subota, 25. listopada 2014.

Kamera

Ova prica pocinje slucajno i sasvim spontano. Imam 17-t godina idem u sednju skolu, zivim sa majkom  koja se rastla od mog oca prije dve godine i sad ima decka ili kako to ona kaze prijatelja, koji je dosta mladji od nje a stariji od mene osam godina. Kao i svi tinejdjeri  tako i ja zivim sa kompom i te stvari sa interneta. Malo sam razijeni decko i onako imam svuda malo vise nego mladici mojih godina. Prije nekoliko mjeseci trazio sam kameru koja je inece od moje majke, pa ju posudim kad mi teba.
Ona je inace vrlo moderna zena, zivi svoj zivot, ima jako dobar posao jer je zavrsila srednju medicinsku i bas u to vrijeme ostala trudna i malo kasnije rodila mene pa je ostalo zavrsavala poslije. Sada radi kao lijecnik opste prakse. Vrlo atraktivna i lijepa zena koja ima oko 40-t ali izgleda dosta mladje. Cesto puta sam joj rekao da mi se nesvidja njen prijatelj ali to se nije mjenjalo.
Cak su tu bile i neke svadjice ali sve je zavrsavalo onako njih dvoje. Ja sam znao da on guzi moju staru, ali kako se pederski ponasao kod nas i to na moje oci, mrzio sam ga. Volio je da se moja stara dere da to i ja cujem i nisam to zelio ali to je bio njen zivot i nisam htjeo da joj ga kvarim mada sam mogao uvijek kod oca da odem. Otac mi je malo stariji oko 50-t inace je ocni specijalist, vrlo miran i povucen covjek za razliku od moje majke koja je vrlo vatrena zena.

Da se vratim na kameru. Taj dan sam trebao kameru i usao sam u njenu sobu, malo mi je bilo cudno kamera je stajala na komodi kraj TV-a ali nije bilo u njoj kasete. Otvorio sam ladcu u kojoj je bilo nekoliko kaseta sa natpisima a na jednoj samo slovo x. Ubacio sam tu kasetu 8 mm i malo ju premotao i kad sam pogldao kad se nisam sledio.
Onaj ludjak je snimao sebe i moju majku. Odma sam to ugasio, izvadio kasetu i vratio ju gdje je bila. Izasao sam iz njene sobe. Ali neznam zasto stalno sam mislio na to, nekako me to izludjivalo, morao sam da pogledam sve.
Doneo sam kasetu, stavio u kameru te ju premoao cijelu negdje oko pola sata je bilo. Sve sam to preko kompa skinuo na dvd. Kasnije vratio kasetu gdje je bila kao i kameru. Onda sam u miru pogledao sve, pa to je bilo da covjek nepovjeruje svojim ocima.
Vama bi to bilo super je je kao porn ali meni. Sve te sxene, sta je sve radila pa nisam mogao da vjerujem da je to ona. U nekoliko poza. Ispocetka mi se gadilo ali kasnije vise ne, kad sam pogledao nekoliko puta.
Prvo sto sam pomislio je, pa imam veci kurac od tebe idiote, mada i taj supak ima dosta velik kurac. Kasnije ona je dosla sa posla a ja sam iskljucio taj film. Nisam ju vise gledao sa onim repektom nego samo kao majku koja je postala glumica. Kao i obicno malo smo pricali, otisal se tusirati.
Kad je izasla onda na tel sa onim idiotom, razgovor i opet svadjanje i takop je to islo. Umorna i umazena, trazila je da joj izmasiram ramena. Gospodja doktorka je postala umazena glumica mislio sam to u sebi. Imala je na sebi ogrtac, poceo sam da ju masiram, bila je umorna i umazena zena.
Masirao sam joj ramene. Stani malo, spustila je ogrtac da se vide ramene e de sad polako onako kako ti znas i nece biti dzabe ok. Pitao sam ju kad ce se rijesiti onog dripca? Zasto? Pa eto nevolim ga. I zasto te on nemasira jel? Joj nemoj milom te o tome, ti me najbolje masiras, to znas i poljubila me u ruku.
Ti si moja beba, rijesi ga se ubrzo, nasmijala se malo. Ma da, znam kao i do sada sto si se rijesila a jedva cekas da dodje. Ako me volis rijesices ga se nije on za tebe a i mlad je za tebe. Pa je malo je mladji ali.
Sta ali 15 god. Nije bas 15. A koliko? Pa 13. Pa i ja sam mlad pa nemam neku taku stariju koku.
Pa ti si jos jako mlad. Sta sam jako, imam veci kurac od njega, izletjelo mi u afektu. Ovaj ma znas uh, okrenuo sam se i otisao u svoju sobu. Tiho je pokucala.
Udji. Izvini sine na onakom razgovoru, zao mi je ako sam te povredila nisam htjela znas. Ma sve je ok. Izasla je suteci polako.
Malo kasnije sam i ja izasao da joj nesto kazem, ali nije bila tu, malo su vrata bila odskrinuta a ona se oblacila, seksi gacice, grudnjak carape, uska suknja kasnije. Otisao sam jer nisam htjeo da joj smetam, znam gdje ide. Malo kasnije je otisla. Ja sam ponovo ubacio onaj dvd i dledao ga dva puta i svaki put sam uzivao u tome.
Kasno navecer su dosli zajedno. Opet ona blamaza i njeno ono uzdisanje, poludio sam skroz. On je kasnije otisao, gadio mi se frajer uzivo ali ne i na dvd. Pokusao sam da zaspem ali nisam mogao, scene su se slagale same ispred mojih ociju.
Kurac mi se digao i ja sam ga izdrkao polako misleci na, misleci na film koji sam gledao. Neznam zasto ali bilo mi je jako ljepo kad sam izdrkao, onda sam i zaspao. Probudio sam se sav mokar, imao sam cudan san i tom snu kao u nekom ludilu ona i ja samo snimali film u kojem sam ju jebavao jako dugo, tacno sam ju video na sebi, bio je to samo san, pomislio sam sam u sebi. Tako je prolazilo vreme i onda bum, sva rastresena dosla je sa posla.
Gotovo je on je proslost, idiot jedan, idiot. Tko to pitao sam ju? Pa on moj bivsi decko. Rekao mi je da sam baba, djubre jedno, meni da sam baba. Mozda si za njega baba a za mene si ljepotica ok.
Prava si zodnica i ljepotica i super je sto si se rijesila onog idiota koji te nije bio ni vredan. Hvala ti sto me uvijek razumijes, a jel stvarno to mislis da sam zgodnica? Ne da mislim nego znam. A kako znas? pa znam eto nije bitno, ali znam i super si u svemu i super izgledas i eto super to sve radis. Niko me nezna pohvaliti i uzdifnuti kao ti, pravi se dzentlmen.
Bila sam jako sebicna, izvini za sve one brutalnosti koje sam si dozvolila sa onim idiotom ako se culo iz moje sobe. Sad je sve u redu, nezelim da vise i pomislim na to. U redu, znas sta uskoro je tvoj 18-i rodjendan zelim da ga proslavimo ono bas pravo, vazi. U redu zgodnice moja.
Neljutise se na mene sto sam onda rekao ono? Koje? Pa ono sto mi je izletilo znas? Neznam nesjecam se, reci mi sta? Ma nista onda ako se nesjecas. A mislis na ono sto si rekao da imas veci od onog idiota? Da bas to. Pa neljutim i bas mi j drago zbog toga. Tebi je drago zbog toga.
Da zasto? Pa znas eto nista i meni je drago da si to rekla. Vidis ti znas da sam ja zgodnica a nisi me nikada vidio golu, a ja znam to kod tebe a nikad nisam ni vidjela zar to nije malo ono enigma, neka hemija tu izmedju nas. Ima tu hemije nasmijali smo se obadvoje. Bas super, mozemo o svemu da razgovaramo sad si odrstao covjek, nije to nista lose, sad smo vise blize jedno drugom eto to je ta hemija.
Pokusavala se vaditi ili je [pokusavala mene stavljati pod kontrolu, neznam. Nasuo sam nam po casu vina. O cemu se radi pitala me? O nama i o nestanku idiota. Kako to mislis o nama? Pa opet smo sam mi tu.
A to, da da. Popila je gutljaj vina, pogledala me i tiho mi rekla, idem se istusirati, pricacemo kasnije ok. Zagrlio sam ju i njeno poljubio u obraz, zgodnice moja. A ona mi je tiho sapnula na uho, te me njezno poljubila, spustila je casu na stol i otisla u kupatilo.
Kad je izasla, sve je stalo, sve, dah se osjecao iz mojih usta, prisla mi je polako. A da mi izmasiras ramena malo. Kao i uvijek na usluzi doktorice. Ugasi svjetlo.
Poslusao sam ju, samo je odsjaj TV ostao, poceo sam da joj masiram ramena

Nema komentara:

Objavi komentar