petak, 8. siječnja 2016.

Jelenina ostvarena fantazija 2

„Upravo to.“
Cutala je i gledala me pravo u oci. Video sam kako se trudi da svari tu informaciju i nisam pokušavao da joj olakšam. Adut u mom rukavu bio je spreman da zadam konacan udarac.
„Sa kim si to bio?“
Formulisala je to pitanje tako kao da je znala da ono što ce cuti nece biti nimalo prijatno za nju.
„Bio sam ti sa kevom Jelena. Tucao sam ti Milu do iznemoglosti.“
Da je mogla da me spali pogledom od mene bi ostala samo hrpa pepela na stolici. Video sam da je na pola koraka od oluje besa, ali se uzdržala. Jelenina majka Mila bila je izuzetna žena. Jedna od najjacih advokata u gradu. Uvek elegantna, lepa i žena koja je sa svojih ceterdeset i osam godina terala klince na ulici da zveraju za njom otvorenih usta. Svidela mi se od trenutka kada sam je prvi put video. Bilo je to u Jeleninom prisiustvu i primetila je moje poglede, prigovorvši mi zbog toga. To ju je zasigurno pogodilo više nego cinjenica da me je uhvatila sa svojom sestrom.
„Znala sam.“, rekla je rezignirano. „Tacno sam znala da izmedu vas dvoje ima nešto. Kakva jebena kucka. Platice mi za ovo. Nece ovo proci tako glatko.“
„Smiri se mala i nastavi. Siguran sam da ima još tvojih fantazija koje si ostvarila.“
„Da znaš da ima. Samo pazi da ne padneš sa te stolice kada ih cuješ.“
Bila je razjarena i to je u tom trenutku bilo dobro. Hteo sam sve da cujem.
„Preživecu, ne brini.“
„Slušam te.“, rekao sam mirno smešeci se.
Jelena je nervozno zapalila cigaretu i tresnula upljacem po stolu. Nikako nije mogla da svari cinjenicu da sam posle njene sestre bio i sa njenom majkom. Jelena je vukla blagi kompleks zbog velikih sisa koje su njena sestra Jasmina i njena majka Mila imale. Njene su bile manje od njihovih, ali savršene na njenom vitkom telu. Secam se kako sam se mucio kada sam prvi put video Milu da skrenem pogled sa njenih sjajnih grudi. Nisam bio preterano uspešan u tome i Jelena je to primetila. “Šta si se zablenuo?”, rekla je kada je Mila izašla iz prostorije, “Nisu cak ni prave.” Na moje pitanje šta time misli rekla je da je Mila zategnula i podigla grudi pre nekih par godina. Svejedno, bile su to fantasticne sise iako je Jelena o njima govorila sa prezirom. Bio sam uveren da je velike sise svoje sestre i majke smatrala glavnim razlogom moje prevare.
Cekao sam je da se smiri i da nastavi sa pricom. Medutim, nije to baš išlo kako sam planirao.
“Kako se to uopšte desilo?”, upitala naizgled mirno.
“Pricacu ti a ti sad nastavi gde si stala.”
“Kada se to dešavalo? Jesmo li nas dvoje bili zajedno?”
“Ne. Bilo je to u periodu kada si se ti ponašala kao puštena sa lanca.”
“Ma da. Ti ceš mi pricati o nekakvim lancima i sranjima. Kako vidim nisi bio ni malo sputan u tom periodu.”
Nasmešio sam se i rekao:
“Kriv po svim tackam optužnice. Molim te nastavi.”
“Tebi se izgleda svidelo ovo veceras? Ova moja priznanja?”
“Ispocetka ne. Ali sada je vec potpuno druga prica.”
Jelena se i dalje durila ali se smirila nakon nekoliko minuta i nastavila.
“Desilo se to krajem oktobra. Tih dana sam bila toliko napaljena da sam htela iz svoje kože da iskocim. Bilo je popodne kada me je Dragana nazvala i zamolila me da joj donesem neke knjige koje sam pozajmila od nje. Nisam nameravala da se kod nje dugo zadržavam iako mi je rekla da ce i Nada doci za koji minut. Nadu je dovezao njen brat pa sam iskoristila priliku da odem sa njim. Uostalom, imala sam u planu razgovor sa njim nasamo.
Nadao sam se da nije dala tom ljigavom moronu od Nadinog brata. Nisam podnosio tog majmuna. Bio je kao neki košarkaš ali istina je da nije imao pojma. Uvek se družio sa basketanerima iz kluba za koji je trenirao i šetao za sobom neku argentinsku dogu, mužjaka cije ime sam zaboravio i kojeg je Jelena prosto obožavala. Nisam mogao da razlucim šta mi je više išlo na nerve. Jelenina ljubav prema toj ogromnoj džukeli ili njena konstatacija kako taj ljigavac ima dobro dupe. Kako se ispostavilo moje nade su se izjalovile ali ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo.
Jelena je kao i obicno pocela svoju pricu opisom garderobe koju je tog dana nosila. Uvek je mnogo držala do oblacenja i volela je da prica o svojim krpicama. Tog kasnog popodneva nosila je tamno sivu kratku haljinu. Znao sam za taj komad njene garderobe i bila strašno jebozovna u njoj. Haljina joj se pripijala uz telo i isticala sve njene atribute. Nosila je još crne samostojece carape i crni donji veš zacinjen tangama. Preko svega imala je kišni mantil i mogao sam lako da zamislim kako je lepo izgledala, dok joj je kovrdžava kosa padala na ramena. Naravno, crne cizme na visokim štiklama išle su obavezno uz to.
“Vozili smo se neko vreme gradom dok mi je Mare pricao o Donu kojeg davno nisam videla. Vrebala sam priliku da ostanem nasamo sa njim i kažem mu šta mi se mota po glavi od kako smo nas dvoje raskinuli.”
Mare je bio nadimak Nadinog brata koji se inace zvao Marjan. Don je bilo ima pomenute džukele.
“Postavila sam mu pitanje dok smo na semaforu cekali zeleno svetlo.”
“Mogu samo da zamislim koje.”
“Pa možda i možeš. Pitala sam ga da li može da mi sredi nekog od svojih crnih saigraca. Nekog sa velikom kitom. Oduvek sam htela da se potucam sa crncem ali nikada nisam bila u prilici.”
“I šta je veliki Mare rekao?”
“Rekao je da nece biti nikakvih problema ukoliko se dogovorimo. Pitala sam ga na šta misli na šta je on rekao da mogu i sama da predpostavim. Nije mi bilo ni na kraj pameti na šta misli i nisam htela da nagadam.”
“Daj Jelena nemoj meni prodavati te fazone. Znam šta voliš, kako voliš i šta si sve radila. Nada i ja komuniciramo medusobno, znaš.”, rekao je.
“I šta ti je Nada rekla?”, upitala sam u nekoj mešavini zacudenosti i ljutine.
“Pa odakle da pocnem? Možda od onog tipa koji te je razbio u onom napuštenom lokalu. Ili od Baneta i Gojka? Mada mi je najbolja ona sa petoricom u podrumu. Veruj mi Jelena da sam bio zabezeknut. I radostan na neki nacin.”
“Zašto radostan?”
“Pa zato što nikada za tebe ne bih rekao da si kurvetina tog kalibra. Bio sam prijatno iznenaden. Mislim da sam dovoljno jasan. Ukoliko hoceš da te upoznam sa nekim od mojih crnih drugara idemo na jedno mesto da ispuniš svoj deo pogodbe.”
“Koji moj deo pogodbe? I odakle ti pravo da me nazivaš kurvetinom?”
“Tvoj deo je da te ja pojebem. A imam puno pravo da te tako nazivam jer si mi oduvek išla na kurac sa tim tvojim moralnim nacelima, krutim stavom kada se povede prica o seksu, o monogamiji si govorila kao da je neka vrsta tvoje religije, vecito si izigravala neku finu ribu i proseravala se na te fore, a ovamo si se jebala kao poslednja kurvetina. I šta ocekuješ? Da te zovem devicom Marijom?”
Cutala sam. Šta sam uostalom i mogla da kažem? U neku ruku bio je potpuno u pravu, iako mi se ni malo nije svidelo što je moju masku strgao na takav nacin i to uz pomoc moje najbolje prijateljice.
“Smatram da je cutanje potvrdan odgovor na moje uslove.”, rekao je i nije gubio vreme. Odmah je spustio ruku na moju butinu i poceo da prelazi rukom preko nje. Na moje pitanje gde idemo odgovorio je kratko.
“Na vikendicu.”
Do vikendice njegov srednjak je vec bio u mom uzavrelom, mokrom picicu. raširila sam noge i stenjala i kada je parkirao prosto se bacio na mene. Ljubili smo se i vacarili neko vreme u njegovom autu i izašli zajapureni i spremni. Mogi ti reci da sam u njegovim gacama otkrila lepu i veliku kurcinu. Gotovo smo otrcali u spavacu sobu. Skinula sam sve sa sebe i legla na krevet. Mare mi je raširio noge i gurnuo svoj jezik duboko u moju picku, smestivši mi srednjak u anus. Uvijala sam se po krevetu i glasno stenjala, dok mi je sisao klitoris i zabijao prst u guzu sve dublje. Nekoliko minuta kasnije se uspravio i ja dohvatim njegov kurac. Brzo sam ga smestila u usta i pocela silovito da ga sisam. Lizala sam mu jaja, nabijala se ustima na njegovu batinu najdublje što sam mogla. Grcala sam dok mi je glavic prolazio kroz krajnike i bila sve uspaljenija. Smestila sam njegova jaja u usta i sisala ih. Cula sam ga kako stenje i tada ih ispustila, gurnuvši svoj jezik u njegov anus. Trajalo je to samo nekoliko sekundi pošto me je odgurnuo od sebe rekavši:
“Polako jebo te, svršicu.”
Otvorio je fioku nocnog ormarica i iz njega izvadio japanske kuglice. Rekao mi je da raširim noge i polako mi sve tri smestio u cmaric. Bile su to one vece od kalsicnih. Mislila sam da cu potpuno izludeti. Podigao je moje noge na svoja ramena i smestio mi svoj kurac u picic iz kog su prosto lili sokovi. Polako je ubrzavao ritam a zadovoljstvo koje su mi pricinjavale kuglice i njegov palamar duboko u meni bio je fenomenalan. Vrištala sam svršavajuci dok me je tucao u ludackom ritmu. U jednom trenutku me je podigao sa kreveta i ja ga rukama obuhvatim oko ramena, savijajuci noge oko njegovih bokova. Natakla sam se na njegov kurac do jaja i vrisnula. Odneo me je tako nataknutu do zida i nastavio da me tuca poput životinje. Bila sam u potpunom magnovenju posle treceg orgazma kada me je vratio na krevet i postavio u kuceci položaj. Izvadio je kuglice iz mog anusa i umesto njih smestio svoju kurcinu. Urlala sam nošena talasima novog orgazma kada mi je ugurao kuglice u usta i zapušio ih rukom, nabijajuci se u mene svom silinom. Svršila sam ponovo tresuci se u cetvrtom orgazmu i osetila kako me puni od nazad. Izašao je iz mene posle nekoliko krakih i odsecnih uboda i išetao iz sobe. Ležala sam nagužena na krevetu sa nogama na podu i izvadila kuglice iz usta. Dahtala sam dok su mi se sokovi pomešani sa njegovom spermom slivali niz butine. Popela sam se na krevet i legla, još uvek zadihana. Mare se vratio i legao kraj mene.
“Hoceš li da ponovimo?”, upitao me je.
“Naravno.”
Spustila sam ruku na njegov kurac u nameri da ga vratim u život kada je u sobu ušetao Don. Stajao je na vratima sa podignutim ušima i mahao repom.
“Odkud Don ovde?”, upitala sam.
“Ja sam se preselio na vikendicu i poveo ga sa sobom.”
Rekao je Donu da izade ali ga nije slušao. Samo je stajao tamo i posmatrao nas. Ustala sam i prišla mu. Pomilovala sam ga i uhvatila za okovratnik u nameri da ga izvedem. U tom trenutku njegova se njuška našla na mom picicu i on je lizne svojim velikim jezikom. Trgla sam se i pokušala ponovo da ga izvedem iz sobe ali je stajao kao ukopan.
“Izgleda da bi i Don nešto pojebo.”, rekao je Mare smešeci se.
“Ha ha. Jako smešno.”, rekla sam ironicno.
“Pa ko se smeje?”, upitao me je, “Zašto ne probaš?”
“Daj Mare jesi li normalan?”
“Hajde Jeco, nemoj mi reci da nikada nisi gledala bar jedan takav pornic.”
“Jesam gledala ali…”
“Ali šta? I kao nisi se uzbudila gledajuci?”
“Pa jesam malo. Ali daj…. Sa Donom?”
“Pa vidiš kako mu se svida tvoj picic.”
Don je kao u inat zabijao njušku u moje medunožje i sve cešce uspevao da me lizne. Ne znam šta je izazvalo tu njegovu reakciju ali je stvarno izgledao kao da se napalio.
“Nemaš pojma šta bi propustila. Uostalom, pitaj Draganu. Don i ja je tucamo vec neka dva meseca. I uvek dolazi po još.”
“Lažeš.”, rekla sam zabezeknuto.
“Ne. Hajde, klekni ispred njega.”
Pocela sam da se dvoumim i Mare ustane sa kreveta. Iz plakara je izvadio par sportskih carapa i navukao ih Donu na prednje noge, verovatno da me ne bi povredio šapama. Dovukao je pred mene onu fotelju bez naslona i rekao mi da se naguzim preko njega. Malo sam oklevala narocito kada sam videla Donovu kurcinu. Bila je ogromna i to me je najviše odvracalo. Mare je izašao na trenutak ostavivši me samog sa Donom, koji se opet usresredio na moj picic. Sela sam na fotelju koju je Mare dogurao i raširila noge dozvolivši mu da me liže. Mislim da me niko nikada nije tako lizao. Njegov veliki, dugacki jezik je ulazio duboko u mene i za nekoliko sekundi bila sam ponovo vlažna.
“Daj Jelena…”, rekao sam stvarajuci gadljivo lice, “Nisi se valjda tucala sa džukelom?”
Nasmešila se i potvrdno klimula glavom.
“Pa Maretu sam rekla da sam se malo uzbudila gledajuci Ciccolinu u akciji sa konjem. Medutim, bila sam toliko napaljenja da sam tri prsta zabila sebi u picku dok sam svršavala. Imala sam tada nekih šesnaest ili sedamnaest godina. Od tada sam maštala da cu se naci u slicnoj situaciji. Naravno, nije to bio jedini pornic takve vrste koji sam gledala.”
Odmahnuo sam glavom u neverici i rekao joj da nastavi.
Mare se vratio i video da me Don liže. Nasmešio se i rekao:
“Vidim da ste vas dvoje vec poceli. Naguzi se Jelena preko.”
Okrenula sam se i uradila šta mi je rekao. Don je gotovo istog momenta skocio na mene i osetila sam kako me bode kurcinom po guzovima i butinama. Mare ga je nekoliko sekundi kasnije namestio na ulaz u moj picic i Don mi ga sjuri svom silinom. Vrisnula sam pod silovitom penetracijom i nastavila sa cikom koliko me grlo nosi. Don me je tucao poput šivace mašine. Koliko god gledala i procenjivala velicinu njegovog kurca ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Osecala sam tu kurcinu toliko duboko u sebi da mi se zavrtelo u glavi. Imala sam kratki period adaptacije na životinjsku jebacinu ali kada je prošao prepustila sam se i pocela da uživam. Prosto me je razbijao i svršila sam nekoliko minuta kasnije potpuno sludenja tim ritmom i silovitošcu kojom me tucao. I nije prestajo niti je popuštao u tempu.
“Samo da ti kažem Jelena.”, oglasio se Mare i tek tada sam videla da u ruci drži kameru i snima me pod njegovim psom. “Doge dok karaju kurac im se proširi i nema vadenja dok ne svrše.”
Htela sam da mu kažem da prekine da me snima ali nisam mogla da dodem do daha. Videvši ga sa kamerom uživanje u mom novom otkricu nije više bila opcija. Don me je razbijao silinom kakvu nikada nisam osetila i bila sam ispunjena tom kurcinom, imajuci osecaj da mi prodire do grla. Ne znam koliko je to trajalo. Znam da je bilo dugo i znam da nisam mogla da ustanem sa te fotelje kada je napokon završio. Istuširala sam se kada sam došla sebi i tražila od Mareta da mi da ili izbriše snimak.
“Kako da ne. Oblaci se i pali na taksi. Dragana i ti ste mi glavne zvezde u porno kolekciji. Cisto da ti predocim pravila igre, mada ti ih i Dragana može preneti. Cucemo se ovih dana. I nemoj da se ne odazoveš jer snimak u tom slucaju ide tvojim roditeljima, na tvoj faks i naravno na internet. Jasno?”
“Odvratan si. Pravo dubre.”
“Možda jesam a možda i nisam. Ali jedno je sigurno. Dragana i ti ste glupe kurvetine i to je dokazano. A sad odjebi napolje i cekaj da te pozovem.”
“Jedino što mogu da kažem je da je taj ljigavac u pravu. Stvarno ste glupe kurve. Kako si uopšte uspela da rešiš taj slucaj?”
“Uz Nadinu pomoc. Uspela je da pronade snimke i izbriše ih kada smo je Dragana i ja stisnule. Mare je potpuno poludeo nakon toga.”
“Ma ko ga jebe. Je li stigao da vas maltretira zbog tog snimka?”
“Mene nije. Ali Draganu jeste. Podvodio ju je nekim tipovima i uzmao pare. Tri puta ako se ne varam.”
“On je stvarno odvratna majmuncina. A vas dve mu raširite noge i povrh svega još se tucate sa njegovom džukelom. Nemam komentara zaista. Šta još imaš od prica?”
“Imam još nekih. Dragana i ja smo otišle na selo kada smo se rešile tih snimaka. Tamo je bilo veoma zabavno.”
“Mogu misliti.”, rekao sam prevrcuci ocima.
Pogledao sam na sat i video da je ostalo još nešto više od sat vremena do fajronta u restoranu. Jelena je sedela sa suprotne strane stola i izgledala je predivno. Sve te njene price su me napalile i jedva sam cekao da je pojebem. Medutim, hteo sa da cujem još toga.
“Mare je posle pricao o nama da smo kurve i pokušavao da na taj nacin popravi situaciju, ali nije imao uspeha. Narocito zbog Nade koja svaku njegovu pricu brzo demantovala. Jedno vreme cak nije ni govorila sa njim. Zbog toga sam joj oprostila što mu je ispricala moje avanture.”, nastavila je.
“Dragana i ja smo odlucile da se sklonimo na selo. Deda je bio u banji i imale smo celu kucu samo za nas dve. Ionako sam htela da odem iz kuce pošto Jasminu nisam više mogla ni da vidim. Prve veceri smo smo pokrenule temu o Maretu i gluposti koju smo napravile. Nakon toga smo pocele da razmenjujemo naša iskustva. Price su se nadovezivale jedna na drugu dok Dragana nije odmahnula nervozno glavom.
“Ne mogu više o seksu. Napaljena sam a ni traga od kurca.”
Tada me je pogledala u oci i ja joj uzvratim isti pogled. Vrlo cesto sam maštala o seksu sa nekom ženom, a Dragana mi se ponudila kao na tacni. Medutim, nisam se usudivala da nacinim taj prvi korak. Odmerila me je polako, od glave do pete, i vratila pogled na moje oci. Ne mogu da kažem na koji nacin sam joj uzvratila pogled. Bile smo obe uspaljene i mislim da nije trajalo više od dve sekunde kada smo se našle u zagrljaju ljubeci se. Gotovo smo strgle odecu sa sebe i pocele da se dodirujemo, gurajuci jedna drugoj prste i picice. Stenjale smo i izgladnelo se ljubile. Dragana me je gurnula na sofu i raširila mi noge. Smestila mi je jezik u picic i pocela prstima da mi draška klitoris. Stiskala sam svoje sise i cvilela od užitka zabacivši glavu na naslon. Nekoliko minuta kasnije Dragana me je opkoracila nudeci mi svoju izbrijanu picku. Gurnula sam joj srednjak u guzu i pocela da je ližem.
Zavalio sam se u stolicu zamišljajuci je u klincu sa Draganom, rasnom plavušom, sa ravnom kosom do predivnog dupeta. Imala je fantasticne noge i lepe okrugle sise, nešto vece od Jeleninih. Bila je lepa, strahovito jebozovna i cesto mi se motala po glavi gola.
“Moram da te prekinem.”, rekao sam, “Je li Dragana i dole plava?”
“Jeste. Imala je tada tek mali trougao kratkih, plavih dlacica iznad picica. Zašto pitaš?”
“A zašto da ne pitam? Nastavi molim te.”
Slegnula je ramenima i nastavila.
“Stenjale smo, vrištale dok smo svršavale, u potpuno se sludele u makazicama dok smo silovito trljale svoje picice jedan o drugi. Dragana je ponela sa sobom veliki dildo koji smo postavile izmedu nas. Nabijale smo se na taj dildo istovremeno i svršavale u serijama. Dragana je bila fantasticna. Izvodila je cuda svojim jezikom. Mislim da sam bila na ivici ludila kada usisala sokove iz mog picica i progutala ih. Ucinila je to u dva navrata i svršila sam tako silovito da sam prosto odskakala po sofi. Mazile smo se do kasno u noc. Otišla sam pod tuš da se spremim za spavanje ali Dragana mi se ubrzo prikljucila. Nastavile smo pod tušem i imam utisak da je tada bilo najbolje. Dovodile smo jednu drugu do ludila kombinujuci mlaz vode sa našim jezicima. Dildo koji je Dragana ponela sa sobom je ostavljen za finale. Ležale smo na podu kabine, isprepletane, obe nataknute na dildo i ljubile se kao pomahnitale, svršavajuci dok je voda prskala po nama. Ovlaš smo se obrisale i legle na krevet u spavacoj sobi. Ljubile smo se dok nismo zaspale i nastavile gde smo stale cim smo otvorile oci. Gotovo citav sledeci dan smo provele gole. Jedino sam se ja obukla ujutro i uvece kako bih otkljucala vrata komšiji Peri koji je dolazio da nahrani stoku. Treceg dana dok smo pile kafu Dragana je bila cutljiva. Oprala je svoju šolju i okrenula se ka meni.
“Treba mi kurac i to pod hitno.”, ispalila je odjednom.
“Nemoj pogrešno da me shvatiš. Lepo mi je sa tobom ali kurac je kurac. I ništa ne može to da mi zameni.”
Bravo Dragana, pomislio sam i nasmešio se.
“Pa dobro”, rekla sam, “Šta predlažeš?”
“Ne znam. Hajde da izademo i potražimo nešto. Da vidimo kakvi su ovi seljani.”
“Slaba vajda od toga. Ovo je selo Dragana. Svi se znaju. I uglavnom su matori i oženjeni. Takvi ce teško rizikovati cak i zbog riba kakve smo ti i ja.”
Razocarano je uzdahnula.
“Šta je sa tim Perom koji dolazi da hrani stoku?”
“Oženjen. Znaš li da je Perina kita prva koju samo u životu videla?”
“Nemam pojma. Kako da znam?”
“Pa tacno. Kako da znaš. Bila sam klinka i jednom sam ga videla kako piša iza štale. On mene nije video pošto sam ga gledala odozgo sa senika.”
“I kakav je?”
“Velik. Debeo. Nije on mnogo stariji od nas. Desetak godina plafon. Posle sam ga uvek vrebala i videla sam ga još nekoliko puta. Ne moram ti reci da je taj njegov kurac bila moja prva fantazija. Kada god bih ga videla iza štale pocela sam da se dodirujem. Nebrojeno puta sam kao klinka svršila zamišljajuci tu batinu u sebi.”
“U ovako siromašnoj ponudi Pera uopšte ne izgleda loše. Hajdemo malo na vazduh. Hocu malo da ohladim glavu.”
“Dragana pada kiša napolju ako nisi primetila.”
“Jebe mi se. Valjda ima neki kišobran u kuci. Uostalom ne pada jako.”
Prošetale smo malo po selu i vratile se. Gotovo da nikoga nismo srele. Draganinom razocarenju nije bilo kraja. Bila je potištena i nisam znala kako da je oraspoložim.
Nekih sat vremena kasnije pojavio se Pera. Pitao je da li treba da nam nacepa drva i naloži pec u šupi koja je bila vezana na centralno grejanje u kuci. Rekla sam da treba i dok je cepao drva Dragana se muvala oko njega i zapitkivala ga koješta. Pera nije izgledao ravnodušan ali nije ni pokazao neko veliko interesovanje. Dragana se razocarana vratila unutra i rekla kako bi rado potucala Peru kako niko nije. Rekla sam joj da saceka u redu jer je to ipak prva kita koju sam videla i da bi red bio da ga prvo ja probam. Nasmejale smo se na to i otišle u kucu.
Dragana je morala da se vrati u grad sledeceg dana. Njena majka je zvala i rekla da mora da se javi na fakultet gde je trebalo da pocne da radi kao asistent. Razmišljala sam malo da li da odem sa njom ali sam odustala. Kao što sam rekla Jasminu tih dana nisam podnosila i bila je to dobra prilika da na miru spremim ispit koji me je cekao. Dragana je otišla a ja sam kao nešto ucila i muvala se po kuci. Negde oko osam uvece sam pocela da ucim ozbiljno i stala tek negde oko dva posle ponoci. Skinula sam se i istuširala i legla mrtva umorna. Mislim da sam zaspala istog sekunda. Probudila sam se u mracnoj sobi nemajuci ni najmanju predstavu koje je doba. Pre spavanja sam spustila roletne do kraja tako da nisam mogla da vidim da li je dan ili noc. Okrenula sam se i pogledala na digitalni sat na nocnom ormaricu. Bilo je tek pola sedam ujutro. Pored sata sam videla dildo koji smo Dragana i ja koristile, osvetljen slabom svetlošcu brojeva. Uzdahnula sam setivši se koliko nam je uživanja nacinio i polako u glavi sve ponovo preživljavala. Bradavice su mi se ubrzo ukrutile i ja spustim ruku do svog picica. Bila sam potpuno gola što ti je poznato, pošto znaš da volim da spavam bez ijednog komada odece ne sebi. Klimnuo sam glavom na to i Jelena je nastavila. Pocela sam da se dodirujem i ubrzo smestila srednjak u picic. Nije prošlo mnogo kada sam mu dodala i kažiprst. Pocela sam da stenjem sve glasnije i sve sam jace stiskala svoje sise. Bližila sam se vrhuncu i brzo sam ukljucila stonu lampu, sa prstima duboko u sebi. Dohvatila sam dildo i smestila ga umesto prstiju u moju uzavrelu picku. Pocela sam da radim njime i presekla se od straha kad sam cula glas iza sebe.
“Mislim da imam šta ti treba Jeco.”
Trgla sam se i poskocila na krevetu vadeci dildo i ugledala Peru na vratima. Zaneta ucenjem potpuno sam zaboravila da zakljucam vrata predhodne noci. Posledica toga bio je Pera koji je preda mnom skidao radnicki kombinezon i gace.
“Cekaj. Ne kapiram kako ga nisi ranije videla.”, rekao sam.
“Pa zato što se vrata spavace sobe nalaze sa leve strane uzglavlja kreveta. Na zidu sa moje desne strane je prozor, a ispred je plakar. Kada sam ukljucila lampu Pera je bio na dovratku i posmatrao me kroz odškrinuta vrata. Od svetlosti koju je lampa bacala prema meni nije bilo šansi da ga vidim.”
“Ok. Nastavi.”
Dakle, njegova uzdignuta kurcina je prosto poskocila dok je skidao gace i jednostavno nisam mogla da skinem oci sa njega. Za tili cas je bio potpuno go i popeo se na krevet. Svetlo lampe je palo na njegov palamar i tek tada sam ga u celosti videla. Bio je velik. Jako velik. Procenila sam brzo, koliko sam mogla u tom trenutku, oko dvadeset i pet centimetara, možda i veci. Debeo, sa velikim ružicastim glavicem, obavijen žilama i malo povijen na dole. Pera nije gubio vreme. Kako sam samo nešto nevezano zamuckivala povalio me je, zadigao mi noge onim njegovim snažnim rukama i sa lakocom mi ga smestio pošto sam bila sva mokra. Uhvatila sam ga rukama oko struka i zabila mu nokte u slabine. Gotovo sam ostajala bez daha kada god bi mi ga nabio do jaja i tek tada sam u potpunosti shvatila Draganu kada je rekla da joj kurac ništa ne može zameniti. A to je bio prvi koji sam u svom životu videla, što me je dodatno palilo. Osecala sam ga u celoj dužini i stenjanjem propratila svaki njegov nalet. Pera je postajao sve žešci i sve silovitiji. Baš onakav kako volim.
“Izvuci te nokte iz mene… Nemoj da me žena provali….”, rekao je dahcuci.
Poslušala sam ga i on mi smesti svoja dva prsta u usta. Sisala sam ih dok me je i dalje tucao u jakom tempu. Uhvatio me je cvrsto za sise i stisnuo ih. Gotovo kroz jecaje sam ga bodrila.
“Tako…. Jakooo…. O daj mi ga… O da… Jakoo… Tuuuu…”
Prebacio mi je desnu nogu u levo i legao iza mene ne vadeci ga. Obuhvatio mi je nogu rukom, podvukao je iza mog kolena i grubom, velikom šakom me uhvatio ispod brade. Cvrsto me je stisnuo i poceo još silovitije da me tuca. Ponovo su mu prsti bili u mojim ustima i svršila sam uz glasne krike prigušene njegovom rukom. Izašao je iz mene, opkoracio me, obuhvatio moju glavu rukama i smestio mi kurac u usta. Sisala sam ga malo, jer ga je brzo izvadio, uhvatio ga u korenu i poceo njime da me pljeska po ustima, obrazima i da razmazuje sokove iz mog picica po mom licu. Smestio mi ga je ponovo u usta, držeci me i dalje za kosu i osetila sam kako taj veliki glavic prolazi kroz moje krajnike. Izvadio ga je kad sam se zagrcnula i odmah ga vratio.
“Progutaj ga Jeco.”
Koliko god da sam se trudila nisam mogla. Jednostavno bio je prevelik. Pera je videvši da od gutanja nema ništa privukao moje usne svojim jajima i ja pocnem da ih ližem, potpuno prepuštena toj silovitoj jebacini. Ponovo mi je smestio tu batinu u usta, najdublje do tada. Iako sam grcala uživala sam u njegovoj tvrdoci i ustima napunjenim tim ogromnim kurcem. Izvadio ga je, udario me je glavicem po usnama nekoliko puta i okrenuo me na stomak. Pljesnuo me je po desnoj guznoj polutki oštro dva puta, postavio me u kuceci položaj i sjurio mi ga do jaja istovremeno me pljesnuvši najjace do tad. Vrisnula sam kratko primajuci ga i nastavila kada je uhvatio tempo. Tucao me je tako žestoko da sam se vrlo brzo ispala iz položaja u koji me je postavio i legla na krevet potrbuške. Pljeskao me je po guzi takvom silinom svojom žuljevitom rucerdom da sam vrisnula svaki put kada je to ucinio. Imala sam utisak da bi sve podnela nataknuta na tu kurcinu kojom me je razbijao i ponovo me dovodio do orgazma. Spustio je svoje ruke na moje slabine i pritisnuo me snažno na dole prodiruci najdublje do tada. Pocela sam da svršavam kada me je uhvatio cvrsto za kosu na temenu i povukao mi glavu ka sebi. Vrištala sam kao izbezumljena i negova ruka se spustila odozgo preko mog lica, a tri prsta su mi završila u ustima. Urlala sam i tresla se celim telom, dok se u kratkim trzajima nabijao u mene svom silinom. Grubo je gurnuo moju glavu unapred i ja zaronim lice u jastuk. Vrhunac mog orgazma ispratila je kiša udaraca šakom po mojim guzovima. Legao je preko mene pritiskajuci me svojom težinom i punio me spermom, nabijajuci ga polako. Smestio mi ga je do jaja i kružio kukovima istresajuci poslednje kapi. Nekoliko sekundi kasnije izašao je iz mene i legao na leda. Okrenula sam se ka njemu i zabezeknula se videvši da mu kurac štrci u vis u punoj snazi. Jednostavno nisam mogla da poverujem svojim ocima. Nije prošlo ni dva minuta od kako je svršio a bio je ponovo spreman.
“Šta gledaš Jeco?”, rekao je, “Oliži ga i penji se.”
“Jebo te šta si ti?”, upitala sami dalje zacudena prebacujuci se u sedeci položaj kako bih bolje videla tu batinu, “Jebeni King Kong?”
“King kurac za tebe.”, odgovorio je i nasmejao se. “Ajde sisaj ga.”
Uhvatila sam ga u korenu i pocela da ga obradujem. Lizala sam sa njega svoje sokove pomešane sa njegovom spremom i ponovo se napalila. Uzjašila sam ga okrenuta mu ledima i pocela da se nabijam na tu neumornu batinu. Ponovo sam cvilela od užitka i štipkala svoje bradavice kružeci kukovima svaki put kada bi se spustila do njegovih jaja, koje sam milovala slobodnom rukom. Ocigledno mu se to nije mnogo svidelo, pošto me je povukao za kosu prema sebi i poceo da me jebe u suludom tempu. Pljesnuo me je par puta po picicu i uhvatio me za sise. Stiskao ih je svom silinom i tucao me kao ludak. Spustio je ruke sa mojih sisa i iskoristila sam taj trenutak da se nagnem napred oslonivši se rukama o dušek izmedu njegovih nogu. Ponovo sam pocela da kružim kukovima u nameri da ga usporim malo, pošto me je vec tada potpuno rasturio. Nisam provela ni pet sekundi u tom položaju kada me je uhvatio za sise povukao unazad. Ubrzao je tempo ali ne kao prvi put. Bilo je nešto sporije. Gurao mi je svoje prste u usta, stiskao mi sise i tucao me kao mašina. Uspela sam ponovo da se odvojim od njega i oslonim se rukama napred. Nabila sam se par puta i osetila njegove prste u mojoj kosi na potiljku.
“Pa gde ceš Jeco? Smiri se vec jednom…”
Povukao me je ka sebi i ponovo me razbijao u brzom tempu.
“Ne mogu… Ne mogu tako… Rasturio si me… Pusti me napred…”, uspela sam nekako da progovorim stenjuci. Tada me je pustio i ja zauzmem položaj u koji sam bezuspešno pokušavala da se postavim. Ni tog puta nije dugo trajalo. Povukao me je za kosu prema sebi u trenutku kada sam osetila dolazak novog orgazma.
“Ne proseravaj se Jeco… Kod mene se zna ko koga jebe…. A ja jebem tebe… I ima da te ubijem od kurca…”
I izgledalo je kao da zaista namerava me ubije jebacinom. Stavio mi je prste leve ruke u usta dok me je desnom besomucno vukao za kosu. Svoje vlažne prste je spustio do moje razvaljene picke i ugurao prvo dva, zatim i treci prst, sve vreme me razbijajuci kurcinom u ludackom tempu. Vrištala sam i grcila se u orgazmu kakav davno pre toga nisam doživela. U jednom trenutku sam pomislila da ce mi pocepati picic tom rucerdom. Odgurnuo me je sa sebe kada sam svršila i ja kleknem na krevet zadihana, u nameri da mu posisam kurac i napokon ga izbacim iz stroja. Sagnula sam se ka njemu ali me je uhvatio rukama za glavu i grubo gurnuo preko sebe ne drugu stranu kreveta. Okrenuo me je na stomak i raširio mi noge. Razmaknuo mi je guzove i ja osetim kako mi njegov veliki glavic pritiska anus. Ugurao ga je polako dok sam ispuštala bolne jecaje i molila ga da bude pažljiv. I bio je, bar ispocetka. Osetila sam kako mi se anus širi i popušta pod njegovom težinom i kako prodire sve dublje. Bolelo me je iako sam bila sva vlažna i bez obzira na to što mi je guza dobro razradena. Jecala sam i cvilela ispekidano i odahnula pomislivši da je smestio celog u trenutku kada je stao. Povukao se malo unazad i poceo da me tuca svom silinom zabijajuci ga taj put zaista do kraja. Zavrištala sam osetivši kako još polovina onoga što sam mislia da je ceo prodire u mene i skupila noge pokušavajuci da mu onemogucim pristup. Nije mnogo vredelo. Uhvatio me je za kosu, zabio mi glavu u jastuk i poceo da me tuca kao izbezumljen. Jedva sam se navikla na njegove nalete. U jednom trenutku su mi iziritrana creva umalo popustila i zaista ne znam kako sam se uzdržala. Najednom smo ležali na svojim bokovima, što mu je omogucilo da me tuca nabijajuci se duboko. Njegova velika jaja su udarala po mom picicu. Napokon mi je pustio kosu ali je poceo da me povremeno pljeska po guzi. Urlikala sam kao u agoniji i nekoliko sekundi kasnije ponovo svršila. Izašao je iz mene i postavio me popreko kreveta da ležim na stomaku. Iako su mi noge bile skupljene opkoracio me je i sa lakocom ga ponovo smestio u razvaljeni anus. Ponovo su mu ruke bile na mojim slabinama i stiskao me je na dole. Cinilo mi se da kada god promenimo pozu prodire sve dublje. Uhvatio je ritam i imala sam osecaj kao da mu kurac nema veci hod od jednog centimetra. Kao da je konstantno celom svojom dužinom u mom dupetu. Moji krici su tada licili na kuknjavu mentalno poremecene osobe. Mislim da u tim trenucima uopšte nisam vladala sobom. Nekoliko minuta kasnije, kada sam pomislila da cu ponovo svršiti, izvadio ga je i uhvatio me za kosu. Nakrenuo mi je glavu stranu i stajao je iznad mene. Bila sam izmedu njegovih nogu, levom me je držao za kosu a desnom drkao svoju kurcinu. Zinula sam i docekala mlazeve vrele sperme svojim jezikom. Poprskao me je po celom licu otresajuci svoju batinu iznad mene. Smestio mi ga je u usta i ja ga posisam do poslednje kapi. Sišao je sa kreveta i poceo da se oblaci. Ostala sam ležeci na stomaku, potpuno razbijena i dahtala umazana spermom i prekrivena znojem. Noge su mi bile raširene i nisam se usudila da ih skupim. Picic mi je brideo a cmaric mi bio prosto užaren. Posle sam videla da su mi guzovi potpuno crveni od njegovih udaraca.
“Gde ti je drugarica?”, upitao je.
“Otišla je kuci.”
“Tebi Jeco viri kurac iz ociju ali njoj…. Cim sam je video znao sam da je kurvetina. Zovi je da dode da i nju prodrndam ko tebe.”
“Nema šanse. Javi se kad dodješ veceras. Još se nisam tucala u štali i htela bih to da probam.”
“Racunaj da ceš biti jebana. Vidimo se veceras.”
“I jel bilo u štali?”, upitao sam.
“Naravno. Tucali smo se svakog dana u više navrata dok se nisam vratila kuci. Pera je veoma potentan tip.”
“Ne sumnjam. Hajde dalje. Siguran sam da nije još kraj.”
“Nije. Ali je blizu.”
Jelena je otpila malo vina gledajuci me preko caše pravo u oci. Držala je cašu u ruci i nije progovarala. Cekao sam je da nastavi i zapalio cigaretu. Cinilo mi se kao da okleva, mada u tom trenutku nisam shvatao zašto. Spustila je cašu, oslonila se laktovima o sto i nagnula se prema meni kao da želi da mi kaže nešto u poverenju.
“Moram da ti priznam da od onog dogadaja u podrumu nisam prestala da mislim na seks sa više muškaraca odjednom. Bez obzira na ružan pocetak one orgije smatram da je to jedno od najlepših iskustava koje sam doživela.”
“Neceš verovati ali uspeo sam to da shvatim.”, rekao sam ironicno.
“Znam.”, nasmešila se, “Nisam pokušavala to da ponovim ali se desilo kada sam se najmanje nadala. Samo što je tome predhodilo ostvarenje jedne od mojih najvecih fantazija.”
“Iznenadi me. Koja je u pitanju?”
“Seks na javnom mestu. Oduvek sam želela da se tucam sa nekim negde gde me mogu videti.”
“I gde se to desilo?”
“U bioskopu. Dragana i ja smo se dogovrile da odemo u bioskop, neki erotski triler se prikazivao, zaboravila sam koji, a nije ni bitno. Zanimljivo je da sam te veceri obukla onaj donji veš koji sam kupila kada smo bili na letovanju u Španiji. Znaš da ga nikada nisam nosila osim te veceri.”
Secao sam se savršeno o cemu je pricala. Bio je to komplet od tangi i grudnjaka. Ono što ih je cinilo neudobnim bile su male, crne kuglice koje su bile nanizane na konac kojim su se mogli cistiti zubi. Ti koncici sa kuglicama pridržavali su male trouglove crne, providne tkanine, koji su joj jedva prekrivali bradavice i picic. Jelena se žalila tokom veceri da joj jedna od kuglica draška anus dok hoda i ulazi u njega kada sedne.
“Bilo je hladno te veceri i duvao je jak vetar, pa sam obukla uske, crne, kožne pantalone, neku belu majicu i kratku crnu perjanu jaknu. Na nogama sam imala one crne, duboke cipele na visokim štiklama, i kratke crne sokne. Cupkala sam isped bioskopa cekajuci Draganu kojoj je mobilac bio nedostupan i na kraju ušla nadajuci se da ce se ipak pojaviti. Negde pred sam pocetak predstave iza mene su sela dva tipa. Bilo nas je svega dvadesetak u sali, tako da su mogli sesti bilo gde. Iza nas nije sedeo niko. Svetla su se pogasila i film je poceo. Nije bio ništa posebno ali je bio nabijen scenama seksa i kako je vreme odmicalo bila sam sve napaljenija. Prekrštala sam noge i uzdisala uspevši da tim pokretima nogu jednu od kuglica smestim u cmaric. Tokom jedne žestoke scene seksa na platnu spustila sam ruku izmedu svojih nogu, osetivši kako mi prve kapljice kvase onu tanku tkaninu. Ne znam da li su tipovi tada provalili šta radim. Predpostavljam da jesu, jer mi se onaj sa moje desne strane obratio.
“Je li ti zabavan film mala?”, šapnuo je.
“Nemaš pojma koliko.”, odgovorila sam šapatom.
“A je li ti ovo zabavno?”, upitao je ponovo i smestio mi vlažan prst u uvo. Nisam se pobunila, naravno, samo sam zabacila glavu unazad. Bilo je to poput varnice koja me je potpuno zapalila. Radio je prstom po mojoj ušnoj školjci, povremeno ga vadio da bi ga liznuo i nastavio. Nekoliko sekundi kasnije smestio mi je srednjak u usta i ja pocnem da ga sisam, dok je drugi zavukao ruku pod moju majicu i stiskao mi bradavicu. Raširila sam noge, raskopcala panatalone i zavukla svoj srednjak u uzavreli picic. Nekoliko minuta kasnije obojica su preskocili stolice u mom redu seli kraj mene, sa svake strane po jedan. Ustala sam i hitro cucnula izmedu njih. Otkopcali su svoje šliceve i njihove nabrekle batine mi se nadu u rukama. Sisala sam ih naizmenicno i gorela od želje da se netaknem na njih. Problem je bio što nisam bila u suknji vec u pantalonama i mozgala sam kako da ih skinem. Prvo sam izula levu cipelu i nekako izvukla levu nogu iz nogavice. Prebacila sam je u desno, sklonila one tangice u stranu i uzjašila tipa sa moje leve strane. Osecala sam kako prodire u mene i tiho stenjala uživajuci u trenutku. Pomisao da može da nas vidi bilo ko od posetilaca samo ako se okrene bio je fantastican. Tip mi je zadigao majicu i sklonio one male trouglove sa bradavica. Stiskao mi je sise i grickao bradavice dok sam ja drkala drugom i nabijala se na kurac radeci kukovima. Orgazam koji je usledio pretio je da postanem glasnija nego što bi u tom trenutku trebalo, pa sam zagrizla spuštenu kapuljacu tipa kojeg sam jahala, kružeci kukovima na njegovoj batini kao sumanuta. Nekoliko sekundi posle mog orgazma svršio je i on. Napunio me je spermom i zagrizao mi sisu do bola. Jedva sam se uzdržavala da ne vrisnem i cvrsto sam ga zagrlila levom rukom sva u grcu. Odvojio je zube od moje sise i ja se opustim, spremna za još tucanja. Kako nisam iz ruke puštala kurac onog drugog, samo sam se prebacila kod njega, produžujuci moju fantaziju. Drugi me je cvrsto uhvatio za guzove i širio ih dok sam se ja nabijala na njegov tvrdi, i nešto veci palamar od onog pored. Svršila sam još dva puta dok nisam osetila kako me i on puni semenom. Sišla sam sa njega i vratila se na svoje sedište zadihana. Iz torbe sam uzela papirnu maramicu, raširila je i sela na nju puštajuci da njihova sperma iscuri iz mene. Obukli smo se a film se približio kraju.
“Hocemo li na pice posle?”, upitao me je onaj sa leve strane.
Odgovorila sam da nemam ništa protiv i nekih desetak minuta kasnije film se završio. Na izlasku smo se predstavili jedno drugome. Jedan se zvao Jankoi koliko sam shvatila bio je policajac, a drugi Ognjen, skraceno Ogi. Sela sam na zadnje sedište njihovo auta i pošla sa njima na pice. Pitala sam ih gde idemo, na šta je Janko rekao da idemo kod nekog njihovog drugara. Stigli smo do neke kuce u predgradu i ušli. U dnevnoj sobi sedela su cetiri tipa i cugali pivo. Prostorija je bila prilicno mala i zadimljena. Sela sam na neki rasklimani trosed i Janko me upozna sa ostalima. Zaboravila sam imena tih ostalih likova. Mislim da se tip u cijoj smo kuci bili zvao Zoran. U stavri skoro sam sigurna u to. Neko mi je dodao cašu sa pivom i otpila sam malo. Janko je poceo da me spoada tu pred svima i nije mi se to svidelo pa sam mu rekla da prestane.
“Ajde Jelena nemoj da se foliramo ovde. Pre pola sata smo te tucali u sred bioskopa a sad mi se tu prodaješ kao neka fina riba.”
U prostoriji je nastala tišina i svi su me istog trenutka pogledali. Janko mi je izvadio cašu iz ruke i uhvatio me za ruku. Ustao je i rekao:
“Hajde sa mnom malo.”
Pošla sam sa njim do spavace sobe i on zatvori vrata za nama. Zgrlio me je i poceo da me ljubi. Htela sam da se tucam sa njim, nisam se ni malo dvoumila oko toga, i uzvrcala sam mu poljubcima. Zavukao mi je ruku u pantalone i njome uhvatio vrh tangi. Povukao ih je na gore i one kuglice mi se nadu u izbrijanom picicu draškajuci mi klitoris. Skinula sam majicu i grudnjak, a pantalone su mi bile oko kolena kada me je oborio na krevet. Skinuo mi je cipele, i pantalone otavivši mi one crne sokne na nogama. Otvorio je vrata plakara izvadio jednu kravatu i par lisica iz džepa svojih farmerica. Stavio mi je lisice tako da su mi ruke bile napred i vezao jedan kraj kravate za lanac izmedu njih. Povalio me je na krevet i vezao drugi kraj kravate za konstrukciju kreveta iznad moje glave. Opkoracio me je i stavio mi kurac u usta. Nikada do tada nisam bila vezana tokom seksa i taj novitet me je dodatno palio. Sisala sam ga takvom silinom da nisam prepoznavala sebe. Njegovi prsti su bili u mom picicu i radio je njima brzo i žestoko. Zadigao mi je noge na svoja ramena i poceo da me tuca tako silovito da sam vrištala od zadovoljstva, zatežuci onu kravatu iznad moje glave. Svršila sam uz krike koji su se prolamali prostorijom, koju su od dnevne sobe delila samo jedna vrata. Janko je izašao iz mene i ponovo me opkoracio zabijajuci mi kurac u usta, puneci ih vrelom spermom. Progutala sam sve i isisala ga od poslednje kapi. Ustao je sa kreveta, navukao gace i pantalone i izašao, ostavljajuci me vezanu na krevetu. Posle njega su poceli da ulaze. Prvo neki mršavi tip kojem sam zaboravila ime. Okrenuo me je na stomak, legao preko mene i smestio mi ga od nazad. Tucao me je dobro i ponovo sam svršila. Ono što me je zacudilo bilo je što nije svršio po meni vec u cašu koju je poneo sa sobom. Ostavio je na nocnom ormaricu sa svojom spermom u njoj i izašao. Vec tada mi je bilo jasno šta nameravaju. Sledeci su bili Zoran i još jedan tip sa njim. Uzjala sam Zorana i sisala kurac tom drugom i dalje vezana lisicama i onom kravatom. Zoran je imao veliku kurcinu i jahala sam je stenjuci osecajuci je svom dužinom. Onaj drugi se odvojio od mene i pokušao da mi ga smesti u guzu. Prestala sam sa jahanjem i nagnula se malo unapred kako bi mu olakšala pristup. Posle nekoliko neuspelih pokušaja sjurio mi ga je u picic pored Zoranovog. Zavrištala sam iznenanadena i posle nekoliko sekundi shvatila da nema nameru da ga vadi. Osecaj je bio fascinantan i svršavala sam u serijama, mlateci glavom i vrištala najglasnije do tada. Neki od tipova je ušao u sobu i popeo se na krevet. Uhvatio me je za kosu na temenu i smestio mi kurac u usta, verovatno da priguši moje vrištanje. Nataknuta na tri kurca odjednom potpuno sam poremetila pamecu. Orgazmi su me potresali poput strujnih udara. U jednom trenutku sam osetila žaljenje prema svim onim ženama koje tako nešto nisu probale i bila sam spremna na sve od tog trenutka. Onaj tip je izašao iz mene ostavljajuci me da jašim na Zoranovoj batini. Stao je na krevet sa moje leve strane i naizmenicno sam sisala njemu i onom drugom, bodreci ih da nastave da me tucaju. Onaj desno me je uhvatio za glavu i poceo ozbiljno da me tuca u usta. Njegov glavic mi je prolazio kroz krajnike kada sam cula kako još neko ulazi u sobu i penje se na krevet iza mojih leda. Tip sa leva je svršavao u cašu koju je podigao sa nocnog ormarica.
“Budi mirna malo.”, rekao je i raširio mi guzove. Pljunuo mi je na anus i razmazao pljuvacku svojim glavicem.
“Tako. Još malo napred.”
“O da.”, rekla sam zadihana, “Daj mi ga u guzu, daj mi…”
Smestio ga je polako i ja zastenjem, tražeci ga celog. Tip me je uhvatio za kosu obema rukama i sjurio ga koliko god je mogao. Polako su hvatali ritam i bivali sve bolji i prodirali su sve dublje.
“Tako…”, vikala sam, “To… Jako….”
“Dajte joj ga. Sad je razvalite.”, govorio je tip koji mi je kurcem bio zapušio usta i nekoliko sekundi kasnije ga ponovo smestio izmedu mojih usana. Sisala sam mu povremeno na sekundu hvatajuci vazduh i svršavala potpuno mokra od znoja. Zoran i lik od nazad su me tucali fantasticno. Bili su sjajno uigrani i jedino što sam trebala da radim bilo je da im se prepustim i uživam. Tip kojem sam sisala me je uhvatio za kosu i zabijao mi ga do krajnika. Orgazam koji sam tada doživela je bio toliko jak da sam se nekoliko sekundi tresla celim telom i drhtala dok je jenjavao kao prut na vetru. Tip ga je izvadio iz moje guze i dodao svoju spermu u cašu. Jahala sam još malo Zorana dok me nije skinuo sa sebe i dodao svoju spermu u cašu. U tom trenutku su sva šestorica bila u sobi sa mnom, a Ogi mi je skinuo lisice sa ruku. Pokušala sam da se uspravim ali me noge jednostavno nisu slušale. Nasmejala sam se i srucila se na krevet. Ogi je legao pored mene uzdignute batine i ja ga uzjašim. Radila sam kukovima kao luda dok me je tip kojem sam samo sisala do tada pljeskao po guzovima. Bio je spreman i uskoro sam osetila kako se namerava da mi ga smesti u guzu. Ucinio je to i pripremala sam se za nove orgazme ližuci više ni sama ne znajuci cija jaja ili glavic. Sisala sam kurac, ja mislim Janku, dok su me Ogi i onaj tip razbijali. Ništa me u tom trenutku nije zanimalo osim da ta orgija potraje što duže. Ponovo sam žestoko svršila i njih dvojica izadu iz mene. Caša na nocnom ormaricu se polako punila. Ležala sam ne stomaku i dahtala, potpuno razbijena. Janko me je postavio u kuceci položaj i poceo polako da me tuca u razvaljeni anus. Neciji kurac mi je dodirivao usne i pocnem da ga sisam, dok me je Janko pljeskao po guzovima.
“Dajte joj koktel dok je jebem u dupe.”, rekao je i uhvatio me za kosu na temenu povlaceci mi glavu unazad. Bila je to caša od dva decilitra i pola je do polovine popunjena spermom. Zoran mi je prstima zapušio nos i prineo mi cašu ustima. Zinula sam i halapljivo gutala sa kurcinom u guzi uz njihovo gromko odobravanje. Tucali su me posle toga uglavnom jedan po jedan i dugo je trajalo. Završili su i ostavili me u sobi zalivenu spermom i znojem negde oko dva iza ponoci. Ležala sam zadihana na boku, nogu skupljenih i savijenih u kolenima, sakupljajuci snagu da ustanem i istuširam se pre nego što krenem. Ustala sam tek nekih pola sata kasnije i otišla do kupatila. Janko me je dovezao do kuce oko pola cetiri ujutro stavljajuci mi u ruku komadic hartije sa njegovim brojem telefona. Sacekala sam da odmakne niz ulicu i bacila ga. Nisam se budila do popodneva sledeceg dana, ali sam bila više nego zadovoljna proteklom noci.”
Sedeo sam i posmatrao je. Kada bi je video na ulici nikada ne bi pomislio da je spremna na tako nešto. Pitao sam se koliko istih takvih, pristojnih, dobrih riba, radi isto ili bar mašta o tome. Nisam mogao da procenim ali sam bio siguran da ih nije malo.
“Hocemo li da krenemo?”, upitala me je.
“Da. Samo da platim ovo. Je li to kraj?”
“Ima još jedna ali tu cu ti ispricati dok se budemo vozili.”

Nema komentara:

Objavi komentar