subota, 5. kolovoza 2023.

Ujna Zora, tetka Mara i sestra Jasna

Dakle ovako, ovo što sledi u priči nešto se dogodilo, nešto nije - nažalost, a moglo je, tako da ima tu i te neke pesničke slobode.

Kad se ovo počelo dešavati, znači pre nekih 30 god, ja sam imao nekih 17-18. god, taman završio 3. srednje, a voljena ujna Zora oko 45, možda koju godinu manje. Lepuškasta, malo većih sisa, al ništa previše da kaže čovek. Onako prosečna žena, ništa posebno sad neko ulepšavanje i montiranje i održavanje. Ali je bila nekako uvek vedra, zračila je nekom energijom i optimizmom. U to vreme tranzicije je ostala bez posla i uglavnom je bila kući, dok je ujak gledao da radi i da prihoduje koliko može. Imali su jednu kćerku par godina mlađu od mene, i otkad pamtim družili smo se lepo, iako smo živeli u raznim mestima.
Tu ima jedan zanimljiv detalj sa ujnom.
Bio sam možda 10 god, i bio kod njih u gostima. Igrao se sa sestrom na podu sobe, neke igračke, bojanke i tako to. Ulazi ujna u sobu, otvara neke ormane i vadi neku garderobu i bira šta će da obuče.
Ne obraćajući pažnju na nas, skide sa sebe haljinu, ostade samo u gaćicama i brusu. Šetala se tu oko nas, jednu haljinu pa drugu, gledajući se u ogledalu. Ja primećujem nešto se dešava sa mnom. Kitica porasla, do tada mi se to nije dešavalo. Jednim okom gledam igračke, a drugim u ujnu. A ona se tu šeta, okreće se u onim haljinama, presvlači… onda obuče neki kombinezon čipkan, za mene sve to bilo nešto novo i uzbuđujuće. A kitica samo što ne pukne…

Ja sam bio prosečan momak, dobar i poslušan, takoreći mamin sin, nikad nikakvih problema, škola nije išla loše, malo sport i tako ništa posebno. Muvao sam neke devojke svojih godina ili god-dve mlađe, al nekako smotano i trapavo. Starije me nisu zanimale. Lažem - obožavao sam Pamelu Anderson, tad je bila na vrhuncu popularnosti. Prosuo sam tone sperme drkajući na nju. Sve ženske sam poredio sa njom. I tako…
Tog leta, moji su otišli na odmor kod prijatelja koji su imali neku vikendicu na moru. Bzvz je bilo da vode i mene, em nije bilo baš mesta za sve, em sam mator da idem sa roditeljima. I tu je uskočila ujna sa predlogom da dođem i budem kod njih. Meni onako pasivnom i letargičnom bilo svejedno, tako da sam pristao. Spakovao se i otišao.
Lepo me dočekali i ujak i ujna i sestra. Narednih dana ujaka nisam baš viđao. Dolazio je kasno s posla samo da prespava, a kad je radio noćnu smenu ni tada. Nekad išao i na teren.
Tako da sam uglavnom provodio vreme u stanu sa ujnom i sestrom, gledao TV, nekad išao s njima u kupovinu ili šetnju, nekad na kafu i tako.
Sestra je išla na neke treninge pa je nije bilo po nekoliko sati svakog drugog dana.
Ja obično u fotelji, jedna ruka na daljinskom, drugom rukom jeo neke kolače i ostalo što ujna spremala. Par puta kad je sestra bila na treningu, desilo se da ujna ode da se tušira. Ja iz radoznalosti uzeo stolicu i popnem se da je gledam, iznad vrata bilo kao neko staklo, prozor šta li, ja se popeo i počeo da osmatram. Bogo moj, moja ujna šta skrivala. Sise poprilične, malo opuštene al ne smeta ništa, pičkica obrasla dlakama… ona se skine, pogleda se u ogledalo, malo podigne sise da vidi da li joj stoje, pogleda se iz profila. Uđe u kadu, tušira se, sapunja, al kad krene da sapunja i da spira sise… to je bilo baš napaljivo. Isto se zadržavala oko pičkice, dok ona to lepo istrlja i sapere… Ma uživancija za videti. Naravno da sam morao da odem posle da izdrkam. Iako sam ujnu jos uvek doživljavao kao rod, a ne kao žensko. Al iz dana u dan, to se menjalo. Jer sam koristio svaku priliku kad ide ili u WC ili da se kupa kad smo sami da je gledam.

E sad jednog dana išli ujna, sestra i ja u kupovinu. U povratku ujna sretne svoju dobru prijateljicu Maru, vraćala se s pijace i natovarila se jedva nosi one torbe. Tu se lepo one pozdraviše, ajde na kafu da se ispričaju i tako. Na kraju ujna odmeri one njene torbe i predloži da joj ja pomognem oko tih torbi. Posle malo snebivanja, Mara pristade. Odoše sestra i ujna na jednu stranu, a ja i Mara na drugu. NIisu bile lake one torbe, al nosim ja. Srećom nije bila daleko, i stigosmo. Ja nisam hteo da ulazim u stan, uskoro mi počinjala utakmica na TV, al je insistirala onoliko i nisam mogao da je odbijem. Da mi zahvali, biće kafica, sok…
Ja se smestio u fotelju, stiže sok, stavi ona džezvu za kafu, i ode reče da se presvuče. Vratila se u nekoj kraćoj kućnoj haljini, ono sve talasa oko nje. Tek tad primetim da ima jače kukove i malo solidniju guzu. Sise onako prosečne koliko sam mogao da primetim.
Eto kafe, onda me ponudi rakijom. A ja kao ne pijem, al opet ona insistira - red je uz kafu. I tako pijem ja rakiju, al nisam navikao, počelo da mi pomalo udara u glavu, i već sve češće ja zagledam u njen dekolte jer počesto ona ustajala i sve se nešto šetala oko mene, a ona kućna haljina se sve razmiče, a ona kao to skuplja. A kad sedne i prekrsti noge, ma sve sam gledao da li ću da vidim nešto između nogu. A vršnjak počeo da se budi. Morao sam i ja da prekrstim noge. Popih ja onu rakiju, a ona navalila još jednu. I tako mi pričamo sve nešto bzvz, pita me ona koliko imam god, i onda onako - jel imam devojku? Kažem ja - imam, a počeo već da crvenim, sve mi nešto neprijatno. Ona se onako nasmeši i pita me dok sam već pio rakiju:
- Pa što onda zagledaš u moje grudi i noge? Ja zamalo da se zagrcnem. Kažem - pa tako…
Kaže ona:
- Pa jel ima šta da se vidi, a? Treba nekako da ti se zahvalim što si nosio one torbe. I smeši se.
Ja već crven kao bulka. A sve gledam i ne trepćem, provalila me. Šta sad? Ćutim, šta ću.
Onda ona razmače malo haljinu, i ja vidim brus i u njemu njene sise kako kipe, samo što ne iskoče.
Ja u šoku, gledam i ne trepćem, srčka bije 200 na sat. Ona vidi moju zbunjenost, i onda skloni svoju prekrštenu nogu, i malo se spustila u polusedeći položaj i razmače noge. Vidim ja njene gaćice, one obične bele mini. Ona ih malo navuče prema gore na kukove, ma lepši prizor nisam video, zategoše se one i ocrta se njena pičkiča. Razmače ona tu kućnu haljinu, jebemti koji prizor - sve sam video.
- Jeli šta je sa onim tvojim? -pita me. Ja ćutim.
- Pa pokaži mi ga, šta si se ukipio - kale ona.
Ja se raskopčao i izlete kita. Stoji kao raketa. Vidim ona ga lepo zagleda, onda jednu ruku spusti u gaćice i poče da se mazi i trlja, a drugu ruku zavuče u brus, pa onda izvadi sisu. Ja već u ludilu, pitam se jel se to meni zaista dešava.
Kaže ona smešeći se:
- Pa šta čekaš, dođi malo bliže, sedi ovde, ne ujedam.
Sednem ja do nje, uze ona moju ruku i stavi je u gaćice i majko mila šta sam osetio. Ona njena pičkica već vlaži, a nigde dlačice. Dotad to doživeo sa jednom klinkom tokom petinga. Al ovo bila zrela pička, a tako glatka. Poče ona da mi ga malo drka, ja njoj trljam pičkicu a drugom rukom počeo već da joj mazim i stiskam sisu. Tad ona leže na leđa, skide gaćice, i videh joj depiliranu i glatku pičkicu. Razmakne ona malo one usmine, i pita:
- Zadovoljan?
Ja samo klimnuo glavom.
- Jel znaš sta sad treba da radiš? - pita ona.
Skidoh ja sve sa sebe na brzinu, i legnem preko nje. Kurac nekako nađe njenu pičkicu, ona ga lepo usmeri i počeo ja ono što sam mislio da znam - gledajući one silne porniće. Krenem ja silovito da se nabijam, ona me obuhvatila nogama i samo stenje, a ja joj gore mesim i ljubim sise. Lepe sise, ne prevelike, bradavice porastoše, ma čudo jedno. I guslam ti ja, guslam, sve jače i tako trajalo to minut ako ne i manje i svršio ja. U glavi ludnica. Ona se izvuče ispod mene, obrisa se i reče:
- Nisi loš, nego idi u kupatilo i operi se.
Oprao ja kitu, i vraćam se a ona leži i mazi se.
- Sedi ovde da vidimo šta možemo da uradimo još.
Kleče ispred mene prvo ga poljubi i reče:
- Sad moram da ga podignem.
Uze ga u usta i krenu da ga sisa, i jezikom da ga obrađuje. Majko mila ovo bolje od svakog pornića. Ja joj gledam odozgo sise, i počeo da ih mesim i da ih stežem. Tako to potraja minut-dva onda ona sede na mene i krenu da centrira kitu. Poče lagano da se nabija na njega, ja osećam toplinu njene pičkice, a ona kako on ulazi samo uzdiše. Prizor - veličanstven. Sise mi igraju tu pred očima, dole vidim joj pičkicu kako se nabija, ma vrh!
Ja ne znam šta ću sa rukama, malo joj mesim onu njenu čvrstu guzicu, malo joj mesim sise i ljubim ih. Ne znam šta ću pre.
A ona se nabija u svom ritmu, pa malo meša guzicom. Ludilo! Strava.
Kako ona poče jače i divlje da se nabija, i da uzdiše i stenje, i mene to počelo da pali. Onda ona poče da se trlja po pičkici i da još više meša.
Vidim grize usne, kao da bi rekla nešto al neće. Svršismo nekako, prvo ja, a ubrzo i ona. Ležimo tako jedno pored drugog, uze mi ona ruku i stavi na levu sisu, osećam ja srčka joj bije li bije. A sisa, predivna i meka.
Posle par minuta, poljubi me i reče:
- Jel ti bilo lepo?
- Kako nije teta Maro.
- Nemoj me zvati tetom kad smo sami. A sad je vreme da ideš.
Spremim se ja, onako zbunjen, kažem joj:
- Hvala ti Maro.
Ona ćuti, samo me poljubi i isprati me.
Onako sluđen, nekako dođoh do kuće. Kaže ujna:
- Gde si dosad, šta bi s tobom?
- Ma iskipela joj kafa bila pa dok obrisala šporet i skuvala drugu kafu… - rekoh.
Kaže ujna:
- Hvala ti što si Mari pomogao oko torbi.
Ma nema frke, uvek. Nego idem do WC-a nešto me proterala kafa.
Uletim u WC, i izdrkam ga onako momački, nisam mogao da iždrzim.

Narednih par dana sam bio pod utiskom, i onako malo zamišljen, a sve mislio na Maru i šta je bilo i kako bih voleo da to ponovim. I drkao sam rođaci onoliko. Ja malo-malo pa u WC. Ujna i sestra se zabrinule, kuvale mi čajeve za stomak, al džaba.

 

Nakon par dana nekako sam se dozvao sebi, al tetka Mara ne izlazi iz glave. Počeo ja da kroz razgovor pitam ujnu hoćemo li opet u kupovinu, na pijacu… šta joj je sa Marom, ako joj treba neka pomoć nek se javi. I ne obraćam pažnju koliko sam bio naporan sa tim i koliko često sam to pominjao. Ujna kao ništa ne primećuje, i sve redovno.
Onda se setim da potražim koji joj je broj telefona u imeniku pa sam vrebao priliku kad sam sam kući da je pozovem. Al šta da joj kažem?
Osmelim se, pozovem, javi se ona, pitam je - kako si? Kaže - dobro sam, a kako si ti?
- Dobro sam… - i ne znam šta dalje da kažem. Skupilo se grlo, i samo ćutim.
- Što ćutiš?
- Pa ne znam šta da kažem - I onda prevalim - kad ćemo se opet videti?
- Videćemo se, samo polako - kaže Mara.

Sutradan ja opet zovem, i opet isti razgovor.
Onda narednog dana, kad ono javio joj se muž. Ja prekinem vezu.
I tako iz dana u dan. Nekad se ona javi, i isto par rečenica. Nekad muž, ja prekinem.
Jednog dana ona me pita:
- A što me zoveš svakog dana?
- Pa ne mogu bez tebe, stalno mislim na tebe.
- Strpi se malo - odgovora ona.

A u međuvremenu, drkam li drkam svakog dana. Kurac mi otekao, a ja ubledeo u licu. Ujna vidi nešto nije u redu i pojačala mi ishranu.

Nakon nekoliko dana, to neko popodne-predveče, kad je sestra otišla na trening, ujna skuva kaficu, donese i rakijicu za sebe i za mene i sede ujna i reče:
- Znaš, malo mi je neprijatno, al moramo nešto da pričamo. Primećujem nešto se dešava sa tobom.
Ja se malo zacrveneo i spustio glavu, kažem:
- Ma sve je u redu, samo malo stomak što me muči…
- Nešto je drugo u pitanju. Ja primećujem da se nešto dešava od onog dana kad si pomagao Mari. Jel sve u redu?
- Jeste, sve je u rodu.
- Jel te uvredila ili naljutila, ili možda ti nju?
- Ma jok, ma kakvi.
- Ona je fina žena, ne bi trebalo da bude problema, niko se na nju nikad nije naljutio, niti ona nekog povredila.
- Ma jeste, fina je ona i lepa žena.
- Znači ništa nisi ljut, a jel ti se sviđa?
- Da, baš je dobra.
Ujna tu kao odahnu i onako šeretski reče:
- Znači sviđa ti se? Kao žena?
- Pa jeste, lepa je ona žena - ja se malo zbunio.
Ujna poče da me začikava:
- Jel? Lepa? Šta ti je lepo kod nje, šta ti se sviđa kod nje? Ajde ne stidi se, nisi mali…
Ja još zbunjen nešto mucam:
- Pa tako… prijatna je i kulturna žena… lepo se oblači…
Ujna opet začikava:
- Ma ne pitam te šta ti se sviđa kod nje kao osobe, nego kao žene?
Ja zbunjen sve više, otpijam pomalo onu kafu i rakiju da dobijem na vremenu:
- Pa ima lepu kosu, fina joj frizura… lepo lice.
Ujna neumoljivo nastavlja:
- Jel? Lepu kosu? A jesi joj primetio noge, kakve su joj?
Već u glavi zvoni alarm:
- Pa lepe su joj noge… - a mislim se u sebi - al tek između nogu… i već mi u glavi njeno međunožje. A primećujem i kita počela da se diže.
Ujna kao da mi pročita misli, zausti nešto da kaže pa se ujede za jezik, nasmeja se i reče - pa dobro. I onda možda nenamerno prekrsti noge, a haljinica se podiže i otkri joj butine. Ja ne trepćem. A butine lepe, sunce ti kalajisano.
Kad reče:
- Aha, a gledaš moje noge, mangupe, a misliš na njene…
- Ma nije… - počinjem da se vadim.
- Znači moje noge nisu lepe? - već me još malo pa saterala u ćošak.
- Jesu ujna, kako nisu, nisam to rekao - počinjem da se vadim, a u stvari se već ukopavam.
- Ali si mislio, priznaj. Jesu njene lepše? - već počinje da me provocira.
- Pa ne znam ujna, ne mogu da kažem, nisam dobro video - već tonem u živi pesak, a ujna preuzela inicijativu.
- Nisi dobro video njene noge? - pritiska ujna dalje.
- Ne, ne… - opet ja.
- Znači moje noge nisi video dobro? U redu, sad ćeš da vidiš šta su lepe noge - reče i ustade ujna, i zadiže haljinicu do kukova.
Jebemti, a ono nogice i butinice stvarno prva liga, ajde to, nego što u prvi plan eto gaćica tesnih pripijenih, primetim neke crne dlačice štrče van njih što me posebno napalilo. Ja ne dišem, ne trepćem. Ona se polako okrete, pa sam video i čvrstu guzu, ne toliko veliku kao kod Mare, al sasvim solidnu.
- Eto, dosta ti je - reče i spusti haljinu.
- Ali ujna… - ja spontano ispustih.
- Šta nije u redu? - upita ona.
Ja zaćutah opet.
- I čije su lepše? - upita ona a skrozira me pogledom.
Ja se mislim - aj majčin sine sad budi pametan pa reci nešto. Pa se sve mislim - bolje da ćutim.
Ali ujna ne priznaje ćutanje:
- I? Šta reče?
- Pa lepe su, nego ček da se malo sredim, zbunjen sam - pokušavam da kupim vreme i da dođem do daha.
- Aha, kapiram ja, ne moraš ništa da kažeš. Nego jel ima lepše telo možda? - ispitivanje se nastavlja.
- Ma nije ujna, imaš ti lepo telo, majke mi - kažem i vidim već da opet ustaje i ispravlja se, i onda primećujem kako se isprsila, a ono sise brate mili…
- I šta kažeš sada? Imaš sada možda neku primedbu?
Kakva crna primedba, mislim se ja i blenem li blenem. Vidi i ona u šta blenem.
- Jesu njene grudi lepše ili veće? - prelomi ona.
- Ujna ne znam nisam video, al tvoje su veće rekao bih - procedih ja, a pocrveneo kao bulka.
- Jesi siguran?
- Pa ne znam, mislim nisam siguran - već mi grlo suvo.
Ujna svuče haljinu preko ramena, kad ono sise na sve strane. Meni bale već cure.
- A jesi sad siguran mangupe? Ajde priđi da se uveriš - i ja kao po komandi ustadoh i priđoh.
- Pipni slobodno, nema laži nema prevare - ja kao hipnotisan pipam jednu pa drugu.
- Ma slobodno - reče ona i izvadi sise iz brusa. Iskočiše one, ali san snova su bile. Ja se izgubio, hoće ili oči da mi ispadnu, ili da mi ih ona sisama izbije kako me privukla sebi. Kad nastade druga muka. Osetila mi kitu na svom telu.
- Opaaa, vidim sviđaju ti se čim ovako reaguješ - ne ispušta ujna inicijativu. A ja se uhvatio sisa pa ih držim da mi ne pobegnu pa se razmišljam šta da radim s ovolikim sisama. Pa poljubim jednu pa drugu, pa ih oližem. Vidim bradavice se već bude.
A ujna me uhvatila rukom za kitu i preko šorca ga odmerava. Onda mi skide šorc, i uhvati mi kitu rukom:
- Red je da vidimo šta ti ovde imaš. - Onda ga pogleda i odmeri:
- Bogami porasla kitica od onog puta kad sam te poslednji put kupala. - Kroz glavu mi prođu slike kad sam kao klinac bio kod njih u gostima pa me ona kupala. Pa kad dođe do kitice, a ona posebno se tu bavila, nasapunja, pa mi navlačila kožicu a meni… milina bilo, a nisam ni znao što. Kita se još više učvrstila, a iskočiše žilice, sve pulsiraju. Vidim i ona to primećuje, pa poče da navlači kožicu i da ga lagano drka.
- Nego jel hoćeš da te ujna opet okupa kao ranije? Oznojio si se danas - zapanji me ovih rečima. Kako da je odbijem kad se ne ovakva ponuda ne odbija.
- Ali ujna, veliki sam ja za tako nesto sada, dalje ujna si mi, mi smo rod, a i možda Jasna se vrati, ili neko naiđe? - ja se kao branim a ne znam što uopšte i pričam sve to.
- Ajde kakav rod, a Jasna je na treningu jos sat ipo do dva. Stan sam svakako zaključala. Nego ne gubi vreme i dolazi u kupatilo - pomalo zapovedničkim tonom reče.
I šta ću, ujna mora da se sluša, a opet razmišljam se svakako me dosad videla golog, ono jes bilo to pre 7-8 god. I tako još uvek dignute kite odoh u kupatilo i uđoh u kadu. Eto i ujne, poče da sprema šampon, da podešava vodu, kad ono poče da prska voda po njoj.
- Ovo neće ići tako - reče ujna i skide haljinu i ostade samo u gaćicama. Lele majko mila jel se ovo stvarno dešava, mislim se ja.
Poče ujna da me tušira, onda uze šampon i poče da me trlja i sapunja odozgo na dole. Sedni dole da nasapunjam glavu i ramena, ustani, digni jednu ruku, digni drugu ruku, okreni se, digni jednu nogu, digni drugu nogu… a sise njene tu oko mene igraju li igraju. Stiže do stomaka, a onda krenula dole. Nasapunja i kitu jos uvek dignutu, poče da mi navlači kožicu… a ja zažmurio od uzbuđenja. Da je nastavila tako još minut ja bih svršio, siguran sam.
- Nego hoćeš ti da se sapereš ili da ja to uradim? - upita ona. Ja malo iznenađen, očekivao sam da ajde završi kad je već počela, pogledah je začuđeno. Onda ona reče:
- Ma ja se razmišljam da se i ja istuširam na brzinu pa da ne gubimo vreme. - I ne čekajući odgovor skide gaćice i uđe u kadu. Blagi bože, da li se ovo događa? Vidim ujna se opustila skroz, sise na sve strane, pičkica dlakava… ulazi u kadu.
- Ajde se ti sapiraj dok se ja nasapunjam - reče ona. Poče ona da se sapunja, ja se sapiram i kako sam završio reče ona:
- Ajde ti mi malo leđa nasapunjaj, ne mogu da dohvatim. Sapunjam ja leđa, a kita je šamara po guzi, vidim ona se nešto vrti, sapunja noge, sagla se, pičkica se vidi otpozadi, kita je dodiruje…
Poče da se sapire, ja je trljam po leđima, izgleda joj prijaju moji dodiri. Onako mi okrenuta leđima i ja odvažio se i počeo da je sapiram i spreda, prvo sise, pa onda malo niže, stigoh i do pičkice. E tu treba saprati onu sumicu, i trljam ja a ona poče da uzdiše. Zabacila glavu unazad i ja tu počeo da je ljubim u vrat. Izgleda joj to bila erogena zona, pa uzdiše glasnije, pruži ruku u uhvati me za kitu i poče da nadrkava.
Okrenu se i reče:
- Ovde da stanemo, idemo da se obrišemo.
Izađosmo iz kade, lepo me obrisala ne propuštajući priliku da me opet nadražuje, obrisa i sebe i povede me u spavaću sobu. Legli smo jedno pored drugog, noge nam se isprepletale, milujemo se… ma milina. Ja ne znam gde ću pre, da li sise ili pičkicu ili guzu…
Sise ljubim i grickam, ona meni nadrkava kitu, ja krenuo rukom dole da joj trljam pičkicu,… pita me:
- Jel ti se sviđa ona?
Kako da kažem ne, ona topla, vlažna… kažem da je super, samo nisam navikao na dlake. Učinilo mi se da se kao malo ljutnula al nije ničim pokazivala da joj neprijatno, samo je oćutala. Onda se spustila dole i počela da mi sisa kitu. Bogo moj, koji osećaj. Dobro je radila, kurac se učvrstio, a ona ne staje, nego još pojačava. U jebemti, mislim se. A vidim da jednom rukom trlja pičkicu i zavukla dva prsta u nju. Uzbuđenje raste, ne mogu više da izdržim.
- Ujnaaa, stani malo, svršiću…
A ona kao da ne čuje, nego nastavlja. U jednom momentu staje, vadi ga iz usta, uzima u ruke i drka ga nemilosrdno. Počinje smermoskok, pršti sperma samo tako, a ona je usmerava na sise. Iscedila me, ja umirem već onako zbunjen.
- Dobro je za kožu kažu, a i muškima se sviđa ovo, zar ne? A i ja volim da držim stvari pod kontrolom i da gledam kad se svršava.
Nisam imao ništa ni da dodam ni da oduzmem.
Ajde sad se obriši i u sobu, uskoro će i Jasna da dođe, a ja da ovo sredim malo.
Onda seli na trosed, ja držim ruku između njenih nogu, a ona kaže:
- Znaš, kad si počeo ovih dana da imaš probleme sa stomakom, pa odeš u WC, morala sam da te špijuniram, izvini. Gledala sam te šta radiš unutra, veruj mi samo da vidim jel ti dobro jer si me zabrinuo. Mada sam se iznenadila šta radiš.
Ovde nasta tajac.
U jebemti, videla me… - pomislio ja i skoro se pa presekoh.
- I jel ti bilo lepo dok si to… dok si to radio sa sobom?
Ja ćutim.
- A znam još nešto, primetila sam da me gledaš kad idem da se kupam… - sad sam vec bio šokiran.
- Jesi uživao? Jel ti bila lepa ujna gola? Jesi video sve? - i stavlja mu ruku na kurac, a on već počinje da raste. Ja saberem 2 + 2, znači ukapirala da je gledam golu + svakodnevno drkanje = skontala da drkam na nju. Dobro je, nije provalila to sa Marom, mislim ja. Al to je bio samo deo priče.

Kad eto Jasne na vratima. Mi kao gledamo TV, dosađujemo se, ja prekrstio noge, logično zašto…
Izmenismo nekoliko reči, ona kao umorna sa treninga, i ode da se tušira, al nešto sve kao nervozna i rekao bih ljuta. Ujna izađe da nešto kupi što joj treba za večeru.
A meni neki đavo ne da mira, i odoh da špijuniram sestru. A ima šta da se vidi. Jebemti, mislim se, pa ovo je prava žena, pička glatka bez dlačica al samo takva, nema veze što je 15-16 god. Skidala se lagano, ogledala se u ogledalu, pogledala sisiće, a sisići čvrsti, ne preveliki, ma idealni… uđe u kadu. Poče da se tušira, da se sapunja, onda da se sapira, posebno oko pičkice, malo rukom, a tuš na najjače odvrnula i usmerila na pičkicu. Vidim sklopila oči i lagano se trza. U jebemti mislim se…
Ne bih mogao da kažem koja je bolja, da li sestra ili ujna. Svaka bila na svoj način jebozovna.
Utom eto i ujne na vratima, vratim se ja pred TV, uskoro i sestra izađe a ja opet u kupatilo. Ujna onako smešeći se - opet stomak?
Ja ne znam odakle mi toliko sperme rođaci, al morao sam da ga opet izdrkam.

Sutradan sve bilo o.k. kao da se ništa nije desilo, i celog dana ma uopšte nisam ni pomislio na Maru. Sad mi iz glave nisu izbijale ujnine sise i sestra dok se kupa i mazi pičkicu. Provedosmo tako dan u nekoj priči, izašli na kaficu i tako, blejanje pred TV-om. I naravno, moje redovne posete WC-u zbog stomaka… al sad ujna više nije brinula.
Narednog dana manje-više isto, a popodne pre nego sestra da ode na redovni trening, ujna nešto nervozna, pa je sve nešto požuruje da ne zakasni. Ode sestra na trening, i stadosmo opet ujna i ja sami.
Ujna zaključa stan, dođe do mene i reče:
- Gledaj sad ovo.
I zadiže suknju, a već skinula gaćice. Iznenađenje - nema dlačica! Ujna se izbrijala. Ja zapanjen, ne dišem i ne trepćem.
- Jel ti se sad sviđa, a? Jel tako voliš? - pomalo prekorno me upita. Samo sam klimnuo glavom. Vidim sveže izbrijana pičkica, čak se malo i posekla na par mesta, al pičkica blista onako glatka.
- E sad ćes mangupe, pošto sam ja ovo uradila zbog tebe i za tebe, da i ti uradiš nešto za mene - takoreći zapovednički reče.
Pogledao sam je upitno, na šta ona reče:
- Sad ćeš da je ližeš i oližeš dok ne svršim, jel umeš ti to?
Klimnuo sam samouvereno glavom, naravno da umem posle onoliko odgledanih filmova.
Leže ona na krevet, a ja uronih među njene noge. Počeo da je ližem po brazdi, gore dole, brže pa sporije, vidim da joj se sviđa. Pa stavim moje usne na njene usmine pa je poljubim a jezik između usmina… vidim i to joj se sviđa. Poče da uzdiše, i vidim prstom traži klit i da ga trlja. Ja nastavio, a ona već vlaži. Onda prstima jedne ruke razmaknu usmine, i onda ja krenuo jezikom da ulazim koliko mogu i da je ližem s unutrašnje strane. Disanje poče da se ubrzava. Ja rukama počeo da joj mesim sise, ona mi drugom rukom uhvati moju ruku i zajedno steže njenu sisu. U jebemti, ja se napalio jos više pa ližem li ližem, palacam jezikom a ona poče da se meškolji i da uzdiše još više. Onda zavuče dva prsta u pičkicu i poče da ih pomera napred i nazad. Ja i dalje ližem a ona već počinje da se trza i da svršava, i sve jače nabija prste u pičkicu. A pičkica curi li curi… Svrši ujna samo tako. Ostade da leži minut-dva da dođe do daha, ja i dalje ližem lagano, vidim prija joj.

Ustade i poljubi me:
- Dobro je bilo, reče. Nisam odavno ovako svršila. Nego šta ćemo s tobom? Ovaj tvoj još čvrst? Vidi, dala bih ti je prekjuče, al sam se malo naljutila našao si joj manu, ono kao dlakava, al računam lošem kurcu i dlaka smeta. Jesi je video sad, jel ti sad lepa i dobra, a mangupe? Samo zbog tebe sam je izbrijala.
- Ujna, predivna je, nema šta da lažem, i ukusna je. A jel dobra, to ćemo tek da vidimo - ohrabrih se ja da kažem ono što mi bilo na umu.
- Jel, da vidimo kažeš? Ajd, sad si je zaslužio. Dođi malo da ga ljubim, volim ga - nasmeši se ona.
Poče ujna da ga ljubi i sisa, al sad onako umereno, znala je kad da stane, ja nisam mogao da izdržim pa sam joj mesio one njene sise. Onda leže dole i protrlja pičkicu i raširi usmine, što je bio znak da priđem i da joj ga dam. Uze ga u ruku i usmeri gde treba.
- Uhhh što volim da ga ovako uvedem i da ga držim… - uzdahnu i reče.
Ja počeo da guram i da guram. Kako stigoh do kraja, ona uzdahnu, pa ja izvadim pa ga opet nabijam. I poče nabijanje. Ujna rukom trlja klitoris, ja se nabijam, ne znam gde da gledam, sve je napaljivo. Njene velike sise se tresu kako se nabijam, ona ih drži rukom, ja gledam njenu izbrijanu pičkicu i kako kita ulazi i izlazi… ma milina, hoću da se istopim. Ona meša kao da hoće da se nabijem što dublje, ja zapinjem, ona trlja klit i pičkicu… vidim još malo pa ću da svršim, al ona još ne. Kažem joj:
- Ne mogu još dugo ujna, svršiću. Ma svrši srce ujnino, svrši al ako možeš još malo samo.
- Ujnaaa, hoćeš li po sisama da istresem? - setio sam se da pitam.
- To srećo ujnina, može, hoću! - radosno reče ona.
Kad sam osetio da ću svršiti, izvadio sam ga i usmerio na sise. Ona ga uhvati rukom i stade nemilosrdno da ga drka i da istresa spermu, a drugom rukom da nabija dva prsta u pičkicu. Ja sam gledao ovaj prizor i uživao, mesio joj sise dok je ona istresala spermu na njih. Utom i ona poče da svršava, izgleda je to sa spermom na sisama baš pali.
Odmorismo malo, ljubila me, i mazila mi kitu, i ode ona da se tušira. Nije me zvala sada da dođem, jer je trebalo uskoro da dođe sestra sa treninga.

Dođe sestra s treninga, ista priča, ujna opet u kuhinji sprema večeru, ja ispred TV-a, ode sestra da se tušira, a ja sad nisam mogao da je gledam, a baš mi bilo žao. Jbg, šta da se radi.
Utom eto sestre iz kupatila, izlazi samo u kućnoj haljini.
- Mama, gde su mi brus i gaćice, zaboravila sam da ih uzmem?
- Iju pa ne idi gola, nema smisla. Eno ti veš u regalu pored TV-a - reče joj ujma.
- Ma nisam gola, obukla sam kućnu haljinu.
Poče da otvara regal i da vadi gaćice i bruseve, sve bolji od boljih, da se smrzneš. Kao da nije klinka, a takav veš ima. Izabrala je 2-3 gaćice i 2-3 brusa, poređala i gleda.
- Šta ti misliš, koji je dobar? - pita me poluglasom i pokazuje na kevu u kuhinji da ne čuje.
Ja sležem ramenima, stvarno ne znam.
 - O.k. moraću da probam jedno po jedno.
Majko mila, skide haljinu, preda mnom blesnu pičkica plus sisići, ona kao ne primećuje i ne haje, obu one prve neke šarene minimalne, nategnu ih do kukova, ocrta se ona pičkica i brazda, ja obnevideo. Pita:
- Jel valja? - ja klimam glavom.
- Aj sad da probam druge - brzo skide ove i uze druge neke crne čipkane, isto tesne, e to je bio pogodak. Klimao sam glavom i smešio se.
- Aj sad i treće da vidimo - skide ove, i obu neke crvene isto minimalke. Ma ja se izgubio.
- I, koje su najbolje? - polušapatom upita.
Ja pokazah prstima 2.
- Aha, znači crne misliš, ove čipkane? Ups, dobro nisam pogrešila - šapatom reče i zarumene se.
Uze jedan od onih bruseva i otrča u sobu, a meni u glavi lom - gaćice, pičkica, sisići…
Jebem ti koji je ovo karambol. Ništa mi nije bilo više jasno.
I pravac - WC, stomačni problemi opet.
Ali biće jasno mnogo toga uskoro.

 

Sutradan, sve po starom, ništa posebno. Ujna malo po kući, ja ispred TV-a, sestra svoje neke stvari, izašli da prošetamo i na kafu, neka bezvezna priča i tako to. Kao da se ništa nije dešavalo.
Mara isparila iz mog uma, kao da nikad nije ni bila, sad samo razmišljao o ujni i sestri. Zaboravio da mi je ova ujna, a mala sestra od ujaka, kakav rod, to više nema veze. Ili što bi jedan tip rekao - kurac nema dušu.
I naravno moji problemi sa stomakom se nisu smanjivali, al to više nije brinulo ujnu. A ja drkao po običaju konstantno.

Narednog dana, opet neka monotonija, sestra nije imala trening i sad šta da se radi, kaže ona:
- Ajmo mi malo na kolače i kafu, da prošetamo i slično, odemo do bioskopa da vidimo šta ima, rekoše mi da ima neki dobar film, pa ako si raspoložan da pogledamo.
- Ajde vi deco dok ja počistim ovde malo, možda vidiš i upoznaš neku Jasninu drugaricu - kaže ujna i sve se smeška. Zna ona da mi njena pičkica i sise ne izlaze iz glave i ono pušenje… al ne zna za Jasninu pičkicu i sisiće što sam video i napalio se.

Prošetali mi gradom, svratili na kolače i kafu, neka šuplja priča išla, i ajde da vidimo šta se daje u bioskopu. Ono tamo između ostalog kao neki horor film.
- E, to je taj što mi rekli da je dobar, ajde da ga gledamo! - navalila sestra. Ja nikad čuo za taj film, niti mi poznati glumci, al ajde kad mala navalila, šta ću. Kupimo karte, baš pred početak bilo, uđemo u dvoranu unutra ako je bilo desetoro ljudi. Tražim ja koji je red i sedište, kaže sestra - ma nema veze, ajmo mi u krajnje redove, vidiš da nije gužva, a i da ne kvarimo oči. Ajde…
Sednemo mi, poče film, vidim ja neka trećerazredna produkcija, al dobro ako se njoj sviđa, neka joj.
Ide film neka bzvz radnja, dosađujem se ja. U tom kao neka pomalo strašna scena, utom sestra se prepala i stavi ruku na moju butinu i steže je. Ja stavim moju ruku na njenu i ohrabrim je - dobro je, nije strašno. I pustim je, ona skloni ruku.
Malo kasnije opet neka scena, opet ona ruku na butinu, al malo više. Ja opet da je ohrabrim i smirim.
Opet kasnije, neka jača scena sa puno krvi i tako to, opet ruka al sad brate mili, skoro do kite. Ja sad ništa ne reagujem, nije mi baš jasno. Ona polako steže me rukom i ide prema gore. Opa… stiže rukom do kite. I poče da mi steže kurac preko pantalona, a on odmah reaguje, podigao se i učvrstio.
Šta sad da radim? Miluje ona kurac, vidim nema nameru da skloni ruku.
Ja šta ću, rukom u njeno međunožje preko suknje. Kad ona stavi svoju ruku preko moje ruke. Ja se izmakoh i kažem - izvini.
- Ma ne tu budalo, nego ovde - prošaputa ona i stavi mi ruku ispod suknje, na gaćice.
U jebemti, šta ovo bi? Šta sad, nazad nema.
Ja rukom preko gaćica prelazim, ono osećam onu brazdu preko, napipavam neku čipku. Kapiram, one gaćice što je pre neki dan probavala.
Mala ne gubi vreme, otkopčava mi šlic, i stavlja ruku preko gaćica da ga opipa. Šapuće mi - obukla sam one crne čipkane gacice što ti se dopale onog dana. Samo za tebe. Videla sam da su ti se dopale.
I zagnjuri ruku u moje gaće i uhvati mi kitu i steže je.
Auhhh ovome se baš i nisam nadao.
- Šta čekas, jel sve mora da se crta? - opet mi prošapta. I drugom rukom mi uhvati moju ruku i uvuče je ispod gaćica. Osetim ja glatku pičkicu, nigde dlačica, milina jedna. Pređem prstom preko brazde, sve glatko a ona topla... Trljam je ja i mazim, a ona već uzdiše, i širi noge. A onom rukom mi steže kurac i lagano ga nadrkava. Lepo meni, a vidim i njoj lepo. Idemo mi lagano u nekom zajedničkom ritmu. Na bioskopskom platnu neka krv do kolena, al ko to više gleda. Ja se spustio u polusedeći-poluležeći položaj, da joj olakšam, a i ona uradi isto. E to je već bilo bolje. Pogledam je, ona kao gleda u ekran a ko zna šta misli i zamišlja.
Razmišljao da joj spustim glavu na kitu da ga malo izljubi i posisa, al odustao, aj da ne navaljujem odmah. Što je bilo dobro, posle sam ukapirao.
Drka mi ga ona lagano, steže ga, a meni lepo. Ja joj mazim i trljam pičkicu, ona ovlažila, probam ja prst da joj stavim unutra, kad ona šapće - no no, i stavi mi ruku da ne radim to.
- Izvini - šapnuh joj.
- Objasniću ti kasnije - reče, i da me ne razočara, podiže majicu i pokaza mi sisu. Pogleda me i sve je bilo jasno. Ja krenuo rukom da je mesim i stežem, ona smaknu brus. Ma video sam sve u onoj tami bioskopa, bolje nego u po bela dana. A sisa čvrsta, jedra, bradavica strči. E ovo sam morao da ližem i izljubim. Pitam je:
- Jel mogu da je poljubim?
- Bože, kakvo pitanje, šta čekaš? - vidim mala se trudi da drži stvari pod kontrolom i da drži inicijativu.
Oližem ja sisu oko bradavice onako kružno, osetim ona se stresla, a rukom mi steže kurac i pojača drkanje. Ja jezikom bradavicu, ona već čvrsta. Poljubim bradavicu i počnem da je sišem, e to je već imalo efekta. Počela da diše dublje, i da grize usne. Stiska kurac ne ispušta, a drugom rukom zajedno sa mojom trlja i mazi pičkicu. Vidim stvari se zahuktavaju, već počinje da meša, znači blizu je. A bogami ni ja neću još dugo.
- Ja ne mogu još dugo, svršiću uskoro - šapnuo sam joj.
- I ja ću… - prošapta ona. Onda mi dodade papirnu maramicu. Aha, vidim iskusna mala, nije joj prvi put.
Nastavljamo mi sve jače i jače, al istim tempom. Njena pičkica već pliva koliko je mokra. Bradavica samo što ne pukne koliko je čvrsta. A moj kurac… već šprica. Ona ne prestaje da drka, kao da hoće da ga iscedi do zadnje kapi. Kad je videla da svršavam izgleda je i nju to napalilo i ona poče da svršava. Pičkica joj se grčila, ona stavi ruku u usta i zagrize je. Strese se nekoliko puta i onda se opusti. Prođe minut, onda poče da popravlja majicu i suknju, ja izvukoh ruku iz gaćica, a prsti mokri.
- Evo ti da obrišeš prste - pruži mi maramicu. A ja koliko sam bio napaljen, stavih prste u usta i olizah ih. Ona gleda i ne trepće, nije očekivala.
- Kako si to mogao? - upita.
- Zašto da ne, tvoja pičkica je sočna i lepa, jako mi se sviđa - šapnuh joj.
- Zašto je tako zoveš? - kao uvređena upita.
- A kako da je zovem? Kako je ti zoveš? - začudio se ja.
- Pa ne znam, ne zovem je nikako… Jednostavno ‘ona’ - zbunjeno će sad.
- Šta joj fali ako je pičkica? - sad ja navaljujem.
- Ne znam, nisam navikla, nekako mi… ne znam.. - i dalje zbunjena.
- O.k. kad smisliš kako da je zoveš, ti mi reci, a dotad navikni se na to ‘pičkica’ - rekoh joj dok sam brisao kurac.
Spremismo se mi i nastavili da gledamo film. Al ja ne mogu da izdržim, stavio joj ruku ispod suknje na gaćice, nije se ništa bunila, samo sam tako držao ruku. A pičkica topla i još pulsira…
Završi se film, izađosmo i odosmo kući, kao da se ništa nije desilo. Posle večere ja opet u WC, sad ni sestra nije pridavala pažnju mojim stomačnim problemima. A ja sam morao da opet izdrkam, da ispunim dnevnu normu. Ono u bioskopu je bilo baš napaljivo, i još sam bio pod utiskom.

 

Naredni dan prošao sasvim uobičajeno i mirno, ništa se nije dešavalo.
Dan nakon njega, ja se budim, ujna ostavila poruku, poranila na pijac i u kupovinu, vraća se brzo. Uh jebem ti, mislim se ja, baš bzvz, mogao sam poći s njom, možda bih sreo Maru. Al dobro šta je, tu je.
Stavio sebi da skuvam kafu, pa ajde da vidim hoće li i sestra. Kucam na vrata njene sobe, ona onako bunovna - daaa…
Otvorim vrata, a ona se proteže po krevetu, spavala samo u gaćicama i brusu i pokrivena samo čaršavom. Jebozovno delovala, nema šta.
- Ajde ustaj, stavljam kafu - kažem joj i odmerio je.
- Ajd sad ću ja, samo da se istuširam na brzinu i dolazim - reče i skloni čaršav i ustade. Jebemti, stvarno je dobra, mislim se.
Ja stavio vodu za kafu, ona ode u kupatilo. Kafa gotova i hladi se, a nje još nema. Morao sam opet da je osmotrim, pa se popeh na stolicu. Tuširala se, trljala se i mazila, opet napaljivo bilo.
Izađe ona u kućnoj haljini, ja doneo kafu, ona opet ispred regala i opet bira veš. Kao da me nema, skide ona kućnu haljinu, osta gola, sad mi se čini da je još lepša bila. Izabra crvene gaćice i crveni brus, okrete se i osmotri me:
- Vidim, sviđa ti se ovaj komplet - reče i nasmeja se. Crvene gaćice, pa ih podiže malo prema kukovima, a pičkica samo što ne ispade, jasno se ocrtala ona brazda po sredini. Kao da zna šta me loži. Nije potrebno da pominjem da mi kurac skočio, nije moglo da se sakrije i ona to videla.
Ode da se obuče i brzo se vrati i sede da pijemo kafu.
- Kako si spavala - pitam samo da počnem neki razgovor.
- Super, a ti? - i pogleda me ispod oka.
- Isto. A jesi si sanjala nešto? - ja odgovaram.
- A to bi ti da znaš, jeli? - kroz smeh će ona.
- Ma samo pitam. Nego, jel ti se dopao film juče? - pitam ja.
- Ahaaa… dopao mi se - reče opet uz osmeh.
- Pa dobro, mogli bi smo da opet idemo u bioskop - tek da kažem nesto.
- Ma o.k. biće ovih dana, ajd kad si navalio - smejući se opet ona.

Uto dođe i ujna. Malo kasnije ode sestra kod drugarice, ostadosmo ujna i ja sami. Ona opet nesto po kući i kuhinji, i da pravi pauzu, ajd još jedna kafa. Sedimo i pijuckamo kafu, nešto ide priča bzvz, a ujna malo-malo pa prekrsti jednu nogu preko druge, pa ih promeni posle malo vremena i tako.
Onda reče:
- Šta si mi uradio, mangupe.
Ja se sad presekoh da nije saznala nešto, šta sam sad zajebao.
- Znaš, zbog tebe sam se izbrijala dole. I sad počele dlačice da polako rastu. Pa me svrbi li svrbi - kroz smeh ona priča.
- Pa dobro ujna počeši se, nije to teško.
- Ma češala se ja prošle noći, al ne prolazi to tako lako - opet ona kroz osmeh.
Ja ćutim.
- Evo i sad me svrbi od jutros, moraćeš ti da se pobrineš za ovo, ti si kriv - onako kao strogo me pogleda.
Ćutimo i završavamo kafu, ona dođe do mene, sede i podiže suknju:
- Hoćeš da vidiš?
Vidim gaćice se zategle, pičkica nabubrela, ja zavučem ruku u gaćice, stvarno počele dlačice da niču, al nije strašno. Protrljam je ja, ujna poče da uzdiše.
Kad, čujemo sestru, ulazi u stan, vratila se. U jebemti, pa gde sad baš.
Mi ajde kao završavamo kafu, ona nas osmotri, nešto joj kao čudno bilo, al ništa ne reče.
Utom telefon zazvonio, ujna se javi, nešto razgovara i posle dođe i reče:
- Deco ja moram da idem do bivše firme, zovu me da na razgovor da radim na zameni jedne koleginice!
- Super! - i ja i sestra, baš nam bilo drago što će početi da radi.
Spremi se ujna, namontirala se matora, ma prva liga i ode.

Sestra i ja ostadosmo sami. Prilazi mi sestra, vidim nešto se sprema, narogušila se i počinje:
- Jeli perverznjaku jedan, šta se dešava s tobom i kevom? Šta je bilo pre neki dan, ja dolazim s treninga a tebi kita dignuta, zacrveneo si se, a keva mi nešto zbunjena, a? Šta imaš da kažeš na to, some jedan?
Ja se zbunio, mozak radi svetlosnom brzinom:
- Čekaj bre seko, ne znam na šta misliš, ništa tu nema, ujna mi je. Gledali neki film pa bila neka vruća scena, jes meni se digao al bilo mi baš bzvz jer i ona bila tu, i ona videla, baš bilo nezgodno i meni i njoj pa sam morao da promenim kanal, baš kad si ti došla.
Ona ne odustaje:
- Jel? I stvarno misliš da ću da ti poverujem? Nego šta je bilo neki dan pre toga, ja otišla na trening al trening bio otkazan. Ja se vraćam a ono vrata zaključana, kucam a niko ne čuje. Siđem ispred zgrade, u stanu nema svetla. Ja prošetam i posle nešto više od pola sata dolazim nazad, sad sve bilo o.k. i čujete me, i svetla ima… šta ste radili, pitam ja tebe? Jesi mi napadao kevu, idiote?
Ne znam kako, al u momentu mi krenuše reči nesvesno:
- Čekaj bre ludačo, crkle nam 2 sijalice odjednom, pa sam se peo da ih menjam, pa menjao osigurače… šta je s tobom, zaboga? Pa ujna mi je, a i matora je za mene.
Sad već malo pokolebana, mada ne veruje do kraja, al opet ne odustaje:
- A sad mi reci konju jedan i perverznjaku, što me špijuniraš kad sam u kupatilu? Misliš da nisam primetila? Šta imaš da kažeš na to?
Dobro ovo je već bilo lakše pitanje:
- Sekice, šta ću, priznajem nisam mogao da odolim a da te ne vidim golu. Mnogo si dobra, jbg. Eto, ubij me sad.
Nastavlja ona:
- Sram te bilo! Reći ću te tvojima i da si me špijunirao, a i da si radio ono… ono sa sobom posle. Sve ću da im kažem!
E ovde se sad situacija lomi, i inicijativu preuzimam ja:
- A hoćeš li da im kažeš šta si radila u bioskopu, ili ću ja?
Tu se ona malo smiri, pa onda sede pored mene:
- Dobro u redu je, batice. Samo sam htela da proverim da nešto ne muvaš sa mojom kevom, ubila bih te.
- A što, da nisi nešto ljubomorna? - provociram je malo.
- Slušaj, kad sam posumnjala nije mi bilo svejedno. A ovo što si me špijunirao, prvo se ljutila, a posle kad sam skontala da radiš ono sa sobom a da misliš na mene, pa… bilo mi napaljivo. Pa sam se i ja mazila i trljala zbog toga.
- Pa jel ti bilo lepo, sekice? - peckam je.
- Jeste some jedan, još kad znam da me gledaš dok to radim. Jesi srećan sada? I ono u bioskopu je bilo zbog svega toga - prizna ona.

- Nego, što ti onako gledaš moju kevu? - okrenu ona temu na drugu stranu, nakon kratke pauze.
- Pa što, kako je gledam, nema tu ništa loše - branim se ja.
- Znaš ti dobro kako je gledaš, kretenu, vidi se iz aviona - opet prebacuje ona.
- Pa dobro, fina je ona i lepa žena, zrela, takoreći jebozovna - e ovo je već izazvalo buru.
- Jebozovna? Znala sam da ima nešto, pička ti materina, znala sam - i poče da me tuče onim svojim ručicama.
Uhvatim je za ruke, ona se otima, oborim je na leđa i sednem preko nje, zajašem je, a ruke joj zabacim iza glave i držim jednom rukom. Ne može da mrda, samo se otima. Krenem ja drugom rukom da je diram preko haljine, pa je zavučem ispod i krenem da joj trljam pičkicu preko gaćica.
- Ne diraj me idiote, miči ruku odatle - a sve se mrda, a ono samo se još više nadražuje. Ja ne odustajem, a vidim da joj se sviđa iako se opire.
Par minuta posle više se nije nešto bunila, ja se pomerim malo prema gore, izvadim kitu taman joj bila blizu brade i kažem:
- Hoćeš ga malo u usta?
- Marš bre idiote, za koga me ti smatraš? - i vidim to ozbiljno misli.
Kad ono eno ujne na vratima, pa brže-bolje morali da prekinemo.

- Dobila sam posao, od sutra počinjem da radim! Jedna nedelja pre podne od 7 do 1, druga nedelja popodne od 1 do 7 popodne! - cvrkuće ujna. Baš mi bilo drago zbog nje. Večera prođe u lepom raspoloženju, i odosmo na spavanje.

Ujutro ujna poranila na posao, a maltene nije zatvorila vrata dolazi sekica u moju sobu i nosi jastuk i poče da me bije njime.
- Aman ludačo, što me budiš rano? - ja onako bunovan.
- Da ti vratim za ono od juče, kretenu - i počinje da me jastuči. E ovo me podsetilo kad smo bili deca i tako se ujutro u pidžamama tukli jastucima. Ja pristanem na igru, baš nam bilo lepo, i tako posle par minuta ja je pustim da me pobedi, i ona me pobednički uzjahala.
- I šta ćemo sad, priznaj da sam pobedila, šta ćemo sad? - zadihana pita.
- O.k. priznajem pobedila si, a šta ćemo sad… - kažem, i ruka mi sama pođe ka njenom međunožju. I vadim kitu.
- Idiote, samo na to misliš - kao ljutito kaže ona.
- Sekice, ti znaš da se meni na tebe diže nenormalno i momentalno - ja joj priznam.
- Ozbiljno? Ozbiljno to misliš? - sad me vidim začikava.
Tu je ja oborim na leđa i počnem da joj skidam pidžamicu i gaćice.
- Stani, šta radiš to majmunčino? Neću to! - protestuje i buni se al ovog puta ozbiljno.
- Al daj mi je samo malo, ne mogu više da se suzdržavam više, aman, ne mogu više da drkam samo! - zavapih ja.
- Ama ne mogu!
- Pa šta te sprečava, druge stvari si mogla.
- Ama ne mogu, nevina sam!

Ja tu stanem. Malo se zbunio.
- Sedi sad ću da ti objasnim - kaže ona.
- Vidi, nisam spremna. A i hoću da kad rešim da to uradim, da to bude posebno, sa nekim posebnim, i na nekom posebnom mestu, recimo na obali mora… i tako. A i bzvz mi da izgubim nevinost sa bratom od tetke. Kapiraš sad, konju jedan.
- Pa ono jes, u pravu si - morao sam da se složim.
- Nego šta ćemo sad, meni se digao pa digao. Ajde onda uzmi ga malo u usta i posisaj.
Ona razrogači oči:
- Za šta ti mene smatraš, nisam ja takva, nisam ni kurva ni pornićarka!
- Aman bre ludačo, pa to nije ništa kurvinski, šta ti je. Gledala si i filmove i sve to.
- Jesam, al se to ne radi. A osim toga prljavo je to, i kita ti je prljava.
- Dobro a ako se ja lepo zaperem? A osim toga hoću da ti oližem pičkicu. Jel to o.k.?
Ona i dalje ne veruje šta čuje:
- Kako možeš, kako ti nije fuj? Pa to je prljavo.
- Pa i ti možeš da se zapereš, pa da probamo da vidimo jel to loše ili ne.
Tu se malo ona zamisli, pa kaže:
- Može, al da ti ga ja operem da budem sigurna.

Odemo u kupatilo, već se skinuli, a meni i dalje stoji li stoji. A ona gola pored mene. Uze da mi ga opere i to je tako temeljito radila, zamalo da svršim. Onda uze da sebe opere, i to je tako isto temeljito uradila da sam uživao gledajući je.
Obrisasmo se i odosmo u krevet, ona leže a ja kao već iskusni šmeker krenuo da joj ljubim pičkicu i da je ližem. A pičkica braćo mila, nema dlačica, meka i topla, ma milina jedna. Vidim lepo joj, mrda, uzdiše. Onda spusti ruku i poče da trlja klit. Pičkica već nabubrela, osećam pulsira od uzbuđenja. Ja nastavljam, palacam jezikom i gore dole i ližem je, onda joj dam poljubac na usmine, a ona već razvaljuje klit. I počinje da se trese, i svršava. Ne znam da li samo od lizanja ili od njenog trljanja ili od obadvoje, al eto ona svrši.
- Uh, super je bilo, batice! Ali super!
- Sekice, ovakvu sočnu pičkicu bih mogao stalno…
- Stvarno te se sviđa?
- Sviđa? Obožavam je, vidiš kako je lepa, glatka, nema ni dlačica…
- Ma bile mi izrasle neke dlačice pa ja to skinula, nervira me, ne sviđa mi se tako. Videla sam kod keve da je njoj skroz obrasla, ma cela šuma. To mi deluje nekako kad si star pa imaš te dlake.
- Ma nemoj mi reći da ti keva ima takvu šumicu? Svašta. I meni je to bez veze. Ne bih ja to mogao da joj priđem. Zamisli da treba da je ljubim i ližem dole, pa samo bih pljuckao dlačice…
- Stoko jedna bezobrazna!

- Nego sekice, sad je tvoj red - samo da je podsetim.
Nije časila, dođe ona i poljubi ga, onda oliza glavić, al sve se kao nešto usteže. Onda snebivajući se, zažmuri i uze ga u usta. Poče da ga sisa, prvo polako pa onda jače.
- Lepo sekice, super si… - ja da je ohrabrim, i uhvatim je za sise i počnem da ih mesim malo. Bradavice osećam već se ukrutile, i vidim i ona reaguje. Malo se opustila i malo bolje počela da sisa, a onda spustila ruku da se malo trlja dole. Dobar znak, znači da joj se ne gadi, vidim i ne žmuri više.
- Jel dobro batice, jel ti lepo? - pita i malo ga drka u toj pauzi, dok dođe do daha.
- Super! Samo nastavi tako. Nego neću moći jos dugo, kako da svršim, hoćeš da gutaš?
- Sram te bilo, nisam ja kurva! Evo možeš tu na grudi.
Ista keva, pomislim ja i nasmešim se.
Uze ga ona opet u usta i nastavi još bolje. Ne potraja dugo i ja osetim da ću da svršim, izvadim ga i drkam i polete sperma po njenim sisama, ona ih podiže rukama da skupi spermu, a ja braćo mila išpricah solidnu količinu.
- Joj koliko toga ima! Kako je topla! - i sve je razmazuje po sisama.
Ma ista keva 100%.
- Jel ti se sviđa ovo? - pitam.
Samo je klimala glavom.
Ode da se sapere, i da stavi kafu.
Sedimo i pijemo kafu, i ćutimo.
- Batice, šta ću ja sve da naučim od tebe - prekide ona tišinu.
- Drago mi je ako ti je bilo lepo.
- A tebi, jel ti bilo lepo?
- Naravno sekice, bila si super.
- Stvarno? Al ja to prvi put radim. Do sad bilo samo drkanje dvojici drugara, i oni meni… i to je to, nisam im dala ništa više.

I tako ispismo kafu, uz još par reči. Al vidim kao da joj nije dosta.
Šetala se tu po kući pored mene, skroz se opustila, samo u gaćicama i majici, nije imala brus, pa se bradavice videle. Vrlo napaljivo bilo to za mene, onako čvrste sise, ni velike ni male, kao što samo klinke imaju.
Primeti ona da je ja gledam, i priđe mi, pomilova me po kiti preko šorca, i primeti:
- Opaaa šta se to ovde dešava? Nije ti dosta?
- Sekice, ne igraj se…
- Jel? A šta može da se desi? - sad me začikava.

Ja skidam gaće, a ona širi oči.
- Batice, pa on opet raste?
- Pa naravno sekice, pored tebe ne može da ostane miran, vidi ga kako je lep. Dođi…
Nije joj trebalo dvaput reći. Dođe i odmah ga uze u usta.
- Čekaj, ne žuri. Sad ćemo ovako. Jel znaš šta je poza 69? Ja ću da legnem, a ti dođi preko mene ali kontra.
Poslušno leže bez pitanja, vidim gledala to u filmovima, zna nešto.
Majko mila kako sam joj liznuo pičkicu, tako ga ona uze u usta i poče da ga sisa. Ja počeo da je ližem, pa joj prstima razmakao usmine pa jezikom ulazim u nju, a nju to već izludelo, ona još jače ga sisa i liže, vidim uživela se, već joj to prirodno skoro. I pojačavamo mi tako, prepustila se ona, mrda i meša.
U jednom momentu joj kažem da ću da svršim uskoro.
Podiže se ona i sede.
- Hajde, istresi mi to!
I poče da se divlje trlja po pičkici. Ja svršavam i prskam joj po sisama, a i ona tad poče da svršava. Rekao bih da je to još možda i dodatno napalilo.
- Uhhh kako je dobro!
- Sviđa ti se?
- Naravno batice, vidiš da sam svršila. Ovako nikad nisam lepo svršila. A tebi, jel se dopalo? Moramo ovo da ponovimo!
- Sigurno sekice.

Do povratka ujne s posla gledali smo TV i odmarali.
Dođe ujna s posla - kako bilo na poslu, super bilo, bla bla… i tako neke priče, ručasmo, i da malo odmorimo.
Onda sestra se spremala za trening i ode.
Ostadosmo ujna i ja sami.  

Pošto sekica ode na trening, ostali ujna i ja, sedimo ujna, pijemo popodnevnu kafu i ne izdržim da je pitam:
- Ujna ti juče pomenu nešto da te svrbi dole. Jel te svrbi još?
- Uhhh ne pitaj. A znala sam da ćeš to da me pitaš, samo sam te čekala mangupe.
- Ujna kako da ne mislim na tebe i na nju? I kako da ne brinem kad se mučiš. Jel ti mogu ja pomoći? - šeretski pitam.

Ništa ne reče, samo zadiže suknju. Ja priđem i zavučem ruku u gaćice i počnem da je trljam i mazim.
- Uhhh… to srećo ujnina… već je bolje. Samo nastavi.
Posle par minuta ona se napalila jer sam joj i sise mesio i ljubio, ona skide sve sa sebe i leže. Pođem ja na nju, kaže - čekaj, prvo da je oližeš.
Joj majko mila, kako je ukusna i zrela. Ližem je ja, ona curi, ujna poče da se trlja po klitu jednom rukom, a drugom da stiska sise, i da uzdiše. Ja već zaboravio na sekinu pičkicu, kako je ova bila dobra.
Onda se popeh na nju, ona uze kitu u ruku i drugom rukom raširi usmine i uvede ga u toplu i vlažnu pičkicu.
Koja lepota to bila. Ja ga lagano guram, polako ulazi, sad ne žurim, hoću da osetim svaki milimetar njene pičkice. i da uđem do kraja. Kako sam se nabio do kraja, ujna samo uzdahnu. Izvadim ga pa opet polako do kraja, opet ujnin uzdah. Vadim ga lagano skoro ga izvadim do kraja, glavić joj dira usmine, ujna samo - mmmm - e onda joj ga sjurim silovito do kraja što nije očekivala, e onda je samo ciknula - aaaahhhh.
E onda sam se nabijao jako i sve jače, a ujna… zažmurila, vrti glavom, stenje - tooo srećo ujnina… tako… - meša guzicom i širi noge, kao da hoće da kita uđe još malo. Trlja pičkicu i mesi sise… Ma haos, i ja ludim od takvog prizora. Jebozovna ujna se grči i uvija ispod mene a ja je razvaljujem kurcem!
Došlo vreme da svršim, ja vadim kitu, i ne pitam je ništa, počinjem da istresam spermu po njenim sisama, ona skupila sise i razmazuje spermu po njima. Već smo se vidim uhodali.
Ja se srušio od iscrpljenosti, ne znam otkud mi toliko sperme.
- Mangupe, dobar si bio, sad je trajalo duže…
- Ujna, vežbam svakog dana, uz tvoju pomoć, a i drkam kad nisi tu, stalno mislim na tebe…
- Jojjjj srećo ujnina… jebaču ujnin! - vidim opustila se ujna, vidi da sam otvoren s njom.
- Ujna, ujna… kad bi znala kako mi je lepo s tobom.
Samo me pogledala sa nekim zagonetnim osmehom.

Bilo je vreme da prekidamo, sekica je mogla ubrzo da dođe.

Dođe ona, i ode da se tušira. Samo sam čekao da večeramo pa da odem u krevet da odmorim i da povratim malo snagu. Naporan je ovo dan bio.

Sutradan ujutro, ujna ode na posao, dođe sekica kod mene, al ja ne vidim na oči još mi se spava.
Nekako me probudila, kaže
- Ajde skuvala sam ti kafu. Ja odoh da se istuširam, a ti nemoj slučajno da si me špijunirao… - i vidim smeje se - a možeš i da dođeš.
E tu sam se probudio skroz. Kakva kafa, jebeš kafu, ajmo pod tuš - mislim se ja.
Kako sam joj lepo istrljao sise, a posebno pičkicu, samo sam čuo da je uzdisala, a onda ona meni nije sapunjala kurac, nego ga je bukvalno drkala. Samo što nisam svršio.
Odosmo u sobu, i ajdemo opet 69, al ja je preklinjem da mi da pičkicu da malo uđem.
- Ne, ne i ne! Rekla sam ti već.
- Ama ne mogu bre više ovako, moram da ga malo umočim!
- Ne! Još uvek ne. Rekla sam ti.

Dobro, daj šta daš. I ajde opet drkaj liži, sisaj, trljaj… vidim ona se uhodala i sasvim joj to prirodno. I naravno svršavanje po sisama, kao tačka na I. Vidim i ona bi jos nešto, vidi i ona da tu nešto fali. Ali…

Dođe ujna s posla, opet neka šuplja priča za ručkom, posle ručka ode sestra kod drugarice, ja i ujna seli i pijemo kafu.
- Srela sam danas Maru kad sam se vraćala s posla. Pozdravlja te, raspituje se za tebe. Možda svrati ovih dana na kafu kod nas. Nego, jesi ti meni sve rekao, sigurno nemaš ništa s njom?
- Ma kakvi ujna, ja već zaboravio na nju, ništa nije ni bilo, veruj mi. Ja se naložio na njene noge i sise, a ništa posebno nisam ni video. Naterala me da uz kafu popijem 2 rakije pa sam se opustio bio. Ja još pogrešno shvatio kad mi rekla - ćao, pa se vidimo opet - kao da želi da se vidimo jos neki put.
- Slušaj moram sad da ti priznam nešto. Ono kako si se raspitivao za nju, i zvao je, ona me pozvala na kafu da mi kaže da uradim nešto po tom pitanju, da je ne zoveš više, još kad joj se muž javljao na telefon, mogli su da nastanu problemi. Tako da sam morala da nastupim onako, nego se stvari omakle kontroli. Al nije mi žao. A i sprečili smo probleme Mari. Svi zadovoljni!
- A neki i zadovoljeni - dodam ja.
- Mangupe jedan, mangupe…
Ispijamo kafu ćuteći, ja razmišljam i povezujem neke kockice. Ma nista se ovde ne dešava slučajno, mišlim se.

- Čudo me ne pitaš opet.
- Šta?
- Da li me svrbi dole. Juče jedva si dočekao da pitaš, a danas ništa…
- Čekao sam da Jasna ode pa da pitam, al si me zapričala. I jel te svrbi?
- Svrbi, srećo ujnina, još svrbi. Da nećeš da opet počešeš?
- Počešao bih je ujna i da te ne svrbi, mnogo mi se ona sviđa.
Ona razmaknu noge, što beše znak da priđem. Zavučem ruku ispod kućne haljine - iznenađenje! Nema gaćica.
- Skinula ih ja odmah nakon ručka, kad sam se presvlačila u ovu kućnu haljinu, srećo ujnina. Da ne gubimo vreme.
Uh ovo me napalilo, ja počeo da joj trljam pičkicu a ona poče da uzdiše. Spustim se dole, i zaronim joj između nogu ispod haljine, počnem da je ližem. Ujna raširi noge, i po običaju poče da se trlja po klitu. Raširi kućnu haljinu i povuče brus, iskočiše one njene krupne sise. Ja više nisam hteo da je ližem, nego vadim kitu i nabijam joj ga divlje, nemam vremena da nešto taktiziram. Kako je jebem, i kako se nabijam, a sise se tresu, ona ih pridržava, meni bilo jako napaljivo. I njoj bilo lepo, pa samo meša i vrti, kao da hoće da ga primi što više.
Kad sam osetio da ću da još malo da svršim, pade mi na pamet fora iz pornica, pa ajde da probam. Vadim kurac i zajašim je.
- Ujna pomozi mi.
- Hoću ujnino, samo reci - a vidim zajapurila se.
-Ujna stegni ga sisama, hoću da ih jebem.
Posluša me, steže ga, i poče još da ga trlja njima.
- Jel ovako, ujnino?
Ja počeo da je jebem tako, a ona ga trlja sisama. I jos saginje glavu kad kurac izađe gore da ga oliže jezikom. Ja sam morao da usporim malo, a bilo je tako napaljivo.
- Svršavam ujna, svršavam!
Pokulja sperma po njenim sisama, a ona ga sisama stisla i trlja.
- To, srećo ujnina, jebaču ujnin…
Sa uživanjem razmaza spermu po sisama, uze mi kurac u ruku i prodrka i iscedi do zadnje kapi.
Završismo ovo taman na vreme, jer ubrzo eto Jasne nazad. I to bi za taj dan.

Sutradan, ujna na posao, mi se jastučili opet, pa opet bilo 69, bilo lepo al sve isto, već se pribojavam da će ovo da povuče u monotoniju.
Sedimo posle pijemo kafu, opet ja je molim da mi je da malo, red je, ne mogu više.
Ma ni da čuje. Može pušenje, može lizanje, može drkanje - i to je plafon. Kraj. Nema ništa više. Jbg.

Približio se dan mog povratka kući.
Ispratile me obe na bus stanicu, učinilo mi se da je oboma žao što idem. Dugo su mi mahale.

Ja u busu sedim i razmišljam. Kako se neke stvari okrenu za kratko vreme. Ja definitivno više nisam isti. Malo drukčije gledam na stvari, ne crvenim oko škakljivih tema, ženske se otvorile prema meni, valjda imaju poverenje. Ujna i sekica zaključio nisu svetice ni anđeli. Nije sve kako izgleda na prvi pogled.

Kako život ume da se izmeni u 2-3 nedelje.
Zajebano.

 

Narednih nekoliko meseci ništa se posebno nije dešavalo. Ja 4. razred srednje, još pod utiskom svega što me snašlo, i živeo od toga. Ove devojke mojih godina i jurio i nisam, al nisam baš imao živaca da se s njima preganjam dok dođem do sexa, tako da ništa se posebno nije dešavalo.

Onda pred novu godinu, kažu mi moji da će ujna i ujak doći kod nas na doček. Jasnu nešto nisu pominjali a i ja nisam mnogo zapitkivao.

I tako 30. dec došli ujna i ujak, ali bez sekice. Rekoše da Jasna čeka novu godinu sa društvom i sa dečkom. Opa, mislim se - novi momenat, našla mala dečka.
Seli i pričamo, baš bila fina atmosfera, ujak i ćale se već zarakijali, utom nakon kafe ujna se seti:
- Mi se nismo ni raspakovali ni raspremili. Ajde dođi da mi pomogneš da podigneš ove kofere, vidiš da ti se ujak već raspustio.
Pođem ja, ponesem kofere i odnesem u sobu.
Ujna ne časi već odmah pita:
- Jeli, jel te prošli oni stomačni problemi?
- Uf ujna, ne prolazi to tako lako. Nego, jel tebe prošao onaj svrab?
- Pa ne svrbi me više.

Ja začuđen malo, a onda ujna se prvo okrete da proveri jel ima nekog blizu, pa onda podiže suknju i malo smaknu gaćice.
Poznat prizor sa žbunom oko pičkice. Ja ne trepćem.
- Nemam ni za koga ni za što da je sređujem, jbg.
- E jbg, ujna.
- Srećo ujnina, sad kad budeš došao za zimski raspust, samo zbog tebe ću je srediti. Obećavam!
Šta reći, kroz glavu mi prođe sve i svašta.

Prođe i nova godina, i na odlasku kući, pade dogovor da za raspust dođem kod njih na 7-10 dana. Sekica ima treninge pa nema smisla da ih propušta ako dolazi kod nas.

Dođe i zimski raspust, ne treba ni pominjati da sam jedva dočekao da idem kod ujne.
Dočekaše me baš kao da su jedva čekale da dođem. Lepo se tu izokola ispričasmo, večera i ajd na spavanje. Ujna radi prepodne, tako da sam očekivao da sekica dođe ujutro da me budi.
Tako i bi.

Kako ujna ode na posao, eto nje kod mene u sobu.
- Ajde budi se, idem da skuvam kafu pa ti donosim ovde, da pijemo zajedno.
Pijemo mi kafu, ide nekako razgovor al sve nešto okolo. Kao da očekuje da je nešto pitam, a ja ne znam odakle da počnem.
- Idem ja da se istuširam, a ti nemoj da me špijuniraš kao ranije - reče i nasmeja se. - A možeš i da mi se pridružiš, ako hoćeš, kao ranije.
- E nema smisla, imaš dečka.
- Ne filozofiraj, nego ako hoćeš - ajde, ako ne - ništa. Posle ću ti sve objasniti.
Nije trebalo dvaput da mi se kaže.
Lepo se mi istuširasmo, opet palo lepo milovanje i trljanje. Primećujem sise joj porasle, pičkica i dalje bez dlačica. Sise još lepše i osetljivije, a i pičkica joj lepo reaguje.
Pređosmo u sobu i legli u krevet, i krenemo ono što znamo najbolje zajedno. 69. Kako je krenula da mi sisa kitu, vidi se da je vežbala i napredovala. I jezikom se usavršila, kita hoće da pukne, svaka žilica nabrekla. Što me samo još više palilo da joj pošteno oližem pičkicu i uzduž i popreko. Ali izludela me, a i ja nju izgleda. Meni nailazi da ću da svršim, i upozorim je na vreme.
- Nema problema batice… - u kratkoj pauzi reče - samo nastavi, ja ću se pobrinuti…
U jebemti, šta je ovo, mislim se, al ajde samo vozi Miško.
Kad sam počeo da svršavam, ma to je bio gejzir mislim, al ona to usisala sve, mislim da nisam imao toliko sperme koliko je ona to gutala.
Ja sam se tresao dok sam svršavao i praznio se. Nije dopustila da jedna kap iscuri vani.
Trebalo mi malo vremena dok sam se povratio.
- Sekice, šta ovo bi?
- A šta bi bilo? Jel ti bilo lepo?
- Bože kakvo pitanje, predivno je bilo! Nego, čekaj ovo ti više nije bzvz, nije ti gadno? Otkad ti ovo radiš?
- Pa kao što vidiš, nije mi više gadno. Jednom nismo imali maramice, pa sam prelomila, i nije bilo strašno. Rekla sam ti da ću ti sve objasniti. Ajde ustaj i oblači se.

E sad sam morao da krenem sa pitanjima.
-Ček, ti reče imaš momka? Kako, od kada, koji je, kakav je?
- Polako bre idiote. Sve ću ti objasniti.
- Ma jurili me neki bezveznjaci, a i neki mangupi, al nisam htela odmah da padnem na prvog nego sam malo birala. Znaš, nisam htela da radim kao neke moje drugarice. Dve su još u 7. ili beše 8. razredu kao htele da budu napredne, pa su pale na prvog mangupčića, same mu se ponudile da mu posisaju kitu, prvo jedna, pa druga, pa onda htele zajedno - kao to je o.k., videle u filmovima. Posle ih lako nagaovrio da ih probuši, pa se još i pohvalio i onda izašle na glas da su radodajke.
- Ja sam birala nekog pouzdanog ko me neće ostaviti nakon prvog sexa, i ko neće da se hvali. A i da ti kažem, kad znaju da sam zauzeta, onda me ne saleću i ne dosađuju kao kad sam slobodna. Pa mogu onda da bolje izaberem nekog.

Bogami, mala uopšte nije naivna, mislim se. Ima rezona.
- I dobro, onda kako to funkcioniše?
- Pa fino, dam mu jednom u 3-4 nedelje mada bi on hteo češće, al ovako ga držim pod kontrolom. Nekad mu posisam, i sve je o.k.
- Alo bre, pa ti si to uradila sa njim!?
- Pa šta, s nekim je moralo jednom.
- Aha, a ono neko poseban, more, zalazak sunca…
- Kretenu, ništa ne kapiraš! Eto tako je bilo i to je to.
- Dobro sekice, nemoj da se ljutiš. Ajd drago mi je da si to rešila.
- Jel? Drago ti je? Znam ja što ti je drago, some jedan - i tu se i nasmešila onako kurvinski rekao bih.

Do dolaska ujne s posla, ništa dalje nismo ni pričali ni radili. Ali meni kroz glavu prolazi već neka namera. Al dobro, to ćemo sutra da probamo.
Ujna s posla, bla-bla-bla… ručak, malo odmorili. Dođe vreme da sekica ide na trening, a ujna i ja - ajmo popodnevna kafa.
Pijuckamo kaficu, gledam ja ujnu, gleda ona mene.
I onda u istom momentu ja zaustim nešto, a i ona. Zbunili se, i počesmo da se smejemo.
- Šta si hteo da kažeš?
- A ti, šta si ti htela da kažeš?
- Ne, ne, prvo ti.
Uf, kako da počnem, mislim se. Al ajde, znamo se, pa prevalih preko usta što me morilo:
- Jel te svrbi dole?
- Ne. Još ne. Tek sam se ozbrijala.
I samo se ujna spusti, i zadiže haljinu, spusti gaćice. Pičkica sveže izbrijana. Ovde nema čekanja. Momentalno sam joj prišao, skinuo gaćice i prvo je poljubio, a onda joj dao jedan dugačak liz po sredini. Ujna samo ispusti jedno - ahhh. Ja nastavim lagano da joj je obrađujem, jezik samo radi gore-dole, pa onda olizem. Pičkica već vlaži a i mene to već napalilo. Kita već dobrano kruta. Kako sam se raskomotio, izlete on, ujna ga spremno uhvati u ruke i stavi ga u usta. Jebemti, ko da kitu nije videla 100 godina. Posle minut morao sam da joj kažem:
- Ujna, ako nastaviš tako, svršiću, daj mi je malo, mnogo sam se uželeo.
- Ajde srećo ujnina, stavi ga.
Kako ga je lepo primila, samo je kliznuo unutra. A ona topla i meka. Kurac ko da je za nju bio stvoren, tako se lepo primio i smestio. Polako sam prodirao u nju do kraja, pa izvadio, protrljao glavićem po usminama, pa ga sjurio. Samo je ciknula, i onda je krenulo nabijanje. Ujna sve vrti i meša, ma prima ga kao da joj je zadnje, nije potrajalo dugo jer je uzbuđenje bilo jako i ja brzo svršio. Nisam stigao ni da ga izvadim.
- Ujna izvini, nisam mogao duže, baš si me napalila.
- Joj srećo ujnina, nema problema, sve razumem, daću ti šansu za popravni - smeje se ona.
Tek onda ja primetim njene sise kako igraju u onoj haljini, primetim nema brusa.
- Ujna izvini, ja svršio, nisam stigao da ga izvadim - i ruke same pođoše do sisa.
- Ma nema problema, sve razumem, kažem ti. Bez brige.
Nije bio problem da sise izađu iz haljine, blagi bože kako su lepe, kao da su samo mene čekale. Mesim ih ja i stežem, ljubim ih i ližem, grickam bradavice, vidim ujni se sviđa. A i kita se opet diže. Ove njene sise su mi toliko nedostajale prethodnih meseci.
Priđem joj i stavim kitu među sise, ona ga steže sisama i pritiska. Joj, opet ću joj jebati sise. Bilo je stvarno dobro, još kad ga onako lizne jezikom kad joj priđe blizu, ma milina jedna. Onda malo stade pa ga uze u usta, posisa ga majko mila, pa ga opet vrati među sise.
- Jel voliš tako, mangupe?
- Volim ujna, naravno da volim. Sve volim…
A ujna samo ga stiska li stiska sisama.
- Svršiću ubrzo, ujna, ne mogu više!
- Svrši, slobodno svrši…

Isprskah ja ujnine sise po propisu, iscedih svu spermu, a ona vidim zadovoljna.
- Trebalo je prvo ovo da uradimo, pa onda… - primeti ujna.
- Aha, za sledeći put ćemo tako.
- Ajde oblači se, doći će Jasna.

Vratila se sekica s treninga, onda večera, bla-bla… tv, bla-bla… i na spavanje.
Legao ja i mislim se, šta li me sutra čeka, kad ovog prvog dana bi ovako.

 Ujutro, ujna na posao, eto sekice kod mene u sobu, nosi jastuk i poče da me jastuči. Poigrali se mi tako nekoliko minuta, pustim je da me pobedi, i zajašila me ona i pobednički pita:
- I šta ćemo sad?
Umesto odgovora, ja jednu ruku zavukao ispod gornjeg dela pidžamice, a drugu ispod donjeg. Napipam čvrste sise, milujem ih, ona reaguje. Dole stignem do gaćica, mazim joj pičkicu, ona se vrti i meša. Oborim je na leđa, svučem sve sa nje, skinem i sebe, a kita skočila. Vidim spremna je da ga primi. Uzmem ja iz pantalona kutiju prezervativa, vadim jedan, kad ona:
- Šta će ti to?
- Pa zaštita sekice, nemoj mi reći da vi to ne koristite?
- Ma jok, momak ga izvadi pre nego da svrši.
- Pa vi niste normalni, nije to nikakva siguracija, jel ti znaš to?
- Šta ja znam… računam on pazi na to… Hvala ti batice što brineš. Nego, mislim da ti to i ne treba sada, ja treba da dobijem sutra.
- Sigurno?

I meni to bi signal da krenem. Malo joj oližem pičkicu da ne bude suva, ona se već trljala. Kita je već bila spremna, i stavljam ga ja polako. Ona već - mmm…
Ulazi kita polako, ne žurim, a ona tesna, daleko tesnija nego od ujne i Mare. Nerazrađena. Al lepo. Ja polako guram, osećam joj svaki milimetar. Ona lagano meša, navlači se lagano na njega. Nabio ga ja do kraja, pa malo provrtim, a vidim i njoj lepo. Onda ga lagano vadim skroz, glavićem joj protrljao usmine i opet guram unutra al malo brže. Do kraja. A ona topla i tako lepo ga prima. E onda sam krenuo sve jače i snažnije, nisam više mogao da se kontrolišem. Zabijao sam se sve jače u tu mladu i pohotnu pičkicu, ona sve meša i uzdiše:
- Jojjj… ubijaš me… samo nastavi… nabij mi ga… do kraja… mmm… joj… šta mi to radiš… - samo me još više palila.
- Svršiću sekice…
- Svrši slobodno! Samo ne prestaj!

Uz nekoliko trzaja ja svrših. Malo se povratismo od svega.
- Batice, bilo je odlično! Šta ćeš mene ti sve da naučiš. - i ode u kupatilo.

Prođe ostatak vremena do povratka ujne s posla u nekoj priči, i pijenju kafe.
Dođe ujna, ručak, neka bzvz priča i ode sekica da se vidi sa dečkom.
Ja već smišljam šta sa ujnom, kad ona se obukla u kućnu haljinu i već vuče usisivač i još neke drangulije.
- Mora da se stan malo i očisti. Ajde malo se pomeri…

E jbg, mislim se, i sedam na trosed i palim TV.
Zvrji onaj usisivač, hoće mozak da mi probije. A ujna se sagla i kako igra oko tog usisivača, a guzicom samo meša i mrda. Ma nisam mogao da odvojim pogled od nje. Nije potrebno reći da mi se kita već digla. Al sve se nešto suzdržavam. Do jednog momenta kad više nisam mogao…

Ustao sam i prišao otpozadi, uhvatio je onako presamićenu oko struka, i zavukao joj ruku ispod kućne haljine i potražio gaćice, i zavukao ruku.
- Nemoj… nemoj sada, pusti me da čistim… - a vidim sve više i više vrcka i meša. Još polako raširi noge da mogu da joj lakše trljam pičkicu.
Ja se ne zaustavljam, ko je lud da stane sada.
Zadignem joj onu kućnu haljinu, a guzica samo se mrda li mrda. Ja joj milujem jednom rukom pičkicu a drugom stiskam guzicu.
- Nemoj, stani… nemoj… - al džaba, ja se već skidam i prislonim joj kitu, e onda kao da se nešto promenilo kod nje. Kleče na kolena, raširi noge još malo, ugasi usisivač, i onda razmače gaćice, i naguzi se. Joj majko mila, vidim pičkica spremna i već me čeka.
Ja joj kurac prislonio na pičkicu, ona se protrlja njime, a onda ga lepo smesti da uđe. Lepo je on lagano kliznuo, topla je bila po običaju. Ja joj jednom rukom trljao pičkicu, a drugom mesio sise. Ona se pomerala napred-nazad, lepo se i polako nabijala, pa onda malo promeša… znala posao ujna.
Lepo smo se složili i u istom ritmu sam se nabijao. Svaki put kad bih ga nabio do kraja, ona uzdahne. Pojačavam ja ritam, nailazi mi, a vidim i ona sve češće mrda i sama se nabija sve jače.
Meni već nailazi, hvatam je za kukove obema rukama i nabijam se sve jače. Ujna se oslonila na laktove, naguzila se, a ja kako se sve jače nabijam, guzica se talasa, mene to već izluđivalo.
- Jojjj ujna… kako lepu guzu imaš… razbiću je…
Ujna samo uzdiše i stenje, a rukom trlja li trlja pičkicu. Meša guzicom, ne staje.
Jebemti, mislim - kakva guza… a onda se setim - čekaj ima tu jedna sa još većom guzicom! Tetka Mara!
To me dodatno napalilo, ja navalio još jače.
- Tooo… ahhh… to srećo ujnina… nemoj da staješ…
Ja svršavam i trzam se, kolena me već ne slušaju, samo sam se srušio preko nje, a i ona svrši samo se prostre po podu. Ležali smo tako minut, i samo dahtali, trebalo nam vremena da se povratimo.

- Ujnina srećo, dobro je bilo… baš mi je bilo dobro. Ajd sad da ustanemo, imam ja posla da završavam.

Nastavi ona sa čišćenjem, eto posle i sekica se vratila. Nešto pričali, večerali, ajmo na spavanje.

Ležim i razmišljam - ovo postaje sve bolje i bolje, dokle li ćemo ovako stići...

 Ujutro, ode ujna na posao, al ja sada nisam čekao sekicu da dođe kod mene, nego odem ja kod nje u sobu. Vidim kao još spava, ja joj priđem i počnem da je milujem po nozi pa prema gore. Ona se budi, meškolji se i proteže. Stignem ja do međunožja, kad ona sklanja ruku.
- Nemoj, dobila sam sinoć.
Uh jebemti, mislim se. Šta sad jbg.

Utom zazvoni telefon.
- Ko je bre sad ovako rano, majke mu ga…
- Ma sigurno je dečko, zove me ponekad ujutro kad je keva u prvoj smeni, hoće da me probudi.

Javi se ona.
- Alo… ćao ljubavi… dobro jutro… baš lepo što me tako budiš… ahaaa… a šta ti radiš… jeste, još sam u krevetu… dobro sam… malo me bolucka stomak, znaš da sam sinoć dobila… ma dobro sam… evo pijem i neki čaj… skuvala mi keva jutros…

Meni već bzvz da ovo slušam. Priđem joj, izvadim kitu, kako ga je samo spremno uzela u usta. I poče lagano da ga sisa dok je slušala šta joj ovaj priča. Onda ga uze u ruku i poče da ga nadrkava lagano dok je pričala.
- … sanjala sam i ja tebe… jeste, jeste…
Pa onda malo opet u usta. Pa onda opet nadrkavanje.
- … pa znaš ti kako sam te sanjala… znaš dobro… ahaaa
Pa opet u usta, pa još malo jezikom. Ja uživam, kita se digla. Opet ga uze u ruku.
- … videćemo se naravno… samo da mi ovo prođe… jeste, i ti meni nedostaješ… ček da popijem malo čaja, ohladiće se…
Onda ga opet uze u usta i poče da ga jače i jače sisa, a rukom da mi steže jaja. Ja sam već bio zabavljen oko njenih sisa. Ukrutile se bradavice samo tako. A sise, mesim li mesim, sviđalo joj se to.
- … e ćao sad… moram da prekidam, treba da ustajem… volim i ja tebe… kis kis.
Spusti slušalicu i sad se dade na posao da završi započeto.
Joj kako je divlje sisala, ko da je neki đavo ušao u nju.
- Ufff… sekice… šta mi to radiš… joj ne mogu više… svršiću!

Krenu sperma kroz njeno grlo, sisala je i sisala, ma iscedila mi poslednju kap.

- Sekice, odlično je ovo bilo. Nego, reci mi jedno - tebe to izgleda loži tako da mi sisaš kitu, dok pričaš sa dečkom, a?
- Pogodi batice, šta ti misliš - i nasmeja se mangupski. Mislim da mi je sve bilo jasno.
- A znaš, možda ću ja njega sutra prva zvati, šta misliš jel to o.k.?
- Naravno da je o.k.

- Nego sekice, koliko ti to traje, koliko dana?
- 2 do 3 dana obično.
- Aha. Nego jel se sećaš da si mi obećala ranije da ćemo ići u bioskop? Jel ima neki zanimljiv film?
- Ništa ne zaboravljaš. Aj videću danas kad budem išla na trening, pa možemo sutra.
- Odgovara.

Dođe ujna s posla, i kao po običaju - ručak, posle ode sekica na trening, a ujna i ja pijemo kafu. Ujna opet u kućnoj haljini.
Sedimo, pijuckamo kafu i ćutimo. Da prekratim tišinu i da kažem nešto:
- Ujna, juče si bila fantastična, bilo mi je mnogo lepo.
- I meni…
Ćutimo i dalje.
-Ujna, nego jel te svrbi dole, računam prošlo nekoliko dana od sređivanja.
- Joj mangupe ujnin… Dobro da pamtiš… - uz osmeh reče ona - svrbi, počelo da svrbi.
- Brinem ujna - ja rekoh onako šeretski - brinem da li se mučiš.
I tu ustanem i sednem do nje, a ruka sama pođe da razmakne haljinu i da se zavuče ispod gaćica. Ona samo razmaknu noge. Trljam je i mazim po pičkici, razmaknem i gornji deo kućne haljine, sise samo kipe iz brusa.
- Ufff… tako… već je bolje…
Trljam i dalje, onda joj zavučem jedan prst, nije se ništa bunila, samo promešala malo. Onda zavučem dva prsta, i to joj je bilo o.k. Ona tada krenu da se trlja, dok sam joj zavlačio ona dva prsta. Skide ona kućnu haljinu, ostade samo u gaćicama i brusu, i leže.
Meni kurac već stoji, spreman. Ona samo razmaknu gaćice jednom rukom, a drugom raširi pičkicu, ja stavljam kurac lagano. Morao sam da joj kažem:
- Ufff kako volim kad ulazi…
- I ja srećo ujnina… i ja…

Kako je samo lepo kliznuo u nju, polako. Ma svaki put mi je sa ujnom bilo sve bolje i lepše. Primila ga je do kraja, kao da ga je samo čekala.
Nabio sam ga do kraja, ona je promešala guzicom, kao da ga je htela još u sebi. Vadim ga, pa ga onda sjurim do kraja. I opet, i opet…
- aaa… tooo… nemoj… nemoj da staješ…
Vidim ujna raširila noge, digla ih uvis. Rukom trlja li trlja pičkicu, i meša guzicom. Ja kako se nabijam a sise se tresu, hoće da ispadnu iz brusa. Morao sam da ih izvadim iz brusa, mesim ih, ljubim… Haos.
A prizor… jebemti, napaljivije od bilo kog pornića koji sam gledao do tada. Ujna leži, raširila i digla noge uvis, jednom rukom pomerila gaćice u stranu, drugom rukom žestoko trlja klit, one njene velike sise ispale iz brusa i samo igraju kako se ja nabijam. A ja se nabijam sve jače i jače. Pa malo stanem, pa onda opet krenem žestoko. Hoću da poludim. A ni ujni nije svejedno. Kad ja malo usporim ona meša guzicom, raščerečila se, digla noge, ma mislio sam raspolutiću je kurcem. Ujna samo stenje, al ne što je boli.
- Takooo… taaako… tooo… uf daj ga još malooo… - samo me još više ložilo ovo.
- Ujna… svršiću ubrzo…
Ujna samo ćuti. Naišlo mi, ja vadim kurac i pokušavam da joj svršavam po sisama, ali isprskao sam i okolo, i brus, i završi sperma i po stomaku…
Samo sam se sručio pored ujne. Ne mogu da dođem sebi, gledam ujnu, još se divlje trlja, diše sve brže i brže i svrši i ona. Ja taman došao do daha i osvestio se, kažem:
- Izvini ujna, nisam mogao da se iskontrolišem, izvini što sam ti isprskao brus…
- Uh… nije strašno, opraću ga… neka si ti svršio, srećo moja ujnina. Jel ti bilo lepo?
- Ne. Nije bilo lepo. Bilo je prelepo! Predivno… Ujna, ujna… joj, šta bih ja bez tebe.
- Uhhh… rasturio si me… skroz.
Ja stavio ruku na pičkicu, a učinilo mi se kao da pulsira i da nabubrela.
Vidim ujna se smeši, bilo joj milo sve to. Vreme bilo da ustanemo, uskoro će sekica sa treninga.
Prođe veče po običaju - večera, bla-bla, TV…
Ujna reče da sa koleginicom sutra menja smenu, neće prepodne nego popodne na posao. Sekica napomenu da ćemo možda sutra ići da prošetamo i u bioskop, a popodne će ona ići do drugarice i do dečka.

Ležim ja kasnije u krevetu i razmišljam se - svakog dana sex sa sekicom, pa sa ujnom, nije to loš prosek. Samo nek se nastavi…

 Ujutro, ujna nas probudila, skuvala kafu i popismo je zajedno. Posle se sekica i ja spremismo da prošetamo malo gradom pa po dogovoru u bioskop na neku dnevnu predstavu, ako ima neki dobar film. Dobar film - mislim se, valjda ćemo naći opet neki koji nije posećen.
Svratili do neke poslastičarnice na neke kolače, pa ajd u bioskop. Nismo znali koji je kakav film pa smo malo sačekali da vidimo za koji se kupuje najmanje karata.
Opet neki bzvz film, kao neka nategnuta komedija. Super.
Uđemo i naravno izaberemo najudaljenije mesto.
Ma kako ugasiše svetlo, sekica mene za butinu, pa polako prema gore. Ja ne čekam više ništa pa da joj olakšam otkopčam se, i malo se spustim dole.
Nežno ga uze u ruku i pomilova.
- Batice, pa on već raste - prošaputa ona.
Nastavi da ga miluje i lagano da ga nadrkava. Vidim ne žuri, ima vremena, film traje skoro sat ipo.
Ja zavučem ruke ispod bluze, tražim njene čvrste sise, kako ih diram, a bradavice sve kruće. Morao sam da i njih pomilujem i da ih štipkam. Samo se čuo lagani uzdah. I pojača na momenat da drka, pa onda opet uspori.
A kita već stoji čvrsta kao jarbol.
Još malo ga tako nadrkavala, a onda… onda se presamiti nekako i priđe mu licem, poljubi ga i oliza. Onda uze kurac u usta i lenjo i sporo prelazi usnama i jezikom po čitavoj dužini. Osetila mi svaku žilicu na njemu. Takođe ne žuri ni sad, nego sve lagano ga sisala par minuta. Joj mislim se ako nastavi još malo - svršiću. Ali znala je kad da se zaustavi. Onda ga opet uze u ruku i nastavi da ga nadrkava sporo i lagano.
A ja i dalje se zanimam sisama. Kako se ispravila, podiže malo bluzu, znao sam šta mi je činiti. Uzeo sam onu sisu u usta, hteo sam da je progutam, zinuo sam kao som, uvukao joj sisu koliko sam mogao u usta, i olizao joj bradavicu jezikom ukrug. Malo se stresla, a bradavica nikad kruća. Onda je malo gricnem, samo se začu lagani uzdah. I pojača drkanje u tom momentu, pa opet uspori.
Tako smo se mazili i uživali još neko vreme. Ona se meškoljila na stolici, ali jbg nije bilo načina da joj protrljam pičkicu, tek joj je bio drugi dan.
Malo smo usporili pa napravili malu pauzu, mislim ona je napravila pauzu da ne bih svršio. Ja sam joj i dalje mesio i ljubio sisu.
Kad je procenila da je vreme da završavamo, uze ga opet u ruku i krenu da ga nadrkava prvo sporo, a onda da polako pojačava. A stegla ga, ma ne ispušta. Tačno je znala kad da stane, a onda ga opet uze u usta i krenu da sisa prvo samo glavić - izgleda joj se to posebno sviđalo, a onda ga celog primi, i nastavi da ubrzava. Ja se opustio, zažmurio i gledam neke svoje filmove u glavi. Rukom joj stežem sisu koliko mogu da je dohvatim.
- Sekice… kako to dobro radiš… jojjj kako si dobra… nemoj da staješ… ufff
- Sekice… svršiću ubrzo…
Ja tu izvadim već spremnu papirnu maramicu i prinesem joj. Samo je odgurnula ruku, kao ne treba sada.
Ja počinjem da svršavam a vidim ona samo još pojačava, i usisava spermu, stegla usnama kurac, ma dihtuje savršeno, da ne iscuri ništa.
Kako ja idem do vrhunca, tako ona sve jače i divlje. Iscedila me do kraja, sve ali sve progutala.
- Jojjj sekice…
- Šta je bilo? Jel ti se dopalo, jel ti bilo lepo?
- Prelepo, ali prelepo. Skoro bolje od samog sexa.
- Ne preteruj!
- Ja ne znam kako da ti se odužim, obećavam jedno dobro lizanje za uzvrat.
- Pamtim - šapnu uz osmeh.

Odgledasmo nekako film, i ajde kući. Da se ona malo sredi jer planirala da ode do dečka ili drugarice, šta li.

Sedimo mi kući, ja gledam TV, sekica se nešto kao sprema, kad neko zvoni. Ko li je pa sad - mislim se i odem da otvorim. Kad ono - iznenađenje!
Tetka Mara! Sa sve guzicom i sisama, prvo što mi pade na pamet.
- Ćao, ja eto došla da se vidim sa Zorom, da popijemo kafu, najavila sam joj da ću doći danas.
- Ćao, izvoli uđi. Mada je Zora znaš na poslu.
- Kako na poslu, ja sve znam da je ove nedelje prepodne.
- Ma zamenila se za danas sa koleginicom… Ajde uđi, evo tu je Jasna, taman da svi popijemo kafu.
Uđe Mara, skinu kaput i ostalo, ja odoh da napravim kafu.
Sedimo, pijuckamo kafu, ide neka šuplja priča, sve nešto bzvz.
Sekica kako popi kafu, reče:
- Ja se izvinjavam, ja sad moram da idem do drugarice i da se vidim sa dečkom.
- E taman evo i ja idem - ustade Mara, krenu da se oblači, i posle par minuta odoše obadve.
E jbg Maro, mislim se ja, kad li ću se s tobom videti, nešto nemamo prilike.

Ma nisam šoljice oprao, kad ono opet neko zvoni. Šta li je ovo danas, nešto navalili.
Ja na vrata, kad ono opet Mara.
- E izvini, ja zaboravila kod vas rukavice, malopre se u putu setila. Jel ih ima tu?
Potražim, stvarno bile tu. Ja joj ih dadoh. Ona ih uzima i onako ispod oka me pita:
- A nećeš da me ponudiš kafom, samo ja i ti da popijemo.

Opaaa, mislim se, to li je. Nije ovo baš sve slučajno.
- Ma naravno Maro, samo uđi i raskomoti se. Sad ću ja, brzo će kafa - a mislim se, ringla se jos nije ohladila. Nego da meni ne naškode sve te silne kafe…
Sela Mara, prekrstila one svoje lepe noge, haljina se podigla, otkrila one njene raskošne butine…
Ja doneo kafu, pijemo, ja srčem i sve buljim u ono što se vidi, ona priča neku šuplju priču - bla bla…
Onda zaćutimo, ja se kao zagledao u neku daljinu.
- Maro, Maro… kad bi znala koliko sam ja mislio na tebe svih ovih meseci…
- Jel? Ozbiljno?
- I mislio i… i svašta nešto…
- Jel? Pa šta te to toliko mučilo? Šta svašta nešto?
- Ti si kriva, Maro…
- Kako ja kriva? - sad kao zabrinuta pita.
Ja ustanem i pređem na njenu stranu da joj budem bliže.
- Maro, pa samo sam mislio na tebe i na te tvoje noge… - i tu počnem da joj milujem noge, ona rukom kao da se brani, ali to nešto bilo reda-radi. Ja lagano ih milujem, ništa ne navaljujem.
- Pa šta ako si mislio na moje noge? Šta s tim?
- Pa ništa, mislio sam i na tvoje lepe grudi… Muka je to bila…
- Ih bre kakva muka, noge k’o noge, grudi k’o grudi…
- Ma jeste, al ja ih samo jednom video, a toliko sam ih sanjao i mislio na njih… - i već u fazonu sad već iskusnog jebača, joj drugom rukom milujem sise preko haljine. Osećam disanje joj se malo ubrzalo.
Ja idem rukom sad već po butinama, i dalje nema žurbe. I pričam joj i dalje:
- Kad bi ti samo znala koliko si mi nedostajala…
Tu se ona malo opusti i odvaži:
- Joj znaš… i ja sam mislila na tebe…
- Ihhh ma zezaš me… koliko sam ja mislio na tebe… i svašta nešto…
- Ne zezam… a šta ti je to svašta nešto…
- Sramota me da kažem… - i stežem rukama sisu, a drugu ruku već zavlačim između butina. Priđem joj bliže da joj šapnem:
- Znaš ti kako sam ja mislio na tebe… mazio sam ga do besvesti, sve mislio na sve ovo tvoje…
- Uhhh… jojjj… na šta si to sve mislio…
- Mislio i na tvoje nogice… i na sise… i…
- I? - sad me ona kao začikava.
- I na ono između nogu… na onu lepu tvoju… pičkicu…
Tu mi ruka između butina, već krenu gore ka njoj. Ona samo raširi noge da mi olakša. Lako nađem put, mazim joj pičkicu, ona lagano meša već.
Probam da zavučem ruku u dekolte, sise me čekaju.
- Stani malo, da skinem haljinu - reče i skide je, leže na leđa. Lep prizor, morao sam da prokomentarišem:
- Maro, Maro… - skinem i ja sebe, onda priđem i skinem joj gaćice. Pičkica gola, ima nešto dlačica počele da rastu. Krenem da je ljubim i da je ližem. Ma slatka je, nema šta.
- Maro, Maro… kad bi znala kako mi je nedostajala… - morao sam da je pohvalim u pauzi.
- Jojjj… posle ću ti pričati… nemoj da staješ… taaakooo…
Lizao je i ljubio još neki minut, ona se već snašla, trljala klit, mešala… ma milina jedna.
- Maro, jel bilo dobro?
- Ufff jeste…
Ja ustanem i već centriram kurac. Spremna je bila, raširila pičkicu i čekala…
Ja kao već iskusan, prvo joj stavim samo glavić među usmine da ga oseti, onda lagano ga uguram do kraja. A sise mi igraju pred očima. Vadim ih iz brusa i ljubim i mesim, onda počnem da se nabijam. Mara raširila noge, ja se lagano nabijam, ona trlja klit, i već uzdiše. Sise samo igraju, ja ih mesim, štipkam bradavice, ona se već upalila. Onda mi pade na pamet, pa joj kažem:
- Maro, ajde okreni se, hoću te otpozadi.
Mara se samo poslušno okrete, i naguzi se. A guzica, majko mila… onolika i jebozovna. Stavim ga ja u pičkicu, rukama joj mesim i stežem sise, ona trlja klit i poče sama da se nabija. A guza, samo se talasa. Onda malo stane, pa promeša, pa se onda nabija opet sve jače. I pojačava ritam. Meni osećam nadolazi, uhvatim je za kukove i počnem da ja diktiram tempo. Nabijam sve snažnije i brže, a ona uskladila ritam.
- tooo… nemoj da staješ… rasturaš me… uhhh… taaako… takooo…
Ja sve jače i jače, a guzica samo igra i talasa. Malo stanem pre svršavanja da malo promešam, i onda nastavim u još jačem ritmu.
- Marooo… svršavam…
Ona samo dahće i ne staje, nabija se kao luda. Ja uz nekoliko trzaja svršavam, i klonem preko nje. Ona i dalje divlje trlja klit, ja sam je uhvatio za sise i mesim ih i dalje. Mara dahće i trza se, i samo leže potrbuške. Svršila i ona.
Ja ustanem i odem da se operem i obrišem, stavljam opet za kafu, dok se ona već obukla i spremila sve.
Pijuckamo kafu, i ćutimo. Poče Mara:
- Znaš, bilo mi žao što je letos onako ispalo. Morala sam tako. Jbg, navalio si bio k’o sivonja, izvini.
- Ma dobro, šta je - tu je. Izvini, bio sam mnogo napaljen, nisam se kontrolisao. Ujna mi rekla da će sve da kaže mojima. I tako…
- Ama i meni posle bilo mnogo žao, i veruj mi stalno sam mislila na tebe. Al tada sam rekla Zori - rešavaj to kako znaš, neću probleme, inače ću ispričati sve što znam o tebi.
Ja se malo zabezeknuh.
- Šta bi to ispričala? Šta je sad pa to?
- Ihhh… ima o Zori šta da se priča… jebavala se ona… sve ja to znam!
Auhhh pa ujna uopšte nije bila neko nevinašce. A kroz glavu mi prolazi - ko li je sve jebavao…
- Ma nemoguće… ne mogu da verujem! Ujna Zora…
- Voli ona kitu više nego ‘leba da jede, kad ti kažem.
A u meni kao neka ljubomora. Jel moguće da ja to osećam, kao da se zaljubio u ujnu, čim mi se to dešava. A bogami kita mi se polako dizala na samu pomisao da je neko ujnu karao.
- Maro, nisi trebala da mi kažeš sve to. Jbg…
- Jbg… ne sekiraj se ti. Zaboravi na to. A da sam ja mislila na tebe - jesam, boga mi.
- Maro, a tek ja… noćima sam drkao kad god pomislim na tebe i na sve ovo tvoje.
Nasmeši se Mara, i dok je ustajala rukom mi pomilova kurac preko pantalona.
- Opaaa… pa on stvarno reaguje na mene. Vreme je da idem, nažalost.
Reče to, i ode na vrata. I ostavi me tako sa erekcijom.
- Maro, nemoj da zaboraviš rukavice… - tek da nešto kažem.
- Neću, lepi moj. Ćao pa se vidimo.
- Ćao. E i nemoj molim te ujni da nešto kažeš.
- Naravno, to ostaje među nama.

Ja sedim tako sa erekcijom, kroz glavu mi svašta prolazi. Nisam pametan. Al računam ajde doći će sve to na svoje mesto, bar se nadam.

Eto ubrzo i sekice.
Kako uđe i skide jaknu, nije mogla a da ne primeti izbočenje u trenerci.
- Opaaa… šta je ovo?
- Šta?… A, to? Pa ništa. Mislim ništa što nisi već videla. Al da znaš da je to tvoja krivica, ti si zaslužna za ovo.
- Kako bre ja?
- Ma danas u bioskopu je bilo baš-baš. Ne mogu da prestanem da mislim.
- Nemoguće da te još drži. A ja mislila da ti je to od Mare, videla sam kako je gledaš.
- Kako sam je gledao? Mislim ništa posebno.
- Moreee… sve ja vidim. Buljio si joj u sise i u butkice, videlo se iz brzog voza. A i ona kurvetina takoreći na izvolte.
- Ma kakvi, šta pričaš. Matora bre ona, šta pa ona ima posebno. Da je od nje, dosad bi se spustio. Ja ti kažem ovo mi je od tebe, sekice. Vidi ga kako stoji.
Izvadih ja tu mog velikomučenika, a on stoji opet.
- Sekice, ne znam šta ćemo, al nekako moramo da ga smirimo.
- Vidi batice, možda sutra možemo da uradimo nešto konkretno, sada ne. Još mi curi.
- Dobro sekice, onda moram ja da se pobrinem.
Gleda me sekica, gleda mene, gleda kitu, poče da se skida pa reče:
- Konju jedan, ajde ubedio si me, ajde da pomognem, pa posle svakako idem na tuširanje.
Kleknu ispred mene, uze da ga nadrkava prvo polako, pa onda malo brže. Uze ga u usta, i krenu da ga sisa i jezikom da ga obrađuje. A meni kroz glavu svašta prolazi - moja sisata ujna… guzata Mara… ujna koju jebe i rastura neko drugi…
- Uhhh tako sekice moja… taaako… daj mi sise bar da ih gledam…
Posluša me i skide brus, blesnuše sise onako čvrste, manje nego kod Mare ili ujne, al svakako lepe. Morao sam da ih mesim i stiskam.
- ooo sekice… reci mi… jesi bila sa dečkom? - ona ne prestajući da sisa, samo klimnu glavom.
- jesi li mu nešto radila, a? - ona opet klimnu glavom.
- uhhh… sekice jesi li mu ovo isto radila, a? - klimnula je opet glavom i nastavila da mi ga sisa sve jače i brže. A meni kroz glavu - haos. Koja kurvica! Jel moguće da sam ljubomoran opet?
Ja već ne mogu da se kontrolišem, uhvatim je za glavu i nabijam je na kurac sve brže. Nešto poče da protestuje i da mumla, al ja to više ne čujem, teram po svome.
Brzo mi dođe da svršim, i onako dok sam joj držao glavu ispraznio sam joj sve u grlo. Sve je progutala.
Samo sam se opustio, i pustio joj glavu.
- Some jedan! Konju! Idiote! Što si morao sve da pokvariš! - vidim stvarno ljuta.
- Pa šta je sad to posebno bilo?
- Neću tako! Nisam ja kurva da mi tako držiš glavu i da mi nabijaš kurac!
- Polako sekice…
- Šta polako…
- Čekaj bre, vidim nije ti bilo baš loše, lepo si ga pocuclala… a osim toga, jesi li kurva… čekaj imaš dečka, a ovde šta radiš?
- Drugo je to… nije to isto!
- Nemoj da se ljutiš sekice, sve je u redu. Oprosti. Sutra ću ti se lepo izviniti… Nisi ti kurva… - uz osmeh sam joj rekao.
Još uvek pomalo ljuta ode da se tušira.
Posle smo samo ćutali. Dođe ujna, večerasmo. Kaže ujna:
- Zvala me Mara popodne, kaže bila do nas, popila kafu sa vama. A znam da sam joj rekla da ću danas da menjam smenu. Al to omatorilo, zaboravila.. - i gleda me ispod oka, kao da čeka moju reakciju. Ja samo ćutim, znam da će sutra da me ispituje.

Pred spavanje, razmišljam se - ovo bogami ide žestoko, samo da se ne otrgne kontroli. Možda je ipak vreme da begam kući.

 Ujutro ode ujna na posao, ja leškario budan, sve čekam sekica da dođe, al džaba nema nje. Izgleda još ljuta. Daću joj još 15 min, mislim se, pa idem kod nje. Prođe i 15 min, prođe i pola sata. E više nisam mogao da čekam.
Uđem u njenu sobu, ona kao još spava. Ja je malo prodrmam:
- Hoćeš da ustaješ? Da stavljam kafu?
- Ma pusti me bre, da odremam još malo.
Osećam kao još ljuta. Odvažim se i legnem u krevet, njoj s leđa, i priljubim telo uz njeno.
- Sekice, ako ti još nećeš da ustaješ, neću ni ja. - ona samo ćuti.
Ja stavim ruku preko nje i držim je na stomaku, pitam je:
- Jesi ti još ljuta, sekice?
- Pusti me bre idiote!
Oćutiim ja ovo. Ležimo tako. Ona se promeškolji malo, a ruka sama ode dole. Šta sad? Al ajde tu smo gde smo.
Malo je mazim preko gaćica, nešto se ne buni mnogo, samo reče:
- Nemoj.
- Što? Jel još curi?
- Ne… možda još malo.
Nastavim ja lagano da je milujem tako, a drugu ruku zavučem ispod nje i stignem do sisića.
Nešto se opet malo kao promeškoljila, al kad sam sisu uhvatio rukom, nije više bilo primedbi. Još se malo pribila uz mene, osetim joj guzu, a verujem i ona meni kitu. Malo sam se protrljao, i dalje se ništa ne buni.
- Sekice, samo da ti kažem da mi je juče bilo fantastično. I da se izvinim za ono, al pokušaj da me razumeš, celog dana sam mislio samo na tebe, mnogo si me naložila bila.
- Jel? A Mara, jel te i ona naložila?
- Mislio sam da smo tu priču juče završili. Kakva matora Mara… šta pričaš. Samo mi se na tebe dizao. Evo i sad. Pipni ako ne veruješ.
Ono jes, kita počela da se diže.
- Znam, osetila sam. Al opet…
- Sekice, ja tebi juče obećao nešto…
Posle par sekundi, ona prozbori:
- Ma još malo curi, ne bi ti…
- Ajde se idi malo operi ili istuširaj, molim te.
Malo se kao premišljala, pa ustade, skide sve sa sebe, stvarno je bila prelepa… i ode da se istušira.
Brzo se vratila. Ma sasvim sad drugo raspoloženje. Kao da nikad nije bila ljuta na mene, kao da se ništa nije desilo.

Leže u krevet pored mene, priljubi se i uhvati me za kitu.
- Ooo batice… pa šta je ovo, moraćemo da se pobrinemo za ovog nestašnog… - pošto je bio malo pao. Brzo se okrete i namesti za 69. Zamirisa mi pičkica, onako sočna, ma odmah mi skočio. U isti momenat ona ga stavi u usta, a ja poljubio pičkicu i krenuo sa lizanjem. Ližem je prvo lagano pa onda brže, razmaknem usmine i probam da joj uguram jezik u pičkicu i da je ližem, vidim sviđa joj se jer pojača ona svoj ritam. Meni kita već kruta, ona ga obrađuje polagano ga uvlači i sisa li sisa. Na mojoj strani pičkica već mokra.
- Sekice… jel vreme da malo promenimo?
- Mhmmm... blurp, blurp… može batice.
Ja sedim, ona dođe i sede na mene, razmaknu malo usmine i nacentrira ga da uđe. Polako se navlačila na kurac i mešala.
- Ufff… kako volim ovako kad ulazi - kažem.
- I ja batice… i ja.
Sad je ovako mogla da diktira tempo i da se nabija kako joj odgovara. A izgleda je bila talenat za to. Spustila ruku dole i masira klit. Malo se nabija, malo meša, a sise meni ispred. Uhvatio ih pa ih mesim, pa ih stiskam, ljubim bradavice, ližem ih, grickam… Njoj to vidim prija, samo zabacila glavu unazad, i uzdiše.
- Uhhh… jojjj… kako je lepo… tooo… tako batice…
Obostrano uživamo, pojačavamo tempo lagano. Dobro nam ide, baš smo uskladili ritam.
- Sekice… sekice… šta to meni radiš…
- Batice, pa i ti meni radiš isto…
- Joj sekice, kako se ti dobro jebeš… izvini… ali me teraš da ti to kažem, ne mogu da se kontrolišem.
- U redu je batice, sve je o.k.
Pogledam dole da vidim kako se nabija, a njena pičkica ga tako lepo prima, ma napaljivo extra.
- Sekice… pogledaj kako se ona lepo nabija…
Gleda ona, vidim pojačava ritam, izgleda joj se sviđa šta vidi.
- Batice… lepo je…
Ja osećam da neću moći još dugo.
- Sekice… još malo… i svršiću…
Samo je pojačala da se trlja po klitu, ugrizla se za donju usnu, i počela da se nabija sve jače. Ja sam morao da pustim sise i da je uhvatim za guzu i da je nabijam. I sve jače i jače je nabijao, ona se izvijala, digla ruke pa me uhvatila za ramena i stegla. Došle mi sise na lice, lizao sam te cvrste sise, grickao bradavice, jednu pa drugu, a ona meša li meša, ama ne mogu da je ukrotim lako. Onda nastavi da se nabija divlje i žestoko.
I ja svršavam. Osetila ona to, i divlje se nabijala dok je i dalje trljala klit.
Ja klonuo skroz. Ona se samo spusti na mene. Osećao sam na grudima kako joj srce ludo bije. A i moja srčka samo što ne iskoči.
Ostadosmo tako minut ili nešto.
- Batice… samo što nisam umrla.
- Meni tako svaki put s tobom sekice…

Ustadosmo da se sredimo, i da popijemo kafu. Sedimo i ćutimo. Ovo nas je baš bilo iscrplo.
- Sekice, gde si ti to naučila da se tako… mislim to…
- Da se tako jebem? To si hteo da kažeš? Ma samo se prepustim i to je to. Nemam ja tu mnogo iskustva.
Ja se malo iznenadio, pa se mislim kakva li ćeš tek biti kad budeš imala iskustva. Izgleda sve povukla na majku, talenat.
- Znaš batice, navikla sam se na taj tvoj kurac, sad ne znam kako ću i šta ću kad odeš - reče i pomilova me po butini i krenu prema kiti.
- Nemoj sekice, nemam snage, a i ti imaš popodne trening. Ne počinji, ostavi malo i za neki dan. Tebi izgleda nije dosta?
- Batice, ti ideš ubrzo.

Jes i to je bilo tačno, i meni je žao zbog toga, mislim se.
I tako u nekoj priči dočekasmo ujnu sa posla.

 Dođe ujna s posla, opet neka šupllja priča… bla bla bla… Pomenu ona da sutra opet menja smenu, zbog koleginice pa će raditi popodne. Nakon ručka, zvoni telefon, moji se javljaju:
- Jeli bre, imaš li ti kuću, kad se vraćaš? - pitaju. Podsetiše me da imam nekih obaveza, i tu pade dogovor da se prekosutra vratim. Ujna i sekica pokušavale da nas odgovore, ali nije bilo šanse. Primetio sam da im baš i nije bilo drago što ću već ići.
Malo kasnije ode sekica na trening. Ujna i ja po običaju pijuckamo kafu. Ja tačno očekujem kako će razgovor da ide.
- Jeli, kad je Mara došla? Šta ona priča, šta ste pričali i radili?
- Ma ništa posebno, neka bzvz priča. Kako sam, šta se radi… više pričale Mara i Jasna one neke vaše gradske teme. I posle otišle zajedno, Mara kući, Jasna kod drugarice i dečka. Ma eno ti Jasne pa nju pitaj. Samo sam čekao da ode.

Ujna ćuti. Pijucka onu kafu.
- Znaš, ono letos sam morala onako da uradim da joj ne pravimo probleme. Mada… Mara je… šarena je ona.
- Kako to misliš - šarena?
- Pa umela da šara. Ihhh znam je ja. Više voli kurac nego ‘leba da jede… - kako mi ovo zazvuča poznato.
- … kaže ona da ‘leba goji… - i tu se nasmeja. Nasmejah se i ja.
- Ko bi rekao da je Mara takva… stvarno ne mogu da verujem.
- Ma pusti… znaš li da se brije dole? Mislim sređuje ribicu redovno.
- Ma ne pričaj!? Ne mogu da verujem! Mara… svašta…
- Jeste, jeste… kao, tako se oseća mlađe… cvrc, malo sutra… ima skoro 45 god a hoće da ima 15. Pa ne ide to, jel da, da ne ide?
- Pa ono ujna, i ti si je sređivala, ako ćemo pravo.
- To je drugo, ja to samo zbog tebe, srećo ujnina.
- A ona… zbog koga je ona sređuje?
Ovo pitanje ostade bez odgovora.
Otpijem gutljaj kafe, pa pređem na njenu stranu.
- Ujna kad bi znala kako mi to znači što si je tako sređivala… hvala ti, i kako je volim takvu… - i počinjem da joj mazim kolena. Ne otima se ujna ništa.
- Ihhh samo mi laskaš…
- Kakvo laskanje ujna, evo proveri. Ako koza laže, rog ne laže… - a kita taman počela da se diže. A ja nastavljam rukom po butinama, već razmaknuo kućnu haljinu.
- Jojjj mangupe… vidim…
Nastavljamo mi našu igricu. Ja rukom među butine, ona lagano razmiče noge. E sad drugom rukom sklanjam gornji deo haljine, da vidim te prekrasne krupne sise. Poljubim ih. Milujem ih. Rukom stižem do pičkice. Trljam je. Zavlačim ruku u gaćice. Ujna skuplja noge i pritiska mi ruku.
- Uhhh… mangupe… kako znaš šta da radiš…
- Ujna… ti me pališ i inspirišeš… nijedna nije tako dobra kao ti…
- Srećo ujnina… prošlog puta si me rasturio… ali rasturio na milion komada…
- Ujna nisam mogao da se kontrolišem… mnogo si jebozovna… lepo si ga primila… sise igrale pred očima… kako da ostanem normalan.
- Jojjj… šta mi to pričaš… - tu me već uhvati za kitu i krenu da ga nadrkava.
Odmah sam se u sekundi skinuo. Namestio sam se za 69, ujna ukapirala šta hoću, spremno ga uze u usta, a meni njena pičkica leže na lice. Kako ja njoj lizao, ona meni sve jače i jače ga uzima u usta. Pa ga oliže, pa onda opet ga proguta. Ja počeo da joj je ližem, i da trljam klit. Posle nekog vremena stavim joj jedan prst u pičkicu i dalje je ližem. Ona vrti i meša, vidim sviđa joj se. Onda stavim dva prsta i lagano ih uvlačim i izvlačim. Ona već reaguje. A gore ona mi već divlje sisa kitu.
- Ujna… lepo je… ali da malo promenimo…
 Ujna se ispravi i leže, skide gaćice i namesti se. Vidim razmiče usmine i čeka me. Lagano sam joj ga stavio i krenuo da se nabijam al sad nema taktiziranja, odmah sam krenuo jako. Pičkica topla… Ona odmah meša. Raširila noge i opet ih podigla uvis. A onda obema rukama uzela sise da ih steže i mesi i da se igra s njima. Sise poskakuju kako se nabijam. Tačno je pročitala šta me loži. A ja sve jače i jače se nabijam, ona steže sise a one mi igraju li igraju pred očima, ona meša guzicom, i širi noge kao da hoće da još više prodrem u nju.
- Ujnaaa… joj ujnice… šta mi to radiš…
- Jojjj, a šta ti meni radiš srećo ujnina… razbijaš me… nemoj da staješ… jebaču ujnin…
A meni kad to kaže da sam ja njen jebač, a ono mi prođe kroz glavu šta je Mara rekla o njoj i koliko je jebača imala i ko je sve rasturao, pa samo poludim još više i hoću da je raspolovim. A ona kao da je samo to tražila.
- Ujna… svršiću… ne mogu više…
Ona tad spusti noge i obuhvati me njima, ja zalego na nju, sad joj već ljubim i grickam sise, ona ih steže i daje mi ih, ma ludilo… ja je uhvatio za guzu i nabijam se, hoću da je probušim. Ona me stegla nogama iza leđa, meša guzicom koliko može
Svršavam, a i ona ubrzo. Jedva dolazimo do daha.
Ćutimo minut-dva. Meni u glavi lom.
- Ujna…
- Reci kure ujnino…
- Nemam reči, sve mi je bolje i bolje s tobom.
- Ma ti si dobar, uhodali smo se. I meni je bilo super.

Vreme bilo da ustajemo, trebalo sekica da se vraća s treninga.
Veče prođe uobičajeno, sekica se požalila da su ih danas na treningu preforsirali, a i onako sad imaju treninge svakog dana, ide da se tusira i da jedva čeka da legne i krevet, ne može na oči da gleda. Ujna reče ajde dok se ti tušneš da ja raspremim posle večere pa ću i ja pod tuš, pa na dremku. Rekoh - ma i ja ću u krevet, nema ništa na TV, čitaću neku knjigu.

Ja posle u krevetu se mislim, ove će me iscediti skroz. Ako se ovo još malo nastavi - kolabiraću, osušiću se kao grana.

 

I tako legao ja, čujem sekica se istuširala i legla, ode i ujna pod tuš i posle ode u krevet. Tišina u kući. Ja kao čitam neku knjigu, upalio lampu neće još san na oči.
Nešto češem jaja, kad ono kao neko lagano kuca na vrata, i lagano se otvaraju kao ono - ujna. U nekoj spavaćici.
- Izvini, učinilo mi se da sam nešto čula, pa da proverim jel sve u redu s tobom…
- Ma sve je o.k. nikakvih problema… samo čitam nešto…
- Aha… jel sigurno sve u redu? Ne boli te ništa? - sa nekim poluosmehom to reče.
- Kad ti kažem.
- Nego što ti je ruka ispod jorgana, sigurno te ništa ne boli? - i nekako joj se spavaćica, da kažem ‘spontano’ rastvori. A ono… najseksi čipkane crne gaćice i crni brus, rekao bih za broj manji, sve kipi na njoj. Sise samo što ne iskoče, gaćice se urezale i pritisle pičkicu. Prihvatim ja igru.
- Pa sad ujna… šta da kažem… oteklo mi nešto opasno…
A sve govorimo polušapatom.
Tu se ona nasmeja, a kako se smeje, a sise joj podrhtavaju.
- Oteklo kažeš?
- Joj ujna… kad bi samo znala kako si jebozovna… mogao bih da svršim samo da te gledam takvu…
- Ne preteruj… zezaš me… jel stvarno misliš da sam tako dobra?
Umesto odgovora ja samo skinem jorgan, a kita već stoji uspravno.
- Stvarno otekao, moraćemo da se pobrinemo za njega.
Vidim drago joj.
- Nego ujna, Jasna spava, probudićemo je… ako si mislila nešto da radimo…
- Bez brige, premorena je ona, kako legla odmah zaspala. A bićemo tihi, možemo i na podu… - i tu ona priđe i pomilova mi kitu, i krenu da ga nadrkava. Onda po običaju ga uze u usta i obliza jezikom propisno.
- Danas si me zadovoljio, ali baš. Morala sam da dođem sada, sutra nećemo moći, radim popodne. A znaš da sam se navikla već… Hoćeš li moći još jednom da zadovoljiš ujnu?
- Probaćemo ujna, probaćemo… nego otkud ti ovo seksi rublje?
- Kupila zbog tebe, ujnina srećo… znam šta te uzbuđuje… - i nasmeja se poluglasno. Leže na krevet, raširi noge, a pičkica samo što ne ispadne iz onih tesnih gaćica. Kao da je nabubrela, učinilo mi se. Znao sam šta mi je da radim. Krenuo sam da je ližem preko gaćica, pa ih onda pomerio u stranu, i nastavio sa lizanjem, a ona trlja klit. Stavim dva prsta u pičkicu i ližem je, a ona već se mrda i meša, ali glas ne pušta. Vidim grize usne. Ližem je i dalje i guram prste lagano, evo je već je bila mokra.
- Hoćemo li na pod, inače ćemo rasturiti krevet, a i Jasnu možda probudimo - reče ona.
Ja tu legao na pod, ona samo skide gačice, ali brus ostade, kako mi je tad delovala jebozovno pod svetlosti one noćne lampe…
Lepo se nasadi na kurac, i krenu da meša. Joj miline. Svaki put je bilo sve bolje i bolje s njom. Ja se uspravio, nisam mogao da odolim sisama. Ljubio ih i mesio preko brusa, a one samo što ne iskoče. A ujna meša li meša. Zagrlila me i samo mi šapuće:
- Jojjj… tako… daj mi ga… ufff… kako je dooobrooo…
- Ujna pogledaj kako ga ona lepo prima, kako se on lepo nabija… pogledaj…
Ujna spusti pogled i učinilo mi se da baš uživa, jer krenu da se jače nabija, a onda i da trlja klit.
- Lepo je… joj kako je lepo… srećo ujnina… jebaču moj… - sve mi šaptala.
- Kako ti je topla pičkica, ujna…
- Stvarno misliš… da je topla… - i nastavi da pojačava tempo lagano.
- Ujna jesi li ti moja pičkica… jebozovna pičkica…
Samo je ćutala i grizla usne.
- Ujna… jesi li?
Posle nekoliko sekundi ćutanja, a vidim zarumenela se, samo spusti onaj brus, one prelepe krupne sise se oslobodiše pred mojim licem, i prošaputa ujna:
- Jesam srećo ujnina… jesam tvoja pičkica… jebozovna… jebačica… pičkica… - i poče divlja da meša i da se nabija, a kako meša sise me šamaraju. Ja ih uhvatio i stežem i ližem i sisam, pa ih pustim. Uhvatim je za guzu i nabijam je, ona uhvati sise, i prinosi mi ih, steže ih… ja se izgubio. A vidim i ujna. Sklopila oči, cenim vrištala bi, al se grize za usne i kao kontroliše.
Ja od sisa ne mogu da dođem do daha, a ona samo jaše i nabija se divlje.
- Ujna, neću moći još dugo… svršiću ubrzo…
- Uhhh… joj… još malo… jesam li ja još tvoja pičkica, srećo…
- Jesi ujna… jesi… najjebozovnija pičkica… - vidim ujna već divlja. Izgleda je to pali. o.k. mislim se.
- Ooo… ufff… svrši onda u pičkicu…
Pojačava ona tempo, ko bi rekao da može i brže, al ona onda malo uspori pa meša. Pa onda opet krene da se nabija.
- Kako volim tvoju jebozovnu pičkicu… i sise… i sve…
- Ahhh… tooo…
- Jel voliš da ti jebem pičkicu…
- Da… volimmm…
- Reci mi…
- Joj šta mi to radiš…
- Šta ti to radim…
Par sekundi pauze pa prošaputa:
- Jebeš me… razjebao si mi pičkicu… volim da je jebeš - i tu krenu da svršava u tišini, al divlje. A i ja sam već izlivao spermu.
Jedva smo došli do daha. Kad se povratila reče:
- Bože, šta si mi uradio…
- Izvini ujna, nisam mogao da se kontrolišem.
- Nema šta da se izvinjavaš, ja treba da se izvinim. Nikad nisam mislila da ću onako nešto da kažem.
- Pa ništa loše ni strašno nisi rekla.
- Stvarno to misliš?
- Ali ujna, kako da išta ružno mislim o tebi, posle svega ovako lepog.
- Ozbiljno? Hvala ti… Idem ja sad na spavanje - poljubi me u ustade.
- Idem i ja u kupatilo da se operem pa na spavanje - krenuo i ja.

Posle ležim u krevetu, iscrpele me ove dve, pa nemaju mere, ovo je već strašno.
 Ujutro, ja odspavao dobru turu, jbg treba da odmorim, a ko zna šta me čeka u toku dana. Ujna sve nešto cvrkuće, kuva kafu, jel treba ovo, jel treba ono… Jasna se nešto muva po kući, popili kafu, ja im rekao da idem malo do centra da vidim da nađem nešto za moje rekli mi da im kupim.
A neki mi đavo ne da mira, malo mi ove dve, nego hteo da nekako natrčim na Maru, ma samo da je vidim, a možda nešto i ispadne.
Idem k’o gluva kučka do pijace, do centra, sve se nadajući da ću je negde sresti. Džaba.

Vratim se, eno je ujna se sprema za posao, sekica nešto izašla do drugarice, pa će posle na trening.
Ostanem ja sam.
Mara i dalje ne izbija iz glave. Onda se rešim, pozvaću je na telefon pa šta bude.
Pozovem, srećom javila se ona.
- Ćao Maro, kako si, šta radiš?
- Ma ništa posebno, eto me kući. A što zoveš?
- Ne znam šta da ti kažem, neki neizdrž mi ne da mira… znaš da ja mislim na tebe.
- Ihhh… aj ne laži.
- Dobro aj nek lažem. Hteo sam da se vidimo, da popričamo, da popijemo kafu.
- Aj nek ti bude.
- Kada?
- Pa ako kreneš sada, ima šanse da se kafa ne ohladi, upravo palim ringlu.
- Dolazim.

U momentu sam bio spreman i krenuo. Usput kupim 200 gr. kafe i neku čokoladu.
Stignem u roku od 10 min.
- Ćao - i pružim joj kafu i čokoladu.
- Pa nije trebalo, zaista.
- Ma neka, učili me moji da se u goste ne ide praznih ruku.
- Aj sedi, evo kafa gotova.
Sednem, i ošacujem Maru, opet ona u kućnoj haljini. Donese kafu, Iznese i onu čokoladu nalomila je na parčiće, iznese i neke kolače, sedimo i krene neka priča… Kažem joj da sam eto morao da dođem da se pozdravimo, sutra idem kući. Između ostalog ona pomenu:
- Srela ja Zoru pre par dana, vraćala se s posla pa svratila u neku radnju, kupuje neki veš. Pa sve bira li bira, i na kraju izabrala neki crni brus i neke crne gaćice. Pitam je jel to nekog žališ pa biraš crno. Kaže - ma ne, vraća se muž sa terena za nedelju dana pa da ga iznenadim… Bože, bože mislim se. Al muka, ne mogu da nađem brus, sve neki manji brojevi. Mislim se ja, pa kad gajiš te sisurine…
- Ih bre Maro, pa nemoj tako… nisu sisurine.
- Jes ti pa znaš… da ih nisi video možda, a?
- Pa nisam, al rekao bih da nisu baš tako velike. Ne šeta se ona gola po kući.
- Ajde, ajde… znam ja vas muške… samo da su velike. Ma tebi se sigurno sviđaju takve.
Ja oćutim par sekundi, pijuckam kafu, uzmem jedno parče čokolade.
- Ma te velike sise… ma one samo vise. To možda lepo i izgleda kad se utegnu u neki brus, al onako, kad se puste… bzvz, ja mislim. Jel tako? - kažem tek da nešto kažem.
- Pa jes…
Grickam ja ono parče čokolade, pa ga stavim u usta i ližem, onako sporo sa uživanjem. Vidi Mara, pa se smeši i pita:
- Slatka čokolada, a?
- Aha… slatka… slatka kao…
- Kao… kao šta?
- Ih Maro… pa slatka kao ti - tu ustanem i sednem do nje, na dvosed.
- Hoćeš malo? - i ono parče što mi bilo u ustima joj ponudim uz poljubac. Nije mogla da odbije.
Istopi se čokolada brzo, a jezici nam se dodirivali. Ja spustim ruku među kućnu haljinu, i dohvatim je za sise i krenem da ih milujem.
- Joj Maro, pa ovo su prave sise… vidiš kako su čvrste i lepo stoje… nisu ni male… tebi ne treba brus, one same stoje…
- Ih… ajde ne podilazi mi, znam ja kakve su mi sise…
Ja uzmem još jedno parče čokolade u usta, svučem joj onaj brus, pojavile se sise, onda uzmem onu čokoladu taman počela da se topi i namažem je oko bradavica.
- Šta radiš to, isprljaće mi se brus - i otkopča ona brus i spusti ga dole, a ja navalio da joj ližem bradavice i da ih sisam.
- Joj Maro, vidiš kako su dobre… i vidiš da lepo stoje, da ne padaju… Maro, Maro… kao u devojčice su…
Mara se samo lagano nasloni i skupi ih rukama da mi olakša, ja opet čokoladom ih namazao i olizao i posisao. Vidim prija joj.
Spustim ruku do gaćica, malo je protrljam dole, i skinem joj gaćice, opet čokolada u usta, i onda razmažem čokoladu po pičkici i poližem je. Mara samo uzdiše i širi noge.
- Joj… šta mi to radiš…
- Jel ti se sviđa?
- Ahaaa… samo nastavi…
Još jedno parče čokolade sam razmazao i polizao uz obostrano uživanje.
- Ufff kako je slatka…
- Ko? Čokolada ili ona - pita Mara, smešeći se.
- Ma obe su slatke. Slatka je ona i bez čokolade.
- Jel? Nego, dođi i daj mi ga, meni ne treba čokolada…
Leže ona, napravismo 69, ja i dalje ližem i ližem, a ona ga tako sisala i oblizivala, bolje nego ujna i Jasna. Ja da se istopim.
- Maro… da promenimo sad.
Kao po komandi, se namesti, raširi noge. Ja ga prvo stavim na usmine, ona ih raširi, i lagano kliznu u nju.
- Ufff… Maro… kako ti je topla pičkica…
- Jel jeste… pa kad si je zagrejao… - uz osmeh reče.
- Joj… kako je volim…
- Jel je stvarno voliš?
Ja lagano ga vadim i opet nabijam.
- Naravno…
Mara počinje da meša polagano, ja se i dalje nabijam istim laganim tempom.
Podignem joj jednu nogu na rame, a druga ostade dole, raširio sam je koliko sam mogao.
- Jojjj… raščereči me…
A ja se samo nabijam al sad ide kita sve dublje. Ona meša kao da joj nije dosta.
- Maro… uh Maro kako volim da je jebem ovako… joj kako ga pičkica prima… Maro pokaži mi sise… trljaj ih…
Mara poslušno skupi sise, mesi ih, trlja… Ma prizor ludilo.
- Maro… pogledaj dole… vidi ga kako pičkica lepo prima…
Mara spusti pogled, izgleda joj se dopalo, rukom krenu da trlja klit, a drugom rukom nastavi da stiska sise.
- Joj… šta mi to radiš… lepo je…
- Šta ti to radim Maro?
Mara ćuti, grize usne, trlja klit sve jače.
- Maro… šapni mi… šta ti to radim? - i zabijem ga jako do kraja. Mara malo vrisnu.
- Jojjj… razbijaš me…
- I šta još… - i opet se zabijem do kraja jako.
Pauza od par sekundi, ja još jednom se zabijem.
- Jojjj… kako je lepo… jebeš me…
- Maro… imaš najslađu pičkicu… hoćeš da je još jebem?
- Hoću… jebi je… - ja sad već navalio i pojačavam tempo. Mara raskrečena, mislio sam raspolutiću je ako nastavim. Al jok, Mara uživa.
- Tooo… jebi je… takooo… rasturi mi pičkicu… - već počela da divlja, a mene to sve više napalilo, pa se nabijam sve jače i jače. Mara meša i trlja klit, izgleda i nju pali kad se tako priča.
- Maro… svršiću ubrzo… - i nabijam se i dalje jako.
- Još malo… daj mi ga još malo… treba mi…
- Kome treba Maro?
- Treba… pičkici…
Ja tad izlivam spermu, svršavam i vrtim u njoj, ona meša i dalje, a klit i dalje trlja li trlja. I onda samo stade. Svršila i ona.
Trebalo nam minut da se povratimo.
- Uhhh… dobro je bilo… rasturio si me… neću moći da sedim neko vreme…
- Maro, sve za tebe. Toliko si dobra, toliko me pališ…
- Nego, što je zoveš - pičkica?
- Pa to onako od milošte, vidiš kako je lepa i dobra, kao u pionirke slatka. A kako je ti zoveš?
- Ne zovem je nikako. Nikad nisam ni pričala tako. Al odsad za tebe ću je tako zvati… ovo je tvoja pičkica - uz osmeh reče. Morao sam da je poljubim za ovo.
Spemismo se i aj da ja idem. Na rastanku kažem:
- Sledeći put donosim pola kile čokolade.
- Ne treba… samo ti dođi.

Vratim se kući, taman malo pre nego da se vrati Jasna sa treninga i ujna sa posla.
 

 Vratio se ja, a sekica već došla sa treninga. Pita gde sam bio, ja rekao da sam išao da se malo proluftiram i prošetam. Kaže ona:
- Jesi ti prošle noći išao u kupatilo?
- Jesam. Izvini ako sam te probudio - pomislio sam, nije nas valjda čula.
- Ma kao kroz san čula da neko pali svetlo i čula se voda. Nisi se dugo zadržao. Jel sve bilo u redu s tobom?
- Aha. Sve o.k. Izvini još jednom. Al morao sam.
- Dobro ako si morao… - uz neki poluosmeh reče. Ukapirao sam šta misli.
- Sekice… pa ti si kriva. To zbog tebe bilo.
- Jel? Kako zbog mene? Što zbog mene?
- Legao ja u krevet, neće san na oči, i samo mislio na tebe… razumeš?
- Ne razumem - vidim pravi se malo kao naivna.
- Pa dobro ako posle svega sve mora da se crta… Morao sam da završim razmišljanje o tebi u kupatilu. I da se onda operem.
- Hoćeš da kažeš da si… radio ono?
Ja oćutao.
- A mogao si lepo da dođeš kod mene u sobu…
Ovo me već iznenadi.
- Kako bre da dođem, ujna tamo spava, a i ti si bila preumorna.
- Ma keva kad zakunta, to je ni topovi ne bude, čuješ je kad zahrče, a i u drugom je delu stana. A i ja bih samo lepše spavala… Al dobro. Ako ti se opet ne bude spavalo… ti vidi šta ćeš.
Ja zapanjen, al ćutim.
Eto ubrzo i ujne s posla. Večerali, neka opet bla-bla priča, ja otišao da se spakujem za sutra, posle pogledali neki film, ujna ode na spavanje, preumorna je reče, pa se i mi pokupismo i ajde na dremku.
Ležim i razmišljam se šta da radim. Bzvz mi da idem kod sekice u sobu, može ujna da naiđe… a opet neki mi đavo ne da mira. Presudilo konačno to što mi neće san na oči. Ustanem i lagano izađem. Stvarno se čuje ujna, samo testeriše. Ja do sekicine sobe, kucnem lagano na vrata, i otvorim ih. Sekica ne spava.
- E, eto mene, nešto neće san na oči…
- Ahaaa… znam. Čekala bih još 10 min da dođeš, pa bih ja došla kod tebe.
Opaaa, mislim se. Ovde se ne gubi vreme. Vidim nešto se ona mrda ispod jorgana, a i jedna joj ruka ispod.
- Nego, šta ti se to miče dole?
- A to te interesuje? Da nećeš možda da vidiš?
Samo sam klimnuo glavom. Kao da je samo to čekala, drugom rukom se otkrila, kad ima šta da vidim - spustila gaćice bila i rukom trlja i mazi pičkicu. Ja ne trepćem.
- Šta ti misliš, samo vi muški to radite? Ja se tako lakše uspavam…
A kako je to lepo i mazno mazila pičkicu, pa malo pa zavuče prst, pa ga izvadi, ma u momentu mi se digao. Ja spustio gaće i krenuo da ga nadrkavam. Izgleda joj se dopalo to što vidi, samo skide gaćice, i raširi noge, videla se mlada pičkica u svoj lepoti. A ona pojača da je trlja i mazi. Ja joj prišao, uze ga ona u ruku da ga nadrkava, a ne skida pogled od njega.
- Ufff… sekice… kako to dobro radiš… a kako ti je tek dobra ova tvoja…
- Koja? - uz osmeh pita.
- Pa ta tvoja… šta me zezaš.
- Ova moja najbolja drugarica? Misliš ribica?
- Mislim ribica. Šta god.
- Znam ja šta ti misliš - priča i ne prestaje da mi drka, i da trlja pičkicu.
- Šta znaš šta ja mislim?
- Pa misliš… pička. Kao i svi muškarci - i tu mi se učini da malo kao pojača drkanje. I meni i sebi.
- Jok… nije pička. Sekice… pičkica… vidiš kako je slatka i lepa.
- Jel stvarno misliš da je lepa? I slatka? - i tu se malo kao pomeri da je bolje vidim.
- Sekice, zaboravila si koliko sam je sa uživanjem olizao i ljubio…
Sad već prestade da ga drka, nego ga uze u usta, a rukom mi mazi jaja. Poče pušenje prvo polako, pa jezikom po glaviću, ja da se istopim. A istovremeno drka li drka pičkicu. Malo pojača, pa uspori. Pa uvuče prst pa se malo jebe njime i meša guzicom.
- Sekice… polako… šta mi to radiš…
- Jel nešto ne valja?
- Ma kakvi ne valja… ovo je predivno. Ako nastaviš ovako, svršiću brzo…
- Ihhh… nemoj da me razočaravaš.
- Sekice, ajde se ti okreni da ti ja dođem se leđa.
- Jel ovako? - namesti se ona, ja dođem joj otpozadi u doggy pozu, namestio je da raširi noge i da malo podigne guzu i da se savije i osloni na laktove. A guzica, čvrsta i obla, ni velika ni mala.
- Batice, šta ćeš ti mene sve da naučiš… - i vidim snalazi se dobro. Uze kurac u ruku i lepo ga namesti da uđe bez problema. Uđe kita lagano do kraja, a pičkica već vlažna.
- Nemoj mi reći da to nisi radila do sada, da ne znaš za ovo.
- Znam za ovo… al se dosad nisam tako… jebala…
- Jel ti se sviđa?
- Ahhaaa… za sada…
Ja je polako jebem, jednom rukom joj mazim sise, a drugom počeo da joj trljam pičkicu i klit. Vidim sviđa joj se.
- Mhmmm… tooo…
Lepo odgovara na moje nabijanje, usaglasili smo ritam, kad bih joj ga zabio sam bi rekla - ooo…
Nastavljamo mi u tom ritmu, ona već malo meša guzicom. Stiskam joj sise, bradavice joj se već ukrutile. Pojačavam nabijanje. A i ona lepo odgovara, prati ritam. Onda malo zastanem, a ona meša li meša.
- Batice… nemoj da staješ…
- Jel ti lepo sekice? Jel ti se sviđa ovako?
- Ufff… lepo je… kako me lepo… jebeš…
A mene to već dodatno napali kad to reče. Ja samo nastavio sa nabijanjem al još jače. Tu poče onda već da stenje.
- Alo sekice, čuće te matora, ne deri se…
- Pa šta ako i čuje, i ja sam nju slušala onoliko puta… kad se jebe k’o kobila...
- Aman bre, ućuti malo… - i ošamarim je po guzici. Izgleda je palila ta neka ekstremna situacija. Kad ono… kako poče divlje da meša kako sam je po guzici ošamario, to je bilo za neverovati. Nabijala se sama kao luda. Ja je uhvatio za kukove, i nabijam joj kurac sve jače i brže, a ona rukom trlja li trlja pičkicu. Onda je opet udarim po guzici, a ona opet podivlja. Nekako se suzdržavala da ne daje glasa, al zato se nabijala… Pa kad malo stane i počne da meša, ja opet po guzici, ona opet počne da se divlja nabija.
- Sekice… ne mogu još dugo…
- Batice još samo malo… daj mi ga još samo malo…
E sad ja je malo zajebavam i željkam.
- Šta još samo malo?
- Daj mi ga…
Ja šamar po guzici, skontam da je to loži.
- Jebi me još malo…
- Lepo me zamoli sekice - i puče opet šamar po guzici.
- Molim te… daj mi ga… jebi me još…
E više nisam mogao da se kontrolišem. Nabijao sam se divlje kao da mi je zadnje ne daj bože. A ona ga tako lepo primala u pičkicu, u pravom ritmu, rukom je rasturala od trljanja. Svršavam i samo sam se prevalio preko nje, a i ona je ubrzo, i samo je legla lagano se trzajući. Ležali smo tako minut-dva, dok dođemo do daha. Privila se uz mene, a ja tek tada vidim guzica joj sva crvena. Sisici joj i dalje nabrekli, bradavice i dalje čvrste. Morao sam da ih pomilujem i poljubim.
- Sekice, izvini za one batine i šamaranje.
- Nema veze, nisam ni primetila koliko mi bilo lepo. Batice…
- Reci?
- Batice, jel nećeš ništa da misliš ružno o meni?
- A zašto bih mislio ružno?
- Pa tako… ne znam…
Ja je zagrlio, i rukom joj mazim sisu.
- Meni bilo lepo, bilo mi predivno. Jel tebi bilo lepo?
- Jeste… prelepo.
- Pa tu onda nema ništa ružno. I naravno sve ostaje među nama.
Ona samo ćuti, i poče da mi liže i sisa bradavicu. Meni lepo. Ja joj i dalje milujem sisu, al onda drugu ruku spustim na pičkicu da je pomazim.
- Jojjj batice nemoj…
- Što?
- Mnogo je nadražena, svašta može da bude… a ne znam da li ti možeš... - reče uz neki mangupski osmeh. Vidim opustila se mala skroz, odavno više nema kočnica.
- Pa nećemo znati ako ne probamo. Idem ja u kupatilo da se operem. Zapamti gde smo stali.
Izađem, a do kupatila se čuje kako ujna hrče li hrče. Jebo te, al ova čvrsto spava, ovo bi je neko mogao jebati a da ona i ne primeti. Što mi dade dobru ideju, al to je već bilo neostvarljivo. Oprao sam se i vratio. Sekica čekala, ja se smestio pored nje kao pre 5 minuta, mazim malo pičkicu, malo milujem sise. Pičkica topla, kao da bi htela još.
- Joj vidi ga kako se smanjio i skvrčio - i uze ga u ruku i da ga miluje.
- Sad će on, sad će da poraste sekice.
- Misliš? Jel sigurno?
- Ma naravno. Nego jel ona može?
- Batice, za nju ne brini, nego ovo neće ići tako, nemamo celu noć - reče i uze kitu u usta. Kako je počela jezikom da ga obrađuje, počeo se dizati. E onda je krenula sa laganim sisanjem i pušenjem, nisam mogao verovati da može tako brzo da opet bude spreman. Naravno ja sam za to vreme joj mazio pičkicu i sisiće, pičkica ionako bila vrela i vlažna, spremna i samo čekala. Kad se kurac učvrstio, samo je nasela na njega, pičkica ga lepo primila, a sisići meni pred očima. Joj miline, ona lagano meša, čvrste sise mi igraju pred očima, ja ih jurim da ih oližem i sisam. Njoj to zanimljivo pa se mrda i ne da mi ih, dok ih nisam uhvatio rukama i sisao i lizao. Dopalo joj se, i samo se lagano nabijala. Ja da probam opet foru od ranije, da vidim da li pali kod nje. Privučem je, i šapućem:
- Sekice… jel ti se sviđa?
- Ahaaa
- Sekice… a pogledaj malo dole… kako se pičkica lepo nabija.
Ona spusti glavu i malo pojača tempo.
- Batice… lepo je… šta ćeš ti mene sve da naučiš…
- Šta da te naučim? - i pljusnem šamar po guzici.
- Pa sve… ovo… da se jebem - ovo mi već šapnula.
- Ti si rođena jebačica, nema šta da te učim… vidiš kako ti je dobra pičkica, kako imaš lepe sise… da poludim pored tebe…
- Stvarno tako misliš… da imam lepe sise… nisu male? Jesu lepše nego kevine?
- Otkud znam, njih nisam video.
- Videla sam kako ih zagledaš, ne laži.
- Tvoje nisu male, i sviđaju mi se više nego da su velike, velike su opuštene, tvoje su čvrste. Uživam u njima.
Skupi ih ona rukama da mi budu bliže i dade da ih ližem i ljubim. I ne prestaje da meša i da se nabija.
- Nego, šta malopre reče za kevu da se jebe k’o kobila?
- A tebe to interesuje, a? Znala sam…
Puče šamar po guzici. Samo pojača nabijanje.
- Pa tako… čula sam ih nekoliko puta noću… kako se jebu… nije se drala mnogo, sigurno da me kao ne probudi, mada sam već bila budna…
- I šta si čula?
- Ništa posebno… ono ahtanje… i tako… jednom sam se odšunjala da čujem malo bolje… - ovde pojača mešanje.
- I jesi čula nešto - pitam u pauzi između sisanja i ljubljenja bradavica.
- Nisam… al sam videla… kroz ključaonicu… keva legla i raširila noge i digla ih uvis a ćale je jebe k’o mutav… - opet pojača nabijanje. Izgleda je palilo to sećanje.
- Opaaa… špijuniraš matore. I šta je bilo posle?
- Svršio je. A i ona se tresla… a ja…
- A šta ti?
- Vratila se u sobu… bilo mi napaljivo… i mazila pičkicu, što bi ti rekao. I bilo mi lepo - opet pojača nabijanje. Ja ruku spustio na pičkicu i trljam je.
- Jesi ovako mazila?
- Ufff… daaa… a onda još jednom je čula… i videla - ovo već počelo i mene da loži, i pojačavam trljanje. A kita se još učvrstila.
- Jel… kako je bilo… - i opet puče po guzici.
- Ćale ležao, a ona ga zajahala… mešala ko luda… a one njene sisurdače samo skakale, ćale ih mesio i stiskao… ona se rukom dirala dole… kao luda… zavidela sam joj koliko joj bilo lepo…
- A ti? - a ona ćuti. Opet po guzici puče.
- Nisam otišla u sobu… ostala i gledala kroz ključaonicu… i radila ono… trljala pičkicu… a onda… - i poče da meša opet i da pojačava.
- A onda…?
- Onda sam zavukla prst malo u pičkicu… i brzo svršila… i bilo mi lepo…
- Sekice… jel ti znaš kako me loži ova tvoja priča
- I mene batice, i mene… svaki put kad se setim. A onda sam se vratila u sobu i uradila to još jednom. Toliko sam želela da me neko tako jebe… i zavidela joj i na sisama i na svemu tome…
- Sekice… pa pogledaj ovo skoro ista situacija…
- Ahaaa… jeste… zato me i loži…
- A i ti vidi kako se lepo jebeš, jel ti lepo…
- Ahaaa… jeste… jel i ti tako misliš? - i opet pojača tempo, krenula da se nabija sve jače, rukom trlja pičkicu, ja se zanimao sisama. Vidim meni nadolazi.
- Sekice, svršiću ubrzo…
- Još malo… još samo malo…
Nisam hteo da tako svršim, pa je prebacio na leđa, ona podiže noge visoko i raširi ih, a ja sam se nabijao kao lud. Svršavao sam, a ona je samo klonula i spustila noge, ja se iscrpljen samo prevalio. Ćutali smo nekoliko minuta.
- Batice, bilo mi mnogo lepo.
- I meni sekice. Ispraznila si mi jaja skroz. Idem da se operem pa da malo dremnem. Aj laku noć - i poljubim joj sise.
- Laku noć.
Kako sam posle legao, u momentu zaspao.

 Ujutro, budi nas ujna po dogovoru pre nego krene na posao da se pozdravi sa mnom, i da popijemo kafu. Dok sekica bila u kupatilu pita me:
- Jutros zateknem upaljeno svetlo u kupatilu. Jesi ti to išao noćas u WC?
- Jao ujna, izvini zaboravio sam da ugasim svetlo. Ja sam išao u WC.
- Jel sve u redu bilo s tobom?
- Sve u redu… samo eto… nije mi se nešto spavalo.
- Joj mangupe… znam, sve znam… i ja tako kad me nekad zasvrbi. Što nisi došao kod mene?
Ja zatečen u momentu.
- Pa kako, Jasna tamo spava, možda čuje.
- Ako one noći nije čula… - samo slegnem ramenima. Jebote, mislim se, pa ove nemaju meru.

Popismo kafu, pozdravio se sa ujnom, ona ode na posao. Tek će sekica:
- Rasturio si me prošle noći, ne mogu da hodam.
- Pa i ja sam se preforsirao, ne mogu da držim šoljicu za kafu, sve ću da prospem. Nego jel ti bilo lepo, to je bitno?
- Prelepo batice. Prelepo.

Krenemo mi na bus stanicu, ona da me isprati. Čekamo bus, al busa nema. Posle sat vremena, obaveštenje - bus se pokvario, otkazan polazak, mogu da se uzmu pare ili da se karta prebaci za sutra. Prebacim za sutra, i ajde nazad.
Javim se kući, i tako sedimo i nešto pričamo, eto i ujne s posla. Bilo joj drago što eto ostajem još jedan dan. Ručali i ja otišao da spavam, rekao im da se iznervirao zbog otkazivanja, a u stvari da odmorim malo i da skupim snagu. Jasna malo kasnije otišla na trening. Probudio se nešto pre Jasna se vratila sa treninga.
- Jedva stojim na nogama, nije trebalo da idem na trening, al kad sam morala, sad se spremamo za takmičenje.
Eto i ujne s posla, ubrzo bi večera, i kao gledamo TV, a Jasna jedva budna. Ubrzo se pokupi i ode na spavanje. Ujna i ja kao gledamo TV, pa u neko doba aj i ja krenuo na dremku. Kaže mi ujna onako u šali:
- Ako opet ideš u WC, ne zaboravi da ugasiš svetlo. Ili da ja idem da proveravam?
- Nema frke, neću zaboraviti - shvatio sam poruku. A sve se razmišljam, ma idem bre da spavam.

Legao, al dzaba neće san na oči, naspavao se skoro celo popodne. Prevrći se na jednu, pa na drugu stranu… jok.
Šta sad da radim, mislim se, aj da gledam malo TV. Odem u dnevnu sobu, upalim TV, al kao za inat ništa zanimljivo.
A čujem ujnu kako hrče, stvarno testeriše samo tako. A neki mi đavo ne dade mira, aj da je vidim dok spava. Polagano otvorim vrata, i u onoj polutami vidim ujna leži na bok, malo se otkrila, u nekom teget čipkanom kombinezonu bila, i kako ležala tako, ma samo što joj sisa nije ispala.
“Should I stay, or should I go...
If I go it will be trouble,
If I stay it will be double…”.

I tako razmišljam nekoliko sekundi, pa prelomim - ko ga jebe, idem da legnem pored nje. Zatvorim vrata, upalim onu noćnu lampu i zavučem se u krevet i legnem njoj s leđa. Ujna hrče li hrče, a ja sa pripio uz njeno telo. Kurac mi taman nekako se namestio pored njene guzice, i odmah mučenik počeo da raste. Prebacim ruku preko struka i krenem gore, napipam sisu preko onog kombinezona, milujem je lagano, i osećam bradavica se učvrstila. Spustim ruku dole, napipam pičkicu, pomilujem je nežno, kad ujna:
- Mmmhmmm - i promeškolji se. Ja nastavim da je mazim preko kombinezona, ona poče da skupllja noge i da se mrda. I lagano se budi. Onda shvati da sam ja pored nje. Onako polusnena reče:
- O, vidi ko je to došao… jesam li mnogo hrkala? Jesam te probudila?
- Ma nisam ni spavao ujna, nije mi se dalo, nego ustao da vidim šta je s tobom, zabrinuo sam se kad sam čuo kako dišeš.
- Ujnino… se zabrinulo… pa leglo pored. Nego ček da vidim da li Jasna spava i moram da WC-a. Sad ću ja.
Vratila se posle par minuta. Ulazi, zatvara vrata i pita:
- Jeli jel nisam mnogo debela?
- Ujna šta pričaš to… kakvi debela.
- A jel mi se guza nije opustila? - i tu se okrenu da je pogledam.
- Otkud ti to, vidiš da je čvrsta.
- Ma nešto se gledala u kupatilu… pa tako… a jel mi sise nisu velike? Jel se nisu opustile? - i podiže ih rukama malo kao da ih uspravi.
- Sise su ti taman kako treba, pa znaš da sam po njima tako lepo svršavao…
- Ma znam… al opet… joj kako ti mene lepo lažeš… a butine jel mi nisu mnogo debele - i tu zadiže onaj kombinezon do kukova. Kad vidim ujna skinula gaćice i vidi se pičkica. Ja se zablenuo:
- Ma kakvi, butine su ti super… a tek ona između butina… - i vadim kurac i nadrkavam ga.
- Ujna, mogao bih da svršim samo da te tako gledam… - i stvarno sam tako mislio, baš mi izgledala jebozovno u onoj polutami. Tu se ona nasmešila i priđe mi:
- Nemoj… bolje ga daj meni… - uze ga u ruku malo ga prodrka, pa ga lepo oliza i uze u usta. Lagano ga je gutala, osećam njen topao jezik po njemu. Ja se zabavio jednom rukom njenim sisama koje su samo čekale da iskoče iz onog kombinezona, a drugom rukom pičkicom. Onda se prebacim u 69 pa navalim da je ližem. Primećujem malo podrasle dlačice:
- Ujna… liz-liz… jel te svrbi… liz-liz… podrasle malo dlačice…
- Ahaaa… blurp-blurp… svrbi pomalo… blurp- blurp…
Krenem ja da je prevrćem, bračni je krevet, ima prostora, sad ona gore ja dole, pa ja gore a ona dole, al ne prestajemo radnju. Okrenem se dok je bila dole i zajašim je:
- Daj mi malo sise, hoću da ih jebem…
Rečeno-učinjeno. Stisla kurac sisama, a ja ih jebem.
- Jel ti se sviđa?
- Predivno ujna, prelepo. A tebi?
- Pa ne znam, niko ih nije dosad tako… jebao. Al sviđa mi se ako se i tebi sviđa - i tu kako kurac izađe iznad sisa ona ga oliže ili ga poljubi, vidim nije da joj se ne sviđa. Da joj dam podstrek kažem:
- Ujna ja bih ovako mogao da svršim…
- Ahaaa… al ja ne bih mogla… - shvatim da je dosta igranja sa sisama, i spustim se dole, ona raširi noge, raširi usmine:
- Daj mi ga… a da svršiš možeš po sisama kasnije, znaš da volim.
Ušao je lagano, primila ga pičkica lepo kao i ranije. Ma kao da su stvoreni jedno za drugo. Nabijao sam se lagano, pratila mi je ritam, raširila noge da ga primi skroz. Jebao sam je lagano tako nekoliko minuta, onda se prevaljasmo da sam ja dole a ona gore. Zajašila me i zamešala kukovima, a sise joj samo igrale, kako sam se lepo poigrao sa njima, stiskao ih, mesio, uvrtao bradavice, samo je uzdisala, trljala pičkicu… milina je bilo gledati. Tako još neko vreme, pa sam se uspravio i ljubio joj sise, a onda se opet prevaljali sad je ona opet na leđima. Tako mi jebozovna bila, ma neopisivo, ispravila i raširila noge, a ja se nabijam, pičkica ga prima…
- Pogledaj je… kako je lepa… jel ti se sviđa?
- Da… lepo je…
Uhvatio je za ruke iznad glave i krenem da se nabijam jače. Ona samo meša, nema gde. Legnem preko nje, kako bilo lepo kad osetio njene sise i bradavice na mojoj koži… i trljao se o njih, a vidim i njoj bilo lepo, samo je uzdisala.
- Uhhh… kako je lepo… joj šta mi to radiš…
- Ujna… kako si jebozovna… šta ti to radim?
Ujna ćuti. Ćutim i ja. Posle par sekundi, ona prošapta:
- Jebeš me… - kako to reče a ja se jače zabijem, a ona - aaaahh.
- Kako me lepo… jebeš… aaahhaaa - opet ja se jače zabijem. Shvatila je igru.
- Jebi me… ufff… još… jebi ujnu… aaaa…
- Ujna kako si ti dobra… jebozovna… pičkica…
- Jesam li?… jebozovna… aaahhh… pičkicaaa… aaaahhh… još malo…
A ja se nabijao sve jače, a kad pomene onako nešto onda joj ga posebno nabijem, vidim sviđa joj se.
- Voliš ti da… jebeš… aaaahhh… ujnu… jebozovnu… uhhhh… pičkicu… ahhh
Ja se nabijam sve jače, a sise igraju i poskakuju, ja ih stegao i stiskam i mesim, ne ispuštam ih.
- Jojjj… jebeš me… ooohhh… kao da sam kurva… aaaahhhh… - ovde sam se iznenadio, al ne prestajem, nego me ovo samo još više napalilo.
- Rasturi me… rasturi mi pičkicu… kao da sam kurva… - prihvatim ja igru.
- Ujna… jesi ti moja… kurvica?
- Jesam… jebi me… kao kurvu… - ja na ovo poludeo. Stiskao joj sise bez milosti, stavio joj prst u usta, ona ga olizala, ja se i dalje nabijam.
- Ujna… svršiću… kurvice moja…
- Svrši… jebaču ujnin…
Svršio sam, a ubrzo i ona, trzala se i onda smirila. Ležali smo tako par minuta. Ćutimo. Nema šta ni da se kaže.
- Prelepo mi bilo… jel nećeš da misliš ružno o meni?
- Što bih mislio? Ništa loše nije bilo…
- Pa tako… svašta sam pričala.

Ležali tako i ćutali nekoliko minuta.
- Idem ja da se operem pa u krevet.
- Čekaj… idem i ja s tobom. Hoću ja da ga lepo operem, baš me zadovoljio.

O.k. aj kad hoćeš, mislim se. U kupatilu lepo ona nasapunja i opra i kurac i jaja, i tako dok to radila on se već polako vraća u formu.
- Ooo pa on se opet budi? Čekaj, sad treba da se to osuši - kleknu i opet ga uze u usta.
- Sad će ujna da ga osuši… i da ga malo popuši… - i tu se nasmeja.
I tu ga tako lepo i lagano lizala i sušila, taman se podigao, kad ona reče:
- Dosta je bilo za noćas, ajd na spavanje.
Nekako mi ovo ostade nedorečeno, al da se ne bunim, a učinilo mi se da ujna ima nešto na umu.
Legnem i onako isceđen a zadovoljan zaspim.

 Ujutro neko me budi, onako krmeljiv vidim ujna, još u dobro poznatom teget kombinezonu.
- Dobroj'tro ujna, što me budiš ovako rano… pa to nema ni 7 sati…
- Došla ujna da se pozdravi s tobom, pre nego krenem na posao.
- Dobro ujna - i ustajem ja da se pozdravimo.
Zagrlismo se, osetim ja njene sise, pripila se uz mene… onda posle nekoliko trenutaka reče:
- Sedi ovde, hoću da se pozdravimo… kako valja. Skini gaćice.
- Ujna, a Jasna…
- Spava ona kao top, ionako se ne budi pre 9.
Poslušam ja ujnu, kako da je ne poslušam, skinem gaćice, sednem na krevet, ona kleknu, skide onaj kombinezon sa ramena on skliznu dole, i oslobodi one velike i prelepe sise. Uze kurac u ruku i reče:
- Zna ujna šta voliš pile ujnino… - i stavi ga u usta. Lagano ga usisavala, jednom rukom mazila i stiskala sise, a drugu ruku zavukla u gaćice i mazila pičkicu.
- Ujnaaa… kako je lepo ovo… - a prizor pred mojim očima da izludim. Znam da to što mazi i trlja i sise i pičkicu radi više zbog mene jer zna da volim da to gledam. Ja spustio jednu ruku da joj mazim sise, a drugom rukom joj lagano pritiskao glavu da ga uzme u usta do kraja. Nije se bunila.
- Jel ti lepo… blurp-blurp… ovako…
- Jeste… ujnice moja kurvice… jeste… prelepo… - nije se ništa bunila.
- Izvini… - kažem, a ona me pogledala upitno, kao da kaže - šta je s tobom?
Ja tu onda nastavim da joj još jače stiskam sise, štipkam bradavice, a glavu da joj jače nabijam na kurac.
- Uhhh kako si dobra… jebačice moja…
Pušila ga ujna još malo, onda stade i reče:
- E sad ide ono što posebno voliš - i stavi kurac među sise, stisnu ih i krenu da ih trlja o kurac. Tako ih je stisla jako da mi ih bilo žao. Trljala ih je i trljala, ma bilo uživancija i gledati samo. A onda povremeno bi kurac uzela u usta i olizala ga. Pa opet sa sisama. Ja da se istopim.
- Ujna šta mi to radiš… kako je lepo…
- Jel ti lepo srce ujnino, jel ti se sviđa?
- Imaš najlepše sise, uvek bih mogao da ih jebem… - kao da je pojačala malo tempo.
- Samo njih?
- Ujnice jebačice… što pitaš kad znaš.
- Kaži ujnino… - reče ujna između dva sisanja.
- Samo kažem kako si dobra…
- Drži ih malo, moram i je nešto da radim - i spusti obe ruke do pičkice, ja prihvatim sise i stežem ih i mesim i trljam kurac, uvrćem bradavice. Ona vidim mazi pičkicu i onda 2 prsta nabi u pičkicu i krenu da se jebe. Prvo polako, pa onda pojačava. Vidim meša guzicom, trlja klit, vadi i nabija prste, a gore opet uzme kurac u usta pa ga olize i posisa. Meni mrak na oči. Kako je bilo lepo samo gledati je.
- Ujnice, kako je lepo… svršiću uskoro…
- Reci mi kad ti naiđe… i meni lepooo… zaboravio si nešto… da mi kažeš…
- Aha… sad ću… ujnice jebačice…
- Ahaaa
- Pičkice moja… pušačice… jesi li?
- Jesam…
- Evo me… svršiću…
Ujna tada uze kurac u usta, izgledalo je da hoće spermu u ustima što me iznenadilo, samo sam joj rukama uhvatio glavu i nabio joj kurac do kraja, nije se bunila.
- Ujnice kurvice… - samo sam uspeo da kažem dok je kurac još bio u ustima.
Iscedila me do zadnje kapi, vadim kurac a njoj sperma malo curi iz usta po sisama, ona još drka pičkicu. Onda uze sise u ruke i ispljunu spermu na njih i razmaza je. Curi joj sperma iz usta na sise, ma bilo bolje od bilo kog pornića. Ja sam se tresao od uzbuđenja.
- Znaš da sam ti rekla da je ovo dobro za kožu - i razmaza spermu po sisama.
- Ujna… ti si fenomenalna…
- Ihhh ne preteruj. Eto, jel ti bilo lepo? Htela sam da se tako pozdravim s tobom. A sad idem. Javi se. Dođi opet.
- Ujna… nedostajaćeš mi. Ali stvarno...
- Verujem. I ti meni.
Ode ujna da se sredi pa na posao, a ja da odremam još par sati.

I tako posle posete ujni tokom zimskog raspusta, imao sam vremena da evociram uspomene i da razmišljam o svemu šta mi se dešavalo i šta me snašlo. Drkao sam na dnevnoj bazi, svaki put kad pomislim i na ujnu i na sekicu i na Maru. Povremeno bih se čuo telefonom sa svakom, čisto da me ne zaborave, i da im kažem kako mislim na njih i kako mi lepo bilo.
Onda se najavila sekica da će oko 1. maja doći kod nas na nekoliko dana. Unapred sam se radovao. Mada nisam imao nikakav plan šta će biti, al eto bilo mi drago. Matori rekli da će par dana biti na vikendici i da nešto rade tamo oko zemlje, tako da ćemo biti sami. Ma nije moglo bolje da se namesti.

Dođe i taj dan, došla sekica. Lepo je dočekali, ona vesela, priča o svemu i svačemu. Primećujem malo se uozbiljila, kao zrelija, pa neka šminka… a i sise joj malo porasle. Više nije bila u onoj fazi - ni devojčurak, ni devojka. Sad je već bila skoro pa devojka. A na njoj sve puca, sve zategnuto, kao što to ume da bude kod devojaka sa 17 god. Obukla je neke uske pantalone, ma sve se ocrtavalo na njima, a ispod majice garant nije mala brus, bradavice su štrčale hoće da probiju.

To veče proveli u razgovoru, pa onda na spavanje. Ujutro moji na posao. Ja se probudio, odem u drugu sobu da vidim jel spava.
- Ćao dobro jutro uspavana lepotice… kako smo pajkili? Jel može jedna kafica?
- Ahmmm… ćao dobro jutro… - još bunovna odgovara, onda se proteže i otkri se. Imao sam šta da vidim - majica se zategla preko sisa, bradavice se vide, gaćice se zategle… Ja se zablenuo i ćutim. Stvarno se promenila za ovih 3-4 meseca.
- Šta je, šta si se zablenuo? Kao da me nisi video do sada…
- Sekice… nešto si se promenila… nisam te video nekoliko meseci. Bolja si i lepša nego što te pamtim.
- A jelll… a kako sam se to promenila?
- Pa na bolje… nego hajde ustaj da pijemo kafu.
- Hmmm… neću još… još samo malo da dremnem… pa me probudi za pola sata.

Računam ja, šta da radim pola sata, a kafu da kuvam 2 puta, i još sad da je pijem sam… ne ide.
- Ajde mrdni malo, napravi mi mesta, hoću i ja da dremnem još pola sata.

Pomerila se bez reči, i okrenula mi leđa. Ja se privio uz nju. Prijalo mi je posle nekoliko meseci da opet osetim njeno telo uz moje. Ali, eto kita počela da se diže.
- Hmmm neko nas nije zaboravio… batice, pa on se diže… - i poče da mrda guzom i da se češe o njega. A kita polako raste. Ona pruži ruku da ga uhvati i steže ga.
- Ooo neko je porastao… - i zavuče ruku u gaćice.
E sad nisam ja mogao da ostanem miran, pa provučem ruku i uhvatim je za sisu.
- Sekice… porastao je… koliko sam ga mlatio i drkao dok sam mislio na tebe, naravno da je porastao… a vidim i kod tebe nešto poraslo…
- Joj batice… jesi stvarno toliko mislio na mene? - i okrete se prema meni.
- Naravno da jesam… sekice… pa ja sad vidim tebi porasle sise…
- Jel stvarno misliš?
- Pa rekao bih, ovako preko majice što vidim i što sam opipao…
Nije čekala ni čas, nego skide majicu. Iskočiše sise, čvrste i oble, ma savršene…
- Ufff sekice… pa šta je ovo? - a kita se jos više učvrsti, što joj nije promaklo i samo se nasmeši.
- Pa oslobodi ga batice, nemoj da se jadnik muči…

Skinuo ja gaćice, iskoči kita, a ona ne trepće. Pređe rukom preko njega, preko svake žilice.
- Uhhh batice kako je on porastao i kako je čvrst… kako mi je nedostajao…
- I ti meni sekice, i ove tvoje sisice… - nisam čekao nego sam ih pomilovao, odmah su reagovale. Poljubio sam i olizao i jednu i drugu. Stresla se kad je osetila moj vlažni jezik na bradavicama.
- I šta ti još nedostajalo…?
- Pa znaš ti…
- Pa reci… inače ti je neću dati… - vragolasto se nasmeši.
Spustio sam ruku na pičkicu, pomilovao je preko gaćica i šapnuo joj - pičkica… tvoja lepa jebozovna pičkica… mi je nedostajala…
- Jojjj batice… kad ti to meni tako kažeš… sva se naježim… - i poče da mi drka kurac. Nisam čekao, zavukao sam ruku u gaćice i stiskao joj pičkicu i milovao je. Prijalo joj je, poče da se meškolji, pa reče:
- Neće to tako ići… - i skide gaćice.
Ja se opet zablenuo kad sam joj video pičkicu. Nekako bila zrelija, punija, bilo i nešto dlačica iznad, ma savršena.
- Šta si se ukipio, kao da je nisi video?
- Čekaj bre sekice, pa ovo nije ona ista od pre nekoliko meseci… nekako se… promenila…
- Sta se bre promenila, šta lupaš?
- Pa nekako mi je bolja, punija, mesnatija… lepša… a i ove dlačice…
- Joj ne pominji mi ih… nerviraju me… - priča a lagano mi ga drka najnormalnije.
- Što bre, baš je to erotično, nekako jebozovnije…
- Stvarno to misliš?
Umesto odgovora samo sam uronio glavu u njeno međunožje i počeo da je ližem i ljubim. Odmah se namestila u 69, i nastavila da mi drka kitu i da ga obrađuje jezikom. Kad ga je uzela u usta, joj miline… vidim, vežbala je i ispraksovala se. Bez žurbe, lagano ga je usisavala, istopio sam se. A kita pulsira li pulsira.
- Sekice… liz-liz… kako je ovo dobro… kako mi to lepo radiš…
- I ti meni batice… blurp-blurp… i ti meni…
Kako ga je lepo i lagano obrađivala, proguta ga celog, pa ga oliže… jaja mi milovala i stiskala…
Usmine sam joj lepo raširio i lizao, dopadalo joj se.
Posle nekoliko minuta uživanja, morao sam da joj kažem:
- Sekice daj mi je, ako ovako nastavimo, svršiću brzo…
Brzo promenismo položaj, ja uzeo i stavio prezervativ, ona leže na leđa, i diže noge visoko, pa mi ih stavi na ramena. Ovo do sada nije radila, napredovalo se, vidim.
- Joj sekice… kako je lepa ova tvoja pičkica… gledaj kako ulazi u nju…
Spustila je pogled dole, raširila usmine i gledala kako joj glavićem prvo prelazim po usminama i onda lagano ga guram.
- Ufff… batice… kako ti znaš šta volim… taaakooo…
Gurao sam joj kurac lagano, videlo se da uživa gledajući kako ulazi u pičkicu. A pičkica, topla i uska. Kako sam ušao do kraja, samo je uzdahnula i promešala.
- Jel ti lepo?
- Joj batice… prelepo…
Lagano sam ga izvadio do glavića i opet lagano ušao do kraja. Zastao sam da opet promeša, al sad sam osetio još nešto. Pičkicom mi stezala kurac dok je bio u njoj! Naučila mala da kontroliše vaginalne mišiće!
- Sekice… šta mi to radiš?
- Štooo… jel ti se ne sviđa? - onako vragolasto me pogledala i upitala.
- Prelepo je… vidim, napredovala si…
- I meni je lepo… kako volim da ga tako osetim… hoćeš još tako?
- Ajde još malo… ne bih izdržao duže…
- A štooo…? - opet njen vragolasti osmeh i pitanje, dok sam je lagano jebao, a ona mešala i stiskala me.
- Hoće kurac da mi eksplodira… - šapnuo sam joj i sad ga silovito zabio do kraja.
- Aaah… batice… naježila sam se…
- Jel ti se pičkica naježila…? - i još jednom joj kurac zabijem do kraja.
- Je… jeste… aaah… batice kako me lepo…
Nisam je ništa pitao, čekao sam da sama kaže, samo sam ga još jednom zabio do kraja.
- … jebeš… kako me rasturaš… nemoj da staješ batice… - sad sam ubrzavao nabijanje. Jebao sam je kao što nikad nisam.
- Tooo… kako je lepo… jel i tebi lepo?
- Jeste… kako je volim… - sad ona uze rukama sise da stiska i da ih štipka, ma prizor napaljiv, samo sam se još više nabijao u to mlado meso.
- Šta voliš batice…?
- Volim da je jebem… - al sad ne žurim sa objašnjavanjima, znam da voli malo te priče, al čekam da sama krene.
- Jeeelll… koga voliš da jebeš…?
- Pičkicu sekice… tvoju pičkicu… - na šta ona samo jače zameša i uzdahnu, onda spusti ruku na klit i poče da se trlja. A ja, ja sam se sve jače nabijao, i jednom rukom mesio joj sise.
- Uhhh… jebi me… jebi je…
- I sise tvoje volim… - dok sam ih mesio i štipkao kao kamen već tvrde bradavice.
Samo je ubrzavala da trlja klit i duboko disala.
- Kako se lepo jebeš… sekice izluđuješ me… pičkica me izluđuje…
- I ti batice… kako me lepo jebeš… - e ovde već nisam mogao da se dalje kontrolišem. Navalio sam kao mutav, hteo sam da je raščerečim od kurca, koliko je jebozovna bila. Muda su me zabolela od udaranja, a ja sam se nabijao, jebao sam je žestoko, nisam hteo da to prestane.
- Svršavam, sekice… - i još nekoliko nabijanja je bilo i svršio sam, trzao sam se dok sam svršavao, to mi se samo jednom desilo sa ujnom ranije.
Ona je bila crvena u licu, disala ubrzano, trljala klit kao luda, a onda i ona svrši.

Ležali smo tako par minuta. Jednu ruku sam joj drzao na sisi, srčka samo što joj nije iskočila kako je udarala. Pičkica učinilo mi se da pulsira od uzbuđenja.

- Batice, ovo je bilo fenomenalno, nikad se nisam do sada ovako jebala…
- Sekice, ali ti si tako jebozovna, i tako prirodna… uživanje je s tobom.
- Joj, ali ja sam se tako opustila s tobom, sve ti verujem, šta ti sve pričam, i šta sve radim s tobom… toliko poverenja imam u tebe. Baš smo se nekako i našli i uigrali.
- I ja isto mislim, sekice. Predobra si. Ajmo da nešto jedemo, pa da idemo posle do grada da malo prošetamo.

Tako i uradismo.

Negde iza podneva, izašli da prošetamo gradom, seli u neki kafić da popijemo kaficu i sok. Neka priča o svemu i svačemu, kad eto ga nailazi moj dobar ako ne i najbolji drug Miki. Išli smo zajedno u osnovnu školu, živeli su blizu nas, posle se odselili malo dalje, al smo mi ostali skoro nerazdvojni.
- Gde si buraz, šta ima? - reče on. Inače zvali smo jedan drugog ‘buraz’.
- A šta bi bilo u ova 3 dana kako se nismo videli? Ajde sedi s nama. Ovo je Jasna, moja sestra od ujaka.
Usledi upoznavanje, neka bzvz priča i tako. Kad došlo vreme da idemo, konobara nema, ja odem da platim. Vraćam se, oni baš nešto se zapričali kao da se odavno znaju, ona se smeje na neke njegove šale…

Stigli taman kad se moji vratili s posla, za ručak. Nakon ručka moji se spremali da pale na vikendicu, kaže ćale:
- Slušaj, idemo mi na 3 dana da malo posredimo tamo, frižider vam je pun hrane, ostavili smo ti pare da imaš… evo idem, idem za minut… jebemti i vikendicu i ko me nagovori da je kupim…

Odoše matori, a mi polegasmo da dremnemo posle ručka.
Probudili se, a ono već veče, takoreći vreme za večeru. Nešto smo čalabrcnuli i onda gledali TV, tj. šaltali kanale. Bzvz. Kad sekica reče:
- Znaš, Miki nas pozvao sutra da dođemo kod njega na kaficu, a kaže da je nabavio u video-klubu neki dobar film, pa možemo da zajedno gledamo.
- Jel to tebe samo pozvao, ili oboje? I kad ti to rekao?
- Kad si išao da platiš, zapričali se pa mi predložio. Ma pozvao nas oboje. A baš je cakan, zar ne?
- I kad je rekao da dođemo?
- Kaže, kad hoćemo, matori su mu otišli negde ovih dana, pa se dosađuje.
- Aj onda… sutra laganica, otićićemo kad nam bude zgodno.
- Važi. Batice, odoh ja da se istuširam pre spavanja. Od jutros nakon onog buđenja, se nisam tuširala.
- Aj…
- A nećeš da mi se pridružiš? Ni leđa da mi opereš? - počela da me začikava.
- Ufff… ti znaš kako to može da se završi…
- Ma nema frke, samo se tuširamo.
- Aj, i ja bih trebalo da se plaknem.

Skinuli smo se, i ušli u tuš-kabinu. Kad je počela da joj se voda sliva preko tela, delovala mi još lepše i jebozovnije.
- Hoćeš da te ja nasapunjam, i istrljam?
- Može batice, al samo ako ja tebe isto. A sapiranje? Može to zajedno? - vragolasto upita.
- Uze mi reč iz usta…

Lepo ona mene nasapunja propisno, od glave do pete, posebno se zadržala oko jaja i kite. Kita odmah skočila, ona to lepo prodrkala malo, nisam hteo da prestane.
Onda došao red na mene, nisam znao odakle da počnem. Nasapunjao sam je sve na brzinu, sise i pičkicu ostavio za kraj. Guzu sam propisno nasapunjao i opipao, samo je mrdala kao da se namešta. Onda su došle na red sise, a pičkica je ostala za kraj, e nju sam pošteno istrljao, samo je zažmurila i čuo sam je kako diše.

Sapiranje je bila posebna priča. Kako pustio vodu, dohvatili se da se trljamo. Ona meni odmah kitu, ja se dohvatio sisa, a onda pičkicu, ostale delove tela je voda sama saprala. Kako smo završili, ona uze peškir, obrisa sebe pa mene, a onda reče:
- Ovog moramo posebno da osušimo - kleknu i uze kitu u usta. Malo ga je dudlala, onda izađe iz tuš-kabine.
- Nećemo dalje, jel tako?
- Nećemo, naravno…

Prešli smo u dnevnu sobu, ja samo u gaćama, ona u gaćicama i majici, kao spremni za spavanje. Al nam se ne spava. Aj da gledamo TV. Šaltamo kanale, ništa posebno da drži pažnju duže od 5 minuta. Kad, na jednom kanalu - pornić! Beše to vreme kad su neke televizije iza ponoći slobodno puštale pornjave. E tu sam se zadržao malo duže. Bila neka ‘umetnica’, sisata plavuša, ali rasna, depilirana pička, prirodne sise ništa silikoni… moj tip!
- Batice, pa ti gledaš ovakve filmove?
- Gledam. A što pitaš? A ti kao ne gledaš…
- Ne gledam… mislim ponekad… o.k. gledam kad moji nisu kući.
- Pa šta je tu loše, mislim ako se gleda.
- Pa zašto gledaš batice? Jel ti lepo tada?
Sad ja odlučim da okrenem priču.
- Naravno da mi je lepo, čim ih gledam. A u zadnje vreme mi je još lepše… znaš što?
- ???
- Gledam i mislim na tebe…
- Molim?!
- Jeste sekice… i baš mi lepo bude… - nisam navikao da je vidim ovako zbunjenu, ćutala je nekoliko sekundi.
- Pa nisam ja ovakva… pornićarka… vidi kolike ima sisurine…
- Pa šta fali sisama? I tvoja keva ih ima - ovo je izgleda bila greška u koracima, nisam to smeo da kažem, ugrizao sam se za jezik, al jbg bilo kasno.
- Skote jedan… znala sam… isti kao i svi muškarci, samo na sise mislite…
- Čekaj bre sekice, pa nije to tako… pogrešno si razumela… ja gledam te filmove i mislim na tebe kako mi je lepo bilo s tobom, i šta smo sve lepo radili. Ništa ružno ja nisam mislio o tebi. Pusti sise… ne upoređujem ja tebe s njima. A ako bih baš morao da upoređujem, pa ti si bolja, prirodna si, ove sve glume i izveštačene su.
Malo se kao smirila, i ćutala.
- A stvarno misliš na to kako smo se lepo družili?
- Pa naravno… evo pogledaj sad šta ova radi… i mi smo tako, jel se sećaš?
- Jao jeste… kako mi je lepo bilo…
- Eto vidiš. Još kad vidim da ima istu pičkicu kao ti… Ma kad ti kažem, tonu sperme sam prolio. Čim pogledam tako neki film, a meni se odmah digne kad samo pomislim… evo i sad - i zavučem ruku u gaćice i izvadim kitu. Počnem da ga nadrkavam polako.
Ćutala je neko vreme.
- Joj batice, pa izvini. Nisam znala. Nisam tako mislila… znaš i ja nekad gledam te filmove.
- Jel?
- Jeste. I ja se nekad tako mazim, kad je dobar film.
Pitanje šta je dobar film sam ostavio za drugu priliku, jer ona skide gaćice, podiže majicu i krenu da jednom rukom mesi sise i da štipka bradavice, a drugom da trlja pičkicu.
- A ovo je dobar film, jel da? Hoćemo zajedno da gledamo?
- Ahaaa…

I tako mi gledamo film, drkam ja, drka se i ona. Ja jednim okom na film, drugim okom na nju, tj. malo film malo nju, pa kako vreme išlo, nekako više nju. Ona se spustila niti sedi niti leži, štipka sise, sad već ozbiljno trlja pičkicu, onda spusti ruku i raširi je malo i uvuče 2 prsta, i žmuri. Vidim i ona nekad pogleda šta ja radim. A ja ga nekad prodrkam žešće, pa malo usporim i lagano nastavim.
U jednom trenutku nam se pogledi susretoše. Kao da je bio signal, skočio sam na nju, uhvatio je za sise i počeo da ih ližem i ljubim, i da joj trljam pičkicu. Ona spremno uze kurac u ruku i nastavi da ga drka, gde sam ja stao.
- Batice… ubila bih te da si me ostavio da svršim sama.
- Nema šanse… mnogo si me napalila dok sam te gledao.
- I ti mene batice, kad znam da drkaš a misliš na mene… da si nastavio sam, tačno bih znala da misliš na onu pornićarku a ne na mene… ubila bih te.
Ja pod prstima osećam ne da je vlažna, nego - mokra je slaba reč. Ma nisam uopšte razmišljao da je sad ližem, odmah sam se premestio i spremio kurac da joj ga nabijem. Samo se namestila da ga bolje primi, mislim da nikad nije bila spremnija.
- Daj mi ga batice…
Nije bilo vremena za taktiziranje, zario sam se u nju, udje kurac kao podmazan do kraja. I onda sam počeo da je razvaljujem. Nabijao sam se jako i brzo, izgleda je i ona bila spremna za tako nešto i to i očekivala. Ma radio sam kao kompresor, nabijao se i nabijao.
- Jojjj… batice… kako je lepo… razbijaš me… - mešala je i stiskala sise. Digla je noge i raširila kao ove pornićarke, falile samo štiklice pa da bude potpuno isto.
- Ufff sekice… kako si dobra…
- Jelll…
- Bolje se jebeš od ovih pornićarki… jebozovnija si…
- Ahhh… stvarno… stvarno tako misliš…?
Samo sam ubrzao. Jebao sam je da je rasturim. S jedne strane se čulo njeno glasno disanje, i moje i njeno ahtanje i ohtanje, a sa druge isto to samo sa TV-a. Kad u jednom momentu, s druge strane neko šuštanje. Video-rekorder izgužvao traku!
Jebeš video, jebeš traku, jebeš pornić ionako sam ga gledao sto puta. Ovo je bilo bolje od svakog pornića.
- Ako ti dosad… nije jasno…
- Ooo baticeee… jasno mi je… jasno… razbijaš me…
Uhvatio sam je za obe ruke i prebacio joj ih iza glave, uhvatio jednom rukom i stegao da ne mrda. Drugom rukom sam joj mesio i stiskao sise jednu pa drugi. I nabijao se i nabijao, ona je mešala koliko je mogla. Legao sam na nju, lizao joj sise, onda pazuhe, pa grickao uvo, samo je vrtela glavom, duboko disala…
Ustao sam, uhvatio je za struk, laktovima joj raširio noge dok sam je tako držao, i nastavio da se nabijam.
- Baaatice… šta mi to radiš…
- Pogledaj kako ga ona lepo prima…
- Kako me lepo jebeš… nemoj da prestaješ… - reče dok je gledala kako se kurac nabija u njenu pičkicu.
- Uhhh bolja si od ovih pornićarki…
- Stvarno tako misliš…
Umesto odgovora, krenuo sam da svršavam.
Kako sam svršio, samo sam se srušio preko nje. Osećao sam na svojim grudima kako joj srce bije.
Samo smo ćutali.
- Sekice, ovo bilo bolje od pornića, jel da?
- Ahaaa… stvarno misliš da sam bolja?
- Bolja od ovih iz filmova? Naravno, nikad nisam tako svršio dok sam gledao filmove nego kao sada sa tobom. A vidiš da se i video-rekorder pokvario od ljubomore.
- Lud si stvarno.

I tako smo zaspali.

U neko doba noći se probudim, pogasim svetla i TV, izvadim onu zgužvanu video-traku, onda je pokrijem, nisam hteo da je budim, i odem da nastavim dremku.

Ujutro se probudio pre nje, dolazim i budim je za kafu.
- Jao, ja se uspavala, trebalo je da me probudiš.
- Ma bilo mi žao da ti prekidam san. Ajde dok ustaneš i umiješ se da ja spremim kafu.

Sedimo i pijemo kafu.
- Šta ćemo danas, hoćemo li kod Mikija, i kada?
- Ma nema žurbe batice, rekao je kad hoćemo samo da se najavimo.

Tako i bi, kasnije mu se javili i otišli. Lepo nas dočekao, al sam morao da primetim da je sekicu onako lepo odmerio u onoj njenoj suknjici i nekoj bluzici. Kao da je bio zadovoljan šta vidi. Kako i ne bi, sekica nije nosila brus, realno joj i ne treba, sise stoje same, a ispod one bluzice jedino ako se zagledaš primetio bi da brusa nema.

Seli nas dvoje na dvosed, on u fotelji pored. Poslužio nas sokovima, stigla i kafa, pričamo mi onako opušteno, smejemo se. Kad završili kafu - hoćemo li film? Hoćemo! Djenka puštaj ton-film!

Krenu film, vidim zanimljiv triler, drži pažnju, nije bzvz. Baš se zagledali.
Kad negde na pola filma, krenu neka vrela erotska scena. Baš bilo ono napaljivo kao što ume da bude u takvim filmovima, ne vidi se sve kao u ponjavama, ali budi maštu.
Ja i buraz zinuli ne trepćemo, meni se kita već diže, malo mi bilo neprijatno zbog sekice, mislim ne zbog nje nego zbog te situacije jer je tu bio i Miki. Ćutimo i samo se kao neko nakašlje.
U jednom momentu, ja osetim sekicinu ruku na mojoj butini! Jebemti, mislim se, šta radi ova ludača!
Taman okrenem glavu ka njoj da joj nekako kažem da se ne glupira, kad mi se pogled susretne sa Mikijevim zapanjenim pogledom i vidim da stavila drugu ruku na njegovu butinu!
I još ide lagano prema gore!
Ja i Miki zapanjeni samo ćutimo.
- Momci, vidim vama se baš dopada ovaj film… - reče sekica da prekine neprijatnu tišinu, kad je već stigla do moje kite, a i do Mikijeve. Pa nam ih tu još protrlja preko pantalona, a kod mene ovaj moj mučenik poraste, Verujem i kod Mikija, vidim već se zbunio, i pocrveneo.
Sekica ne ispušta inicijativu.
- Dobro momci, hoćete vi tako da se mučite i dalje?
Nas dvojica, kao hipnotisani i kao po komandi, raskopčali pantalone i izvadili kite iz gaća.
- Batice… šta si ti ovo krio od mene? Jojjj kako je lep… - i prodrka ga lagano. Shvatio sam igru, nije htela da se ofira pred Mikijem da smo već intimni.
- A Miki… Miki Miki veliki… - dobro ga je odmerila, i prodrkala drugom rukom. Primetio sam da mu je kurac malo duži i malo deblji. Malo mi bilo krivo. Al jbg.
I tako nam je lagano drkala kite, a onda uzela moj kurac u usta i dudlala lagano, pa onda prešla na Mikijev. Pa opet moj, pa Mikijev.
- Momci, a da vi ustanete, lakše je nego da se ja presamićujem.
Mi ustanemo, stojimo jedan pored drugog spuštenih gaća, a ona jednom rukom moj kurac drka, drugom rukom Mikijev, pa malo dudla moj, pa Mikijev.
- Jojjj kako je lepo… ovo kao švedski sto…
I tako laganica ona radi, mi se pogubili. Kad sam malo došao sebi, padne mi na pamet nešto i kažem:
- Evo me za minut, sad ću ja - skinem i pantalone i gaće i odem do predsoblja.
Vratim se sa telefonom, onim bežičnim. Miki me začuđeno gleda,samo sam mu namignuo da ćuti.
Sekica je shvatila šta hoću i o čemu se radi, samo se vragolasto nasmešila i dok je jednom rukom drkala Mikijev kurac, a meni dudlala, drugom rukom je okretala brojeve. Ja sam da ne gubim vreme raskopčao joj bluzu, i mesio sise. Mikiju nije trebalo dvaput reći. I on mi se pridružio. Vidim dopalo joj se kad joj četvoro ruku mesi i štipka sise u različitom ritmu, uzdisala je jače, i dudlala nam i drkala kite brže. Posle nekoliko zvona uspostavila se veza.
- Ćao ljubavi, šta radiš…? - pa kad je taj njen pričao ona dudla malo Mikija pa malo mene.
- Jeste i ovde vruće, baš sam se preznojila. Ma gola sam voda, kad ti kažem… ma i gaćice mi mokre, jesi to hteo da čuješ, znam šta te loži… - i spusti ruku u gaćice da se trlja. Ovo sam shvatio kao znak šta treba da radim. Skinuo sam joj gaćice, i krenuo da je ližem, a ona je i dalje trljala klit. Pogledala me sa osmehom i odobravanjem, kao da je htela da kaže - hvala.
Sa druge strane ovaj njen je nešto pričao, ona ga nije prekidala nego je koristila priliku i dudlala Mikijev kurac onako znalački, sad malo glavić, pa malo jezikom, pa ga uvuče i sisa li sisa. Ja sam lizao onu njenu pičkicu, već je bila opasno vlažna. Sise smo joj stiskali i mesili svako svoju, osećao sam pod rukama kako već teško diše.
- Ahaaa… nego ti pazi šta radiš tamo… kako što, videla sam ja kako gledaš onu Micu, a bogami i ona tebe… kako koju Micu, nemoj da se praviš blesav, onu sisatu Micu moju drugaricu… jeste baš nju, svi blenete u te njene sisurine… znam ja sve… muškarci, svi ste bre isti… samo vam jedna stvar na umu…
E sad je bilo vreme za sledeći korak. Dosta bilo lizanja. Uzeo sam prezervativ i navukao ga, stavim joj kurac na pičkicu, više nisam obraćao pažnju što je Miki zaprepašćen. Ona me samo pogleda i lagano klimnu glavom, spusti ruku i malo raširi pičkicu.
Kako sam lagano ušao, poče Mikiju da ga dudla još jače, dok se onaj njen nesrećnik nešto pravdao i pričao.
- Ja ti samo kažem, nemoj da posle bude kriv đavo… - napravila je pauzu koliko da dođe do vazduha, pa opet nastavi.
- O-kej ljubavi, ćao-ćao… ljubim i ja tebe - i prekide vezu.
Onda se samo namesti bolje, nastavi da ga dudla Mikiju, i da mu mazi jaja, drugom rukom da trlja klit. Miki i ja stiskamo one sise, bradavice samo što ne puknu. A ja sam se nabijao sve jače. Mešala je kao da hoće da uđem što dublje, raširila noge.
Kako mi je nailazilo, nabijao sam se sve jače, a i ona Mikiju pušila sve jače. Klit je već trljala ludački.
Miki je bio najbliži svršavanju, počeo je da se prazni u njena usta. Kako je svršio uzela je čašu od soka i ispljunula spermu. Miki se samo stropoštao.
- Sekice, svršavam... - i uz nekoliko trzaja sam svršio, i prevalio se pored nje.
Ona je već menjala boje lica, i trljlala klit i pičkicu, i onda i ona svrši.

Ležali smo tako par minuta dok dođemo sebi.
- Ljudi, šta ovo bi? - pitam ja.
- Bi šta bi. I šta sad… - odgovori sekica. Ja sam ćutao, da ne pokvarim situaciju nekim komentarom. Miki je već svakako bio u konfuziji, uši mu bile crvene.
Da prekinem tišinu:
- idem ja da se malo zaperem posle ovoga.
- Idem i ja - reče Miki.
U kupatilu sapiremo i sapunjamo kite, ja merkam njegovu - stvarno malo veći i deblji kurac, nije mi pravo baš, sad mi jasno što ga onako dudlala.
- Buraz, ako o ovome nekom pisneš - odrobijaću te!
- Buraz, nema šanse, ovo ostaje među nama. Dogovor.

Vraćamo se u sobu, sekica nas odmerila dobro.
- Idem i ja da se malo zaperem, aj vi premotajte taj film.

Vraća se sekica posle nekoliko minuta, gola.
Seda između nas, a mi i dalje bez gaća, kite slobodno vise, kao nastavljamo film. Samo što je sekica odmah primetila:
- Momci, pa vi ste opet spremni. Nije valjda da bi ste još jednom?
I ne čekajući odgovor, uze nam kite u ruke, i zadovoljno reče:
- Ooo… znala sam… batice dođi sad ti ovde, a ti Miki dođi dole, hoću da probam i njega…

Ovog puta nije trebala ni predigra, ni napaljivanje telefonom, odmah smo krenuli.
- Miki, jel ti nemaš prezervativ?
- Jbg… nemam.
- Na sve ja moram da mislim - reče sekica i izvadi prezervativ iz njene tašnice.
Ova sekica spremna na sve, koja kurvica, bolja je od keve - mislim se ja,

Ovog puta je bilo još i bolje na neki način. Meni ga je dudlala baš znalački, ionako se navikla na moj kurac. A Mikijev kurac ju je onakav deblji i malo duži razbijao, ali bukvalno. A i on navalio ko mutav. Kako je jebao, izvrtao joj pičku kako je bila tesna za njega, kad ga izvadi, a usmine izađu sa kitom. Vidim i ona uživala, a meni sve krivo nekako bilo, pa sam joj uvrtao sise i bradavice, onda joj glavu nabio na kurac, znam da to baš i ne voli ali se nije bunila, sigurno zbog uzbuđenja je pristajala na sve.
Nisam hteo sad da joj nešto pričam, zbog Mikija da ne pomisli svašta, ali mi je kroz glavu prolazilo - koje je ovo kurviče… ma kakvo kurviče, ovo bila prava kurva, keva joj je cveće… Miki se nabijao, ali baš je jebao, ona još trlja pičkicu pa ga malo hvata za jaja, meni dudla kitu, isto mazi jaja, a mi se pogubili sa njenim sisama. Mnogo bilo napaljivo, nisam hteo da ovo prestane.
- Sekice, svršiću… - samo je pojačala da mi ga sisa, i kad sam krenuo da svršavam, usisala i progutala sve, na moje iznenađenje.
Eto i Mikija, svršava u naletima i trzajima, a i ona zajedno sa njim.

Samo smo ležali i disali, niko ne progovara, svako sa svojim mislima. Jes bilo dobro, al sam bio ubijen u pojam, šta ova ludača uradi, koji joj je kurac? Šta li je tek Miki mislio, to je tek bio rebus.

Posle par minuta nekako se oporavismo, svi zbunjeni, mislim ja i Miki, a sekica je samo ćutala, verovatno nije htela da počinje neku priču. Obukli se, niko nikog u oči ne gleda:
- E ćao, idemo mi, znaš imamo neke obaveze… i tako… vidimo se… pijemo kafu.
- Naravno, vidimo se… javite se.

Idemo do kuće ćutke. Meni kroz glavu košmar, hiljadu pitanja, al opet kad pomislim - ma bilo lepo majku mu, nije sekica mutava. Al opet nekako sam bio iznenađen.

Stigli kući, ručali ćutke, vidi sekica nisam raspoložen, sve sam nešto konfuzan, ne priča mi se, pa i ona ćuti. Tako prođe popodne, pa i veče. Ode ona da se istušira, nije me zvala, a mislim da ne bih ni pristao. Posle odoh i ja pod tuš pa na spavanje.

Al nešto mi se ne spava, jebemliga koji mi je. Sve je jasno, a opet ništa nije bilo jasno.

Ležim ja tako, i prevrćem se po krevetu, ma neće san na oči pa da ga jebeš.
Sve nešto razmišljam, pokušavam da logički i racionalno sagledam situaciju, mislim nema tu nikakve filozofije, al ja opet nekako zbunjen, konfuzan. Aj računam, jutro je pametnije od večeri, biće bolje kad se sve to razbistri.

Odem u kuhinju, hteo da popijem neko pivo, B-vitamini su uvek bili dobri za san. Al džaba, nema piva, ima neko crno vino. Nije ni to loše. Uzmem bocu i čašu, upalim TV, šaltam neke kanale, nije mi bilo ni do pornića, samo ih preskočim.
Pijuckam ono vince, prijalo mi.
Kad eto sekice.
- Šta radiš to? Ne spava ti se?
- Ne. A što ti ne spavaš?
- Nešto ni meni neće san na oči. Hoćeš i meni malo vina da naspeš?

Sipam joj, kucnemo se, popi ona. Nekako dobi neko crvenilo u obrazima. Sedimo i ćutimo. Prekide ona tišinu:
- Batice, o čemu se radi? Nešto si neraspoložen danas?
- Ne znam, stvarno ne znam koji mi je…
- Jel ti se danas nešto nije dopalo? Jesam ja nešto loše uradila?
- Ma bilo je lepo… nisi ti ništa loše uradila… ma ne znam… zbunjen sam, jednostavno.
Popismo još po jedan gutljaj vina. I mene polako počelo da hvata, njoj opet neko crvenilo u obrazima.
- Pa batice… ne znam šta da kažem. Baš mi žao što si neraspoložen. Hoćeš da pričamo o tome, da vidimo šta te muči?
Otpi još jedan gutljaj vina, pa sede do mene. Zavuče mi ruku u gaćice, oslobodi mog velikomučenika, a on izdajnik odmah počeo da raste.
- Uhhh batice, kako je on lep, kako odmah poraste…
- Sekice, pusti sad to… nije mi baš do toga…
Ne sluša ona mene, nego ga malo prodrka, skide gaćice, liznu ruku i pređe preko pičkice da je malo ovlaži. Protrlja je par puta, a onda sede na mene. Kurac mi već bio dovoljno tvrd, namesti se ona da on uđe, al nekako sporo i teško ide. Još nije bila dovoljno vlažna i spremna, bila je suva i uska, ali se ona lagano navlačila na njega.
- Batice… hocemo li sad da pričamo? Šta nije bilo u redu? - i lagano je mešala. Osetim opet počela da mi steže kurac. Ne mogu da ostanem  baš ravnodušan.
- Kako volim tvoj kurac batice…
- Jel… a voliš i Mikijevu kurčinu vidim?
- Pa volim… aha, a to tebe muči?
- Video sam kako ga gutaš očima, nisi treptala, i kako te izjebao.
- Pa batice, obojica ste me izjebali. Bilo mi predivno - i pojača mešanje.
- Video sam, posebno si uživala s njim. Kako si mu ga podudlala…
- Pa i tebi sam. Al sam tvoju spermu progutala, njegovu nisam. Valjda ti je jasno nešto.
- Sve je meni jasno, kako si mu samo drkala kurac, i kako si ga primila… - mešanje se pojačalo.
- Uf bre nije valjda da si ljubomoran?
- Nisam, kakva ljubomora.
- Ma jesi, samo ne znam zašto… možda… možda što ima veći kurac… ili deblji?
- Ma nije, ma kakvi.
- Ma jeste, 100% sam sigurna da je to.
- A i vi žene, samo da je veći kurac, samo na to mislite.
- Nije batice, nije. Nije ni tvoj mali. A ja tvoj baš volim. Džaba mu veliki kad ne ume da ga koristi, bio navalio kao sivonja.
- Nisam primetio da si se otimala mnogo.
- Ajde ne pričaj… a ako ćemo onda tako, i vi muški samo volite velike sise…
- Nisu ni tvoje male, a lepe su i čvrste…
- Ajde ne foliraj me.
Uzeo sam čašu sa vinom i otpio jedna gutljaj, i onda s ustima punim vina počeo da joj ljubim bradavice. Vidim dopalo joj se.
- Videla sam ja kako gledaš Maru, a i moju kevu. Alo, moju kevu! - pa ujna ti je, kretenu!
- Pa i ti si mi sestra od ujaka, pa eto…
- Drugo je to.
- Pa šta ako sam gledao, ima šta da se vidi.
- Some jedan, šta ima da se vidi posebno, sisurine onolike. Stvarno ste vi muškarci glupi. Šta bi radio sa onolikim sisama?
- Ihhh isto što i sa tvojima… i još po nešto - e sad ja pojačam ritam nabijanja. Ona se ništa ne buni, samo nastavi da meša.
- Šta je to još ponešto, što ne bi mogao sa mojim?
- Jel to misliš na Zorine ili Marine sise? - ovo je malo bocnulo, al malo pojača nabijanje na kurac.
- Znam da misliš na kevine, one su veće.
- Ihhh, kako bih voleo da joj stavim kurac među sise…
- Pa šta je tu posebno_ - malo se kao ljutnu.
- Voleo bih da je tako jebem među sise.
- Skote jedan, ubiću te - al samo nastavi da ubrzava, uhvati sise i stisnu ih da proceni da li ona može to. Jebiga, morale bi da još porastu.
- Pa jel to lepo?
- Ahaaa, probaćemo ja i ti. Kad sise stisnu kurac, ma milina.
- Joj batice ubiću te, šta ti sve mene učiš. Ajde da probamo.
Leže ona, ja preko nje, stavim kurac među sise, probava ona da ga stiska, ide to nekako al nije to to. Stiska ga, al se snašla, uči brzo, kako kurac izađe ona ga lizne, uzme u usta, uglavnom nije bilo loše.
- Zavidim im, Mari i kevi… da li one uopšte to rade?
- Ne znam, ali bih da im ja to radim.
- Skote jedan, konju…
Ja siđem sa nje, i već joj stavljam kurac u pičkicu.
- Sekice, samo da ti još malo porastu sise, moja si! Jebaću te u sise!
- Obećavaš? I da nećeš više da misliš na njihove sise?
- Aha… a i ti na Mikijev kurac.
- Ahaaa… joj batice, al tvoj me kurac baš ispunjava, bolji je i sviđa mi se… Joj kako mi je juče bilo lepo…
Ovo već počelo da me pali, nabijao sam se jače.
- Kako je lepo bilo… onoliko ruku na mojim sisama, htele su da puknu od uzbuđenja…
Ja već dahćem i nabijam se još jače.
- I šta je još lepo bilo?
- Sve batice, sve… kako je lepo kad drkaš dva različita kurca… i da ih probaš…
Koja kurvica - mislim se, al me to još više ložilo.
- A kako ste me lepo napunili… baš ste me bukvalno izjebali… pičkica mi je do sada još bridela…
- Jel to kao da hoće još?
- Ahaaa… - e sad nisam već mogao da se kontrolišem:
- Joj koja si ti kurvica, sekice… - poželeo sam da je razbijem od kurca, jebao sam je sve jače.
- Uhhh… što mi to govoriš batice… - i spusti ruku na pičkicu i poče da je jako trlja. Cenim to je loži.
- Pa jel nisi sekice… jel voliš kurac?
- Vooolim… nemoj samo da staješ…
- I da se jebeš?
- Volim batice, samo s tobom da se jebem… ti me najbolje i razumeš i jebeš…
Ja već osećam da mi nadolazi.
- Ti me najbolje i napališ i razumeš šta hoću… i šta i kad treba da radiš… ti me najbolje jebeš…
- I ti mene… najbolje se jebeš… ti si samo moja kurvica… najbolja si jebačica… - već sam dahtao.
- Jojjj… jebi me još malo… nemoj da staješ… jeste, tvoja sam i kurvica… i jebačica…
Izvadio sam kurac i svršavao joj po sisama, obilno, prskao sam na sve strane, ona je otvorila usta da uhvati neku kap, rukama razmazivala spermu po sisama. Kad sam svršio, ustade i uze kurac u usta i oliza svu spermu sa njega.
- Kako ja njega volim…
- Eto, da ti malo još porastu sise, ti jednom reče da je sperma dobra za kožu…
- Ahaaa…

Legli smo i ćutali, pijuckali vino.
- Znaš zašto je juče sve ispalo onako? Vidi, hoću dok sam još mlada i bez obaveza da probam dosta toga. U mom gradu ne mogu, neko bi se izlanuo. Ovako sa tobom mogu sve, nećeš nikome da pričaš a i drugi je grad, opet cenim Miki ti je drug neće da priča okolo. Jel tako?
- Pa jes, ima logike.
- Batice, kako mi je lepo bilo juče i prekjuče. Puno sam ti zahvalna, odužiću ti se, veruj mi.
- I meni bilo lepo.
- Znaš, možda bi smo mogli ono od juče i da ponovimo… samo da te prođe ovo neraspoloženje… šta misliš?
- Aj videćemo.

Odosmo na spavanje, oboje zadovoljni.

Ujutro budim se, malo bolje raspoložen. Kao da to što je bilo juče, ostalo sa jučerašnjim danom. Sekica još spava, vidim je leži na leđima, otkrila se, raskrečila noge, ma milina videti. Nisam hteo da je budim, jučerašnji dan je bio naporan, još se pilo i vino…
Al opet neki mi đavo ne da mira. Kako onako leži, gaćice se zategle, ocrtava se brazda na pičkici, a učinilo mi se da je pičkica nekako i nabubrela.
Šta li sad sanja baš se pitam.
Priđem i pomilujem je preko gaćica. Bila je topla. Samo je uzdahnula.
Oližem 2 prsta i zavučem ruku u gaćice, i pređem preko pičkice. Još jedan uzdah i malo se promeškolji i stisnu noge, više da pojača pritisak na pičkicu. Trljao sam je, i lagano zavlačio prst. I tako par minuta. Samo se čulo - mmm…
Morao sam da je oližem kako mi je bila lepa tako. Razmaknuo malo gaćice i lickao je jezikom. Uzdahnula je nekoliko puta. A pičkica stvarno joj bila nadražena i nabubrela. Lizao je lagano i ljubio da je ne probudim i tako par minuta. Mislio sam se šta sad - da li da nastavim ili ne?
Pa ipak prevagne - ajde malo samo. Nekako namestim kurac, razmaknem joj usmine, i polako ga uguravam. Pičkica se ne buni ništa, lepo ga primila, samo se pojačalo disanje. Uhhh kako je bilo lepo… lagano sam je jebao da je ne probudim. A ona samo disala duboko, sise se ravnomerno dizale i spuštale.
Kako sam pojačavao, eto i nje da se budi.
- Ooo… dobro jutro… uspavana… jebačice…
- Dobro jutro… ooohhh… šta mi to lepo radiš… joj lepše buđenje nisam mogla da zamislim.
- Drago mi je sekice, drago mi je da ti sviđa. Al nećemo da nastavljamo, ovo samo da ti podignem raspoloženje.
- Važi batice, slažem se. Al samo još malo… znaš, ja se probudila kad si me već trljao dole, ali sam kao nastavila da spavam, lepo je to u nekom polusnu… a i htela da vidim dokle ćeš da ideš. Al stvarno lepše buđenje nisam imala, dok si me lizao dole…

Jebao sam je tako nekoliko minuta, sve laganica, sve pazim da stvari ne izmaknu kontroli. Ona se pridigla i gleda kako je jebem, i sve teško diše. Kad utom zazvoni telefon. Ja se javljam, sekica u međuvremenu ustaje. Miki zove.
- E ćao buraz… dobro jutro i tebi… ne, budan sam… jeli otkad ti ovako rano ustaješ?
Sekica u prolazu kleknu i produdla mi kitu nekoliko puta i ode u kupatilo.
- Ma ništa… sekica još spava… ma dobro smo… aha, e ne znam za danas, moram da vidim s njom kad ćemo se videti… ma treba da idemo na neki ručak kod rođaka, zvali nas, nisu je dugo videli… naravno, javićemo se… ćao ćao i tebi.

- Jel to Miki zvao? - pita sekica, i donosi kafu.
- Aha.
Ćutimo i pijemo kafu.
- Znaš, čini mi se da Miki trza na tebe. Ne liči na njega da zove ovako rano i da se nešto raspituje. Hoće da se opet vidimo, da pijemo kafu.
- Ma nije valjda.
- Poznajem čoveka. Nešto se s njim zbiva. Otkačio sam ga za danas, rekao sam da idemo na ručak kod rođaka.
- Ako si, i ja treba da se malo sredim.
- Pa dobro šta da mu kažem, hoćemo li se videti s njim. Sto-posto očekuje da ponovimo ono od juče.
- Ne znam batice, ne volim kad se ovako navaljuje.
- Aj javićemo mu do uveče, do tad ćemo da razmislimo. Od tebe zavisi.
- Ja sam mislila da od tebe zavisi, u stvari od tvog raspoloženja…
Ja već i zaboravio koliko sam juče bio neraspoložen i konfuzan. Kako se stvari promene za jednu noć.
- Čekaj, jel to znači da si ti svakako raspoložna bila, a kao zavisi od mene?
- Pa nemoj tako, tebi kao nije bilo lepo?
Ćutim i mislim se - gde nije bilo lepo, jedno fantastično iskustvo, al opet…

Sedeli smo tako i kao gledali TV, a svako sa svojim mislima. Bilo tek prošlo 2 popodne, opet zvoni telefon.
- E ćao buraz, reci… aha, pa nismo se još dogovorili, evo nas upravo na vratima krenuli na ručak kod familije… ne, ne znam kad ćemo se vratiti, znaš kad se raspričaju… važi, čujemo se kad se vratimo… dogovor.

- Opet Miki?
- Aha, mislim da se opasno naložio na tebe. A kako i ne bi…
- Ajde batice, ne preteruj. I šta ćemo s njim?
- Ma javićemo mu večeras, ko ga jebe. Jel se tebi pije kafa s njim opet?
- Pa tako… i da i ne…
- Znači - da. Aj javiću mu kasnije.
- Al batice ako ti nećeš, neću ni ja. Bezveze mi.
- Ma dobro, znači vidimo se s njim. Ja ću malo da dremnem sad, nešto mi pao pritisak.
Nešto kao dremao oko pola sata, u nekom polusnu, a samo mi neke iste slike prolazile kroz glavu.
Ustanem odem do kuhinje.
- Sekice, hoćeš neko voće?
- Šta ima?
- Ima neke babane, ima neke narandže… vidi kakve su i kolike su - uzmem 2 i pokažem joj, asocijacija je bila očigledna. Samo se vragolasto nasmešila.
- Donesi mi jednu bananu.
Donesem joj i sednem pored nje.
- Joj morao si najveću…
- Šta ti fali, banana je puna kalijuma, i hranljiva, ti kao sportiskinja valjda znaš.
- Znam batice, kući ih jedem svakog dana.
Oljušti je, i pazi sad, umesto da je zagrize, ona je onako sočno oliza, i uze u usta kao da puši kurac. Ja izneverovao šta mala radi.
- Što me tako gledaš… ja tako svakog dana vežbala… nije kao pravi, ali eto - onda spusti ruku u gaćice i mazi pičkicu. A meni se digao, svaki put se meni dizao kad vidim da tako nešto radi. Zablenuo se i gledam.
- Jeli, hoćeš ti da preduzmeš nešto, ili da sediš i gledaš a ja da uzimam i drugu bananu?
Šok!
- Ček, ti si to radila sa 2 banane?
- Ahaaa… samo što ovu drugu nisam ljuštila, bude onako meka.
Kroz glavu mi prođe ta neka scena, sekica jednu bananu liže a drugu nabija u pičkicu.
- Evo ti još jedna, pokaži mi kako to radiš.
Spremno uze drugu bananu, lagano je uvuče u pičkicu i krenu da se jebe lagano s njom, a ovu drugu je lizala. Uživala je, bilo joj lepo kako sam video.
Sad mi bilo jasno kako tako lepo dudla i liže kurac, i otkud joj ta ideja za jučerašnju trojku.
A meni kurac skočio, hoće da pocepa gaće.
- Eto, jel ti bilo dosta? Hoćeš sad da mi daš tvoju bananu? - uz svoj vragolasti osmeh upita. Sekundu nisam čekao.
- Gde ćeš prvo?
Ostavi ona onu oljuštenu bananu, i uze mi kurac u usta.
- Uhhh ovo je bolje… - nastavi da mi dudla kurac, a onu drugu bananu da malo jače zabija u pičkicu. Bog te tvoj, ona se jebe sa bananom! Moram da priznam da sam bio napaljen, ovako nešto nisam viđao u pornićima. A vidim i nju to ložilo.
Tako mi ga je sočno podudlala, olizala, pa glavić… ma sve… videlo se da se ispraksovala. Mogao sam samo da kažem - živeo Brazil! živela Panama! - ili odakle se već uvoze banane.
Samo smo se u jednom momentu pogledali u oči, kao da je bio znak da se opet napravi zamena. Izvadila je bananu iz pičkice, uzela onu oljuštenu i nastavila da je dudla, a ja sam spremnog kurca samo uleteo u pičkicu. Banana je bila deblja od mog kurca, bojao sam se da joj sad moj kurac neće pasovati, da će joj biti tanak. Ali ne - odmah mu se prilagodila.
- Uhhh… ovo je bolje od svake banane…
- Sekice, a jel ti lepo kad se tako jebeš bananom?
- Nije loše…
Koja kurvica, mislim se. Baš me napaljivalo tako neko njeno ponašanje, i samo sam pojačao nabijanje.
- A sekice… jel ti nije banana dugačka i debela?
- Mmm… pa nikad je nisam do kraja… ima ona dovoljno dužine… a debela… pa nije debela… taman onako…
Joj, jebemti kurviče, i posle mi nešto kao priča o poštenju. Rešio sam da je razbijem od kurca. Već sam bio ionako napaljen, i samo sam kao sivonja je jebao, nije se ništa bunila, samo je uzdisala i sisala onu bananu. Nameštala se bolje da joj uđem, mešala guzicom, i lagano se bližila vrhuncu. A i meni se bližilo. Tad ona poče da grize onu bananu u komadima i da je žvaće.
- Sekice… svršiću…
- Daj mi ga… - reče punih usta.
Izvadim ga i taman mislio da ću joj svršavati po sisama, ona ga uze u usta i tako ga sočno usisa, i kad naišla sperma, posisala gotovo sve. Izvadim kurac, a ona žvaće onu bananu što joj još bila u ustima, sad zalivenu spermom. Al bilo sperme više, pa počela da joj curi niz bradu i da pada na sise. Jebemti, ovo bilo bolje od svakog pornića! Ovakva scena i to još uživo…

Iscrpljen i sluđen, samo sam seo do nje.
- Batice, jel ti bilo lepo… jel da? Meni bilo fantastično…
- Ne znam, nisam pametan… sludela si me…
- Ihhh… ne preteruj. Ti si mene usrećio, ispunio mi neke fantazije, a ništa nisi pitao ni bunio se… kako me ti lepo razumeš… i kako me lepo jebeš… ajde dođi u kupatilo da se lepo operemo.

Prvo me lepo saprala propisno, onda me isterala iz kade da se obrišem, a onda je počela ona da se sapire. Al to nije bilo obično sapiranje, to se trljala po sisama, okretala mi guzu, trljala i drkala pičkicu… ja stojim zblanut i mislim se - ovoj kurvi stvarno nije dosta!
- Jel ti se sviđa batice… mislim to što vidiš?
A meni kurac polako se uspravlja.
- Ahaaa… vidim. Ne moraš ništa da kažeš. Ako koza laže, rog ne laže… a tvoj rog, baš govori istinu… - onako vragolasto kako ume, prokomentarisa.
Izađe i obrisa se i reče još:
- Znam da ti se ovo sviđa, još kad si me gledao kako se kupam kod nas. Prvo mi bilo bzvz i bila sam ljuta, posle mi bilo drago pa sam svaki put kad sam se kupala, radila sve ono… i trljala se i mazila… htela sam da ti bude lepo…
- I jeste bilo prelepo… tonu sperme sam potrošio drkajući!
- Jojjj… kako je to lepo!
Šta reći...

Otišli da malo odspavamo, sve ovo nas je iscrpelo.
Ovog puta sam zaspao, a snovi…

Probudim se u neko doba, ožedneo, već bilo veče, i setim se - nisam se javio Mikiju.
- Sekice… aj budi se… šta da kažem Mikiju? Da potvrdim?
- Ahaaa… važi.
- Vidi, reći ću mu da dođe on kod nas, ne mogu da se cimam do njega da idemo. Jel valja oko 11-12 da dođe?
- Odgovara.

Zovem Mikija, ma telefon nije odzvonio jednom, on se javio, izgleda visio pored telefona čekao da se javim.
- E ćao buraz… evo sad došli kući… ma da, sve je o.k. … ajde vidimo se sutra… aha oko 12… al dođi ti kod nas… odgovara?… aj vidimo se. Ćao.

Malo gledao TV, pa nastavio da spavam, trebao mi je odmor.

Ujutro se budim, sekica još spava. Aj pustiću je nek je još malo da odmori, idem da spremim kafu i doručak.
Donesem joj kafu u sobu i budim je.
- Ufff kako lepo miriše kafa… baš si me lepo probudio, mada juče bilo lepše…
- Nema smisla, znaš kako to obično završi. A ovaj Miki dolazi u 12, tako da…

Popili kafu, nešto čavrljali i čekamo 12.

Tačno u 12, eto Mikija na vratima. Znao sam da je jedva dočekao.
Tako, sedimo mi, pijemo kaficu, neka bzvz priča kao da se prekjuče ništa nije desilo, a Miki sve kao na iglama, ne može da se baš iskontroliše, sve nešto napet.
- Buraz, nešto si nervozan, jel ima neki problem, opusti se…
- Ma jok, ništa mi nije.
Sekica između 2 gutljaja kafe:
- Ma jesi, nešto si napet sav - i završava kafu, pa mu priđe i pređe mu rukom preko kite.
- Ovde još neko napet - reče. On samo uzdahnu, ona još jednom ga pomilova, i on onda u sekundi skide i pantalone i gaće. Iskoči njegova batina, ona ga spremno uze u ruku i poče da ga žulja. Pljunu na njega, pa ga stavi u usta, al samo glavić. Miki već menja bolje, počeo da se topi.
Šta ja da radim - mislim se, nema baš nekog prostora za akciju. Sekica mu produdla kurac još nekoliko puta, a onda mu reče:
- Znaš, mogao bi i ti meni… juče nisi… - i zavali se u polusedeći položaj, skide sve sa sebe. Mikiju već pocrvenele uši, dođe do pičkice i stade da je ljubi i liže.
E sad je bilo prostora i za mene. Stanem sa strane, priđem joj, spremno uze kurac u usta kao što zna, rukom miluje jaja… ja jos mesio sise… Lepo bilo, Miki se već pogubio, navalio ko mutav. Tako nekoliko minuta, a vidim sekica mi daje kao neke znake da mali ne zna radnju.
- Jojjj Miki dobar si… napalio si me… aj da promenimo sada. Lezi dole, a ja ću da te zajašem.

U sekundi Miki ispunjava, onda se seti izvadi iz džepova nekoliko pakovanja prezervativa i navuče sebi. Štrči kurac kao jarbol, a ona sporo se nabadala ne njega. Malo teško išlo, nije ona bila toliko uska koliko nije bila vlažna. Ali uz male napore i praćeno uzdasima, nabila se do kraja. Miki je ščepao za sise i mesio ih i stiskao kao da će mu pobeći. Ja joj opet priđem bliže da može da dudla, samo je nastavila.
Prvo je počela da meša i trljala je pičkicu. Miki ne ispušta sise ko mutav.
- Alo buraz, ostavi nešto i za mene…
- Jes Miki… mogao bi da me trljaš ovde dole…  e takooo… vidiš kako je lepo…
Trlja Miki pičkicu, sekica sad više ne meša nego se nabija napred-nazad. Malo stala sa pušenjem da dođe do vazduha, pa uhvatila sise rukama i mesi ih i pokazuje mi ih, gleda me u oči i kao da pita - jesu dobre? jesu dovoljno velike? Kao da zna šta volim da gledam tako da mesi sise.
Miki se malo opustio pa je sad uhvatio za kukove i nabija je napred-nazad, sekica samo uzdiše, pa nastavi da mi dudla kurac. Ja se sad prihvatio sisa, vidim učvrstile se bradavice hoće da puknu, a sekica trlja pičkicu. Ritam nam se tako lepo uskladio, u stvari sekica je tu bila glavna pa je diktirala tempo, ali bilo fantastično. U tako lepom ritmu se nabijala i dudlala mi, i lagano ubrzavala i pojačavala.
- Svršiću ubrzo… ne mogu više… - reče Miki, sekica je ovo shvatila kao pravi signal, samo je počela da se divlje nabija i da Mikiju pojačava uzbuđenje, a i sebi. Ja gledam i nailazi i meni, teško gledati miran ovakvu jebačinu.
- Sekice… i ja ću…
Sad je krenula da mi ga dudla još jače, pa jezikom prelazila preko glavića, pa ga usisa do kraja… a i dalje se divlje nabijala na Mikijev kurac, Miki je već svršavao uz neko trzanje i mumlanje.
A evo i mene, svršavam u naletu, sperma u mlazevima, završavala u njenim ustima, usisavala i gutala… nešto malo iscurelo preko usana i kapljalo na sise. Jebemti, svaki put mi bila sve bolja i bolja.

Sedeli i ćutali dok dođemo do daha.
- Momci, sjajni ste bili… fantastično… uživala sam, ali baš…
Sad je bilo malo drukčija situacija, nismo bili zbunjeni kao prošlog puta, nešto smo čavrljali.
- E idem ja da se saperem, a ti sekice mogla bi da nam natočiš po čašu vina.

Vratim se ja brzo, a njih dvoje baš se zapričali. Ode Miki da se plakne, pa onda i sekica.
Skroz opuštena atmosfera bila, popili po 1-2 čaše vina, taman odmorili malo. Miki se opustio, al ne dovoljno da krene prvi, sve čekao na Jasnu da ona počne. A sekica sve nešto priča, kao da namerno oteže.

- Šta je momci, vi kao da čekate drugo poluvreme, hahaha?
Miki se kao odvaži, poče sa sisama da ih miluje i mesi. Sekica se spusti na Mikijevu kurčinu, proguta ga celog. Ja gledam šta je meni ostalo, i šta ću ja da radim. Taman sam krenuo da joj trljam pičkicu, i kurac da mi se diže - kad zvoni telefon.
Ko li je sad u majčinu - mislim se. Ma neću da se javim. Zvoni telefon, glavu probija, aj javljam se.
- Da… e dobar dan dan teta Radice… dobro sam, hvala na pitanju… a jeste Miki tu je, evo pijemo kafu i nešto pričamo… evo daću ti ga…
- Buraz, za tebe je…

- E ćao mama… ma ništa, evo sedimo i pijemo kafu… ma bez brige… dobro, dobro… dolazim.

- Društvo, ja moram kući… keva me zove.
- Alo buraz, gde ćeš sad, baš počinje zanimljivo.
- Ma ne mogu… znaš keva zove… - a sve vidim nešto se lomi.
Sekica prestaje da mu dudla, počinje da mu drka i pita ga:
- Pa gde žuriš… neće ti mama pobeći…
Miki samo ćuti i mumla nešto. Al lepo mu kako ga sekica obrađuje, pa zabacio glavu i žmuri.
- Jel ona lepša od mene… čim bežiš od mene…
- Sekice, pa gde će da zna, kako?
- Ma sigurno je gledao golu, jesi li Miki, priznaj - i stisnu mu kurac i jače ga prodrka. A onda ga opet uze u usta.
- Uhhh… jesam, gledao sam je… nekoliko puta… ufff… više puta, dok se presvlači… i dok se kupa…
- Miki, Miki, nevaljali Miki… pa jel ti se dopalo šta si video… - i opet mu podudla kurac.
- Ufff jeste…
- I šta je bilo posle?
- Pa ništa… - sekica tu malo više prodrka. Miki već menja boje.
- Pa jeste… bilo je nešto…
- Ahaaa… a šta?
- Digao mi se… pa sam morao da ga smirim…
- Joj Miki, nevaljali Miki… i jel ti bilo lepo, jesi svršio?
- Uhhh… jesam, nekoliko puta.
U jebemti, sekica je opasna i zajebana, koja napaljivačica i psiholog. Ova bi svaku tajnu izvukla.
- Pa dobro Miki, al ti ona ovako nešto nikad nije radila… - i nastavi da mu drka.
- Jeste… radila mi je… par puta… ufff…
Ja se sledio - šta priča ovaj buraz?! Vidim i sekica se malo zbunila i zastala s drkanjem.
- Miki, Miki, nije moguće… pa kako… kada… jel ti bilo lepo…
- Pre par godina kad sam slomio desnu ruku i bila u gipsu… kupala me, nisam mogao sam… - sekica opet pojačava drkanje, povremeno mu ga produdla par puta. A Miki samo uzdiše.
- Pa šta je bilo Miki?
- Kad mi prala kitu… dok je sapunjala… digao mi se… bilo mi neprijatno… a ona kaže - “vidi ga kako porastao i kako je lep… sunce mamino…”
Jebote, nisam mogao da verujem.
- … a onda ga poljubila…
Šta?! Šta ja to slušam, jebote! A sekica samo pojačava drkanje! Da li je moguće da je to loži? Doduše i mene počelo to da radi.
- … onda ga je kao prala… al to trajalo… više ga kao drkala… svršio sam, nisam mogao da se kontrolišem… bilo mi jako neprijatno… ona ništa nije komentarisala…
- Nevaljali Miki…
- … bio sam postiđen, tada. Nisam smeo u oči da je pogledam nekoliko dana… do sledećeg kupanja…
Opaaa, pa ovo ima nastavak!
- Joooj Miki… kako si me naložio… kako joj zavidim što je drkala taj divni kurac… šta je bilo još…?
- … sledeće kupanje… isto… al došla u kućnoj haljini… video sam joj sise… kako me trljala i sapunjala a sise samo igraju…
- Miki, pa nisi valjda…? - dalje ga loži sekica.
- … kad mi je opet trljala i sapunjala i sapirala kitu i glavić… zamalo da poludim… uhvatio sam joj sisu… i mesio… nije se ništa bunila…
Sekica samo pojačava drkanje, i opet povremeno ga produdla.
- … a onda je samo pojačala da mi drka… svršio sam najjače… i posle kao sve normalno… ništa nismo posle pričali o tome… ni tad ni kasnije…
- Jojjjj Miki… a toga bilo više puta… kako me ti ložiš…
- … jeste… bilo još nekoliko puta… i više ne…
Jasna samo pojača drkanje, i krenu Miki da svršava, izgleda ga i ta njegova priča i sećanje naložilo. Sekica samo usmeri spermu na sise.
Kad je svršio, kao da se probudio iz nekog bunila. Pa onako zbunjen, nešto mu neprijatno bilo.
- E društvo, ja moram da idem. Aj ćao.
Ispratim ga do vrata, i samo mi je rekao:
- Buraz, izvini… ne znam šta mi bilo… ovo ostaje među nama?
- Naravno buraz, nemaš brige.

Vraćam se u sobu, sekica razmazuje spermu po sisama, smiljulji se, ja sedam do nje.
- Jebote, koja si ti manipulatorka. Samo mi reci da te ona njegova priča naložila.
- I da i ne. Al vidim tebe jeste, digao ti se bio…
- I dobro šta sad? Dođi ovamo…
Samo je sela na mene, ja sam izvadio kurac, već smo bili uigrani, lako je kliznuo, pičkica je bila vlažna i spremna. Znao sam, sad ćemo da pričamo i da rezimiramo utiske. I da se jebemo.
- Jesi znao za ovo za Mikija i njegovu kevu?
- Otkud bih znao. Ko bi rekao… teta Radica… svašta.
- Pa vidiš… izgleda je neka solidna kurava…
- Ih… ma ona obična, prosečna žena. Ona ti radi u računovodstvu, valjda neka šefica… uvek je nekako obučena birokratski strogo… neka bela košulja, tamna suknja… kosa u punđu… - pričam i nekako je malo drukčije sad doživljavam, nešto se menjalo, sad sam je gledao nekim drugim očima dok sam je opisivao, ne kao kevu mog ortaka, nego kao žensko.
- … ima koje kilo viška verovatno zbog sedenja, pa je uvek utegnuta, sve na njoj puca i kipi, nema neke sise al ih podigne pa su nekako šiljaste… uvek nosi štikle jer je oniža… ima jake noge… i nosi one neke naočare, znaš one mačkaste… - jebote pričam i postajem svestan da je slična kao one pornićarke kad glume neke nastavnice i profesorke. Auh, kako sam bio slep kod očiju.
Sekica samo sluša i lagano se nabija.
- … rodila je samo Mikija, kasno sa nekih 30 i nešto godina, i samo je njemu posvećena… jebote ona sad ima 50 i neku godinu…
- Znači Miki je jedinac, mamin sin?
- Aha… vidiš da i njegova keva pala na njegovu kitu, kao i ti.
- E pa nije to baš tako…
- Priznaj da se ložiš na njegov kurac… video sam kako se nabijaš i kako ga dudlaš - i stežem je za guzu i nabijam je jače na kurac. Mešala je, sise su mi igrale preda mnom, lizao sam ih i ljubio.
- Batice, nije to baš tako kao što misliš. Šta misliš što sam danas ja bila gore?
- Zato što ti se tako sviđalo, htela da promeniš.
- Jok… tako ja mogu da kontrolišem. Prošlog puta me izmorio, navalio ko sivonja odmah. Nema osećaja, ni mere. Džaba mu onakva kita… kad ne ume da je koristi. Isto i za sise, odmah navali pa steže…
- Pa i ja ih stežem, i ja se nabijam.
- Batice, ti znaš kada treba da pojačaš, i s tobom mi je fenomenalno… pratiš moj tempo…
Samo smo pojačali tempo, tako se lepo nabijala, izluđivala me. Nailazilo mi je, samo sam je uhvatio i položio na leđa, i krenuo da se ludački nabijam. Raširila je noge, već smo bili uigrana ekipa, mesio sam joj sise… ma sve već poznato, ali uvek iznova napaljivo.
Izvadio sam ga i svršavao joj po sisama kao i obično.
- Ufff batice kako volim tvoju toplu spermu…
Samo smo ležali i ćutali.
- Znaš, žao mi je što sutra idem kući.
- I meni sekice, meni pogotovo.
- Al doći ćeš ti kod nas uskoro, zar ne?
- Hoću i radujem se tome.

Pošto otišla sekica, imao sam vremena da o svemu malo razmislim, a i da odmorim, ipak je ovo bio naporan tempo.
A opet nema šta posebno da se razmišlja, lepo ona reče da hoće da se malo iživi i da proba nešto, a da opet ostane ‘poštena’. Ima poverenje u mene, i stvari ostaju među nama. Miki je tu bio mali rebus. Znao sam da je mamin sin, ali da i te neke stvari se među njima dešavale… naravno i to ostaje među nama. Svi smo bili nekako vezani zajedničkim tajnama.

Posle nekih dve nedelje, srećem Mikijevu kevu u gradu, teta Radicu.
- Ćao dobar dan teta Radice.
- E ćao, kako si, šta radiš? Baš sam mislila s tobom nešto da pričam, mislim da te nešto pitam.
Ja malo začuđen.
- Ma nema problema, samo recite.
- Možemo i sad, baš se vraćam s posla kući, eto možemo kafu da popijemo i da popričamo.
Složim se naravno, ionako nisam imao nikakva pametnija posla.

Stignemo u njihov stan, ja seo, teta Radica stavi kafu, u međuvremenu ona zapitkuje neka standardna pitanja, a ja samo čekam da čujem šta hoće.
- A gde je Miki, nema ga danas?
- Otišao na neku utakmicu sa navijačima. Vratiće se večeras. Brinem, ti navijači se samo biju koliko vidim.

Stiže kafa, teta Radica zapali cigaretu, ponudi mene, ja odbio - ne pušim.
- Vidi, nešto sam zabrinuta za Mikija… poslednjh dana se nešto čudno dešava s njim… ne znam, nisam pametna, ti si mu najbolji drug, pa sam mislila da tebe pitam, ti ga dobro poznaješ…
Ja se mislim - jebemu nije valjda Miki počeo da se drogira? Ono jes u susednoj zgradi je bio neki tip koji je valjao travu a pričalo se i neke jače stvari… al opet, valjda bih primetio.
- Ne znam o čemu se radi teta Radice, na šta mislite.
- U poslednjih 10 dana samo visi na telefonu, ne znam ni koga zove, ni šta priča… sve nešto krije. Jednom dok je pričao na bežičnom u svojoj sobi, ja malo slušala kad sam uključila bazu pa sam čula nešto… neka devojka, Jasna… nešto s njom pričao.

Jao, kroz glavu mi prođe - Miki se naložio na sekicu. Jebemti, eto problema na vidiku.
- Pa šta su pričali?
- Nisam mnogo slušala, bilo mi bezveze.
Nisam baš poverovao u ovo, al nek joj bude. Sigurno ima nešto da je čula čim ona brine.

- Teta Radice, Jasna je moja sestra od ujaka, nema šta da brinete. Ona je sad bila kod nas pre dve nedelje. Miki je dolazio kod mene na kafu, pa se kod nas upoznali.
- Ma ne znam… sve mi to nešto čudno… brinem.
- Što bi ste brinuli, mladi su, normalno je to.
- Joj ne znaš ti šta sve može da se desi… a Miki je naivan, veruje svima… bojim se. Nego pričaj mi šta je bilo kad je došao kod vas na kafu, i jel bila samo kafa?
Tad ustade i donese neku rakijicu.
- Hoćeš li i ti? Ja moram uz kafu, da se smirim malo.
Prihvatio, i ona nasu rakijicu, nazdravismo, vidim da ona kao na iglama, jedva čeka da čuje šta je bilo. Al šta da joj pričam? Sigurno ne ono što je bilo. Morao sam da malo zaposlim mozak.
- Došao Miki na kafu, Jasna bila tu, lepo pričali, vidim baš se nekako zgotivili, smejali se i šalili… i tako.
- I samo to bilo?
- Pa nije. I meni bilo nešto čudno da se baš tako brzo zgotivili. Tad me zvali moji da mi kažu da su zaboravili da plate neki račun pa da uzmem to i da odem da uplatim, valjda bio poslednji dan. Ja im se izvinio moram da idem da to završim, nek budu tu, eto imaju i piće… Miki mi rekao da mu usput kupim cigare.
- I ti ih ostavio same?!
- Ja izašao u predsoblje, otključao vrata, otvorio ih, pa zatvorio i zaključao. Al nisam izašao, nego ostao unutra, rešio da ih špijuniram. Platiću račun kasnije.
- Nisi valjda?! Šta je bilo dalje? - vidim teta Radica izgara od neizvesnosti.
Ja ispijam malo rakijicu, pa srknem kafu, dok smislim šta da pričam dalje.
- Pričali nešto bezveze, smejali se, onda ona prešla na njegovu stranu, i počeli da se miluju i ljube.
- Ccc… uspijuša mala, odmah skočila na njega… šta je bilo dalje?
- Pa ne znam teta Radice da li ima smisla da pričam, mislim neprijatno mi je…
- Ma šta neprijatno, šta kriješ od mene? Odrasli smo.
- Miki joj milovao grudi… raskopčao joj bluzu…
- Ijuuu… i jel bilo još nešto?
- Joj teta Radice, stvarno nema smisla da Vam pričam dalje… em mi je neprijatno, em ako Miki sazna…
- Miki neće ništa da sazna, a ne znam šta ti je neprijatno. Nije ti bilo neprijatno da ih špijuniraš.
Ja se kao malo zamislio, čisto da malo kupim vreme, a Radica sve kao na iglama.
- Pa ovako bilo dalje… on joj mesio sise… mislim grudi.
- Ma dobro bre, sise ili grudi isti klinac… šta je ona radila?
- Ona mu zavukla ruku u gaće i nešto mrdala. On je onda skinuo i pantalone i gaće… a ima mislim onu stvar poveliku… pa ga onda ona mazila i tako… onda ga uzela onolikog u usta.
- Ijaooo… koja kurvica… izvini jeste ti sestra i rod, al je kurvica… odmah skočila na kitu… ijaooo upropastiće mi dete, skroz će da ga iskvari… nemoj da mi ništa pričaš dalje… ccc, šta ću da čujem sve…
Onda nasu sebi još jednu rakijicu, otpi jedan gutljaj da se smiri, zapali još jednu cigaretu.
- I šta je bilo dalje? - već zaboravila šta reče samo minut pre toga.
- Pa nastavila tako da mu to radi sa ustima… al Mikiju bilo lepo kako sam video… porastao mu.
- Jao Miki, moj Miki… kako je naivan i glup… - sve se nešto nervira, a vidim da nekako ubrzanije diše, otkopčala jedno dugme na košulji, sad da li od uzbuđenja ili od vrućine posle one 2 rakije… vidim, ubi je radoznalost, a opet ne bi baš da sluša dalje.
- Pa koliko je to trajalo… mislim to što mu je radila?
- Ne znam, možda par minuta.
- I onda jesu prekinuli?
- Jesu… mislim to su prekinuli… onda je ona skinula gaćice… pa je sela na njega.
- Ijuuu… jao Miki… upropastiće mi dete… - nasu još jednu rakijicu, otpi gutljaj… otkopča još jedno dugme na košulji, već dobijala neku boju u obraze, al pazi sada - prekrsti noge.
- Ne znaš kakvih žena ima… ovo je strašno…
- Pa i vi ste žena teta Radice.
- Jeste al ovo je drugo… šta je bilo dalje…
- Nisam dobro video, al se ona nešto mrdala i ljuljala tako sedeći na njemu, i uzdisala.
- A Miki?
- On joj stiskao grudi, i ljubio ih…
- Jaooo isti kao i svi muškarci… daš mu sisu i poludi…

Vidim zajapurila se teta Radica.
- Teta Radice, jel Vam dobro? Hoćete vodu da Vam donesem?
- Molim te… ako ti nije teško.

Donosim joj vodu, prilazim s leđa i taman joj vidim sise u brusu kako se dižu i spuštaju. Bogami, šta da radim sad?
Spustim čašu vode, a onda joj ruku zavučem pod košulju i stavim na sisu. Ona stavi svoju ruku na moju, nije bilo nekog odbijanja.
- Eto vidiš kako mi srce lupa, jel osećaš? - i ne ispušta mi ruku. Nego mi je još steže, pa i ja onda stežem sisu.
- Jao jeste, baš Vam srce lupa.
- Jako sam se iznervirala, skočio mi pritisak.
- Teta Radice, vidim da Vas i neka vrelina oblila - i otkopčavam joj košulju, a sisu ne puštam. Ona mi pomognu da se raskopča, ja pređem da sednem do nje bliže. Lepe sise, ne tako velike, al utegnute u taj neki brus. Ja nekako skidam taj brus, iskočiše sise, ona ih kao pokri rukama.
- Ijuuu šta bi… pa šta mi to radimo… sramota.
- Teta Radice, al ja neću ništa ružno misliti o Vama… vidite kako ste lepi… i imate te lepe grudi… - i stavljam joj ruku na sisu i milujem je.
- Stvarno misliš da su mi sise lepe?… i nemoj da mi persiraš… a ni teta neću da čujem.
- Jesu Radice, vidiš kako lepo stoje, ne vise… - i približim joj se da joj ljubim bradavice. Ona drži sise i kao da mi ih nudi.
- Jaooo kako ti to lepo radiš… - uzdiše jače, osećam bradavice se već ukrutile. A trlja onu jednu nogu preko druge.
E sad sam joj zavukao ruku ispod suknje i napipao gaćice, i mazio joj pičkicu. Sklonila je nogu, i malo ih raširila.
- Nemoj… čekaj… stani… - šta joj bi sad, mislim se, lepo smo počeli.
- Izvini Radice… nisam mogao da se kontrolišem…
- Ma čekaj da skinem suknju, da je ne izgužvam. - a to li je mislim se. Kako skide suknju, ja nastavim da je trljam preko gaćica, a onda zavučem ruku ispod gaćica. Kad iznenađenje - ona dlakava. Al nastavljam ja i dalje. Sise i dalje mesim i cuclam, vidim sviđa joj se. Pičkica već vlaži. Onda ona skide gaćice.
A ono trouglasti žbunić. Ja se zbunio i samo gledam. Nisam dosad video tako nešto, osim u starijim pornićima.
- Jel ti se sviđa?
- Jao Radice… kako je ona meni lepa… al nisam dosad nikad video takav žbunić… ja samo video one bez toga… - i nastavljam da je i dalje trljam.
- Pa normalno je to kod mladih devojaka snjima se družiš, tek počinju da im rastu dlake…
- Da… al i ovo je tako jebozovno…
- Stvarno tako misliš?… znaš ja to makazicama lepo potkresujem i sređujem… - raspričala se Radica ne mogu da je zaustavim - …znam da mnoge žene se briju dole, meni to nekako bezveze… videla je to jednom u porniću da su sve one izbrijane… ne gledam ja porniće, mislim pogledala tako… nekoliko puta… mislim kad nikog kući nije bilo… - melje ova i ne staje. Mislim se, ima samo jedan način da joj začepim usta.
Ustanem i skinem pantalone i gaćice, iskoči velikomučenik, ona ga gleda i ne trepće. Priđem joj i kako je sedela taman joj bio u visini usta, i približim joj ga.
- Joj ne znam… ne znam da li umem… ja to videla u porniću… radila sam jednom mom par puta… Draganu, mom mužu sam radila - pokušala da se ispravi. Izgleda Radica i nije bila baš neki anđeo.
Uze ga u usta i krenu da ga divljle dudla, videlo se da i nema mnogo iskustva, al da to voli izgleda, ili se trudi da zadovolji. Nije da nisam uživao. Stezao sam joj sise, a vidim ona se trljala po pički.
- Radice… sad je moj red… - i spustim se dole da joj ližem pičku. E da, ova njena dlakava me asocirala na matoro i da je zovem pička, a ove zibrijane i izdepilirane me asocirale na devojčice i da ih zovem - pičkica.
- Joj… nećeš valjda… kako možeš… nije ti gadno…
- Kako gadno, Radice vidiš kako je lepa.
- Joj, ne znam… neki hteli da mi je ližu i ljube al im nisam dala, bilo mi bezveze… - već se opustila Radica.

Zaronim ja glavu dole, prstima razmaknem onu šumicu i krenem da je prvo lickam, a onda da je ližem. Pa malo joj prstima razmaknem usmine i jezik uguram u pičku, pa je opet ližem.
- Jojjj kako je to lepo… joj… kako nisam znala… ufff… baš mi to lepo radiš… - malo podignem glavu, ona zažmurila, duboko diše a prstima stiska i uvrće bradavice. Baš mi se dopala tako. Lizao sam je još par minuta, računam dosta joj je za sada.
- Što si stao, baš mi je bilo lepo…

Nema šta da joj odgovaram i objašnjavam, sve je bilo jasno, ona je odavno bila vlažna, nego joj kurcem prvo pređem preko pičke da ga oseti. Stresla se kad ga je osetila. Onda samo glavić joj pritisnem i uđem. Jedan dubok uzdah, i samo je rekla:
- Daj mi ga…
Ulazio sam lagano. Do kraja. Kad sam joj ga uterao skroz, samo je uzdahnula. Vadim ga do glavića, i opet ga lagano nabijam. Osetio sam kako se ona skoro trese kako je ulazio.
- Kako je to lepo… Šta mi to radiš… - i uvrtala bradavice, a guzom mešala.

Sad sam ja počeo da je dalje ložim.
- Šta je to lepo, Radice… šta ti to radim… - osetio sam da je dosta stegnuta i konzervativna oko nekih stvari.
- Ne pitaj me ništa… jojjjj… samo nastavi…
- Neću… dok mi ne kažeš…
- Kako si bezobrazan… šta mi to radiš… što me mučiš…

Legao sam preko nje i stiskao joj sise, moje grudi su joj dirale sise, ja to jako volim.
- Šapni mi… ako se stidiš… - i grickao je za uvo i ljubio je u vrat.
- Mnogo mi je lepo… - tu sam joj ga zabio jače.
- … ahhh… lepo me jebeš… - još jednom sam joj zabio kurac do balčaka.
- … jojjj… nabij mi ga… jebi me… - e ovde sam i ja već počeo da se gubim. Nisam se više kontrolisao nego samo joj ga samo nabijao žestoko. Njeno ahtanje i ohtanje je samo probudilo životinju u meni, jebao sam je do iznemoglosti. Ona me obuhvatila svojim jakim nogama. Jebao sam je i jebao, ona je lepo odgovarala na moje nabijanje. Nije dugo trajalo i svršio sam u njoj, a i ona je, vrtela je glavom, mešala kao luda, uvrtala i štipala bradavice…
Ležao sam pored nje, video sam po onoj njenoj šumici kapi sperme. Ona se lagano još trljala po pički, i još duboko disala.

Posle par minuta, ustade:
- Idemo da se operemo… daj mi ga da ga ja sredim.
Prvo se ona lepo oprala, onda uze moj kurac i propisno ga oprala.
Vratili smo se i sedimo.
- Kako mi je lepo bilo… odavno me niko nije ovako dobro izjebao…
- Radice… ali ti si tako jebozovna… ti si me tako napalila…
Ponudila me cigaretom. Kažem da ne pušim.
- Ma uzmi… veliki si momak… znaš kako se kaže - tri najbolje stvari u životu su cigareta pre sexa, sex, i cigareta posle sexa…
Ja zapalim cigaretu, povučem par dimova, pa mi nešto padne na pamet:
- Mislim da ima i nešto boljle… sex pre cigarete, cigareta, i sex posle cigarete…
Radica me samo pogledala i krenu da se smeje:
- Hahahaha… nije ti to loše… a ti bi opet,a?… a da li možeš? - i uhvati mi kurac rukom. - Izgleda stvarno možeš.
I nastavi da nešto melje.
- Joj kako sam se ja opustila sa tobom, nekako osećam da mogu da imam poveranja u tebe… - i krenu da mi ga drka.
- A vidi, ja ovo baš i ne znam da radim… - i uze ga u usta.
- Ma dobra si Radice, ti to radiš po osećaju, prirodna si…
- Stvarno misliš tako… ja to samo nekoliko puta radila do sada - reče u pauzi.
- Ako ti je bljak ili bezveze, mislim ne moraš to da radiš, neću da te teram, baš bih se glupo osećao.
- A jel tebi lepo?
- Uhhh… jeste Radice… uživancija…
- Pa i meni… kad to radim tako, dođe mi da se trljam dole... da trljam pizdu… - nastavi sa dudlanjem i sa trljanjem. Onda opet da uzme vazduh, tj. da priča. - Al naučiću ja, samo ne znam kako…
- Praksa, Radice, praksa… možeš da pogledaš i neki pornić…
- Ijuuu kako ću… moram da čekam ponoć i da Miki nije kući… a on voli da gleda te filmove… jednom mi se nije spavalo i otišla da pijem vodu, zateknem njega da gleda te filmove… a gaće mu bile spuštene…
- Ma nije valjda… pa šta je radio? - sad me baš zainteresovalo, otvorila se matora. Ja joj sad masiram sise, a ona mi drka, vidim da joj se priča.
- Pa to tako… što vi muškarci radite…
- Misliš, drkao?
- Da to… drkao… a videla sam da mu je kita povelika… ja se napravila da ništa ne vidim, on samo stavio jastuk preko kurca, i ništa… nastavio… ja se vratila u sobu, nisam mogla da zaspim… nije mi izlazilo iz glave… moj Miki… onoliki lep kurac ima… trljala sam se i svršila… al nisam ja mislila na njega, nego na onaj kurac…
- Radice… pa vi možete zajedno da gledate porniće onda… - ja se kao našalio.
- Ijuu… sram te bilo… - a onda mi opet uze kurac u usta i navali na dudlanje. Možda je onaj moj predlog malo naložio. Ko zna?

Bilo je vreme da malo promenim.
- Radice… daj mi je… ne mogu više da čekam i da se suzdržavam… dođi mi otpozadi…

Spremno se namesti i naguzi, kurac ona lepo uvede u pičku, samo sam je uhvatio za struk i odjednom ga nabio do kraja. Iznenadila se, samo je rekla - ahhh… onda sam ga lagano vadio i nabijao, samo se culo - mmm, kako je lepo…
Uhvatio sam je za sise i mesio, štipkao joj i uvrtao bradavice, uklikerio sam da joj se to sviđa. Ona je lepo mešala i nabijala se. Uigravamo se, vidim da smo na istoj talasnoj dužini. A njena čvrsta guzica mi igra pred očima i lupa mi jaja. Uhvatim je za pičku i trljam je.
- Ahhh… tooo… tako… daj mi ga još… kako me lepo jebeš… ti me jedini razumeš šta mi treba… - vidim matora se baš opustila, a ja lagano pojačavam ritam. I nastavim da vozim u tom ritmu. Lepo je bilo i napaljivo, a ona samo nešto priča li priča.
- Taaakooo… tako mili moj… jojjj…
Ja sam već ubrzavao i nailazilo mi. Samo sam je uhvatio za struk i krenuo da se nabijam bolje. Ona je sad rukom trljala pičku, izgleda i njoj nailazilo.
- Oooh… rasturaš me… jojjjj nemoj da staješ… izgore mi pizda… nabij ga još… jebi me…
- Radice… svršavam…
- Svrši mili moj… i ja ću… joj kako je lepo…

Ja se ispraznio uz nekoliko trzaja, ona još malo trljala pičku, a onda i ona svrši, samo se srušila.

Sedeo sam pored nje. Sad sam zapalio cigaretu i meni i njoj.
- Mili moj, kako si me zadovoljio… jel tebi bilo lepo?
- Radice, uživao sam. Ti si tako dobra jebačica.
- Ih, ne preteruj, nisam ja dugo to radila, ispala sam iz forme.
- Ne bih rekao, tvoja pizda mi samlela kurac. Stvarno sam uživao.

Onda smo ućutali zaokupljeni nekim mislima.
- Ja stvarno ne znam šta ću sa Mikijem… brinem se za njega, znaš.
- Ma nema potrebe da brineš, ja ću sa svoje strane da gledam da stvari budu pod kontrolom.
- Joj molim te, javljaj mi šta god saznaš. Znaš da sam zabrinuta.

Bilo je vreme da idem kući. Dogovorili se da budemo na vezi, zbog Mikija naravno.

Kući ja seo i nešto razmišljam. Jebote, sad sam i propušio. Al koji sam ja babojebac postao… al svejedno, pička je pička.

Posle onog što se desilo sa Radicom, ništa nije bilo. Čuo sam se par puta sa Jasnom, i pitao je da li joj Miki dosađuje pozivima. Ja ću da pričam sa njim ako treba. Rekla da je za sada o.k. ne smeta joj puno, jes da je često zove… nisam hteo da pitam o čemu pričaju.
Onda sam se video i sa Mikijem i pričali o svemu i svačemu, al temu Jasne i šta smo imali sa njom - nismo doticali. Morao sam ipak da popričam s njim o njoj. Obećao sam Radici, na kraju krajeva.
- Vidi, buraz… rekla mi Jasna da je često zoveš… ne dosađuješ ti njoj, za sada… al smanji malo doživljaj… da ne bi ona imala problema… jeli buraz, a sad iskreno - jesi se ti zacopao u nju?
- Ko, ja?… Ma kakvi, ja to onako pozovem je ponekad… mislim, lepo nam je bilo ono…
- Ama buraz, ona je tu bila sa nama da se malo opusti i da proba nešto što joj se sviđa ili iz radoznalosti… a em je u drugom gradu, em smo mi pouzdani i nećemo da pričamo. Tako to posmatraj. Bilo nam je lepo, i ćao doviđenja. Ako se i ponovi - dobro i jeste. Ako se ne ponovi… nikom ništa. Kapito?
- Kapito, buraz… aj videću šta ću… hvala ti, pravi si drug.

Nakon nekoliko dana sretnem Radicu. Nije više bila onako zabrinuta kao prošlog puta, al doduše od tada prošlo već 2 nedelje.
- Pa gde si, što se ne javiš, znaš da imamo da pričamo…
- Ma nije bilo ništa posebno za javljanje. Al svakako imamo da pričamo, čini mi se da se Miki malo vraća u normalu…
- Jel, ozbiljno? Ajde dođi sutra popodne na kafu, sama sam.

Došao sam tačno na vreme, dočekala me u kućnoj haljini, nije više bila ona strogo obučena. Nešto se i kod nje menjalo.
Seli da pijemo kafu i počinjemo priču:
- I šta si pričao sa Mikijem?
- Ma ništa posebno, onako… pokušavao sam izokola da ga pitam nešto za Jasnu, i tako… ništa mi se nije ni poverio niti kao bio posebno zainteresovan… a nisam mogao da pritiskam mnogo, znaš da ne posumnja nešto. Nego šta ima o Mikiju s tvoje strane šta si htela da pričamo.
- Pa i ja sam primetila da je Miki slabije zove u poslednjih nedelju dana. Al ima još nešto kod njega, nego kasnije malo, ček da popijemo kafu. A kod tebe, šta ima kod tebe?
- Joj Radice… mislio sam na tebe svakog dana… - i već prelazim na njenu stranu, i dodirujem joj kolena, razmičem kućnu haljinu.
- Ozbiljno… mislio si na mene?
- Radice… drkao sam svakog dana… - i rukom već išao ka njenoj pizdi. Haljina se nekako sama u gornjem delu otvorila, i evo ih sise na izvolte. Ja sad krenuo i na sise da ih ližem i ljubim.
Nije bilo odgovora, samo je srknula kafu i uzdahnula.
- A znaš šta je bilo sa Mikijem, šta sam primetila?…
- Šta? Šta je bilo?
- Ne prekidaj mili moj, lepo mi to radiš, samo slušaj i ne zapitkuj… - i razgrnu skroz kućnu haljinu, bila je samo u nekim crnim čipkanim tesnim gaćicama.
- Jel ti se sviđaju? - samo sam klimnuo glavom. Pošao sam rukom da joj trljam pizdu i uvukao ruku, kad iznenađenje! Nema više dlačica!
- Primetila sam da Miki sve češće gleda one porniće noću na TV…
- Radice, šta je ovo, kakvo je ovo iznenađenje?
- Rekla sam ti da ne prekidaš, da ćutiš i da slušaš… sve će ti biti jasnije…

O.k. nastavim ja da joj trljam pizdu, malo je raširila noge, sise sam grickao i lizao.
- I tako on gleda porniće iz noći u noć, ne izlazi nigde, htela sam i ja da malo pogledam… da vidim neke stvari…
- Kad jedne noći, ja legla ranije, al mi se ne spava, otišla da pijem vodu, a Miki gleda li gleda… nije ništa radio ono… mislim nije drkao, al prekrstio noge. Pitam ga - jel valja film, i jel mogu da ja malo pogledam, svakako mi se ne spava… malo me začuđeno pogledao al nije ništa rekao.
Ja nastavljam i dalje, onda joj svučem gaćice, a ona obrijala pizdu, malo nevešto, bilo nekih dlačica na nekim mestima, al da priznam više mi se tako dopala nego čupava. Spustim se ja dole i počnem joj lizati.
- Ufff… jojjj.. kako je lepo… i gledam ja taj film, nije bio loš, onaj glumac baš imao dobru kitu… a ova glumica… sisurine dobre… pizda joj izbrijana ali skroz… pa kad je ovaj počeo da je liže, a mene podilazili trnci… tako si mi ti radio… prekrstila sam noge.
- Nisam smela da pogledam u Mikija, nego onako krajem oka. Vidim on premesta nogu preko noge… onda ona počela njemu da puši… al baš mu to lepo radila, nisam treptala da uhvatim fazone… dopalo mi se kako mu to radi… vidim i Mikiju se dopalo, zavukao ruku u gaće da popravi malo kitu, tesno mu je bilo izgleda.
Ja je i dalje ližem, al sad to bilo uživanje takoreć, pizda glatka. Radica štipka i uvrće bradavice, i diše duboko.

- E onda ona prestade sa pušenjem, leže na leđa, i on joj zabi kitu u pizdu… i poče da je jebe… kako se lepo videlo kako joj on ulazi… pizda gola, sve se lepo vidi, ona gleda kako je on jebe… i mene bogami to napalilo…
- Ja gledam Mikija, Miki se izgubio… već vidim kita samo što ne probije pantalone… morala sam da nešto učinim… žao mi ga da se muči i da trpi…
Ja je ližem i dalje, i ne mogu da verujem šta ću čuti.
- Miki - kažem mu - nema smisla da se mučiš i da trpiš… oslobodi ga… - i tu ga zajedno oslobodismo… iskoči mu kita… nikad mu ga većeg nisam videla… uzela sam ga u ruku i pomilovala… joj Miki - kažem mu - ljubi ga majka, vidi ga kako je lep…
Mene već ložila ova priča, sad sam joj kurac stavio na pizdu i masirao je.
- Ufff kako je lepo… lepo si me pripremio… hajde, daj mi ga… jel ti lepa sad ova pizda…?
- Radice… nije ona pizda, vidi kako je lepa pičkica… kao kod devojaka…
- Jojjj stvarno to misliš? I meni je sad nekako lepa… nego što si stao, hoćeš ti da slušaš šta je bilo ili ćeš da radiš nešto?
- I jedno i drugo Radice… - i krenu kurac da se nabija.
- … i tako ti ja pomilovala kitu Mikiju, on samo što ne prsne koliko tvrd bio, iskočile žilice… mnogo mi je napeto dete bilo… počnem ja da mu prelazim rukom gore-dole… on menja boje, uzdiše… gledamo film i dalje… ovaj je tamo razbija, kako pojača… i ja Mikiju pojačam drkanje… kad menjaju pozu ili smanje tempo… i ja smanjim… Miki se istopio…
- A ti Radice, šta sa tobom bilo… - sad i ja pojačam nabijanje.
- Ja sam se suzdržavala, prebacila nogu preko noge… trljala pizdu… nisam htela da sama sebi… da Miki ne pomisli nešto… sad je on bio bitan… da se isprazni i da se opusti… mnogo mi je bio napet i isfrustriran…

Izgleda je ova priča što je pričala dodatno palila dok sam je jebao. Samo sam je još podsticao da priča.
- Joj Radice kako me ložiš… i kako ti je dobra pičkica… šta je dalje bilo…
- Pa tako… drkala sam mu još… kako mu je kurčina porasla… jojjj kako je lepo… kako mi to lepo radiš… jojjj hoću da gledam pičkicu… kako je lepo jebeš…

I tako je gledala kako je jebem, kako ga pickica lepo prima, a usput štipkala i uvrtala bradavice.
Ja kako sam ovo i gledao i nabijao se, i meni već nailazilo kako je ovako pričala, i samo sam je jebao jače, nabijao sam kurac do balčaka.
- I šta je bilo dalje?
- Uhhh… kako je lepo ovo… pa tako, drkala sam mu sve jače, a on se zacrveneo i samo uzdisao… kako mu je nailazilo, uhvatio me za sisu i mesio je… nekako je bio malo grublji, al računam da je bio uzbuđen a i onoliko je bio napet… al prijalo mi je nekako…

Jebote, šta neću da čujem. Al samo me još ložilo.
- I šta je bilo dalje? - i nastavio sa nabijanjem.
- Jojjj… kako sam mu drkala, a on meni mesio sisu, ja sam drugu sisu morala da mazim i da je štipkam… pizda mi je bila vlažna, i samo sam je trljala kako su mi noge bile prekrštene…

- Kad je počeo da svršava… to je bilo obilno… izbacio je spermu i dobacio skoro do televizora… ljubi ga majka… kako je lepo svršio… rekla sam mu da ide da se opere pa da ide na spavanje, a ja ću da obrišem tragove po podu…
- I šta je bilo dalje? - i nastavljam da je jebem, sad već i ona uzdiše.
- Ništa posebno… otišla sam u sobu na spavanje… al nisam mogla da zaspim… jojjj nemooj da staješ… pizda mi je bila baš vlažna i vrela… morala sam da je smirim… trljala sam je… Mikijev kurac mi nije izlazio iz glave… kako je bio čvrst i lep… mislim nisam se ložila na Mikija, nego na taj kurac…

- I šta si mislila tada… da te jebe takav kurac?
- Ooo da… i svršila sam sva u vodi…
- Jojjj Radice, svršavam… kako me ti naložiš…
- Svrši lepi moj… hoću da gledam… uhhh… jao kako je lepo…
- Reci mi… šta je lepo…
- Kako me lepo jebeš… jojjj… - i tu ja već svršavam, ali Radica još ne. Nego je krenula da trlja pičkicu i ubrzo svršila uz par trzaja.

Sedeli smo tako, zapalili cigaretu…
- I znaš šta je bilo posle?
- Ne znam šta mogu da očekujem još.
- Onda sam rešila da obrijem pizdu. I sutradan ujutro već sam to uradila. Jel ti se sviđa tako?
- Naravno, vidiš kako je lepa i mladolika… prava pičkica kao kod devojčice…
- Jao kako ti meni podilaziš… nego, da li je ovo pogrešno što sam radila sa Mikijem? Neka griža savest mi se javila, da li je to incest… ne znam… al htela sam da mu pomognem, mnogo je bio nervozan i napet i frustriran… stvarno mi ga bilo žao…

Povučem jedan dubok dim.
- Pa vidi… niste imali sex… tako da ovo nije valjda ništa strašno… uostalom ko sam pa ja pa da sudim o nekome ili nečemu… al ako vam je bilo lepo, to je onda veća korist od neke moguće štete…
- Joj jeste, u pravu si… Miki mi je posle bio malo zbunjen, al više nije bio napet…

A ja se nešto mislim - možda mu je matora i popušila, ali da ne čačkam… nije vreme.
- Idem ja da se malo operem - odem u kupatilo.
- Ako mili moj, jel ti treba pomoć?
- Ma sad ću ja, spremi ti kafu.

Vratim se, i kao pijuckamo kafu. Kad vidim, malo-malo a Radica se nešto mazi i češka po pičkici.
- Izvini… al kako sam je obrijala, pa me svrbi… pa moram da se češkam…
- Šta izvini, baš je to lepo videti… hoćeš da ti malo pomognem?
- Jao mili moj, naravno… al kad bi samo znao kako je ona osetljiva i nadražena… pošto sam je trljlala i danima i noćima… ne znaš koja je to muka…

Trljam je ja i mazim po pičkici, stvarno kao da je nabubrela i tako topla. Radica samo uzdiše.
- Mili moj… joj kako mi to lepo radiš… - a meni kurac se već vraća u formu. Vidi i ona to, i posle par minuta kaže:
- Dođi, da ti teta Radica pokaže šta je naučila - i spusti glavu na moj kurac. I počela da mi ga obrađuje ali baš onako dobro. Prvo mi ga nadrka u nekoliko poteza, onda pređe jezikom preko glavića. Pa se onda spusti jezikom celom dužinom i obliza ga onako lagano i lenjo. Onda se opet vrati na glavić.
- Radice… šta mi to radiš...
Onda mi uze samo glavić u usta i usisa ga i jezikom ga olizivala. Ja sam se već topio.
- Jel ti lepo? - pita ona.
- Prelepo, nemoj da staješ…
- Ufff kako me loži kad ti je lepo i kad uživaš… - i spusti ruku na pičkicu i krenu da se trlja. A onda mi usisa kurac i nastavi da dudla. Nije nigde žurila. Uhvatim je za sise i mesim ih i štipkam i uvrćem bradavice. Vidim da joj se sviđa i da uživa.
Sisala je kurac, prvo lagano, pa malo ubrza, pa opet uspori. Pa onda jezikom… milina. Bradavice joj se učvrstile i ukrutile. A pičkicu je trljala polako ubrzavajući, pa malo uspori, pa onda opet pojača.
Jebemti, bolje pušenje čini mi se da nisam dosad imao. Matora je bila talenat.
Onda je počela da ubrzava da se trlja, izgleda joj je nailazilo, pa je počela i da mi dudla brže i jače, skoro pa divlje.
- Radice… šta mi to radiš… Radice… svršiću… - uhvatio sam je za glavu, ali je nisam odmah nabijao na kurac, nisam znao kako će da reaguje, ali kako mi je nailazilo pred svršavanje, ona je već divlje dudlala i sisala, dok je dole već nabila 2 prsta u pičkicu i jebala se tako. Svršila je prva, ali je nastavila da mi dudla, onda je meni naišlo.
- Radice… svršavam… - sad sam je uhvatio za glavu i nabio joj je na kurac, nije se ništa bunila. Osećao sam da mi usisava i cedi kurac, sperma je pokuljala, i svršio sam uz nekoliko trzaja. Tad sam joj pustio glavu. Samo sam se srušio i seo. Srce mi je udaralo kao ludo. Ona se samo smeškala, dok joj je sperma curila iz usta i kapala na sise. Nešto je progutala, a nešto je razmazivala.
- Mili… jel ti bilo lepo?
- Prelepo Radice, niko mi to nije tako lepo radio…
- Stvarno tako misliš? Ja se potrudila da ti bude lepo.

Mislim se, stvarno se potrudila. Nisam mogao da verujem da je to rezultat gledanja nekog pornića samo. Kao da je i vežbala. Možda sa Mikijem? Ko zna, sve je moguće, al da ne zapitkujem mnogo.

- Radice, iscedila si me skroz. Idem sad pa se vidimo.
- Javi se svakako… i dođi.

Odem kući i mislim se, pa nije Radica ni tako loša, jes matora, al se jebe kao da je mlada devojka, ko zna šta će tu sve biti.

Prošlo nekoliko dana od toga sa Radicom, al mene kao počela neka griža savesti da pritiska. Jes bilo to lepo, uživali smo oboje, al opet… Mikijeva keva je to, bilo mi sve više bezveze zbog njega.
Danima sam se tako mučio u tim nekim mislima.

Jednog dana dođe Miki kod mene, pijemo kafu, zezamo se i ja udahnem duboko i rešim se:
- Vidi buraz… ne mogu više da ćutim… jbg, izvini… kresnuo sam ti kevu…
Poslednje čega se sećam je njegov ukočen osmeh na licu.

Tu je onda nastao prekid filma.
Nakon nekoliko sekundi sam došao sebi. Ležim na trosedu, nos me nešto boli i oko, Miki se dere:
- Idiote, pička ti materina… kako si mogao… bio si mi kao brat… neću više da te vidim…
- Miki, čekaj da ti objasnim… nije to baš tako…
- Marš bre, budi srećan što te nisam izgazio…

Izjuri Miki kao furija. Jbg, nekad mi jezik brži od pameti. Al kad nisam mogao da ćutim. Sad šta je tu je.
Narednih dana nisam izlazio iz kuće, kako me Miki nokautirao, imao sam modricu ispod oka i skoro pa polomljen nos.
Jednog dana me Radica zvala na telefon, pričali nešto, nisam joj ništa rekao šta se desilo sa Mikijem i sa mnom. Pitao sam je za njega, šta radi, kaže nešto joj je čudan poslednjih dana, sve je nešto nervozan i napet, i drzak, al ga ništa ne pita.

Prođe otprilike nedelju dana, zvoni telefon.
- Alo buraz, aj na kafu u onaj naš kafić - Miki se javlja. Baš mi bilo drago.
- Može, al da me ne biješ.
- Znači za pola sata.

Stignem, Miki je već bio tamo, pijuckao kafu i pelinkovac. Naručim i ja isto. Popričamo malo onako bezveze, dok krene glavna priča.
- Vidi buraz, sjebao si mi logiku onog dana. Poludeo sam. Nisam mogao to da prihvatim. Napio se isto veče. Kevu nisam mogao da smislim, ni da je pogledam. Narednog dana kad sam se otreznio, krenuo da malo logički razmišljam… odrasli smo ljudi, keva ima svoj život i svoje potrebe od kako se razvela. Sad da je nisi ti karao, pa verovatno bi je karao neko drugi…

Ćutao sam samo i pijuckao.
- I tako buraz… malo sam se smirio, mada opet… nije mi svejedno. Al tako je kako je, tu je kraj priče.
- O.k. buraz, neću više, neće se ponoviti.
- Čekaj bre, nisam završio… ajde što sam bio ljut i besan, al me nešto i ložilo na tu pomisao da je karaš… ne znam jesam li normalan, al eto… e sad, moraš nešto da mi učiniš.
- Reci buraz.
- Hoću da vas gledam dok je karaš. Dužan si mi, moraš da mi to učiniš.

U jebemti, ovo postaje ludo već.
- Buraz, sve za tebe, al opet nekako mi… ne znam… nezgodno…
- Ajde ne pričaj, nije ti bilo nezgodno da je jebeš. Nego samo da vidimo kako ćemo.

Dogovorimo se da ja dođem kod njih dok je on tamo, nešto pre nego što će on ići negde, onda on kao izađe a u stvari ostane al zaključa stan iznutra i pritaji se i ne diše. Stara fora, al ajde da vidimo. Nego ga pitam kako će posle da izađe, kaže mislio je i na to, kad Radica bude išla u kupatilo da se zapere, on će da izađe. Vidim da je buraz sve isplanirao.

Predlog je bio za 2 dana, on će Radici da kaže da će ići negde nekim poslom celo popodne, a ja ću da je zovem da je pitam kad se vidimo.

Negde uveče, kad mi je Miki potvrdio da joj je rekao da prekosutra neće biti kući, ja je pozovem.
- Ćao, kako si, šta ima?
- Ćao, pa što se ti ne javiš?
- Pa nisam mogao svih ovih dana. Nego, jesi li za da se vidimo ovih dana? Nedostajala si mi, mislio sam mnogo na tebe…
- Joj i ti meni. Vidi, možemo prekosutra popodne, Miki će da ide negde.
- Super, onda se vidimo.
- Važi, taman da se izbrijam dole, da budem spremna.
- Ćao, ćao.

 


Nema komentara:

Objavi komentar