četvrtak, 21. kolovoza 2014.

Prvo iskustvo - I dio

Dok je u kuhinji pripremala veèeru prišao sam joj i kao sluèajno pitao bi li htjela da joj masiram noge.
Mmmm…može, zašto ne. Poslije veèere, kad ti otac doðe doma», dodala je ne gledajuæi me u oèi.
Vratio sam se u svoju sobu sa žestokom erekcijom od samog razmišljanja o tome.
Kao što je rekla, kad smo poveèerali i sjeli se pred TV, nije dugo prošlo da me zamoli da je masiram.
Ni sam ne znam zašto, ali nisam se prvo okrenuo prema njoj i pogledao je, veæ prema tati. Netremice me gledao i vrlo ozbiljnim tonom rekao, «Sine, pazi kako masiraš majku!»

«Da, tata», skrušeno sam odgovorio. Neizmjerno sam ga poštovao.

Podigla je suknju malo iznad koljena i tada mi je nešto palo na pamet, «Mama, da ti izmasiram stopala sa onim parfimiranim puderom?»
Nasmijala se, «Super si se to sjetio, odi po njega, Alen.»
Otrèao sam u kupaonicu i vratio se pored majèinih nogu.
Puder je stvorio neki svilenkasti i vrlo senzualni sloj izmeðu mojih dlanova i njene kože
Poèeo sam kod samih prstiju, mazio sam joj svaki posebno, uvlaèio se jagodicama na ona osjetljiva mjesta, zatim prelazio po središtu tabana. Tamo sam jaèe pritiskao, gurao palce da je dobro prokrvim, pa klizio sve do koljena i one osjetljive, meke kože iza njih.

Mama je potpuno opuštena žmirila. Otac se pravio da nas ne vidi i gutao svoje novine. Bio je to idealan trenutak da vidim mogu li preæi liniju koljena. Jednostavno sam kliznuo rukom i zaustavio je na unutarnjoj strani majèinog bedra.

Lice joj je i dalje bilo jednako relaksirano, jedina promjena bila je neznatno širenje nogu. Ponovio sam nekoliko puta kretnju, svaki put po centimetar višlje, no dalje od toga nisam se usudio.

Za nekoliko minuta mama je otvorila oèi i blago me pogledala, «Možeš prestati, dušo. Bilo je baš fino, hvala ti. Imaš zlatne ruke, Alen. Eh, da svaka starka ima takvog sina!»

«Ma daj, pa nisi ti nikakva starka, mama. Izgledaš bolje od cura iz moje gimnazije….», stidljivo sam propištao.
«Joj, koji gospodin! Hvala ti maco», cvjetala je od komplimenata. «Kad si se veæ tako ispraksirao moga bi mi koji put i leða izmasirati, kièma me užasno boli. Al nije ti nezgodno, tako na podu? Hahaha…ja æu se sva
smekšati, a ti æeš mi se na kraju ukoèiti!»
Pogledala je tatu. «Dino, koliko je ono koštao onaj stol što smo ga vidjeli neki dan?»

‘Stol za masažu’, pomislio sam dok je govorila. ‘Koji smo vidjeli’, èinilo se da oni to doživljavaju ozbiljnije nego što sam mislio. Toliko ozbiljno da su obilazili duæane s medicinskom opremom…

«Ma… šta ja znam sad toèno. Nije bio skup, odgovorio je gledajuæi u strop kao što to uvijek èini kada se
pokušava neèeg sjetiti ili raèuna. «Hoæeš da ga idem uzeti? Koliko je sad sati…»

«Pa ako Alena ne smeta da to svaki dan tako…O njemu ovisi…», pogledala me.
Brzo sam izvalio, «Ma ne, naravno da ne!» Uopæe nisam pošteno razmislio.

Otac je opet progovorio, «Majka ti to planira veæ par dana… Išli smo u srijedu poslije doktora vidjeti gdje se to uopæe kod nas prodaje. Ma, ima èuda za te stvari… I moju majku je kièma stalno klještila. Ti bi, kad ti veæ ide, mogao pomoæi s tim. Opustiti majku…sine.»

«Nema problema, rekao sam da mi je to skroz ok raditi… To su oni sklopivi…?»

«Da, da…nešto ko daska za peglanje. I odlièno izgleda u duæanu. Pokazali su nam kako se slaže, a kad ga ne
koristiš ne smeta to ništa u prostoru, sklopiš ga s tim nekim kopèicama i uredno stane pod krevet.»

«Onda ga uzmite, ja sam za.»
Te noæi u krevetu mozak mi je radio prekovremeno. Skroz me izbezumljivalo masiranje maminih nogu…i onda, odnikud se sjetili da æu je još više dodirivati. Mislim, masirati. Morao sam ga smjesta izdrkati.

Za par dana pred našom kuæom zaustavio se bijeli kombi i unijeli su stol. Izgledao je zbilja profesionalno sa
onim preèkama za noge. Gornja ploha bila je obložena tankom spužvom koja mi se èinila pomalo neudobnom.
Ok, vidjet æemo kako æe to izgledati…
Poslije veèere pomogao sam tati da ga složi, tamo u dnevnom boravku, pred kauèom. Mama je skinula šlape i legla se na njega odjevena u suknju i bluzu.

Ovako položenoj bolje sam joj mogao gledati obris tijela, a naravno i kretati se oko nje.

Tata se zadovoljno zavalio u svoju fotelju i gledao nas.

«Kako sad, mama?»
«Pa…. Mogao bi krenuti od leða. Prvo ramena…onako dobro mi ih razradi i sve do struka. Onda preðeš na noge, zadigni sam suknju koliko treba, sine.»

Polagano sam je zagrijavao kružnim pokretima. Materijal mamine košulje bio je prilièno gladak tako da sam i preko njega osjetio kako joj se meso nabire pod mojim prstima. Tata je prestao obraæati pažnju na nas i udubio se u svoje èitanje.

Kada sam dovršio ramena spustio sam se na struk. Obzirom da me tako okrenuta na trbuh nije mogla vidjeti, pasao sam joj po guzi. Nije se bog zna šta vidjelo, no nekako sam uspio spojiti kockice. Imala je prilièno veliko dupe, savršeno okruglih i fino razmaknutih guzova. Ta raskoš naglo je prestajala u struku, a s donje strane, gdje su joj se polutke spajale s nogama bila je èak i vitka. Kurac mi se u trapericama smjesta napeo.

Pravio sam se da je to u sklopu masaže, pa sam na donjem dijelu kième prstima prešao na guzu. Èinilo se da joj nije smetalo.

Za taj prvi put nisam htio forsirati, zato sam se povukao natrag na ramena i obišao je. Stajao sam u takvom
položaju da mi je kurac stajao toèno pred njenom glavom. Imao sam erekciju koju je morala zapaziti, no èelo joj je bilo prisloljeno na nekakav jastuèiæ tako da me uopæe nije mogla vidjeti.

S tog mjesta rastezao sam ruke po cijelim leðima. Zamišljao sam si da mi kurac viri iz šlica, ovakav kameno
tvrd, i da joj ga nabijam u usta dok je masiram. Od toga mi se stvrdnuo do svršavanja pa sam se za svaki sluèaj premjestio s boène strane stola. Mislim da mi se i èelo oznojilo, ili me to probijala temperatura.

Sva sreæa da su ti masažni stolovi toliko visoki, da je linija kurca kod normalnog èovjeka ispod njih, i zato ga
tata, da je kojim sluèajem podigao pogled, nije nikako mogao primijetiti.
Vratio sam se na kièmu i opet drsko prislonio jagodice na vrh guzova. Nisam ništa više zašao u zabranjeni
teritorij, samo sam je dublje stisnuo, da bolje osjetim podatnost maminog ženskog mesa.

Kara mi je razvukla hlaèe u vidljivu tendu. Morao sam svršiti.
Palo mi je napamet da sam zaboravio donijeti puder za noge pa sam se imao na što izvuæi zašto odlazim. Otrèao sam u kupaonicu, brzo zakljuèao vrata za sobom i raskopèao se. Kita mi je izletila van kao pod pritiskom.
Zgrabio sam ga, zabacio glavu i snažno pumpao ciljajuæi u WC školjku (jer neæu imati vremena za èišæenje) zamišljajuæi si kako mamu jebem u guzu.

Potego sam ga možda tri puta, no jaja su mi bila tako puna da mi ga je orgazam izbacio iz ruke. Izletilo je valjda pola litre sperme koja se razlila na sve strane.
Srušio sam se na ploèice i opsovao, onako u prazno. Ne sjeæam se da mi je ikada olakšanje bilo toliko potrebno.

Na brzinu sam oprao ruke, uzeo puder i otrèao natrag. Nije prošlo ni dvije minute, shvatio sam gledajuæi sat na televizoru…

«Gdje si do sad…?», okrenula se preko ramena.

«Morao sam na vece.»
»Oh…», vratila je glavu na onaj jastuèiæ.

«Noge, dušo. Iznad koljena isto…», podigla ih je da joj suknja sama sklizne.

Odložio sam boèicu s puderom i polako srolao nabore materijala koji se nisu sami od tog pokreta povukli. Kao sluèajno, podigao sam joj suknju skoro do guze. Iako sam trebao biti sretan što se nije bunila, zapravo sam napravio sranje obzirom da je sada dupli sloj materijala prekrivao dupe.

Ipak, pogled na nogice isto nije bio za odbaciti. Krenuo sam starom metodom, elipsastim pokretima od gležnjeva prema gore.

Nisam mogao vidjeti onu prekrasnu crtu na kojoj se dupe spaja sa nogama, ali sam je zato osjetio. Prešao sam rukom po rubu maminih gaæica i taman je mislio maknuti kada je rekla, «Mmmmm….tako, tako… To je fino, sine.»

Malo me iznenadila, baš sam joj opipao guzove i umjesto da mi kaže da pazim ili nešto grublje, jasno mi je dala do znanja kako baš to želi! Ispražnjeni kurac opet je oživio.

Tata je podigao pogled s novina, «Dobro izmasiraj majku, sine!», rekao je.

«Ma dobar je, Dino…», promrmljala je u jastuèiæ. «Još mi malo noge odostraga…višlje gore…»

«Slušaj majku, mali!»

«Uh…da, oèe!»

Vratio sam ruke s maminih leða na bedra, tamo negdje kod koljena, i kliznuo gnjeèeæi kožu boje maslaca sve do guze.

Lijepo je rekla što želi; gornji dio bedara, tako da sam sada bio debelo pod suknjom s prstima na pola guzova, i snažno je zgrabio. Imala je nevjerojatno veliku, tvrdu i isprèenu guzicu.

Sljedeæih nekoliko minuta kretao sam se po toj putanji, ipak pazeæi da ne zadrem previše po dupetu. Èim bi mi srednjak zapeo za gaæice, povlaèio bi se.

Majka me tu i tamno bodrila govoreæi kako joj paše i sliène stvari, pogotovo kada sam obraðivao oko guzova. Više skoro uopæe nisam osjeæao tremu ili se na neki naèin bojao kako æe reagirati, sve je do sada išlo glatko.
Mislim, zašto ne bi prešao i na same guzove i pošteno ih stisnuo?

Opet sam bio uzbuðen u toj mjeri da mi je trebalo pražnjenje. Znao sam da æe naš veèerašnji ‘session’ uskoro završiti, pa sam tako hrabri zahvat tempirao za kraj.

Vratio sam se na mišiæe iznad koljena pa se polako, polako penjao gore, lagano stiskajuæi i gnjeèeæi meso na stražnjoj strani maminih nogu. Dlan mi je ušao pod suknju i drhtavo se penjao gore. Još samo koja sekunda i doæi æu do gaæica… Kada sam osjetio lastiku, umjesto da se povuèem, nisam se zaustavljao sve dok mi šake nisu poklopile ogromne, soène planine maminog dupeta.

Iz dlanova mi je liptao znoj, sav sam se tresao, mutilo mi se pred oèima. Èista ekstaza. I onda sam je zgrabio. Nisam kružio dlanovima, kako ovo ne bi još više djelovalo na neko drpanje i maženje, veæ sam ih mirno istim putem vratio natrag na bedra.

«Ohhhhh!», mama je poèela zadovoljno cviliti dok još nisam skroz ni napustio zonu dupeta.

Progutao sam slinu ne znajuæi dali da to shvatim kao kompliment. Ozbiljnim, umjetno smirenim glasom dodao sam, «Paše.. ?»

«Joj, da paše! Savršeno…baš ti hvala sine! Mislim da smo za danas gotovi.. Izgnjeèio si me ko tijesto.»

Masaže su se uredno nastavljale sljedeæih nekoliko tjedana, po prilici svaki drugi dan. Svako toliko zalutao bi na njenu guzicu, i to možda jednom ili dvaput, da se èini totalno nenamjernim. Nakon toga slijedili su odlasci drkanja na veceu. Bio sam siguran da ni ona ni otac nisu slutili što se zapravo dogaða kada bi nestajao na tih par minuta.

Ni ostale dnevne situacije po nièemu nisu iskakale iz normale. Jedino u tim prilikama poslije veèere, kada bi nas troje ostali sami, i otac i ja složili masažni stol, kao da nas je sve spajao naelektrizirani zrak.

Teško je reæi o èemu se toèno radilo, energija koja se javljala oko masaže sina i majke bila je teško shvatljiva ikome drugome, pa iako je sve to skupa bez daljnjega veæ opako postajalo èudno, mi smo se pravili kako se radi o najprirodnijoj stvari na svijetu.

To zakljuèujem na osnovu svojih promišljanja, jer nikada se nismo masirali pred gostima, a koliko znam ni ja ni roditelji nismo spominjali prijateljima ili rodbini što se to dogaða u našoj kuæi, gotovo svakog dana poslije veèere.

Dani su prolazili, ljeto je bilo na vrhuncu i onda je udario onaj žestoki toplinski val.

Temperature su prelazile trideset stupnjeva. Ne znam ni sam iz kojeg razloga nismo imali klimu veæ samo jednu veliku prenosnu u dnevnom boravku, ali ta je stvarala toliku buku da je nismo koristili veæ je otac za svaku prostoriju kupio jedan ventilator. Malo su olakšavali situaciju, no vlaga i vruæina bile su nesnosne, pogotovo u veèernjim satima kada bi sav taj silni beton još poèeo isijavati.

Jedno od tih vruæih veèeri tata i ja izvlaèili smo masažni stol ispod kreveta i poèeli ga montirati na njegovo staro mjesto, na kome je veæ mjesecima opsluživao majèine i moje seanse. Tata je imao bijelu košulju bez rukava i kaki bermude, a ja odrezane traperice i crnu potkošulju. Mama je nosila svoj standardni set bluze i suknje do poda.

«Oh….strahovito je vruæe», hladila se s nekim prospektom. «Sva sam ljepljiva», dodala je.
«Odi se na brzinu otuširati, Alen još nije namjestio plahtu», otac je sugerirao.

«Bravo! Odlièna ideja… Sine, za pet minuta sam natrag, donesi za to vrijeme puder.»

Za kojih 10 minuta slijedit æe najveæi šok u mom životu; mama je ušla u dnevni boravak omotana samo u plavi ruènik , a u ruci je nosila još nekoliko manjih u istoj boji. Ruènik joj je prekrivao grudi i tijelo do one donje linije guze, tako da su joj se lijepo vidjele cijele noge i bijele gornje polutke raskošnih grudi. Još je nikada nisam vidio u tako jebozovnom stanju tako da mi je kurac podivljao.

«Nevjerojatno koliko tuširanje znaèi…. Umrla bi da se nisam okupala, ovo je neizdrživo! Alen, vidiš ove male ruènike… Kad legnem na stol, jedan æeš uvuæi pod ruènik i onda ovaj veliki maknuti, tako da mi prekrije stražnjicu. Ne možeš me masirati preko odjeæe, nema smisla na 30 stupnjeva….»

Uopæe nisam bio u stanju govoriti, samo sam rukom pokušavao sakriti erekciju.

«O…ok.»

Dobro smotana u ruènik kao palaèinka, majka je legla na trbuh. Kao što je rekla, uzeo sam mali ruènik i èekao da se ona od ispod razmota, tako da mogu manevrirati pod njom.

«Samo uvuci malog pod veliki, tako da mi prekrije…», bila je naslonjena na laktove dok mi se obraæala.

Tata je malo spustio novine i pogledao me, «Tako je sine, napravi što ti je majka rekla.»

Ruke su mi se tresle pa sam, da me ne primijete, kao fol malo zaplesao u ritmu pjesme koja je treštala s
televizora.

Podigao sam ruènik s mame na mjestu gdje joj je prekivao bedra, pazeæi da ju nikako ne ogolim, i uvukao manji ispod. Nisam joj vidio ni djeliæ guze, namjerno sam zirkao sa strane kako bi ovo što radim djelovalo potpuno nedužno. Namještavajuæi joj manju krpicu nisam mogao a da prstima ne preðem po majèinoj goloj guzi. Gola, vruæa i malo orošena koža u direktnom kontaktu s prstima odmah me napalila. Kurac mi se poèeo rastezati u hlaèicama.

Stvarno sam se trudio što je bolje moguæe prekriti je s tim ruènikom, no iako nisam gledao, bilo mi je jasno da je premalen za mamino divovsko dupe, i da æe odraditi u najboljem sluèaju samo pola posla.

«Oh, jebemti!», pomislio sam. «Kako da se sad kontroliram ?!»

«Dobro je to, Alen. Sad makni veliki.»

«Pièku materinu…gotov sam. Mir, mir, mir!», srce mi je luðaèki kucalo u grlu.

Lagano sam ga gulio otkrivajuæi sve više golog tijela. Prvo srednji dio leða, onda donji, zatim se pojavio mali ruènik koji je prekrivao guzu, i to je konaèno bilo to. Bacio sam veliki na kauè zadivljeno buljeæi u fantastièan prizor predamnom.

Kada prvi put vidiš svoju skoro skroz golu majku to je slika koju želiš imati duboko urezanu u pamæenje. Ten joj je bio iznimno svijetao, bez i jedne dlaèice i vrlo gladak. Kao kod djevojèica. Sa svake strane tog savršeno ženstvenog tijela virile su lopte dojki pritisnute uz tvrdu plohu stola. Maleni ruènik nadizao se poput magiènog æilima na njenom savršeno loptastom dupetu, baš kao da æe svakog trena poletjeti nemoæan pred tako stamenim, živim organizmom kakvim se njena guza doimala.

Majka je sva bila sastavljena od oblih linija, i iz kojeg god ugla da je èovjek gleda dobio bi simetrièan pješèani sat.

Guza joj je unatoè nevjerojatnim dimenzijama zbog toga djelovala skladno, i nimalo debelo. Oèajnièki sam
želio, kao u neki izvor života, zagnjuriti lice meðu njene polutke, ali o tome, naravno, nisam mogao ni sanjati.
«E, sad æeš me moæ izgnjeèiti ko èovjek», spustila se s laktova na onaj jastuèiæ za lice.

Tata je obratio pažnju na nas, «Da, da! Ovako je puno bolje, zar ne sine? Sad æeš majku izmasirati kao
profesionalac. Isto tako to izgleda u salonima», nasmijao se dok su mu oèi veselo blještale od zadovoljstva.

Usta su mi ukoèeno stajala, onako otvorena, kao kretenima, a kurac nije mogao biti tvrði nego što je.

«Da tata…ovako je zgodnije….», da me neko pitao što sam upravo izgovorio, ne bi znao.
»Idem na vece, pa æemo krenuti, mama….»

Zgrabio sam jedan mali ruènik da prekrijem kvrgu i potrèao prema zahodu. Jednom rukom zakljuèavao sam
vrata a drugom doslovno èupao hlaèice sa sebe i izvlaèio kitu koja mi je pulsirala u dlanu. Bio je tako osjetljiv da me doslovno zabolio kada sam ga primio u ruku. Za samo nekoliko poteza zasvršavao sam cijelu kadu. Èak nisam bio u stanju ni naciljati ga u školjku.

Tada mi je postalo baš onako kristalno jasno da nemam pojma kako æu izdržati kad se vratim u sobu.

I sam pogled na nju bio je nepodnošljiv, a kad je osjetim…majko mila…
*

«Loše ti je…?», pogledala me.

«Sve ok, samo sam se morao…olakšati», odgovorio sam pitajuæi se jel sluti o kojem olakšavanju se radi.

«Onda dobro.»

Stao sam pored stola nemajuæi pojma šta da radim sa sobom i sa njom. Zaèarala me kao automobilski farovi životinju u mraènoj noæi.

Otac je primijetio da se nešto dogaða, «Sine, nemoj sad tu tako stidljivo stajati. Majka se lijepo namjestila i èeka, vidiš da je boli!»

«Ahhh..ha….naravno, oprosti tata. Sad æu ja…», položio sam dlanove na sredinu leða, svaki s jedne strane kième i prvo površinski krenuo. Znao sam da æe mi biti nepodnošljivo; njena koža, njen miris… ovo je muèenje.

«Ahhhhh…predivno. Danas u tramvaju…mislila sam da æu poluditi; i kièma….pa se ta bol spusti kao da te neko prostrijelio dolje u nogu….»

Masirao sam ramena komentirajuæi ‘kako je u tramvaju nezgodno èak i ako sjediš’, a kurac mi se veæ sasvim fino migoljio u gaæama. Zato se za svaki sluèaj nisam usuðivao prilaziti gornjoj strani stola, blizu mamine glave, da ne primijeti kako njen perverzni sin ima erekciju dok joj masira umorna leða.

Položaj sa strane, sada kada je bila gola, bio je zanimljiv iz još jednog razloga; razlivene sise fino su joj
provirivale ispod pazuha pa æu ih imat priliku proæi prstima. Samo, ne još. Malo kasnije…

Krenuo sam prema dolje, lagano prešao preko rebara na kojima se nije imalo što ni raditi, pa po krivulji kième do gornjeg ruba ruènika.

Kita mi se spontano zatrzala, osjetio sam kako mi kapa po bedru, sav jadan i sluðen od želje da uðe u majku.
Kutkom oka osmotrio sam kakva je situacija sa ocem; nije se obazirao na nas.

Oblizao sam suhe usne i primio je za struk s obadvije strane. Privlaèio sam je prema gore zamišljajuæi da mi je mama na kurcu i da je tako ljuljam u ševi.

«Još malo niže, Alen…», cvilila je kao da se i njoj po glavi motaju iste stvari.

«Aha…», bezobrazno sam uvukao ruku pod ruènik, samo malo, tako da mi srednjak opipa poèetak uznojene brazde.

Kara mi je stajala okomito, osjeæao sam glaviæ na pupku. «Jebemu», zapomagao sam u sebi, «Šta da radim?!».
Ako me sad tata sluèajno pozove da mu nešto dodam osramotit æu se s tom erekcijom u toj mjeri da æe me 100%izbaciti iz kuæe.

«Vrat…», promrmljala je u jastuk za koju minutu. «Nemoj se tako izvijati, sine, natežeš me. Stani lijepo ispred kreveta kad me masiraš gore, tu uz moju glavu.»

Sranje. To je bilo mjesto na kome æe ju dignuti doslovno lupit ravno u glavu. Kraj prièe.

«Alen…sine? Šta je ovo…?», podigle je obrve.

Tata je na tu primjedbu radoznalo spustio novine.

Igra je gotova. Roditelji su me gledali u nadignuti kurac. «Mama… shhh. Mama, žao mi je!», mucao sam.

«Ja…ja… nisam si mogao pomoæi, znaš….ovako gola…. Da izaðem van?», majka i otac ozbiljno su se pogledali.

«Dodaj mi ruènik», hladno je prerezala pokrivajuæi grudi.

Drhtavom rukom, oèiju u kojima su se skupljale suze uèinio sam što je tražila, a onda okrenuo glavu. Sada æe me otac sasjeæi na komadiæe. Mislim da ne postoji veæa sramota na svijetu.

«Jadno malo mamino…», poèela mi je tepati. «Koja sam ja prasica, trebala sam na to misliti prije no što sam te tražila da me poèneš masirati ovako obnaženu!»

«Alen!», otac je izvukao najstroži glas. Dobro sam poznavao taj ton, koristio bi ga svaki puta kada sam ga
iznervirao do krajnjih granica.

Sad æe me razbiti.
«Alen…», ponovio je, «Vidim da si postao mladi muškarac…», sljedeæe reèenica bit æe ubojita, osjeæao sam to.
«Tvoja majka te uzbudila na neprimjeren naèin dok si je masirao….?» Ovo je bilo i više nego grozno. Nisam
oèekivao od njega da æe iæi u ponižavajuæe detalje.

«Tata….nisam…nikada nisam vidio golu ženu…ni dirao….To je nagonski, nisam ništa loše mislio!», pokušao sam zvuèati kao žrtva.

Otac se nasmiješio. To mi je možda bilo još jezivije nego da me ošamario.

«Sine, znaš, to je uvijek kompliment za ženu. Mislim, kad muškarac dolje reagira», majka je sjedila na stolu,
opuštenih nogu i prekrivena onim velikim ruènikom u kome se pojavila u sobi.

Kao u nekom snu, razgovor se nastavio, «Neki dio te posebno uzbuðuje, ili…?»

Sav crven uplašeno sam pogledao tatu.

«Hajde, reci… Iskreno odgovori majci na pitanje. Èekamo…»

«Pa mislim…ovaj…ono….možda… Imaš jako lijepo dupe…stražnjicu, mama», jedva sam izgovorio.

Roditelji su prasnuli u nekontrolirani smijeh.

«I mene najviše uzbuðuje mamina pozadina», tata je brzo dodao.

Nikad, ali baš nikada ga nisam èuo da tako nešto govori. Možda sam pao u groznicu pa haluciniram da se ovo dogaða, da s mojim konzervativnim, vjerski ujebanim roditeljima razgovaram o seksu!

«Sad bi trebali prestati s ovim sine», mama je ozbiljno zakljuèila poravnavajuæi ruènik. «Poslije æeš s ocem
razgovarati o nekim stvarima. Nema mjesta sramu, sve je to od prirode. Mladiæi tako reagiraju na prizor oskudno odjevene žene. Zato se mi i ne smijemo pokazivati, eto sada si nauèio u praksi nešto s vjeronauka. Ni mame nisu iskljuèene, rodila te žena ili ne, ipak krv uzavri.»

Blago se osmjehnula, «I zato se odi lijepo otuširati…»
«Sa hladnom vodom!», tata je dobacio dok sam se olovnim nogama vukao prema hodniku.

Osjetio sam nevjerojatno olakšanje što sam napustio prostoriju u kojoj sam se tako bijedno ponizio, al ipak
nisam imao snage normalno hodati.
U krevetu sam shvatio da je ovo što se desilo bilo neizbježno, dogodilo bi se prije ili kasnije. Samo pitanje
vremena, pa je onda svejedno. U neku ruku mi je laknulo što su shvatili kako se osjeæam, na i perverzan naèin bilo je napaljivo. Da se nastavilo vjerojatno bi ionako poludio, no ta reakcija… preblaga. Zbilja me iznenadila, zbunila…

Primio sam pod plahtom kurac u ruku i na brzinu ga zdrkao jecajuæi u jastuk.

Roditelji uopæe nisu na nikakav naèin davali do znanja da se ono desilo, a majka me, dakako, nije više tražila da je masiram. Ta epizoda kao da se nije ni dogodila, normalno se razgovaralo, bez ikakve napetosti, dani su išl svojom rutinom, a ja nisam imao potrebu èaèkati po tome.

Moralo je proæi tjedan dana da me tata pozove na razgovor. Sjedili su u dnevnom boravku jedno pored drugog. «Sjedi sine», otac je rekao. «Moramo ozbiljno poprièati s tobom.»

Zavalio sam se u njegovu fotelju i nervozno lupkao po naslonima za ruke. Nisam ih gledao u oèi.

«Alen», otac je birao rijeèi, «Majci nedostaju masaže. Opet se ukoèila, i sam si svjestan koliko je to pomagalo…»

«Dušo…», mama ga je prekinula, «Veæ sam ti rekla da je ono…da sam kao žena poèašæena…»

«Tvoja majka i ja ozbiljno smo razgovarali o svemu. Zapravo, veæ nekoliko dana, od kada se desilo, samo to
pretresamo. I eto…zakljuèili smo kako bi bilo fer da ti ona nekako olakša za te osjeæaje koje je sama izazvala, jel… Tako da ste oboje na dobitku; ti æeš nju rješavati bolova u leðima i nogama kao do sada, a ona æe i tebi pomoæi da se oslobodiš…napetosti.»

Oèi su mi iskakale iz glave. Nisam znao jesam li dobro shvatio, jer ako jesam….oni to meni nude… O Bože!
«Jadno malo… Ja sam kriva. Ja sam bila sebièna. Nisam uopæe razmišljala. Ma šta sad mlatimo praznu slamu, to æe se riješiti i zdravo», namignula mi je uz osmijeh.

Bio sam sav crven u licu.
«Jel može onda tako?», tata me ozbiljno gledao, kao da pregovara na poslovnom sastanku.
«Ne razumijem…ne kužim vas, što to zapravo znaèi?»
«Ah èuj… Kad se ti budeš….jel, ‘zagrijao’ na svoj mladenaèki naèin», naglasio je rijeè ‘zagrijao’, «majka æe ti pomoæi u tome, i nastavljate s masažom opušteno, bez nekih napetosti.»

«Pomagat æemo jedno drugome!», zasmijuljila se.

Ovako, s roditeljima…i to tako konzervativnim roditeljima… Ufffff… Poèeo sam se napaljivati od razgovora.

«Oh…», bilo me sram postavljati konkretnija pitanja jer i dalje nisam bio siguran da sam dobro pokopèao.

«Jasno, neæe to iæi samo tako. Kao i u svemu postoje pravila», tata je nastavio, «Kao prvo, od sada æeš svoju majku masirati na našem krevetu. Drugo, to æe se, kao i do sada, odvijati samo kada sam ja doma. Treæe, pametan si deèko…Valjda ti je jasno da se o ovakvim stvarima okolo ne govori. Ma koliko nešto za èlanove jedne obitelji bilo dobro i normalno, neki ljudi to mogu skroz krivo protumaèiti. Jesmo se razumjeli?»
«Pa naravno…ne znam nikoga ko bi to… ili da to neki rade…», sve sam više mucao.
«Hoæeš me masirati sine? Sada?», majka je imala neprepoznatljiv izraz lica.
«Pa hoæu… Ovaj, naravno!», veæ mi je sasvim fino nabubrio. Nije još stajao spreman na jebanje, ali se zaokružio i veæ lagano kuckao prebaèen na bedro.

«Ajmo onda u sobu», ustala je. Tata je išao za njom, a ja sam se sav tresao.
Njihova soba bila je vjerojatno najveæa u stanu. Veliki braèni krevet u sredini, stol uz prozor i jedna fotelja,
slièna oèevoj omiljenoj iz dnevnog, okrenuta prema postelji.

Otac se odma sjeo u nju i rastvorio novine koje je nosio pod rukom.

«Ja æu sada malo vidjeti što ima u novinama, a ti i majka krenite. Sve je isto ko u boravku. Samo opušteno… I lijepo pomozi majci, sine!»

Što ako je ovo neki test, ako žele vidjeti hoæu li pristati na to pa me onda izbace iz kuæe jer sam bolesnik? A ako nije…? Pravit æu se jednostavno lud. Nek se stvari odvijaju same po sebi, ionako nisam imao previše izbora.

Mama se sjela na rub kreveta i gledala me.
«Alen, tvoj otac i ja zakljuèili smo kako æe biti bolje ako ja prvo pomognem tebi. Tako æeš se moæi lakše
koncentrirati na masiranje, sine. Ok, idemo…», pljesnula je rukama. «Lijepo æu se skinuti, a ti gledaj, bez žurbe…
Samo fino promotri šta ti je zanimljivo na mami.»

Progutao sam slinu gledajuæi je u potpunom šoku.

No, ona se nije dala smetati. Prsti joj se uopæe nisu zapletali dok je gumbiæ po gumbiæ skidala svoju bež
košuljicu. Prvo je otkopèala dva na vrhu, onda ju je izvukla iz suknje. Ispod je nosila grudnjak u istoj boji. Bio je prilièno oskudan za tolike sise. Nisam se razumio u velièine, no njene su spadale u najveæe koje se može vidjeti u magazinima. Preša je dlanovima preko sisa i zavodnièki rekla, «Zatvori usta, mili… Sad æe ti mamica pokazati sve!»

U sobi se samo èulo udaranje mog srca. Bez odugovlaèenja povukla je zatvaraè na suknji i pustila je da padne a ispod…nije imala gaæice!!!

Tata je podigao pogled i pokvareno se iskesio, «Ohoho! Prekrasno, draga! Alen, jel se ti to stidiš, sine?» Opet je imao onaj zapovjedni ton. No, nije se dugo bavio sa mnom, spustio je glavu i nastavio èitati.

I tako je predamnom stajala moja gola majka, prekrivena samo grudnjakom. Prvi put u životu vidio sam pièku.
Još ne izbliza, samo trokutiæ fino istrimane crne dlake.

«Znam da ti se sviða moja guza, pa zato nisam ni oblaèila gaæe, da ne gubimo vrijeme…»

Polagano se okrenula oko svoje osi, raširenih ruku, pokazujuæi mi raskošno dupe u svoj svojoj ljepoti. Planinski lanac prvoklasnog mesa, bez imalo celulita ili nekih nepravilnosti lagano se ljuljuškao pri njenim pokretima.
Imala je vrlo dugaèku i duboku guznu brazdu koja joj je tu ljepoticu raspolovljavala na dva simetrièna dijela.
Bila joj je nemjerivo ljepša nego što sam je zamišljao. Ispunjenje snova svakog normalnog muškarca, a takav bi se teško mogao kontrolirati da je u ovoj situaciji odmah ne zgrabi i sprèi svom snagom.

Kurac mi se zalijepio za trbuh.

Otac je zirkao kroz naoèale, «Zatresi mu je», i onda prasnuo u smijeh.

Mama me pogledala preko ramena, oblizala kurvanjska okrugla usta a onda se primila za strukiæ i žestoko
zatresala dupetom. Meso se uzvaljalo kao olujno more. Glasno sam zajeèao i uhvatio se za kitu.

«Sviða ti se mamina dupica?», izazivala me i dalje okrenuta prema zidu.

Bilo je teško govoriti suhih usta, samo sam ispljuvao, «M…a….m…a…»

«Hihihhihi! A jel bi onda htio vidjeti i što je meðu guzovima…?», opet je zamiješala. Guzica joj je lelujala lijevo, desno…

«Da… ovaj, bih….», borio sam se za svaki dah.

«Onda možeš malo virnuti… Kasnije æeš bolje prouèiti, sine. Ovako æeš kolabirati, ako ti sada sve to
navalim…hahahah!»

Lagano je raširila noge i nagnula se koji centimetar prema naprijed. Nisam ni dalje ništa vidio, bilo je previše mesa koje je prekrivalo ono što je veæ jebeno mirisalo iz mraène brazde meðu maminim nogama.

Kao da je to veæ ko zna koliko puta radila, pa je veæ dobro znala kako izgleda, stavila je dlan na svaki guz i
raširila ih.

Uzdahnuo sam, «Mama! Isuse….», samo sada nešto glasnije.

Pièkica joj se lijepo vidjela. Sa svake strane visila joj je jedna ružièasta usna. To mi je bila prva u životu, pa
nisam imao sa èime usporediti, ali izgledala mi je predivno.
Nastavila se otvarati i tada se pokazao šupak. Svjetlosmeðe – ružièast stisnuti kružiæ….više zvjezdica zaèvorena u sredini.

Kurèina mi je divljala.

Pustila je guzove iz ruku i opet ih zavaljala tako da uživam u prizoru raskošnog mesa, a dok je to radila jednom rukom si je odostraga otvarala kopèu na grudnjaku. Skinula ga je i okrenula se prema meni da joj vidim i te ogromne sisetine. Brzo sam udahnuo vidjevši koliko su joj bradavice enormno velike. Tako nešto nisam našao ni na slikama!
Sada je kao s guzom, na isti naèin zamiješala i sa njima, tresla ih je kao trbušna plesaèica.
»Doði mami da vidimo jel se tebi ovo zbilja sviða, ili samo prièaš..»

«Opusti se sine, smireno… Mi smo tvoji mama i tata i volimo te. Sve je u redu», otac me gledao.

Majka je prasnula u smijeh vidjevši šta mi je od hlaèa napravila erekcija, bile su naprijed skroz razvuèene.

Otkopèao sam gumb i malo zastao. Jebemti, pokazivat kurac roditeljima!

«Ma daj, nemaš šta skrivati pred nama!»

Primio sam hlaèice i gaæe sa strane pa ih spustio u jednom potezu.

Kurèina mi je drhtala, a iz glaviæa su veæ kapale prozirne kapi.

«E pa sine, stvarno više nisi djeèak, mladi muškarac!», mama ga je radoznalo gledala.

Tata se ukljuèio, «Bravo, mladiæu! Priði majici da te olakša. Ništa se ne boj, sve onako kako smo prièali… I skini majicu.»

Stresao sam gaæe s noge, skinuo majicu preko glave i stao se pred roditelje skroz gol.

Majka je sjedila na rubu kreveta. Nakašljala se.

«Alen, postoji više naèina na koje žena može zadovoljiti muškarca. Jedan je primanje njegovog spolnog uda, penisa, u usta, što ja osobno jako volim. Jesi veæ èuo da se to radi?»

«Da mama, mislim da sam negdje proèitao…», mlitavo sam rekao.

«Dobro, djeca su danas naprednija», odgovorila je. «Sada priði bliže i stani ispred majke.»

«Dakle, prije nego što poènemo… Kada se muški i ženska ovako…ispomažu, uobièajeno je da se govore neke rijeèi koje možda zvuèe pomalo prostaèki i ne koriste se inaèe. Vjerojatno si ti to veæ èuo u školi….o dijelovima tijela i tako…

Tvoj otac i ja isto ih koristimo u braènom zabavljanju, pa samo da znaš da smiješ i ti ako ti doðe da ispališ
prostotu.»

Ma baš me bilo briga, ovo je sve skupa debelo izmaklo kontroli, «Naravno mama, znam. Misliš npr., kurac,
pièka, jebanje?»

«Tako je!», djelovala je zadovoljno što smo se tako brzo shvatili. «Nemoj mi se zato ništa snebivati ako i ja
izgovorim nešto što me nikada nisi èuo.»

Tata je pažljivo pratio naš razgovor, «Sve si dobro rekla, dušo. Sine, slobodno ti kaži, ne obaziri se na mamu i
mene. Takve rijeèi kada se olakšavamo nisu nimalo vulgarne, to pomaže èovjeku. Znaš, ne radi se ovdje o nekim
uliènim prostaklucima; majka ti pomaže kako bi je ti bolje izmasirao da se riješi medicinske tegobe. Sve je
plemenito i u redu.»

«Još korak bliže, mili…»

Primaknuo sam joj se toliko da mi je glaviæ stajao ravno pred njenim ustima. Primila ga je jednom rukom za
korijen, cijelo me vrijeme gledajuæi u oèi, a onda je vrh stavila na svoj topli jezik.

Zajecao sam. Ovog æu se sjeæati cijeli život; ženska zaparena usta, mekoæe na glaviæu. Još sam se malo sitnim koracima približio, a majka je poèela žestoko pušiti.

«Mama….ahhhhh!», nestajao je sve dublje meðu njenim usnama.

»Jebemumater!!!» koènice su popuštale.

Onda ga je prestala isisavati i samo je jezikom palucala po glavici kao zmija. Nisam mogao vjerovati da se ovo dogaða; vlastita majka puši mi kurac, a tata napeto gleda i dobacuje nam konstruktivne savijete!

«Tako je, Amra! Nemoj samo sisati, gurni mu i jezik u rupu, znaš ono tvoje…!»

Mama je skrenula oèi s oca opet na mene, spretan jezik lagano zavukla u rupicu za pišanje, a zatim ga progutala do jaja, cijelo vrijeme pumpajuæi i vakumski isisavajuæi zrak. Spustio sam pogled prema dolje i vidio kako joj se ogromne sisetine tresu od ritma pljuge. Kara mi se od toga još više napela; osjetila je koliko sam nevjerojatno uzbuðen a to joj je dalo žensku jebaèku snagu da nastavi još jaèe.

Iz jaja mi je krenuo plimni val, «Mama», skoro da sam plakao, «Ne mogu više…nekako me boli!»

Stavio sam desnu ruku na dupe i poèeo joj jebati glavu. Cvilio sam, lice mi je bilo svo deformirano.

I ja sam imao ubitaèan ritam licojeba i ona je svojom glavom probijala rekorde sisanja sve dok nije krenulo…
«Izlazi mi, mama, izlazi mi!!!!»
Na te rijeèi savršeno me tempirano primila za dupe i uvukla si ga kao neku slavinu u usta. Nos joj je bio zabijenu mojim stidnim dlakama, oèima me fiksirala bez i jednog treptaja. Popila je svaku kap sperme.

«Ahhhhhhh!», urlao sam osjeæajuæi kako pulsiranje polako prestaje, a razmaci izmeðu grèeva sve su manji. Izvukla ga je iz usta tek kada se u potpunosti smanjio. No, ni onda ga nije puštala na miru, veæ ga je vrlo pažljivo oblizala da ne bude ljepljiv.

«Prekrasno! Baš dobro, sine! I jako ti je fina sperma, vidi se da si uhranjen! I…? hoæe sada biti lakše s
masiranjem?»

«Ahhh…mama… Nisam imao pojma, fantastièno je!», samo sam se srušio kraj nje na krevet.

«Šta da kažem… Èestitam, i to od srca!», tata je pucao od ponosa. «Sada æeš lijepo moæ pomagati mami, a kao što sam joj i rekao, sigurno æeš se i dodatno truditi!»

«Tata, hvala i tebi», gledao sam ga bez imalo srama, «…Što si shvatio kako mi je…»

Mama se naslonila na krevet podboèena s obje ruke iza sebe, «Ovo je za prvi put, dušo. Prvo opuštanje. Još
æemo isprobati nekoliko drugih naèina. Jesi se odmorio? Dovoljno si koncentriran za masiranje…?»

«Da…da, kako ne… dok se opet ne uzbudim…»

«Sine, prije nego nastaviš….», tata nas je prekinuo, «Znam da ti je sve ovo novo, zato æe te mamino golo tijelo èesto uzbuðivati kako muškarca.»

«Ah, svjestan sam toga, oèe.»

«Nemaš se zašto brinuti. S vremenom æeš se znat kontrolirati. Isto tako, kao razuman…i nesebièan
mladiæ…sigurno si primijetio kako nisi jedini muškarac u sobi. Znaš, i mene uzbuðuje gledati majku i tebe tako, u kombinacijama… Nisam u tim godinama, kad se puca od erotske snage, al mama i ja još uvijek se spolno opuštamo.»

«Tata je vrlo živahan, znaš», mama se smijuljila. «Manje svršava od tebe, no ne da se, još je on u igri.»

Sjedio sam na krevetu, brade naslonjene na dlan i slušao ovo nevjerojatno ispovijedanje. Nisam mogao…evo, još prije sat vremena, ni sanjati da æe se nešto slièno dogaðati.

«Sad si prošao osnove spolnosti, a kako æe vrijeme iæi, korak po korak, tvoja mama i ja uvodit æemo te u neke detalje. Drugim rijeèima, ah… možda se i ja ukljuèim u masiranje, tako da i mene opusti. Jel bi te to smetalo…?»

«Pa…šta ja znam, valjda ne…», malo me zaskoèio s tim.

«O bože, pa ti se još sramiš!», protrljala me brzo po kosi. «To što æe i tata uèestvovati ne znaèi ništa loše! Samo budi to što jesi, veseli otvoreni deèko i svi skupa æemo se lijepo zabaviti. Osim toga, misli na mene, ja sam ti majka za boga! I htjela bi imati dvije tvrde kurèine na raspolaganju!»

Od tih rijeèi zacrvenio sam se kao da su me zalili s bojom. Nikada, ali baš nikada ih nisam èuo da se tako
izražavaju. Kara mi se malo pomakla, vjerojatno me sve to uzbudilo, no mislim da nisu primijetili što mi se dolje dogaða.

«Nemoj zaboraviti da se smiješ izražavati kako god ti paše. Mama i ja žestoko psujemo u ševaèini! Znam da sam to veæ rekao, ali mislim da je važno, pa da se ne bi išèuðavao kad joj ga zaprdekam u razjebanu kenjaru do balèaka!»

Ispustio sam neki nedefinirani zvuk. Jedino po reakcijama kurca mogao sam zakljuèiti kako sve ovo nije produkt duboke kome u koju sam zapao u nekoj nesreæi, i da mi mozak halucinira gledajuæi roditelji koji su se nadvili nad moju postelju u šok sobi. Jok, ovo se zbilja odvijalo.

Mami kurac ipak nije promakao, «Gle, reagiraš na razgovor!»
«To je isto normalno…oèekivano, ljubavi», tata je odgovorio smirenim tonom, ali i on, koliko god želio zvuèati edukativno, isto je prasnuo u smijeh.

«Ajmo odmah vidjeti koliko æeš izdržati ovaj put!», dignula se, sise su joj slobodno lamatale, a onda se legla na krevet okrenuta na trbuh.

«Masiraj me koliko možeš izdržati, onda æu ja opet tebe…»

Ovo je sad bila prva masaža s isprèenom golom guzicom koja mi je bljeskala pred nosom.

Ustao sam se, polu dignut kurac lagano je poskakivao, a ja sam nastojao ne razmišljati o seksualnim stvarima, veæ stvarno mamu pošteno izmasirati da je opet ne ukliješte mišici. Tako sam si planirao, iako mi je bilo jasno kako neæe proæi dugo dok mi se kara opet ne stvrdne do pupka.

Kleko sam na krevet uz nju i poèeo je maziti po leðima. Nastojao sam se što je moguæe bolje koncentrirati, i što manje gledati u onu rasnu guzicu koja se stezala i opuštala par centimetara udaljena od mene. Primio sam joj mišiæe koji spajaju vrat i ramena i rolao ih meðu prstima.

«Mmmmm…jaèe, jaèe…ah…kako je fino! Toèno mi cijediš umor! Jesi dobro…?»

«Jesam, jesam…ok sam»,odgovorio sam. «Reæi æu vam kad æe mi trebat pražnjenje», veselo sam dodao veæ skoro skroz smiren sa situacijom.

Nježno sam prešao na ramena…lopatice…rebra. Uspijevao sam karu zadržati na stanju polu dignutosti
usredotoèivši se na njene potrebe, a ne svoju napaljenost. 10 minuta sve je dobro šljakalo.

No, što sam išao niže, to su joj dupe i pizda jaèe mirisali, a sam prizor privlaèio me kao magnet.

«Fantastièna ti je guza, mama…», prošaptao sam. Bilo je to vrlo hrabro od mene i izletilo je gotovo iz nekog
kutka podsvijesti.
«Oh, baš ti hvala, zlato! Ako hoæeš, slobodno je masiraj…opipaj ju….Osjeti kakva je pod prstima.»

Imao sam osjeæaj kao da su te rijeèi stigle na zlatnim krilima ravno iz raja. pustio sam ruke da klize po njenoj koži, trebalo je proæi neko vrijeme da se osvijestim i stisnem je jaèe. Zgrabio sam pune šake napetog mesa i zakrenuo ih. Sada sam je zbilja osjetio. Bilo je to èisto seksualno ludilo na koje je
kurac odmah odgovorio.
«Mama….htio bi te poljubiti tamo dolje.»

Malo se bolje namjestila, tako da su joj velike sisetine visile pod tijelom. Pogledala je prema njemu, kameno tvrdom kurcu svog sina.

«Oho, èini se da si opet spreman», uèinilo mi se da je namignula.

Tata je odluèio postati aktivniji. Dignuo se sa fotelje, «Sine, lijepo vas je gledati, dvoje meni najmilijih ljudi
kako se opuštaju, al moraš malo i uèiti. Sada æu ti pokazati kako žena može zadovoljiti obojicu istovremeno.»
«Što bi, dragi?», sjela se. Ogromna masa grudi pod svakim je pokretom lelujala. Izgledale su tako privlaèno,
gotovo jestivo. Jedva sam èekao da ih posisam.

Otac je stajao pred nama i raskopèavao remen. Nisam bio siguran da sam na to spreman, al obzirom da æe se ionako desiti, tako svejedno.

«Pa…», povukao je šlic», leæi æu na krevet, ti æeš biti na sve 4 i pušiti mi, a Alen æe se kleknuti iza tebe i ljubiti te otraga. Jel može tako, sine?»

Kara mi je zacvrkutala i to jako vidljivo.

«Hahhaa…pretpostavljam da je to bilo DA!», oboje su se smijali.

Zajebancija je i mene preuzela. Skroz sam bio ležeran. Smijeh zbilja lijeèi i najgore situacije.

Otac se veæ riješio hlaèa i košulje, na sebi je imao samo donji veš. Onda se i toga oslobodio, a ja si nisam mogao pomoèi, netremice sam ga fiksirao prema kurcu da vidim kakav mu je.

Još uvijek mu je bio spušten. Uredno podšišane dlake ispod debeljuškastog trbuha, što je i normalno za muškarca u pedesetima, no bio je nešto viši od mene i sve u svemu sasvim je solidno izgledao. On je za mene uvijek bio jedan od najpoštovanijih ljudi koje znam, niko u kvartu nije se mogao mjeriti sa ocem. Radio je odgovoran posao, ljudi su pred njim odmah uzimali pokoran stav tako da mi ga je zato bilo još èudnije vidjeti u ovom izdanju.

«Eto nas, svi smo skroz prirodni, u stanju s èovjekovim bitkom. Opušteno…», izdahnuo je. «Amra, jesi
spremna?», pogledao je majku malo se izvijajuæi u kièmi.
Mama je prvo odmjerila njegovu golotinju a zatim moju. Kara mi je nešto splasnula (zbog pogleda na tatu!).
«Mmm…jako lijepo!», oblizala se šarajuæi oèima s jednog na drugog, a zatim nas je kadrirala obojicu.

«Ti bi mami lizao pièku i dupe, jel?», oštro me odmjerila.

«Da, mama», bio sam nabijen samopouzdanjem. Uostalom, lijepo su rekli da zabava poèinje.

«Jesi kad vidio iz blizu te rupe?»

«Ma gdje…ovaj, nisam mama.»

«Prvo æu se onda naguziti, da ti to razgledaš. S lizanjem ti ide ovako; poèneš lagano, a ako žena reagira, žustrije.
Sam se prpaj kako znaš, ja æu se usredotoèiti na fafanje tati.»
Otac se namjestio, mama mu je zajašila noge, isturila guzu i poèela se igrati s kurcem. Izvila se u kièmi tako da joj se guzovi raspolove i rupice otvore za obraðivanje.

Takve stvari izluðivale su me i na fotografijama, ali kad se žena ponudi u živo to je barem 500% bolje. Stopala su joj bila na kraju madraca kako bi joj guza bila u pravoj ravnini za mene, obzirom da sam kleèao na podu pa mi je morala sjesti ravno na facu. Koji jebeni položaj!

Nisam mogao dobro vidjeti što je radila tati, al što god do bilo, moj prizor bio je nenadjebiv.

Kleknuo sam. Svaki guz bio joj je širok preko tri moje šake, i visok dvije. Prvo sam položio dlanove na njih i
malo ih protrljao radi zagrijavanja, a onda sam je poèeo žestoko grabiti.

Ljubio sam je po njima kako mi je padalo na pamet, kao da žvalim najfinije zlato. Oblizivao sam je dugim
potezima jezikom, a kako bi jedan slinavio tako sam drugi obraðivao samo rukom.

U sobi je odzvanjalo moje igranje s njenim dupetom i vrlo glasni zvukovi srkanja kojima je pušila oèev kurac.
Trebalo mi je dosta dugo da se zasitim samih šunkica; onda sam onako kleèeèi raširio noge da se još niže
spustim, zabacio glavu i potražio maminu pièku.

Bože, kako je izgledala. Rastvorio sam joj guzove da joj iskoèe i pizda i èmar.

Površinski nježno oblizao sam velike, debele nabore sa svake strane picine rupice (tek kasnije sam nauèio kako se svi ti dijelovi zovu) pa tek onda mokar i mirišljiv ružièasti cvijet unutra. Poèela je polako kružiti kukovima.

Pustio sam da mi se na jeziku nakupi sline i šljapnuo po pièki. Jebao sam je ukruæenim jezikom u otvor,
eksperimentirao kao i svaki neiskusan frajer, pokušavao sam shvatiti kako ova stvarèica funkcionira.

Majka je sve jaèe migoljila guzom po èemu sam zakljuèio da joj se sviða što joj radim.

«Tako, mili, tako…», na sekundu je izvadila karu iz usta. «Dobro mamu obliži….da te osjetim i unutra. Gurni
jezik u picu, Alen.»

Jaja su mi poèela kuckati. Uskoro æu ih morat iscijediti. Šljapkao sam po njenoj pièkici još malo a onda se
prebacio na šupak. Prvo sam ga gledao, upijao oblik i boju; seksi zvjezdicu i sjajnu napetu kožu oko njega.

Lizao sam je okolo èekajuæi reakciju. Nije se bunila pa sam nastavio sve bliže i bliže grotlu dok nisam uvukao
jezik ravno u mamin èmar. Bilo je to nevjerojatan, genijalan osjeæaj! Sinov jezik u maminom dupetu, mmmm…

Bol u preponama postajala je nepodnošljiva, «Mama, moram svršiti!», glasno sam viknuo.

Opet je izvadila karu iz usta i rekla, «Ok, promjena položaja. Obojica idete u usta.»

Koja ideja, pomislio sam. Jebemti, godinama živiš s nekim a nemaš pojma kakav je. Mama ne da nije bila neka
uplašena, konzervativna ženica…mislim je, ali samo na van. U kuæi, za svog muža i sina, pretvarala se u
prvoklasnu divlju porno tigricu.

Digo sam se i stao uz rub kreveta. Naštrljeni kurac mi je pokazivao smjer. Tek tada sam vidio kakav je tatin u
napetom stanju; prekopirani moj, samo možda nešto deblji.

Nema komentara:

Objavi komentar