ponedjeljak, 2. siječnja 2023.

Međunožne Potrebe Zapostavljene Žene Ne biraju kurčevo meso

 Bilo je to pola sata do ponoći kada sam sišao u kuhinju počasšu vode.Provirio sam u dnevnu sobu I video ćaleta kako čvrsto drema na kauču uz upaljen tv. Moji roditelji su došli da me posete iz drugog grada,I kao I obično smešteno su na suprotnim stranama,svako u svojoj sobi.Tata je spavao dole na kauču,dok je mama bila gore,na spratu,u mojoj gostinjskoj sobi. Već godinama njih dvoje spavaju odvojeno,tako da ni ovo veče nije izuzetak.

Mama ima 56 godina,ali još uvek super izgleda za svoje godine,niskog je  rasta,I ima do ramena dugu I tamno smeđu kosu.Ima zaista lepu figure sa povećim dojkama D košarica,nežnu I kremastu kožu,I slatko zaista dupe,oblikovano kao srce.

Mama j ia se zezamo flertujući površno jedno s drugim već godinama.Ali,ipak,pre par meseci,hteo sam da te garnice pomakne malo dalje I das a njom započnem I seksualnu vezu.Bila je odsta iznenađena I polaskana kada sam načeo tut emu,I isprva je bila vrlo neodlučna. Tokom vremena,njezin otpor je jenjavao I slabio kada smo započeli I imali intimne susrete kad god bismo ostali nasamo.

Otišao sam gore,nazad u svoju sobu I počeo se spremati za spavanje,uzeo sam samo šorc I majicu.Dok sam navlačio pokrivač na sebe palo mi ne na pamet,kako bi uzbudljivo bilo igrati se s mamom dok tata dole spava.Razmatrao sam tako ideju,za I protiv,da ili ne,da li da izazivam đavola ili ne pre nego što sam skupio muda I krenuo.Prešao sam hodnik I polagano otvorio vrata gostinjske sobe I video mamu kako leži na sofi I gleda film.

“Smetalo bi ti dai ja s tobom gledam film?!,pitao sam mamu.

“NAravno da mi ne smeta dušo,šta god ti želiš!”,odgovorila mi je.

Film je bio o onim srce parateljskim sapunicama I ljubićima,koje mama toliko voli.Ono što je mni okupiralo pažnju bio je pogled na mamu u njezinoj kratkoj beloj spavaćici.Buljio sam u njezino telo,trudeći se ipak da ne budem previše očigledan.

Jedna noga joj je bila povijena u kolenu,I njezine bele gaćice sub le vidljive. Bile su to bele gaćice od satena I snimio sam nekoliko crnih kovrža sa svih strana kako joj beže iz gaćica.Moj kurac se ukrutio na taj prizor u momentu.

ČEkao sam da nastupi sledeći paket reklama I seo na rub kreveta,stavljajući njezine noge na svoje.Počeo sam joj milovati noge dok smo gledali film. Posle nekoliko minuta,nagnuo sam se I nežno je poljubio u obraz.

“Želim te mili moj anđele! Trebam te!,!šapnuo sam joj u uvo,tiho.

“Nemoj večeras ljubavi,otac ti je dole,”reče ona.

“Ali,ti znaš da on ima čvrst san,a I tv je pojačan,”kontrirao sam joj.

“Ti znaš šta ja mislim u vezi zezanja kada je on u kući.Budi malo strpljiv.”

POčeo sam gubiti na samopouzdanju I napravio sam plan da odem u svoju sobu.Ustao sam,poljubio je u usne,I rekao joj, “Obećavam ti dušom I srcem,ali I glavićem,da nećeš požaliti ako odlučiš doći kod mene u sobu večeras.”

Vratio sam se u svoju sobu,nesiguran u to da li će se mama ili neće upecati I pristati na moju ponudu.Legao sam na krevet I otvorio neki magazine da čitam. Prošlo je desetak minuta I čuo sam mamu kao ide u gostinjsku sobu.Nekoliko minuta kasije moja vrata su se otvorila I mama je ušla,tiho se okrenula,I tiho je zaključala vrata iza sebe.

Gledao sam je očaran njezinim telom a srce mi je tuklo kao u momčića od iščekivanja…

“Ne smemo praviti previše buke ljubavi.Tvoj otac bi nas oboje ubio kad bi nas zatakao,”reče majka šapatom.
Klimnuo sam tiho u znak odobravanja.Sela je na krevet,okrenuta mi leđima.

Namestio sam se iza nje,povukao je za kosu I počeo joj ljubiti vrh vrata.

Okrenuo sam joj lice prema svome I počeo je nežno ljubiti.Jezikom sam joj ušao u usta I počeli smo se žvaliti onako pravski,francuski. Prste je provlačila kroz moju kosu dok smo se hvatali na ivici kreveta. Osećao sam da njezine moralne kočnice popuštaju dok smo se mi sve više I jače grlili.

Sklonio sam joj naramenice spavaćice sa ramena.Spavaćica joj se spustila do struka otkrivajući njezine pozamašne sise.Polagano sam spuštao ruke dole sve dok nisam šakom obuhvatio njezine dojke.

Osećao sam pod dlnovima koliko su joj krute bradavice,I nagnuo se da ih cuclam.Mama ja lagano zabacila glavu I uzdahnula.Proveo sam nekoliko minuta sisajući te prelepe i

Tamnocrne bradavice veličine palca,a oreole veličine tanjirića za kafu..MAlo sam se odmahnuo I uživao u prizoru njezinis sisa koje su sada sjajile s mojojm slinom po sebi.

Bokserice koje Sam imao na sebi jedva su obzdavale moju ukrućenost u ovom momentu. Podigao sam joj spavaćicu iznad glave I bacio je na pod.

Nastavio sam je ljubiti dok je moj dlan nastavio da putuje odvažno majci među noge.Uvukao sam dlan majci u gaćice I osetio meke čuperke I kovrdže njezinih stidnih dlaka.

“O obžeeeee,”jauknula je majka tiho,prekidajući poljubac privremeno da bi me ponovo zatim nastavljala žvaliti.

”Da li je ovo moja pička večeras?”Pitao sam je.

“Mmmmm…uhhhh,daaa,jesteeeee,cela je tvoja….vidiš kako je nabubrela I otekla,vidiš kako ti se raduje!”,odgovorila mi je.

NAgnula se u nazad I legla na leđa.Ljubio sam joj unutrašnjost bedara,koža joj je bila glatka I meka,a bedra su joj drhtala.Prizor oredamnom bio je vatren,njezine bele gaćice,Iz kojih su na sve strane izvirale kovrdžave crne dlake,dok je trag dlaka vodio gore do pupka.MAmina pička u tom momentu s tolikim žbunom izgledala je kao da u gaćicama ima kurac,a ne pičku…ZAkačio sam palčevima gumu njezinih gaćica I svukao joj ih dole niz noge.

Mama,žena koja me je rodila,iz čije pičke sam ispao,ležala je sada gola predamnom.
NAmestio sam se među njezine noge I rairio joj ih najjače što sam mogao.Ona ih je povukla u nazad I rukama ih fiksirala,tako da mi je isprčila cello međunožje koje je istini za volju bilo predivno,božansko,onako čupavo I obraslo,s debelim usminama u sredini.

Počeo sam joj trljati I prstenjačiti pizdu,kao I stidne dlake  I njezin slinavi sok se počeo mešati s njezinim bujnim I kovrdžavim dlakama.Pička joj je bila sprelepog izgleda.Mama je okrenula glavu u stranu,na jastuku I počela je da tiho uzdiše I stenje.Šloćkavi zvuci šljapkanja mešali su se s njezinim uzdasima I sve to je umalo bilo previše za mene.
Prošvercovao sam svoj jezik  I polagano joj liznuo picu od dna pa prema vrhu.Mama je sada već uzdahnula jače I glasnije,I uzdah je bio iz dubine grla.,ruke je spustila na moju glavu I pritisnula me je na svoju pičku I držala mi je tamo. Jezik mi je skliznuo u njezinu pičku,I,probajući je,turnuo sam joj ga koliko god sam duboko mogao..

“Uhhhh,joooooj,majko moja milaaa,uhhhhh,jeboteeeeeeeeeeee!,”vrisnula je.
Telo joj se njihalo napred nazad na krevetu dok sam palacao jezikom po njezinom osetljivom klitorisu.Polagano palacanje po maminoj pički ju je nateralo da se meškolji I uvija podamnom prepuštajući se užitku. Njezina pička je imala taj prelepi mošusni okus.Provukao sam ruke dole,ispod njezinoh guzova sisajući joj klitoris I dalje:

“Uhhhh,ljubaviiii,nemoj prestati,nemojjjj,nikadaaaa…jebote jaaaa…jebala te jaaaa..jebo me ti sineeee…uhhhhhh…uhhhhhhh”….,mama je plakala sada I uzdisala.Bio je to prelep prizor,zrela I odrasla žena,kojoj suze idu niz obraze dok me preklinje da je ne prestajem lizati.
Pička joj se počela grčiti ali ja nisam prestajao,mesio sam joj I stiskao guzove dok sam se napasao slinama I nektarom iz njezine pičke.

“JA svršavam jeboteee,svršava mama napokon majko milaaaa….uhhhhh”,dahtala je glasno.A krevet pod nama je škripao d njezinog bacakanja.
Njezino uzdisanje I pokreti su postajali sve intenzivnji dok joj se telo počelo grčiti I stezati u orgazmu koji je baš bio jak.

Po licu su počeli da joj izlaze grašci znoja.Stao sam iznad nje nudeći joj I ponudio joj svoju čašu vode.Otpila je nekoliko gutljaja kako bi utažila žeđ.
“Mmmmm…šta ti to imaš dole?” pitala me je mama,buljeći u moju nabreklinu među nogama u šorcu.

Spustio sam šorc dole I odmah je moj tvrdi kurac izleeteo van I lupio me po stomaku.Mama je odmah zamamno raširila noge.

“Ono što želim od tebe sine moj je to da me večeras jebeš kao krmaču,”izjavila je mama s čudnim pogledom u očima.

Nije mi trebalo više nikakav bolji poticaj.Popeo sam se nad nju I protrljao svoj glavić po njezinom međunožju.Mama me je pogledala u oči I ispustila zaista lep uzdah.Polagano sam ga gurao u nju I njezin vreo ljubavni kanal.
Moj debeli glavić joj je počeo širiti usmine.Gurnuo sam svoj kurac od pohvalnih 18cm do kraja u nju I počeo ga gurati van-unutra,van unutra.

Pod nama je prelepo škripao krevet,a tata je spavao ispod nas I to mi je bilo još draže I pojačavalo je seksualnu energiju u nama.

“Primi ovu tvrdu kurčinu mama!”,naredio sam joj.
Mama je stenjala dodk je moj kurac ulazio u nju I izlazio iz,ostavljajući samo glavić u njoj.I malo po malo brzina se pojačavala.

“O Bože…O Bože…..Kako lepo jebeš…uhhhhhh”dahtala je,zabacujući glavu unazad.Gledao sam joj sise koje su  skakale gore dole sa svakim ubodom.

Ljubio sam je u usta,sve dok nije više imala snage da mi uzvraća poljupce,jedva uspevajući do daha da dođe.

Zvuk mojih jaja kako je lupaju po šupku ispunjavao je sobu.Mogao sam osetiti kako mi mišići njezine pičke stežu kurac I obgrljuju ga dok nestaje u njoj I pojavljuje se ponovo.
Jebali smo se dobrih desetak minuta,pre nego što se toliki pritisak u meni nakupio I dok nisam vipe mogao da izdržim.Pre toga sam krenuo da je jebem tako da bi samo glavić pri izlasku ostao u njoj,I onda bi se iz sve sage nabio u nju nazad.Prelepi zvuci lupanja tela o telo odjekivali su sobom.

“Uhhhh,mama,svršiću,jeboteeee.Gde želiš spermu?!”,pitao sam je,želeći da joj ugodim.

“Mmmmm,duša moja,kako on misli na mene I moje želje…Mmmm,napuni mi pičku sine,napuni me,svrši u moje dubine,napuni mi utrobu,matericu….”glas joj se gubio…jedva sam je razumeo.

Ponovo sam počeo da je pumpam kao luđak.Sa svom snagom koja mi je preostala.Noge su joj se mlatile I tresle dok sam joj ih raširio I digao ih gore u slovo V I nabijao se u nju još koji put. Poj pulsirajući kurac se zabio u nju koliko god je mogao I špric za špricom,mlaz za mlazom sperme  je počeo da izleće u njezine dubine,a ja sam što sam brže mogao da probam ugurati I svoja jaja mami u pičku I tako bio skroz u njoj.

Ona je spustila noge preko mojih guzova I snažno me pritisnula na sebe,na sebe I u sebe.JA sam klonuo na nju.I tako ostao nekoliko minuta,usne su names spojile u zaista strsnom poljupcu,sve dok nisam prestao da špricam,ni njezin stisak nije prestao I noge su joj klonule sa strana I ja sam ispao iz nejzine pičke sa glasnim zvukom,koji se činio kao da popušta vakum.

“Bože mama,nisi ni svesna koliko te volim!”rekao sam joj.

“Sunce moje,svesna je mama,itekako sam svesna..ovo je bila zaista jebeno dobra partija prcačine!...i više sin nego odličan jebaču moj mami će ovoga trebati u neograničenim količinama od sada pa na dalje!”,zakikotala se mama..

Ležali smo tako neko vreme,pokušavajući doći do daha.Mama je tada posegnula za maramicama koje sam ja imao na noćnom ormariću pored kreveta.Pristisnula ih je I utisnula ih si u pičku kako bi upilo što više sperme koje je isticala iz nje.

Zatim se ustala,uzela gaćice u ruku I utisnula si njih u pičku,I pokupila spavaćicu s poda.

“LAku noć ljubavi moja,jebaču moj,laku noć I hvala ti!”,reče mama  pre nego što je izašla.
Sledeće jutro je mama sišla dole u ogrtaču I napravila nam doručak.NAs dvoje smo razmenili zločeste poglede za stolom dok je tata čitao novne za stolom I pijuckao svoju jutarnju kafu.

A mama kad mi je prišla da mi napuni tanjir ja sam iza leđa joj uvukao ruku pod ogrtač I dotakavši joj pičku uvideo da nema gaća I da je vlažna.Samo me je pogledala,I na uvce mi šapnula-Nemoj sada dušo,kasnije!I odmakla se od mene,sela na svoje mesto I počela da jede,a ja sam prineo ruku koja mi je malopre bila među njezinim nogama I počeo je mirisati.Mama me je tako pogledala,da sam imao želju da je nategnem tu na stolu,pred tatom,a to je mislim I ona primetila.


Život u našoj porodici je krenuo novim tokom,barem za mamu I mene….

Nema komentara:

Objavi komentar