utorak, 3. ožujka 2020.

Sestrina priča 2

Ležala sam u svom krevetu, mokra od toplote letnje sparine, i od sokova koje je puštala moja maca. Misli su mi stalno bile na onom dogadjaju sa Bekimom. Osećala sam se kao blagoslovena njegovim semenom koje je bilo u mojoj utrobi, a koje mi je on u naletu užitka ušpricao kroz usta.
U tišini duboke letnje noći kada se od napolje ne čuje više ikakav zvuk, ja ležim u laganoj spavaćici, sa sisama koje sam izvadila napolje, mazeći svoje bradavice, Povremeno bih sebi stisla jednu sisu, oponažajući ljubavničku grubost koju mi je Bekim pružao dok sam klečala na prljavom madracu u dnu dvorišta u Cigan maloj i sisala njegov veliki, crni obrezani kurac.


Moje umeće u sisanju pružalo je Bekimu zadovoljstvo i to mi je pričinjavalo tako romatnično i preverzno uzbudjenje. Druga ruka mi je bila na pici i samo par poteza dovela bih sebe do vrhunca. I to onda kada bih sebe mentalno podsetila kako je Bekim počeo da stenje, njegov kurac u mojim ustima se ukrutio i njegove reči koje sam čula “Bacam dva metra spermu”.... Tu počinjem da svršavam i sebi pojačavam orgazam stiskajući svoju sisu onako kako ju je stiskao Bekim.....i orgazam tutnji mojom telom dok se prisećam kako mi je ušpricao muški, i nezadrživo prvi mlaz ciganske sperme u grlo, kada sam pokušala da instinktivno povučem glavu unazad iznenadjena njegovom muškom snagom, i osetila njegovu šaku kako mi pridržava teme da ne ispustim njegovu kurčinu dok nisam popila svaku kap koju sam mogla....

Kada se samo prisetim i sada drhtim....dobar orgazam ostavlja drhtavicu....

Dok sam se vraćala tog dana kući sa sisanja moje prve ciganske kite, Bekimova sperma polako se spuštala mojim telom ka mom želudcu. Znam, možda sam to umislila, ali osećala sam se predivno znajući da je to sperma koju sam u slast primila... samo primanje sperme od tog momenta postaće mi dodatni užitak.

Mama me je malo grdila  pto sam okasnila, ali sam u njenom glasu osetila neko odobravanje. Kao da me je na sili grdila, što je tako red. Sedela sam za stolom i večerala dok je Bekimova sperma već – mislila sam – carevala u mom želucu.

Mislila sam, sada sam primila cigansku spermu. Hoće li mi se rastvoriti u telu?.... Hoće li mi ući u krv? Nisam znala...ali sam jako zavolela da je u meni.

Sada padam u san i mislim na to kako ću ponovo videti Bekima...

Sutradan kada sam išla po gradu pogled mi se zadržavao na svakom tamnoputom muškarcu, na svakom ciganinu kojeg sam srela. Da li i oni vole bele žene? Da li su imali šanse da dožive tu slast?.
Počela sam da kaa prolazim kraj njih, čak i onih prljavih, i zapuštenih oko kontejenra, da izazovno vrckam mojom loptastom guzom. Želela sam da im pružim makar malo užitka. Da, tada bih se ispravila, izbacila svoje sise napred i guzom mešala, sa osmehom na svojem belom, pegavom licu dok bi mi letnji vetar mazio crvenu kosu.

Okretali bi se zamnom, i svaki njihov uzdah shvatila bih kao divan kompliment. Bez osuda, bez nipodištavanja.

Prolazili su dani a ja nisam videla Bekima. Jesam svaki dan mislila o njemu. Mislila sam i o malim kumovima, i starom kum Irfanu. Prisećala bih se Bekimovih reči, da svaka devojak mora da legne prvo sa ocem pa onda sa sinom. Mama je tako radila, i to mi je ulivalo pouzdanje da su moje strasti ispravne.

Sada sasvim drugačije shvatam pohvale kuma Irfana, kada mi je govorio kako sam izrasla u lepu devojku, sada se drugačiej sećam njegovih pogelda ka mom telu i njegovih osmeha....

Tih nekoliko dana, stajala bih ispred velikog ogledala u svojoj sobi, posmatrajući se  u njemu, sa jednom rukom zavučenom u šorc a drugom stiskajući svoju sisu isped majice. Pričinjavala sam sebi neugodnosz stiskanjem koej se pretvaralo u slast, u ljubavnu grubost koja pojačava moje maštanje o Bekimovom kurcu.

Otišla sam sa bratom kod njih. Pod izgovorom da ga vodim da se družimo sa kumovima. Dočekali su nas kao i obično. Samo bekim i ja smo se geldali kao ljubavnici. Ne znam, možda su nas pogledi odavali.

Bekim je bio do pojasa go, što je često radio. Sada sam gledala njegovo izdefinisano preplanulo telo sasvim drugačije. Brat i deca otišli su da se igraju, a čika Irfan nije bio kući, samo kuma i njena deca.
Iskoristili smo prvu priliku da budemo sami. Svi su bili napolje, sem njegove majke koja je spremala po kuhinji. Ušunjali smo se kod nejga u sobu, pazeći da nes niko ne vidi. Dok se iz kuhinje čula lupa posudja, bili smo sigurni. Mrak i blagi miris memle u sobi bez prozora i miris mog ciganskog ljubavnika činili su da moja čula budu maksimalno napeta. Zagrlili smo se i odmah poljubili. Čini mi se da su mi i oči blago ovlažile od suza radosnica kada su moja usta primila nejgov vreli jezik.

-”Jeli ti bilo lepo?” upitao me je dok sam ja samo glupasto klimnula glavom.
-”I meni je. Niakda nisam tako jako svršio. Gotovo me je bolelo od orgazma. I ni jedna mi nije tako lepo progutala kao ti”

Ovo je bila pohvala, majlepša pohvala za mene.
Pohvala kako sam lepo priuštila ušitak Ciganinu i progutala njegovu spermu. Moej telo bilo je gnezdo za tečnost koju daruje njegov obrezani kurac.

Prosto sam klekla na ćilim koji su imali mesto tepiha.
Bekim je malo bio iznenadjen. Nema ništa prirodniej ni ženstvenije nego da žena klekne pren muškarcem kojeg ceni.
Pogeldala sam ga u oči dok sam mu lagano povukla betmude na dole. Zabila sam nos u nejgove crne bokserice koje su mirisale na mušku vlagu, slankastu i kiselkastu i na pola lica osetila njegovu kurčinu.

Bekim je pogeldao ka vratima, da ne naidje njegova majka, a meni je bilo sve jedno.
Izvadila sam njegov crni polu dignuti kurac i počela da ga sisam što sam bolej umela. Nisam želela oiralno vodjenje ljubavi niti smo imali vremena za to, želela samda ispušim njegov kurac i primim u sebe blagoslov njegovog semena.
On je tiho jecao dok sam očima prikovala nejgove. Kurac mu je bio čvrst za svega nekoliko sekundi, milovao je onako obrezan unutrašnjost mojih obraza dok sam ja jezikom klizala ispod.
Sve brže sam nabijala svju glavu i grlo na njegov kurac pazeći da moja grcanja ne budu glasna. U momentu mi je pribio glavu obema šakama a ja iz sve snage nabila se grlom na ngenov kurac i pustila da u mom grlu pulsira izbacujući svoju spermu direktno meni u želudac, stiskajući svoju sisu kako bih sebi priuštila grubist muške ljubavi, jer je moj jebač bio obuzet svojim užitkom.
Bekim je drhtao od orgazma.
Izbacio je 5-6 mlazeva. Ni kap nije izašla van.

Povukla sam vazduh kada je izvadio kurčinu iz mog grla. Suza mi je išla niz obraz i imala sam osmeh zadovoljne žene.
Odmah sam ustala i poljubila ga.
-”Hoću sada ja” rekla sam
Onda sam se odmakla i prišla komodi za posteljinu u dnu sobe.  Spustila sam lagani pamučni šorc i naslonjena na komodu pokazala Bekimu moju rasplakanu i vrelu picu.
Bekim mi  eprišao i klekao. Jezik mu je razmakao moje usmine poslavši me u carstvo orgazma.  Lizao me je majstorski, svršila sam na brzinu dvaputa. Brzo smo se  uredili .
On je spustio šake na moju guzu. I pored svršavanja koej sam upravo imala, preplavili su me trnci. Mazio mi je guzu i privukao sebi da me još ljubi. Nameštala sam mu dupe u njegove šake da ga što bolje obuhvati..... kao poslušna devojčica, spustila sam šorc i gaćice dole, da nema prepreka izmedju šaka mog romskog ljubavkina i moje bele guze... Njega je moja poslušnost i podatnost osvojila. Rukom sam povukla svoj guz u stranu oslobodivši Bekimu put medju guzovima, ka mojoj guznoj rupici. On je svoej iznenadjenje zamenio muškom odlučnošću i svoj crni prst prineo mojoj guzi koja nikada nije u sebe do tad primila meso. Ponekad dršku od četkice za zube, namazanu sapunom koje bi prijatno iritiralo i peckao unutrašnjost mog čmarića, ponekad dobro kremom namazanu dršku tankog tatinog šrafcigera, onog što se njiem proverava struja..... čisto da pojačam orgazam kada sam masturbirala....
Sada je Bekimov prst pritisao ulaz u moju guzu.
-”Želim da primim tvoj kurac u dupe....da me konačno jebeš” Prozborila sam.... i dodala “Hajde, pritisni malo jače slobodno da ga primim malo”
I Bekim me poljubi u obraz....Jedan guz sam ja vukla u stvarnu, drugi Bekim a prstom druge ruke mi isprobavao analni ulaz u moju utrobu. Ja sam glavom naslonjenom na nejgovom rame stojala tako u mračnoj, memljivoj sobi u coganskom kraju i puštala sa šorcem i gaćicama na podu svoj ciganina da osvaja moej dupe.

Prst je uz bol ulazio dublje, jagodica mu je bila unutra, a moja guza kao da se podmazivala, kao da se pretvorila u picu...
Počeo je da ga pomera napred- nazad jebući prstom moj čmarić. Tiho sam stenjala. Uživala u tom osvajanju.Rupa koja uvek služi kao izlaz sada je služila kao ulaz....perfektno.
Zavukla sam ruku medju naša tela i otkrila da mu se kurac dobrano ponovo ukrutio. Pogledala sam ga devojački naivno, puna slasti, zabranjene strasti i rekla:
-”Možeš da mi ga staviš ako želiš. Umem da trpim”....

Zvuci iz kuhinje su prestali, i kućom je vladala tišina. Osećala sam da smo sasvim sami. Čula sam daleko, iz dvorišta kuma Suadin glas kako priča sa decom. Bekim je tiho prišao vratima i zatvorio ih. Sada je samo blagi svetlost dolazila u sobu. Stajala sam tako sa spuštenim šorcem i gaćicama u sredi ciganske sobe, sa osećajem praznine u čmariću koji je pulsirao od maločašnjen isporbavanja. Nisam osećala ni gram sramote. Osećala sam da je ovo ono pravo, prirodno. Mekim mi je prišao i slinu majicu i tanki brus kojis am imala. Iskoračila sam iz donjeg veša dok me je Bekim držao džentlmenski za ruku. Odbacio je i svoju odeću i tada sam mog romskog ljubavnika videla po prvi put sasvim golog, tamnog sa bronzanom tamnom kožom koju je milovao tek poneki zrak svetlosti iz hodnika. Poveo me je ka debelom sundjeru u kraj sobe.
-”Ne smemo na kravet. Škripi čuli bi nas. Babo bi se ljutio da zna da te prvi uzimam, čak ako je i u guzu”
Osećala sam se u isto vreme počastvovana što će me Bekim jebati a opet i tužna što zbog mene krši tu tradiciju.

Polegao me je na taj sundjer, prekriven ćilimom koji im je služio da sede kada mu dodju gosti. Ćilim je bio grub i kada smo spustili naš anaga tela, jedno belo drugo crno, legli smo jedno uz drugo.
Malo smo se ljubili, njegove ruke mazile moje napete sise, uzbudjeno dupe.
-”Lezi na stomak i izbaci guzu” rekao mi je tiho, ali sasvim odlučno
Poslušala sam. Crvena kosa rasula mi se po ćilimu, kolena se nabila u sundjer.
On se odvojio od mene i prišao mi od pozadi.
-”Raširi guzove, da ti vidim prkno”
Poslušala sam i njegov prst je opet pronašao svoj cilj. Čula sam kako pljuje i trlja svoj kurac
Pritiska je prstom sve dublje, ali nije išlo.
Iznerviran glupavim otporom mog anusa Irfan je ustao i užurbano izašao iz sobe,, sve na vrhoviam prstiju kao lopov. Osetila sam se napušteno onako gola na čilimu, sa polu otvorenim devojačkim anusom. Ubrzo se vratio sa kašikom u kojoj je bilo nešto
-”doneos am loj, da ti podmažem da bolje udje.....”
-”Loj?”
-”Da, od njega se čmar opušta a i kita klizi lakše u guzicu”

Okrenula sam glavu na drugu stranu ponovo zauzevši ponizni polžaj i rasčepila svoje dupe oslobodivši put za podmazivanje. Stresla sam se od hladnoće loja koji je dodirnuo sluzokožu mog čmariča, Bekim, je mazao prvo okolo čmara, jer mu je kurac bio pozamašan i da mu dupe oko čmara en pravi otpor. Onda je odjednom, ceo njegov prst uleteo prosto u moj čmar koji je nenadano odustao od otpora. Proleteo je do zglavaka a meni se aktivirao neki nerv od dupeta ka pici koaj je počela da zeva strašno.
Nervi oko sfinktera su bili u ekstazi a bol od širenja minimalna. Bekim je izvlačio prst, nanosio  još loja koji je prosto ubacivao u dubilu mog dupeta.
Niej mu bio prvi put
-”Babo i ja jebavamo ženska dupeta....dodju žene da im prodžaamo čmareve da bi lakše davale muževima i momcima....” govorio je dok me je podmazivao za jeb. “Ponekad momci sami dovedu devojke da im skinemo djanu i čmarićima”
-”A mojom mami....?”
-”.....I tovjoj mami. Ali njena je bila već proširena kada mi ju je dala”
Svršila sam glodjući guzom njegov prst našta se Bekim samo osmehnuo

Osetila sam przninu.
-”Nećeš dva prsta da mi staviš?” Pitala sam
-”Nećemo da gubimo vreme, kurac će to da odradi. Obrezan je i lakše uleti u bulju....”
Ćutala sam pred rečima majstora.... osećala kako vazduh miluje ulaz mog  anusa i čini mi se čak ulazi u gušnje cdrevo koje se nije zatvaralo posle prsta...valjda je loj uradio svoje....
Osetila sam levu Bekimovu ruku na svom kuku... a onda osetila veliki glavić na ulazu u moje guzno carstvo. Zastresla sam se blago. Dobro me je fiksirao, čvrsto pritisnuo za kuk da ne mrdam.Malo je upro kurcem o moj anus.
-”Milice...napni se kao da hoćeš da kenjaš, opustiće ti se crevo i čmar a kurac će lako da ti uteramo”
Same reči su mi pričinjavale uzbudjenje.
Zgrčila sam stomak iz sve snage i pritisla creviam što sam čaje mogla. Bekim je to osetio i gurnuo kurac napred.
Anus iako dobro nalojan, niej se lako predavao, i ciganski kurac je morao nekoliko puta da dobro upre glavićem u njega a ja da se napinjem sve dok uz bol, glavić niej praktično proleteo odjednom u dubinu moje utrobe. Bol širenja čmara koji se obujmio oko ciganskog kurca me je prenula, a li je Bekim dohvatio prstima moju picu od ispod i u sekundi talasi orgazma su mi zatresli telo, pojačani predivnim bolom iz guze.
-”Milice...kako si guza glodje moj kurac”
Drhtavim glasom upitala sam ga “Da li ti prija?”
-”Da” i gurnuo je kurac dalje..... svojim obrezanim kurcem osvajao je centimetar po centimetar moje guze, širio mi creva
-”Pritiskaj juš kao da kenjaš, da ti crevo bude rašireno...zato tako dobro ti ulazi”
I slušala sam svog ljubavnika, grčila se dok mi je kurčinu instalirao u moje dupe.
Ubrzo kukovima je udario o moje buzove.
Od snage njegovih bedara, pustila sam svoej guzove i rukama se oduprla o ležaj na podu.
Udario je kukovima koš dva tri puta, kako bi iskazao svoj uspeh, uspeh romskog ljubavnika u osvajanju nutrine bele devojke i kako bi mi zabio i poslednji milimetar kurca.
-”Kako ti je utroba vrela, Milice.....primaš kurac kao zaljubljena ciganka”
-”Sada sam tvoja Bekime..”
-”Moraćeš i sa babom mojim, tako su nam običaji....ali on će te prvi u pizdu pa ću i ja da ti je zalijem semenom posle babe...”
-”Ako je tako običaj...uredu” rekla sam prepuštajući se svojoj ciganskoj sudbini koja je užitak svim ženama naše porodice...
Bekim je počeo da kruži kukovima i tako mi širio i masirao čmar svojim kurcem. Iako maksimalno napet, moj anus je užicao isećajući obim Bekimovog kurca.
-”Da mi s emalo navikneš i opustiš” rekao je
Moj stomak je bio namiren i opušten dok je plima sreće kretala od Bekimovih kukova, preko veličanstvenog obrezanog kurca koji je uspešno osvojio još jedno belo dupe, preko mog debelog creva do želuca....prosto sam osećala.

Bekim je polegao po mojim ledjima, nateravši me svom svojom težinom da stomakom legnem, kada su mi kolena popustila.
Bila sam pritisnuta tako da je Bekim svu težinu preneo na svoj kurac koji mi se maksimalno saterao u dupence. Čini mi se da mi iznutra dodiruje želudac...
Podvukao je šake pod moje sise i stegao ih a ja sam se meškoljila levo desno da ih što bolje uhvati, boreći se sa nejgovom težinom. Počeo je prvo malo a podom lagano ubrzavajući da me jebe karlicom. Kurac mu niej mnogo ulazio i izlazio ali sam osećala divno trenje preko sfinktera a učinilo mi se i još negde u dubini, valjda je užitaj preko nerava uhvatio u debelo crevo...ili sam u bunili tako mislila.
Loj je lepo odratio, anus mi se raširio i ipak je malo bolelo...možda i više je bolelo ali meni je bilo lepo.
Bekim se trudio da mi stiska sise čas elvu čas desnu dok mu je čurac rovario po mom dupetu, Stiskao je levu, desnu, pa obe zajedno i onda bi se zakucao do kraja, a ja bih jeknula. On em je utišavao da nas enko ne čuej ako udje slučajno....a niej mi bilo briga i da su si poredjani i da nas gledaju i njegovi i moji, ja sam davala svoej dupe mom ciganskom ljubavniku. Davala sam sebe. I uživala da budem ciganska jebulja.
Niej me bilo briga šta misli o meni. Niti ko drugi, primala sam taj crni kurac kako sam znala i umela u želela da ovaj jeb u čergi traje što duže. Čitavu večnost.
Ubadao me je i u stranu, levo desno, sebi činio čare i užitak. Da bolej oseti moj čmar okos vog kurca. Ja nisam imala snage više nizašta, predala sam se potpuno pretvorena  u kučku koja se jebe.
U sobi više niej bilo ni malo svetla, jeb je trajao, ja sam doživela orgazam za orgazmom, pica se grčila...a sise...više nisam osećala... tu gde su sise osetil asam mušku snagu, i neki predivni užitak, koji boli ali je neverovatan...

-”Blizu sam, Milice....”
-”Čini šta ti je volja...bespomoćna sam” rekoh..... “Svrši u mene da ti bude najsladje”
Njega su ove reči prenule i zakucao se u mene toliko jako da sam rukama udarila i uprla se o zid ćoška.
Njegov kurac je divljački šibao mlaz za mlazom u moj želudac. Pritisnuo je svoju glavu o moju i ječao
-”Aaaaa Milice evo ti ciganska sperma...da se podmladjuješ ko sve vaše žene!”

Ostali smo spojeni dugo. Mrak je pala. Sigurno su me svi tražili. Čula sam cvrčke od napolje, onako sa Bekimovim kurcem još uvek u mojoj osvojenoj guzi. Bio je opušten, ali još uvek moćan ostavljen u mom dupetu da nam produšava obema užitak od ovogveličanstvenog doživljaja....
-”Kod nas je sevap poniziti žensko....ali kada se žensko samo ponizi za nas je to vrhunski užitak” šapnuo mi je na uvo.
Nakon skoro sat vremena, ćutanja, ljubljenja odvojili smo se.
Ogromna praznina ostala je kada ga je izvukao iz mene. Guza se niej zatvorila, kako sam mislila. Osetila sam hladni vazduh kako ulazi... i toplu tečnost kako mi izlazi iz razvaljenog anusa, preko guza na ćilim.
Bekim je opalio svetlo na telefonu i pogeldao moju guzu.
-”Pustila si suzu...ne brini niej strašno...često se desi”
-”Šta je to?”
-”Odrao sam ti kurcem kožicu guze.... raspametila si me, Milice...”
Uplašila sam se, ali e je umirio
-”Nisam te povredio. Kada je guzni jeb dobar kao večeras, malo se odere anus, mi kažemo da guza pusti suzu...pogotovo ako je bilo prvi put....sačekaj ovde, doneću nešto”
Otišao je iz sobe. Kao da se se spolaj čuli zvuci i govor. Posle par trenutaka, tišinu su narušili koraci i u hodniku s eupalilo svetlo. Zraci iz hodnika, kroz staklo na vratima, pali su na mene. Videla sam dve senke. Sada sigurno neko zna da samo se jebali.
Pogeldala sam svoej grudi, bile su crvene i videli su se otisci Bekimovih prstiju. Bradavice su bile ukrućene, roze....
Neko se pojavio na vratima a drugi koraci i nejasna prilika odaljili su se hodnikom ka dvorištu.

Vrata su se otvorila i ta prilika je upalila svetlo. Sijalica je obasjala sobu i ja sam u trenu, pre nego mi se oči zatvoriše od navale svetla, ugledala sam kuma Suadu.
Brzo sam pokušala da se pokrijem odećom, ali mi je ona prišla.
-”Dete ne boj se. Naše smo, žene, razumemo se.....”
Kuma je klekla pored mene.
-”Donela sam ti mast da ti ublaži bol i ivida ranice u dupencetu. Tako se dešava kada je veliak strast medju dvoje”
Bila sam postidjena i posramljena, ali nije mi bilo žao onog što se desilo, pa ni ovog sada.
-”Hajde okreni se prema zidu i otovri dupe rukama da ti vidim čmarić”
Poslušno sam se okrenula i povinovala.
-”Ehhh kumice moja, niej to ništa strašno malo krvi ti pustila guza, a ostalo je seme od mog Bekima...Seme pojačava osećaj peckanja... Sada će kuma Suada da te sredi.”

Mazala mi je prstom kuma pojebani čmar. Pomada je magično uklanjaja peckanej i nelagodu.
-”Daću ti ovu mast da je mažeš par dana. Dobra je da se stavi i ovako kada se pojebeš u guzu i kad ne krvari. Opusti ti guzu”
kuma Suada je pustila prst sa pomadom i u moju guzu par santimetara, pa nanosila opet. Nekoliko puta, uz obazrivost mi je prodrla u anus nanoseći pomadu.
-”Voliš u guzu?”
Klimnula sam glavom postidjena.
-”Ako, dobro je to, a ne zakačiš...dobro će ti doći u životu kada se jebeš i sa belim ljudima... a i napi,  to vole da rade ženama.”
-”Lepo je...boli ali je lepo”
-”Znam čedo boje” - rekla je završavajući kuru lečenja mog anusa - “Ali daznaš da oboje morate da ćutite o ovome, da Irfan ne sazna, mora da ti bude prvi, takav ej običaj a posle se jebi sa Bekimom i kim god hoćeš, imate prava posle da radite kako vam volja”
-”Hoću kumo” rekoh oblačeći se

Izašla sam napolje. Bekim je sedeo zavaljen u baštensku stolicu i pušio, flaša rakije pored njega.
Poljubili smo se za rasanak a kuma Suada je dodala
-”Hajde,tiho sada, sve sam sredila sa tvojom majkom, decu sam opravila kod vas da se igraju”

Napustila sam dvorište u Cigan maloj izjebane guze, zadovoljenih želja, ali sam znala da je ovo tek početak moje ženskosti i seksualnog života....

Nema komentara:

Objavi komentar