nedjelja, 29. studenoga 2020.

Izjebah je pored živa muža

 Kroz posao turističkog vodiča desile su mi se razne lepe stvari, kako u poslovnom tako i u seksualnom planu, a bilo je mnogo i ludih. Događaj koji ću opisati spada u jedan od najluđih koje sam doživeo, a koja se dešava nekoliko godina nakon što sam počeo da se bavim poslom turističkog vodiča, kada sam već bio iskusan u poslu a i u muvanju dobrih pičaka i matorki.

Mislim da dobro procenjujem ljude, posebno svoje putnike - već na prvi pogled, ili najkasnije nakon nekoliko rečenica, mogu da procenim ko je potencijalni problem, ko je zahtevan a ko ne, a ko je došao da se odmori, šopinguje ili se dobro pojebe.

Bračni par Marinković iz Beograda sam tako lako provalio - oboje u pedesetim ali dosta različiti, po prvi put su došli u Egipat. Muž, Predrag - prosedi brka sa puštenim stomakom, zaposlen u državnoj firmi, došao je u Hurgadu sa tonom enigmatskih časopisa i spreman da u potpunosti iskoristi all inclusive - da što više pojede i popije. Odmah je na aerodromu pitao „gde je njegova narukvica kojom može da uzima piće“ i delovao je kao težak smarač koji misli da za 500 evra može da bude kralj Egipta.

Sa suprotne strane, njegova žena Borka izgledala je bar 7-8 godina mlađe i bila je potpuno različita - i ona je radila u državnoj firmi ali se videlo da je ozbiljno cepa klimaks i da je došla da osunča dupe i odmori se od Beograda, ali da ne bi odbila mlad kurac ako se nađe u prilici da ga uzme.

Za nju ne mogu da kažem da je lepa žena, ali joj je faca definitivno bila seksi - imala je kosu do ramena i guste crne šiške na čelu, krupne, mačije oči, veliki nos, oblika kao sečivo za burek, i lepa, velika usta ispod njega. Verovatno ne bi mogla da se slika za časopis ali mi je njen nos nekako pokazivao da se ozbiljno dobro jebe i da je veoma strastvena po tom pitanju - izgledao je baš jebozovno.

Iako niska - ne viša od 165 cm - u telu je bila veoma zgodna i to se videlo iz aviona - doletela je kratkoj suknji i majici sa dekolteom, iz koje su kiptele velike sise. Ispod sisa nazirao se stomačić ali nije bio posebno veliki - taman za damu od pedesetak godina. Bila je niska ali bombastična - noge su joj bile malo jače ali lepo oblikovane, a u korist njenog seksipila i velike seksualne želje govorili su mi sveže urađeni nokti bele boje - na rukama su to bili veliki ioštri, vampirski veštaci, dok je na nogama bio lep pedikir. Uz to, iznad gležnja imala je tetovažicu koja joj je super stajala bez obzira na to što je očigledno da je imala bar 50 godina. Tetovaža je privlačila pažnju na njen lepo izvajan list i mala, slatka stopala. Videlo se da drži do sebe.

Borka je po izlasku sa aerodroma natakla velike naočare za sunce na oči, koje su se lepo naslanjale na njen veliki ali seksi nos i mirno gledala okolinu kroz prozor dok smo se vozili mini-busem, dok je Peđa sa gospodinom sličnog profila komentarisao kako mu je kolega pričao o obilju hrane i viskija i kako može da se uzima „koliko 'oćeš“.

Uveče, na sastanku u hotelu u kome su Marinkovići bili smešteni, osim njih bila je prisutna još jedna porodica sa decom i mlađi par. Pitao sam goste za utiske i Peđa je glasno oduševljeno pričao kako je mladom Egipćaninu dao dva evra i ovaj mu je ceo dan donosio viski, a Borkin izraz lica bio je malo podsmešljiv prema mužu - kao da je želela da mi pokaže da ona nije sa tim smaračem. Sedela je naspram mene u kratkoj suknjici i beloj majičici ispod koje se video roze kupaći i gledala me svojim velikim očima nekako provokativno. Sve više sam sticao utisak da ima ogroman seksualni apetit i mogao sam da zamislim koliko se udara u Beogradu dok njen muž igra boćanje ili šah.

Rekli su da će razmisliti o izletima, pa sam otišao i rekao da se vidimo sutra.

Sutra sam preko dana svratio u njihov hotel - malo da obiđem goste, a malo da vidim Borku u kupaćem, jer me je strašno zanimalo da li je bomba kao što sam mislio da jeste.

Našao sam ih pored bazena - Peđa je pod suncobranom bio udubljen u ukrštene reči i viski, kojeg je čaša bila puna, dok je Borka bila na suncu, na ležaljci je ležala na stomaku i čitala neku beletristiku. Snimila me je kako prilazim i malo se pridigla, tako da su sise visile na dole. Auh, kakve lopte!

Ovog puta bila je u belom dvodelnom kupaćem koji joj se sjajno slagao uz bele nokte i crn ten na kome je sigurno radila i u Beogradu. Nasmejala mi se, skinula naočare za sunce i pokazala mi da sam dobrodošao.

„Samo sam došao da vidim kako ste, da li vam nešto treba“, rekao sam, na šta me je ona pozvala da sednem na praznu ležaljku do njih.

„Dobro smo, stvarno je divno i mirno ovde“, rekla je Borka, dodavši da bi volela da možda bude čak i malo življe, na šta smo se nasmejali.

„Sigurno si došao da vidiš da li ćemo na izlete, da nam uzmete još koji dinar“, rekao mi je džangrizavi Peđa, koji je ostavljao utisak čoveka koji stalno sumnja da će neko da ga prevari, a sigurno bi prvi ostavio pare kod Jezde i Dafine ako bi se ponovo pojavili.

Dok sam smišljao odgovor, Borka je odgovorila umesto mene.

„Sram te bilo, đubre matoro, kako optužuješ dečka“, rekla mu je polu-šaljivo, namignula mi i nastavila: „Došao je da nam ponudi neku zabavu, da ne umremo od dosade u ovom dvorcu“.

Nasmejali smo se svo troje, a ja sam gledao u njene sisurde kako se njišu dok se smeje. Đubre matoro je delovalo potpuno nezainteresovano za bilo šta osim ukrštenice i viskija i prosto nisam mogao da verujem da ima takvu ženu, stvorenu za jebanje, a da ne radi ništa po tom pitanju.

Još malo smo se šalili, objasnio sam im neke osnove Hurgade i otišao, sve više siguran da Borka želi mlad kurac i pored toga što je na letovanju sa svojim matorim mužem.

Nastavio sam dnevne obaveze, a kada sam uveče došao u sobu i nakačio se na internet, stigla mi je Viber poruka sa nepoznatog broja.

„Izvini zbog mog muža danas... Nekad zna da bude baš neprijatan.“

Zumirao sam sliku i video Borku - na slici je bila ispred nekog zelenila, okrenuta sa strane kako bi joj se videla tetovaža, u visokim štiklama, miniću i lepom sakou gore. Ceo dan sam razmišljao da li je glupo da joj prvi pošaljem poruku ali su međusobni pogledi na bazenu i višak slobodnog vremena i nju naterali na slično razmišljanje.

Preneću dopisivanje:

Ja
O, Borka, ne brinite, stvarno ništa strašno. Hvala vama što ste stali na moju stranu :)

Borka
Ma ne... To je najmanje sto sam mogla, ziv me blam pojeo... Ti posteno radis svoj posao, tu si da nam pomognes a on tako.

Ja
Pa hvala vam puno, stvarno ste divni. :) Kako se provodite?

Borka
Pa dobro... Bas sam se lepo odmorila danas i izlezavala, mada je malo dosadno, ne znam kako cu ovako jos 9 dana...

Prosto nisam mogao da verujem - sama je navodila priču, bukvalno nisam morao da se trudim. Njene tri tačkice u svakoj poruci govorile su mi da joj je dosadno, da želi da priča i samo sam se nadovezivao na nju. Kurac mi se digao do kraja. Odlučio sam da krenem u napad.


Ja
Pa to je lepo. Pa hajde da vam učinimo letovanje zanimljivim. :) Ja ću učiniti sve što mogu. ;)

Borka
 :)

Ja
Pretpostavljam da nemate problem sa bojom? Već vam je crn ten, svaka čast. :)

Borka
O pa hvala sto si primetio, malo sam se suncala u Beogradu, da ne izgorim ovde...

Ja
Primetio sam, naravno. :) Stvarno svaka čast. A beli kupaći i nokti ga samo dodatno ističu.

Borka
 :)

Borka
Ju, pa ti si mene bas odmerio... od glave do pete :)

Ja
Još na aerodromu. :)

Borka
Bila sam crna ali sam danas pocrvenela od sunca...

Ja
Ne verujem dok ne vidim sliku. ;)


Nakon dva minuta, stigla mi je slika. Zinuo sam kad sam video Borku - bila je u WC-u, podigla je telefon iznad glave i uslikala selfi. Bila je u onom istom belom kupaćem, a zbog ptičje perspektive sise su joj izgledale još veće - velika linija se ocrtavala između njih, a lice joj je bilo izazovno, iako matoro, a lepa usta bila su malo otvorena, što me je dodatno napalilo. Odlučio sam da pređem na 'ti'.

Ja
- 3 smeška sa otvorenim ustima -

Ja
Pa ne vidim baš da si pocrvenela...

Borka
Ne vidis? :)

Ja
Pa da, mislim da bih morao uživo da te pogledam... Izbliza...

Borka
 :)

Borka
Pa ajde...

Ja
Kad se vidimo? Možeš odmah?

Borka
Joj ne mogu odmah... Pedja mi je zaspao ali ne mogu da ga ostavim sada... Ajde sutra ti se javljam, moze?

Smorio sam se, jer mi je kurac bio tvrd kao kamen i već sam video sebe kako grizem te ogromne sise. Ali naravno, rekao sam da može.

Ja
Može, ali pod jednim uslovom...

Borka
Kojim? :)

Ja
Da mi pošalješ još koju lepu sliku. :)

Borka
Moze... Drago mi je da smo prešli na ti :)

Poslala mi je još tri sličice, nije se znalo koja je bolja - jedna je bila selfi od tog dana, sa bazena, gde joj se osim lepih šiški i nosa koji me je sve više palio videlo i njeno malo veće, ali neverovatno seksi dupe, a ostale dve su bile od ranije i videlo se da su napravljene za nekog potencijalnog jebača - takve slike ne pravi žena od 50 i kusur, ali se videlo da Borka nije standardna žena od 50+ i da puca od seksipila.

Još malo smo se dopisivali, sve vreme koketirajući oko seksa. Nastavio sam da joj delim komplimente, videvši da joj prijaju, ali sam pazio da ne izgledam kao paćenik i držao sam nivo. Iako nismo spominjali jebanje, bilo je jasno da će se to desiti među nama. Silovito sam ga izdrkao, prepaljen do koske, gledajući sliku Borke matorke, njenog seksi izraza na ružnom licu i njenih ogromnih duda.

Sutra sam ceo dan bio na iglama. Sa pola mozga sam izvršavao obaveze, non stop proveravajući Viber da vidim da li mi je možda pisala.

Negde oko 16h, malo posle ručka, stigla mi je poruka od nje.

Borka
Jesi tu?

Ja
Tu sam :)

Borka
Sta radis?

Ja
Evo, upravo završio neke obaveze, imam vremena za piće ako si za. :)

Borka
Jesi blizu naseg hotela?

Ja
Za 10 minuta mogu da budem tu.

Borka
Za 15 minuta dodji u sobu 107. Kucaj 3 puta polako. OK?

Ja
OK :)

Malo su me zbunile kratke poruke ali sam shvatio da je akcija počela i nisam hteo da se pravim pametan - pustio sam je da povede. Brzo sam se spremio, spakovao paket kondoma i uhvatio taksi.

Ušao sam u hotel, namignuo nasmejanim Egipćanima za recepcijom i popeo se na prvi sprat. Kako sam prolazio sobe 101, 102 i tako dalje - uzbuđenje mi je raslo. Dođao sam ispred 107, udahnuo duboko i pokucao polako - Tri puta, po dogovoru.

Vrata su se tiho otvorila i video sam njene šiške kako vire.

„Ajde.“

Ušao sam i u tesnom hodniku se našao sa njom licem u lice. Na sekund smo se nasmešili i krenuli da se ljubimo sa puno strasti. Uhvatio sam je oko struka i osetio da preko kupaćeg ima samo neki tanak ogrtač, i privukao sam je sebi, osetivši velike sise na svojim grudima.

Prihvatila je i krenula da se sve više približava, pokazujući mi veliku napaljenost.

Prekinuli smo poljubac da bi se pogledali.

„Pa gde si Borkice?“

Nasmejala mi se, na šta sam je opet poljubio. Osećao sam njen veliki nos kako me ovlaš dodiruje i to me je strašno palilo.

„Ovaj moj se napio i spava na bazenu. Tenk ga ne bi probudio, popio je 20 viskija minimum. Namerno sam mu donosila čašu za čašom, da se što više nalije“, rekla je i nastavila da me strastveno grli i ljubi.

Išli smo ka krevetu, na kome je bio aranžman koji su vešti egipatski sobari napravili od peškira i latica ruža. Brzo ga je brzo sklonila u stranu i legla na leđa, čekajući me da se pridružim. Skočio sam ka njoj i nastavio da je ljubim, lako joj svlačeći ono malo odeće što je imala - ogrtač je ostao u hodniku zajedno sa japankama, pa sam razvezao kupaći i spustio ga na pod pored kreveta.

Gledao sam ogromne, bele sise i nisam mogao da verujem kolike su. Bradavice ogromne „kao opštinski pečat“ savršeno su legle na dve velike bele lopte, koje su savršeno legle na pocrnelo zgodno telo. Zrela koža na pocrnelim grudima imala je dosta malih pegica koje su joj savršeno stajale. Pocrneli stomačić i velika bela glatka guza dodatno su doprinosili njenom seksipilu. Bila je sitna ali dinamitna - mala po visini ali sa ogromnim atributima.

Među crnim nogama videla se bela, glatko obrijana mesnata pička. Pogled na nju me je raspametio.

Zagnjurio sam u sisetine a ona je tiho ciknula i oštrim noktima mi prošla kroz kosu.

Sise su imale ukus soli, od morske vode koju još nije sprala sa sebe. Grizao sam ih sve jače i jače, osetivši da ona uživa, istovremeno joj gurajući prst u pizdu iz koje su već cureli sokovi. Povukla mi je majicu preko glave, pa sam sam skinuo bermude i gaće. Lizao sam velike bradavice i ljubio pegice na grudima, od čega mi se kurac maksimalno ukrutio.

Kada je videla kurac, Borka se odjednom potpuno promenila. Do tada je bila dominantna, upravljala je mojim ponašanjem, a tada je postala potpuno podređena i poslušna. Njene krupne oči gledale su me kao da traže dozvolu za pušenje kurca, a ja sam shvatio igru i rešio da se uključim.

„Dolazi vamo“ rekao sam i seo na suprotni kraj kreveta.

Podigla se na sve četiri i polako, kao lavica krenula ka meni.

Uhvatio sam je za glavu i spustio je ka kurcu. Krenula je da puši polako, pa sve brže i brže. Podvlačio sam ruke ispod nje da osetim masivne sisetine i davao joj podršku.

„Bravo, bravo pušačice“, na šta je ona pozitivno mumlala.

„Kako ga pušiš, kao prava, dobra... kurva“, rekao sam, ne znajući šta da očekujem, na šta je ona još lepše zamumlala. Shvatio sam da želi da nastavim da joj govorim takve stvari.

„Uhhh, kurvetino... Bravo... Puši mi kurčinu dok tvoj mužić spava pijan...“, rekao sam napaljen, na šta je skoro pa vrisnula, neviđenom brzinom i strašću sisajući moj kurac.

Uhvatio sam njen veliki nos između svoja dva prsta i zapušio ga, pričajući joj da je kurvetina, a levom rukom sam joj nabio glavu na kurac. Nastavila je još žešće da puši, pokušavajući da dođe do daha. Ubrzo sam joj pustio nos i pridigao joj glavu, gledajući je kako se bori da dođe do daha. Oči su joj suzile, iz usta su joj curile bale ali je izgledala baš srećno i napaljeno.

„Pa ti si najjača drolja na svetu“, rekao sam joj i privukao je ka sebi, hvatajući je za veliko dupe. Pridigao sam je i od dole joj još malo ljubio i grizao sise. Dahtala je, a pička joj je bila strašno vlažna.

Onda sam je skinuo sa sebe, ustao i rekao joj da se okrene. Namestila se za pozu otpozadi, savršeno se naguzivši sa kolenima na krevetu i jedva je dočekala da joj ubacim kurac u mesnatu pičku koja je sada bila jarko roze boje.

Navukao sam kondom i od starta krenuo da je jebem jako, pa onda sve jače i jače.

„Šta si ti?“

„Ja sam jedna kurvetina“, rekla mi je, okrećući glavu ka meni. Šiške su joj bile znojave, a veliki nos palio me je da nastavim još jače. Dominantna uloga koju nikako nisam očekivao, u kombinaciji sa kondomom, dala mi je ogromnu snagu i nisam bio blizu svršavanja iako sam bio napaljen kao zver.

karao sam je, sve vreme stiskajući to veliko dupe. Okrenula je glavu i gledala me u oči, glasno dahćući i bodreći me da nastavim. Odlučio sam da promenimo poziciju.

„Dolazi vamo, kurvo“, rekao sam, i podigao je na noge. Oslonila je svoje golo telo na moje i zagrlila me. Poveo sam je za ruku i postavio je tako da gleda kroz terasu, sa koje se video hotelski bazen. Ponovo sam joj prišao otpozadi, podvukao se ispod nje i uvalio joj kurac.

„Aaah“, prostenjala je srećno i krenula da meša.

Uhvatio sam je za sise i jako joj ga nabijao, uživajući u njenom stenjanju. Podigla se na prste kako bi mi bila pristupačnija, a njeni napeti listovi i stopala su me dodatno napalili.

„Jebi me... Uništi me...“

„Vidi napolje, jel vidiš svog Peđu? Jel te on ovako jebe“

„Ne, ni blizu“ rekla je, češkajući mi jaja oštrim noktima.

Ni mene ni nju nije zanimalo da li nas neko gleda.

„Ti si najveća drolja koja postoji“, prodahtao sam, dižući joj glavu da pogleda napolje.

„Gledaj, droljetino.“

Bila je u potpunoj ekstazi. Malo je dirala mene, malo je dodirivala svoje sise, stenjući i ponavljajući da je kurvetina.

„Ponovi, šta si.“

„Ja sam droljetina... Peđa ne može ni blizu tebi da me jebe jer mu se ne diže kurac... Nismo imali seks 10 godina“, pričala mi je u trenucima kada dođe do daha.

Nisam mogao da procenim koliko je seks trajao - bilo je toliko strastveno da je moglo da bude i 5 minuta i sat i po vremena, a njen droljasti stav doveo me je do ludila. Osetio sam da sam blizu.

„Dolazi vamo“, rekao sam, i povukao je ka krevetu. Hodala je za mnom, kao da ne zna gde je. Skinuo sam kondom i namestio je da legne blizu ivice i krenuo da ga drkam iznad njenih velikih sisa.

Rukama ih je pribila i gledala je vrh mog glavića svojim poluzatvorenim očima, plazeći jezik ispod velikog, oštrog nosa.

Ispolivao sam ogromnu količinu sperme po njenim sisama i vratu, sve vreme joj govoreći da je droljetina i kurva.

Nabio sam kurac među njih kako bih ga obrisao, a prste koji su bili u njenoj mindži stavio sam joj ispred usta, a Borka je odmah počela da ih sisa.

„Bravo, droljo, najjača si.“

Mumlala je, sisala mi prste i rukama razmazivala spermu po sisama.

Kada je došla sebi, kao da joj se ličnost povratila.

„Oblači se i briši, brzo“, rekla je, na šta sam kao oparen skočio sa kreveta na koji sam seo da odmorim i gledam to lepo, jako telo sa ogromnim sisama. Ustala je za mnom i krenula u WC. Oblačio sam se, i kod WC-a je ponovo navatao sa leđa, držeći je za sise.

Nabila je dupe ka meni, dižući glavu, a ja sam krenuo da je divljački ljubim po vratu.

„Dosta, dosta... nastavićemo ovih dana, nemoj sad... možda mi dođe muž“, mumlala je, a mene je to obećanje nekako obuzdalo.

Poljubili smo se strastveno, pletući jezike, ja obučen a ona skroz gola i umazana spermom.

Pogurala me je ka izlazu i uhvatila za dupe.

Znojav i izgužvan, iskrao sam se iz hotela i navatao taksi ispred. Taksista mi se smeškao, kao da je znao odakle idem.

Izvalio sam se na krevet tako obučen i zaspao potpuno iscrpljen.

***

Probudio sam se i video lampicu na telefonu koja obaveštava o novim porukama.

Između niza poruka video sam Borkino ime i odmah otvorio nju, na šta mi se kurac odmah nadigao.

Borka
 :)

Video sam da je na mreži, pa sam napisao neodređenu poruku, u slučaju da je muž blizu telefona.

Ja
Kako ste?

Borka
Ti si sou... Opet mi persiras?

Ja
Ma ne, izvini... Rekoh za svaki slučaj, ako ti je muž pored telefona :)

Borka
Ma ne brini, njega ne zanimaju moderne tehnologije :)
Bilo mi je mnogo lepo danas.

Ja
Jaoj, i meni, fantastična si. Moramo da ponovimo. :)

More, konačno.

Baš dugo nisam letela avionom - skoro da se i ne sećam, i drago mi je da sam uspela da ubedim Predraga da ove godine umesto dosadne Crne Gore odemo u Egipat na odmor. Iskreno, sa njim mi je dosadno svuda, posle 27 godina braka, pa bolje da mi bude dosadno na nekoj lepoj lokaciji nego u kamenjaru.

Ne izgledam loše za 52-godišnjakinju. Dok čekamo na pasošku kontrolu, uhvatila sam delić aerodromskog ogledala i pogledala se u njega - stvarno sam zadovoljna. Iako imam pet banki, koga god da upoznam kaže mi da misli da imam mnogo manje - najviše 45. Mlađi momci koje upoznajem, a koji se poslednjih godina sve više okreću za mnom, nekad mi daju i 37-8 ali znam da je to u žaru borbe, kada žele da mi udele kompliment i ugreju mi srce.

Gledam ogledalo i vidim lepe noge - možda malo debele, odnosno jake, ali su uvek bile moj adut iako nisam baš visoka. Jake butine, doduše sa malo celulita, ulaze u kratku suknju koja se napela preko guze koja je takođe jaka, ali sam ponosna na njenu čvrstinu i držanje. Ono što mi najviše smeta je stomak - nikako ne mogu da ga skinem, ma koju god dijetu držala. Srećom, bog mi je dao velike grudi koje potpuno skreću pažnju sa stomaka. Da to osiguram, uvek oblačim majice sa dekolteom, a tog dana sam nosila krem majičicu na bretele i košulju preko nje jer sam znala da nas čeka prava vrućina kad sletimo. Skinula sam košuljicu čim smo sleteli.

Mislim da je i moje lice dosta očuvano - bore se jedva primećuju, a zbog njih sam preko čela pustila guste šiške. Malo sam ih razbarušila - to uvek uradim kad pogledam u ogledalo - i osmehnula se sama sebi. Jedino što mi smeta je nos - veliki je i mislim da mi skroz remeti lepotu, ali bih da sam mlađa sigurno operisala i sredila. Sada je većkasno.

Pogledala sam i tetovažicu koju sam uradila pre nekoliko meseci - cvetić iznad članka desne noge. Peđi se nikako nije svidela, ali ima i onih koji su odlepili za njom.

Pošto sam čula da je sunce u Egiptu još jače nego kod nas, dosta sam se spremala za njega. Išla sam na Adu, sunčala se na terasi, a jednom sam sa Stefanom, svojim 28-godišnjim "prijateljem" išla na izlet u prirodu, dok je Predrag sa društvom otišao na pecanje. To je već neka nezavisna priča, ali Stefan i ja smo se lepo proveli na jednom proplanku blizu Beograda i uhvatili dobru boju. Taman ten sam dodatno istakla noktima u beloj boji. Obožavam da uradim nokte na rukama i nogama, čak se i Predragu dopada kako to izgleda.

Na aerodromu nas je sačekao predstavnik agencije i rasporedio nas po autobusima. Mlad momak, očigledno preplanuo od dugog boravka u Egiptu, brzo nas je sproveo u autobuse i uputili smo se ka hotelu. U autobusu sam ga bolje odmerila - bio je stvarno zgodan. Kratka crna kosa i plave oči, jake ruke i dugi prsti. Stavila sam naočare za sunce kako niko ne bi primetio, gledala te ručerde i slušala ga kako nas upućuje u boravak.

Moj Peđa je u busu pronašao neke kompanjone i pričao kako će da jede i pije za sve pare - istu priču je danima ponavljao u Beogradu, kao i u avionu. Prosto ne mogu da verujem koliko zna da bude dosadan.

Izabrali smo lep hotel - prostirao se na ogromnoj površini i od soba do mora je stvarno imalo puno da se prošeta. U međuprostoru nalazilo se nekoliko bazena, puno zelenila, ležaljki i suncobrana. Raj za oči i dušu. Ostavila sam torbu, na brzaka obukla dvodelni roze kupaći i požurila da se bacim u vodu. Prvo što je Peđa uradio je da je tražio narukvicu za all inclusive i otišao do šanka da vidi da li je piće stvarno besplatno non stop.

Za uveče je u holu hotela bio zakazan sastanak sa vodičem. Opaljena od sunca, sela sam naspram njega i ponovo gledala njegove ruke i ramena. Bio je baš samouveren, svima je posvetio dovoljno vremena i baš je vladao situacijom. Pogledi su nam se sreli nekoliko puta i osetila sam malo treperenje. Ni Peđina priča da agencija "dere" izletima nije me iznervirala. Ovaj momak postajao mi je sve zanimljiviji.

Peđa je sve vreme jeo i pio. I sutradan pre podne na plaži hvatao je sve što je mogao - posle doručka u sebe je trpao palačinke i viski, prosto sam se pitala gde može da mu stane. I za ručak se opet natrpao, pa smo posle toga seli na bazen, gde je u hladu pio viski i rešavao ukrštene reči. Ja sam se kupala, sunčala i čitala knjigu. Nije bila loša, bilo je čak i erotike u njoj, pa sam se setila Stefana koji možda misli na mene. Čekala sam da Peđa ode do WC-a, slikala se u ležaljci i poslala Stefiju preko Vibera. Osim lica, potrudila sam se da uhvatim i svoju veliku guzu, koju moj momčić obožava. Poslao mi je milion zaljubljenih smajlića i napisao da jedva čeka da se vratim.

Stefi je bio prvi sa kojim sam otišla dalje. Iako je brak sa Peđom još odavno izgubio svaki smisao - deca su porasla, mi smo se osamili i nismo ni pomišljali na bilo kakvu vrstu ljubavi - dugo sam se trudila da se zadržim u granicama i da ne izvršim prevaru. Sve više smo se udaljavali i ja sam primetila da se mnogi muškarci zanimaju za mene a i ja za njih. Pre tri godine na proslavi firme sam ga popušila Mitroviću iz nabavke. Dugo smo se očijukali pre toga, često u šali koketirali, a dobro raspoloženje na proslavi i koja čašica odveli su nas u tom pravcu. Ponudio mi je prevoz, povatali smo se u kolima i nisam mogla da izdržim. Uživala sam u dodirima, sisanju prvog kurca posle mnogo godina i strasti na zadnjem sedištu. Osećala sam se kao devojka.

Sutradan me je strašno grizla savest ali sam se brzo pomirila sa tim. Još jednom sam se povatala sa Mitrovićem - dugo smo se pravili ludi a onda smo se sreli kod WC-a. Možda je trajalo 40 sekundi ali je za to vreme uspeo da mi izvadi sise iz košulje i brusa, izljubi ih, a ja da mu raskopčam šlic, izvučem kurac i izdrkam ga. Bio je strašno napaljen - svršio je neverovatno brzo i polio mlazove sperme po pločicama. Ja sam se brzo sredila, pobegla napolje i ostavila njega da obriše.

Nakon toga sam se opustila i više počela da pričam sa muškarcima. Ipak, nikom do Stefana nisam dala sve što imam. Bilo je tu odlaska na piće, poljubaca, još dva pušenja, ali niko do ovog klinca nije toliko raspametio moju glavu. O tome možda u nekoj sledećoj priči, ali reći ću da je to dečko iz kurirske službe koji je svakodnevno donosio pošiljke na moj posao. Tako smo se upoznali i uplovili u skoro godinu dana tajne veze u kojoj sam dobijala najbolje lizanje koje žena može da poželi.

Uglavnom, ovaj turistički vodič - saznala sam da se zove Marko - u meni je probudio zanimljivu reakciju. Skoro kao Stefi. Podelio nam je korisne informacije i ostavio nam broj svog telefona i rekao da mu se javimo ukoliko imamo bilo kakvo pitanje. Hm, možda mu se i javim ako se ova dosada nastavi.

Sutradan sam obukla još jedan novi kupaći. Bio je skroz beo i strašno tesan. Osećao sam kako se useca u moje dupe i kako sise prete da ispadnu iz njega. Oprezno sam se kretala kroz vodu da se to stvarno ne desi, a primetila sam da me mladi Egipćani gledaju i komentarišu me na arapskom. Prijala mi je pažnja pa sam im povremeno bacala i koji osmeh.

Još jedan dan mora osećala sam kao da sam sama. Peđa je bio u potpuno suprotnom fazonu, zadubljen u ukrštene reči, a ja sam u knjizi pronalazila zabavu, trudeći se da ne otvaram telefon jer Peđa ne voli da me vidi kako gledam telefon i kako se dopisujem. Razmišljala sam šta radi Stefi, da li u nedostatku mene možda ima neku novu. Da li je to neka devojčica ili žena kao ja? Da li mu ga puši bolje od mene? Da li i njoj tako dugo ljubi sise i sisa bradavice? Ma, ima moju podršku u svakom slučaju, ljubimac moj.

Taman sam bila blizu da zaspim u ležaljci, kada sam primetila da ka nama ide Marko, vodič iz agencije. Rekla bih da ima oko 30 godina. Sviđalo mi se što je visok i jak, a uz to i pun samopouzdanja i neke jake energije. Iz daljine me je snimio i sve vreme me gledao idući ka meni. Ja sam se malo pridigla - ležala sam na stomaku - i pozvala ga da sedne kada nam je prišao dovoljno blizu. Nasmejao se i seo, pitajući nas kako smo.

Peđa je još jednom ispao strašno nekulturan. Optužio je dečka da je došao da nas ubeđuje da idemo na izlete da bi nam uzeo pare. Ja sam htela i da idem, ima svašta zanimljivo da se vidi, ali ovaj moj smarač nije hteo ni da čuje. Došao je da jede, pije i ukršta reči, a sada je napao i poštenog momka. Bilo me je strašno sramota ali smo nekako okrenuli na šalu i nadam se zaboravili.

Razmišljala sam o njemu i zašto je došao. Nije pričao ni sa kim nego sa nama, i sve mi se više činilo da je došao da mene vidi. Nadala sam se da mu se dopao moj bikini i potrudila sam se da mu pokažem obe strane i sve svoje atribute.

Posle večere smo se vratili u sobu. Peđa nije hteo ni da prošeta po gradu pod izgovorom da ga nerviraju Arapi. Kakav dosadnjaković! Sela sam na krevet i čitala vesti i razmišljala kako me svrbi moja pizda. Nije da sam očekivala da će na moru biti bilo šta sa Peđom jer se nismo jebali već 10 godina, ali sam se nadala da će bar da prokomentariše kupaći ili me uhvati za dupe u prolazu. Ništa.

Ma, idem da pošaljem poruku. Nemam šta da izgubim. Peđa je već zahrkao na svojoj strani kreveta i nisam imala ništa pametnije.

Rešila sam da mu se izvinim za Peđino ponašanje na bazenu. Brzo je odgovorio - veoma kulturno i fino. Nastavili smo dopisivanje i sve je glatko teklo. Bio je stvarno vešt. Čak je i Stefiju trebalo nekoliko nedelja da me zbari, a ovaj je, posle samo desetak minuta dopisivanja uspeo da me dovede u bezizlaznu situaciju iz koje mogu da se izvučem samo ako mu pošaljem svoju sliku.

Otišla sam u WC da se slikam. Naravno, nije uspelo iz prve, ali sam pronašla pravi ugao - sa kamerom iznad glave. Još sam bila u kupaćem, isturila sam grudi i uputila mu zagonetan pogled. Kliknula sam send i čekala reakciju. Bio je oduševljen i nastavio je da me razoružava dopisivanjem. Bez ijedne vulgarnosti uspeo je da me napali toliko da sam osetila kako sam vlažna i poželela sam da se njegovi dugi prsti nađu u mojoj pizdi.

Predložio je da se vidimo odmah. Kakav akcijaš! Iako sam već bila napaljena, nisam želela da ispadnem tako laka pa sam mu rekla da se čujemo sutra. Poslala sam mu još nekoliko sličica a on mi je ispevao hvalospeve. Strašno me je napalio. Sela sam na terasu, podigla noge na sto i počela da se diram. Oštri veštački nokti neverovatno su prijali mom klići i zamišljala sam malo Marka, malo Stefija, a malo obojicu i svršila gledajući zvezde iznad Hurgade.

***

Probudila sam misleći na kurac i donela odluku. To danas mora da se desi.

Odmah posle doručka krenula sam da Peđi donosim piće, a egipatskog barmena uvek sam molila da sipa viski do kraja plastične čaše. Moj naivni mužić oduševio se ovim ljubaznim potezima i sigurno pomislio kako je alfa mužjak. Do ručka je već počeo da se tetura, a nakon što je u sebe natrpao brdo hrane nastavila sam da ga nalivam i ubrzo je zahrkao toliko da su ga čuli na okolnim ležaljkama. Posle 27 godina braka znala sam to hrkanje i da nema šanse da se probudi. Odmah sam poslala poruku Marku. Srećom, brzo je odgovorio i kratkim odgovorima pokazao mi da je spreman za akciju. Javila sam mu broj sobe, dodala da kuca tri puta (ne znam zašto, to sam viđala u filmovima), ogrnula ogrtač i krenula ka sobi. Ako i primeti da me nema, reći ću mom pijancu da sam dobila ili napasti njega što je zaspao i ostavio me da se dosađujem.

Uh, kako sam bila napeta.

Jedan, dva, tri. Otvorila sam vrata i videla visokog Marka kako me gleda. Pokazala sam mu da brzo uđe i odjednom se našao naspram mene u uskom hodniku. Nasmejali smo se i bacili u strastven zagrljaj. Te jake ruke su me grlile i dodirivale a jak miris žvaka u njegovom dahu strašno mi je prijao dok smo se ljubili. Osetila sam mu ruke na struku, na dupetu, svuda. Bacila sam mu se u naručje, dodirujući njegove grudi svojim, od čega je počeo da mumla, a na stomaku sam osetila njegov već dignuti kurac.

Objasnila sam mu da je Peđa mortus pijan na bazenu i da smo sigurno sami, ali je bilo jasno da nema vremena za gubljenje i da moramo brzo da delamo.

U ludačkom poljupcu kretali smo se zajedno, korak po korak ka krevetu. Već mi je skinuo tanak ogrtač i ostala sam u japankama i kupaćem. Išao je malo iza mene i povukao uzice gaćica i gornjeg dela koji su se raspali, puštajući mi sise da konačno prodišu. Bacila sam se na krevet gola, raširila noge i govorom tela ga pozvala da mi radi šta hoće, napaljena kao šiparica.

Bacio se na krevet, strastveno ali vodeći računa da me ne povredi, i ponovo me zagrlio i ljubio. Provlačio mi je duge prste desne ruke kroz kosu, a levom mi je uveliko džarao vlažnu picu koja je vapila za kurcem.

Nikad nisam videla takvu reakciju na svoje sise. Bio je opčinjen njima i oduševljen kao malo dete. Lizao ih je, sisao, ljubio, grizao. Nabijao je nos i usta pa mumlao, napaljen do koske. Strašno me je napalilo to što mu se toliko dopadaju i skinula sam sve sa njega, čekajući da vidim kurac koji mi je na dodir delovao baš veliki.

„Aaaah... šta je ovo“ mumlao je, a kroz poljubac sam na njegovim usnama osetila so koju nisam sprala sa sebe. Ukusno.

Kada sam ga videla golog, kao da sam shvatila odakle sve to samopouzdanje. Kurac nije bio tako veliki, bio je srednje veličine, ali je to bila prava alatka koja je sigurno oduševila svaku ženu. Solidne debljine, sa jednom velikom žilom na njemu, a glavića crvenog kao jabuka, savršeno je ležao na skroz obrijanim jajima koja su izgledala predivno.

Seo je na krevet i gledao me, a ja sam videla samo rupicu na glaviću i pretvorila sam se u jagnje. Na njegov poziv dopuzala sam potčinjeno i radosno počela da mu pušim. Prvo sam ga istražila, lizala glavić, pa koren, pa jaja, a onda sam počela da ga sisam.

„Bravo, bravo pušačice“, rekao mi je dubokim glasom, što me je dodatno raspalilo i počela sam da mumlam i da ga jače sisam. Svojim ručerdama mazio me je po glavi i kvario mi frizuru, mada me je baš bilo briga za to, pa mi je dodirivao sise i bradavice, dovodeći me do ludila.

Primetio je da mi sve to prija pa mi je pomalo stidljivo šapnuo da sam kurva. Ne znam zašto, ali me je to strašno raspalilo i počela sam da ga dudlam još jače. Shvatio je znak i nastavio da mi sve glasnije priča da sam drolja i kurva, a mene je rasplamsalo to što nakon 27 godina braka, na mestu gde je Peđa do pre koji sat spavao dudlam kurac čoveku koga sam prvi put videla pre dva dana i sa kojim teško da sam progovorila. Stvarno sam kurvetina.

Sve silnije mi je nabijao glavu za kurac, toliko da sam se borila za dah. Čak me je hvatao za uši, a potom mi je zapušio nos, nabio mi kurac do grla i nije me pustio dok mu nisam zabola nokte u butinu. Iz usta su mi curile bale, grcala sam u borbi za vazduh, ali mi se u međunožju dešavao požar kakav nikad nisam osetila.

„Pa ti si najjača drolja na svetu“, rekao mi je Marko, što je za mene u tom trenutku bio veliki kompliment. Delovalo mi je da stvarno zna šta je dobra drolja, a ako sam ja najjača među njima, to je stvarno uspeh. Podigao me je vrlo lako, ponovo posisao moje bradavice i zabio mi duge prste u pizdu. Češkala sam mu glavu u ekstazi, ljubeći ga po čelu i gurajući mu jezik u uši. Nežno ali odlučno me je pomerio i iz bermuda sa poda izvukao paket kondoma. Gledala sam kako ga navlači na kurac i ponovo kao jagnje željno čekala da mi naredi šta da radim.

Prišao je ivici kreveta i pridigao me, okrenuo i lako ga ubacio u pizdu koja se cedila. Kao da je znao da najviše volim otpozadi, a posebno ako je on na zemlji, sa čvrstim osloncem, a ja na mekom krevetu gde mogu da se prilagodim. Naguzila sam se najbolje što sam mogla i uživala u njegovim naletima i stvarima koje mi je pričao.

Kurvetino. Droljo.

Nabila sam glavu u dušek i uživala u naletima, kao i u jakim rukama koje su stiskale moje guzove.

„Šta si ti?“

„Ja sam jedna kurvetina!“

Okrenula sam se, pogledala ga u oči i rekla mu to. Osećala sam se sjajno što sam to izgovorila i što sam priznala sebi da sam kurveštija koja se sa ljubavnikom jebe u krevetu u kome spava sa svojim mužem, kakav god da je. Odlučno me je gledao u oči i grizao svoju donju usnu, jako mi nabijajući kurac.

Stvarno je ozbiljno jebao. Naleti su bili sve silniji, kao da je završio istraživanje mog tela i sada je, potpuno siguran u moje mogućnosti, razbijao sve jače i jače. Sve glasnije mi je govorio da sam kurvetina a mene je to dovodilo do ludila. Stefan me je posmatrao kao autoritet i vrtela sam ga oko prsta. Satima mi je lizao kliću, pa čak i guzu, masirao stopala. Ovaj je bio potpuno različit, držao me je u šaci i potčinjena pozicija mi je izuzetno prijala.

Marku se izgleda takođe svidelo to što može da mi govori svašta, a uz to je video da strašno jako reagujem, pa mi je ponavljao da sam kurva koja se jebe dok joj muž spava 10 metara odatle. Mislim da sam svršila kada je prvi put spomenuo Peđu i nabila sam glavu u jastuk da prigušim vrisak.

Iznenada je izvadio kurac i povukao me za ruku da ustanem. Jedva sam stajala na nogama pa mi je dobro bilo što me je zagrlio.

„Dolazi vamo, kurvo“ rekao je onim predivnim dubokim glasom i poveo me ka staklenim vratima od terase. Okrenuo me je da gledam napolje, malo me povio i raširio mi noge. Sa Stefijem sam se često jebala u toj pozi i obožavala sam je. Podigla sam se na prste kako bih mu bila što pristupačnija, pošto je bio dosta viši od mene.

Očas posla mi je uvalio kurac i nastavio da me jebe jako kao malopre. Dahtala sam, vrištala, molila ga da me uništi.

Gledala sam palme i bazene koji su se videli sa terase i pogledom tražila uspavanog Peđu koji ni u ludilu nije mogao da pretpostavi šta se ovde dešava. A sigurna sam da niko nije mogao da nas vidi.

„Jel vidiš pijanog Peđu napolju? Gde ti je muž? Jel te on ovako jebe?“ ispitivao me je Marko dahćući sve teže, dok mi je jakim rukama stiskao struk i dupe i mazio mi sise. Nije znao gde će pre.

„Ne, ni blizu... Ti si najbolji jebač“ rekla sam mu, češkajući njegova velika jaja noktima. Od stajanja na prstima listovi su mi se potpuno napeli i osećala sam se kao da lebdim.

Dizao mi je glavu da gledam napolje i nađem Peđu, koji se ne bi probudio ni da me ovaj jebe na ležaljci do njegove. Gledala sam ljude kako mirno šetaju i leže, uživajući u tome što sam iznenada upala u priliku da iskusim odličan seks i to varajući muža koji me ne jebe ni dva posto. Nisam videla Peđinu ležaljku i bilo mi je žao zbog toga.

Marko me je uporno ispitivao šta sam, a ja sam sve glasnije, levom rukom se držeći za staklo a desnom mazeći bradavice, ponavljala da sam droljetina i da moj muž nije ni blizu njega. Bio je u strašnoj ekstazi i uporno sam ga hvalila da je najbolji, jer me je stvarno jebao kao niko pre.

Usporio je i izvukao kitu, i ponovo me sa autoritetom poveo nazad ka krevetu. Rekao je da će da svrši i polegao me je na krevet, skroz uz ivicu. Znala sam šta hoće, bio je opčinjen mojim sisama i hteo je njih da isprska. Gledala sam malo njega, malo glavić, oblizivala se i mazila sise čekajući polivanje spermom. Isprskao mi je sise i vrat kao slon, sve vreme ludački pulsirajući i klecajući kolenima. Poslednje kapi je obrisao među mojim sisama, ponavljajući mi da sam najjača drolja i najveća kurvetina.

Kada sam se osvestila, požurila sam da se obriše, obuče i beži. Odjednom sam se uplašila da bi Peđa mogao da dođe na vrata i povratila sam autoritet nad momkom 20 godina mlađim od sebe, koji me je poslušao i hitro se obukao, potpuno znojav i malaksao.

Dok smo išli ka vratima, ponovo smo se strastveno poljubili. Drago mi je što mu za poljubac nije smetalo to što sam mu pušila kurac malo pre toga - takav je i moj Stefi. Za kraj sam ga na samim vratima uhvatila za dupe, čisto da moja bude zadnja.

Brzo sam se istuširala, pitajući se da li se ovo stvarno desilo. Prala sam spermu sa sebe, mazeći sise koje je Marko divljački grizao pre samo nekoliko minuta.

Pospremila sam sobu što sam brže mogla i vratila se na bazen, gde je Peđa i dalje spavao, dok su mu se mladi Egipćani smejali zbog hrkanja. Kad bi znali šta se desilo, tek tad bi bilo smeha.

Legla sam na ležaljku i zaspala. Radovala sam se ostatku odmora i nadala se da hotel ima još puno viskija na zalihama.

1 komentar: