srijeda, 26. veljače 2020.

Sahrana - Incest priča

Imam 42 godine. Otac je bio već dugo vremena bolestan. Dva srčana su uzela danak. Teško se kretao i izbjegavao je druženja. Živio je s majkom na selu. Ja sam oženjen dvoje djece i živio sam u gradiću nedaleko od roditelja. Često sam posjećivao roditelje. Majka je bila skromna domaćica. Bila je jače građe velike guzice i ogromnih sisa. Imala je 65 god. Kao klinac volio sam joj pomagati u vrtu. Uvijek kad bi okopavali kopao bih nasuprot njoj i virkao za sisama. Onda bih se sakrio i drkao i tako cijeli dan. Pošto nam je kuća bila mala sve se čulo. Prije bolesti otac je redovito jebao majku a ja bih drkao slušajući njeno stenjanje. No nakon što sam otišao studirati okružen mladim pičkama zaboravio sam na majku i bavio se mlađim pičkama. Kad bih ih posjećivao primjećivao sam da mama stari ali i da se ostvaruje ona izreka „Žena je kao vino što starija to postaje bolja“ Povremeno bih tijekom seksa sa ženom zatvorio oči i zamišljao kako otac jebe mamu. Ali s vremenom sjećanja su blijedila…..

Prilikom zadnjeg posjeta ocu u kući sam susreo svećenika: došao je dati posljednju pomast ocu pošto su zadnji nalazi bili loši. Kad sam ušao u kuću svećenik je nervozno izašao i žurno otišao. Pričao sam s majkom i ocem i otišao nazad kući. Ujutro me majka nazvala i rekla da je otac preminuo. Javio sam u firmu i javio da imam smrtni slučaj. Rekli su mi da imam pravo na dva dana ali kako bi mi olakšali organizaciju sprovoda dali su mi cijeli tjedan. Otišao sam do tvrtke za ukope i sve organizirao. Požurio sam u roditeljsku kuću kako bih nabavio piće i organizirao karmine. Uz put sam sve obavio i zaputio se majci kako bih stigao sve prirediti. Parkirao sam auto kod komšije i on je obećao da će sve oko karmina on odraditi. Zahvalio sam se komšiji i otišao k majci. Vrata od dvorišta su bila otvorena. Ušao sam u kuću i vidio da majka nije bila u dnevnom boravku.  Otac je ležao na krevetu. Pozvao sam majku ali nije odgovarala. Bilo mi je čudno pa prošetah po dvorištu. Pomislih da je otišla po drva za ogrijev. Kad sam došao u šupu ostao sam skamenjen. Majka je bila nagužena i pušila je svećeniku kurac. Pohotno je gutala ne tako veliki ali izrazito debeli kurac. Od šoka mi se činilo da je kurac debel kao boca od pive. Nisam znao što napraviti. Svećenik je bio u ekstazi a mama je hlapljivo gutala kurac. Htio sam dreknuti ali nisam imao snage. Obuhvatio me totalni gnjev. Htio sam ih oboje zadaviti. „Kakva je to kurva“ mislio sam u sebi. Otac se još nije ohladio a ona već puši svećeniku. Ali izgubio sam svu snagu. Odjednom osjećaj gnjeva se povukao i preuzeo me osjećaj nemoći. Krenuo sam na prstima van ali tada se dosjetih da bi mogao osvetiti očevu čast. Izvukao sam mobitel i počeo snimati. Nije dugo trajalo ali uhvatio sam obojima lice. Mislim da je sve zajedno bilo 1:32 minute. Tada je svećenik svršio. Otišao sam do auta sjeo i počeo lupati po volanu. Opet sam bio bijesan. Vidio sam da svećenik odlazi i krenuh da se obračunam sa mamom. U to vrijeme taman dođe tvrtka za ukop. Okrenuh se i vratih u auto. U meni je sve kipjelo. Odvezoh se u obližnju birtiju i naručih rakiju. Kako mi je godila. Razmišljao sam što napraviti. Odlučio sam ucijeniti svećenika snimkom da se odseli. Upalih snimku i pogledah je. Prilikom gledanja preplavio me neki osjećaj uzbuđenja. Osjetio sam da mi se kurac diže. Kad sam popio dvije tri opet krenuh kući da se obračunam s mamom.

Kad sam ušao u kuću bilo je bdijenje. Izrazio sam saučešće svima. Mama je kao prava svetica sjedila prekrštenih ruku. To me je još više razljutilo. Kad sam njoj izrazi saučešće prigrlila me je. Osjetio sam sisurine na prsima. Shvatio sam da ne nosi grudnjak. Pokušala me je poljubiti ali ja sam se izmaknuo. U čudu me je pogledala. Gadila mi se pomisao da su joj usta puna svećenikove sperme. Sjeo sam i popio koju. Pala je noć. Nisam želio ostati u kući jer sam bio bijesan. Mama je inzistirala ali komšinica je rekla da će ostati s njom. Vozio sam kući sav smušen. Došao sam kući poljubio ženu i djecu. Žena je vidjela da nisam svoj ali nije ništa pitala. Legao sam u krevet ali nisam mogao zaspati. Žena je legla kraj mene i zaspala. Ustao sam uzeo mobitel i otišao u kupatilo. Upalio sam snimku i počeo drkati. Svršio sam i vratio se u krevet. Još neko vrijeme sam razmišljao kako osvetiti tatu. Ideja je rođena….
Ujutro smo se sredili i otišli o majke. Djecu sam ostavio kod punice. Sahrana je prošla relativno mirno. Promatrao sam mamu i svećenika. Ponašali su se kao da se ništa ne događa između njih. Niti jedan skriveni pogled. Karmine su održane u mjesnom domu. Žena me je stalno upozoravala da previše pijem. Inače ne pijem rakiju ali galila mi je dušu i ujedno davala hrabrost za osvetu. Na kraju karmina pokupili smo se i otišli u kuću. Žena se žalila da mora ujutro na put pa je otišla po djecu i kući. Još par komšija je ostalo ali i oni su se ubrzo razišli. Mama je otišla u wc a ja sam izvadio rakiju. Potegnio sam jednu zbog hrabrosti. Kad se vratila vidio sam da se presvukla u crne tajice i crnu pamučnu majicu kratkih rukava. Ponudih joj rakiju i ona je eksira. „Jel kapija zaključana?“ upitah. „Je.“ odgovori ona. Ustadoh dođoh do vrata i zaključam i njih. „Sjedi na kauč.“ rekoh zapovjedno. Majka je bila zbunjena ali posluša. „Jeli kurvo seoska kakav je svečenikov kurac?“. Majka me zapanjeno gledala: “Šta gledaš kurvetino stara?“ u meni je kipjelo. Nije odgovarala. Opalih joj šamar. „Šta je zanijemila si od sperme?“ upitah je suzdržavajući se da je opet ne ošamarim „Zorane šta to pričaš šta ti je?“ upita uplašeno i krenu prema vratima. „Samo ti idi ako smiješ imam snimljeno gledaj kurvo“ rekoh i upalim joj snimku. Gledala je i nije vjerovala. Vratila se na kauč. „Koliko te dugo jebe taj peder od svećenika?“ upitah. Poče mucati „Pa znaš..:“ „sad znam kolko dugo kurvetino?“ dreknuh. „Pa otkako je došao u župu prije 5 godina.“ reče tiho. „Znači zato si išla u crkvu droljetino!“ rekoh i nagnu rakiju. „Nismo nikad u crkvi samo u njegovom stanu“ pravdala se. „I juče u šupi dok se otac nije ohladio!“ Šutila je. Priđoh joj i raskopčam šlic. Kurac je ispao pred njeno lice. „Šta ti to…“ krenula je pitanje ali prekinuo sam je šamarom. Buljila je u mene a osjećaj moći me obuzeo. „Kurvi nije bitno kakav j ei čiji je kurac bitno da ga dobije!“ „Ali ti si mi sin!“ „I ono je svećenik pa ti nije smetalo“ „ Ne neću ov nije normalno!“ cvilila je odgurujući me. „U redu“ rekoh. I krenuh zakopčavati šlic. „Sutra će cijeli svijet znati kakva si drolja!“ rekoh. Zbunjeno me gledala „Objaviti ću video na internetu pa će svi znati kakva si drolja i kako primaš pričest!“ rekoh s osmjehom na licu. „pa ne bi valjda…“ promuca na rubu suza. „Zašto čekati do sutra?“ upitah. Mogu odmah i krenem čačkati po mobitelu kao da ću objaviti. „Čekaj nemoj….nemoj molim te“. „Za takve kurve nemam milosti!“ rekoh s velikim osmjehom na licu. „Čekaj…“ tiho izusti i privuče me k sebi i krene mi otkopčavati šlic. „A ne….kad kurva ne sluša mijenjaju se pravila.“ Rekoh zadovoljno.

Kurac mi se zbog osjećaja moči skamenio. Spustio sam mobitel na stol „Skidaj se kurvetino!“. Gledala me zbunjeno „Pa nećeš valjda mater jebat?“ upita moležljivo. Bez riječi uzmem mobitel. Odmah je ustala i počela skidat majicu. Vratih mobitel na stol. Skinula je majicu i počela skidati grudnjak. Raskalašene saggy sise ispadoše do pupka. Skine tajice i gaće. Stajala je ispred mene gola i nemoćna.  Sise su joj visjele do pupka prekrivajući četiri šlaufa sala. Pička je bila čupava i virila je ispod zadnjeg šlaufa. „Okreni se.“ rekoh. I ona se bez komentara okrene. Pred menom je bila mamina velika guzica ispunjena celulitom. Pljesnuh je po guzici a celulit se poput valova zatrese. „Rasna kurva!“ rekoh. „Sjedi na kauč!“ naredih joj. Sjede. Ja otkopčah hlače i skinem ih. U očima sam joj vidio strah ali istovremeno uzbuđenje. „Ajde puši kurvo seoska!“ Bez pogovora je stavila kurac u usta i počela dudlati. „Sad me slušaj. Kad te budem jebo u tu tvoju dlakavu pičku vikat ćeš da si kurva i da želiš sinov kurac. Jasno?“ upitah. Samo je kimnula glavom. „I od sad si sinova kurva! JA ću te jebat kad hoću i koliko hoću. Ustvari jebat ću te toliko dok ti pička ne utrne a kurac ti se zgadi. Jel jasno droljo?“ Kimnula je opet.

Osjetio sam da je podređena. Uhvatio sam je za glavu i počeo nabijat kurac u usta. Počela odmicati glavu. Očito  je navikla na svećenikov kurac.  To me je još više napalilo. Spustio sam joj ruke na bradavice. Već su bile dobro tvrde. Stiskao sam ih. Uhvatio sam obje sise i povukao ih prema sebi. „Al su ti sise razvukli kurvetino!“ rekoh. Znao sam da mogu raditi što hoću. Odgurnio sam joj glavu i rekao da legne i raširi noge. Poslušala je. Zadigla je noge koliko god je mogla. Ispred mene je bio prizor kao iz pornića. Dlakava crvena pička. U životu nisam vidio dlakaviju. Pljunuo sam u ruku i protrljao po pički i čmaru. Počela se meškoljiti. „Inače volim obrijano ali i ovo će biti dovoljno dobro do jutra!“ rekoh. Još jednom pljunem na maminu pičku i priredim se za ulaz. Osjetio sam kako drhti u iščekivanju uboda. Počela je stenjati i vidio sam da se rumeni u licu. „Želiš li sinov kurac kurvo?“ upitah. „Da želim.“ Odgovori. „Što želiš kurvetino ne čujem?“ rekoh dok sam galvićem  trljao već vlažnu maminu pičku.  „Želim sinov kurac!“ ponovila je. „koliko ga želiš. Moli za njega! Naredih. Već s dosta ubrzanim disanjem reče“Želim ga sad odmah želim ga kao niti jedan kurac do sada!“ „Lažeš!“ rekoh. I povučem je za kosu ka kurcu. „Moraš ga zaslužit. Puši ga! Naredih. Odmah je počela pušit a rukom mjesiti jaja. „Jel te svećenik punio spermom?“ Izvuće kurac iz usta i reče „nije uvijek je svršio vani da ne ostanem trudna. „A tako znači….Sad će te sin puniti.“. Pogledala me s nevjericom. Izvadio sam kurac iz maminih usta i počeo je lupati po licu. Nije se mrdala samo je zažmirila. Gurnio sam je opet na kauč. „Raširi te kurvanjske noge.“ Poslušala me. „jesi prala tu dlakavu pizdurinu od zadnje jebaćine kujo.“ „Jutros sam se prala.“ odgovori. „Najebati ćeš ako lažeš“ ukorim je. Razgrnuo sam celulit s butina i omoirisao pizdu. „imala je profinjen vonj. Malo se osjetio urin. Liznuh je a ona se strese. „Šta je svećenik ne liže a?“ Šutala je. Počeo sam je pohotno lizati a ona se vrpoljila. Spustio sam se niže i upitao“Jesi danas kenjala?“ „Nisam.“ Odgovori. Liznuh joj čmar. A zatim počeh ga prstenjačit. „Jesi primala kurčine u ogromnu guzicu? Upitah. „Ne strah me je.“ reče. „E pa sin će ti razdjevičit guzičetinu.“ Rekoh. Podigao sam se i opet je privukao sebi na pušenje. Dudlala ga je pohotno istodobno trljajući pičku. „ Ovako ćemo napraviti plan. Ja idem sljedeću nedjelju kući. Dotad ću te jebat kad hoću i kako hoću. Svako jutro hoću doručak da serviraš gola. A i sutra ću ti JA obrijat tu pičku da je mogu lizati kao čovjek. Jel jasno?“ Kimnula je. Raširio sam joj noge i silovito prodro u utrobu pičke. Ulazio joj je bez problema. Pojačavao sam ritam i osjetio da ona svršava. I ja sam bio blizu. Ukočio sam se duboko u maminoj pički i počeo je ispunjavati sjemenom. Imao sam osjećaj kao da pišam jer svršavanje je bilo obilno. Kad sam svršio izvalio sam se na mamino znojno tijelo. Ona se brzo izvukla ispod mene. Htjedoh joj reći da se vrati ali nisam imao snage. Mama je ustala i dignula lijevu nogu. Počela je skakutati pokušavajući isterati spermu iz sebe. „Šta to radiš kurvo?“ upitah. Šutjela je i brisala pičku majicom. „Sad ću te morat opet jebat!“. Donesi mi cigare i lezi kraj mene. Donijela je cigare i pepeljaru i legla. Ležali smo u tišini…..A ja sam smišljao šta ću sljedeće uraditi novopečenoj mami kurvi.

Nema komentara:

Objavi komentar