nedjelja, 1. siječnja 2023.

Baka Zora komsinica

 U zgradi u kojoj zivim od rodjenja, odmah pored samog ulaza zivi baba Zora. Znam je od malih nogu i ako je komsije nisu volele kao ni njenog, sad vec pokojnog muza, bio sam jedan od retkih koji joj se uvek javljao u prolazu. Baba Zora ima 67 godina, jako velike sise, deblja, lepog lica i kovrdzave kose. Ni po cemu se nije razlikovala od drugih zena te dobi osim tih ogromnih sisa koje su mi kasnije, kada sam vec poceo da drkam, ponekad bile deo mastanja.
Zivela je sama, kcerka je dolazila jednom nedeljno da joj pomogne po kuci, nije se druzila sa komsilukom pa je zivela nekim usamljenickim zivotom. Nisam je cesto vidjao, mozda tek jednom mesecno ali sam u jednom momentu tokom zivota shvatio da kad god je sretnem, uvek mi je privlacila paznju iz nekog razloga i da mi se kurac momentalno dizao. Shvatio sam da je u stvari nikad nisam video obucenu za neki izlazak vec je uvek bila u nekoj kucnoj varijanti, bilo da se radi o bade mantilu ili nekoj kucnoj haljini i u glavnom je nosila crne najlonke.
Nisam drkao kurac bas svaki dan na baba Zoru, na koju sam se sve vise i vise palio kako sam postajao stariji ali s vremena na vreme mi je dolazila u misli i tu ostajala danima narocito kad je sretnem u ulazu. Uvek su to bila neobavezna, komsijska caskanja, pitanje o zdravlju, po koja rec o mukama koje muce svakog punoletnog gradjanina i to je to, nista manje i nista vise od toga.
Toga dana sam jako rano ustao i otisao da zavrsim neke dosadne poslove rano ujutru, hteo sam sto pre da obavim sta imam pa da imam ceo dan slobodan. Vec oko 9h ujutru sam se vratio, usput otisao do prodavnice da kupim sta treba i krenuo kuci. Dok sam se peo uz stepenice koje vode ka ulazu u zgradu, kroz ogromno staklo koje se nalazi pored ulaza, video sam baba Zoru da ulazi u hol i prilazi postanskim sanducicima. Odmah sam ugledao priliku, zeleo sam sto pre da dodjem da bih je video izbliza, da bacim letimican pogled na njene ogromne sise. Otkljucavam ulazna vrata i ulazim u hol zgrade a baba Zora bas u tom momentu gura kljuc u bravu postanskog sanduceta.
-Dobro jutro teta Zoro
-O zdravo sine, dobro jutro.
Nosila je tanji roze bade mantil, crne najlonke i papuce sa otvorenim prstima. Jednu ruku je drzala prebacenu preko stomaka, drzeci bade mantil za svaki slucaj da se ne otvori i ako je bio vezan a drugom rukom je otvorila sanduce. Upravo ta prebacena ruka je jos vise isticala njene zaista ogromne sisetine.
Kroz glavu mi je sevnula slika kako sedi na podu, rasirenog bade mantila ispod kojeg nema nista, naslonjenja na radijator dok stojim iznad nje, nogom dignutom na radijator kako je jebem u usta. Kurac mi je bio tvrd kao kamet i jedva sam cekao da sto pre odem kuci da ga izdrkam.
-Racuni?
-Pa da, racuni, meni i ovako niko ne pise. Svi digli ruke od babe. Pocela je da se smeje na svoj racun.
-Nemojte tako, tu smo mi. Zvucalo je kao da je tesim ali u stvari, mislio sam na sebe a ne na komsiluk kako je zvucalo.
-Ma pusti komsiluk, zbog onog mog kretena nas niko nije ni voleo a ja sta cu, morala sam uz njega.
-Da.
Nisam znao sta drugo da kazem a da ne bude neprimerno ili da zvuci kao da zadirem u neke dublje price.
-Eto, ti si se uvek javljao i javis se a ovde ima ljudi sa kojima zivimo decenijama a nikad mi nisu rekli ni dobar dan.
Opet se nasmejala
-I sta ja da mislim? Briga me, sad je sve to nebitno.
Zvucala je veselo, ni trunke sazaljenja prema sebi nije izrazila.
On je lepa zena, lepog lica i cini mi se da je u mladjim danima bila bas zgodna ali obzirom da njene godine, verovatno tezak zivot sa muzem, sad ne odudara izgledom od drugih zena njenih godina. Nije mi to smetalo, naprotiv, takve zene su mi izuzetno jebozovne i jako me pale.
Dok smo caskali, par puta sam bacio pogled na njene sisetine, neobavezno se ceskao po glavi spustajuci pogled ka njenim nogama u najlonkama. U par navrata sam bas namerno, vidljivo pogledao u sise i zadrzao pogled sto me je dodatno palilo jer sam zeleo da to primeti.
-Ides kuci? Gde si bio ovako rano ili se vracas iz neke stete? Upita me Zora sa smeskom na licu.
-Ma ne teta Zoro, isao sam do grada da zavrsim neke sitnice dok nema guzve pa da imam ceo dan slobodan.
Razmenili smo jos par recenica a onda smo se razisli. Cim sam otvorio vrata stana, odmah sam otisao u wc i izdrkao kurac sto sam jace mogao. Ceo dan sam razmisljao o njoj, kako bi bilo da je jebem redovno. Sama je, ima stan, samo 3 sprata ispod mene, bukvalno bih mogao da odem kod nje cim mi se digne kurac.
Proslo je neko vreme ali Zoru ali se nisam sretao sa Zorom u zgradi sve do jednog Avgustovskog dana. Bilo je predvece, vracao sam se iz grada i jedva cekao da dodjem kuci da bih se istusirao jer je bilo pakleno vruce.  U stanovima je bilo pretoplo, klima je morala da radi non stop ali cim izadjete iz stana, vrucina je izbijala iz debelih, zagrejanih zidova.
Krenuo sam da se penjem uz stepenice kad cujem, otvaraju se vrata Zorinog stana.
Okrenuo sam se u zelji da je vidim kako izgleda.
-Zdravo sine
-Dobro vece teta Zoro
-Ides kuci umesto da ides napolje, vidis kako je toplo, zasto ne izadjes?
-Kasnije cu, sad sam dosao pa idem da se istusiram.
Stajao sam nekako na pola koraka, profilno ka Zori i verovatno je mogla da primeti da mi se digao kurac, siguran sam da se to videlo.
-Ja ne znam sta cu od vrucine, sve mi je otvoreno ali ne vredi, jako je toplo. Izasla sam da vidim ima li poste a znam da nema jer sam gledala jutros. U stvari, samo hocu da proteglim noge.
Zora je nosila crnu majicu i suknju, bio sam siguran da nije nosila brushalter jer su joj se sise nekako slobodno kretale a i sigurno bi joj bilo jos toplije da ga je nosila.
-Ne znate kako je kod mene, ravan krov. Imam 3 klime u stanu i ne znam kako bih funkcionisao da ih nemam. Vi nemate klimu?
-Imam ali je pocela da smrdi kad je ukljucim, ne znam od cega.
Odmah mi je bilo jasno u cemu je problem obzirom da je Zora pusac.
-Pa to vam je od duvana, zalepi se duvan i onda se usmrdi. To treba da se opere i bice sve ok.
-Pa dolazio je majstor ranije ali ove godine ga nisam zvala, mislila sam da ne treba. Do juce je bilo sve ok, nije se osecalo ali juce i danas, bas smrdi i neprijatno je. Moracu da zovem sutra majstora.
-Nema sanse da nadjete sad majstora koji ce istog momenta doci jer je sezona i prebukirani su poslom.
Momentalno sam shvatio da je ovo dobra prilika da budem nasamo sa Zorom jer sam umeo da cistim klimu.
-Ako hocete, mogu ja da vam to operem.
-Umes to da uradis?
-Da, umem. Imam 3 klime, zamislite da svake godine moram da placam majstora da uradi nesto sto mogu i sam.
-Jao to bi bilo dobro ako umes. Kada bi mogao da dodjes?
Obzirom da bih ostatak veceri proveo sa ortacima u kraju i pio pivo a onda se vratio kuci, gledao pornice i legao da spavam posle drkanja, svakako ovakvu priliku da odem kod Zore necu da propustim.
-Sto se mene tice, mogu da dodjem cim se okupam i jedem, za nesto manje od sat vremena.
-Vazi, cekam te. Da li treba nesto da ti spremim, kofu, vodu?
-Nema potrebe, sve sto treba imate u kuci ali zaista nema razloga da to gomilate, sve cemo u letu, nikakav problem.
Otisao sam kuci, brzinski se istusirao ali ga nisam izdrkao. Bio sam ispunjen nadom da cu nesto uraditi sa Zorom ali i ako ne uradim, mozda je ovo prvi korak. Dohvatio sam neku klopu, na brzinu pojeo gledajuci nesto na netu da mi skrene misli sa Zore da mi sperma ne udari skroz u glavu.
Otvorila je vrata i odmah sam primetio da se presvukla. Nosila je kucnu haljinu i papuce. Ne znam kako joj nije bilo vruce u tome ali nije me ni zanimalo.
-Au, bas si brz?!
-Pa da, hteo sam sto pre da dodjem da vam to sredim pa da vam bude prijatno u stanu a i ne znam kada idete na spavanje?!
-Ne brini, nikad ne idem da spavam pre 12,1, legnem i gledam tv pa kad zaspim. Hoces kafu?
-Kafu nikad ne odbijam ali cu ja poceti da radim. Ne traje to dugo, brzo cu zavrsiti.
Otisla je u kuhinju, proslo mi je kroz glavu kako je jebozovna i bio sam prilicno uzbudjen. Bio sam sam sa Zorom, kod nje u stanu. Kurac mi je bio tvrd a namerno sam obukao malo vece bokserice da bi mogao kurac da mi bude sto slobodniji. Nadao sam se da ce ga u nekim prilikama sigurno videti. Isao sam na spontanost i mirnocu, neka stvari teku svojim tokom. Ovo je bio pocetak mog plana koji sam skovao, neka prvi susret prodje kako prodje pa cu videti tokom veceri da li ce biti jos prilika da svratim kod nje.
Popeo sam se na merdevine koje sam doneo i poceo da rasklapam klimu. Zora je bila u kuhinji koja je bila odmah pored sobe u kojoj je klima pa smo mogli da caskamo.
-Ti imas bas sav alat? Pitala me je dok je ulazila u sobu noseci tacnu sa kafom.
-Imam ono sto je potrebno, sto svaka kuca mora da ima plus jos neke stvari. Volim svasta da radim.
-Onaj moj nije umeo ni sijalicu da zameni, silne pare smo dali na majstore tokom braka na gluposti jer je bio nesposoban i nije hteo nista sam da uradi.
Nisam hteo da produbljujem pricu oko njenog muza pa sam skrenuo temu.
Sve sam rasklopio, delove odneo u kupatilo da se kisele pa se vratio da malo pauziram uz kafu.
Caskali smo neobavezno, stajao sam pored merdevina dok je ona sedela na fotelji. Citava soba je odisala Jugoslavijom, ogroman regal je stajao na jednom kraju sobe, bile su 2 fotelje a izmedju sto, tv i krevet.
Sedela je prekrstenih nogu, jedna butina je bilo delimicno otkrivena. Sise su joj visile, isle su na stranu jer su bile ogromne i nije nosila brus. Jasno sam video.
Pokupio sam delove, odneo ih na terasu da se osuse jer je bilo pakleno.
-Evo, to je to, sad samo sve da vratimo na mesto i klima ce biti kao nova.
Nakon 10-ak minuta sve je bilo potpuno suvo, uneo sam sve u sobu i krenuo da vracam delove na svoje mesto.
Merdevine su pocele da se klimaju jer sam ih pomerio pa su se nasle na neravnom delu poda.
-Jao, pazi! Zora je naglo ustala iz fotelje, rasirenih ruku krenula da me prihvati ako padnem.
-Ne brinite, necu pasti. Poceo sam da se smejem.
-Samo se klimaju jer je neravno!
-Joj sine, pazi molim te.
Uhvatila je merdevine.
-Evo ja cu da ih drzim, ne brini.
Istog momenta mi je sinulo da ce iz te perspektive sigurno videti moj dignuti kurac jer sam bio u kratkom sorcu i sirim boksericama. To me je dodatno napalilo i oslobodilo. Zadrzacu se sto duze na merdevinama dok ona tu stoji i namestacu se tako da mi se vidi kurac. Precutace ili ce nesto reci, treceg nema ali ono sto me je najvise hrabrilo je to da nece niko saznati.
Razvlacio sam posao, trudio se da ne radim bas primetno sporo ali nisam ni zurio. Pricali smo, gledao sam je cesto a sa visine sam mogao da vidim liniju izmedju sisa. Kurac mi je landarao, bio sam apsolutno siguran da ga je makar jednom videla jer je bilo nemoguce da ga iz te perspektive ne vidi. Primetio sam da se malo oslobodila pa je slabije drzala merdevine sto sam iskoristio da ih na kvarno malo cimnem sto ju je trglo.
-Jao!
Uhvatila me je jednom rukom za nogu a drugom je nastavila da drzi merdevine.
-Polako  teta Zoro, necu pasti!
-Joj sine neka, drzacu te ovako. Izvini sto sam te zvala, mozda je bilo bolje da sam zvala majstora.
-Ma ne brinite, necu pasti, samo se merdevine malo klimaju jer je deo poda neravan. Ustedeli ste lovu.
Drzala me je za list noge da bi nesto kasnije digla ruku skoro do butine.
-Evo, gotovo. Gde je daljinski?
Otisla je po daljinski, dodala mi ga a onda me uhvatila rukama za obe noge.
-Drzim te ja, samo ti polako.
Upalio sam klimu, pocela je da hladi i nije smrdela.
Pomogla mi je da sidjem, zatvorio sam prozore u sobi koju je poceo da ispunjava hladan vazduh.
Sela je na fotelju dok sam rasklonio stvari i pocistio prasinu.
-Jao sto je fino!
Uhvatila je rukama krajeve haljine i pocela da se hladi.
Stao sam pored nje i poceo da objasnjavam funkcije na daljinskom.
-Ja sam znala samo da upalim i nista vise.
-Sad mozete svasta pa cak i da se grejete.
Sad joj je haljina bila malo otvorenija oko sisa, samim pogledom na njih je bilo jasno da su ogromne a sa butine su joj vec skoro bile gole.
-Uf, ovo je prava stvar, koliko je samo prijatnije.
Zar vam nije vruce u toj haljini?
Pogledala me je...
-Pa jeste ali sta drugo da nosim?
-Sami ste, spustite roletne pa mozete i bez haljine, bice vam prijatnije.
-Pa da me gledaju oni prekoputa,da gledaju golu babu.
-Imate roletne, spustite ih i nece vas niko videti. Mozete da rashladite sobu, namestite neku prijatnu temperaturu, spustite roletne da vas niko ne vidi i uzivate. Bice vam super, cesto i ja to radim.
Ako sam do sada i imao neke zadrske da ne bude bas jako vidljivo da mi je kurac dignut, sad sam vec bio potpuno opusten. Kroz glavu mi je proslo da vec neko vreme ne obracam paznju na kurac i da ga je do sada vec sigurno videla, nemoguce da nije jer je i vise nego ocigledno.
Napravili smo nov razmestaj u sobi tako da moze da sedi na foteljama a da klima ne duva u nju. Pomagala mi je prilikom pomeranja fotelja i stola pa je morala par puta da se savije sto sam iskoristio da bacim pogled na njene sise koje su visile i bile vidljivije jer se malo i haljina otvorila.
-Eto teta Zoro, sad mozete potpuno da uzivate. Nece biti potrebe da peremo opet ovog leta obzirom da je Avgust ali iduce sezone obavezno pa cim osetite da smrdi, zovite da je operem.
-Hvala ti puno, nikad mi ne bi palo na pamet ovo, zvala bih majstora.
Poceo sam da raspremam djubre i stvari da vracam na svoje mesto.
-Sta ces sad da radis, ides napolje?
Na trenutak sam se razocarao, zvucalo je kao da mi naglasava da je vreme da idem.
-Ne, necu ici napolje. Idem kuci, skuvacu kafu, gledacu neki film, nista specijalno.
Zvucao sam bezvoljno, sto zbog utiska koji sam stekao sto iz namere da joj stavim do znanja da nemam sta pametno da radim kuci.
-Hoces jos jednu kafu da skuvam? Ako hoces, nije problem jer i ovako volim da pijem kafu.
Ozario sam se, doslo je do momentalne promene raspolozenja.
-Moze teta Zoro, ja isto jako volim kafu.
Otisla je u kuhinju i u nekoliko navrata dok sam prolazio pored vrata sam je pogledao. Stajala je uz spored i iz profila se lepo videlo videlo debelo, mesnato dupe. Shvatio sam da do sada nekako uopste nisam obracao paznju na njeno dupe a ovo sto sam video mi se jako dopalo. Volim velika, mesnata dupeta.
-Treba li ti pomoc?
-Ne treba, odgovorih. Samo vi uzivajte, ja cu sve da zavrsim.
Seli smo da pijemo kafu i da pricamo. Sedeo sam na stolici preko puta Zore koja je sedela u fotelji. Svasta mi je prolazilo kroz glavu tokom neobaveznog razgovora o drustsvenim temama, problemima i slicno. Kurac mi ni u jednom momentu nije pao, znao sam da ga je videla ali nisam video ni jedan signal u njenom ponasanju koji bi mi ukazao na to da joj se dopalo to sto je videla. Gledao sam je tokom razgovora, cesto sam vrlo primetno sklanjao svoj pogled sa njenog i gledao joj noge, sise...
PUF
Odjednom, puce sijalica na lusteru. Crkla
-Ju sto sam se uplasila! Pocela je da se smeje.
-Opa, ode sijalica. Nema veze, imate jos 2.
-Ma imam ja jos 5 reervnih sijalica nego ne mogu sama da namestim, ne mogu da se penjem na merdevine, plasim se.
-Gde su vam sijalice, dajte odmah da zamenim.
Postavio sam i popeo se na merdevine a Zora je donela novu sijalicu.
-Ti mi dodjes kao majstor.
-Sta god vam treba teta Zoro, popravicu vam. Zasto da placate majstore.
Zora me je uhvatila za noge.
-Pridrzacu te.
Drzala me je za noge i digla glavu da vidi sta radim. Ako ga do sad nije videla, sto je bilo malo verovatno, sad je videla moj dignuti kurac 100%
Zamenio sam sijalicu i sisao sa merdevina. Upalila je svetlo.
-Odlicno, hvala ti.
Nastavili smo da pijemo kafu koja se polako privodila kraju. Uzivao sam svakako, utabao sam put da opet dodjem kod nje, videla mi je kurac i stvorila se nada da ce se jednom prilikom nesto desiti...
-Kako bese ono na daljinskom, kako namestam da greje klima?
Posto je sedela u fotelji, stao sam ispred nje, malo uz desno koleno i poceo da joj objasnjavam.
Odjednom sam osetio njenu saku na butini i dok sam shvatio sta se desava, zavukla ju je kroz nogavicu sorca i uhvatila me za kurac.
Pogledao sam je a ona je izvadila ruku.
-Izvini molim te, izvini.
-Prija....rekoh i nastavljam da joj objasnjavam funkcije daljinskog i ako sam hteo odmah da se bacim na nju ali sam se iskontrolisao. Trebam da joj pokazem da me nije uznemirilo i da je sve u redu.
Posle par trenutaka sam ponovo osetio saku na butini. Polako je pocela da me mazi po nozi i polako da podize ruku ka nogavici. Ocekivala je reakciju ali nje nije bilo. Pricao sam svoju pricu, ona je slusala a onda me je ponovo uhvatila za kurac i pocela polako da ga drka ispod bokserica.
-Prija? Pitala me je
Ostavio sam daljinski shvatajuci da je to taj momenat koji cekam decenijama.
-Fantasticno je.
Bio mi je potreban kratak ali efikasan opis kojim bih joj stavio do znanja da je sve u redu i da se opusti.
Osmehnula se, verovatno to nije cula jako dugo.
Izvukla je ruku a onda mi je spustila sorc i bokserice.
veliki tvrdi kurac je bio potpuno slobodan, nalazio se tik ispred nje.
Uzela ga je rukama i pocela da drka.
-Izvini, nisam mogla da ga ne primetim. Sigurno ti ne smeta?
-Uzivajte...
Nasmesio sam joj se i pomazio po licu. Polako mi je drkala kurac, cas jednom cas sa obe ruke, mazila jaja usput.
Zavukao sam joj ruke u kosu i prisao jos blize. Znala je sta treba da radi pa je zinula a ja sam joj prislonio kurac na usne.
Stavila ga je celog u topla, vlazna usta.
Odmah sam osetio kako je pocela da ga sisa. Mislio sam da ce mi lagano pusiti kurac medjutim pogresio sam. Pocela je da ga sisa i da ga nabija sto dublje u usta, udarajuci me nosom u donji deo stomaka. Digla je ruke i stavljajuci ih na moje sake dala do znanja da je cvrsce uhvatim za kosu.
To me je palilo jer upravo tako volim da mi puse kurac. Da cvrsto uhvatim za kosu i nabijam kurac sto dublje u usta.
Stegao sam je jako za kosu ali nije davala znake da joj to smeta te sam sad ja poceo da vodim igru i da joj nabijam kurac u usta. Skupila je usta oko kurca, bilo je jako tesno unutra sto me je dodatno motivisalo da joj ga jos jace nabijam.
I ako volim da napunim grlo spermom, nisam to sad zeleo i plasio sam se da ne svrsim brzo.
Izvadio sam kurac iz njenih usta i pustio joj kosu.  Pomazio sam je a onda spustio ruke na njene sise, mazio sam ih preko haljine. Bile su velike, mesnate, osecaj po rukom je bio fantastican. Otvorio sam joj haljinu skidajuci traku sa struka i rasirio je. Obe strane fotelje su bile prekrivene cvetnom haljinom a Zora je bila samo u gacama. Tek sad sam postao svestan njenih ogromnih sisa. Zeleo sam celu da je okupam spermom, prizor je bio neverovatan.
Hvatao sam je za sise, bradavice su bile velike i jako tvrde. Ljubio sam ih i grizao sto joj je prijalo, ljubio po stomaku.
Uhvatio sam je za ruke
-Dodjite
Ustala je sa fotelje, poljubila me a ja sam joj samo svukao haljinu koja je pala na pod. Stajala je ispred mene, mazila po glavi dok sam joj masirao sisetine. SPustio sam ruku sa sisa preko stomaka i zavukao joj je izmedju nogu. Uzdahnula je. Nekoliko puta sam presao sakom preko picke a onda sam kleknuo i poceo da joj spustam gace. Picka joj je bila dlakava, sigurno se nikad nije brijala ali to sam voleo jer ne volim obrijanu picku. Uz nekoliko poljubaba po nogama, stomaku i sisama sam se podigao skroz i ponovo zavukao ruku uzmedju nogu sto joj je prijalo te ih je rasirila. Osetio sam toplinu i vlaznost pod sakom.
-Dodji...
Krenula je ka krevetu, isao sam iza nje i gledao u njeno ogromno dupe koje se lelulajo. Cim je dosla do ivice kreveta, samo samo je polozio na stomak a onda sama je podigla dupe sto je vise mogla. Dupe joj se malo rasirilo i jedva se naziralo sta se nalazi izmedju guzova. Rasirio sam ga rukama, dlakava picka i cmar su bili prelepi. Rasirio sam joj picku i liznuo.
-Joooooooooj....Uzdahnula je tiho, duboko i dugo....Dopalo joj se.
Liznuo sam joj picku jos nekoliko puta, zavukao jezik unutra koliko sam mogao.
Blago je jaukala sve vreme.
U jednom momentu sam jezikom presao i preko cmara da bih video reakciju jer sam zeleo da je jebem u dupe. Nije dala nikakve znake da joj smeta.
Okrenuo sam je na ledja, poceo da ljubim sise, podigao sam joj jednu nogu i zavukao 2 prsta duboko u picku.
-Prija?
-Joooooj....Uh....da....prija...
Uhvatila me za glavu, primakla i pocela da ljubi a ja sam poceo da joj nabijam prste duboko u picku sve brze i brze. Picka joj je bila mokra, sva ulepljena od sokova i bilo je mesta da uguram jos jedan prst sto sam uradio. Tad je pocela jos strasnije da je ljubim sto mi je bio znak da joj rasturim picku. Nabijao sam joj prste sto sam brze mogao, ruka je vec pocela da me boli ali nisam zeleo da prestanem. Stenjala je, grcila se i jaukala. Bas je uzivala i potpuno se opustila i predala.
-Joj, nemoj da stajes....joj....
-Necu teta Zoro, imate prelepu picku.
Jos strasnije me je poljubila a onda je pocela sve brze da stenje, uzela je jastuk i stavila preko glave. Pocela je da svrsava, stegla je picku toliko jako da sam joj jedva nabijao prste unutra.
Bacila je jastuk, nespretno povukla rukama u zelji da me povuce ka sebi sto mi je bio znak da zeli da je jebem. Momentalno sam izvadio prste iz njene picke, pridrzao je za nogu, namestio se i u toj istoj pozi sam joj nabio kurac iz sve snage do kraja.
-Uh...tako.
Poceo sam da je jebem, picka joj je bila vrela i sva mokra tako da sam joj kurac nabio bez problema.
Izvukao sam kurac i opet ga jako nabio do kraja.
Stegla je picku.
-Jao sto je lepo...jos
Opet sam izvukao kurac i opet joj ga silovito nabio u picku.
-Jos..jos
Sve brze i brze sam vadio i nabijao kurac u Zoru. Uhvatio sam je za sisu i poceo neprestano da jebem. Krivila je glavu i grcila se. Jebao sam je silovito,ne znam odakle sam skupljao snagu.
Osetio sam da je sperma krenula a osetila je i ona. Kao da mi je citala misli, kao da je znala sta mi je zelja od malih nogu.
Gurnula me je od sebe i podigla.
-Ustani
Stao sam na krevet a ona je klekle izmedju mojih nogu i pocela da mi jako sisa kurac.
Sve vise i vise sam osecao da je sperma krenula, poceo sam da stenjem.
Prestala je da mi sisa kurac i pocela jako da ga drka. Odavno nije bilo sumnje da zeli da joj svrsim po licu.
Mlaz sperme je izleteo i pogodio je u naocare.
Drugi mlaz sperme je ostavio dugacak trag preko celog lica.
Svaki naredni mlaz ju je pogadjao svuda po licu dok je ona neumorno i jako drkala moj kurac.
Visedecenijska fantazija mi se upravo osvarivala, svrsavao sam Zori po licu dok je klecala ispred mene.
Polako je prestajala da mi drka kurac, jaja su mi bila prazna a onda je kurcem pocela da razmazuje spermu svuda po licu. Lice joj je bilo potpuno umazano spermom koja je cak i curila na njene ogromne sisetine. stajao sam i gledao Zoru, potpuno umazanu spermom kako je kurcem razmazuje po licu i zeleo sam dato zauvek traje.
-U sobi ima peskira u ormanu, donesi.
Otisao sam po peskire, jedva hodajuci.
Povratak u sobu i pogled na Zoru koja je klecala na krevetu, sva umazana spermom mi je i dalje mutio mozak.
Uzela je peskir i obrisala se.
Cutali smo i gledali se.
-Ne znam sta da kazem. Blago se nasmejala.
-Da li vam je prijalo?
-Ne mogu da ti opisem koliko mi je prijalo i koliko se dobro osecam.
-Drago mi je sto sam vam pruzio takvo zadovoljstvo, i trebate da uzivate.
-Hvala ti, ne znam kako je sve krenulo.
-Zar je vazno? Vazno je da vam je bilo lepo, sve ostalo je nebitno.
-A tebi?
-Uzivao sam u svakoj sekundi i u svakom milimetru vaseg tela teta Zoro.
-Nemoj da me zoves teta Zoro, nema potrebe.
-Ceo zivot vas tako zovem i to mi je jako sexipilno.
-Stvarno?
-Da i od malih nogu mastam o vama.
-Ma daj, zezas me. Nasmejala se.
-Ne, uopste se ne zezam, mnogo puta sam mastao o vama.
-Nisam to znala...Zastade...a i kako bih?!
-Niste ni mogli da znate.
-Ja sam stara, vidis koliko sam debela. Na momenat je izgledala kao da se stidi.
-Pa?
-Ti si mladji, ima mnogo lepih devojaka.
-Teta Zoro, da mi niste privlacni, ovo se ne bi ni desilo. Kako god da vam zvuci ali vi ste mi jako seksipilni i uzbudjujete me.
Pocela je da se smeje
-Opet ti teta Zoro
-Da, objasnio sam vam zasto.
-Sta cemo sad? Pogledala me je i pomazila po kurcu.
-Sad bi mogli da se okupamo za pocetak.
Opet se nasmejala
-To sigurno...Neces nikome reci?
-Naravno da necu. Budite potpuno bez brige, ovo je nasa tajna za koju niko nece saznati.
-Hvala ti
-Nema potrebe da mi se zahvaljujete. Odrasli smo i ozbiljni ljudi. Mozete da imate potpuno poverenje u mene. Uostalom, zasto bih unistavo nesto sto mi se jako dopada i sto zelim da se ponovi?
-Zelis opet?
-Da, zeleo bih opet da dodjem da vam ocistim klimu.
Pocela je da se smeje, ustala sa kreveta i obukla haljinu.
-Dobro si ocistio klimu, nasmejala se.
-Hvala, sta god vam treba, recite slobodno. Mozete biti potpuno otvoreni za sve.
-Aha..Ima nesto sto bih volela, reci cu ti vec.
Obukao sam se, odneo soljice za kafu u kuhinju i krenuo kuci.
Otvorio sam polako vrata, pogledao napolje da vidim da li ima nekog od komsija ko prolazi medjutim, nije bilo nikog.
-Idem da se okupam, imate telefon pa ako zelite da pijemo kafu, pozovite me.
Pogledala me je, znala je na sta mislim a onda prisla i sapunula :
-"Osetila sam tvoj jezik jednom...Da li volis anal?"
Pogledao sam je...
-Obozavam.
Nasmesila se a ja sam krenuo uz stepenice.
Ne znam koliko dugo sam se peo ta 3 sprata, potpuno nesvestan sta mi se desilo. Okupao sam se, otvorio pivo i gledao kroz zid. Jos uvek nisam shvatio da mi se ispunila jedna visedecenijska zelja.
Ne znam koliko sam tako sedeo, osvestila me je sms poruka.
"Nadam se da te ne budim. Moram jos jednom da ti kazem da mi je bilo jako, jako lepo i da bih volela da ponovimo. Hvala ti. Laku noc"
Odgovorio sam joj expresno :
"I meni je bilo fantasticno, zao mi je sto se zavrsilo. Potpuno sam uzivao u vama i zelim da ponovimo sto pre a sto se tice vase zelje, drago mi je da ste osetili sta sam uradio. To je bilo namerno da vidim vasu reakciju. Ispunicu vam zelju jer je to i moja zelja"
Nakon 10-ak minuta, stigla je jos jedna poruka:
"Jedva cekam. Drago mi je sto hoces i izvini ako sam mozda bila direktna sa pitanjem i zbog recnika. Ljubim te"
Bilo mi je jasno da voli slobodno da se izrazava kao i ja.
"Ne brinite za recnik, slobodno izrazite zelje, ne smatram da ste vulgarni. Uostalom, ima nesto uzbudljivo u slobodnom izrazavanju. Ljubim i ja vas"
A onda je stigla poruka koja je stavila tacku na vece.
"Volim slobodnije da se izravam a suzdrzavam se vec decenijama. Jedva cekam da mi rasturis dupe kao sto si mi rasturio picku danas"
Noc je odavno pala, kraj je bio prazan i vladala je potpuna tisina.


Nema komentara:

Objavi komentar