petak, 27. svibnja 2016.

Prof. matematike

Lezali smo u kadi. Daa dobro cujete. Ja i moja profesorica matematike. Slucajno sam se nasao da joj donesem knjige koje je zaboravila u skoli a ona me je pozvala u stan i tako je ova erotska prica a i ovako dobar pornic poceo.
–        Skini se Janko i dodji – rece mi dok je lezala u kadi moja seksi prof. Matematike
Kao robot skinuh majcu, farmerice i patike ali mi ona pokaza rukom i boskerice da uklonim. Okrenuh se, skinuh bokserice i pokrih kurac rukama i udjoh u kadu
Dok smo lezali, nisam mogao a da ne gledam njene okrugle savrseno izvajane sise sto je ona i primetila. Onda uhvati moju glavu i zagnjuri me u njih. Smejali smo se ali meni je tu vec kurac poceo da se budi. Kada je ustala iz vode kao da sam ugledao izvajanu boginju. Savrseno oblikovano telo, bez grama celulita sa izrazenim kukovima i cvrstim sisama, duge kose..san. Bas sam takve cure zamisljao dok sam drkao.
Izadje iz kade, okrenu se i rece
–        Izadji i ti, idemo u sobu.
Ustadoh i ja iz kade kad ona ugleda moj nabrekli kurac koji se ustremio u vis. Bacila je onaj frotir na ivicu kade, sela na njega a onda me scepala za ud, koji joj je bez lazne skromnosti popunio saku.
–        Decko, sto si napredan – rece pa
uze tus, podize moj kurac, zaguli kozicu i poce toplom vodom da prska mosnice. Bilo je fantasticno.Tako nesto nikada nisam doziveo. Bio sam malo nervozan sto je i normalno. Ipak sam sa mojom profesoricom. Govorila mi je da se opustim, da ce mi ona pomoci dok mi je vec tada drkala kurac. Cucnu, i usnama ovlazi glavic a sledeceg trenutka vec joj je bio do grla. Tako je prijalo, profesorica je radilo to tako iskusno, videlo se da ima iskustva sa kurcem.
–        Mmm mumlala je dok je gutala kurac – kako je lep, isto kao i ti
Osetila je da mi dolazi. Izvadila je kurac iz usta i uzela ga u desnicu i ubrzala. Htio ne htio ja sam moras svrsiti. Kurac mi je bio u ravni sa njenim sisama kada je pocela da strcka sperma po njenim grudima. Prtisla ga je njenim sisama. Drzala ga je tako i oblizivala glavic povremeno uvlaceci u usta i izazivajuci trzaje.
–        Bio si dobar Janko, pun si snage i sperme..
Bio sam u transu..
–        Hoces i ti meni da pomognes da lepse zaspim – rece mi profesorica aludirajuci na dobro lizanje..

Nema komentara:

Objavi komentar