petak, 1. srpnja 2022.

Posle deset godina

 Moja okolina je mišljenja da sam lepa žena što mi je, razume se godilo. Još kao devojka imala sam puno udvarača, a još više onih koji su želeli da me povale. Valjda zbog svog stava o ljubavi, uspela sam da himen sačuvam za čoveka pored koga sam želela da provedem ceo život. Dakle, mužu sam poklonila nevinost. A moj muž je pun ljubavi za mene, ali i hiper sexualan tip. Vođenje ljubavi mu je nasušna hrana i ništa ga ne može usrećiti kao spajanje „nje i njega“. Veoma je maštovit pa je tako ostao privržen običaju iz studentskih dana svojstven hipi generaciji da vodi ljubav u grupi i da menja partnerke. I mene je nagovarao na to, ali sam mu uspešno odolevala. Da. Odolevala, ali do kada? Jednom sam popustila i od tada mi nije strano golo telo drugog muškarca i njegovo spolovilo. I ovo moje iskustvo što ga vama kazujem, je došlo nakon mog upuštanja s mužem u swingerske odnose sa drugim parovima.

Te, prijatne letnje večeri muž me izveo na večeru u poznat restoran našeg turističkog mesta , 10-ak kilometara udaljen od naše kuće. I dok ispijamo aperitiv, priđe da nas pozdravi naš raniji rukovodilac. Naime, oboje smo završili pripravnički staž kod njega. Vrednovao je naš rad objektivno, dao nam je visoke ocene i ostao je i dalje prijatelj sa mojim mužem i nakon što je napustio kolektiv.

Stariji je od nas oboje poprilično, ali ne toliko da mu ne bi mogla biti ljubavnica.

On (tako ću ga zvati) je bio markantan i elegantan intelektualac. Dok mi je bio rukovodilac, prema meni se ophodio blagonaklono, pa čak i nekako pažljivo. Uvek me posmatrao oduševljeno i nekako sa ushićenjem. Iz pogleda sam mu čitala kako bi me rado pojebao. Ne mogu da kažem da i on mene nije uzbuđivao. Krajem krajeva bila sam mlada i nevina sa dvadeset i dve. Godilo mi je njegovo društvo i izlasci na piće po obavljenom poslu u kancelariji. Na službenim putovanjima i kolektivnim izletima, pokušavao je na sve načine da me pojebe. LJubakao me je…milovao, očekujući da ću popustiti. I ako sam se u takvim prilikama narajcavala do bunila, i ako mi je bubnjalo u ušima i crvenela koža od uzbuđenja, krajnjom snagom i ostacima razuma sam mu se opirala i izmicala mu. Bilo je i priča kako me on, eto oženjen čovek, jebe, ali je i istina da mu ja na poljupce nisam ni odgovarala, ma koliko mi je bilo lepo i ma koliko bila uzbuđena.

Pre nego li će nam poslužiti večeru, mog muža su zvali neodložnim poslom u kome je morao da rukovodi timskim radom. Neizvesno je bilo do kada će ostati, možda i do zore.

Kada sam ušla posle večere u njegov auto, odmah me upitao: da li se sećam da me je već i vozio u ovom automobilu? Podsetio me na noć kada me pre desetak godina zaista i vozio u njemu. I tada me ljubakao i „faćario“ jedva sam savladala sebe i uspela da iskočim iz auta. Kažem mu da se sećam toga, a onda mi on ispriča nešto što me učinilo gordom… ponosnom, izuzetno vrednom u sopstvenim očima. To je i bilo presudno da mu se podam te noći.

-Znaš, te noći mi i jeste bilo lepo s tobom! – reče mi on vozeći nas tek opranim ulicama. Odćutim ovo kazivanje, i ako mi je godilo.

-Te večeri si me kao ljubavnica zadovoljila.

Trgnem se i pogledam ga kroz polumrak.

-Da, da… nasladio sam se tada tvojim telom.

-Šta to pričaš?


-One večeli si me toliko uzbudila i nadraškala da sam svršio u gaćice i pre tvog iskakanja iz kola. Sada s pravom mogu tvrditi da si me i seksualno zadovoljila, a ne samo kao pripravnica – kaže mi kroz smešak.

Ovo je delovalo na mene tako uzbuđujuće i izuzetno prijatno. Palim cigaretu i ćutim. srce mi jače bije a grudi se nadimaju. Butine mi se prijatno žare, a podno stomaka mi prijatno strujanje. Odjednom sam napaljena do te mere da od želje za kurcem pišnem u gaćice. Da bih stisla butine, prebacim nogu preko noge, te mi lagana suknjica sklizne u krilo.


Sevnuše butine, a da to zaista nisam ni želela. Krenem rukom da zategnem suknjicu, ali me njegova ruka spreči. Moje ćutanje i kretnju nogom je razumeo kao izazov njemu. NJegova ruka me peče na butini. Prsti mu se nežno miču i zavlače među njih te su sve bliže pičkici. Grozničavo razmišljam: da li da mu isčupam ruku ili da mu se podam. Smeta mi to što mi muža zna. Ne zna koliko sam srećna sa suprugom. Šta će misliti o meni, a ne zna da sam po nagovoru muža već promenila nekoliko partnera. Ne želim da mi o mužu sudi kao o šonji, a njemu će biti veoma uzbudljivo kada mu budem pričala kako sam se tucala s drugim po prvim put bez njegovog prisustva.

S druge strane …u pički mi bura. NJegovi prsti dodiruju i migolje dlačice koje izviruju ispod gaćica. Prepuštam se još malo njegovom milovanju računajući da ću uspeti da mu se izmigoljim. Prevarila sam se, kao devojka imala sam bolje kočnice-himen.

Popustim stisak butinama i omogućim mu da stigne do pičkice. Prstima se zavuče pod gaćice i prsti su već pred ulazom u nju. U meni više kočnica nema. Sada sam prožeta željom za davanjem. Sada mi pulsira i želudac. U grlu me steglo, a pička svrbi. Žmurim i svlačim se guzom niz sedište da mu stavim celu pičku na raspolaganje. Miluje i mrsi mi prstima dlačice na pici. Osećam kako razmazuje moje sokove po Venerinom brežuljku.

Cigareta među prstima, na koju sam i zaboravila, me opeče. Prenem se da je ugasim i pritom vidim da me dovezao na isto mesto kao i pre deset godina. Ništa ga niti pitam niti se protivim. Jedva čekam da se parkira.

Pod istim krošnjama mi opet obori naslon sedišta i prevali se na mene. Оdižem guzu da mi lakše svuče gaćice. Suknja mi zgužvana oko pasa a tesna majica visoko zarozana iznad sisa-pod grlom. On dahće na meni a ja pod njim. Stiska me, miluje grubo i to me pomalo boli. Žeqa zanom vlada njime. Godi mi taj bol jer mi zadovoljava sujetu. Kurac mju tvrd-osećam ga kroz pantalone. Greje mi trbuh. Izgleda mi dugačak.Već sam iskusna ljubavnica i ne stidim se da mu ga milujem kroz pantalone i da ga izvučem napolje. Od toga prosto polude na meni. LJubi mi kosu…vrat.. Prstima mi uvrće bradavice na sisama. Prijatna struja mi se širi sisama pod pazuhe. Šakom mu obavijem dug i čvrst kurac. Elitni primerak. Doista, nije mi do sada bila bitna veličina…koliki me kurac jebe, već kooliko to dugo čini. Od svih kurčeva koje sam do sada ugostila, ovaj je najveći. Na vrh glavića mu vlažno i čim stignem šakom ga premažem. Puna mi šaka glavića. Telo kurca mi se u šaci ritmički trza. On grozničavo otkopčava kaiš i svlači pantalone sa gaćicama niz butine. Pritom kleči na podu auta među mojim butinama. Digla sam mu noge na policu ispred mog sedišta. Znam da mog muža dovodi do ludila kada mu vučem kurac i dovedem na ulaz u picu. Stoga to činim i ovaj put. Međutim, to sada činim sa obe šake. Kurac mu dugačak preko dvadeset centimetara i nekako kriv. Pod prstima osećam pruće od vena. U glavi mi samo jedno: da ga uguram što pre u moju vrelu, pulsirajuću utrobu. Više se ničeg ne sećam niti šta drugo postoji osim ovog velikog kurca.

Pustim mu glavić levom rukom i povučem usmine svoje pice naviše ka svom pupku. Desnom rukom ga trpam u pičku. Dodir tvrdog i skliskog glavića i moje vlažne i tople vulve mi ote jecaj iz grudi. On ga gurnu silovito. Rezak bol me preseče podno stomaka i za tren onesvesti. Kurac me svu ispunio, zario se ceo u moje želje i napeo mi zidove mje uspaljenice. Obuze me osećaj beskrajne sreće. Slatko unutarnje trenje mi se razliva telom. Jezik mu duboko u mojim ustima. Bože, kako ga smatram tada svojim, kako ga prisvajam… kako ga crpim, uzimam, kako sam njegova, kako dva postaju jedno telo. Refleksno pratim njegove kretnje i poturam mu se te me njegov sunđerasti glavić pogađa u svaki milimetar pičke.

Toliko sam se navlažila da osećam kako mi noć hladi regiju oko pičke i guze.

On naglo istrgnu kurac iz pice, odignu se stomakom od mog i za trenutak zažalom zbog toga. Međutim on ga odmah strelovito vrati unatrag a da ga nije ni pridržavao rukama, kao da smo se jebali godinama a ne prvi put. Pri tom uvuče i moje dlačice sa sobom te osećam prijatno reckanje po nabubreloj vulvi.

Već sam pred svršavanjem. Fali mi da se kurac zadrži u meni tri sekunde i eksplodiraću. No, on ga vadi i strelovito vraća unutar. Ja hoću da me orgazam što pre strese., hoću da vrisnem… ovde me niko ne može čuti. Stoga mu skrstim noge na leđima i pritisnem u sebe.

Stoga mu skrstim noge na leđima i pritisnem u sebe.


Izdignem zadnjicu sa sedišta i zavrtim njome. Sva sam napeta u luk, glava potiljkom na sedištu i mlatim njome levo-desno. Iz glave mi…iz kičme, iz slabina i sa unutrašnjih strana butina milioni slatkih srsi hitaju u pičku. Ona curi…šljapka, sva otekla…usisava kurac koji se propinje u njoj. Vrh glavića pritiska grlić materice. Osećam kako se vrti u njenom levkastom udubljenju. Kurac se u pici umiri, samo se ponekad trzne. U pički mi plima. „Svršava“!-pomislim. To me učini još više srećnom, pa usrećila sam još jednog muškarca. Još se više privijem uz njega . Miluju nam se stomaci. Sada se vrdne dva-tri puta i očešem grlić materice o glavić i dođe mi. Šta mi to dođe ja znam ali kasnije ne umem da opišem. Za takvu sreću i doživljaj nemam reči. Ostajem u visokom luki uz vrisak i mirujem dugo svršavajući. Nokti mi lagano grebu uz njegova leđa. NJegove usne mi sisaju vrat i grudi.. Polako dolazim k sebi.

Ležim, raskrečena se odmaram.. I dalje žmurim i tako se prepuštam svežini letnje noći koja mi suši znojno telo i sokove mje pice.. Iz nje dugo i otegnuto curi. On se sagnu te me poljubi u zjapeću picu. Rukom sa usana briše moje i njegoo zadovoljstvo.


Ležim, raskrečena se odmaram.. I dalje žmurim i tako se prepuštam svežini letnje noći koja mi suši znojno telo i sokove mje pice.. Iz nje dugo i otegnuto curi. On se sagnu te me poljubi u zjapeću picu. Rukom sa usana briše moje i njegovo zadovoljstvo.

-Eh šta smo sve propustili, – čujem ga kako govori.

-Ja nisam ništa i odlučim da mu ispričam o iskustvima mene i muža…. U šali mu kažem da ako hoće još kada da me potuca, mora se sa ženom uključiti kod nas kući. Nije mi odgovorio. Dakle, nije spreman… a meni nije žao.

Imala sam dobar seks i opet ću kad mužu sve ovo ispričam!

Nema komentara:

Objavi komentar