četvrtak, 13. ožujka 2014.

Na moru

Rijetko smo susretali jedan bračni par koji nam je prije tri godine pravi društvo na moru . I prošlog ljeta smo bili zajedno , mi tridesetih a oni četrdesetih godina . Iako je moja žena znala za moje sklonosti i želje za razmjenom partnera ona me ljubomorno čuva od žena pa i od Milene koju Branko također sebično pazi . Tako sam to prihvatio i naše druženje je trajalo bez mojih težnji da se nešto dogodi .Na istom otoku smo se prošlog ljeta ponovno družili .
I tako jednom prilikom Branko , moja žena Ljilja i ja veslajući polako rukama na malom gumenom čamcu odemo dalje od plaže desetak metara uz obalu . Po suputnicima sam primijetio da se nešto događa i da iza mojih leđa ima dodira , tako da odlučih da ih ostavim same . Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje , na što Ljilja reče da će oni malo veslati oko poluostrvceta pa će mi se pridružiti . Ja sam otišao u restoran ali sam odmah izašao i popeo se na uzvišeni greben poluostrvca odakle iza žbunić posmatram čamac udaljen dvadesetak metara od obale . U njemu Branko potrbuške kao rukama vesla dok moja draga leži na leđima bez gaćica , glavom podišla pod njega i puši . Bili su sigurni da nitko ne može vidjeti jer su plaže i lijevo i desno udaljene od tog kamenika gdje u podne nema ribiča . On se poslije toga okrenu i počeo joj lizati pičkicu . Gledam kako ona od zadovoljstva podiže guzu i rukama mu tlaka glavu i mrsi kosu . Moj kurac je toliko bio moćan da sam pomislio da im se pridružim i da nabije Ljilji usta . Ipak sam ih ostavio na miru jer bi to za njih bilo neugodno iznenađenje . Posmatram da se Ljilja izvi na bok a on joj s druge strane se užljebi i ona se nabija na njegovu kurčinu s jedne strane čamca a on s druge strane probija u nju , dok liže njeno stopalo . Ta jebačina je trajala desetak minuta . Branko napuni njenu vrelu ribicu , uđe joj u zagrljaj i zadovoljni otpočeše razmjenjivati ​​strastvene poljupce . Ja sam također uživao svršavajući na vreli kamen . Kada su počeli da uzimaju vodu da se peru ja sam otišao u restoran gdje sam pio pivo čekajući njih . Nisu brzo došli jer su im za to trebale psihološke pripreme .
Nakon tri večeri mi oko jedanaest legli da spavamo kad čujem u hodniku svađu između Branka i Milene i da on kaže , odoh da se napijem i kad ti dođem . Ustade Ljilja i reče da ide kod Milene da pita što je među njima i može li što pomoći . Nema Ljilje petnaest minuta , ja ustadoh i oslušnuh da ona nije kod Milene u apartmanu . Setim se da je njihov dogovor sve inscenirao i krenem na plažu , pretpostavljajući da je pravo mjesto kod stolova i klupa gdje se kupači u hladovini odmaraju . Čim sam prišao stazom blizu , kroz šipražje sam vidio da se maze pod drvetom pored stola . Koliko uzdaha , nježnosti i strastvenih dodira , a zatim mu ona skida maicu i šorc kao i on njoj . Maše ona guzom da bi uske hlačice mogle sići s zgodnih kukova . Liže on sise na mjesečini blago zatamnjenoj drvećem dok ja prikriven sa sedam do deset metara gledam . Branko ima neku čudnu tehniku ​​uvrtanja sise da ona uspaljena topi sa velikim izljevom srasti . Grabi mu kurac i polapno stavlja usta gušeći se od zadovoljstva . Zatim je on povali na sto izliza pičkicu i poče da joj nabija pripremljen kurac . Ljilja vrišti od zadovoljstva uz riječi Branko hoću te , želim te još , jebi me - to je ponavljala kao najveća kurva . Volim te Branko , nemoj prekidati , volim tvoj lijepi kurac i slične riječi koje su palile i njega i mene . Prosuo sam spermu gledajući i osluškujući da vidim svaki dodir , čujem svaku riječ , gledajući njegovu dobro izvajanu figuru kako se nabija u moju ženu . Kada je završena prva runda ona ode do česme na obali da se opere dok je on pušio cigaretu . Kada se Ljilja vratila , pričali su desetak minuta o bračnim okovima dijeleći jedno drugom komplimente . Nakon toga je uslijedila druga tura kada se ona naguzila oslanjajući se na sto dok je on od pozati tucao i vrištao od zadovoljstva . Ona se ponekad okretala da mu gleda facu tražeći da joj uvrće bradavice , ne prestaje sa Ubori već da je izjebe za pamćenje . Ona spermu ne voli na tijelo tako da sam čuo dogovor da svršavaju zajedno i da je napuni što više . Ja sam u tom trenutku zalio borove iglice na zemlji smirujući suhi raspaljeni kurac . Kada se kod njih , uz urlike dogodilo , malo se primiriše razmijeniše poljupce i odoše u more na pranje .Za desetak minuta sam bio u krevetu dok se ona uvuče za dvadesetak . Dao sam joj do znanja da ne spavam već da je čekam s puno želje . Izjebali smo se dobro a njena mokra i masna pička kao da se izvratila . Bilo joj je jasno da znam gdje je bila .

Nema komentara:

Objavi komentar