utorak, 14. travnja 2015.

Tetka Guzana Mancic

                                                     
 Moja tetka je Guzana Mancic poznata estradna licnost. Svi moji drugovi su se lozili i drkali na nju.
Ni ja nisam mogao da odolim njenom seksipilu, jebozovnosti. Gde god se pojavi zraci, uvek je u centru muske paznje, dok su joj rodjake uvek zavidile na tome. Od malena sam poceo da drkam na svoju tetku.
Uvek sam isao kod nje kad sam bio manji. Uh kako joj samo stoje helanke. Na tv-u je uvek skockana u nekim haljinama. Svaki put kada bi bila u helankama to ogromno dupe bi me hipnotisalo, balio sam kako ja tako i moj tinejdzerski kurac. Uvek sam morao da odem do njenog kupatila i da ga izdrkam. Naravno uvek sam krao njene gacice i najlonke, obozavao sam da ih mirisem i drkam u njih. Tada sam imao 17 godina, bio sam stidljiv i povucen. Ziveo sam samo sa majkom u stanu.

 Obican dan, moja majka na poslu, ja kuci za kompom sa slusalicama na usima. Drug mi je poslao pornic moje tetke. Nisam verovao. Znao sam da je droljica uvek je bila slobodna sto se toga tice i flertovala sa svima ali nisam verovao da je snimila pornic.
Momentalno sam izvadio kurac i odmah sam krenuo da ga drkam na svoju tetku Guzi. U jednom trenutku cujem kako se otvaraju vrata od moje sobe. Kroz glavu mi prolazi: "Jao debilu pa zar opet nisi zakljucao ulazna vrata?"  Brzo ga vracam u gace, gasim monitor, okrecem se sav se zacrveneo od sramote.
Okrecem se kad ono ona moja tetka Guzana.
"Jao Marko izvini sto te prekidam.." Nije videla na sta sam drkao, bila je hipnotisana mojim debelim povecim kurcem.
Ja sam zamuckivao pravdao se da sam mislio da su zakljucana kucna vrata. Ona me prekida kaze kako je to ok da sam u pubertetu i da je to Normalno.
"Svratila sam da uzmem neka dokumenta, tvoja majka mi je to ostavila, valjda ti je rekla?"
"Da da, eto u dnevnoj sobi je to khm...." 
Lagano prilazi ka meni: "Ali eto kad sam vec ovde daj meni da zavrsim to sto si zapoceo ali da obecas da mi vise neces krasti ves, jel ok?"  Dok je to pricala zavlacila je ruku u moju trenerku.
Ja sam ostao bez teksta skamenjen zamuckivajuci nesto. 
Ona je uvek volela da flertuje sa svima, zbivala je uvek neke sale za "starije", posebno su je palili  mladji momci, piletina kako je govorila mojoj majci u sali dok su pricale. Moja majka je bila udovica, pa joj je savetovala uvek da nadje nekog mladjeg.... 
I tako ga je izvadila: "Ooo Markoo! Imas prelepu debelu kurcinu sestricu moj, bices smrt za devojcice!"
Nasmejala se. Par puta je samo nadrkala kozicu i u tom trenutku je krenula bujica tople sperme.
"Uh bas si brz, nemas ti puno iskustva vidim, uvek si bio stidljiv. Morace tebe tvoja tetka dobrro nauciti! Sve devojcice ce biti tvoje hehe!"
Otisla je do wc-a sa osmehom koji nije skidala sa lica, oprala ruku uzela ta dokumenta po koja je dosla.
Opet se vratila do mene, ja sam sedeo ukocen, postidjen, bez reci, nisam znao sta da kazem. Nisam verovao sta se desilo.
"O ovome nikom ne pricaj, ovo je samo nasa mala tajna. Naucice tebe tetka svim trikovima."
BIla je u letnjoj haljini i visokim stiklama. Ostavila je dokumenta na moj sto, i uzela na brzinu pod haljinu skinula gacice i dala mi ih.
"Eto zanimaj se malo znam da to volis, ja sad zurim pa sledeci put kad se vidimo vrati mi ih,ok?"
Nasmejala se i otisla.. 

Nema komentara:

Objavi komentar