subota, 6. rujna 2014.

Ana – II dio

Nakon što smo proveli ludo večer skupa, a mirnu noć probudio nas je Anin mobitel.. Bolje rečeno alarm koji je počeo zviždat da vrijeme da se spremi za posao.. Ana se izvukla iz kreveta, a meni je rekla da slobodno ostanem spavat pa sam produžio do nekih 11 spavat.. Taman je sunce počelo jako udarati kroz šaropoljke kad su moje oči progledale.. U kombinaciji sa morskim zrakom, osjećaj je bio potpun.. Malo sam se rastegnuo po krevetu, zapalio cigaretu i pogledao kroz prozor..

Kako spavam u boksama, a kako sam smatrao kako sam solo na katu uputio sam se prema kupaoni.. Ipak malo pažljivije, ali vidio sam da tetke nema gore a znao sam da je Ana na poslu.. Ostavio sam poluodškrinuta vrata i krenuo pišat.. Cijelo vrijeme sam imao osjećaj kao da netko gleda u mene, ali nisam obraćao pažnju.. Popišao sam se, pustio vodu, oprao ruke i lice i uputio se van kupaone.. I dalje sam imao filng da me netko gleda, a znam da nema nikog gore.. Spremio sam se i spustio do Ane.. Popili smo kavicu i pričali.. U biti skoro pa cijeli dan sam proveo sa njom u dućanu.. Sjedili i pričali... Tu i tamo bi i tetka navratila... A gostiju slabo...

Vrijeme je proletjelo i Anina smjena je završila.. Ana se otišla osvježit a ja sam ostao malo kratit vrijeme tetki dok se Ana ne otušira.. Malo smo pričali kako posao, život na moru itd dok Ana nije sišla niz stepenice i bila spremna.. Odlučili smo da ćemo se malo preošetat po gradu, a i ja sam ju htio izvest na večeru.. Naime,  ako sam već na moru onda budem uživao.. I tako smo bili skupa po gradu, hodali ko zaljubljeni par... Uživali u zalasku sunca, a onda kasnije u plodovima mora.. Ipak nije bilo sve samo u sexu sa Anom.. Ovo je bila kompletna veza sa totalnim uživanjem..

Poslije večere smo se još malo oputili šetnjicom po gradu.. Svratili na sladoled pa na piće... Uživali u pogledima, nježnim dodirima i slatkim poljupcima.. Ma i sami znate kako izgledaju zaljubljeni parovi... Ali mi nismo bili zaljubljeni već jednostavno toliko opušteni da smo morali voljeti jedno drugo.. Ona platonska ljubav sa dozom ekstravaganze... Popili smo piće dok su nam pogledi spuštali se prema moru.. sve do mjesta gdje su more i nebo postajalo jedno....

Odlučili smo poći nazad, zagrljeni, moja ruka na njenoj ljetnoj haljinici cijelim putem... I tek onda primjetim da je bez gaćica.. Mmm, napalila me je ta ideja i htio sam ju jebat već putem, ali turisti su prolazili posvuda.. Nekako sam dočekao da dođemo natrag.. Ušli smo u stan, tetke nije bilo već je spavala.. Odvukli smo se po stepenicama gore, a ja sam samo zavukao ruke pod njenu suknju i zamjesio njene guzove..

Do sobe sam joj mjesio guzove jer smo vidjeli da je mrak u tetkinoj sobi.. Projurili smo pored, ušli u sobu i počela je naša zvjerska jebačina part 3.. Usne su nam radile 100km/h, ruke još više... Podigao sam haljinu i odmah stavio prst u pičku... Iznenađujuće, pička je bila mokra i vjerovatno napaljena što je bila na slobodi a sigurno su pomogli i moji poljupci i dodira.. Ljubili smo se i ja sam ju jebao prstom.. Pa drugim pa trećim.. Ana je samo uživala i prpuštala sa čarima koje doživljavala..

Odveo sam je do kreveta, bacio onako divljački.. Izvadio joj cice kroz dekolte, a haljinu podignuo do iznad bokova.. Spustio sam samo hlače na pod, a kara je već stajala u zraku.. Pomazio sam karu s onom rukom koja je bila u njenoj pički, taman da bude vlažan.. Spustio sam se nad nju i počeo je jebat divljački.. Rukom sam joj pritisnuo vrat.. Taman onoliko da ne ostane neka modrica... A drugom sam dignuo njenu nogu na moje rame i počep udarat... Ugurao sam joj odmah cijeli kurac u pičku i jebao sve brže i žešće.. Stiskao sam ju nježno dok sam  vrtio guzicom i udarao svojim pimpekom u nju..

Ana je stavila i drugu nogu na moje rame, stisnula me nogama, podigla malo svoju guzu u zrak i omogućila mi još dublji ulazak u nju.. Jebao sam ju tako i jebao.. Naši sokovi su se miješali.. Naš znoj se topio na njenoj haljinici.. Kako sam ulazio u nju sve više smo uživali oboje.. Povukli smo se malo sa kreveta jer počeo da udara po zidu, a nismo htjeli probudit tetku.. Kleknula je na pod i počela mi pušit kurac.. Lizat glavić i vrludat vrhom jezika po mojoj rupici.... Spustila je ruke na moje guzove, masirala ih i onda iznenada palcem masirat moje dupe.. Ispričao sam još prije kako mi je Sanja lizala šupak pa sam pretpostavio da ona želi nešto novo.. A njoj sam sve dopuštao..

Vratio sam nogu na krevet, raširio drugu a Ana se provukla između nogu.. Prvo me je liznula od šupka preko jaja sve do glavića, a onda usmjerila usne i jezik na moj šupak.. Lizala mi je dupe, škakljala me, a drugom rukom mjesila jaja.. Nakon temeljite obrade guzice, Ana se namjerila na moja jaja.. Lizala ih je.. Cuclala kao neke bombone.. Cuclala ih, a rukom masirala moj nabrekli ud... Odjednom druga njena ruka je završila na guzici.. Zavukla mi je prst u dupe i počela me dražit.. Ja sam od iznenađenja podignuo glavu kad sam ugledao lagano otvorena vrata.. A tamo u hodniku, u mračnoj sjeni stajala je tetka.. Skamenio mi se pogled, ali uživao sam... Ana mi siše jaja, drka kurac i gura prst u šupak a njena tetka to gleda... Vidio sam samo kako se naziru bradavice kroz njenu spavačicu...

Ta činjenica me je samo više napalila... Podignuo sam Anu, naguzio je i usmjerio da gledam u drugom pravcu dok sam joj zabio kurac zguza... Primio sam ju za bokove i jebao zguza dok sam pogledom bio fokusiran na tetku.. Toliko sam se uživio da se Ana počela grčit od bolova kako je tucam i počela jaukat..

-Šuti! naredio sam joj

I nastavio trpat njenu pičkicu zguza.. Ana je samo zarila lice u jastuk, a ja sam ju zvjerski jebao.. Gledam joj tetkicu, a jebem nju... Osječavši kraj, izvadio sam kitu van i samo svršio po njenoj guzi... Spermu sam razmazao rukom i pljusnuo je nekoliko puta.. Ana je digla glavu iz jastuka, nasmijana i sretna... Obrisali smo se sa njenom haljinom jer je tako ona željela...

Goli, isprepletenih tijela smo zaspali... Naravno i drugo jutro je bila ista priča... Alarm az buđenje... Ana na posao, a ja ostajem u krevetu... Ali ovaj puta sam se izvukao van kreveta malo ranije..Taman kad se Ana spustila niz stepenice.. Sjeo sam na rub kreveta, zapalio cigaru onako gol sa jutarnjom erekcijom i čekao... Čekao sam da se kita spusti da mogu pišat normalno ili da tetka dođe gore i vidi me slučajno golog.. Nažalost po mene, desilo se ovo prvo..

Otišao sam do kupaone, obavio svoje jutarnje pišanje i umivanje.. Oprao sam i pimpek malo da miriši od ranog jutra i uputio se natrag do sobe, ušao sam i krenuo zatvarat vrata kad me nečija ruka preuhitrila u tom naumu.. Okrenem se a to Anina tetka stoji u sobi i zatvara vrata..

-Samo tiho, prozbori.
-Ok.
-Čula sam vas sinoć i morala sam provirit, reče dok se naslonila na vrata.
-I? samo sam se blago nasmijao..
-Morala sam vidjeti što to nečakinju toliko uzbuđuje, dok me je odmjeravala ovako golog..
-I? opet ću ja.
-Sviđa mi se.... Samo nema ljubljenja i pušenja... Premlad si da me ljubiš, a pušit ne volim.
-Znam da ne pušite, rekla mi je Ana. vragolasto je odgovorim..
-I ni riječ maloj, jasno?
-Naravno..

Prišao sam joj i naslonio se na nju.. Jednom rukom primio cicu, a drugom preko ljetne haljine stisnuo pičku.. Ljubio sam joj vrat dok sam joj gnječio cicu, a rukom prelazio preko tkanina po njenoj ribici... Lagano sam joj otkopčao haljinu.. Izvadio cice van grudnjaka.. Tako meke i podatne cice nikad nisam mazio u životu.. Toliko su bile mekane a velike da sam totalno uživao u njihovim čarima... A kurac je rastao...

JEzikom sam se spustio niz vrat do grudiju koje sam detaljno obradio, a koljenima sam kleknuo... Ruke sam zavukao ispod njene haljine i došao do gaćica... Primio sam rubove gaćica i polako ih počeo skidat... Ona se prepuštala doživljaju... Ubrzo sam gurnuo glavu pod njenu haljinu, raširio noge i počeo ljubiti pičkicu koja je tako zrelo mirisala.. Usmine koje su bile tako pune i željne dodira, a klitoris koji je iskakao iz te predivne kompozicije.. A sve je to čuvao uredno prorijeđen trokutić..

Podignuo sam se, okrenuo je da licem bude naslonjena na vrata... Polako podignuo haljinu da vidim kakva guza se skriva iza.. A kad tamo jedna lijepa obla, mekana i nježna na dodir... Samo sam zario jezik joj zguza i počeo je lizat i cuclat... Doveo sam ju do vrhunca koji je ona proslavila grebavši po vratima.. Ustao sam se i lagano raširio njene guzove.. Polako sam počeo uguravat svoj kurac u tu zrelu pičkicu.. Nekako sam ga ugurao cijelog onako polako... Polako sam je počeo jebuckat dok su mi se ruke igrale sa njenim cicama... Trpao sam polako da uživamo oboje..

Malo tako, pa malo sprijeda na vratima.. Nije željela na krevetu gdje spavamo pa sam improvizirao... Nekako sam ju nagovorio da se bar primi za krevet da nam bude lakše... Obuhvatila je krevet rukama, naguzila se i okrenula se prema meni...

-Moram dolje... Požuri...

A ja sam samo parkirao kurac u nju i počeo je jebat.. Sve brže i brže smo se jebali.. Želio sam joj mazit šupčić, al kad sam spustio ruku, samo je trznula i odmahnula glavom da ne smijem.. I onda sam ju za kaznu primio za bokove i počeo nabijat.. Nabijat kao da netko lupa stalno čekićem.. Pljaskanje naših tijela bilo je sve brže i jače.... A ja nisam posustajao i trpao sam.. Ubrzao sam koliko sam mogu, izvadio karu van i okrenuo je... Prenio sam karu nad njeno live i izbacio spermu po njoj.. Kad već ne puši nek uživa u toploj spermi... Polizala je samo malo usne, uzela gaćice i njima obrisala svoje lice... Zakopčala je gumbe na haljini, pospremila cice natrag i pogledala me dok sam se ja vratio natrag u krevet..

-Dobar si... Samo neka uživa, kad će ako ne sad, reče mi za Anu.
-Hvala. A mi?
-Ovo je bilo jedino. Nitko ne smije saznat.

I nitko javno nije saznao za ovo.. Sve do sada...
Legao sam u krevet, zapalio cigaretu, jednu, dvije i malo odmarao... Trebalo je malo poć i do plaže, ali nadao sam se da ću to sa Anom... A tako i tako vrijeme je da odem do Ane malo....

Nema komentara:

Objavi komentar