ponedjeljak, 18. travnja 2022.

Napaljenica umirovljenica traži mladog gospodina za druženje

 

Svako jutro u 06: 00 zvoni mi budilica. Riječ je o staroj vekerici koja ima sigurno jedno trideset ili četrdeset godina. Pristavim ujutro kavu, napravim omlet ili palačinke koje napunim s domaćim pekmezom od šljiva i nakon obilnog doručka jer je on najvažniji obrok u danu, spremna sam za jutarnju šetnja sa svojim mješancem Flokijem. Najčešće se šećemo oko Zrinjevca budući da živimo u jednoj staroj, ali dobro očuvanoj zgradi nedaleko od Draškovićeve ulice. Kada se vraćam iz šetnje svratim kratko do jednog štanda na Dolcu da pozdravim svoju prijateljicu koja prodaje razno povrće i voće. Primam već godinama suprugovu mirovinu otkako je preminuo koja je za današnje vrijeme solidna. Svaki mjesec sjeda mi na račun gotovo šest tisuća kuna budući da je dugo radio u inozemstvu, a ja sam bila kućanica. Netko je morao biti s djecom. Imam sina u Njemačkoj koji je zakleti neženja na pragu četrdesete i kćerku Dunju koja će za nešto manje od šest tjedana roditi moje prvo unuče.

Nakon mog jutarnjeg rituala, skinem svoje ortopedske, ali moderne crvene tenisice i obučem udobne papuče koje mi griju stopala. Držim do sebe iako imam šezdeset i tri godine. Mnogi misle da nemam više od pedeset. Iako sam udovica tek nepune četiri godine, moram priznati da mi nedostaje seks. Moj pokojni suprug i ja bili smo razdvojeni nekada po nekoliko tjedana ili mjeseci radi njegovog posla, ali kada bi došao u Zagreb, djecu bi odveli kod mojih roditelja i doslovce bi se ševili po cijele dane. Nije ga vadio nekada i po sat vremena. Bio je izdržljiv i jak muškarac.

Na nagovor mojih vrckavih prijateljica s kojima često pijem kavu, odlučila sam iz zezancije objaviti oglas u jednim novinama da tražim kulturnog i vitalnog gospodina za druženje. Mislila sam da mi se nitko neće javiti, ali ubrzo su mi se počeli javljati balavci od trideset ili četrdeset godina. Jedan je bio čak mlađi i od moje kćerke. Uporno sam ih odbijala tjednima, ali je u jednom trenutku želja za seksom prevladavala i odlučila sam pozvati na intimno druženje jednog mladog gospodina Nikšu koji ima trideset i devet godina. Iako je bio godište mog sina, odlučila sam mu pružiti priliku. Tko zna radi li ona stvar muškarcima koji su pak stariji od mene. Želim čvrstu batinu, a ne neku ostarjelu i mlohavu.

Neću previše duljiti, već ću prijeći direktno na naš prvi i posljednji seks. Mladi gospodin bio je poprilično narajcan kada je ušao u moj stan da mi je podigao odmah kućnu haljinu i navalio je na mene. Možda bi nekome sastane to izgledalo kao da me napastuje, ali ja sam bila toliko napaljena da sam ga htjela odmah imati u sebi. Neću vam lagati da mi nije imponiralo što toliko mlađem muškarcu je kurac tvrd radi moje pičke. Stavio je crveni glavić u mene, a zatim ga je sve dublje i dublje gurao. Bio je ogroman i tvrd baš onako kako treba biti. Moj suprug mi je bio prvi i jedini, nije imao loš kurac, ali mladi gospodin je imao karu od najmanje dvadeset centimetara. Bio je sretan što je moja pička progutala njegov kurac.

Nema komentara:

Objavi komentar