subota, 3. svibnja 2014.

U sestrama do jaja 3

Neočekivani, burni doživljaji sa svastikom, već nakon prve noći i njenog oduševljenog otkrića slasti analnog sexa i preljube sa vlastitim zetom bez ikakvih tabooa i ograničenja, oslobodili su sve skrivene strasti te zgodne, putene mlade gospođe, dotad skrušene supruge kuratog, ali nemaštovitog inžinjera lokalnog elektroprijenosnog poduzeća. Oslobođeni porivi i odbačeni okovi moje svastike Marine, koju smo svi zvali Meri, meni su otvorili vrata ekstremnog razvrata i užitaka. Mericino strasno prihvatanje analnog sexa, odmah joj je otvorilo apetit za sexom sa više partnera, a činjenica da je u svoje tjelesne otvore pustila upravo zeta, odjednom joj je učinila privlačnom i najskriveniju porodičnu tajnu - incestuozni odnos bliskih rođaka Milkice i Giannija. Već je kovala i plan kako gurnuti u krevet i grijeh i njenog muža Vlatka i sestru Enu, inače moju djevojku.


Meri je, nakon naše prve seanse kad sam joj oduzeo «stražnju nevinost», ubrzo postala nezasita, napaljena karalica koja je koristila svaku priliku da mi se uvali u moj mali, momački stan i prosto zahtijeva sex. Radila je u firmi vrlo blizu mog stana i svraćala je ujutro prije posla, na pauzi, poslije posla... usput u šetnji gradom. Samo bi nazvala da provjeri da li je «teren čist» i ja bih znao da će se pojaviti za koji minut skidajući se već na vratima.
«Čuj, zete... zašto da gubimo vrijeme. Karanje je nešto najzdravije. A pali me kad izađem na pauzu... ti me tucaš, dok se oni u uredu dave hamburgerima... onda se vratim i gledam ih u oči. Pitam se, vide li na meni da sam prije par minuta umjesto kifli i bureka progutala tvoju spermu... ? Pali me jer niti ne slute da kasnim na posao, zato što ujutro ne možeš baš brzo svršiti, a nećeš da me pustiš ispod sebe... Da li primjete da na stolici sjedim samo jednim guzom kad me razvališ bez vazelina? Sve me to pali. Posebno stvari koje mi radiš i koje ćemo tek raditi.... hoćemo li?»
Naravno, svastiku nisam mogao odbiti. A bila je pohotna i interesantna kao i svaka nova ženska. A u situaciji kad je moja djevojka, njena sestra Ena, bila na faksu u Zagrebu i sve češće preskakala vikende za dolazak kući, Meri je bila fantastična zamjena. A i ja njoj, posebno što kurati Vlatko često «nije ni za što poslije posla», dok se o nekom idejnom napretku u krevetu s njim nije moglo niti govoriti.
«Zamisli, preksinoć pustim pornić... sve sa analnim sexom, prethodno se sredim, klistiram i na njegove oči se naguzim kao ona glumica, podmažem anus vazelinom, raširim guzicu maksimalno... sve činim što i ona na ekranu... I onda tip, taj glumac, zabije ga ženskoj u čmar, a moj Vlatko promrsi kako je to bolesno i fuj i stavi mi ga u koku, provoza pet minuta i... gotovo. Pravi je glupan. Nisam ni svršila.»
«... pa si odmah ujutro uskočila u moj krevet. Da je dojebem, što su drugi započeli, a!? Ma samo ti dođi, svastiko moja slatka. Ali, to sa Vlatkom moraš srediti. Ne možeš se cijeli život karati okolo, a da se to ne provali» nastojao sam je održati pribranom.
«Da. Zasad mu toleriram ograničenost samo zato što ima veliku kurčinu. Istini za volju, uglavnom sam zadovoljna klasikom. A ima i platurinu za dobar život. No, žao mi je ako ga malo ne otkravim. Hm, možda bi mu prijalo da i on pojebe nešto sa strane? Enu, na primjer. Ma ne bih se ni ljutila. A ti? Još bi to mogao biti dobar grupnjak. Napaliću ja nju da ga povali, vidjećeš...»
«Ma samo naprijed, svajo... ne ljutim se, naravno. Pa, jeb’o sam vas obje! Nama je vrijeme da uvučemo u krevet nekog sasvim novog. Šta misliš, Milkicu i Giannija, tvoje otkačene rođake. Da, oboje su cugeri, ali gdje da nađemo par brata i sestru koji se već karaju? To bi moglo biti žestoko...» nagovarao sam je na nešto što je i sama željela, ali se malo bojala izleta u incest. Naime, Gianni i Milkica bili su njeni i Enini rođeni bratić i bratična i nisu bili baš pouzdani u čuvanju tajne. Već se po gradu šuškalo o tome kako su se greškom zguzili u mraku na nekakvom tulumu, ali su kasnije nastavili za svoj gušt.
«Mmmmmm... da to bi bilo baš ludilo. Ali, Milkica me ne zanima, mislim da nisam lezbača. Mogli bi probati s njima... mmmm... i što bismo radili učetvero?» prela je dok smo u krevetu pričali o tome, već se palila i namještala za penetraciju. Očekivala je da joj stavim penis, lagano joj ga vozikam i premještam iz rupe u rupu i pričam o razvratu koji nas tek očekuje. Sve te fantazije su je palile i višestruko pojačavale orgazme. A Meri je baš znala uživati u eksperimentiranju i perveznim igricama.

Jednom je tražila da joj pokažem kako drkam. A i ona meni. Legli smo na moj veliki francuski krevet, svukao sam se sasvim, a Meri je ostala u crnim samonosivim čarapama i crnim štiklama (štos iz pornića) te smo počeli lagano da masturbiramo. Okrenula je međunožje prema meni i polagano prstom širila usmine zavlačeći ga sve dublje u vaginu i gledajući me u oči. Kurac mi se u času maksimalno digao od ovog prizora i več sam smišljao kako da prekinem tu patnju i stavim joj ga. Kao da mi je čitala misli...
«Ne... ne prilazi mi... hoću da gledaš kako drkam... i da ja gledam tebe... aaahhh... Sviđa li ti se moja šumica, ha? Sviđa li ti se pičkica tvoje svastike, zete? Zar nije divna... sjajna, podmazana... gladna... Pogledaj sad ovo...» reče Meri i ispod kreveta dohvati već pripremljeni veliki svježi krastavac koji je bio nožem obrezan i oblikovan slično penisu i sa navučenim prezervativom. I bio je povelik, oko 25 cm, i podebeo.
«...pogledaj kako će ga moja maca popapati... ooooh» reče Meri i zavuče ga u pizdu glasno uzdahnuvši. «Vidi kako cijeli nestaje u meni... kao tvoj kurac... oh, puna sam... drkaj, drkaj zete da te gledam... vidi svoju raspucanu svastiku... uh, uh, uh koliki je... volim velike komade... sviđa li ti se kako drkam... evo ga, cijeli je u meni...mmmmmmm...!»
Bilo je fantastično gledati izbliza zgodnu jebačicu kako mi pred nosom u sebe zabija veliki krastavac. I drkao sam sve brže, kao rapamećen, a prostote su mi same nadolazile...
«Divna si svastiko... savršena jebačica... sviđa li ti se moj kurac, sviđa li ti se drkanje... hoćeš da ti izdrkam u usta... ...

Nema komentara:

Objavi komentar