nedjelja, 1. siječnja 2023.

Marija se budi

 Imala je suknjicu do kolena, crvenu i belu košulju. Crne najlon dokolenice i crne cipelice. Pozvonila mu je na vrata, bilo je popodne, rani jun. Pustio je da uđe. Uhvatio je za ruku, poljubio je. Ima bradu. Ima lep stan, veliki. Živi sam. Sela je na kauč, on je doneo limunadu, keks i kafu. Čekao je. Nedelju dana se dogovaraju da se vide. I sve neka komplikacija, jurila je oko prijemnog za arhitekturu. spremla se. Pa on zauzet na poslu. Jedva je čekala ovaj dan. A i on. Zimus mu je sve rekla, ja sam zaljubljena u tebe od kada si došao. I ne mogu više da krijem to. A ti vidi šta ćeš, tako mu je rekla. Moraćeš još malo da čekaš Marija, dok ne završiš školu. Onda može sve, pa je poljubio. Prvi put se ljubila sa nekim, a on, Uroš je bio njen nastavnik, desetak godina stariji od nje.
Vezu su održavali preko porukica, maštali o ovom danu, ponekad se ljubili. I konačno je došao i taj dan, nisu se videli nedelju dana, sva je srećna. Opet su se ljubili, sada ko dečko i devojka. Bez da se kriju, bez morlanih normi. Bez osuđivanja.
Uroše, ja sam nevin, rekla mu je. Šta bi želela, pitoa je. Da me, uf. Da imamo. Da me jebeš, uspela je da kaže. Dobro Marija. Nemaš nikakvo iskustov, zar ne, pitao je. Nikakvo. Mislim, mazila sam ribicu često, zamišljala tebe, rekla je. Dobro, drago mi je.Nešto slično sam i ja radio, nasmejao se. I, pitala ga je. Ništa, popićemo kafu, rekao je. Dobro, smorila se.
Marija je lepa devojka, ona neupadljiva. Urošu je bilo teško od prvog dana da ne doživljava malu kratko ošišanu crnku, sa oblim kukovima kao ženu. trudio se da je gleda kao ostale učenice. Bila mu peta godina kako radi u školi, došao je na početku ove školske godine.  Radio je sa mnogo devojka, nikada niti jedna kao mala MArija. A neupadljiva skroz. I onda, prvi čas drugo polugođa, ona ostala da ga nešto pita. I kaže mu da je zaljublejna u njega, poljubio je. Bilo ga briga. Čekali su da završi, maturantkinja. I evo je, mlada i spremna. Pili su kafu, imala lepa stopla u crnim najloln dokolenicma, sedi pored njega, mazi je po obrazu.
MArija, ustani i skini sve, sem tih dokolenica, završio je kafu. Hoću, skočila je sa kauča. Kreni od suknje, rekoa je.
Stala je ispred njega, nije se mnogo stidela. Raskopčala je suknju i psutila je na pod. Imala je crvene gaćice, sa crnom čipkom. Raskopčala je košulju, brus je bio isto crven sa crnom čipkom. Stala je tako, pokazao je rukom da nastavi. Rakopčala je brus, malo ga držala na grudima, pa ga bacila na pod. Ima lepe sise, sa velikim roze bradavicama. Uroš je progutao knedlu, te bradavice su ko tacne za kafu. I onda gaćice, lagano. Ima gustu šumicu među nogma, crnu. Kontrast njenoj belini. Stajala je tako gola, nije se krila.
Jesam lepa, pitala je. Jako, odgovorio je Uroš. Šta sad da radim, kiko će se. Sedi sad ovde i mazi tu lepu ribicu, pokazao joj je na kauč.
Poslušala ga je, namestila se, pomogao joj je sa nekim jastučetom pod guzom. Nametila je jednu nogu preko naslona, raširila se da je vidi lepo. I krenula. Nije joj bilo neprijatno, to je želela. Zavukla je prste među usmine, raširila svoju šumicu. Krenula da se trlja, prvo lagano, pa brže. Zagrizla je donju usnu, stenjla kroz zube, uhvatila se sisicu drugom rukom. Uvrtla je sebi bradavicu. Uroš je gledao, curkalo joj je lagano iz ribice. Prsti joj mazili klitoris, klizili niz usmine do rupice. Počela je glasnije da stenje.
Gledao je njene ružičaste usmine, šumicu okolo, rupicu iz koje curka. Usku rupicu. Toplu rupicu. Marija se uvijala, stenjala, stezala one fenomenlane bradavice. Njeni vešti prstići su klizili po ružičastim usminma. Izvadio je kurac. Drkao lagano.
Veliki ti je, smejla se Marija. Pa sad, osmehnuo se i Uroš. Jel mogu, kleknula je ispred njega. Naravno, liznuo joj je prste. Ukusna ribica, nasmejao se. hvla, liznula je veliki glavić, kao velika trešnja je delova.
Liznula je opet, pa lagano jezikom niz kurac, pa mu je liznula muda. Onda opet glavič, pa ga je uzela u usta. Pazila je na zube. SPremla se dugo na ovo, pričala sa par drugarica, već iskusnih. Teško je disao, radila je dobro. Uroš joj je tavio stavio ruku na potiljak, pritisnuo dok se nije zagrcnula. Onda je pustio, pa opet. Dopalo joj se, njegov kurac je bio blava, lizla je, gutla ga, pa opet lizne, pa joj ga on nabijae nekoliko puta, dok se ne zakašlje. Psutio je, smeje se ona, pljuvčaka joj se liva niz bradu. Uroš, uhvatio za kosu i poljubio.
Vreme je, namestio je na kauč. Spremna sam, sva uzbuđena.
Namestio je da klekne na kauč, rukma se uhvatila za naslon. Raširio joj je guzu, liznuo  čmarić. To joj je bilo lepo. Pa onda opet, rukom joj je mazio ribicu. Zagrizla je naslon kada je jedan prt skliznuo u guzu. Lizao je, mazio joj klitoris, a prst je bio u guzi.
Šljepnuo je po guzi, ciknula je. Ajde opet Uroše, lepo je, protresla je svoju kruškastu guzu. Ponovio je, steogao je, pa udario. Pa opet, ona se kikotla i cičala, tresla guzu. Guza joj je bila roze, a ona srećna. Sviđa mi se to ponovila je. Osetila je kako nešto prelazi preko njenih usmina, i to je bilo lepo. Okrenula se, Uroš je lagano trljao glavić o ribicu. Slobodnom rukom joj je stezao guzu. I onda je osetila kako naslanja glavić na rupicu, lagano, bio je veliki. Rupica se širila, a ona se stresla. Uroš je zastao. Čekala je, glavić je stajao u rupici, nastavio je. Zabolelo je, pokušala je da se pomeri napred, a ona je povukao za kukuove. Tvrdo i veliko, to je osetila kako ulazi u nju. Vrisnula je, a on je samo nastavio. Kako je bilo dobro. Uroš je ušao do kraja, osetila je njegovo telo na svojoj guzi. Stjao je tako, a ona se uvijala. Pa se pomerio unazad, pa opet. Pa opet, vrištla je, tresla guzu. Uroš je šljepio po njoj, zastenjla je. Povukao je za kosu. Nabija se u nju, ona vrišti, a dobro joj. Boli je, ali joj dobro.
Skliznula je sa kurca, pala na kauč, teško je disla, srećna, krvava među nogama, svršila je. Gledala je Urošev kurac. Bio je krva, uzla ga je u rku, bio mokar od nje. Izdrkala ga je sebi u usta. Nije mu trebalo puno, bio je blizu ali ga je pretekla. Punio joj je usta spremom, baš puno, sliovala joj se niz bradu. Ostak je progutala. Uroš je poljubio u usta, nije mu smetalo ništa.
Oćeš da se tuširamo zajedno, pito je psole jedno sat dremke. Hoću, rekla je. Jel bilo dobro, nastavio je. Boli, ali je bilo dobro, smje se MArija. Uroše, ne sad, ali jednom. Oću i u guzu, poljubio je.

 

Nema komentara:

Objavi komentar