ponedjeljak, 12. listopada 2015.

UCITELJICA

Ćao ja se zovem Jovana, imam 45 godina i radim kao učiteljica srednjoj ekonomskoj školi. Sada  ću vam ispričati jednu priču koja mi se dogodila prošle godine.
Bila sam razredni starešina odeljenu IV-2 u tom odeljenu su uglavnom bile devojčice, imala sam dva decaka u razredu. Predavala sam Srpski jezik. To što želim da vam ispričam se desilo negde pred kraj prvog tromesječa, drugog polugodišta. Bila sam zadala pismeni zadatak svim odeljenima tih dana. Moj razred je tog dana imao šesti, poslednji  čas u drugoj smeni kod mene. Zadala sam im temu i oni su počeli da rade. Taj zadnji čas je trajao čitavu večnost, gledala sam kroz prozor i u glavi razmišljala šta me sve očekuje koliko posla i kako ću sve stići da odradim. Nerviralo me što me niko nečeka kući, da ću ući u prazan hladan stan, istuširati se upaliti kompijuter, otići na net koji će me sigruno odvesti na neki erotski sajt, masturbiraću i otići sama u krevet.
Trglo me je zvono koje je označavalo kraj časa. Rekla sam im da završe i da mi predaju čas. Svi su polako počeli da završavaju i da mi predaju radove. Taman kada je zadnji đak izšao iz učionice primetila sam da je Sanja krenula da pakuje svoje stvari i da kreće da mi preda rad.
-Jel si stigla Sanja-upitala sam je
Sanja je bila jedna od najlepših devojčuraka u razredu ako ne i u školi. Dugačka plava kosa, visoka, zgodna.
-Jesam razredna izvinite, evo izvolite rad
-Ma ništa Sanjice pitam te samo nežurim se ja toliko baš.
-Evo izvolite rad, primetila sam da ste bili zabrinuti nešto tokom časa
-Ma neki mali lični problemčići, ništa strašno-odgovorila sam joj ljubazno-puno posla a malo vremena moja Sanjice
-Pa ako mogu nekako da vam pomognem, recite.
-Hvala ti na ponudi ali Sanjice nadam se da cu sve odraditi
-Mogu sutra da vam pomognem da pregledate radove ako želite nemam nikakvih obaveza ceo dan
-Pa ako ti ne predstavlja problem,jel želiš da dođem po tebe sutra prepodne
-Ne nema potreba blizu vas ja stanujem doću oko deset časova kod vas
-Ok hvala ti Sanjice
Mogla sam da joj poverim tako nešto jer je Sanja bila jedna od boljih đaka kojih sam ikada imala. Završila sam sve što sam imala u zbornici i krenula napolje do automobila.
Otvorila sam zadnja vrata i stavila kutije sa radovima. Kada sam ulazila u auto pored je prolazila Sanja sa ostalim drugaricama koje su išle kući.
-Doviđenja razredna-skoro u glas su svi rekli
-Doviđenja deco lepo provedite vikend.
-Mi se razredna vidimo sutra-reče Sanja
-Naravno Sanjice
Otišli su u smehu svi. Dovezla sam se ispred zgrade, zakljucala kola i krenula u stan.
Nervirao me taj stan, neko bi ga poželeo mnogi su mislili da je to san iz snova svakog čoveka. Istuširala sam se i sipala čašu vina kada je pozvonio telefon.
-Alooo mačkooo sta radiš
Bila je to moja prijateljica Mira, takođe razvedena bogatašica kao i ja skoro. Ja sam uvek volela da imam svoj dinar, novac mog bivšeg muža sam mu uzela samo zato što sam znala koliko ga je on voleo.
-EEEj mirice šta mi radiš
-Pogodi sta ima novo
-Šta
-Znas onaj slatki gitarista iz onog dzez kluba što smo bili prošli vikend se raspitivao za tebe pa sam mislila ako želiš da odemo
-Nemogu Miro imam posla za vikend preko glave, čućemo se ovih dana pa sew vidimo.
-Ok mačkoo vidimo see
Sipala sam čašu vina i upalila tv. Gledala sam neki film i tako sam zaspala u dnevnoj sobi. Ujitru me je probudilo zvono na vratima. Trgla sam se i pogleda la bilo je 9:45. Videla sam da je to Sanja. Otkljucala sam joj. Bila sam samo u belom bade mantilu.
-Izvini Sanja ja sam se uspavala ne znam šta mi bi, ajde uđi
-Ništa ništa razredna
-Jovana, sada me možeš zvati Jovana nismo u školi danas. A i vikedn je
-Ok Jovana-reče kroz osmeh Sanja.
Ušla sam u kuhinju a Sanja je otišla u dnevnu sobu.
-Sanja može li kafa
-Može može nisam je popila jutros
Otišla sam da se obučem. Obukla sam trenericu i usku majicu gore. Sanja je bila obucena u farmerek i usku žutu majicu koja je isticala njene mlade slatke grudi.
-Evo kafa Sanja ufff imamo baš dosta posla
-Neka nežurim ja
-E onda možemo na miru da popijemo kafu.
Dok smo pili kafu razgovarali samo o tome koji će fakultet da upiše Sanja, o odeljenu. O momcima. Kada smo pričali o momcima videla sam da Sanja voli da izlazi sa starijim momcima. Bilo mi je to normalno. Podsećala me je na mene i na moju mladost.
Počeli smo da pregledamo neke radove. Neki su nas zasmejavali, neki su nam se sviđali. Bilo mi je ugodno u njenom društvu. Posle dva sata pregledavanja predložila sam joj da napravimo pauzu. Ona je ustala i počela da se proteže. Predložila sam joj da ako je umorna ide kući.
-Ma nisam umorna nego sam se zeznula što nisam obukla nešto komfornije.
-Joooj srce pa što nekažeš uzmi nešto moje ako nađeš da ti odgovora nešto.
Odvela sam je u svoju sobu da vidimo šta će moći da obuče. Počela je da pregleda šta imam u ormanu. Pohvalila je moj ukus za garderobu.
Izvadila je moj seksi komplet, ufff bilo me je sramota. Ali me je iznenadio njen komentar
-Jaoooj razredna imam slični ovakav i ja kući
-xaxaxaxa ufff Sanja tako me je uhvatla sramota
-Nema za šta
Prešli smo ponovo u dnevnu sobu. Seli smo da ponovo pregledamo radove. Sanja je obukla neku moju plavu suknjicu. Jako je lepo izgledala u njoj. Dok sam pregledala radove, pogled mi je otišao na Sanjine noge koje su bile predivne. Bile su prekrštene. Odjednom sam se presekla, njene noge su se raširile, videla sam njene bele čipkane gaćice. Pogled mi je preleteo do njenog lica. Videla sam Sanju kako  me gleda i kako se smeje.
-Oprosti Sanja pogled mi je nešto odlutao
-Nema potrebe da se izvinjavate  Jovana, ponovo.
-Ali Sanja
-I ja vas razredna često posmatram, jutros sam ovlažila kada sam vas videla u badem mantilu predivno izgledate. A da vam ne pricam koliko sam puta masturbirala krišom na času.-prekinula me je
Nisam znala šta da joj kažem. Ustala sam samo i uzela je za ruku i odvela u spavaću sobu. Sele smo na krevet. Počela sam da je strasno ljubim. Legli smo, ona je ležala ja sam bila na njoj. Ljubila sam je po vratu i bradi, dok se ona trljala od moje koleno. Ona me grlila, skinula sam joj majicu i brus i ljubila je po stomaku polako nežno, lizala joj pupak, zatim se vratila i dala joj moj vruć jezik u njena mlada usta. Zavukla sam ruku u moju suknjicu koju je je ona nosila. Mazila me je po kosi dok sam se spuštala dole. Skinula sam joj suknjicu imala je na sebi samo gacice, pocela sam da joj oblizujem rubove gaćica.  Mazila sam joj kliktoris preko gaćica, zatim sam ih skinula i počela da je ližem tako je bila mokra i vrela a ona je uživala. Ustala sam i skinula svu garderobu sa sebe. Legla sam ponovo, samo što smo sada ležali na kontra stranama. Dok sam ja njoj obrađivala pičkicu i ona je meni. Uživale smo obe. Nabila sam joj dva prsta u nju i brzo ih pomerala. Ona je meni takodje stavila dva prsta ali sam odjednom osetila kako mi jezikom mazi analni otvor, ubrzo je i u njega ugurala svoje prstiće. Jebali smo se tako pola sata dok obe nismo svršile.
Ležala je pored mene zadovoljna i pitala.
-Razredna jel mogu da prespavam kod vas
-Rekla sam ti da me zoveš Jovana-

Nema komentara:

Objavi komentar