četvrtak, 6. ožujka 2014.

U sestri do jaja 2

Meri i Vlatko imali su luksuzno kupatilo sa velikom kadom «za dvoje» i tušem sa izmjenjivim mlazom, a Marina je oko kade naredala bezbroj bočica sa mirišljavim kupkama, šamponima i kremama. Ušli smo zajedno podesili temperaturu vode i prvi dio rituala je počeo. Pridržavao sam tuš i usmjeravao mlaz prema vaginalnom otvoru dok je ona šamponirala pozamašan čuperak svoje pičke. Trudila se da ispere svu spermu koja se već slijevala niz noge, a onda sam uzeo sapun navljujući joj da ću je propisno pripremiti za analni prodor.
«Hajde lijepa moja, okreni se prema zidu, daj guzu ovamo prema meni...» Svastika je bila poslušna i radoznala. Oslonila se na pločice i okrenula dupetom prema meni, a jednu nogu podigla na rub kade. Lagano sam je mazio po međugužju kako bih je još više oraspoložio, povremeno zavlačio prst u picu da se uzbudi i sasvim opusti, a onda krenuo na stražnju rupicu.

Mnogo sapuna, pjene šampona, maženje po kokici, obješenim velikim dojkama pomoglo je da Meri s punim povjerenjem prihvati i moj prst u čmar koji sam gurao-izvlačio pa opet gurao sve dublje u šupak ispunjavajući joj crijevo sapunicom. Osjetio sam da je sve više popuštao početni grč analnog sfinktera oko mog prsta i da je počinjala uživati. Povremeno sam vadio prst pa mlaz dople vode usmjeravao u anus, sapirao je od sapunice, a zatim sve to ponavljao nekoliko puta.
«Ovo mi prija sve više... lagano me karaj prstom u šupak, zete... baš mi godi... Sigurno je još bolje osjetiti kurac... oooooh... tako, tako...» odobravala je Meri moje djelovanje.
«Ne ljepoto, ovo je tek priprema, ne opuštaj mi se previše... Eto, saprali smo iz guze sve što se može ovako prstima. Sad ću te klistirati... ne boj se, i to će ti prijati,» najavio sam joj nastavak pripreme. Odvrnuo sam ručicu tuša sa crijeva i naredio joj da klekne i naguzi se u kadi. Ponovo sam joj namazao čmar sapunicom, kao i kraj gumenog crijeva tuša, prstima raširio čmar i lagano zavukao takno gumeno crijevo unutra te pustio mlaz tople vode. Meri se malo trznula, ali ubrzo i smirila.
«Ooooohhh... šta radiš to sa mnom životinjo perverzna... puniš me vodom... ooh... divno je...» godilo joj je. Zatvorio sam vodu i rekao joj: «Sad stisni petlju, izađi iz kade i ispusti tu vodu iz guzice u WC-školjku... samo polako.» Oboje smo ćutke slušali kako ispušta mlaz tople vode prvo pod pritiskom, pa onda sve slabiji.
«Ti si lud. Šta ti sve neće pasti na pamet. I ovo si radio Eni... ovo mi nije pričala.»
«Naravno da sam joj i to radio. Ako se želiš kvalitetno tucati u bulju, klistir je neophodan. A, Ena je to kasnije radila sama, znala je svaki put šta je čeka. No, prva stvar je stolica. Jesi li danas, dakle, kakila ? Ako očekuješ analni sex, prije toga moraš bar isprazniti crijeva, za klistir nekad nemaš priliku. Dakle ?»
«Da, da... praznila sam crijeva, kakila sam... posrala sam se jutros nakon kafe kao kobila... O bože, šta me pita... o čemu ja s njim razgovaram...» čudila se Meri.
«Ne budi glupa, nije dovoljno samo zabiti kurac u šupak, treba i znati kako se to radi. U protivnom, samo se možeš u pola posla usrati u krevetu»
Ustala je sa školjke pa smo punjenje-pražnjenje-ispiranje ponovili još jednom. Pa i treći put, ali tada sam je iz šale ostavio naguženu u kadi i komandovao «Puštaj vodu!». Pustila je jak mlaz koji se rasprskavao o pločice na zidu na drugom kraju kade i sasvim čista voda se slijevala u kadu. Moja svastika Meri bila je spremna i već napaljena da po prvi put primi kurac u šupak. Pljesnuo sam je po guzi i pozvao da se obrišemo i vratimo u dnevni boravak. «Ne, idemo u spavaću sobu na veliki krevet, rekla je. Prenijeću nam piće i porniće... Tamo ćemo nastaviti ovaj cjelovečernji long play, može !?»
Nisam imao nista protiv. Već sam tucao Enu na tom krevetu, kad bi nam Meri i Vlatko «iznajmili» stan za sex. Bio je velik, udoban, nije škripao... Za koji trenutak u sobu uđe i Meri noseći «pribor», a zatim se baci na krevet i na mene, očigledno željna da program što prije počne. «Dakle zete... kakve ćeš prljave stvari prvo raditi svojoj svastici, ha ? Molim te neka to bude sve što je dobila i moja seka Ena. Nemoj da me zakineš!»
Ne, nisam je ni pomislio zakinuti. Meri mi je ušla u zagrljaj i bez riječi žestoko me zažvalila uvaljujući mi jezik u grlo. Bio je to zapravo prvi pravi poljubac sa svastikom. Spontano sam je zagrlio i obujmio njene raskošne obline rukama te je počeo istraživati. Velika guzica prosto je mamila da ju se mijesi, mazi, razvlači... Široki, zamamni bokovi prelazili su u nesrazmjerno mali struk. Meri je zapravo izgledala kao ženske iz sexi karikatura, sa naglašenim sisama i guzovima, uskim strukom, putenim oblinama i senzualnim ustima. Kao ženska koja odmah asocira na sex.
Zavlačio sam joj srednji prst među guzove i lagano je počinjao maziti po čmaru. U početku samo jagodicom prsta po sfinkteru, a kako sam osjećao da se opušta i otvara počinjao sam joj polako zavlačiti prst unutra. Malo u koku, da ga pokvasim, pa opet u anus. Vrlo brzo se palila, osjetio sam to po sve žešćem poljupcu. Meri se namjestila pičkom na moju nogu i počela trljati (poput Severine koja se u svom porniću trlja pizdom o Milanovu nogu dok mu puši), a nakon par minuta tog žestokog petinga u hipu je prebacila nogu preko mene, uhvatila me za kurac i jednostavno ga ubacila sebi među noge. U jednom trzaju nabila mi se pizdom do jaja i glasno uzdahnula...
«Oooooohh... više nisam mogla izdržati... hajde jebi me malo, prvo ovako... uh, fino me maziš po šupku... divno mi je... hajde gurni mi prst još malo... (Gurnuo sam.) ...samo polako... taaaaako...» Prst sam izvadio, pokvasio pljuvačkom pa ga opet vratio u njenu stražnjicu. Meri je sve žešće miješala i nabijala se na kurac te sam se bojao da će tako svršiti, što nisam želio. Spremao sam joj nešto drugo.
«Stani Meri... polako... sad se namjesti zguza... hoću da se malo zabavim tvojom guzom.» Meri je zastala, a zatim je podigla tijelo s mene ostavši sjedeći na kurcu i lagano se mazeći po velikim sisama.
«Samo reci zete... šta ćeš mi sad raditi... evo me, naguziću se kako god želiš...»
«Hajde svastiko ...

Nema komentara:

Objavi komentar