četvrtak, 4. rujna 2014.

Privatizacija – XIII dio

Dina i klinke su se već uigrale i potpuno priviknule na život na brodu. U rijetkim prilikama kad ih gazda ne bi karao uživale su u razgledavanjima i putovanjima po obali. Pocrnile su i tako postale još jebozovnije, i svojim izgledom bi privlačile pažnju gdje god bi uplovili. U večernjim satima dok bi zajedno s gazdom šetali po gradu ili pak večerali u nekom od restorana, ljudi bi ih doživljavali kao sretnu obitelj, mama, tata i pet kćerkica. Gazda je u zadnje vrijeme intenzivno jebavao sestre Ivanu i Anu, svršavajući u njih ne bi li čim prije zatudnile. Nije da su mu dosadile, već jednostavno činilo mu se da nisu na onoj razini koju je on zahtijevao. Na njihov prvi znak trudnoće dao im je lovu i poslao kući. Ostalim klinkama bilo je žao kao i Dini, jer su već naučili jedne na druge. Osim oproštajnih suza na samom rastanku nije bilo mogućnosti da sestrice privole gazdu da ih ostavi.
Gazda je uplovio u večernjim satima u luku u namjeri da zajedno s kujama večera u rastoranu. To je bilo malo ribarsko selo s ne baš puno turista tako da su samim silazom s jahte gazda i njegove kuje privlačili pažnju. Bile su obučene u mornarske duže majice koje su im ujedno služile kao minice, a na nogama su imale bijele štikle. Kroz majice odnosno minice obline su im se jasno nazirale i fakat su izgledale sexypilno. Naravno bile su bez gaća, sve onako kako je gazda poželio. U restoranu ih je posluživala mlada konobarica koja je tu radila sezonski i vjerojatno je rodom iz nekakve zabiti u kontinentalnom dijelu države. Mala nije bila loša, dapače primamljiva svojom ugodnom vanjštinom, oblinama a posebno dužom kovrčavom kosom. Dok ih je posluživala uspjela je s gazdom razmjeniti nekoliko informacija o sebi i svemu što je starog perverznjaka zanimalo. Budući da mu se svidjela u fizičkom smislu, a i čuo je od nje kako je potplaćena na kraju večere ostavio joj je veliku napojnicu, znajući da će joj to zagolicati maštu.
Kad su se vratili na brod gazda je poslao Mateju da poruči konobarici kako gazda želi s njom razgovarati. Mateja je otišla a on je započeo seansu s sestrama Monom i Kristinkom koje su mu pohotno pušile kurčinu i lizale šupak. Dina je bila u njegovom zagrljaju i s njom se za početak samo žvalio. Seansa se odvijala na mostu jahte, odakle je gazda imao dobar pogled na seosku rivu i konobu u kojoj su maloprije večerali. Kad su se sestrice napušile kurčine, ustao se i podigao i Dinu sa sobom. Ne puštajući ju žvalio ju je još strasnije, hvatajući njezinu mesnatu guzu svojim rukama. U tom zanosu i klinču posjeo ju je na upravljački dio uz kormilo, zadigao majicu do pupka i zabio joj po prvi puta svoju debelu kurčinu u njezinu obrijanu slasnu vlažnu i mesnatu pičketinu. "Molim te gazda, ljubavi, nemoj brzo svršiti, znaš da sam dugo čekala na ovaj trenutak! Daj me jebi molim te, aaaahhhh uživam! Osjećam kako vam je kurčina velika i tvrda, sve pulsira, aaaahhhhh, aaaaahhhh, jebite me radite mi što god hoćete, ja sam samo vaša kurva, aaaahhhhh, to gazda nabijte me još, jebite me aaaahhhhhh!"-govorila mu je Dina u transu nabijajući se na njegov kurac još žešće. "Daaaa kujo, to samo tako, al neću moć dugo jako sam napaljen, napunit ću ti utrobu, aaaaahhhh!"-odgovarao joj je gazda. "Ne molim vas ne još, tako mi je super, evo dajte kurac Moni u usta pa mi ga opet vratite!"-predložila mu je. On izvadi slinavu batinu iz Dinine pičke i dajući ga maloj da se s njim igra. Monino lice bilo je prekriveno slinom, pljuvačkom i Dininim sekretom koje je ostavio gazdin kurac. Nije joj dao da ga puši već ga je samo trljao o njeno lijepo mlado lice. Prije nego što je nastavio s karanjem Dine, gazda je povukao Kristinu za kosu i tražio od nje da poliže sve s sestrinog lica.
Dina je bila u transu i dalje ga je molila da još ne svrši, a njemu je bilo sve teže održavati njezinu želju. Bio je jebeno napaljen ali ne toliko zbog Dine koliko zbog prizora koji je vidio pored sebe a odvijao se na podu. Sestre su se obostrano lizale i žvalile, priljubljenih velikih sisa koje su izvadile iz mornarske majice. "Kristinka, pripremi Monin šupak, jebat ću je, dobro ga navlaži da ju manje boli!"-zapovjedio je gazda. Morao se dodatno nad njima iživljavati a jebačina u šupak je ono što one ne vole. Dok su se sestre pripremale, on je stao s jebanjem Dine, izvadio je kurac van i mlatarao njime lijevo-desno želeći time smanjiti napaljenost. "ne brini Dina, prvo ću rasturiti Monin mali šupčić, a onda ću nastaviti tebe jebati, napunit ću ti utrobu, ne brini se bit će sve u redu!"-s puno strasti joj je govorio. Monina guza je bila toliko dobro pripremljena  i slinava da je kurac samo kliznuo u šupak. Ugurao je cijeli, mala se izvvijala i stenjala pod njegovim naletima. Naslonjena preko ograde mosta, sisurde su bježale gore-dolje, lijevo-desno, tresle su se. Kristinka je klečala iza njega i lizala mu dupe. Onda se obratio Dini:"U kojoj pozi želiš da te iskaram, ha kujo biraj!?". "Gazda jebite me odozada kao pravu kuju, bilo kako samo mi ga dajte!"-odgovorila mu je napaljeno. Brzo je izvukao kurac iz Moninog šupčića , ona je jauknula i zatim ga je prislonio uz Dinine guzove. Okrenuo ju je preko ograde naredio joj da raširi noge, da rukama raširi guzove i luđački zabio u njezinu pičku. Jebavao ju je brzo i jako, jaja su mu lupala o njene usmine. Stenjala je i poluglasno cvilila i molila gazdu da ju jebe još jače, uskoro je svršila, grčila se i kružila guzovima i bokovima, krkljajući kroz zube nešto nerazumljivo. On ju je uhvatio za kosu, povukao prema sebi i još jače nabijao. Sise su joj mlatarale gore dolje i on je odlučio svršiti. Punio joj je utrobu nabijajući se svojim tijelom o nju, hroptao je noge su mu se tresle, ali joj kosu nije puštao i dalje ju je čupao. Okrenuo joj je glavu i strasno ju zažvalio. Polagano je izvlačio kurac iz nje a klinke su ga spremno dočekale. jedna je prala gazdin kurac a druga je lizala Dininu pičku i u ustima skupljala spermu koja se cijedila van.
Uskoro se i Mateja vratila iz restorana s novom informacijom za gazdu...

Nema komentara:

Objavi komentar