utorak, 17. prosinca 2013.

JEBAO SAM MOJU CERKU SARU

Izvinjavam se svim citaocima da ne znam dobro srpskih jezik i mozda imam neke greske , ali mislim da ce svi razumeti moju pricu.
Zivim u Belgiji vec 5 godina, a ja imam 39 godina. Kad sam dosao ovde sam dosao sam, a sad samo pre dva meseca uzeo sam cerku sa Kosova . Zove se Sara. Ona bila kod moje porodice u Kosovo, i dok sam presao u neke procedure nisam mogao da ga uzmem.
Sa zenom sam imao velike probleme posto ona stvarno bila kurva , i sam ga opustio. Kad sad cerka dosla kod mene ima samo 17 godina. U stvari moj brat preko telefona uvek mi kaze da moja ceka u kosovo ne sede mirno, ali nisam verovao o tome.
Da vam kazem pravo prvih tri dana kad dosla nije mi otisao pamet da ja imam seks sa mojom cerkom. Posle tri dana otisli smo da malo setamo u jedan veliki grad u belgiji antverpen.
Vratili smo se kuci . Ja odmah sam otisao da legnem u sobu posto radim , a cerka ostala u salon da gleda tv.
Oko 3 u ponoci idem do wc i vidim da u salon jos tv je ukljucen, a vrata su malo bila otvorena. Vidim cerku moju samo u gace i gleda porno film u nekih program satelitske antene. I ne znam ni sam kako sam udario jednu cipelu koja je bila u hodnik, i ona primetila da sam ja u hodnik i u brzinu zakljucio tv, ali nije imala vreme da obuce majicu da se ne vidu sise njegove. Ja sam usla unutra i ona kao da spava ali hladnokrvna nema majicu sise njegove vec vidim. Joj koje sise mlade dobre, i sad vec poceo kurac da mi se dize. Ja znam da ona ne spava ali ona folira kao da spava. I ja mu kazem Sara hajde spavaj u sobu zasto ovde. Kaze ne tata hocu ovde i crvenila se u lice. Pitam ga Sara sta gledas. Ona kaze nista . Kazem ukljuci tv . Ona ukljucila i na taj program gde ona stavila tu pocne opet. Pitao sam Sara priznaj jel gledas to. Kaze DA tata gledam ga izvini. Ne sve je OK rekao sam mu. I seo blizu njoj. Kazem pusti mu glas malo, ona pustila glas i vec vice zena koja se jebe u taj film. Sara ne gleda njegovu glavu pustila sve dole. Kazem njoj Sara gledaj tv. Kaze ne tata izvini sto sam gledao necu da gledam visen nikad. Gledaj slobodno rekao sam joj. Ona pocela da gleda i ja sam priblizio njoj. Grlio sam ga stavio sam ruku u nejgovu sisu i mazem ga. Potpuno bila u vatru pocela da pusti glas . Poceo sam da ga ljubim u vrat i spustio sam ruku u njenu mladu picku. Uzeo njegova ruka sad moj dignuti kurac i stavio ga u usta .Joj kakav seks pravi moja cerka. Jebao sam ga od 3 pa do 8 ujutro nisam otisao ni u posao. Pravi seks. I vec dva meseca redovno pravimo tako svaki dan. Zivimo zajedno, i nijedan od nas nemamo nameru da se ozenimo.
Nas zivot je kompletan. Seks i samo seks. Nema bolje nego da jebes tvoju cerku. I kazem svima probajte ga.

1 komentar: