subota, 5. kolovoza 2023.

Nismo očekivali

 Smejali smo se do iznemoglosti.
-Sale ti si trebao u komičare-rekao je Petar nastavljajući da se smeje
-i ja tako mislim-dobaci Marija
-društvo vi ste prava publika...,hvala, hvala...,može aplauz-opet nas nasmeja Saša.

   Saša je bio Petrov drugar iz detinjstva, posle dve godine napokon je došao iz Kanade da obiđe porodicu i prijatelje.  Svršeni elektro inženjer kao i mnogi, nije se snašao u zemlji kiča i šunda, zato ga je Kanada oberučke prihvatila, posao u struci, plata do neba, kuća, auto..., falila mu je još samo porodica.
-ništa se nije promenilo-rekao je, kad ga je Petar dočekao na aerodromu
-ti kao da si otišao pre 22 a ne pre 2 godine...,pa ovda se neće promeniti ništa ni za 200 godina-
-upravu si, mnogo očekujem-

    Saša je mnogo očekivao ispostavilo se i na drugom planu. U Beogradu je trebao napokon da upozna devojku sa kojom vise od godinu dana komunicira putem interneta. Imao je planove, ambicije želje...
-Marija...,vodimo ovog našeg kanađanina sutra u provod-
-Gledaj kako je ko popišan došao sa sastanka-zadirkivao ga je Petar

Bio je u pravu Saša je „nesuđenoj“ izneo celokupan njegov plan koji se ticao nje i njega...,ispostavilo se da je ona u vezi a da joj je on bio samo zanimacija preko interneta.
To ga je šokiralo.

-upravu si, ko popišan sam..., ja nikad neču pronaći ženu svog života-
-polako prijatelju, žene su ti kao plod na drvetu, ima ih raznih i koliko hoćeš, samo treba ubrati-
-hm...,a ti si kao svoju ubrao-
-znaš li Sale da nije smeo da me poljubi mesecima...,a ja sam ga pozvala i da izađemo i prva ga poljubila..., a on sad kao deli savete- dobaci Marija servirajući večeru
-kao kad ćorav deli savete kako treba da se vozi-izvali Sale i svi se nasmejaše
-tako nekako..., tako nekako prijatelju...,ali ovaj ćoravi živi već 3 godine sa ovom plavušom a sutra idemo u kafanu da tebi pronađemo jednu-povuče Mariju sebi i strasno je poljubi.
-dogovoreno-
Nazdravili su...

   Marija je bila upravu, Petar je bio štreber. Upoznali su se u studentskom gradu. Smedj, koščatog lica, krio je svoje prelepe plave oči iza štreberskih djozluka. Bio je visok ali premršav pa je u svakom trenutku izgledalo kao da će se skršiti dok hoda.
Sa druge strane Marija prirodna plavusa elegantno popunjena, kipelo je sa nje u svakom pogledu. Njene crne oči su volele kad primete da je muškarci saleću. A saletali su je nije da nisu, ali je bila samo sa trojicom pre nego što se obećala Petru.
   A zašto se obećala Petru..., čudna je ta ženska ćud. Iako su se znali celo vreme dok je studirala, nije je zanimao, osem kao prijatelj, a onda se njen tadasnji dečko, po završetku studija, vratio u Niš kao da ona nije ni postojala. Četiri  godine su bili u vezi i shvatila je da ona nije u njegovim životnim planovima.
U tom trenutku je „zamrzela“ muškarce, čak i skoro svakodnevna nabacivanja i česti flertovi nisu joj bili više toliko interesantni. Sve je bilo prazno. Svršeni student filološkog fakulteta u potrazi za poslom shvatila je da joj treba neko...,stub, oslonac, muškarac, prijatelj...

   U prebiranju svojih misli shvatila je da je joj je jedini pravi prijatelj ustvari Petar, koga je poznavala od početka studija i da je on jedini muškarac koji je nikad nije startovao i nije pokazivao interesovanje za nju ili njeno telo.
A skoro uvek je bio tu.  To je zaintrigiralo i ostalo je bilo istorija, ona je njega smuvala, prva ga poljubila. Probudila je neotkrivenu strast u njemu.

Posle se ispostavilo da se ona Petru uvek svidjala ali je mislio da je van njene lige. Kao ekonomista proračunao je da on nema šanse kod nje i smatrao je da ne treba da se zamlaćuje sa tim. Jer se sticao utisak da će svaki muškarac koji joj se nabacuje, a ona mu uzvrati flertom, da je smuva.
   
   Bili u pravu ni Petar ni Marija jedno o drugom. Sad su već zajedno više od 3 godine, poslednju godinu žive skupa, podigli su zajednički kredit i kupili stan. Nisu se još venčali jer su tražili kuma. Razmišljali su i o Saši koji je pobegao u Kanadu. On je jako voleo Petra, bio mu je kao brat. Tokom studija nisu se razdvajali.

   Saša je višlji od Petra, nažalost priroda ga nije podarila lepotom imao je veliki nos, klempave usi, upale plave oči, crna frćkava kosa mu je davala određenu dozu šarma, šake kao lopata sa jako izraženim venama. Nije imao mnogo sreće sa devojkama, ali ga nije mnogo zanimalo. Imao je jednu ozbiljniju vezu i nekoliko avantura. Nije da nije umeo sa devojkama ali više su ga zanimale studije i karijera.
Kad je odlučio da ode put Kanade, promenio je i način života. Krenuo je rekreativno u teretanu i počeo je elegantnije da se oblači, košulje, sakoi, pantalone na crtu. Zahtevao je to i posao ali mu je i prijalo, jer se osećao uzvišeno. Takodje je krenuo na časove latinoameričkog plesa. To mu je bila želja još od studenstkih dana. Telo mu se izdefinisalo, sazrelo i definitivno je postao poželjniji ženama.
To je osetio jer su „strankinje“ volele kršne krupne momke sa Balkana. Nisu one imale pojma o Balkanu ali su znale da će te velike ruke i masivno telo da ih dobro …, prepipaju, maze..., dovedu do extaze. Nisu grešile, Saša se trudio da ih zadovolji, da budu srećne ali on nije bio srećan.
Radio je u jako poznatoj i uspešnoj kompaniji. Za vrlo kratko vreme se obezbedio finansijski i hteo je nekog pored sebe, nekog od kuće. Zato je želeo da pronađe devojku iz Srbije i tako je i stupio u kontakt sa „nesuđenom“ preko fejsa..., ali ispostavilo se, da kad su se upoznali, nisu imali zajedničke interese.
Ostalo mu je samo dobro da se napije i na taj način utoli tugu.

   Marija je bila sva ushićena zbog večerašnjeg izlaska. Volela je da pleše  a znala je da je Saša vrstan plesač. Svo troje su bili u sekciji folklora u Studentskom gradu ali je Sale po odlasku u Kanadu nastavio da širi vidike i na latinoamericke plesove. Jedva je cekala da joj pokaze neke nove pokrete.
-hoćemo li ga pitati da nam bude kum, večeras – rekla je
-mislim da će mu to popraviti raspoloženje – odgovori Petar
-onda je red da ovo bude specijalno izdanje – nasmejala mu se Marija
-slažem se-

   Otvorila je ormar i izvukla haljinu za koju je znala da će privući jako veliku pažnju.
Iz fioke je izvadila crvene čipkaste gaćice i brus i položila ih pored haljinice iste boje.
Gracioznost kojom je to radila i odevna kombinacija na Petra su već ostavili utisak.
-okreni se, znaš da ne volim da me gledaš golu, ovako – pri tome misleći dok nisu u ljubavnom zanosu
-uhh ne mogu svega mi-Petar je buljio u veš na krevetu i i u peškir koji je obavijen oko Marije jedva prekrivao njeno prelepo, veliko dupe
-ajde ljubavi pa nisi prvi put ovoliko postio-
Nasmejali su se jer taj „post“ je bio zbog Saše koji je odseo kod njih u stanu. Znali su da nebi bilo uredu da vode ljubav dok im gost spava u dnevnom boravku.
-pa baš zbog toga ne mogu da skinem oči sa tebe- prišao joj je i poduhvatio je ispod peškira za dupe.
Spustio je strastven poljubac na njene usne.
Prihvatila je i prijao joj je taj njegov stisak jer i ona ga je želela, ali ga je odgurnula.
-odmakni se i sedi tamo inače ću ti zabraniti da gledaš dok se oblačim-odgurnula ga je od sebe.
-Saša je pod tušem – dodala je
Petar je nevoljno otišao i seo na stolicu u ćošku.
-ja ne smem da te gledam a svi ostali će večeras „slinaviti“ zbog tebe-
-ljubavi ali neće me gledati golu već obučenu-
Počela je da navlači gaćice ispod peškira jer je Petar „virio“kroz prste kojima je prekrio lice.
Oboje su se smejali igri u kojoj su uživali.
-viriš-
-ma ne-
Marija je podvukla brus ispod peskira i namestila korpe na svoje bujne grudi.
Dok ga je zakopčavala peškir je spao i otkrio njeno telo.
Petar je ispustio uzdah jer je ispred njega stajala njegova ljubav u crvenom čipkanom vešu. Kao Boginja antičke Grčke, lepo oblikovanih nogu, velike masivne guze koja sa strukom još uvek devojke isticala njene kukove. Prelepe bujne grudi koje su savrseno stajale u crvenom brusu, plava kosa koja je padala do ispod ramena, sveze izblajhana, još više je pojačavala utisak. Kao i njene lepe crne oči na lepo oblikovanom licu sa malim prćastim nosem i usnama koje su se razvlačile u predivan osmeh.

   Petar se često pitao kako je uspeo da je osvoji. Nikad nije dolazio do odgovora.
Počela je da navlači samostojeće čarape boje kože. Sedela je na krevetu i od nožnih prsta pocela da navlači  čarapu na nogu. Prvo desnu pa onda levu. Celo vreme joj je smešak igrao na licu jer je znala da je Petar guta očima, i da je sad već tvrd i da balavi po boksericama.
Ustala je i počela da navlači haljinu preko glave. Haljina je bila uz telo sa diskretnim izrezima na grudima i na leđima. Od struka se širila i  dosezala je do iznad kolena i zbog toga je bila odlična za ples.
Kad je krenula da oblači crvene štikle od 12 cm, Petar joj dobaci:
-želim te..., sad..., odmah-
-polako ljubavi...,možda večeras ako budeš dobar i miran-.
Namignula mu je, a on je sav u „znoju“ izašao iz sobe.
Znao je da ako ostane jos koji minut da će zaboraviti na sve i skočiti na nju.

   U dnevnom je zatekao Sašu, bio je u beloj košulji i uskim pantalonama.
-macane, kako Kanada utiče na tebe-
-haha...,teško je loše uticati na dobrog macana-
-čovek bi pomislio da si narcis- opet smeh

   Kad je Marija izašla iz spavaće sobe u crvenoj haljini na visokim štiklama, diskretno našminkana, stalo je vreme.
-au...Pero brate hocemo moći nas dvojica odbraniti ovu lepoticu od „napasnika noćas“
-hocemo Sale brate kad vratiš vilicu na mesto-pljusnuo ga je Petar po ledjima.
Saša se malo zbunio ali uspeo da odgovori:
-da ponesem, palicu ipak neku-
-ne treba..., ako ste vas dvojica nesposobni valjda se ja znam sama čuvati-
-jeste pozvali taksi- dobaci Marija
-dole je za 2 minuta-

   Petar i Marija su seli pozadi a Saša napred.
Petar je poljubi u vrat i šapnu joj na uho:
-prelepa si-
Samo se mazno uvila.
Saši je bilo drago što su njih dvoje srećni. Voleo je Petra kao brata a znao je da je Marija jako dobra devojka. Bio je srećan jer su oni srećni.

   Pola restorana se okrenulo za njima, bolje rečeno za Marijom. Njih dvojica su se samo zgledali uz osmeh, jer su i očekivali to.
Posle prve flaše vina otvorili su drugu a i dušu jedni drugima. Prepričavali su događaje iz prošlosti i prisećali se lepih vremena, detinjstva, studentskog života.
-Sale brate moj-započeo je Petar
-znaš da smo ja i Mara već 3 godine skupa i sad već godinu dana živimo zajedno-
-e da je sreće trebali ste biti od početka studija sad već 8 godina - opet ih zasmeja Saša
Petar uze Mariju za ruku i nastavi:
-odlučili smo da ćemo se venčati..., i hoćemo da te pitamo da li ćeš nam biti kum-
Bilo je to veliko iznenađenje za Sašu ali usledio je i logičan odgovor.
-naravno prijatelji moji biću vam kum, veoma ste me obradovali, hvala vam što ste me pitali-
Ustali su i izljubili se. Svo troje su bili presrećni, a naročito kum Saša
-konobar daj najbolje vino koje imaš u kafani...,biću kuuuum-uzviknuo je.


   Vino je bilo odlično ali ih je sve više hvatalo. Lagana živa svirka je došla baš u pravi čas jer su svo troje pošli ka podijumu. Muzičkim tonovima posebnu draž davao je saksofon i udaraljke. Uklopilo se u njihov stil.
Na podijumu za ples bilo je dosta devojaka i momaka ali se videlo da su njih troje najiskusniji. Sale je prednjačio. Jedna omalena crnka se uhvatila u koštac sa Sašom.
Peter i Marija su prišli stolu da se okrepe.
-Saša će napastvovati ovu malu- reče Marija smejući se
-mislim da njenom društvu nije nimalo smešno i da je za onim stolom njen dečko - Petar joj pokaza očima na sto u ćošku gde je bilo jedno veće društvo.
Jedan od momaka je nekoliko puta zadržavao malu crnku negodojući na njenu „bliskost“ sa nekim tamo na podijumu.
-preuzmi ga da ne napravimo problem- reče Petar
Marija je iskoristila pauzu omalene crnke i pridružila se Saši na podijumu.
Vino ga je baš oraspoložilo, čvrsto je zagrlio kad mu je prišla.
-kuuumooo..., gde si...-
Krenuli su da se njišu u ritmu muzike.

   Petar je ostao za stolom i počeo da sliva, niz grlo, kiselu vodu. Nije često konzumirao alkohol i znao je da mu neće prijati ako pretera. Znao je još jednu stvar, da od njih troje, barem jedno mora biti pri sebi, koliko je to moguće.
Saša i Marija su ostali na liniji da dokažu da su jači od vina, povremeno dolazeći do stola i prazneći čaše skoro do dna.
-neumoran je, znaš u kakvoj je kondiciji, nisam ovoliko plesala, ne pamtim-rekla je Marija, sva zadivljena.
-znam, vidim, eno ga i i dalje ne staje-
-skoro da je ostao sam , idem...,ajde i ti-
-neka ja ću da odmorim još malo-
Marija mu spusti strastan poljubac. Uzvrati joj.

   Saša je nešto rekao muzičarima i oni su krenuli prvo sa sambom,da bi kasnije su presli na salsu.
Bilo je prelepo gledati ih u zanosu plesa. Saša je bio odličan plesač a Marija se trudila da ga prati.
Privukli su pažnju i drugih jer su najlepše plesali na podijumu.
Doduše muškarci teško da su pratili Mariju zbog plesa.
Drugi parovi su dolazili i odlazili ali Marija i Saša su navraćali do stola samo da se okrepe vinom.
Bilu su mokri od znoja i veseli od vina.
   
   Muzika je odlucila da napravi pauzu negde iza ponoći.
Saša je seo za sto i potegao čašu.
-nisam se ovako provodio jos od studenskih dana-
-a ti brate ne ustaješ preuzeo te alkohoool aaa...- dodao je
-uživanje vas je gledati, kroz moje ćoroskope jedva da vas uhvatim na podijumu-
Marija mu sede u krilo i poljubi ga u nos.
-ljubavi baš sam se napila...,hahaha...,volim te...-
-i ja tebe ljubavi-
Saša je pokušao da ih slika ali mu je telefon zamalo ispao iz ruku. Vino je činilo svoje.
Nasmejali su se.

   Muzika je ubrzo krenula baš kad su se pripremali da njih dvoje ponovo izađu na podijum.
Medjutim jedna crvenokosa starija dama prišla je Saši i zamolila ga za ples.
Bili smo malo iznenađeni ali je Saša rado prihvatio.
Žena je imala smisla za latino ples i htela je da isproba Saleta. Njeno društvo aplauzom ih je podržalo.
Marija se meškoljila u Petrovom krilu i zdušno ih je gledala.
-Idemo da plešemo – povukla ga je za sobom.
Imao je utisak da je ljubomorna na crvenokosu ženu koja se sve više stiskala uz Sašu. Njihov ples je bio skoro na granici erotskog.
Marija i Petar su pokušali skoro da ih imitiraju. Barem su se trudili.
Ubrzo je crvenokosa žena šapnula je nešto Saši na uho. Otišla je do svog stola i pošela da se pakuje sa društvom. Odlazili su.
Ostala je poslednja, prilikom izlaza i uhvatila je Petra za ruku. Ugurala mu je papirić u ruku i rekla:
-reci prijatelju da mi se sutra javi, jer on...-pogledala ga je – ne verujem da će se sećati da sam mu dala broj-
Petar je iznenađeno pogledao u Sašu koji je idalje plesao u ritmu muzike ali vidno pripit.
-ajmo prijatelju da malo sednemo -pozvao ga je
-neeee…, ovde lebdim kao na vetru-
-pleši sa njim i pazi da se ne strovali –reče Petar i gurnu Mariju ka Saši.
Ona se privi uz njega i krenuše da plešu telo uz telo jer je muzika krenula lagan ritam.

   Nije proslo nekoliko pesama a Marija se pojavi i sede za sto.
Izgledala je zabrinuto.
Petar pogleda na podijum. Saše nije bilo.
-šta se desilo gde je Saša..., kum...,-
-hm...,otišao je do toaleta-
-pustila si ga samog u toalet-
-pa neću ja da mu ga držim- odgovori nervozno i kiselo se nasmeja.
-haha..., pa nećeš ali pripit je, može pasti negde-
-nije pripit i neće pasti-odgovori odsečno.
-ajde ti meni reci ljubavi što si se tako unervozila...,šta se desilo-
Pogledala je u Petra i nekako nesigurno , jedva čujno reče:
-digao mu se-
-šta..., nisam čuo-
Marija je prevrnula očima i sad glasnije izgovori:
-digao mu se kurac..., eto-
-haha..., kome...- Petar je sad već posumnjao o čemu se radi.
-kako kome…, Saši-gledala je u čašu.
-haha…, pa kako mu se nebi digao kad ga ona crvenokosa samo što nije tucala tu na podijumu-
-pa dobro ali plesao je samnom posle-
-haha haha...,ljubavi, ti ništa ne razumeš - privukao je njenu stolicu i pomilova je po kosi.
-ti si najlepša i najizazovnija žena večeras u ovom restoranu a i šire-
-pa i meni se digao gledajući te a da se ne digne čoveku kome si se stisla uz telo i koga je uz to opalio alkohol u mali mozak..., to je normalno - poljubi je i stavi joj ruku na svoje prepone da joj dokaže da je bio upravu.
-uhhhh...,lud si..., pa kako...-nije uspela da završi.

-ajmo gledaj koja stvar ide..., kumeeeee...-prišao je Saša i poljubi Petra u glavu.
Nazdraviše svi troje i otpiše piće.
Marija je bila još crvena u licu.
-ajmo- ponovo ih pozva krećući se ka podijumu.
-ja ću da čekam da vidim ko će od vas prvi pasti da ga nosim kući - reče Petar
-ti nikad nisi znao da piješ..., kumo polazi… - dobaci Saša i sad već teturajući ode do podijumu.
Ona molećivo pogleda ka Petru, oči su joj bile poluzatvorene.
-da li ti je lepo - upita je
-veoma-
-idi pleši, uživaj…, i opusti se… - pomože joj da se pridigne i dodade
-i neplaši se dignutog kurca-
-budalo - ćušnula ga je po glavi i strasno se poljubiše.
-dobićeš ovaj noćas, to je sigurno-
-mmm, jedva čekam – gricnu usnu i ode na podijum.

   Saša je dohvati i privi uz sebe. Krenuli su svoju igru.
Marija je bila usplahirena ali se opuštala jer nije više osećala njegovu napetost u preponama.
Znala je da su bili već jako pripiti, bila je tužna što će ova veče da se završi.
Znala je to jer su muzičari prešli na bossa novu.
Ona i Saša su se priljubljeni jedno uz drugo njihali u ritmu. Oboma je bilo lakše jer od alkohola i umora jedva su stajali na nogama.

   Osetila ga je ponovo , isprečio se između njih. Nije se pomerila, bila je previse umorna. Osetila je takvu bliskost sa Sasom, biće kumovi.
-hoceš da odeš do toaleta-
Saša se trznu od njenog šapata. Pomeri se dovoljno da ona nije više osećala pritisak na stomaku.
-mogao bih- krenuo je da tetura kao toaletu a ona je gledala da li će moći.
Prošao je kroz vrata toaleta.

   Vratila se do stola. Otpila je gutljaj vina pa malo kisele.
-opet...,opet mu se digao-
Sela mu je u krilo.
-ti ga večeras svima dižeš-
Namesti je bolje, u u svoje krilo da oseti da je i on napaljen. Njena glava je već bila klonula na njegovo rame.
-izgleda ljubavi - spusti usne na njegove.
Poljubac je bi strastan i nadovezivao se sledeći i sledeći.

   Saša se malo osvestio kad je došao u toalet umio se i krenuo da mokri.
Tad je shvatio da mu kurac cepa bokserice, nije mogao da piša, previše je dignut. Da bar ima neka sad da ga malo uzme u ruku pomislio je i istovremeno se prenu.
Možda ga je zato Marija poslala u toalet. Blam, Marija, kuma..., možda je osetila njegovu nabreklinu. Bilo ga je sramota ali shvati da navlači kurac ispred šolje. To mu prija ali ga i osvesti. Blam. Brzo je prekinuo igru izbacujući te „pokvarene“ misli iz glave.

   Dok se vraćao prema stolu videvši njih dvoje kako se strasno ljube, odahnu. Nije primetila nabreklinu, sad je bio siguran, jer je sedela Petru u krilu, u ljubavnom zanosu.
-golupčići kao da ste prvi put skupa-seo je pored njih.
Oni ga pogledaše, pokušavajući da se izvuku iz vrtloga strasti,  dok je on ispijao još jednu čašu vina.
-al si ti stekao kondiciju brate svaka ti čast..., piješ za dvojicu-
-i pleše za trojicu- dobaci Marija.
A jebao bih za četvoricu pomisli Saša u sebi i zastade jer nije siguran da li je to izgovorio ili je pomislio.
Njih dvoje su se smejali, dobro je, izgovorio je to u sebi.
-ajmo još malo plesati- podignu se i pruži ruku ka Mariji.
-mislim da ću se srušiti koliko sam pijana-odgovori Marija držeći se za njegovu ruku i ustajući sa Petra.
-onda gledajte da se sručite zajedno na pod da bude u velikom stilu- dobaci on razočarano jer je ostao bez pritiska Marijine guze na svojim preponama. Osetio je bol, koliko mu je bio tvrd.
-pa sve mora da bude u stiiiilu...,kumeeee-

   Odgegaše se do podijuma i obaviše ruke jedno oko drugog.
-ne znam da sam se ovako urokao ali i dobro proveo odavno-
-i ja isto..., i zato ću ti oprostiti ovo-
-koje - upita Saša začuđeno

   Pod utiskom strastvenih poljubaca malopre, kao da se malo oslobodila. Marija se privi uz njega još čvršće i pritisnu njegov nabrekli kurac uz svoj stomak.
-možda i jebeš za četvoricu ali moraš ga kontrolisati-pritisak njenog tela popusti
-jebote pa to sam izgovorio, nije trebalo, samo sam mislio znaš...,hah...-nasmeja se jer je shvatio da je toliko pijan da ne zna kad priča a kad misli.
Nije osećao sramotu, blam, već se samo na glas smejao i držao je u naručju. I ona se smejala i osećala ga na svom stomaku. Opuštali su se oboje, a taj osmeh im je pomogao da ta „nabreklina“ između njih ne bude više i nelagoda.
-izvini jebiga Marija..., kumoooo..., puklo me...,alkohol valjda-
-aha alkohol..., a ja..., nista... - izvali Marija uhvativši se u razmišljanju zašto to izgovori.
Volela ga je kao brata, a sad priča sa njim kao sa muškarcem.
Osećala se čudno ali usplahireno, a niz kičmu je osećakla blage trnce.
-...joj...,ti si...,ti si...,-šaputao joj je na uho dok su se njihali.
Imala je utisak da ga jos bolje oseca na stomaku, nije joj smetalo, čak naprotiv, iako nije znala zašto.
-...šta ja...
-tiiii..., ti si letnji povetarac....,na vrelom danu...-zastao je.
-bomba..., avion..., tebe bi svako....,uhhh...
Stao je jer ga je prekinula, odmakla se od njega jer su joj njegov šapat i reči izazvali strujanje niz kičmu. Sad je imala utisak da će se upiškiti.
-idem do toaleta-rekla mu je i odskakutala, dok je on pratio pogledom. Izgledala mu je zanosno, jer to ona i jeste bila.

Doteturao se do stola gde ga Petar dočeka sa osmehom.
-prijatelju pijan sam kao letva...-
-ma nije valjda..., mislim da se konobari sapliću o naše flaše, ustvari tvoje i Marijine-
Nasmejaše se obojica.
Saša prvi put uze malo kisele.
-možda sam i prema Mariji nešto pogrešio...,bulaznio...,izvini prijatelju...-molećivo ga Saša zagrli.
-opusti se brate moj..., Marija je velika pička, pardon devojka...,hahaha...hahaha
Obojica su se smejali toliko da su zamalo pali sa stolice.
-pa ti se napi od kisele prijatelju moj-čiknu ga Saša.

   Kad je ušla u toalet razmišljala je zašto je osećala leptiriće u stomaku na Sašine reči. Alkohol definitivno, mnogo je pijana, a i kad joj neko na uho šapuće koliko je lepa, ona..., ona se jednostavno uzbudi.
Oprala je ruku, podiže haljinicu i spusti gaćice. Onda učini nešto neobjašnjivo. Dodirnu se po mačkici i trznu se. Bila je mokra, vlažna totalno, pokušala je da je pogleda da utvrdi da li joj treba tampon.
Definitivno mora kući da sedne Petru u krilo. Treba joj…, treba joj... ,muškarac…, kurac.
Još jednom je prešla prstima preko nje…, totalno mokra. Bila je začuđena ali joj je i prijalo. Da se nisu čula ulazna vrata toaleta, verovatno bi nastavila sa maženjem.

   Kad se vratila, njih dvojica su se smejali kao da su nadrogirani.
-šta je smešno-upita.
-slučajno sam rekao da si dobra pička-reče Petar i nastavi da se smeje.
Marija se malo iskolači na te reči.
-očigledno nisam dok vam je smešno...- brecnu ih svojom ljutitom konstatacijom.
-ma jesi dobra kao avion..., nego je on brat rekao..., hahaha...-reče Saša i malo iznenadi Mariju jer je očekivala da će Petar nešto da joj kaže.
-ljubavi ti si naš andjeo i najjebozovnija ženska u Beogradu…, pardon na svetu...- privuče je u svoje krilo i poljubi je.
Prijalo joj je to što je rekao.  Kad je osetila njegove usne na svojima imala je utisak da će se opet upiškiti.
-tako je kumeeee, najlepša pička u...u svetu,...,kumo izvini...-ponovo se zamalo zagrcnu Saša.
Sad su se svo troje smejali kao ludi.
-hvala momci, hvala..., da nisam ovoliko pijana otkinula bih vam te kite koliko me hvalite-
-opaaaa-čulo se od Petra. Saša je samo gledao i nije ništa progovorio, njene reči kao da su opet počele da stvaraju nabreklinu kod njega.
-oprostite..., završavamo za večeras..., da vam pozovemo taksi- prekinu ih konobar.
-da, naravno-odgovori Petar.
Marija je sela na stolicu i kao da se osvestila i shvatila šta je malo pre rekla.
-izvini ljubavi, ne znam šta pričam-
-opusti se draga..., lupamo sve troje..., ionako se nećemo sećati šta je bilo koliko je sutra-
-kuuumooo…, oprošteno ti je iz više razloga…, jer si moja kuma i jer odlično plešeš…, a ono treće se podrazumeva…
Smeh opet zavlada za njihovim stolom.

   Dok su izlazili iz restorana bili si zagrljeni oko Saše, Marija sa jedne a Petar sa druge strane. On ih je naizmenično ljubio u obraze. Oduzeo se od alkohola, sreće i ko zna čega još.
Taksista je izašao da mu pomogne predloživši da njih dvoje sednu pozadi.
-naravno..., ionako su noćas par-reče Petar i namerno izostavi plesni par.
Taksista se osmehnu.
-dragi mi je totalno poludio...,pokuša Marija da objasni taksisti nešto koji je već startovao automobil, ali je petljala jezikom, pa joj baš i nije išlo.
-eto odlučili da se venčaju pa se dobro zapili a mene poveli da ih čuvam da ih neko ne ukrade - nastavi Petar da priča izmišljenu priču taksisti koji je potvrdno klimao glavom.
Njih dvoje su se još više počeli smejati valjda shvatajući Petrovu igru.
-tako jeee, ženim se ovom lepoticom-uzviknu Saša i podiže Marijinu ruku da su skoro udarili u krov automobila. Smejali su se oboje a njihove spojene ruke završiše u Marijinom krilu. Bolje rečeno medjunožju jer se njena haljina povukla do pola butine dok je sedala u taksi.
-jasno, jasno..., odgovori taksista, koga je bolelo uvo za njihovu priču, ali je kurtoazno prihvatio istu.

   Dok je slušala kako Petar nešto priča taksisti osetila je kako Sašina ruka, držeći njenu, klizi sa unutrasnje strane njene desne butine.
Nije obraćala pažnju već je pokušavala da čuje šta govore oni napred, povremeno se smejući.
Saša je osetio njene čarape na svojoj levoj ruci, mahinalno je počeo da je polako pomera i mozda uz pomoć truckanja automobila i svojih milimetarskih pokreta osetio je rub njenih samodržećih čarapa.
Osetio je njen stisak, zastao je sa pomeranjem ali ona je svoju ruku izvukla iz njegove i nagnula se napred da čuje šta ova dvojica govore na prednjem sedištu i kao nesvesno omogućila mu da nastavi dalje.
Saša je sve više bio fokusiran na čarape koju je osećao ispod svog sad već široko otvorenog dlana, a sve manje je obraćao pažnju na priču u prednjem delu automobila.
Okrenuo se ka njoj ali  ona je gledala napred, imao je utisak da je blago raširila noge.
Polako je počeo da pomera ruku. 
Mariju je prožimala jeza. Mislila je da će odustati. Osetila je njegov široki dlan kako je prekrio njenu unutrašnju stranu butine, osetila je kako blago klizi. Dodirnuo je rub čarape, a onda i golu kožu, nehotično je uzdahnula i pokušala je da ostane pribrana, smejući se.
Uplašila se, ali nije odgurnula njegovu ruku već se pomerila ka napred, hvatajući Petra za rame, pa nadlakticu, vukla ga je ka sebi. Petar je znao da ona hoće njegovu ruku iz nekog razloga. Provuko je između sedišta i njegova leva i njena desna ruka su se spojile u čvrst stisak. Čuo je njen uzdah u tom trenutku.
Okrenuo se ka njoj i video pod odsjajem uličnih svetiljki povremeno njeno lice. Bilo je blaženo i uplašeno. Pogledao je dole i učinilo mu se da vidi njene raširene noge i ruku izmedju njih.
Prestao je da priča. Osećao je da mu ud raste. Bio je u neverici kao i Marija. Prijatnoj neverici.
Petru se nije učinilo jer je Marija pomerajući se napred gotovo navukla međunožje na Sašinu ruku, koja je ionako bila opasno blizu. Nije to planirala, želele je Petra ali sad joj je ova nemirna ruka jako prijala.
Saša je definitivno prihvatio igru i uz napor zbog nepravilnog položaja njegove ruke uspevao je da dohvati njene gaćice. Na prstima je mogao da oseti koliko je vlazna.
Bila je svesna da je ruka drugog muškarca mazi izmedju nogu, dok joj budući muž sedi ispred. Želela je da joj skloni gaćice da udje u nju ali nije znala kako da mu pomogne.
A onda je taksi stigao pred zgradu. Petar je otpustio njenu ruku i krenuo da traži novac.
Ona se izvila na naslon sedišta još više šireći noge, samo je mahinalno prebacila kraj haljine preko njegove ruke. Duboko je disala.
Saša je osetio otvoren put i brzo je pomerio njene gaćice u stranu. Pičkica je bila gola i totalno mokra, uspeo je da ugura prst unutra, neznatno ali dovoljno da joj izmami uzdah. Oseti je na kratko njenu ruku kako pokušava da napipa njegov kurac preko pantalona. U nekom trenutku je uspela. Bio je tvrd i veliki, samo ga je nakratko stisnula i povukla ruku, na vreme, jer je Petar otvorio vrata i upalilo se unutrašnje svetlu automobila.
Saša je istovremeno povukao ruku.

   Petru su još odzvanjale reči taksiste koji je rekao da će se ovo dvoje kresnuti u autu. Nije mu smetalo bio je opčinjen situacijom. Prošao je sa druge strane i otvorio Marijina vrata. Pomogao joj je da izađe. Poljubili su se. Ćutala je.
-jesi dobro mačkice-
-aha-
-a ti? -
-jesam, dok god si ti dobro -
Krenuli su.
-kume možeš li sam-upita Petar
Saša ošamućen od malopređašne situacije, misleći da sanja, odgovori.
-može kume..., može jak sam jaaaa-
Ušli su u stan pridržavajući ga.  Marija se prva izgubi u kupatilu.
-kume...,brate bilo mi je odlično-reče Petar i zagrli Sašu.
-i meni kuuuume –uzvrati mu.
U tom trenutku Marija pretetura iz kupatila u spavaću sobu.
-Petreeee...dolazi-viknula je.
-idi želi te - lupi ga Saša po leđima.

   Petar nije ni išao u kupatilo već odmah otrča do spavaće sobe.
Svetlo je bilo ugašeno a ona ga još jednom pozva.
Petar se smesti pored nje u krevet i krenu da je dodiruje još nenaviknut na mrak. Bila je gola.
Poljubili su se a ona ga povuče na sebe.
-želim te ljubavi-
Raširila je noge i dohvati ga za kurac. Bio je tvrd. Obradova se i krenu da ga usmerava ka svojoj mokroj pičkici. Možda je želela da što pre uđe u nju i da zaboravi na prste koji su malopre bili na njenoj pičkici. Petar je zaronio u nju do kraja. Nikad nije bila tako mokra.
-ljubavi totalno si mokra-
-želim te u sebi jako..., jebi me molim te-
Pokušavali su da budu tihi ali nije im baš išlo od ruke.
Strast i želja i kompletna situacija izazvala je u njima životinjski instinkt.

   Saša ih je čuo. Bilo mu je drago ali malo i neprijatno, možda je bio i ljubomoran zbog scene u autu.
Iako nije planirao odlučio je da pokuša otići da se istušira. Do tad će njih dvoje završiti i moćiće spavati

   Marija je podigla noge na Petrova ramena i primala žestoke ubode njegovog tvrdog kurca. Dovodio je do ekstaze. Sve joj se mutilo u glavi. A soba je odzvanjala pod naletima njihovih tela. Nisu više znali ni gde su, ni ko su, ni da li su sami. Odlično su se tucali i bili su oboje na sedmom nebu.
Bližila se vrhuncu kao i Petar. Bilo im je previše. Oboje su zbog cele situacije bii prenapaljeni. Ubrzo je Petar počeo da svršava i puni njenu pičkicu do vrha, pičkicu svoje buduće supruge. Ona se trzala ispod njega trljajući svoj klitoris o njegov pubis i spremno dočekavši seme svog budućeg muža. Uskoro je počela da se grči. Svršila je.
   
   Imala je utisak da je pala u nesvest i da je vreme stalo. Došla je sebi kad joj se Petar privukao uz guzu. Ležala je sa strane sklupčana i osećala ga je na svojoj guzi. Bio je polu dignut. Mislila je da je spavala.
A onda je čula da je nešto lupilo u kupatilu i da se uključuje tuš. Sve joj se vratilo. Saša se tuširao. Osetila je Petrovu ruku kako je hvata za dojku. Prijalo joj je. Prvo jednu pa drugu a onda je krenuo rukom niz stomak do njene pičkice napunjene do vrha spermom. Znala je da ga želi još.
Osetila je njegov dah a zatim i usne na svojoj ušnoj resici. Mislila je da će je to izludeti.
Petar je došao prstima do njene pičkice.
-da li je osetio koliko ti je pičkica mokra-rekao je tiho na njeno uho.
Stresla se na te njehove reči i glasno uzdahnula.
-da li je uspeo da udje u ovu lepoticu-
-ooohhh…,daaaa....,ahhh...,ljubavi...-odgovorila je. Plašila se ali ovo je jako palilo
Pokušala je da iza sebe napipa njegov kurac. Uspela je, bio je tvrd i vreo, na njeno veliko iznenadjenje. To je ohrabri da ga navuče.
Njegovi prsti su rovarili po njenoj pičkici.
-celo veče mu je dignut zbog tebe..., jel znaš to-
-jaooo...,daaa...,aaaahhhh...

Znala je da priča o Sašinom kurcu. Najgore je što ga je i ona sad zamisljala. Petrova igra je uspela.
On je glavićem već njušio ulaz u pičkicu. Spremno ga je dočekala ali on nije hteo da stane. Sve ovo ga je neverovatno palilo.
-jesi ga dodirnula-
Upita je Petar ali nije dobio odgovor već samo nekoliko glasnih uzdaha.

Nastavio je da ulazi i izlazi iz nje. Okupala ga je sokovima strasti. I po tome i po njenim uzdasima je znao da je „ovo“ jako pali, kao i njega.
Ponovio je pitanje, ali ništa od odgovora, ona se zahuktavala i jako se nabijala na njegov kurac.
Petar je izvukao kurac skoro da ispadanja i stao.
-ljubavi jesi ga osetila pod rukom-
-jebi me…, molim te-
Sjurio se jednom jako u nju do kraja, vratio ga i opet zastao. Vrhom je samo milovao ulaz njene prenapaljene pičkice.
-jesi li osetila..., taj tvrdi kurac koji je celo veče dignut zbog tebe-
-malo samo..., jesam...,jebi me…, molim te-

Posle tog odgovora sjurio joj ga je do kraja, opet. Pomutio mu se mozak i nije preostalo jos mnogo puta i on je napuni. Znao je da nije svršila ali nije mogao ništa. Nije mogao da veruje kako je tako brzo svršio po drugi put. Pokušavao je da se pribere.

Marija se okrenu prema njemu. Osetio je da plače.
-ljubavi zasto plačeš-upita je
-plašim se-
-čega-
-da me ne voliš više-
Poljubi je u čelo, pa u nos, pa u usne.
-a zašto te ne volim više-
Ćutala je. Nije smela da mu odgovori ali oboje su znali čega se plašila.
-plašiš se zato što ga želiš-
-jooojjj...,neee-
-da li ti je bilo lepo dok su njegovi prsti mazili ovu prelepu pičkicu - Petar je ponovo dohvati za mokru pičkicu.
-aaahhhh-
Zatvorila je oči i nesvesna ponovo se prisetila te scene.
-jesteee-
-Da li ti je bilo lepo kad si napipala njegov kuraca koji je bio tvrd zbog tebe-

Opet je ćutala, plašila se da odgovori.
-ljubavi ne ljutim se...,želim da budeš srećna, jer te volim najviše na svetu-
-vidiš koliko sam se i ja napalio..., zato bih voleo da znam da li ti je prijalo to sve-
-jeste...,ali molim te nemoj se ljutiti - brzo je dodala.
On je nezno poljubi.
-volim te Marija-
-i ja tebe-
Ćutao je neko vreme kao i ona sa mislima u glavi.
-da li bi volela da staviš ruku na njegov goli kurac- prekide tišinu koja ih je uznemiravala
-ahhh...,joojjj..., plašim se ljubavi-
-čega..., da će dobro da te jebe...-
Te reči su joj pobudile najskrivenije želje u njenom mozgu.
-daaaa-

Gledala je u njega kroz mrak i pokušavala je da pronađe njegove usne. One će joj oprostiti.
-da li bi volela da te jakao dobro jebe…, Sašin kurac-
Već je bila u bunilu i samo je odgovorila potvrdno.
-i ja bih voleo da te jebe Marija…, Sasin kurac…, jer te volim-
Ljubili su se. Ulazili su u novu dimenziju. Neotkrivenu strast koja se budila u njima. Nešto sasvim novo.
-ne plaši se…, nego priznaj da želiš taj tvrdi kurac u sebi…, noćas-
-ljubavi, kako..., želim..., ne mogu...-
-možeš ljubavi i ja i ti želimo..., da te on jebe..., on je naš Saša…, on te voli-
-šta mi to radiš poludećuuuuu-
-poludećeš za njegovim kurcem-
-daaaa-
-on je u susednoj sobi..., čeka te-
-Petre ljubavi...,kako-upitala je i sebe i njega.

   Petar je strasno poljubi. Ustade sa kreveta i povuče je za ruku.
Marija je pratila njegovu ruku, kao da je lebdela, kao da to nije bila ona. Sve se odigravalo kao nekom drugom, kao da ona ne učestvuje u tome, nego posmatra sa strane.
Došli su do vrata i on ih otvori. Prigušeno svetlo iz hodnika donekle obasja sobu.
-ljubavi idi i uživaj..., večeras ti je sve dopušteno jer te volim najviše na svetu-spusti joj poljubac pun strasti na njene usne.

   Marija nije mogla verovati šta joj se dešava. Osetila je kako je njegove ruke lagano guraju ka mestu sa koga nema povratka. Koracima robota krenula je u dnevnu sobu, u kojoj je na rasklopljenom krevetu ležao Saša.
Stala je pored kreveta. Gledala je kroz polumrak to biće koje je ležalo pod pokrivačem i spavalo snom pravednika. Nije znala zašto je tu…, strast koja je bujala među njenim nogama sad se mešala sa razumom koji joj je govorio kako je to njihov prijatelj, njihov budući kum, njen partner za ples…, ples…, kako divno pleše taj čovek…, kako ima divnu nabreklinu…, joj.

   Ples je ponovo odvede putem strasti. Njena pičkica je gorela, jer je sad znala da nešto treba da uradi sa tom nabreklinom koja je očigledno dovela do ludila ove noći. Ugrizla se za usnu.
Mahinalno je stavila ruku na međunožje. Osećala je vatru vulkana pod prstima, a istovremeno je drhtala.
Podigla je blago pokrivač. Bilo joj je hladno, htela je samo da se ugreje, neće je jebati. Dok se uvlačila pod pokrivač on se probudi.
-Marija - šapnuo je
-hladno mi je…, samo da se ugrejem -

Saša, još u polusnu i pod uticajem alkohola, pomeri se, da joj napravi mesta…, da se ugreje, kako je rekla.
Sa druge strane bio je siguran da mu je drago, jer ona hoće kod njega da se ugreje.
Koža im se dotakla i kao da su njome počeli da se maze, jer nekoliko trenutaka, ničim drugim nisu reagovali. Marija pomeri ruku koja je bila opružena niz nju, dotaktnu tkaninu, bokserica…, a onda nabreklinu, bio je već tvrd.

Već joj je bilo toplo, možda i pretoplo, baš je dobro što je došla da se ugreje, pomisli.
-rekao mi je da dođem..., dopustio mi je…, a ja sam htela samo da se ugrejem-
Bio je začuđen ali i jako napaljen. Njeni prsti su preko bokserica već navlačili njegov kurac. Znao je samo da mora da se približi izvoru tih reči.

Osetila je njegove usne na svojima. Uzvratila mu je. Ljubili su se nežno, lepo i dugo a strast je bujala. Uvukla je ruku u te bokserice i napokon osetila tu nabreklinu koja je izludela ove večeri, zbog koje joj je pičkica zaplakala, zbog koje se skoro počela maziti u toaleti, koju je poželela u jednom trenutku, iako je kumov… Sad ga drži, tvrdog, u ruci i želi ga, ne samo da je ugreje, nego da je jebe. Petar…, on joj je dopustio...
Opkoračila ga je i nasadila se odjednom. Bio je moćan. Mislila je da je udarila struja kad je prodro u nju. Opet kao da je gubila svest. Taj kurac joj je tako godio.

Saša je poduhvati rukama ispod čvrstog dupeta i pomože joj da se diže i spušta niz njega.  Poče da je delje veoma jako. Bio je oduševljen i jako napaljen, nije se nadao ovome ni u snu ali sad je uživao u njenoj unutrašnjosti, u unutrašnjosti jedne od najlepših žena koju je video. Njegovoj kumi.
Petar je znao je da ga je njegova ljubav već primila. Čuo je njihove uzdahe i mahinalno je počeo da drka, i on je bio opet tvrd. Drkao je dok je slušao njihove uzdahe. Jebali su se kao sumanuti. Gubili su kontrolu. I znao je da uživaju, nije znao zašto ali njeni uzdasi zadovoljstva su ga činili srećnim, znao je da joj je to trebalo, znao je da je poželela taj kurac. 

   Hteo je da prođe kroz vrata ispred kojih je stajao ali ga nalet orgazma predupredi. Isprska vrata, opet začuđen i iznenađen odkud tako odjednom. Bio je prenapaljen kompletnom situacijom.
Shvatio je da ne treba da ih prekida
Trajalo je preko 2 sata a onda su se smirili. Oni su se tucali a on ih je slušao i povremeno drkao. Pokušavao je da isprati svaki njihov orgazam svojim. I donekle je uspevao.

   Posle dužeg vremena tišine, ustao ie i otisao na mesto „zločina“.
Spavali su kao nevina deca.
Uzeo je u naručje i preneo u krevet.
Nije očekivao da će se ovo veče završiti ovako.


Nema komentara:

Objavi komentar