ponedjeljak, 27. travnja 2015.

Incest sa majkom

Posle prvog sex-a sa majkom nikada je vise nisam gledao istim ocima. Postala mi je sexualni predmet kao sto sam je vec opisao bila je veoma zgodna za svojih 47 godina plavusa nizeg rasta sa malim spicastim sisama koje su se vec opustile zbog godina sirokim ustima i prodornim zelenim ocima. Kako je starila sve se lepse i provokativnije oblacila bila je prava bomba, volela je da nosi helanke i farmerke gde bi joj dupe doslo do izrazaja bila je to neverovatno velika i prelepo izvajana guza. Nikada se nije ponasala perverzno uvek je bila prava gospodja.Od naseg prvog sex-a proslo je 7 dana u pocetku sam osecao gadjenje i sramotu ali to me je brzo proslo jer sam shvatio da to sto se desilo nije nista strasno. Posto je bila zauzeta poslom nisam je mnogo vidjao tako da sam nastavio da ga drkam i prisecam se naseg prvog puta.
U subotu je dosla ranije sa posla i rekla mi da ce veceras ona da napravi veceru, bio sam na kompu kada me je pozvala da jedem osetio sam miris spageta, mog omiljenog jela seo sam za sto i poceo da jedem. Konacno smo bili sami hteo sam da je pitam stao ona misli o onome sto nam se dogodilo odgovorila mi je da je bilo lepo ali i da nije uredu da majka i njen sin stupaju u takve odnose ja sam samo klimnuo glavo kao znak odobravanja. Zavrsio sam sa jelo i vratio se u svoju sobu, tek sto sam usao cujem njen glas "idem da se istusiram pa cu doci da me malo izmasiras mnog sam umorna." Kada sam to cuo nisam mogao da docekam da dodje.
Kada je zavrsila sa tusiranjem pozvala me je u svoju sobu lezala je na stomaku gore nije nista imala a dole je obukla mrezaste roze gacice koje su me u momentu napalile.PRisao sam krevetu i poceo polagano da je masiram po ledjima bio je to veoma lep osecaj, primetio sam da je i ona uzivala u toj masazi.Polako sam spustao ruke ka guzi dok u jedno trenutku nisam cuo njen glas "skini mi te gacice i zimasiraj me malo po guzi" samo sam to cekao odmah sam ih skinu i prvo sam polako poceo da je mazim a zatim sam je jako cedio iz sve snage bila je vrlo zadovljna takvo dupe je bilo prava retkost.
Zatim sam je okrenu na ledja izvadio kurac i zavuko joj ga u picu primetio sam da joj je picka sveze obrijana sto mi se dopalo. "mama ti bas volis da te jebem a ? " "stacu sine kad niko drugi nece matoru babu ni da pogleda". Drzao sam je oko struka i navlacio na kurac bilo je super svo vreme je stenjala i vristala kao kurve iz pornica. kada sam ga izvukao uzela ga je u ruke i pocela da ga drka dok sam joj ja cedio sise. Lego sam na ledja popela se na mene i uzela kurac i polako ga uvukla u picku. Pocela je da skace po kurcu skakala je iz sve snage mislio sam da ce se krevet raspasti.Onda je prisla meni u grunula mi jezik u usta nisam viseo mogao da izdrzim bilo je gotovo svrsio samo joj u picku kao nikad pre.Rekla je da je umorna i da trebe da spavamo.
Ujutru kada sam se probudio bio sam budan u zagrljaju majke bio je to sjajan osecaj za mene kada samo pomislim kako sam pre samo 15 dana drkao i razmisljao o njoj ovo je bio san snova.Posto je bila subota ujutru niko od nas dvoje nije isao na posao tako da smo ustali istusirali se i doruckovali.
Posle dorucka sedeo sam na trosedu i gledao neki film kada je raspremila sto dosla je i sela pored mene naslonivsi se na moje rame, a ja sam je drugom rukom zagrlio. Sedeli smo tako sve dok u jednom trenutku nisam oseti njenu ruku u mojim gacam nezno mi je drkala kurcinu, pogledao sam  je rekla je "Sinoc sam ti ostala duzna pusenje". Rasirio sam noge ona je klekla na pod i izvdila ga polako ga je prislonial svojim debelim sunama i pogledela me nasmejala se a zatim stavil glavic u usta. Bila je neverovatno dobra pusacica puslia mi je sve do korena doduse nije mi bio monog velik 18.5cm ali sam bas lepo uzvao. Povukla ga je skroz u sebe do korena pa ga je polako grickala i ljubila bile je ziva vatra kada je pocela da grgoce cim sam to cuo momentalno sam joj svrsio u usta.
Zaculo se zvono na vartima trgala se i brzo obrisla usta ja sam ga vratio u gace otisla je da vidi ko zvoni bio je to njen koglega Dalibor sa posla koji je dosao zbog nekih papira.Videvsi da od jebacine nema nista uzeo sam kljuceve od kola i otisao malo do devojeke gde sam proveo celo popodena,a predvece sam tek dosao kuci posto je bila zima kasno je padao mrak, bilo je teko oko pola 18h. Usao sam unutra primetio sam da je Dalibor otisao, zacuo sam njen glas kako me zove "Dodji sine da nastavimo da gde smo stali" Bio sam iznenadjen onim sto sam ugledao, moja majka u crnim najlon carapam na stiklama cipkanim crnim tangama koje su joj stajale bruka guzovi su se neverovatno ocrtavali, brusom u kojem su sise visile kao na tanjiru preko sebe je imala samo neki kao bade mantil koj je bio potpuno providan."Zatvori usta cure ti bale"-rekla je.Bio sam u potpunom soku "Nisam te ocekivao u ovakovom izdanju to je sve" "vidis da sam i ja lepa kad se sredim".
Prisao sam joj i gurnu joj jezik usta skinu joj bade mantil i bacio je na naslon od fotelje.Brzo ga izvadio razmako njene glatek guzove i nabio ga do kraja bez razmisljanja samo je jednom kratko vrisnula, uzivao sam tako jebajuci je bilo je neverovatno. Zatim sam seo na fotelju ona se popela na mene i nasadila se na kurac pocela je lagano da skace,razmako sam joj grdunjak i poceo da joj lizem bradavice dok sam joj rukama milovao guzove.Skakala mi je po kurcu kao manijak bilo je neverovatno ni sam ne znam kako nisam svrsio u tim trenucima. Sisla je sa kurca sela na pod i rasirila noge i pocela da je mazi rekavsi mi "Mislim da si mi ostao duzan lizanje?" "sa zadovoljstvom cu to uciniti".
Spustio sam se na pod i polako joj zabio glavu u picku prvo sam je lizao od cmara pa do pupka a kasnije sam joj gurao dva prsta i gricako pickicu bilo je nevidjeno svuda sam osecao predivan miris pickinog soka, a primetio sam da se i njoj ovo lizanje dopalo.Malo sam se podigao teko toliko da mogu da joj ga zabijem, kada sam ga zavuko poceo sam da je jebem manijacki jaja su mi lupala o nju sto me je dosta boleo.Kada sam dosao do vrhunca resio sam da joj svrsim po faci posto joj se to bas i ne dopada glavu sam joj stavio izmedju kolena i stegao tako da nemoze da se pomeri za minut sam joj svrsio po licu.Ustao sam trazeci gace cuo sam kako se dere "Nisam ti ja kurva pa da se tako ponasas prema meni!!" "Nece ti nista biti od malo sperme xexex" "Lepo sam ti rekla da to ne zelim gubi se u svoju sobu!". Otisao sam u sobu,posto sam bio dosta izmoren odmah sam zaspao.
Nedelja ujutru otac i sestra su se vratili sa nekog seminara.Lezim u krevet i razmisljam o onome sinoc kajem se i razmisljam kako cu sad kad je puna kuca sa majkom nasamo da popricam o tome.Pozdravljam se sa ocem i sestrom i sedam za sto da doruckujemo, nisam moga majku ni da pogledam ne znam ni sam zasto ali eto nisam mogao.
Kasnije tog dana sve je bilo normalno shvatio sam da vise nije ljuta jer mi je ono sinoc izgledalo ozbiljno zeleo sa da joj se izvinim. Usao sam za njom u kupatilo pitala me je sta trazim ovde rekao sam joj da zelim da joj se izvinim za ono juce rekla je da nema veze ali da ne zeli da se to ponovi.
Poljubila me je a ja sam je jako privukao sebi i poceo da je mazim po guzi i grlim onda sam je naslonio na vrata od WC-a skinu joj trenerku do kolena i gace bila je vidno uplasena rekla mi je da ne mozemo to sad da radim da ce nas neko cuti ili ne daj boze videti. Nisam je slusao samo sam joj nekako nabijo kurac u picku ipoceo da je jebem rasirila je ruke drzeci se za vrata i izbacila guzu koliko je mogla i sapnula "Sad me jebi!" Jebao sam je toliko jako bilo je neverovatno uzbudjenje i stah da nas neko ne cuje su se pomesali prosto sam uzivao u sex-u sa majkom, bila je vrlo uzbudjena rukame sam joj zavukao ispod majce i stiskao i mazio sise,svo vreme je tiho stenjala i dahtala trudeci se da niko ne cuje nista.      

Nema komentara:

Objavi komentar