nedjelja, 2. siječnja 2022.

MOJ MNOGO MLAĐI BRAT

 Nedavno sam upoznala ženu po imenu Jasmia. Čula je glasine da sam incestuozan devijant i o tome smo pričale svaki put kad se vidimo. Jasmina mi je tada rekla kako ona i njezin brat također vole biti nestašni, pa sam od nje zatražila  da mi pošalje e-mail sa svojom ispovijesti da bih ga mogla podijeliti na ovom forumu.

******************************************************************

Mnogo sam starija od svog mlađeg Bobana. Trudnoća mojih roditelja bila je čudo, jer su im ljekari rekli da je malo vjerovatno da će ikada više poslije mog rođenja moći da imaju djecu, tako da nisu nikad bili oprezni kada su imali seks nakon te vijesti. Imala sam XX godina kad mi je mama ponovno zatrudnjela i za nas sve to je bilo veliko iznenađenje. Zbog ogromne razlike u godinama, moj odnos s mojim malim bratom bio je mnogo drugačiji od uobičajenog odnosa brata i sestre. Zapravo nije bilo nikakvih svađa ili problema jer sam mu bila više „pomajka“ nego velika sestra. Do trenutka kada je moj brat imao 13 godina i konačno počeo izlaziti, ja već sam živila samostalno u odvojenom stanu i sama i brinula za sebe. Stvarno volim svog brata i uvijek sam se osjećala kao da ga moram zaštititi, učiti i biti tu zbog njega, pa mi se često obraćao radi savjeta.

Na njegov 14. rođendan skype-pozivom sam svom bratu čestitala rođendan. Odgovorio je na telefon i otvoreno razgovarao sa mnom pred našim roditeljima. Prije nego što smo prekinuli poziv, šapnuo je u mikrofon kako ga roditelji ne bi čuli.

Boban: "Imate li nešto protiv da vas nazovem kasnije? Trebam tvoj savjet. "

Rekla sam mu da je to u redu i tako smo završili razgovor. Kad me kasnije nazvao, rekao mi je da se druži s nekom djevojčicom koju puno voli. Rekla sam mu da je to super, ali mi se učinilo da se bori s nečim. Nije mogao pronaći način da mi kaže pravi problem, ali znala sam da će mi na kraju ipak reći što se događa, pa sam ga podsjetila da ću prvi vikend doći kod njih i da ćemo nasamo razgovarati i tako se završio poziv.

Taj je vikend prošao kako obično idu moje posjete, a moj brat još uvijek nije pronašao način da sa mnom razgovara. U nedjelju, dok su naši roditelji bili u crkvi, sjedila sam s bratom i gledala ga u oči.

Ja: "U redu, Bobane. Sad mi reci što te zapravo muči. "

Rekao je puno stvari prije nego što smo konačno došli do točke. Većina onoga što je rekao odnosila se na njegovu djevojku Anu i koliko je sjajna. Na kraju sam ga zaustavila i rekla mu da dođe do problema. Duboko je udahnuo i zatim pogledao u mom smjeru, ali u pod.

Boban: "Upravo smo se dogovorili, a naš prvi pravi sastanak je sljedeći petak."

Ja: "To je sjajno."

Boban: "Da, ali ... znate kako se izađem na sastanak, a ja nikad nisam ljubio djevojku ... nije kako treba svejedno. “

Shvatila sam da je to za mog brata to jako stresno, pa sam se suzdržala od smijeha.

Ja: "Pa ... to je teško da vam pomogne. Da vidimo…"

Počela sam objašnjavati o ljubljenju na najbolji mogući način, ali govoriti o tome da to nije isto što i doživljavati. Palo mi je na pamet da bih mu ga mogao pokazati, ali to bi ga vjerojatno uplašilo, čak i da sam ga samo predložila.

Ja: "Ne znam kako drugačije da ti pomognem Bobane. Osim što ti mogu da kažem kako se to, to radi teoretski najbolje što mogu. «

Namrštio se i trenutak razmišljao.

Boban: "Da li bi bilo čudno da mi pokažeš? Mislim, nije da ću varati Anu ... Samo se želim osigurati da ne izgledam poput idiota kad je napokon poljubim. "

Ja:" Valjda bih vam mogao pokazati, ali jesam tvoja sestra i to je vrlo čudno. "

Boban:" Pretpostavljam. Pa dobro, ako se predomisliš, u redu sam s tim da mi pokažeš. "

Osjećala sam se prilično čudno kad je to rekao, ali bila sam i sretna što mu je opet potrebna njegova velika sestra.

Ja: "Dobro onda. Sjetite se onoga što sam vam rekao o ljubljenju ... ”

Rekla sam mu što će se dogoditi, šta može očekivati  kad se poljubimo. Bio je vrlo nervozan, ali kimnuo je i nagnuo se prema meni. Zatvorio je oči i na trenutak sam promatrao njegov izraz lica prije nego što je spustio svoje usne da me poljubi. Započeli smo s samo nježnim dodirom usana, koji se postupno razvio u punopravni francuski poljubac. Dok me je ljubio, nisam mogao a da ne primjetim da moje tijelo reagira kao da se ljubim s nekim ko me je romantično zanimao. Odlučila sam da je to vjerojatno normalan odgovor, pa sam ga nastavila ljubiti.

Ja: „Wow Bobane. To je bilo prilično dobro ... "

Ispričala sam mu točno kako izgleda prema meni i kako se može poboljšati. Potvrdio je stvar ili dvije i onda smo se opet poljubili. Stvarno smo to i ovaj put za to započeli. Ljubili smo se dosta dugo i bilo je prilično prokleto dobro.

Ja: "Nemaš što brinuti Bobane. Prokleto se dobro ljubiš. "

Boban (ponosno se smiješi):" Hvala seko, ali smeta li ti ako malo više vježbam s tobom? "

Najčudnija stvar se dogodila kad je to rekao. Osjetio sam kako mi se bradavice koče i bila sam jako svjesna svoje mačke. To mu nisam rekla ali zapravo sam uživala ljubiti ga. Proveli smo ostatak vremena dok su naši roditelji bili u crkvi vježbajući. Kad smo čuli kako roditelji ulaze na vrata, zaustavili smo se.

Boban: "Hvala puno Seko. Danas sam puno naučio od vas. "

Ja: "Nema na čemu. Ako vam mogu pomoći, samo tražite. ”

Kako sam to rekla, Boban je odmah pogledao moje dojke i nasmiješio se prije nego što se okrenuo i otišao u svoju sobu. Um mu je očito bio na mojim grudima. To očito nije ono što sam mislila, ali mala uzbuđenost koju sam osjetio kad sam shvatila da me je njegov um iznenadio.

Nakon bratovog izlaza sljedećeg petka, nazvao me je kako bi mi rekao kako je to prošlo i da je poljubac uspio. Rekao je da je učinio točno ono što smo vježbali, ali ono što je rekao sljedeće bilo je još jedno iznenađenje.

Boban: "... ali ljubiš se puno bolje od nje."

Osjećao sam se prilično zadovoljan tom primjedbom, ali puno više nego što bih trebao biti. Najčudnije od svega bilo je to što sam upravo izrekla svoju sljedeću rečenicu.

Ja: "Stvarno? Pa znaš kome doći ako želiš još dobro ljubljenje. "

Moj se brat samo nasmijao, ali ja sam se zaledila kad sam mu to rekla, shvatio je da ću mu zapravo dopustiti da me opet poljubi, samo zbog njega. Toliko mi se svidjelo. Stalno sam govorio da moram izbaciti one osjećaje iz svog sustava i postupno se opet vraćam u normalno mišljenje. Ne znam zašto sam to volila kod svog brata, ali bio je to snažan osjećaj.

Prošlo je više od dva mjeseca prije nego što sam od brata primila još jedan Skype-poziv. Vidjevši njegovo lice odmah, natjeralo me na razmišljanje o našem susretu s ljubljenjem. U tom je pozivu bio više nervoze nego inače, pa sam znala da će me vjerovatno pitati kako stvari povesti na višu razinu sa svojom djevojkom.

Ja: "U redu, Bobane. Dosta si okolišio, mislim da je vrijeme da mi kažeš zašto si me stvarno zvao. ”

Duboko je udahnuo i rekao mi kako su njegovi sesiji ljubljenja s Anom svaki put postajali sve intenzivniji. Rekao mi je da je čak stavio ruku na njezinu sisu i ona je dodirivala njegovo međunožje.

Boban: "... pa pretpostavljam da ćemo možda početi dodirivati se sa rukama u hlačama jednih drugih ..."

Ja: "OH ... u redu ... pretpostavljam da želiš znati za ... kako s prstima dodirivati djevojku."

Boban: "Ah ... da ... oprosti Seko. Nisam trebao ništa reći. "

Ja:" Ne-ne. To je u redu. Mogu se nositi s tim. Samo mi dajte trenutak. Moram razmisliti kako to objasniti i nazvat ću vas. "

Bio sam se malo pogubila nakon tog poziva. Samo sam sjedila na svom krevetu i pokušala razmišljati što da mu kažem. Počela sam se kikotati, ali nisam bila sigurana je li to zbog toga što je to smiješno ili zato što sam bila toliko nervozana zbog toga. Na kraju sam sakupila misli i odlučila kako ću objasniti bratu, pa sam ga pozvala natrag.

Ja: "Svakako budi sam. Ne želim da mama i tata to čuju. "

Gledala sam ga na ekranu dok je ulazio u svoju sobu i zatvarao vrata. Pitala sam ga jeli spreman i kad je kimnuo počela sam mu objašnjavati o vagini, klitorisu itd. Na kraju sam objasnila kako bi trebao stimulirati njezin klitoris, a zatim uzdahnula s olakšanjem kad je to bilo gotovo.

Ja: "Eto. Sada znaš kako prstima to raditi na djevojčici. "

Boban je počeo pitati pojedinosti o klitorisu, a ja sam mu odgovorila najbolje što sam mogla, ali je on i dalje je izgledao nesigurno.

Ja: "Sam pogledaj na internetu ..."

Boban: "Ne mogu. Tata je učinio nešto s našim internetom što mi nije dopustilo da vidim nijedan porno snimak. "

Ja (kikoćući):" To je surovo za tebe. Pretpostavljam da ćeš se tada morati zadovoljiti dobrom maštom. "

Boban:" Pretpostavljam da ovo nije poput ljubljenja. "

Ja:" Ne, nije. Ne mogu ti pokazati ovo ... čekaj. Poslat ću vam sliku sa googla kad nađem vaginu i klitoris. Pobrinut ću se da se istakne klitoris. "

Boban (nasmiješi se velik):" Fenomenalno! "

Završili smo poziv i počeča sam tražiti slike vagine na kojima su se vidjeli razni dijelovi. Bili su toliko klinički a ja nisam želila da moj brat vidi pičkicu kao djelić anatomije, pa sam umjesto toga počeo tražiti selfije. Puno je interneta, ali borio sam se da nađem jednog kakav bih želio da on vidi. Na kraju sam pronašla savršenu sliku, pa sam je preuzela i postrojila kako bih je poslala na WhatsApp. Prije nego što sam pritisnuo gumb za slanje, zastao sam. Bilo je tako čudno jer sam zapravo razmišljala da mu želim umjesto te slike zapravo poslati sliku svoje pičke. Prst mi je lebdio iznad gumba za slanje otprilike minutu prije nego što sam ga konačno izbrisao bez slanja.

Ja: "Što radim?"

Ponovo sam podložio piket, ali izbrisao sam ih bez ponovnog slanja.
Ja: "Jebote ..."

Brat mi je poslao poruku. Bio je prilično nestrpljiv da vidi sliku.

Ja: „Samo pričekaj. Nije tako lako pronaći pravu sliku. "

Srce mi je trzalo dok sam skidao hlače i donje rublje. Sjela sam na krevet raširenih nogu i nagnula kameru u svoju pičku. Napravila  sam prvu sliku i pogledala je.

Ja: "Svidjet će mu se ovo."

Prije nego što sam se mogao predomisliti, poslao sam mu sliku. Širila sam svoju mačku otvorenim kažiprstom i srednjim prstom, povlačeći moj klobuku natrag kako bih izložio svoj klitoris kad sam uzeo tu sliku.

Ja: "Srednji prst je usmjeren desno prema klitorisu. To je ono na što se želiš usredotočiti kad prstom dodirneš djevojku. "

Boban:" Jao sranje Seko ... hvala. Sada to ima smisla. "

Ja:" Nemoj sad sačuvati ovu sliku ... "

Boban: "Zašto ne. To je vruća mala maca. "

Nasmiješila sam se poput školske djevojke na njegov komentar i odmah sam poželjela poslati mu još.

Ja: "Samo mi javi ako ti treba još slika sa objašnjenjima. Pronašla sam nekoliko koji bi mogli biti od pomoći. "

Boban:" Možš li ih sada poslati? "

Znala sam da samo želi imati prljave slike, ali poigrala  sam se.

Ja: "Dobro, ali pazi da ih mama i tata ne pronađu."

Odmah sam uzela još nekoliko slika svoje mačke. Sljedeći koji sam mu poslao bio je s prstom u pičku.

Ja: "To obično ide tvoj kurac kad je jebeš, ali može biti i lijepo ugurati i  prst tamo."

Poslao sam mu nekoliko drugih bez ikakvog objašnjenja. Zatim sam skinula grudnjak i slikala grudi za izbliza.

Ja: "Kad se igraš s djevojčinim grudima, učinite to ovako."

Rukom sam uzeo još nekoliko slika u različitim položajima i poslala ih i njemu. Posljednj koju sam poslala bio je stisak  oko bradavice.

Ja: "Budi nježan s djevojčinom bradavicom. Vrlo je osjetljiva, ali i nevjerojatan kada mu čovjek posveti odgovarajuću pažnju. Ako ikad dobijete priliku, usisaj je i zavrtite joj jezik. "

Brat mi se još jednom zahvalio i neko vrijeme ga nisam čuo. Nadala sam se da je on drkao prema mojim slikama. Otprilike sat vremena ponovno sam mu poslao poruku.

Ja: "Ispala sam kreten sa tim slikama?"
Boban: "Zašto misliš da sam nešto učinio?"

Ja: "Ozbiljno?"

Boban: "Dobro ... dobro ... da, gotov sam."

Osjetio sam uzbuđenje koje je stvorilo saznanje da je drkao na moje slike i osjećala sam  se sasvim ponosno.

Ja: "Ne osjećaš se neugodno. Ja ponekad masturbiram dok gledam slike golih momaka, pa je to sasvim normalno. "

Boban:" Tako je čudno čitati to što dolazi od tebe. "

Ja:" Zašto? "

Boban:" Upravo sam se pomilovao s pičkicama i sada okrećeš me ... ovo je tako sjebano. "

Znala sam da se ne bih trebala tako osjećati, ali bila sam vrlo zadovoljna.

Ja: "Zamisli da su te slike moje maca i sisa ... kako bi se tad osjećao?"

Boban: "OMG!"

Ja: "To zapravo nije odgovar na moje pitanje ..."

Boban: "To je sjebano ... !”

Ja:„Zašto? Jer sam ti sestra? "

Boban:" Ne. Jer je razmišljanje  ... sjeban sam! "

 Nasmijala sam se. Toliko sam volila njegov odgovor.

Ja: "Postoji još jedna stvar koju mogu poslati kako bih ti objasnila kako prstom sa djevojkom, ali mislim da nisi spreman za to."

Boban: "Molim te, molim te, molim te ..."

Ja: "U redu, ali morat ćeš mi dati vremena da pronađem savršenu. "

Dobila sam puno emotikona kao odgovor, tako da je on očito bio vrlo zadovoljan. Bila sam još gola i nisam mogla vjerovati što ću učiniti, ali bila sam spremna na to. Ponovo sam naslonila telefon na svoju pičku i pritisnula gumb za snimanje. Pomilovao sam se dok sam zamišljala kako će moj brat reagirati na ovaj mali video. Nisam se samo prstom pokazivala kako se to radi, otišla sam sve do orgazma. Kad sam završio, pogledao sam svoj videozapis i zatim ga poslao kad sam se uvjerila da me ne može prepoznati.
Ja: "U ovom videozapisu možeš vidjeti kako se to radi ... UŽIVAJ!"

Moj je brat očito odmah pogledao videozapis i reagirao čim je završio.

Boban: "OMG! Nikad nisam bio tako uspaljen. Taj me video podsjeća na tebe. "

Ja:" Zašto je to? "

Boban:" Ruka joj izgleda kao tvoja, a stenjanje zvuči kao tvoje. "

Ponovo sam pogledala video i pomislila da je nemoguće tako to identificirati.

Boban: "Seko? Jesi li to ti u spotu? “

Počela sam paničariti, pokušavajući doći do pravog odgovora.

Boban: "Bilo bi nevjerojatno da si to bila ..."

Odjednom sam našla smirenost i uspjela sam odgovoriti bez straha.

Ja: "Što ako sam to bila ja?"

Boban: "To bi mi razbuktalo maštu i učinilo te najboljom sestrom na svijetu."

Ja: "U tom slučaju ... to sam ja u videu."

Bila sam vrlo nervozna nakon što sam to napisala, ali nije mi vjerovao. Barem smo se zabavili razgovarajući o tome. Na kraju je morao znati sigurno.

Boban: "Dobro, sada budite iskreni. Jeste li to zaista ti u videu? "

Ja:" Već sam rekla da jest, tako da ne znam što bih ti drugo rekla. "

Boban:" Dokaži ... molim te. "

Znam da sam bila loša sestra zbog toga, ali snimila sam još jedan mali video. Ponovo sam se počeo približavati mojoj pički i polako mi odmicati kameru da me vidi više dok me napokon ne vidi od moje mačke do mog lica. Čak sam rekao i „vjeruješ li mi sada?“ U videu. Čim sam ga spremio poslao sam ga bratu prije nego što sam se predomislila. Činilo se da će trebati mnogo vremena da dobijem potvrdu da je to preuzeo njegov telefon. Nervozno sam čekala njegov odgovor.

Boban: "OMG-OMG-OMG !!! Ti si najbolja sestra na svijetu. HVALA HVALA - HVALA !!! “

Ja:„ Na internetu nisam mogao pronaći sliku koja mi se svidjela, pa sam napravio jednu za tebe. Dobrodošao si. "

Boban:" Je li čudno da ću opet zadovoljavati se  s ovim?

Ja: "Zabavi se ..."

Te večeri moj brat Skype-a ponovo je pozvao, neposredno prije spavanja.

Boban: "Danas sam stotinu puta gledao tvoje videozapise ..."

Kimnuo sam.

Boban: "... postoji li način da mi se pokažeš uživo ... odmah?"

Ja: "Ja sam tvoja sestra Bobane ... ali pretpostavljam da je u redu."

Nagnula sam ekran svog laptopa kako bi mogla vidjeti kako se golim tijelom i to mi je dalo ideju. Pustila sam glazbu i počela ga striptizirati.

Boban: "Jebena Seko ... ti si najbolji."

Zavodljivo sam plesala za njega i skinula sam bluzu. Nekoliko trenutaka nakon toga, skinula sam hlače. Neko sam vrijeme plesala u skromnom donjem rublju prije nego što sam konačno skinula grudnjak. Pogled na njegovo lice kad je uživao kad je vidio moje sise bio je tako sladak. Odlučio sam ukloniti remen tako što ću se sagnuti od kamere kako bi me mogao vidjeti odostraga. Čuo sam ga kako diše kad mi je maca ugledala kameru, pa sam neko vrijeme ostao savijen kako bi mogao uživati u pogledu. Prije nego što sam ustala, dotaknula sam svoju pičku, a zatim nekoliko minuta otvorila klitoris prije nego što sam gurnula srednji prst. Uspravio sam se, okrenula i odnila laptop u svoj krevet, gdje sam ga odložila između mojih široko -raširenih nogu kako bi mogao vidjeti moju pičku, sise i lice.

Ja: "Pa kako je to bilo?"

Boban: "Pogledaj ovo."

Spustio je telefon i pokazao mi erekciju. Bio sam vrlo zadovoljan što sam ga vidio, pa sam ga samo trenutak zagledao u tišini.

Ja: „Želiš li gledati kako ja masturbiram?“

Boban: „O, bože, da.“

Ja: „Tada bih i ja želila vidjeti da to radiš.“

Odložio je telefon na stol i pobrinuo se da vidim njegov penis i onda je počeo trzati pa sam počela i masturbirati. Nitko od nas više nije progovorio dok smo gledali jedni druge kako masturbiramo. Bilo je ugodnije nego što biste pomislili gledati kako to radi vaš vlastiti brat dok to isto radite. Napokon sam vidjela bratovu spermu. Pucao je u kao iz prkalice, a tijelo mu se trzalo i bilo je nevjerojatno to gledati. Prišao je svom telefonu za bolji pogled da me gleda kako svršim. Nije prošlo previše vremena prije orgazma.

Boban: "Da sam sada s tobom ..."

Ja: "Ne reci ni jednu riječ. Gledanje je jedna stvar, ali ono što si namjeravao sugerirati potpuno je drugo. ”

Postao  je tih.

Ja: "Javite mi ako želiše kopiju ovog razgovora. Sve sam snimla. "

Očito je to želio, pa sam mu rekala da ću mu ga dati sljedeći put kad odem u posjet. Sutradan mi je tražio kopiju, ali bio je prevelik za slanje e-pošte i želela  sam da malo pati.

Kad sam konačno otišla u posjet, bilo je malo nezgodno vidjeti brata. Pokušao me zvati Skype-om gotovo svaki dan da dobije još jedan šou, ali ne bih mu ga dala. Sad kad smo bili licem u lice, vidila sam da gori u razgovoru sa mnom. Kad smo napokon ostali sami, predala sam mu fleš pogon.

Ja: "Evo ti primjerak. Pobrini se da ga niko nikad ne nađe. ”

Obećao je i brzo ga sakrio u svoju sobu. Kad se vratio natrag, sjedio je blizu kako bi mogao mirno razgovarati.

Boban: "Postoji li neki način da to učiniš lično sa mnom?"

Ja: "Znala sam da ćeš to pitati."
Sjedila sam i osigurala da nas roditelji ne traže. Ovog sam časa nosila suknju pa sam raširila noge i pustila ga da vidi moje donje rublje. Nakon još jednog brzog pogleda gdje su naši roditelji, povukla sam donje rublje u stranu da mu dopustim da vidi moju pičku. Ruka mu je odmah pružila ruku, ali ja sam ga uhvatila za zaustavljanje. Namjera je bila da se držim vrlo stroge politike gledanja bez dodira, ali kad sam imala ruku u svojoj, samo dva centimetra od moje mačke, učinila sam sasvim suprotno. Natjerao sam ga da pokaže na kažiprst, a zatim ga donio mojoj pički. Pustila sam da vrh prsta dodirne moju pičku usne i to tako lagano. Umirao je da bi to ispravno osjetio. Zatim sam otvorio svoju mačku i vrh prsta preko mog klitorisa i to je nevjerojatno. Kad ga nitko od nas više nije mogao vidjeti, gurnuo sam mu prst skroz u sebe. To je bio najbolji osjećaj ikad. Nekoliko sam puta natjerala njegov prst da uđe i izlazi, a zatim ga pusti. Nije se mogao zaustaviti, pa je nastavio pumpati unutra i van, a ja sam neprestano provjeravala naše roditelje.

Ja: "Nikad ne reci da nikad ništa ne učinim za tebe."

Odtrgao sam mu ruku, vraila donje rublje i sjela poput dame. Moj je brat zaprepašteno zurio u mokri prst.

Ja: "Ovo je prva pičkica koju ste ikada dotakli?"

Kimnuo je glavom.

Ja: "Trebao bi olizati svoj prst čistim prije nego što ga mama vidi."

Učinio je kako je predloženo i izgledao je poput ovisnika koji se popravlja.

Ja: „Mama i tata dolaze u svakoj sekundi. Imate li što da mi pokažete? ”

Otkopčao je hlače što je brže mogao i izvadio penis. Planirala sam ga malo zadirkivati, ali bila sam previše pohotna, pa sam se naslonila u njegovo krilo i odmah ga počela sisati. Stalno sam pokušavala da stanem, ali nisam mogala. U ustima sam ljubila bratov penis i nisam htla da se to završi.

Boban: "Mama dolazi ... Seko."

Slušala sam korake njezina stopala i mogao procijeniti više ili manje koliko smo sekundi imali prije nego što je vidjela što namjeravamo. Moj je brat počeo prštati kad nisam prestao i neprestano me tapšao. U posljednji sam trenutak njegov penis prekrio jastukom i legao na njega.

Mama: "Oh, nije baš lijepo."

Željela sam puknuti od smijeha, ali zaključila sam da je to nepromišljeno. Televizor je bio upaljen, pa je moja mama samo mislila da ga gledamo zajedno i sjela je da nam se pridruži. Nekoliko minuta kasnije pridružio se i naš otac. Pijetao mog brata još je bio vani ispod jastuka, pa sam gurnula ruku ispod i stisnuo je. Bio je pod stresom, ali nije i ništa nije rekao. Nekoliko minuta kasnije ustala sam pod izgovoriom se da se idem istuširati ostavivši brata da sam razriješi njegovu dilemu za koju sam mislila da je smiješna. Otišao sam u rezervnu sobu i uzela ono što mi je potrebno za tuš, a moj se brat pojavio na vratima.

Boban: "To je bilo suludo."

Smijali smo se dok je objašnjavao kako je izišao iz dnevnog boravka kad je njegov trtko još uvijek vani i da to naši roditelji nisu primijetili.

Ja: "Što trenutno gledaju?"

Gledali su jedan od svojih najdražih programa, pa smo znali da će neko vrijeme ostati u dnevnoj sobi. Nasmiješili smo se i istodobno se skinuli. Mali me brat zgrabio i počeo me strastveno ljubiti. Povukao sam ga iznad sebe dok sam se vratio na krevet. Njegov penis pritisnuo je moju macu, pa je počeo trljati.

Ja: "Ne morate samo trljati. Možete ga staviti ako želite. "

Pogledao me je s najsretnijim izrazom koji sam ikad vidila, a zatim je gurnuo svoj penis u mene. To mu je prvi put, pa je bio spreman za spermu za oko minutu. Izvukao je penis i trzao se na kraju, prskanjem sperma po mojoj pički.

Ja: "Bolje da to čistiš pravilno i brzo. Želim da ga ližeš. "

U trenu mi je očistio nered i kleknuo između mojih nogu. Dao sam mu nekoliko uputa i onda me počeo lizati. Iznenadila sam se koliko je brzo došao orgazam i kako je i to dobro.

Ja: "Sad ću se istuširati. Kad mama i tata odu u krevet, dođite me opet posjetiti. ”

Kad su naši roditelji te večeri išli u krevet, moj brat i ja provodili smo sate jebajući i sisajući. Bilo je to najbolje vrijeme koje smo ikad proveli zajedno.

Tijekom sljedećih blagdana, moj brat je došao posjetiti me, tako da smo se cijelo vrijeme na svijetu jebali bez straha da ćemo biti uhvaćeni, ali shvatili smo da i mi uživamo u tom uzbuđenju, pa kad god sam ih od tada posjećivala, uživali  smo se u jebanju kad god smo mogli i imali smo najbolje vreme to smo sakrili od svojih roditelja, posebno kad smo to radili dok su oni bili tu. Moj je brat na kraju imao seks sa drugim djevojkama, ali on se uvijek vraćao svojoj starijoj sestri za još.

 

 

Nema komentara:

Objavi komentar