utorak, 6. svibnja 2014.

Marijana “Ko zeli da ide u Raj”

Ko želi da ide u raj
Svako ima svog Boga
ali treba da poštuje i tuđeg
uživajte…
1.
Uklizala je u spavaću sobu na kolenima, prikradajući se, kao namamljena tigrica, crvenom bračnom krevetu. Pluća su se ubrzano širila od ustajalog vazduha i Marijaninog prefinjenog parfema. Nečujno se uspravila i prišla krevetu jedva dodirnuvši tlo mekanim prstićima. Srce joj je, od uzbuđenja, razaralo grudi.
Tu na prostranom krevetu, boje sveže krvi, ležao joj je na dohvat ruke krhki plen njene iskrene žudnje i neumoljive požude. Marijana je, zadivljeno, lutala po izmišljenim svetovima ni ne sluteći čudnu igru njene prijteljice. Sa neizrecivom pažnjom spustila je svoje tople usne, trudeći se da ne napravi ni jedan neprirodan zvuk, na otkrivenu Marijaninu ruku.

Marijanu je prvi put videla u dvorištu jedne ofucane srednje škole, u predgrađu siromašnog i starog dela grada Maloar. Istog časa se strasno zaljubila u nju. Vešto, kako samo ona zna, prišla je Marijani i izvukla sve do poslednjeg sećanja i tužne reči iz nje. Oprezno i oštroumno ponudila je Marijani utočište. U njihovom prvom zagrljaju, u dvorištu jedne ofucane srednje škole, u predgrađu siromašnog i starog dela grada Maloar, dodirnula je više strasti nego li u milion prethodnih, sada beznačajnih, poljubaca.
Marijana je popunjavala beskonačnu prazninu velikog crvenog kreveta, pokrivena nežnom i glatkom svilom. Kroz prozorsko okno gipki zraci letnjeg sunca slivali su se po nagim delovim njenog tela.
Mekanim poljupcima i vlažnim jezikom igrala se po Marijaninoj podlaktici. Jedva osetno počela je da klizi, crvenim jezikom, od Marijaninog dlana celom dužinom ruke, sve do ramena. Neprimetno je pomerala jezik, levo desno, ostavljajući vlažan trag na božanstveno nežnoj i mekoj koži. Mazila joj je, blagim kružnim pokretima, šaku. Marijanine ruke bile su deo tela koji je najviše volela. Spustila je vešte prstiće na glatkom Marijaninom obrazu. Usnula princeza, pozvana iz carstva snova blagim dodirima, značajno je pogleda svojim vodeno plavim očima.
Da je Marijana kojim slučajem bila savremenik velikih Grčkih vajara, zasigurno bi njena božanska lepota ostala zasbeležena u hladnom kamenu. Marijanina lepota i držanje često su bili predmet divljenja i ljubomore mnogih žena i muškaraca. Njene blede ruke svakim pokretom stvarale su poeziju koja je parala sva čula. I ne samo što je bila izuzetne lepote, Marijana je uz to bila zaista mudra i visperna devojka.
Meko, poput paukovog hoda, prelazila je vrhovima prstiju preko Marijaninog obraza. U isto vreme, dok ju je obuzimalo prijatno golickanje na obrazu, dobijala je desetine poljubaca u obraze, bradu, nausnice, nosić, čelo… Strastveno je ljubila svaki deo Marijaninog lica, umešno izbegavajući usne. Ta izazivačka igra razbudila je kipeći vulkan žudnje u Marijaninom telu. Polako se poljupcima udaljavala od usana i nastavila ljubeći joj vrat i češkajući ramena i bokove što je probudilo sva Marijanina čula. Rasula je poljupce a zatim je lizala gore dole po čitavom vratu. Duvala je na navlažena mesta mazeći joj donji deo leđa.
Ljubiti je, dodirivati njeno nežno telo predstavlja neizmeran užitak. Ljubiti nešto ovako čisto, fino, savršeno… u prošlosti bila je privilegija data samo Bogovima; posle ovakve lepote nemate hrabrosti niti snage da se zaljubite ni u kog drugog - mislila je uzdišući na Marijaninom vratu.
Kružnim pokretima prelazila je preko Marijaninih ušiju. Čitavo Marijanino telo gorelo je od uzbuđenja. Grudi su joj se naježile a ruke počele da se znoje. I dalje je uživala ležeći na krevetu pokrivena nežno roze svilom koja se prelamala na zracima toplog nedeljnog sunca. Dok je češkala oko uva, što je izazivalo besprekorno zadovoljstvo, zubima joj je razvlačila ušnu resu i ljubila je. Prešla je prstima preko vrata i počela da masira ramena, uporedo grickajući joj uvo gore-dole. Marijana je izvijala svoje toplo telo, neskrivajući uživanje i požudu u njemu. Smešila se toplo, devičanski, svakom pogledu koji bi stidljivo uhvatila.
Kada ju je prvi put videla u dvorištu jedne ofucane srednje škole, u predgrađu siromašnog i starog dela grada Maloar odmah je zamislila Marijanu nagu na peskovitoj morskoj plaži. Zamišljala je kako leži sasvim gola, dok penušavi talasi nesvesno zapljuskuju plažu grada Maloar, umazana tankim slojem sitnog peska. Ponekada bi talasi bili jaki te bi morska pena kvasila Marijanine noge. I svet je bio savršen.
I sada, dok je skidala svilu sa božanstvenog Marijaninog tela, svet je bio savršen. I jedno od retkih, izuzetno retkih tela koje je dodirivalo savršenstvo ovog sveta u ovom trenu bilo je pod njenim rukama. Pod njenim rukama nalazilo se izvanredno i besprekorno delo prirode. Nepogrešivo precizno i srazmerno. Prema telu, koje se sada nalazilo na sasvim običnom, krv crvenom krevetu, priroda je bila naklona darujući ga nedoglednom i neizrecivom lepotom. Sasvim jasna lepota budila je i najuspavanije oči i maštu kojima bi prišla. Marijana je bila poslednje veliko delo prirode.
Marijana se prevrnula i legla na stomak. Gledala je kao opijena u zamišljenu tačku na zidu. Marijanina guza, koju je blago podigla oslanjajući se na desni kuk, bila je veličanstvena. Zaobljena do savršenstva. Prava poslastica. Marijanina guza je bila toliko slatka, meka i glatka da je bilo neizrecivo zadovoljstvo gledati je, maziti i ljubiti. Besprekorno izvajane obline, mlade Marijane, bile su pravo umetničko delo. Kada se oslonila na laktove sa zadovoljnim osmehom na licu, guza joj se uzdizala iz donjeg dela kičme gradeći nepojmljivo čista i lepa zakrivljenja. Noge su bile savršeni nastavak guze, kao da su se slivale iz nje. Butine, kolena, lopatice i stopala… prosto se nije moglo odlučiti koji je deo tela najlepsi i na kom je delu koža uglančanija, čistija i zategnutija. Snažne i duge noge prosto su gazile po ovom svetu neizrecivom gracioznošću. Sjaj koji je Sunce spuštalo na njih činio ih je tako glatkim i čvrstim da se niko ne bi mogao uzdržati a da…
Počela je da joj ljubi noge. Prvo članak, jedan pa drugi. Spustila je jezik na Marijanina mirisna stopala i lagano kružila između svakog prsta. Pažljivo, sa puno zadovoljstva u svakom trenutku, grickala je meke prstiće i u isto vreme mazila glatke butine. Marijana se potpuno prepustila zadovoljstvu. Uživala je dok joj je ova grickala prstiće. Ljubila joj je kolena dok ju je snažno stiskala za listove i butine; lizala je unutrašnji deo bitine i nežno ga grickala.
Puna strasti, koja joj se nezaustavljivo širila po čitavom telu, nagla se ka božanstvenom rascepu između belih Marijaninih butina. Par trenutaka je opijeno gledala u taj devičanski cvet i onda ga sasvim nežno poljubila.
Iz nekog prijatnog straha Marijana je skupila noge, čvrsto jednu uz drugu, i snažno ih obgrlila rukama. Posmatrala je, stidljivo, igru svojih prstića na nogama. Na trenutak, poželela je da bude na nekom drugom mestu.
„Čega se bojiš?“ Čula je razneženim glasom.
„Više ničeg…“

2.
Marijana se sasvim spontano, kao da su u nju uprte oči pune pozorišne dvorane, premestila u klečeći položaj. Namestila je telo tako da su joj se pete zarivale u meku guzu, koja je izgledala savršeno uobličena u tom pokretu. Izvila je leđa što je više mogla i time istakla guzu, dok joj je vrat bio pognut napred. Značajno je gledala preko desnog ramena, očima koje su mogle da zasene i letnje sunce. Kosa joj se slivala preko čvrstih, zrelih grudi ukrašene tamnim, osetljivim bradavicana koje su se pri vrhu blago rumenile. U tom pokretu koji je prevazilazio svaku umetnost nesumljivo i nepogrešivo se moglo videti da je Marijanina lepota redak, skoro jedinstven, dragulj u okeanu života. Devojci čije su oči prelazile, hipnotisano, preko Marijaninog tela polako se slivala pljuvačka iz poluotvorenih usta.
Marijana se stidljivo, ali sada sa više samopouzdanja, osmehnu; zagrli je i stade da joj gricka obraze. U sobi se više nije znalo ko je osvajač a ko žrtva, i jedna i druga su žudele za osvajanjem a takođe su očajno želele da budu osvojene, da se predaju bez ikakve borbe, naletima strasti i požude. Marijana je sada čvrsto grlila drugaricu, ljubila joj vrat, skoro nesvesno u bujici požude lizala uši, vrat i obraze… Svaki put kada bi joj dotakla uvo, gricnula ga ili mu se približila Laru je hvatala grčevita jeza, prijatna i nadražujuća, koja se širila preko ramena sve do kukova. Nadražaje koji su potresali glatku kožu osećala je kao da joj na hiljade iglica prolaze prolaze kroz nju i ostavljaju prijatan svrab za sobom.
Marijani su, u glavi, podsvesno prolazile slike lepih, nagih žena i raskošnih pejzaža japanskih vrtova. Telo joj više nije bilo samo obična krv i meso već nezaustavljivi oganj koji je topio glečere. Graciozno se, kao da neko važan proučava svaki njen pokret, uspravila i skinula tanku roze majčicu sa Larinog tela. Lara je retko kada nosila brushalter, a ispod majce Marijana je otkrila prekrasne, zategnete, zavidno velike grudi. Bradavica je nastavljala liniju sise, i bila skoro salivena sa njom, dok joj je sam vrh bio nešto tvrđi i izrezbareniji. Marijana nije mogla da im odoli. Vlažnim jezikom je kružila oko bradavica laganim i pažljivim pokretima, dok je desnom rukom desnom šakom stiskala Larinu levu sisu. Mazila je po bokovima, stomaku i vratu. Sada je u igru uključila i sitne zubiće, bele – da belji ne mogu biti. Sitnim ugrizima osvajala je Larine bradavice koje su se ukrutile kao da ih je neko vatrom naterao na to. Češkala je donji deo stomaka, usnama razvlačila desnu bradavicu i sve to je načisto izluđivalo Laru. Rešila je da uradi ono što bi najviše od svega želela da njoj neko priušti, a pre toga osušila je svežima dahom Larinu levu bradavicu i stidljivo se obrazom očešala o nju.
Stavila je celu desnu bradavicu u usta, sam vrh bradavice je jezikom utisnula pozadi dok je ne tako široke strane presavila preko njega usnama. Za potpuni užitak desnom rukom mazila je Lari deo tela koji je prosto obožavala, deo koji se prostirao od karlične kosti do poslednjeg rebra i prvog para trbušnih mišića, koje je Lara imala jako razvijene, a levom milovala koren sise. Ti dugo vežbani pokreti naterali su Laru da očajnički zaželi da skine gaćice i preda svoj glatki i navlaženi pupoljak Marijana na lizanje. Lizanje, grickanje i sisanje bradavica za Laru kao da su trajale čitavu večnost a ne svega desetak minuta. Marijana je dodirivala gotovo svaki deo Larinog tela, izbegavajući vešto navlaženi pupoljak.
Lara je dosta dobro i brižljivo negovala i čuvala svoje telo. Skoro svakodnevnim treninzima, trčanjem, plivanjem uspela je da ga oblikuje u najkrasniji i najdarovitiji spomenik lepote. To telo je bilo magnet za svakog ko bi mu se imalo približio. Prosto se nije moglo proći pored njega a ne primetiti ili ignorisati ga. Telo je izgledalo moćno. Guza, noge, stomak, leđa, ruke, grudi, sve to bilo je prikaz savršenstva ponaosob. Koža je bila toliko prijatna na dodir da je Marijana drhtala od uzbuđenja dok je pipkala Larinu kožu naročito na guzi koja je bila ravnomerno potamenela na suncu.
Lara se toliko navlažila da joj je prednji deo šorcića bio skroz natopljen sekretom, takođe bila je i napaljena, da je svakog trenutka mogla obilno da svrši. Marijana naprosto nije mogla da poveruje da je njeno umeće bilo toliko da se Lara od užitka beskontrolisano uvijala i grčila po nežnoj svili koju je ćvrsto stezala šakama od uzbuđenja. Ispustila je slatku bradavicu i jako je stisnula palcem i kažiprstom, što je ispunilo Larino telo prijatnim, nepoznatim bolom koji je trajao svega par sekundi. Postavila je svoju guzu na čvrste Larine butine, pustila meke bele ruke po njenom stomaku i grudima i katkad je poljubila u usne. Lara je žudela da ponovo oseti svoju bradavicu na Marijaninim prekrasnim, blago nadutim, vrelim, bledo – rumenim usnama. Želela je da joj čitavo telo drhti pod Marijaninim usnama i da to neizustno zadovoljstvo traje beskonačno dugo.
„Sećam se, još dok sam bila dete, pozajmljivala sam iz majčinog dečjeg kofera njene lutke koje su imale plastična tela i gumenu glavu i udove. Sakrivala sam se u toaletu i provodila sate i sate češkajući guzu i ribicu tvrdim lutkinim rukama. Na početku mi je bilo dosta bolno da mi cela lutkina ruka stane i ispuni guzu. Uskoro sam postala zavisna od te igre neprilične mom uzrastu.
Par puta sam probala da odustanem ali sam polako postajala zavisna na tu golicavu igru i vraćala sam se svakog narednog dana do starog majčinog kofera po još zabave. Iako sam bila sva ispunjena od vrtoglavog užitka, poletnog komešanja u stomačiću i besramnog golicanja kada bi ruka prodrla u moju malu, mekanu guzu nisam se usuđivala da cvetu devičanstva naškodim iako sam verovala da će zadovoljstvo i užitak biti stostruko veći. Obožavala sam i topila sam se kada bi okretala ruku duboko zabijenu u mom otvoru. Od te snažne draži koju su stvarali lutkini prstići koji su češkali unutrašnje zidove i blago se zarivali u meko i resasto unutrašnje meso, kolena su mi klecala, a u glavi mi se potpuno mutila svest. Posle toga mi je klecanje kolena bilo toliko jako da nisam mogla da se pomeram nekih desetak minuta.
Jednoga jutra pozvala sam grugaricu Mašu i pokazala joj novu čarobnu igru lutkama. Iako je bila nešto mlađa od mene, napunila je tek jedanaest, pristala je da jedna drugoj srušimo zidine hrama nevinosti i nepovratno ih survamo u more. Imala je malu čistu guzu, bez ijedne dlake, koju bih i danas tako slasno polizala.
Kada mi je procurela krv, nakon što sam osetila duboku i paklenu bol, i počela da se sliva ka guzi, naterala sam Mašu da poliže svu krv koja je istekla iz moje male razdevičene ribice.
Sada si ti moja lutka Marijana…“
Marijana se ljupko osmehivala skoro svakoj Larinoj reči, dok joj je mazila grudi i ramena. Prijala joj je Larina umiljata boja glasa i njene reči koje su lako i umirljivo padale pod uho.
Marijana je odlučno rešila da ona bude ta koja će danas da poliže tu dražesnu, davno razdevičenu, ribicu. Spustila je jezik ispod desne sise i krenula naniže. Odmorila je usne, praveći blage kružne pokrete, na Larinom stomačiću i vatreno je pogledala pravo u oči. Taj tračak sjaja koji je primetila u Larinim očima nimalo nije skrivao ogromnu količinu požude koja je buktala poput probuđenog vulkana.

3.
Marijana joj je otkopčala šlic, smešeći se, podigla joj guzu i skinula prekratki šorc od teksasa sa roze porubom. Šorc je bio toliko kratak da joj je čak i otkrivao deo njene krasne guze koja je bila tako dobro oblikovana i koja je u tom šorciću izgledala kao najerotičnija stvar na svetu da je Marijana bila pomalo ljubomorna na nju. Kada je skroz skinula šorcić, na radost Marijane a i na radost i sreću sunčevih zraka, koji su padali na njega, prikazao se božanstveni rascep, toliko lep da je Marijanu naprosto uhvatila blaga jeza.
Kada je raširila noge, usnice su se razdvojile i sunčevi zraci okupali su najkrasniji i najsočniji pupoljak koji je Marijana do sada videla. Otvorenih usta i raskolačenih očiju posmatrala je sočno parče roze mesa po čijoj se vlaznoj površini razlivala svetlost.
Naslonila je desnu ruku na Larin stomak i zarila jezik u rascep između butina koliko god je dublje mogla. Lara je grčevito stisla kolena i čvrsto stegla roze posteljinu.
Izvukla je jezik, progutala pljuvačku i počela da liže usnuce, jednu pa drugu dok je skoro nesvesno češkala Larin stomak i butine. Usnice nisu bile nešto preterano duge, ali su zato bile čisto i izvanredno izvajane sa blagim zadebljanjem na vrhovima. Meso spoljašnje usnce Lari je mekano i izvanredno prijatno na dodir da je Marijana bila potpuno van sebe kada ga je poljubila po osmi put. Vratila se uskoru lizanju i razvlačenju Larinih usnica što joj je predstavljalo izuzetno zadovoljstvo. Dopadalo joj se usporeno micanje kojim su se usnice vraćale na svoje mesto nakon što ih je ona razvlačila i usisavala usnama i jezikom. Prošla je par puta celom dužinom glatkog rascepa, između snažnih i zategnutih butina, blago zarivajući jezik po površini. Sobu je ispunjavalo duboko odsečno Larino disanje i Marijanin vodenasto plavi pogled.
Kada je naslonila donju usnu meku poput hiljadu snova, na Larin brežuljak brada i deo oko usana bili su joj nakvašeni njenom pljuvačkom i Larinim sekretom.
Sada je, kako se činilo i kako je sledilo iz toka Marijanine igre, trebao da počne deo koji bi za Laru značio neizmerno uzbuđenje, nepregledno zadovoljstvo i ispunilo je beskrajnom radošću što bi se sveobuhvatno manifestovalo eksplozijom svih čula i jednim jakim, sočnim orgazmom.
Međutim, umesto da baš tog trenutka ulepša dan prijateljici, odlučila je to ostavi za malo kasnije. Spustila se do kolena ližući Larin unutrašnji deo butina. Uživajući, spustila je ruke na Larina stopala i počela sasvim lagano da ih masira. Ono što je Marijanu posebno moglo da uzbudi bile su lepe ženske čarape. Čarapice koje je Lara sada nosila, koje je Marijana sa uživanjem dodirivala i razvlačila, prekrivale su joj članak. Bele, da su se izvanredno isticale na Larinoj koži, ukrašene sa tri reda plavih notniih sistema, u kojima su upisane osmine i četvrtine note oko stopala. Marijanu bi, kada god je videla Laru da se šeta u nekim simpatičnim čarapicama po sobi, gola ili obučena, protresalo neko čudno zadovoljstvo i ono dobro poznato komešanje u stomaku. Marijana je umela da vrlo brzo postigne orgazam, mazeći svoju još uvek nevinu ribicu, dok je gledala i dodirivala Larine čarapice i stopala. Takva vrsta zadovoljstva ne može da se obrazloži, jednostavno je tako. Prvo što bi Marijana primetila na nekoj devojci bile su čarapice a tek onda lice, guza, noge i grudi. Bila je toliko opčinjena bojama i dezenima Larinih čarapica da je zamolila da ih menja na svakih par časova. Marijana je Lari u toku nedelje darovala i do deset pari čarapa. Tako da je sve skupa Lara do prošlog vikenda imala preko petstotina sedamdeset različitih parova čarapa.
Marijana je još uvek masirala Larina stopala na kojima su bile navučene prekrasne bele čarapice dok je levom rukom mazila svoj još uvek nerascvetani pupoljak. Zadovoljstvo i užitak su bili prejaki. Par trenutaka, ne čineći ništa sa svojim telom, Marijana je uživala samo gledajući Larine božanstvene noge i čarapice. Nakon toga, pažljivo je skinula čarapice i odložila ih na stranu. Poletno, počela je da ljubi i masira Larina gola stopala. Bila su čista, skoro oprana i Marijana je uživala u njihovom mirisu i mekoći. Obožavala je da mazi kožicu između svakog prstića jer je znala da to Laru užasno pali. Nakon te male igre, stavila je Larin mali prst u usta i počela da ga sisa u isto vreme češkajući joj stopalo. Laru su ove Marijanine igre nepobitno palile, jer je sada toliko bila napaljena da je napravila malu baricu na mestu na kome je ležala.
„Ispričaj mi još neku priču.“ – prošaputa Marijana, stiskajući Larine butine, na putu ka slatkoj roze igračkici.

4.
„Daću ti jedan savet moja najdraža lutkice pre nego li ti ispričam jednu interesantnu priču sa mog prošlogodišnjeg boravka kod bake na selu. Ponekad draga Marijanice ljubavna veza, ma koliko ona obećavala, ispunjavala tvoj život i ostvarivala snove o idealnoj ljubavi, ume i da postane malo dosadna. Moj savet, isproban u praksi naravno, je da ne prekidaš ono što te čini srećnijom, iako je tvoja lepota dovoljna da budeš najsrećnija na svetu, već da u vašu vezu uvedeš još jednu osobu. Po mogućstvu žensku. Ne mora da bude nešto preterano lepa. Jer je ona tu samo da bi je seksualno iskoristili ti i tvoj partner. I to veruj mi može lako da produži vezu a i da produži tvoj osobeni užitak i donese ti još mnogo slatkih orgazma. Naravno sa više devojaka možeš da se zabavljaš i ako ti veza nije u krizi, već čisto iz radoznalosti i zadovoljstva.
Jednog sasvim običnog jutra rešila sam, da bih prekinula monotoniju koja je vladala u mom seksualnom životu tih dana u selu, da izađem napolje i zabavim se po svaku cenu. Pored našeg ranča protiče reka Roara, još kao dete obožavala sam da se šetam njenom desnom obalom, pa sam tu pokušala da pronađem neku zabavu. Priroda je dala sve od sebe kada je stvarala predeo pored reke Roara. Prosto sam bila opijena mirisom drveća i cveća i toliko željna nekog jeftinog i prljavog zadovljstva da su mi se gaćice polako natapale sokom. Šetala sam se nekih pola sata, sva obuzeta prirodom, ali nigde nisam nailazila na neko ljudsko biće sa kojim bih podelila zabavu. I naravno, kao što život uvek tek na samom kraju puta donosi iznenađenja, baš dok sam otvarala kapiju ranča čula sam ženski vrisak.
Presrećna, drhtala sam od radosti, strčala sam ponovo do reke ka mestu odakle je dopirao vrisak. Sakrivši se iza jednog drveta posmatrala sam najlepši prizor koji sam videla tog jutra. Dve, slatke male, seljančice kupale su se skroz nage u hladnoj reci. Trebalo mi je malo hrabrosti da im priđem, ali najzad požuda u meni nagnala me je da po svaku cenu izvučem svako moguće zadovoljstvo iz njih. Skinula sam majčicu i ostala samo u kratkoj roze haljinici. Sišla sam niz malo brdašce pazeći da ne pravim nagle pokrete koji bi ih uplašili. Devojčice su se prskale, jurile i sramotno pipkale po vlažnim nagim telima. Sasvim je bilo očigledno da su želele jedna drugu. Gledale su se sramežljivo pokušavajući pogledom da objasne da nisu dovoljno hrabre da načine prvi korak. Shvatila sam da je sada pravi trenutak da ja nastupim. Prišla sam im i čim su me videle da bi sakrile svoja gola tela čvrsto su zagrlile jedna drugu. To im je bilo dovoljno za početak, pomislila sam, a sada će da učine nešto više.
Pozvala sam ih da dođu do mene i da bih ih ohrabrila skinula sam i suknjicu ispod koje su bile skroz natopljene gaćice. Dotrčale su do mene držeći male ručice preko dlakavih ribica. Ljubazno sam ih upitala kako se zovu i da li će me pustiti da se igram sa njima. Devojčica koja je bila nešto viša od ove druge imala je dugu ravnu crnu kosu, male grudi sa širokim tamnim bradavicama, sićušnu čvrstu guzu i zvala se Maribel. Druga seljančica, nešto nižeg rasta, zvala se Clair i imala je sićušne bradavice, široke kukove i kratku plavu kosu.“ – sada je Lara pričala otežano, usporeno dahćući i mrdajući karlicama u istom ritmu, dok joj je Marijana lizala i rastezala male usnice i kapicu ispod koje se nalazio sjajni i mokri klitoris.
„Nemo su stajale ispred mene ne puštajući svoje malene ribice iz šaka. Maribel je očigledno bila oduševljena mojim izgledom jer je polako i nesigurno počela da češka i otkriva svoju ribicu. Raširila je spoljašnje usnice i počela da mazi meke male usnice. Kada je dovoljno raširila usnice videla sam jasno da je počela da se vlaži. Clair je stidljivo posmatrala trudeći se da vidi deo Maribeline ribice. Sklonila je ruke sa svog uraslog cvetića i počeškala se po stomaku. Značajno me je pogledala tražeći od mene da učinim sledeći korak. Devojke hoćete li da sednemo – upitala sam ih? Može – odgovorila je stidljivo Clair. Sele smo na vlažnu zelenu travu i počele da pričamo. Razgovarale smo češkajući svoje napaljene ribice. Maribel je nakon nekih pola časa, drhtavim glasom prošaputala: „Želim da izgubim nevinost“. To me je malo iznenadilo, jer nisam nešto tako očekivala od jedne četrnaestogodišnjakinje sa sela. Hajde prvo da se igramo malo pa ćemo onda da ti ispunimo želju – rekla sam, a ona je to potvrdila klimanjem glave.
Zamolila sam ih za jednu malu slatku uslugu na šta su one pristale odmah. Klekla sam na kolena, spustila ruke na vlažnu travu i raširila noge.“ - Marijana je sada postepeno ubrzavala tempo lizanja usnica, što je Lara pratila sve bržim uvijanjem kukova i glasnijim uzdisanjem. „Rekla sam Clair da klekne iza mene i da mi liže guzu i kolutić, a Maribeli da se zavuče između naših nogu i da mi trlja usnice i klitoris a da njene male nogice izbaci ispred moje glave kako bih ja mogla da joj ližem prstiće. Bilo je pravo uživanje osetiti po prvi put taj mali slatki jezik na guzi kako pokušava da uđe kroz otvor. Kolena su mi zaklecala kada je počela da pravi male krugove vlažnim jezikom oko kolutića. Bio je to predivan osećaj znati da ti tako malo i nevino stvorenje pruža tako lep i veliki užitak. Dopala mi se mekoća Maribelinih prstića i stopala. Mirisali su na svežu travu jer je blato sa njih skinula trljajući ih travom. Maribel se zabavljala gurajući svoje malene prste u moju vlažnu pičku. Istraživala je mazeći mi usnice i klitoris. Uzbudila me je toliko da su mi kolena još više podrhtavala. Clair se trudila da što više stegne svoj jezik da bi prodrla u mene. Sviđao mi se njen mali jezik a još više uzbuđivalo me je njeno teško disanje. Širila mi je guzu njenim malim slatkim šakicama praveći lakši prolaz jeziku. Ušla je. Telom mi je prozujala prijatna toplota. Prijatnost koju sam osećala nije mogla da se meri ni sa čim. Kada je Maribel čula moje stenjanje pojačala je draženje klitorisa. Pomerala je male prstiće preko kapice klitorisa što je brže mogla. Činila je to dosta vešto. Te dve male vragolanice toliko su me bile uzbudile i napalile da sam osetila kako mi pristiže jedan ogroman orgazam. Još par sekundi lizala sam Maribelina stopala i onda rešila da im na kratko prekinem igru. Prosto nisam smela da dopustim da doživim tako brzo orgazam izazvan od dve četrnestogodišnjakinje. Sve tri smo ustale i neko vreme gledale se međusobom.
Naša sledeća tajna igra sastojala se u tome da je Clair, koja se predivno pokazala u predhodnoj igrici, legla na vlažnu travu okrenuta leđima. Ja sam joj prišla sa leve strane klekla, široko raširenih kolena i spuštene guze, i počela nežno da joj ližem usnice. Dopustila sam Maribeli da legne ispod moje vlažne doline i da se malo poigra tu. Od nje sam zaista očekivala dosta, izgledala je tako zaljubljeno. Dopalo mi se kako češe stopala jedno o drugo dok ih mladi talasi nesvesno zapljuskuju. Najdraža moja, Maribel je toliko lepo, prijatno, spontano, kao da joj život od toga zavisi, klizila po mojim vlažnim i toplim usnicama da su mi karlice bile ispunjene takvom toplinom i nekom neizrecivom draži da sam osetila kišu posle stogodišnje suše. Bilo je najbliže onome što se zove sreća osetiti njene usne na mekim usnicama i prihvatiti toplo njen mali jezik. Lizala je trudeći se da me impresionira. Stigla je do svakog dela mojih usnica, zavukla jezik ispog kapice i kružila oko klitorisa i sve to radeći ozbiljno i potpuno predano osećajima. Kolena su mi se tresla i zarivala se sve dublje u blatu. Naša tela obrazovala su simbol T. Uživala sam ližući ribicu male Clair. Kada sam joj razmakla usnice otkrila sam predivno roze meso koje je prosto sijalo. Bilo mi je zadovoljstvo lizati je i sladiti se mekoćom ribice i njenim blagim sokovima. Mala Clair se neverovatno navlažila. Sokovi su joj cureli niz guzu. Nežna roze boja njenih usnica me je prosto opčinjavala, nisam mogla da se suzdržim, a da ne počnem da sve brže i brže ližem i usisavam njene usnice i pritiskam vrhom jezika pravi mali dragulj. Clair je bila toliko uzbuđena da joj se gotovo celo telo treslo na vlažnoj travi. Njene divne nogice prosto su se koprcale u vazduhu bez ikakve kontrole. Nakon par minuta, prijatan osećaj topline i ispunjenosti kružio je mojim telom. Dopalo mi se da milujem Clair po mekom stomačiću. Bilo je lepo osetiti njenu mladu kožu dlanom. Primetila sam da se Maribel dosta umorila zadovoljavajući me pa sam prekinula našu igru za časak.
Uspravile smo se na kolena sve tri i ja sam ih pitala da li žele da se poigraju malo sa mojim sisama. Maribel kao da je jedva dočekala to. Obema rukama čvrsto je obuhvatila moju levu sisu, celu bradavicu stavila u usta i halapljivo počela da liže, gricka i usisava. Clair je polako prišla, spustila svoje ručice na moja bedra, počela da me mazi i da liže krutu bradavicu.“ - Marijana je usporavala sada ritam lizanja očekivajući neki zanimljiviji deo. „Cela desna sisa mi je skoro utrnula od zadovoljstva da sam morala naglo da se izmigoljim kada mi je Clair usisala bradavicu. Kada sam napravila taj nagli pokret Maribel me je nesvesno i nenamerno gricnula za bradavicu. Lice joj je ispunila tuga i značajno me pogledala pravo u oči, na šta sam joj se samo osmehnula. Sledeća igra koju sam imala za njih tri bio je ljubavni trougao.
Postavile smo se na travi tako da sam ja lizala malu dlakavu ribicu Maribeli, ona je svoj nosić zabila u Clairin cvetić a ona je na kraju da bi zatvorila krug stavila glavu između mojih butina i počela da mi liže pičku. Krug je bio savršen. Uživala sam u lizanju Maribeline ribice iako je imala pomalo neprijatan ukus. Usnice su joj bile tamne i tvrde a što je bilo najsimpatičnije bile su dosta duge. Dopalo mi se da zadovoljavam Maribel, uživala sam u njenim trzajevima.
Nakon lizanja u kome smo sve tri dale sve od sebe postavila sam im jedno simpatično pitanjce koje je glasilo: Da li više volite šargarepicu ili krastavčić? Bila sam skoro na vrhuncu dok sam čekala odgovor. Clair je odgovorila da joj se više dopada šargerepa a Maribel je odabrala krastavac. Nakon toga rekla sam im da otrče do moje bašte i donesu jednu šargarepu i jedan mali krastavac.“ –Marijana je predosetila nastavak radnje, navlažila se ponovo i počela brže da liže usnice i mazi klitoris. „Dok su dve đavolčice bile odsutne iskoristila sam to, prošla par puta preko klitorisa i doživela vatreni orgazam. Jedan od onih za pamćenje. Kada su se vratile, noseći šargarepu i krastavac, rekla sam im da ih dobro operu. Kada su se vratile i videle me nasmejanu bilo im je jasno zašto su išli po omiljeno povrće. Šargarepa je bila dugo nešto oko dvanaest santimetra a krastavac nije prelazio osam, što je i bilo dovoljno. Bojažljivo… su me… su me upitale šta da rade.“ – Marijana je sada završila posao oko Larine ribice koja je prosto prepukla od orgazma i ispustila dosta soka. Lara se ponovo tresla kao u šoku od uzbuđenja. Okrenula je Laru tako da leži na stomak i počela da je masira. Prvo vrat, utabajući palčeve u Larino prelepo telo. Zatim je prelazila prstićima preko celih leđa, pronalazeći veliku radost u tome. U ustima Marijana je čuvala prijatan ukus Larinih sokova. Lari je masaža bila prijatna i opuštajuća. Marijana se svojski trudila da je zadovolji i zato je davala sve od sebe pokušavajući da svaki pokret bude savršen. Nastavila je masažu kada je Lara skupila snagu, posle neverovatnog orgazma, i nastavila priču.
„Rekla sam im da legnu na leđa i rašire noge. U levoj ruci držala sam krastavac a u desnoj šargarepicu. Klekla sam na kolena između dve nevine seljančice. Prijatnost koja mi se širila telom bila je neizmerna. Spustila sam krastavac na Maribelinu ribicu a šargarepu na Clairinu i počela polako da im trljam usnice. Obe su se tresle od uzbuđenja. Sasvim nežno počela sam da im guram povrće u navlažene ribice. Clair je počela iz straha da stenje. Čvrsto je stegla butine dok joj je šargarepa ušla svega četiri santimetra. I krastavac je isto toliko prodro u Maribelu, njoj je on zaista prijao. Ispunjavao je njenu vaginu a mišići su se čvrasto stezali oko njega. Polako sam izvadila povrće iz njenih ribica i ponovo ga nabila polako. U sledećem naletu Clair je jauknula i niz njene usnice potekla je krv. Polako sam, ritmično, uvlačila i izvlačila šargarepu umazanu crvenom krvlju u njenu razdevičenu ribicu. Clair je sada sve više i više počela da uživa mrdajući kukovima gore-dole i tako se nabijala na šargarepu u mojoj rući. Stenjala je, zaljubljeno posmatrajući Maribel. Uskoro je usledio i najlepši trenutak u Maribelinom životu. Krastavac, koji joj je mazio mekane zidove vagine i nestajao između dugih tamnih usnica, vođen mojom rukom oduzeo joj je pojas nevinosti. Kada sam izvukla krastavac sasvim mala količina tamne krvi istekla je napolje i tada dok se Maribelina krv slivala niz guzu Clair je doživela svoj prvi orgazam bespomoćno se bacakajući po travi. Sada sam im obema nabijala povrće u razdevičene ribice što sam brže mogla. Obe su stenjale od zadovoljstva, jer su ih bol i strah odavno napustili. Izvukla sam šargarepu iz Clairine ribice i njen donji deo ubacila pored krastavca u Maribel. Tako su se krastavac i šargarepa češali jedno od drugo u mekanoj vagini izazivajući ošamućenost kod Maribel. Ono što je zaista probudilo i protreslo bio je snažan i grčevit orgazam koji je uskoro doževela. Maribel se uspravila, ali ne uspevši da ostane čvrsto na nogama sunovrati se i ostane da sedi na zemlji. Tada mi se zahvali šta sam joj oduzela nevinost i sasvim nežno i vešto poljubi moje usne. Bilo je zaista prijatno osetiti tako male usne. Dala sam im krastavac i šargarepu, rekla da nastave same i ako žele nešto više od ovoga neka slobodno dođu i posete me na mom ranču. Prizor, koji evo sada vidim kao baš u ovom času odlazim od njih, je onaj kada su sele jedna naspram druge, Maribel je prebacila noge preko Clairinih, i jedna drugu zadovoljavale omiljenim povrćem. Bilo je pomalo dirljivo, moram priznati.“
„Hvala ti na masaži, bila je prekrasna.“ Izgovorila je Lara okrećući se ka Marijani.
Marijana se blistavim osmehom zahvalila i zadržavajući smešak na prekrasnom čistom licu nagla se ka Larinom vlažnom, mladom pupoljku.
Tek sada bila je sigurna da su svi ti čvrsti zagrljaji, dugi i nežni poljupci, umirujući razgovori, osmesi, brižni dodiri i hiljade drugih stvari koje su njih dve radile zajedno bili potpuno iskreni i dati od samog srca. Isto razumela je snagu ljubavi i njenu moć prisećajući se svih nezaboravnih trenutaka sa Larom. I to je još više motivisalo i dalo samopouzdanje da krene dalje.

Nema komentara:

Objavi komentar