, da ste mlad i zgodan evo ja bih bezuvjetno pristala na sve, ovako... ne znam baš. Što ti kažeš Majo?" - javila se Irena. Na trenutak su se tušno i zabrinuto pogledale a onda ih je gazda prekinuo: "kako želite, imate još pola sata za odgovor, ja sam na mobitelu pa mi javite!". Izašao je van ne pokušavajući ih nagovarati. Znao je da ovdje ima još materijala za odraditi. razmišljao je da za koji dan ponovno isplovi s brodom na more, samo nije bio siguran koje kučke bi pozvao sa sobom. Svratio je do Marije, koja je bila u sobi i sjedila na stolici gledajući meksičku sapunicu. Ustala je prema njemu i rukom mu pokazala da bude tih jer joj muž, pekar, spava na krevetu budući da je radio cijelu noć. Stajao je u hodniku kad je marija došla do njega i šapnula mu na uho kako mogu otići u dječju sobu jer klinki nije bilo u njoj već su na kupanju. Odvukao ju je u kupaonicu i počeo žvaliti. Podigao joj je majicu ispod koje su bljesnule sise, naslonio prema ogledalu, spustio njezine tajice do pola bedara, a ona je rukama raširila guzove dok joj je on polagano penetrirao u šupak. Iako ju je jako boljelo i htjela je vrištati, stenjati nije smjela jer bi vjerojatno probudila muža. Rasturanje Marije potrajalo je kraće nego je mislila, gazda joj je zalio lice spermom razmazujući joj po licu i kosi. Dok se ona prala i brisala on je izašao van. Nakon par minuta na mobitel ga pozvala marija i u bijesu i kroz plač rekla:"Ovo više neću dopustiti, ja ne želim izgubiti brak, ako me već maltretirate barem ostavite moj brak, šta da se muž probudio?".

"kujo, dok te ja plaćam bit će onako kako ja želim, sad odmah dođi kod Ane i obuci nekakvu haljinicu bez gaća, jel jasno kurvo!" - zapovjedio joj je. Kad je došao kod Ane, u sobi osim nje bile su njezina kćerkica i svekrva. Ana je znala što slijedi i već je počela indirektno govoriti svekrvi i kćerkici da bi bilo dobro da odu van:"Mala, hajde na plažu s prijateljicama, što ćeš u sobi cijeli dan, evo povedi i baku sa sobom!". Svekrva je to očito prečula i nastavila razgovor s gazdom, a onda se pojavila i Marija koja im se pridružila uz kavu. Sjela je do gazde i kad nitko od nazočnih ne bi gledao prema njima, gazda joj je zadigao haljinicu prema gore i lagano raširio noge, pokušavajući ju i na taj način kazniti za maloprijašnji telefonski razgovor. Ana je cijelo vrijeme strepila da gazda nešto ne napravi čime bi razotkrio njihovu vezu. Kad se gazda vratio iz kupaonice rekao je Ani kako se pokvarila gumica na mješalici za vodu te da bi ju trebalo promjeniti. Ana je donijela rezervnu od susjeda i rekla:"Evo nove gumice ali ja to ne znam sama pa će mi to napraviti susjed kad se vrati s plaže!". Gazda je uzeo gumicu i sam se ponudio:"Ma nema problema, sad ću ja to, samo ti mi moraš nešto pridržati!". Kad su zajedno ušli unutra odmah ju je spustio na koljena i dao joj kurac u usta, a on ju je lagano šamarao po licu. "Sad kad izađemo van, presvući ćeš se u haljinu kao i Marija, jel jasno!" - zapovjedio joj je kroz šapat. Nije svršio već ju je podigao na noge i poprskao vodom. Ispod majice su se ocrtavale velike sise i krupne bradavice. Izašao je i sjeo na svoje mjesto izgravajući veseljaka što je uspio popraviti kvar. Ana je izašla van i odmah u ormaru u hodniku tražila nešto za presvući jer je bila mokra.

Kad je vidio i Anu u ljetnoj haljinici gazda je okom dao mig Ani da se riješi klinke i svekrve. "Ja bih sad morala s gazdom nešto razgovarati o poslu, pa bi trebali ostati sami, znate... malo mi je neugodno, ili gazda da odemo u svekrvinu sobu?" - izmotavala se i crvenila Ana. "Ne Ana, ostat ćemo ovdje, a i Marija nek ostane jer i s njom nešto trebam napraviti kad je već došla spremna. Neće dugo trajati, brzo ćemo završiti, jel tako Marija!?"- ironično je dobacio gazda. Klinka i stara su izašle a on je prišao jednoj i drugoj i odvalio im nekoliko jakih šamara. Klečale su i on ih je vodao po sobi kao kuje, morale su lajati i lizati mu stopala. Dok je sjedio na stolici, Ana ga je u haljini zajašila i nabila pičku na njegov kurac samo su joj ogromne sise ispale izvan haljinice. Marija je za to vrijeme sisama masirala gazdinu glavu i povremeno se s njim žvalila. U njihovoj igri i zanesenosti nisu skužili da je svekrva otvorila nezaključana vrata tražeći naočale koje je zaboravila ponijeti. Svi su zastali uhvaćeni na djelu, a stara je šokirana prizorom odmah izašla van. Marija je otrčala i brzo zaključala vrata. Ana je bila zbunjena i pitala ih što sad. Zazvonio je sobni telefon a sa druge strane je bila stara:"Jel to hvala meni i mom sinu, jel to znači novi posao, kurvo jedna jebali te novci, ako sad ne prekineš s tim zvat ću policiju, sram te bilo, kurvo!". Odzvanjalo je iz slušalice a gazda je naguzio Anu po sred šupka, htjela je nešto odgovoriti svekrvi ali osjetila je strašnu bol u dupetu tako da je samo zastenjala i jauknula. "Još i uživaš, jel, još stenješ, kurvo sram te bilo, uživaš ha!?" - derala se svekrva. gazda je bio jebeno napaljen i samo je još jače nabijao Anu rasturajući joj šupak. Dok je svršavao derao se i hroptao namjerno kako bi svekrva čula preko telefona a i kroz zidove hotela.  Spustio ih je obje na koljena i zalio ih mlazovima tople sperme. One su sve polizale i bile mu zahvalne na dobroj jebačini.

Čim je gazda svršio i čim su se one obrisale od njegove sperme u sobu je uletila svekrva, bijesno i ljutito galameći na njih. Ana i svekrva su se ozbiljno posvađale, optužujući jedna drugu za probleme. "Sram vas bilo kurvetine jedne dok vam muževi rintaju i muče se vas dvije jebete se njima pred očima s ovim debelim starim... uh, jadnice, kurve...!" - bijesnila je stara. Njih dvije nisu na to ništa odgovarale, sjedile su skamenjene na krevetu u svojim haljinicama. Gazda je na to samo pokušavao smiriti staru govoreći joj da one rade za njega i da su dobro plaćene. Da bi uvjerio staru u tu priču, izvadio je novčanik i svakoj dao buntić eura kao plaću. Stara se umirila i situacija je ubrzo došla u normalu. Depresivnu atmosferu u sobi naglo je prekinula Ana koja je u mučnom stanju i još crvenih obraza prišla svekrvi:"Stara pun mi je kurac tebe i tvog muža, od kad sam se udala vi me samo zajebavate, nisam više balavica imam pravo raditi što hoću. I da znaš tvoj sin me nikada nije ovako dobro jebao i za to mi platio! zato gospodine nek se zna od sada želim biti još bolje plaćena i radite sa mnom što hoćete sviđalo se svekrvo vama to ili ne!". Čim je staroj to sve rekla u facu, okrenula se od nje i došla do gazde, kleknula i izvadila kurac stavljajući ga u usta. Marija je bila zapanjena, a stara je na iznenađenje svih ustala i izašla van bez ijedne riječi. Gazda ih je izveo na balkon, zadignuo haljinice i počeo lagano jednu po jednu jebati u pičku. Ana je plakala i kroz plač obratila se gazdi:"Hoćete li me molim vas gazda odvesti odavde, želim ići s vama, ovdje za mene više nema života?". Gazda ju je još jače nabijao i sav napaljen potvrdno joj odgovarao. Prebacio se na Mariju i njoj dobacio:" A ti kujice, ti ne želiš sa mnom u avanturu, ha, tebi paše da te jebem ovdje u hotelu?".

"ne znam gazda sad sam i ja otkrivena, tko zna što će ona stara sve napraviti, možda ću i ja otići!?" - odgovorila mu je Marija. Poveo ih je u sobu i nastavio karati na krevetu. On je ležao a one su potpuno gole jahale žestoko na njemu neprestano se izmjenjujući. Od žestokog karanja kreveti su jako škripali, njih dvije su stenjale i dahtale kao i gazda. Obje su impresivno izgledale na gazdinom kurcu, sise su im se klatile na sve strane što je gazdu dodatno palilo. "dobre ste kujice moje, ajde sad stavite ga među svoje sise da vas po njima dobro izjebem!" - zapovjedio im je. Uskoro je svršio po Marijinim sisama, a Ana je legla na nju i svojim sisama razmazivala spermu. Gazda je iskoristio priliku i odmah legao na Anu gurajući joj još uvijek tvrdi kurac u šupak. Marija je zapomagala da nema zraka i da su joj teški ali gazda je još uvijek pumpao po Aninom šupku iako je osjećao da mu je kurac već dobrano mlohav. kad su završili s igricama svi troje izvalili su se na krevet, a njih dvije nisu se odmah otišle tuširati u kupaonicu već su zamišljeno buljile u plafon. A onda je Ana upitala: "gazda kakve su šanse da odem s vama na brod, molim vas napustit ću muža i djecu, želim s vama u život?". "Ok nema problema, ali postoji jedan uvjet!" - odgovorio je. "Koji, recite!?" - nastavila je Ana. "Morate ići obje i morate mi podariti svoje starije klinke, kad to napravite onda možete!" - rekao je. Bile su ponovno šokirane, ne vjerujući da su dobro čule. U razgovoru i natezanju s gazdom, on je doznao da Marija nije baš sigurna u odlazak i rastavu, a obje su bile razočarane na to da im gazda pojebe kćeri. "Zašto se bunite, klinke su odlične koliko sam ja vidio, zgodne su a i bolje da ih ja razdjevičim nego netko u koga nemate povjerenja, vaše je samo da ih nagovorite a ako budu se dobro pokazale zaposlit ću ih ili poslati na faks.!" - ponudio im je.

Otišao je van i ostavio njih dvije u razmišljanjima i problemima za koja on nije kao i uvijek previše mario. Otišao je do Zlate i u njenoj sobi zatekao nju s klinkama kako razgovaraju o njegovoj ponudi. Sve su ga ispitivale, a on im je sve i svašta naobećavao. Znao je da su skoro pristale. Tijekom tih razgovora i pitanja mama je uvjeravala kćeri i na taj način pomagala gazdi. Radila je to svjesno, željela je da se klinke izvuku iz sadašnje teške situacije i vjerovala je gazdi da je on jedini koji im može pomoći. Klinke su bile odlikašice, ali životno neiskusne i iz minute u minutu odavale se da će pristati na dogovor s gazdom. Stari lisac ponudio im je da će biti njegove prve, ekskluzivne tajnice, putovanja i sl., a one su već počele zamišljati sebe kao karijeristice, putovanja, jahte, parfeme, diplome i sl. Toliko su bile u snovima da nisu skužile kako se gazda približio mami i zavukao joj kurac u pičku. ležao je iza mame na krevetu i jebavao ju polagano. Njezina haljina i dalje je skrivala crno dlakavo međunožje tako da klinke koje su sjedile na stolicama ispred njih nisu mogle direktno vidjeti kako gazda trap mamu. "Gospodine, mislim da mogu reći i u sestrino ime, mi smo odlučile pristati, da se sad potpišemo na ugovor?" - progovorila je Irena. Gazda je bio još napaljeniji i još jače je počeo tucati mamu: "Ne sad srce, ugovor ćete sutra potpisati, znate to će biti mala svečanost i ceremonija, sad ćete mi objasniti i odgovoriti na neka pitanja, ok?" - nastavio je kliziti po maminoj vagini. One su se raspričale i odgovarale na pitanja ne kužeći da je gazda već napunio maminu utrobu spermom. Mama je poslala Maju da sa balkona donese vina da nazdrave tomu. Do kasno u noć klinke su već bile prilično pijane, a mama i gazda su se karali izmjenjujući nekoliko poza.

nakon još jednog punjenja mame, ustao se, kurac mu se klatio i prišao klinkama koje su sjedile na stolicama:"Ljubavi moje, što sam ja cijelo vrijeme radio vašoj mami?". "Vodili ste ljubav, gospodine!" - odgovorila je Irena. "Ne ljubavi, ne, Majo probaj ti odgovoriti!" - upitao je Maju stojeći pored njezine glave s mlohavim i balavim kurcom na čijem je glaviću još bilo sperme. "Pa gospodine, ševili ste se!" - odgovorila mu je maja. "Ne majo ja sam vašu mamu jebavao, a što je ono?" - objasnio je podrugljivo i pokazao mami da zadigne haljinu, raširi noge i pokaže kako joj sperma curi van. Zlata ga je poslušala i odjednom se pred njima ukaže njezina dlakavica i rupa iz koje se cijedi sperma na plahtu i niz nogu.

"To je sperma gospodine!" - odgovorile su u glas. "bravo djevojčice moje, tako ću i vas osjemenjivati!" - govorio im je ironično stojeći između njih i gladeći im kosu. One su i dalje sjedile na stolicama buljeći u maminu dlakavu pičketinu. Otišao je do mame na krevet i legao a onda je zatrežio od klinki da se skidaju:"Idemo curice, ustanite i polagno sve skinite sa sebe. Želim vas vidjeti u pravom izdanju!". irena je bila godinu starija, imala je plavu kosu malo preko ramena, vitke noge i uzak struk. Sise su joj bile solidne i lijepo su joj stajale. Dlakavo žućkasto-smeđe međunožje savršeno se uklapalo u njezinu figuru. Maja je imala 18 godina, bila je crnka, isto tako duže kose preko ramena, uskog struka i lijepih jedrih sisa, njezino međunožje prekrivale su guste crne dlake. Tako gole sramežljivo su stajale pred gazdom i mamom, pokušavajući ih ne gledati direktno u oči. "Zlata imaš predivne kćerkice, baš ono što želim, nadam se da će biti na tebe i da će se cijelo vrijeme truditi da me uvjere kako su zaslužile biti samo moje! Veselim se igricama s sestrama, s plavušom i crnkom!" - cijedio je gazda riječi istovremeno gladeći maminu guzu. "I ja se nadam da će biti dobre s vama, da će vas slušati i ispunjavati sve vaše želje. Bit će one bolje od mene!" - ponosno je mama tepala za klinke i nastavila:"hajdete sad u svoju sobu na spavanje, sutra ćete imati naporan dan!". Klinke su gole otišle na spavanje a gazda i mama su dogovorili sve detalje oko sutrašnje inicijacije. Otišao je i on van, u stvari krenuo je prema Zorinoj sobi. Bila je zaključana i već nakon par kucanja po vratima ona mu je onako pospano otvorila vrata. Na hodniku mu je objašnjavala kako joj je kći u sobi i da spava, ako želi karanje da će ići u njegovu sobu..

"neću te jebati, idemo na balkon razgovarati!" - rekao joj je i poveo ju kroz sobu pažljivo da ne probudi malu. Sjedila mu je u krilu i tiho su razgovarali, a onda na njegov plan Zora je rekla:"Pristajem gazda i ja sam o tome već razmišljala, jedino ne znam kako će mala na to reagirati!". I njoj je ponudio da ide s njim pod uvjetom da njezinu klinku izjebe kako bi i nju pomogao oko zaposlenja. "Dođi idemo na krevet, dok te budem jebavao, sve ću ti objasniti!" - rekao joj je i odvukao u njezin krevet koji je bio tik uz onaj na kojem je mala blaženo spavala. Legao je i zatražio od mame da otkrije plahtu s klinke. Ona je to nevoljko učinila, upalila je lampu i pred njima se pokazala klinka u spavaćici. Zora je laganim pokretom zadigla spavaćicu s njezinog međunožja i tada se lijepo vidila mlada uska dlakava pičkica koja je mirisala na nevinost. Legla je do njega u krevet, naprčila dupe na njegovu tvrdu kitu i spremno očekivala ubod. Jebavao ju je s boka laganim pokretima, pokušavajući biti što tiši kako bi krevet što manje škripao. Često ju je žvalio i usput komentirao:"Pogledaj tu mladu figuru, kakvo tijelo ima mala, ha što misliš hoće li biti bolja od tebe?". "Bit će gazda bolja sigurno!" - odgovorila mu je već dobrano napaljena nabijajući se još jače na kurac i onda nastavila:"Napunite me spermom, plodni su mi dani, samo me napunite, želim zatrudniti s vama!". Njemu nije dugo trebalo i ubrzo je praznio svoja jaja u njezinu utrobu. Ugasili su svjetlo a on je još uvijek bio u njoj objašnjavajući joj kako će pridobiti malu. Kad je svanulo otišao je u sobu gdje je bila njegova prava ljubav Dina i njoj sve rekao koji su mu planovi i što je njezin zadatak. "Super, jedva čekam uživati u tim klinkama, dopusti mi da one budu moje robinje, molim te!"

upitala ga je s veseljem. Dina je oko podneva otišla do Ane i Marije i pomogla im se spakirati, te ih odvela na brod. Putem je javila gazdi da vodi i njihove klinke koje su pristale na mamina nagovaranja. On je bio kod Zlate koja je pripremila po njegovom naputku Irenu i Maju. Zlata je bila u crnom izdanju dok su klinke bile u bijelom. "Kćerkice moje, došao je trenutak da postanete žene, pružite gospodinu svoje male uske rupice, svoje pičkice, neka ih gospodinov kurac dobro izjebe i rasturi. Potrudite se jer samo tako možete uživati!" - govorila im je mamica. "Polako s jebanjem prvo se moram uvjeriti u druge stvari, uhvatite se za ručice i okrenite jedna nasuprot drugoj, tako klinke, bravo! Sad se spojite u jedno i zažvalite se, ajde, ajde nije to neki problem, znam da niste to nikada radile, ajde curice!" - naređivao im je i uživao u prizoru. Dvije curice su se počele ljubiti, tek su se dodirivale jezikom, a on ih je stalno opominjao:"Pravo se zažvalite, gurajte jezike jedna drugoj u usta, ovako pogledajte kako ja to radim vašoj staroj i ofucanoj mami!". Kako ih nije uspio na to nagovoriti prišao je iza Maje i gurnuo joj glavu prema sestrici. Pošto je bio jako blizu njih osjetio je njihovo teško disanje, a i Maja je vjerojatno osjetila na svojoj guzi njegov tvrdi kurac kako ju bode ili kako klizi po njoj. Žvalile su se tako pola sata a onda ih je pokleknuo na pod, stavio kurčinu na Majin obraz i od nje tražio da izrecitira zakletvu na odanost. mala je počela:"Gospodine gazda, ja maja sam vaša robinja i kurva želim vam služiti kao prava robinja i radite od mene što god hoćete!", a isto je to izgovorila i njezina sestrica Irena. Mama je stajala iza gazde i masirala ga svojim sisama po leđima.

"Zlata, jesi li s njima danas vježbala pušenje, ha kujo jesi li ih podučavala?" - sa smješkom je upitao i prstom počeo razdvajti majine usne. Kad ih je otvorila ugurao je svoj debeli masni prst u njezina ustašca:"Slobodno jače zini jer mi je kurac deblji sad ćeš njega osjetiti, koja od vas hoće prva?". Irena je prva odgovorila, ali on je na to dobacio:"A ne kurvice, prvo ćete gledati kako to radi vaša majka stara kučka, ajde kurvo otvaraj usta i primi ga cijelog!" - dobacio je i okrenuo se prema mami. Zlata ga je divljački sisala i lizala, malo se borila s tolikim komadom mesa u ustima ali je ipak uspjevala zadovoljiti gazdu koji ju je snažno nabijao na njega. Klinke su bile blizu i s velikom pažnjom promatrale majku kako iskazuje poštovanje gazdinom kurcu. "Dobro kujo, sad ćemo im pokazati i drugačije karanje, okreni se četveronoške na krevet i pokaži mi taj tvoj šupak, klinke sad ću vam doslovno jebati majku po sred guzice, gledajte i učite jer i vas to očekuje, to kučko tako samo se dobro namjesti!" - s podsmjehom je govorio i prišao raskrečenoj mami zavlačeći joj kurčinu u šupak. tražio je od klinki da na koljenima dođu do njih da budu bliže. mama se derala od bolova ali i od užitka. Izvadio je kurac i pažljivo ga prislonio na crnokosino lice:"Ajde mala uzmi ga i sisaj, osjeti maminu unutrašnjost, puši mi kujo, to aaahhhh, to mala to, jel ti smrdi ha!?" - govorio joj je kroz zube stenjajući i uživajući. Maja je s gađenjem pušila kurčinu, mrštila se ali ga ipak nije ispuštala iz usta. Ponovno ga je vratio u mamin šupak i nakon nekoliko uboda izvadio ga i dao Ireni. "A sad lijepo jedna po jedna ćete polizati mamin šupak, ipak se ina za vas jako žrtvuje, ajmo liži te! Jel ti lijepo kujo ha ovako te nikad nitko nije lizao u životu, jel uživaš, ha Zlata?" - govorio im je. Klinke su s gađenjem odradile i taj dio inicijacije, a onda ih je povukao na krevet.

Morale su zajašiti mamu, tako da je u sredini bila Irena a gornja je bila Maja. Rukama su raširile guzove i mirno čekale gazdine naredbe. "Irena ti ćeš prva dobiti, sad ću te razdjevičiti, dok te budem jebao govorit ćeš mi kako se osjećaš, jasno?" - obratio se prvo starijoj. Prislonio je nabrekli glavić na Irenin šupčić, a rukama je uhvatio maju za kosu da se pridržava. kad ga je cijelog ugurao Irena je zavrištala od bolova, pokušavala se izmigoljiti prema naprijed ali po sestrinim teretom nije mogla, jedva je odgovorila na njegove upite:"Gospodine, boli me jako, aaahhhhhh uuuuhhhh jako me boli, zašto mi to radite, imate velik i ogroman kurac, rasturate mi moj mali šupčić,uuuuhhhh, boli, osjećam ga u sebi, iako boli jebite me ja sam vaša kurva i robinja!". Uživao je u njezinim bolovima i zapomaganjima, uživao je u karanju mame s kćerkama. I Maja je prošla na isti način, a kad je odlučio svršiti podigao ih je i ispraznio jaja na Ireninom licu razmazujući joj spermu po obrazima a koju su mama i Maja morale polizati. "Bile ste odlične, nastavak je malo kasnije, operite se pa se vidimo na balkonu!" - kratko im je naredio. Na brzinu je otišao do Zore i u sobi zatekao nju s kćerkicom. Mala je od mame čula ponudu i onda upitala:"Znači vi ne želite da mi budemo obitelj, vi moju majku ne doživljavate kao svoju ženu?". "ja tvoju mamu volim i želim s njom uživati u to ćeš se uvjeriti ubrzo!" - odgovorio joj je i prišao mami koja je stajala pored kreveta. Uhvatio je Zoru i počeo ju strasno žvaliti i dirati po sisama i guzi. Ona mu je na to podatno odgovorila, nudila mu se i jako uživala. Kleknula je ispred njega i počela mu pušiti kurac. Klinka je zurila u njih ne vjerujući što vidi. gazda je cijelo vrijeme gledao prema klinki i njoj predložio:"Dođi da te izjebem i oženit ću ti mamu!". Mala mu je govorila da je nenormalan i da je idiot i sl. ali nije se ni pomakla s mjesta, i dalje je buljila u njih. "Dođi i ti vidiš kako ti mama uživa u debelom kurcu, dođi pridurži nam se !"- pozivao je malu. Njih dvoje prišli su njoj i gazda ju je počeo dirati po sisama i pokušavao ju je poljubiti. Mala se ispočetka protivila i odupirala ali je na kraju popustila i prepustila se strašću koje ju je obuzimalo. Gazda ju je skinuo i položio na krevet, raširio joj noge i počeo lizati malu usku pičkicu. Klinka se izvijala i nekoliko puta svršila a onda je on uzeo svoju mrcinu i zabio joj jako do balčaka u pičicu. Jaukala je od bolova istovremeno kružeći bokovima. Pumpao ju je jebački nabijao a rukama gnječio sise. Mama je stajala sa strane i halapljivo ga molila da joj da kurac da mu ga puši ili da i nju izjebe. Nije se na to obazirao samo je i dalje manijakalno bunario po uskoj mladoj pičkici. Mala je mislila da joj kurac dolazi do sisa, uživala je i svršavala. Gazda je zastenjao i hroptajući stisnuo svoje guzove i svršio . Napunio je klinkinu utrobu i samo se bacio na nju svojim dlakavim debelim trbuhom. Žvalili suse i on je još nekoliko puta zabio kurac prema njezinoj maternici. Kad se ustao mala je bila sva dlakava otišla je u kupaonicu veselo se smijući. Mama je došla na svoje i uzela kmlohavi debeli dlakavi kurac i htjela ga čim prije vratiti u igru.

Nema komentara:

Objavi komentar