petak, 17. travnja 2015.

Kum i kuma

Redovan sam čitalac erotskih priča na ovom sajtu I sviđa mi se to što su I autori prisutni.
Nikada u životu nisam pisao ništa sem pismenih zadataka pa ne zamerite ako se potkrade neka greška.
Ovo je priča o meni, mom kumu Saši, mojoj kumi Slađi I još nekim prijateljima.
Dakle, sa nekih svojih 18 godina Slađa I ja smo se zabaljali I to neke dve godine. Picu mije dala tek posle godinu ipo dana zabavljanja. U to doba se pravila finija nego što jeste iako nije bila nevina. Znate ono: “ Još nisam prebolela prvog dečka” i tako to.
Ja majmun čekao da ga preboli I drkao. Prvi put sam je kresnuo za novu godinu na žurci. Prethodno sam je malo napio, ali nije to sada bitno. Posle toga smo se kresali kad god bi imali kad I gde, a često u stanu mog druga Saše kome su matorci bili u inostranstvu pa je on imao svoj prazan stan.
Znao sam da se loži na Slađu, ali se držao fer I korektno.
Posle 6 meseci od prvog seksa Slađa me je nešto iznervirala žestoko I ja sam je ostavio.
Saša je to jedva dočekao I prvo malo bio rame za plakanje Slađi, a onda je slakorečivo smuvao na lovu I luksuzan život. Brzo su se venčali, a on me pozvao dam u budem kum jer da ja nisam bio sa Slađom ni on je ne bi upoznao. Bio je srećan kao dete zbog venčanja jer uzgred budi rečeno Slađa je bila stvarno mrak riba. Visoka oko 175, prosto prezgodna sa savršenim oblinama,a sise, sise je imala perfektne. Jedre, čvrste, oble sa velikim bradavicama koje su joj često strčala kroz majice.
Pristao sam da budem kum iako mi je Slađa rekla da je ona nagovorila Sašu da bi joj ostao bar prijatelj.
E sad dolazi do preskoka u godinama.
Od venčanja je prošlo devet godina. Jas am zbog posla otišao u Švabiju I tog leta došao na odmor kod nekih svojih prijatelja. Preko sam otvorio detektivsku agenciju I špijunirao Švabe kad varaju bračne drugove. Upoznao sam svakakve ljude koji nisu bili kriminalci, ali su stalno nešto muvali I radili ispod žita.
E baš kod jednog takvog sam I došao tog leta na odmor.
Recimo da se zove Miša.
Taj Miša je umeo uvek da napravi dobru žurku I bio spreman da za dobru pičku plati koliko treba samo da je kresne par puta. Nije on jurio baš profi kurve mada ni od njih nije bežao, već domaćice koje su se pustile u promet nezadovoljne svojim brakovima. Miša je važio za vrhunskog jebača tako da su neke pičke padale vrlo brzo.
Još dok sam raspakivao kofere Miša je krenuo da mi priča za neku strašnu pičku koju mu je preporučio neki njegov prijatelj. Ta je navodno znala znanje I bila poluprofesionalka, ali uverzirana  grupnjake jer je tu bila veća lova. Bila je udata  i samo na preporuku je širila svoju klijentelu. 
Dolazi mu za dva dana kada joj muž bude u noćnoj smeni I dogovor je da Miša može da dovede još dva do tri prijatelja. Naravno, Miša me je obavestio da sam ja jedan, a njegov ujak drugi učesnik grupnjaka.
Pravo da vam kažem ja nisam baš bio ljubitelj takvih šema, ali ni protivnik pa sam se složio. Sutradan sam obišao moje kumove. Situacija je bila poprilično napeta među njima. Saša je ostao bez love jer su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći, a on jednostavno nije navikao da nema para kao nekada pa se često hvatao I za čašicu. Slađa I on su jednostavno rečeno teško živeli. Ona je radila u jednom supermarketu, a on je bio radnik obezbeđenja u jednoj agenciji. Ćerkice su im tek pošle u školu I trebalo im je mnogo više nego što su oni imali.
Saša mi se požalio dok je Slađa otišla do komšinice da uzajmi malo šećera da sa Slađom retko kad ima seks. Stalno ga je odbijala. Te kako je pijan, te je umorna I stalno nalazila neke razloge da ga odbije.
Meni ga je bilo žao pa sam ga pozvao da sutra uveče dođe I on kod Miše na malo akcije.
Prvo je rekao kako mora na posao, ali je  ubrzo smislio I ko će da ga zameni na poslu tako da je dogovor bio postignut.
Dok sam odlazio od njega baš sam ga žalio, ali opet bio mi je kum I rešio sam dam u malo pomognem I da ga ubacim kod nekog prijatelja da više zarađuje I ima dovoljno za svoju malu porodicu.
Tada mi je bilo drago što se nisam nikada ženio jer ne bih mogao da radim sve ovo što radim sada. Brak traži kompromise, a ja na njih nisam bio spreman.

Sledećeg dana je Miša bio poprilično uzbuđen zbog dolaska te kurvice I nije prestajao da prepričava šta sve ume I šta je sve radila kod nekih kod kojih je bila ranije. Baš mi je išao na živce, ali sam ćutao. Kad sam mu rekao za kuma nije se protivio, samo je tražio da on bude prvi koji će da je kreše. Naravno, nisam se protivio, a I zašto bih.

Oko devet uveče sam otišao da pokupim Sašu I dovezao ga do Mišine kuće gde je već došao njegov ujak Pavle. Pošto je bilo letnje doba I vrućina ja sam sa kumom I Mišom sedeo na terasi čekajući tu kurvicu da stigne. Pijuckarili smo viski I onda je pred kućom stao taksi. Miša je kao bez glave strčao dole da sačeka kurvicu, a ja I kum ostali na terasi.
Iz taksija je izašla ta dama obučena u neku crnu mini haljinu I sandalama sa visokom potpeticom. Iako je osvetljenje bilo slabo videlo se da graciozno hoda I da je strašno zgodna. Miša je dotrčao do nje poljubio je u ruku I nešto pričao brzo. Zatim su pošli prema kući. Dok su se oni približavali Saša je počeo da muca. “ Ku-ku-kume. Kumeeee. Ovo je Slađa kume, moja Slađa kume.”
Pogledao sam malo bolje I sam se uverio u Sašine reči.
“Uh sunce ti jebem. Kume nisam znao stvarno. “ –počeo sam da se pravdam Saši, a on je eksirao viski I rekao: “ Sad ću da je zadavim golim rukama”:
Onda je ustao, a ja sam ga uhvatio za ruku I povukao ga nazad da sedne.
Morao sam da ga nekako smirim kako znam I umem:
“ Stani kume. Stani malo. Nemaš ništa od toga. Samo robiju. Sedi tu I slušaj me. Sad imaš priliku da povratiš kontrolu nad svojom ženom. Slušaj me. Pustićemo Mišu I Pavla da je jebu, a onda ćemo mi da uđemo u sobu. Slađa će morati da ti dopusti da je jebeš jer je za to plaćena, a ti je jebi ko pravu kurveštiju. Jebi je u dupe, svrši joj u usta, radi joj šta god hoćeš, a kad dođeš sa njom kući, a ti je malo išamaraj, ali nemoj da se razvodiš zbog dece. Tako ćeš da stekneš kontrolu I ješće ti iz ruke.”
Saša je gledao netremice u mene čudeći se mojim rečima.
“Kume, alal ti vera. Poslušaću te.”
U tom je I Miša provirio na terasu. Pozvao nas je da se upoznamo sa damom, ali ja sam mu rekao da ćemo ja I kum još malo da se hladimo na terasi I da kad on I ujka završe da nas pozove da dođemo.
Miši je bilo svejedno, složio se I ušao u dnevni boravak kod Slađe. Vrata su ostala odškrinuta tako da smo ja I kum mogli sve da slušamo I gledamo šta se radi unutra bez bojazno da će nas Slađa videti jer je na terasi bio mrak, a u sobi je gorelo svetlo.
Miša je sipao Slađi viski I nazdravili svom upoznavanju. Pričali su nešto bezveze, a ja sam posmatrao svoju kumu kako se kurvinjski ponaša. Sela je na fotelju prekrstivši izazovno svoje vitke noge I isturivši u prvi plan svoje jedre grudi. Izgledala je kao u svojim najboljim danima. Za razliku od juče kada sam bio kod njih I kada je izgledala kao sasvim obična supruga I majka sada je izgledala kao elitna kurva. Perfektno našminkana sa lepom frizurom I kurvinskim ponašanjem izazivala je Mišine I Pavlove pohotne poglede. Njih dvojica su se jedva suzdržavali da odmah ne navale na tu prelepu kurvu. Čim je završila svoje piće Miša je svukao svoje pantalone I rekao Slađi da jedva čeka da se uveri u njeno pušačko umeće o kome je čuo sve najbolje.  
Slađa je odložila čašu na stočić, zatim ustala I sasvim polako prišla Miši hodajući izazovno. Stala je tik uz njega I polako uzela u ruku Mišin moćni kurac gladeći ga mazno.. Zatim mu je jebozovno rekla da sedne na fotelju, da se opusti I da uživa u ovoj noći. Miša je kao opčinjen gledao u Slađu I poslušno seo. Slađa je kleknula ispred fotelje I počela dam u puši moćnu tvrdu kurčinu. Ja I kum nismo mogli da vidimo kako mu puši, ali je zato Miša glasno komentarisao da bolje pušenje nije doživeo.
Nasmejao sam se za kratko jer sam se setio da Slađa ni pod tačkom razno nije htela meni da puši. Kum je video kako sam se nasmejao pa me je šapatom upitao zašto se smejem pa sam mu rekao, a on dodao da ni njemu nikada nije pušila. Ja sam mu tada rekao da će sada da mu puši I da pita da li treba još. Nasmejao se I kum, ali nekako kiselo. Videlo se da mu je teško I da se sav zajapurio od uzbuđenja koje ga je snašlo kao grom iz vedra neba. 
Onda me je upitao:
” Kume, jel ćeš I ti da mi jebeš Slađu?”
Razmišljao sam šta dam u odgovorim jer mi je cela ova situacija bila strašno zapaljiva I hteo sam da krešem Slađu, ali da mi se kum ne naljuti pa rekoh: “ Kume, samo ako mi ti dozvoliš.” Saša me je pogledao pa se nasmešio I rekao: “ Jebi je kume. Ti si je jebao pre mene  pa što da ne jebeš I sad.”
U tim trenucima Miši je dosadilo pušenje pa je Slađu naguzio preko fotelje tako da smo imali sasvim solidan pogled sa strane šta joj radi. Miša je žestoko od samog starta nabadao Slađu na svoj kurac, a Slađa ga je pozivala da je jebe još brže I jače trudeći se da mu što pre isprazni jaja. Miša se zalaufovao kao brzi voz, ali je odjednom stao I promenio metu. Polako joj je zavukao kurac u čmar  I nabio ga duboko. Slađa je samo malo zastenjala. Očigledno je njena guza bila često posećivana od strane njenih jebača.
“ Majku li joj jebem kurvinjsku” – opsova Saša. “ Koliko puta sam je molio, a nije dala. Sad će da mi plati za sve pička li joj materina.”
“ Smiri se kume. Nemoj da se iznerviraš. Samo polako I uspećeš da se osvetiš.
U to vreme je Miša počeo da puni Slađina usta, a ona je prvo progutala njegovu spermu, a zatim mu poštelo olizala kurčinu.
Pavle je strpljivo čekao da mu sestrić završi sa Slađom I kada se on udaljio od Slađe Pavle ju je pozvao da se svuče skroz I da dođe do njega na trosed da mu puši. Slađa je svukla sve sa sebe sem samostojećih crnih čarapa I sandala. Prišla je Pavlu koji je natezao svoj matori kurac koji je jedva bio poludignut. To Slađu nije obeshrabrilo I navalila je da puši Pavlu kao da je to najlepši I najbolji kurac na svetu. Videlo se ovoga puta dobro šta radi I da je Slađa postala ekspert za oralni seks. To je potvrdio I Miša koji je došao na terasu I oduševljeno pričao o Slađi u superlativima. Ja I kum smo ga čekali da završi, a kada je napokon prestao da priča zatražio sam od Miše da pre nego što mi uđemo da jebemo kurvu da joj on zaveže oči, ali tako da sigurno ništa ne vidi. Kada je upitao zbog čega složio sam mu priču da je to Sašina komšinica I da može da kaže njegovoj ženi. Miša je poverovao I pristao. Onda smo svi zajedno seli I gledali kako Slađa uspeva da osposobi kurac Pavlu I kako ga potom jaši I meša kao profesionala pornićarka. Pavle joj je silovito stiskao sise I nazivao Slađu kurveštijom, droljom, kobilom, kučkom I svim ostalim nazivima kojih se setio. Valjda mu je tako bilo uzbudljivije, a I Slađa ga je podsticala na to potvrđujući da jeste to što on kaže. Sve u svemu jedan običan seks koji je malo potrajao jer je Pavlu trebalo malo više vremena da svrši.
Miša je zatim ušao u sobu I rekao Slađi da mi želimo da ona ima vezane oči. Slađa se nije bunila. Verovatno je ispunjavala svakakve zahteve, a ovaj I nije bio nešto težak.
Kada su joj oči bile vezane ja I kum smo ušli u sobu I bez reči smo prišli Slađi. Nismo govorili ama baš ništa da se ne bi ofirali. 
Saša je stao pred Slađu I naterao je da klekne pred njega da mu puši. Slađa je naravno to uradila, a kum je uživao. Ipak, nije joj dao da mu dugo puši jer je bio žestoko napaljen pa je poveo Slađu do fotelje I natrćio je. Čim se namestila on joj je sjurio kurac u čmar. Krvnički je počeo da joj ga zabija ćuteći. Ja sam za to vreme prišao Slađi spreda I uvalio joj kurac u usta. Stvarno je bila dobra pušačica, ali ipak ne I najbolja koja mi je pušila.
Kum je na svoju žalost svršio prebrzo I ostavio mi Slađu u istom položaju. Bez pardona sam joj sjurio kurac u pičku I ona je počela da uživa. Jebao sam je ujednačenim tempom, a kum je iako je svršio bio I dalje spreman pa joj je uvalio kurac u usta. Nije se bunila moja kuma već odrađivala posao profesionalno.
Meni je cela ova situacija bila više neprijatna nego zapaljiva pa sam požurio da Slađu što pre napunim spermom. Pošto joj je pička bila mnogo šira nego ranije to mi nije išlo pa sam promenio metu I nabio joj ga u guzu koja je bila nešto uža. Ubrzao sam I posle per minuta joj napunio spermom guzu.
Tada je Saša skinuo povez Slađi I posle par trenutaka ona je podigla pogled ka njemu I kada ga je ugledala odmah je prestala sa pušenjem I uspravila se zapanjena time što vidi svog muža.
TI????????
Da, ja. – uzvratio je Saša.
Pavle I Miša su bili zbunjeni. Gledali su čas u mene, čas u Slađu, čas u Sašu.
Slađa je pogledom streljala Sašu, a on joj je samo rekao da se obuče I da idu kući.
Miša je upitao o čemu se radi, a odgovorio sam mu ja.. Slađa se obukla I otišla sa Mišom, a ja, Miša I čika Pavle smo do aksno u noć pričali o doživljenom.

Nema komentara:

Objavi komentar