srijeda, 6. svibnja 2015.

Anđelka i njen sin 4

Zgrabio ju je za zglob kako je pokušala da se odmakne. "Šta je bilo Borko?", pitala ga je polugola majka. "Ne verujem da sam nešto zaboravila."O, da, da znaš da jesi, zaboravila si najvažniju stvar od svih. Pa ti nisi svršila, a pomogla si meni." Anđa je pocrvenela kao klinka."Nema veze sine, videćemo se ujutro,i onda ćemo-uhhhhh."Dok je ona otežano pričala Borko je iznenada spustio ruku na njenu spavaćicu, i rukom pronašao njen natopljeni žbun. Počeo je trljati njenu mesnatu pičku sa prstom, i Anđa je bila van sebe od  užitka. Nemoćno je uzdisala, i vlažila po ruci mladića pred njom. Borko se zagrcnuo i gurnuo je na krevet, na leđa."Pogledaj mama, pogledaj samo, nemoj mi reći da nisi uspaljena, jer osetim pod dlanom koliko si napaljena, akroz si mokra dole.Što se onda toliko blesaviš, nemoj, samo mi dopusti da ti izdrkam kao ti meni malopre, jel ok?"Anđa je nemoćno  potvrdno klimnula glavom.

Bilo je to neverovatno pogrešno, ali i sama je bila svesna da tu isfrustriranost ne može više da trpi ni sekunde. Komšiluk je znao da joj dolazi sin jer je samo o tome pričala, ali niko nije mogao ni u najgorim snovim da pomisli šta ona sada radi sa svojim sinom. Za njih je bila dobra osoba, žena i domaćica, ali za sina? Crvenela je ubrzano, dozvolila je sinu da joj spavaćicu podigne do struka, otkrivajući tako njen stavrno masivni crni žbun, i roze boje usmina koje su se promaljale kroz te guste kovrdžave dlake. Borko joj je razdvojio noge, a ona je pocrvenela još više. Nije ni mislila da će joj taj isti sin kojeg je željno čekala na stanici satima kasnije širiti noge. Pogurnuo joj je noge unazad i uživao u pogledu na njene otečene usmine među nogama, Video je tanak  trag njenih sokova koji su curili iz njene pizde.

Njegova lepa majka je bila napaljena, itekako. Napaljenije od bilo koje žene s kojom je bio dosad. Koliko je samo godina unazad potiskivala svoje potrebe?"OOOoooj bože miliiii," počela je uzdisati anđa kada joj je sin krenuo trljati usmine. Uradio je nešto što je bilo osnovno, gurnuo joj je ukrućeni prst u nju i iz nje, prelazeći pomalo i preko klitorisa, a ona je reagovala telom. Gusta tečnost curila je iz nje podmazujući mu tako prst koji joj je ulazio u pičku.Borko je sada znao da mu majka nije frigidna, i da ne mrzi muškarce onoliko koliko je pričala. Hitno je i sama trebala ljubavi i pažnje.Zašto je onda sebi uskraćivala sve to sve ove godine?Uhvatio joj je klitoris između palca i kažiprsta i počeo ga trljati.Anđa je jecala u ekstazi.Sada su njene oči bile čvrsto zatvorene a na licu grimasa koja je odavala šta se dešava s njom. Pička joj je izgledala kao da izgara u plamenu koliko je vrela bila. Borko je shvatao koliko je očajno trebala dodir muškarca i koliko je ona trebala da svrši. Ipak su godine prošle od kada se jebala zadnji put. Nikada u sve ove godine koliko on dolazi kod nje njegova majka nije nije izlazila na sastanke, imala ljubavnika, niti je bilo šta radila s muškarcem.

Nekoliko puta je pozvana napolje, ali uvek je govorila da joj je jednp razočarenje dovoljno. Govorila je naravno o braku sa tatom i načinu kako ih je ostavio same  kada je on bio beba. Borko je nije mogao kriviti što je bila ogorčena sve te godine.Ali sve što je uradila je to da je samo sebe kažnjavala  i uskraćivala si osneovne potrebe čovečanstvas koje postoje od kada je sveta i veka. To je postalo očigledno sada jer je toliko jecala i uzdisala dok joj se sin igrao sa klitorisom.Ovoj ženi je itekako došlo vreme da oseti malo pažnje i ljubavi.Gusta tečnost joj je konstantno curila iz pičke među procep između dva guza i dole na plahtu, natapajući je tako sve više. Nije mogla sprečinikako to curenje iz svoga tela koje je itekako bilo željno dodira."Borko, sine, mama mora da svrši, molim te moram svršiti inače ću poludeti.""Naravno  mama, evo odmah,"reče Borko i uzevši svoj srednjak, kojeg je ukrutio i počeo je prstenjačiti, jebajući je prstom u taj vreli i masivni žbun.

Dole je bila toliko dlakava, da su joj gaće bile naduvane sa kovrdžama jer se NIKADA nije brijala, samo je noge brijala, a međunožje je bilo gusta šuma, koje je Borku bio neverovatno napaljiv prizor.Anđa je počela da jeca. Njena pička i njeni mišići su pulsirali, uvlačila je prst u sebe, pokazujući samo koliko je gladna bila da nešto čvrsto uđe u njenu šumu. Zalivala mu je prst svojom tečnošću dok joj je on nabijao prst što je dublje mogao. Noktima je grebala uzglavlje kreveta  i stenjala kada je počeo da je bebe prstom u sve bržim naletima."O bože, o bože, daj mi, bože, dajjjjjj, radi mi to sineeee, nemoj stati, MOLIM TEEEE!".I neću stati da znaš, ima da svršiš samnom, obećavam ti to čvrsto".Borko nije mogao da shvati kako neko može godinama bez seksa.Ali ga je uzbudilo to što je saznao koliko mu je majka vrele krvi.Biće ovo uzbudljivi leto provedeno s njom.Ovo večeras je samo otvaranje.Ako bude strpljiv i pažljiv, on bi mogao da postane ljubavnik za kojim je ona nesvesno žudela."Brže Borkoooo,bržeeee, o daaaaaa, ooooooooo." Anđelka je bila svesna koliko se perverno ponašala večeras, ali jednostavno se nije mogla kontrolisati.

Morala je svrši ili da poludi, trećeg nije bilo.Stalno je mišićima stezala pičku oko sinovog ubadajućeg prsta, u isto vreme se bacakala dupetom jer orgazam se približavao. U njoj je eksploirao iz same dubine vrele pičke."BOŽEEEEE, SVRŠAVAMMMM,hvala tiiiii!", vrisnula je Anđa ne mareći za komšiluk.Borko je osetio kako joj pička pulsira dok svršava oko njegovog prsta koji nije prestajao da je ubada. Stiskala je i otpuštala njegov prst.Pomislio je kako bi dobar osećaj bio kada bi ovo bio njegov kurac, a ne prst.Ali to se neće desiti večeras i bio je svestan toga.Njegova majka je imala jeo dosta prepreka da savlada da bi se to desilo, on je to znao i bio je spreman da čeka."AAAAAjjjjooooooj ljubavi moja, joooooojjjj!, jecala je Anđa.Svršavala je u talasima.Bio je to najduži i najukusniji orgazam koji je imala svih ovih godina.To joj je samo reklo,da je više od svega, trebala jedno dobro prcanje ito ne samo jedno, i da joj je preko potreban aktivan seksualni život.Drkajući sama sebi jednostavno nije bilo dovoljno.Ali, i tada, uzimajući svog tinejdžera, svog sina kao ljubavnika nije rešenje.

Čim je prestala da svršava i orgazam je splahnuo, zacrvenela se kao nikada, i skinula se sa sinovog prsta na koji je bila nabijena."Okej Borko," namestila je spavaćicu koja ionako nije ništa skrivala i sišla s kreveta.Sa bedra na desnoj nozi curio je tanak trag njene tečnosti."Hajdemo sada na spavanje da se malo odmorim, a sutra ćemo raspraviti ovo što se desilo.Mislim da će nam se do tada mozak razbistriti."Borko je znao da on i sada čisto razmišlja.Video ja sada da i on i mater njegova mogu mnogo toga da urade jedno za drugo.On je bio mlda, napaljen i želeo je onoliko seksa koliko može da dobije.Njegova majke je bila gladna muškarca.Završnica je bila očigledna.Oboje mogu da dobije ono što žele a da ne napuštaju kuću.Bilo je samo pitanje vremena kada će to i Anđelka shvatiti.Kada se Anđelka probudila sledeće jutro, pička joj je bila natopljena i otečena, njeni sokovi su se sasušili među njenim nogama jer se nije oprala.Počela je da se priseća šta se desilo.Sinov kruti prst ju je jebao a ona je curila kao nikada, nije ni čudo što je bila sva umazana dole.Skočila je iz kreveta i krenula pod hladan tuš.Ne bi bilo dobro da počne dan napaljena.

Danas mora da bude prisebna dok ona i sin budu raspravljali o incestu i o nezgodnoj privlačnosti između njih.Moraće da mu nekako da do znanja da je pogrešno da njih dvoje budu ljubavnici. Biće to jebeno teško uveriti i sebe i njega u to, kad joj je i samoj jasno koliko ga ona smatra privlačnim! Priuštila si je dug hladan tuš, zatim se obrisala i krenula da spremi doručak.Na njeno olakšanje Borko je nije podsećao na ono što se dešavalo sinoć.io je dug dan pred njima, puno vremena za diskusiju o incestu koji se nadvijao nad njih.Sin joj je pomogao da raspremi stol i suđe da stavi u sudoperu, kao i inače.Bio je dobar sn, pomislila je Anđa, tako pažljiv i poslušan.A bio je i jako veliko iskušenje.Oči su joj stalno letele na njegovo međunožje i njegov šlic na farmerkama, koje su bile uske,podsećajući e na to koliko mu je velik i tvrd kurac kada ga je imala u ruci."Šta nam je danas plan, mama?pitao ju je."Želiš li da pokosim travu, iznesem smeće?"Iznenada je Anđu uhvatila anika.Ako bude ce dan s njom,nije si mogla ponovo dozvoliti da poklekne.""Duša mamina, a što nebi malo iskulirao i otišao da zujiš po gradu, odi pozovi prijatelje svoje i provedi se malo s njima?",rekla mu je.

Borko nije poverovao u to što mu govori, video je nervozu u njenom glasu i znao je da želi da ga se reši kako se ne bi ponovili događaji od sinoć.To mu je reklo da je i dalje napaljena na njega, ali da se boji da neće moći da se kontroliše.A to je bilo upravo ono što je želeo."Nema šanse mama, neću te ostaviti samu a ovoliko posla ima oko kuće, idem ja da pokosim travu prvo."Anđelka se predala.Barem će biti vani jedno vreme.Borko je izašao i pokrenuo kosilicu, dok je ona čistila nešto.Sledeće što je uradio bilo je to da je izneo smeće.Nije više bilo mnogo zadataka koje bi ga držali napolju.Ušao je unutra i seo na krevet kraj nje."I, šta si odlučila mama, mogu li izlaziti s prijateljima vikendom uveče ili ne?"."Naravno da možeš sine, punoletan si, pretpostavljam da sam bila prestroga prema tebi.""Super, a sada mi reci šta si odlučila u vezi one druge stvari?"."Koje druge stvari?pitala je kao nevino."Ma dajjjj, mama, znaš o čemu pričam.Ima još nešto što nismo rešili sinoć."Anđa je pocrvenela skroz, nije želela da priča o sramotnom ponašanju, ali je shvatila da je ipak najbolje da završi s tim."Borko, sine, sinoć mama nije bila dobro i nije razmišljala, bilo je pogrešno to sam se tako ponela, nije bilo u redu da se majka i sin upuste u tako nešto, i to se sigurno neće ponoviti.

Nadam se da sam ti time objasnila ono što si hteo da znaš.""Naravno da nisi mama, jer je u to ne verujem, a ni ti.Ja mislim da se između nas počelo dešavati nešto posebno, i ja želim da se to nastavi i dalje. A mislim da to želiš i sama."Uzeo joj je kataloge iz ruke koje je držala i stavio ih na stolić.Anđi je srce tuklo sto na sat.Okrenuo se prema njoj i zažvalio ju je, utiskivajući je u kauč na kojem su sedeli.Jezikom je palacao po unutrašnjosti njenih usta.Rukama je posesivno počeo da joj mesi sise, stiskajući ih snažno.Anđa je pokušala da ga odgurne ali bilo je bez uspeha.Bilo je jasno da njen napaljeni sin neće da je pusti sve dok je na kraju i ne izjebe. Bila je odlučna protiv toga da se upusti u incest.Njeno telo je jasno ignosrisalo njenu odluku i reagovalo je pozitvno na Borkove postupke.Telo ne razume granice i zakone koje su postavili ljudi, i prema tome ih i ne poštuje.Pička je ponovno počela da curi, bradavice su joj se ukrućivale., a i sama je trljala svoj stomak o njegov.

Njenoj pički nije uopše bilo važno da li je to incest ili ne.Borko je zavukao ruku pod njenu majicu i brzo otkopčao njen grudnjak.Sklonio ga je s puta, i počeo maziti njene bujne gole sise.Prijao joj je njegov dodir, oticale su i bivale sve toplije.Njene čvrste bradavice bole su ga u dlanove.Dečko je bio svestan koliko je ova žena željna i gladna muškog dodira.Srećom nije znao koliko su joj gaće mokre, a počelo je i to bivati očigledno je se vlažna flekica počela pojavljivati kroz njen tanki šorc među nogama.Zatim se njegove ruke napustile unutrašnjost njene majice i krenuo je da otkopčava zip na njenom šorcu.Pokušala je da se kao buni, ali joj je on samo bunario jezikom po ustima i onemogućavao joj to, izluđujući je tako.Toliko da joj se zavrtelo u glavi.Osetila je kako joj otkopčava šorc.Uhvatio je gornju stranu šorca i gaća i počeo je svlačiti.Napokon se uspela nekako odmaknuti malo od njegovih usta."Bože moj, nemoj mi to raditi Borko, znaš koliko sam slaba i koliko je to što radiš pogrešno, rekla sam ti već, to je incest, to je pogrešno jako.""Znaš šta mama, jebe mi se za to, i sama dobro znaš da oboje želimo da se jebemo jedno s drugim,Zašto se onda odupireš toliko?"I to je bilo to.

Jednostavno je izneo njihove želje na otvoreno, i Anđa nije mogla da negira to što je rekao.Želela je da ga jebe, naravno.Želela je to toliko jako, toliko da bi mogla izaći na dvorište i vikati na sav glas koliko ga želi.I tako, umesto da ga slaže, ustala se s kauča i pokušala otići od njega.Nažalost, gaće i šorc su joj spali dole i ona se saplela i pala.Ona se okrenula kako je pala jer su joj gaće bile oko članaka sada, dupe joj je bilo golo i izloženo sinovim napaljenim očima.Čula je da se još jedan zip otvara i videla je da Borko skida farmerke.Njegov kurac je bio pritisnut uz stomak, čvrst i tvrd i spreman za akciju."Nemoj sine, nemoj majku da jebeš," jecala je.Pokušala se dignuti na ruke i kolena i počela je odlaziti.Nije stigla baš daleko.Borkove znojave ruke su joj sada bile na bokovima, držeći je čvrsto i na mestu.Vrisnula je kako joj je njegov tvrdi kurac odozada ulazio i polako popunjavao njenu gladnu pičku u jednom pokretu.Nabio ju je odjednom i popunio."JAOOOOO, BOŽEEEEE MILIIIII," uzdahnula je.

Dešavalo se upravo, i nije ništa mogla da uradi povodom toga.Njen rođeni sin ju je guzio, jebao ju je.Anđa je jecala, suze su joj išle niz lice.Ali u isto vreme osetila je talas užitka kako je kurac ušao u njenu dlakavu pičku po prvi put u više od 15 godina.Nije mogla da slaže samu sebe da nije trebala to."TOOOO MAMAAAA, kako ga dobro primaš, toooo,"uzviknuo je Borko.Pička njegove majke je bila neverovatno tesna, kao da je klinka, a ne zrela žena koja se približava 40im godinama života.Ali nije bila puno korištena, bila je to jedna jako očuvana i garažirana pička.Vlažila je samo tako i pružala savršeno podmazivanje kurcu koji je ulazio i izlazio iz nje.Zabijao se u nju sve dok mu nisu samo jaja ostajala vani i udarala o njenu mokru pizdu.Ignorisao je njene moguće proteste i nastavio da je guzi.Nabija ju je u kratkim, snažnim zaletima, a ona je samo podrhtavala od zadovoljstva i užitka.Bila je toliko vrela među nogama, prelepo je bila uska i lepo je prianjala uz njegov kurac.Napaljeni tinejdžer je bio u sedmom nebu, jebući je, i ništa nije moglo da ga zaustavi.Anđa je čučnula i pokušala da uguši nekako uzbuđenje koje je osećala.

Borko joj je puvukao noge unazad i bespoštedno ju je jebao u njenu bespomoćnu pičku koja je samo vlažila i tako pokazivala koliko joj sve to "ne prija".Svakim sledećim uletom bivalo je samo veće zadovoljstvu za ovu seksa gladnu raspuštenicu.Pokušala je da se odupre svojoj požudi i izgubila.Natapala je svojim sokovima sinov klip koji se zabijao u nju, sa sve više svoje tečnosti." BOŽEEEE, O BOŽEEEEE, jAOOOOOO," jecala je."Mama, vidiš i sam koliko ti je lepo, pa što onda sebe lažeš i ne opustiš se lepo, kao žena, i prepustiš se onom za čim žudiš?".Anđa je pomislila da je svom sinu dala poprilično dobro seksualno obrazovanje, ali očigledno je bilo rupa u njenom učenju.Nije uspela da ga nauči da je pogrešno svoju rođenu majku guziti.Borko je bio u nebesima kako je sam zabijao svoju kurac, svom snagom u malu usku pičkicu.Uopšte ga nije dirala savest zbog ovoga što radi, jer je znao da je itekako i ona sama željna, samo pokušava da bude i jebena i poštena, jebala bi se a da joj ne uđe,a to ne ide.Bilo je prekasno da mu kaže ponovo kako je sve ovo pogrešno.Pokušala je ali on nije slušao.Nije mogla uteći sa njegovog kurca, pa što onda ne bi i uživala, rekla je sebi!Sve bolje i bolje se osećala dok ju je popunjavao, šireći joj pičku, isterujući van guste sokove koje je obilno ispuštala.Anđa nije mogla da prestane da vlaži i to je bilo sve što je mogla da učini kako nebi svršila svaki puta kada ju Borko ušao u nju.
Dobro je čula sramotne zvuke koje je njeno telo puštalo dok je u sebe primalo ovaj tvrdi kurac i dočekivalo ga kao dugo očekivanog gosta.Zanimalo ju je da li je on znao da su ovi zvukovi koje njeno telo proizvodi  proizvod njene napaljenosti, jer nije mogla da prestane da vlaži, osećala je niz bedra da joj cure sokovi dok je tako resavijena, pred prozorom  primala kurac duboko u sebe plašeći se da neko ne prođe ulicom i ne vidi ih u zanosu."Jebo te ma, kako si jebeno dobra, rođena si za ovaj kurac, ili sam ja rođen za maminu pičku, pitanje je sad?". Anđa je morala da se složi s njim, ali nije nameravala da mu to i prizna.Moraće da nauči koliko je pogrešno jebati rođenu mater.Ona ne sme da mu da do znanja kako joj prija, i kako obožava svaki ulet njegove tvrde i krute kurčine u svoju gladnu šumu.

Jebo te, kako je samo rutava bila, Borko je uživao u prizoru koliko joj je dlakav šupak bio.Ne sme nikako da mu da do znanja koliko je očajno trebala ovu jebačinu.Ali bilo je sve teže i teže skrivati zadovoljstvo kojem je bila izložena.Natapala je njegov kurac pri svakom ulazu u njenu unutrašnjost stomaka koja je vlažila nekontrolisano, a njeni kukovi kao da su imali svoj neki život.Shvatila je na svoje užasavanje da neumoljivo plovi prema orgazmu.NE, pomislila je u očajanju, NE smem svršiti sa sinom, ne smem.Borko bi znao ako bi mu mama svršila pod njim.Znao je koliko je trebala ovo, koliko je trebala da je on isprca.I on je sam znao da je ne bi ostavio na miru, morao joj je pomoći, iako ona to nije htela, ali je želela, trebao ju je samo malo pogurnuti, tj nasaditi je na kurac.Majka i sin su postali ljubavnici, napuštajući normalan odnos i uplovljavajući u luku incesta.Ali Anđa je još uvek nekako borila da spreči svoj nadolazeći vrhunac.Ali Borko nije hteo da joj olakša borbu.Jebao ju je sve brže i brže a i njegovo uzbuđenje je raslo ubrzano.Njegov stomak je udarao o njeno dupe, a svoja jaja je lupao o njenu dlakavu pičku.Telo joj se treslo od udaraca njegove jebačine, sise su joj se ljuljaje divljački.Anđa nije mogla da odoli ovaakvoj žestokoj jebačini.Bilo je to upravo ono za čim je žudila posle svih ovih godina, bio je to pravi seksualni odušak za nju, iako mu se opirala."UUUUU,JOOOOOJJJJJ BORKOOOOOO,UUUUUUUUHHHH,", plakala je od uzbuđenja nemoćno."To mamaaa, opusti se samo, dopusti mi dsa te dovedm do kraja, do vrha."

"NEEEEEMOOOOOJJJJ, TO NIJE U REDU,"jecala je Anđa, a suze su joj išle niz obraze, oči su joj bile pune suza."Ne preseravaj se mama, oboje znamo da si i sama htela ovo, inače ne bi skoro gola paradirala predamnom sa tom dlakavom pičkom i tim bujnim sisama nabijajući mi ih u lice, šta si očekivala?,znaš isam da si trebala kurac, a ja sam ti ga dao, da ne moraš ići nigde dalje, da u svojoj kući imaš kurac koji trebaš!".I bio je u pravu u vezi svega.Anđa je trebala očajnički da svrši sa kurčinom u sebi, inače će umreti.Pritisak se gomilao u njoj, sve dok više nije mogla da trpi.Tvrda kurčina njenog sina vodila ju je do ekstaze, i čini se da ništa nije moglo to sprečiti.Sve što je mogla je to da pokuša prikrije da je svršila.Grebala je tepih, i čvrstostisnula  vilicu, odlučna da ne da ni zvuka od sebe.Ali Anđa nije ni bila svesna poplave požude koja ju je ponela sada a koja je čučala zatvorena duboko u njoj.Nije nikada prebolela želju za seksom i dobrom jebačinom.Naprotiv,želja u njoj je rasla, a sada je bila jača nego ikada.Posle toliko godina bez muškarca, imala je potrebe za prcanje poput deset normalnih žena koje su to imale svaki dan."Uuuuuhhhhhhhh, mamaaa, svršiću," zastenjao je Borko, svrši samnom i opusti se već jednom.Joj što si prelepo čupava dole."

Anđa nije odgovorila.Koncentrisala se na to da ne svrši zajedno s njim.SVe što je trebalo bilo je to da se suzdrži još malo i njen ponos će biti sačuvan.Ako ne bi svršila s njim ,dokazala bi mu da joj nije potrebna njegova pažnja.Čvrsto je stegla tepih na kojem ju je guzio dok ju je sin guzio bez kontrole, zabijajući se svom snagom u njenu pičku."AAAAAAAAAA,jeboo teeeee, uuuuuhhhhh!" Vrisnuo je Borko.Anđa je zastenjala tiho kada je prvi mlaz njegove vrele kremaste sperme punio njen stomak,Pomislila je da je sigurna.Ali na njen užas, Borkov mlaz sperme koji je pogodio njenu unutrašnjost, pokrenulo je njen orgazam, eksploziju užitka u njenim dubinama, i potreslo je celo njeno telo, sada nije bilo šanse da se odupre ovome."JOOOOOJ BOŽEEEEEE, PIČKO MOJAAAAA,ŠTO MI UČINIIIIII, DOKLE SI ME DOVELAAAAA, DA ME SIN ROĐENI JEBEEEEEE, JAO BOŽE DRAGIIIIIIII!-vikala je Anđa, nije mogla biti tiha.Svršavala je žestoko i nije se mogla kontrolisati, zakukala je i urlikala, ne mareći za komšiluk.Pička joj se grčila i stiskala Borkov kurac, kao da ga ju muzla svojim mišićima.Njeni gusti sk+okovi mešali su se s njegovom spermom.Tresla se i grčila celim telom."TOOOOO mama, TOOOOOOO, UHHHHHhh!!".Jebao ju je žestoko, puneći je mlazevima sperme koji su je popunjavali.Svaki njegov ulazak u nju dok je svršavala kao da je pokretao novi mini orgazam i svršavala je isponova.Nikada ovako žestoko nije svršavala, pa čak ni sa njeogvim ocem.Napokon se pomaknua malo napred, ispuštajući njegov kurac iz sebe, i srušila se na tepih."OOOOHHH Borko SINE moj, izvini, oprosti majci svojoj.Nisam trebala to uraditi,Nisam ti uopšte dobar uzor."Borko ju je zgrabio za kukove i okrenuo na leđa, primoravajući je da ga pogleda u oči.

"Gledaj to ovako mama, popizdio je, ne želim nikada više da čujem takva sranja od tebe.Nas dvoje nismo uradili ništa loše ni pogrešno,samo smo pomogli jedno drugom.Učinili smo nešto da se oboje olakšamo i osetimo odlično, i nema ništa loše u tome pomoći nekome u nevolji i potrebi, jel u redu sve?"

Nema komentara:

Objavi komentar