subota, 5. kolovoza 2023.

Jebavao sam svastiku 5 godina

 Pre nego što sam oženio Anu, bio sam skoro sedam godina u vezi sa Saškom. Upoznali smo se na prvoj godini fakulteta i slobodno mogu reći da mi je bila najveća ljubav.

Problem u našoj vezi nastao je jednog leta kada nam je u posetu došla njena sestra Mina (kasnije sam saznao da su je zvali Mina Turbina). Bila je sušta suprotonost moje divne i pristojne devojke. Daleko od toga da nam je seks bio loš, naprotiv, ali Saška jednostavno nije bila bezobrazna.
Ja jesam, kao i mala Mina. Mala zato što je tek u oktobru punila 18 godina, a nas je posetila po okončanju ispitnog roka. Imali smo sedam dana za gluvarenje po Novom Sadu i nije mi smetalo to što će Saškina mlađa sestra biti kod nas. Nije ni smelo dami smeta jer je stan ipak bio njihov. Tačnije, Roditelji su Saški kupili ''stančić'' od 60 kvadrata već u prvoj godini. Za njih novopečene bogataše to je bila sitnica.

Minu sam upoznao godinu dana ranije i nekako mi se čini da je baš bila dete. To nisam mogao da kažem nakon što sam je video kako izlazi iz autobusa. Moje razmišljanje ''Uf, što je dobar pičić'' prekinulo je Saškino trčanje ka Lastinom autobusu.

- Zar je moguće da je ovo mala Mina - pomislio sam dok sam u međunožju osetio onaj dobri osećaj. ''Momčina'' od 20 cm se probudila, iako se sat vremena ranije ispraznio u Saškina usta.

Ofarbana plavuša, visoka oko 175, u crnoj majici na bretele u kojoj su su se njihale okrugle sise. Mnogo dobre sise...Na nogama obične patike, a između toga kratki zeleni šorts. Jeb'o mamu, bio sam ubeđen da ne nosi gaćice po onome šta sam video među nogama. A tamo je bio nabrekli mladi pičić...Za gaće sam se prevario jer su tangice krasile lepo izvajanu guzu koja se njihala dok je koračala prema autu.

Elem, prva dva dana su proletela za tili čas. Ja sam više vremena provodio sa drugarima nego s a nih dve. Saška je sekici pokazival grad, dok sam ja visio na Štrandu po celi dan.

Problem je nastao četvrtog dana, rano ujutru. Bio je petak. Ali najpre ćemo se vratiti u četvrtak veče. Saška i ja smo bili pozvani na useljenje kod naše zajedničke prijateljice sa faksa. Počela je da živi sa dečkom. Mina nije želela da ide sa nama, kaže ''umorila se preko dana''.

Nismo dugo ostali jer je moja draga morala ujutru da upiše ocenu koju je davno zaradila. Ipak, za to kratko vreme popilo se više nego što je trebalo. Kući smo otišli taksijem, a Saška će auto pokupiti ujutru posle faksa.

Već po izlasku iz taksija počeli smo da se ljubimo. Bili smo oboje napaljeni. Dizao sam je mini suknjicu i mešao guzove dok smo se ljubili ispred. Mazio sam je preko gaćica s leđa dok je ona otključavala. U liftu me je mazila preko već dignutog kurca, a u isto vreme je sisala moj jezik. Jedva sam čekao da uđemo unutra...

Po ulasku sam je samo odgurnuo na vrata, kleknuo i počeo da lizem pičku.
- Polako - rekla je: - Znaš da mi je sestra tu.
Na to sam totalno zaboravio. Uzeo sam je u naručje i polako odneo u našu sobu. Jebao sam je dobrih dva sata. Tri puta je svršila. Pogotovo poslednji put kada sam je istovremeno jebao u dupe i masirao klitoris.

Onako izmoreni zaspali smo pred zoru. Nisam je ni čuo kada je ujutru otišla. Spavao sam čvrstim snom kada me je iznenada probudilo zadovoljstvo prouzrokovano mojim glavićem u nečijim ustima. Logično. mislio sam da su Saškina.
- Draga, zar nisi na fakultetu - upitao sam. Čuo sam samo ššššš i ruku preko mojih usta i očiju. Nisam se bunio, ali sam shvatio da nešto nije u redu kada sam osetio pičku na svom glaviću. Kao da je bila šira. Otvorio sam oči i prvo što sam video bila je plava kosa kako se njiše u ritmu nečije glave. Bila je to Mina...
- Šta to radiš - dreknuo sam i pokušao da ustanem.
- Polako zete, uživaj. Biće ovo naša mala tajna - rekla je Mina.
Nije mi dala da ustanem, a njeno nabijanje je polako lomilo otpor i sa moje strane. Znala je da se jebe, majku joj... Prosto mi je usisavala kurac.
- Jao zete kako ti je lijep kurac. I veliki. Moja seka je baš prava srećnica. Pitam se kako je jutros otišla napolje onako razvaljena.
- Gledala si nas dok se jebemo - upitao sam je dok sam rukama držao njenu guzu i zakucavao kurac u pičkicu.
- Ahhh ahhh ahhhh...jesam - stenjala je Mina ujedajući se za donju usnu:
- Dva puta sam svršila drkajući pičkicu. Niste dobro zatvorili vrata, a ja nisam mogla da odolim kada sam je čula kako urla od zadovoljstva. Morala sam da vidim šta joj radiš...Uh, uh, uh - nastavila je da stenje dok su se sise njihale levo-desno.

Podigao sam je i okrenuo na drugu stranu. Levom rukom sam je držao za glavu i vrat, dok sam desnom uvatio obe ruke. Bila je bespomoćna, sa isturenom guzom. Na prvi udar se samo izvila. Polako je padala u trans dok je primala 20 cm ukrućenog mesa.

Nije joj puno trebalo da svrši. Stan je grmeo od jebačine, a mene nije bilo briga ni da li će Saška ući. Samo sam želeo da joj svršim na guzu. Izvadio sam kurac i poprskao je po celim leđima, guzi...Bilo je sjajno.
Tek tada sam shvatio šta se dogodilo i samo sam dreknuo:
- Brzo beži na tuširanje dok ja sredim sobu.
Sve je mirisalo na Minu i na jebačinu. Otvorio sam prozor, promenio posteljinu i čekao da mala droljica oslobodi tuš. Dok sam skidao neverstvo sa sebe, Saška je u međuvremenu stigla. Zatekao sam ih u kuhinji kako čavrljaju.

Mina je ćutala i ponašala se normalno, kao i tokom čitavog dana. Mislio sam da će se na jutru sve završiti, ali grdno sam se prevario. Ni slutio nisam šta će uslediti sledećeg dana, ali i tokom leta. Ni slutio nisam da će sve to trajati skoro pet godina.

 

Nema komentara:

Objavi komentar