subota, 5. kolovoza 2023.

Majka i sin na pregledu kod doktora

 Evo dragi moji, odlučio sam urediti jednu priču, o temi koja je meni posebno napaljiva.
Radi se o miksu dvije priče na engleskom, jednu sam pustio kroz prevoditelj, a drugu
pišem po sjećanju. Uglavnom, ima posla oko toga, pa Vas molim samo konstruktivnu kritiku i povratne informacije.

MAJKA I SIN NA PREGLEDU KOD DOKTORA

Marko pripremi se! Pregled je za 20 minuta”, pozvala je Marija svog sina.

Dok je Marija čekala sina, pogledala se u ogledalo. Bila je kritična prema sebi, no morala je priznati da je dobro izgledala za 39 godina. Imala je crvenu kosu, veliki svijetli osmijeh i rumene obraze posute pjegicama. Njezine velike sise i krupne bradavice teško je skrivala, a široka košulja visjela je preko njezinog ravnog trbuha. Njezine uske traperice grlile su i naglašavale zategnuta bedra i zadnjicu. Bila je rasna žena, udovica željna pažnje.

"Dolaziš li?" ponovno je viknula.

Marko se otkotrljao iz kreveta, proklinjući mamu što je zakazala pregled kod doktora tako rano u lsubotu ujutro. Došao je kasno sinoć nakon što je bio na  zabavi. Nakratko je razmislio je li život kod kuće bila ispravna odluka, s obzirom da je upisao lokalni medicinski fakultet. U ovom trenutku se nije činilo da jest.

Dolazim, poviče Marko.

Odmah se otkotrljao iz kreveta i skinuo bokserice i majicu, nabrzinu se otuširao i odjenuo čistu odjeću. Pogledao se u zrcalo, razvio je mišiće, ponosan na tijelo koje je razvio kao srednjoškolski plivač. Iako više nije plivao, i dalje je bio jako dobro gradjen. Imao je izražene prsne mišiće i trbušnjake.
Marko je nabacio svoje dobro iznošene traperice, majicu i trenirku s kapuljačom, popravio frizuru i sakrio kosu ispod kape. Shvatio je da bi mogli kasniti na zakazani termin i okrivio je mamu što ga je zakazala tako rano, u subotu u 8 ujutro

Jesi li se upravo otkotrljao iz kreveta? upitala je Marija sina dok je skakao niz stepenice.

Jesam. Prilično je rano za subotnji pregled kod liječnika.

Sine, znaš da mi je teško zakazati termin tijekom tjedna,
sa mojim zgusnutim rasporedom rada. Sretni smo što je dr. Petrović kućni prijatelj,
i ima vremena da zakaže termin za vikend.

Marija je zgrabila sina i povukla ga prema sebi kako bi provjerila dali se tuširao.
Pritisnula se uz njega, ugnijezdila nos u njegov vrat i udahnula. Miris njezina sina dospio joj je ravno u mozak. Morala je priznati da joj je nedostajao miris muškarca, a noge su joj oslabile, jer je prvi put nakon dugo vremena uhvatila snažnog muškarca i privila se uz njega.

"Nije loše. Idemo."

Marko je prilagodio svoju rastuću erekciju dok je slijedio mamu kroz vrata u garažu. Majka ga je privila k sebi, dopuštajući mu da osjeti njezine velike majčinske grudi i tvrde bradavice. Oduvijek je mislio da je bomba. U posljednje vrijeme činilo se kao da njegova mama odiše seksipilom. Čuo je da žene koje se približavaju srednjim godinama doživljavaju intenzivniji seksualni nagon, a sigurno je znao da se to događa njegovoj mami. Promatrao je pokrete njezinih rasnih bokova dok je hodao iza nje do auta, i bio opčinjen skladnim tijelom u uskim trapericama.

Dan je bio vedar i hladan. Marija je osjetila kako joj se bradavice stežu na hladnom zraku kad je ušla i pokrenula auto. Pogledavši sina dok je otvarao suvozačeva vrata i sjedao, učinilo joj se da je vidjela naznaku  erekcije ispod njegovih traperica, i nakratko pomislila, da još ima ono nešto, što muškarce izludjuje.
Medjutim, upozorila je samu sebe da prestane razmišljati o prljavim mislima dok je kopčala pojas.

– Zakopčaj se – rekla je.

Oh, mama, to je samo nekoliko blokova.

Mogli bismo doživjeti nesreću za nekoliko blokova, rekla je vrlo majčinskim tonom.

Što si radio sinoć upitala je, kako bi obavila rutinski razgovor ?

Kod Prijatelja je bila zabava, rekao je.

Je li bilo divlje?

Ne baš. Samo neke igrice s pićem i video igrice. Ne previše drugačije od srednje škole.

Je li bilo djevojaka?

Nažalost, ne baš. Nekoliko djevojaka momaka je bilo u blizini, ali uglavnom su to bili samo frajeri iz srednje škole.

Marija je bila djelimično zadovoljna njegovim odgovorima. S jedne strane, bilo joj je drago da njezin sin nije podivljao kao neka djeca kad tek krenu na fakultet. Ali također je željela da Marko ima uspjeha sa suprotnim spolom. Ali na još dubljoj razini, osjetila je tračak zadovoljstva što je Marko još uvijek bez stalne djevojke.
Jer on je bio njen veliki projekt, student medicine, budući doktor.
Oh kako je samo bila ponosnana njega, stoga joj je bilo drago što na vidiku nije bilo neke djevojke, i potrncijalne opasnosti po Marka i Marijine planove sa njim.

Kako si stigao kući?

Samo sam hodao. Bilo je malo hladno, ali nije tako loše. I dobro sam zujao.

Hmm, rekla je. Nije voljela čuti da marko pije, ali nije ga mogla kriviti što je bio dovoljno odgovoran da se kloni ceste.

Čak i prije nego što se automobil zagrijao, stigli su pred ordinaciju dr. Petrovića, koji je bio kućni prijatelj Marijinog oca, sa kojim se redovno družio sve do njegove iznenadne smrti.
Imao je udobnu malu obiteljsku ordinaciju u poslovnoj četvrti fakultetskog grada u kojem su živjeli i uskoro je odlazio u mirovinu. Ulica je još uvijek bila uglavnom pusta tako rano, u tako hladno zimsko jutro. Dr. Petrović je  strpljivo čekao da Marija dodje, jer je još prošle godine prebacila njihove zdravstvene kartone kod njega u ordinaciju.

Stigli su do vrata i pritisnuli kvaku, ali ona je bila zaključana. Marija je provirila kroz prozor, a zatim i pokucala. Nadala se da nije pogriješila dan, ovaj termin
je dugo odgadjala, jer otkako je promjenila doktora, nesvjesno je izbjegavala redovan godišnji pregled koji je uključivao i genitalni pregled, mesjutim sada više nije bilo nazad.

Ubrzo je i dr. Petrović došao  na vrata kako bi ih pozdravio, Marija mu se nasmiješila, ali osmjeh je skrivao zabrinutost, jer sa njom je bio njen sin. Nadala se da ju neće pregledati pred njim, jer duboko u sebi Marija se bojala da će i doktor i sin primjetiti da joj se to svidja. Da joj se svidja kada joj netko naredjuje i govori što da radi, da joj se svidja kada joj netko naredi da raširi noge i drugim osobama pokazuje svoju mokru pičku. Ta misao joj je već polako,
ali sigurno vlažila gaćice i tjerala krv u njen ionako veliki klitoris, sa kojim se tako često voljela igrati

Ugledavsi njih dvoje pred vratima, dr. Petrović ih je pustio unutra i zaključao vrata za njima.

Tehnički danas ne primam pacijente, objasnilo je. Obično koristim subotu da obavim neke papire.

Stvarno cijenim što ste odvojili vrijeme da nas vidite danas.
Imam tako nepredvidljiv raspored rada i stvarno mi je teško rezervirati termin tijekom tjedna.

Naravno Marija, to uopće nije problem. Znam koliko ozbiljno shvaćate svoje zdravlje, a i Markovo, rekao je.

Istina je da je Marija bila gotovo opsjednuta zdravstvenim problemima. Tri godine ranije njen otac je neočekivano preminuo, od srčanog udara, a godinu dana iza njega I Marijin suprug je doživio sličnu sudbinu.
Bio je još mlad i nije bio u lošem stanju. Od tada, Mariju je proganjala mogućnost još jedne zdravstvene tragedije u obitelji. Inzistirala je na godišnjem potpunom pregledu, i za sebe i za Marka. Bilo joj je drago što je Dr. Petrović poznavao situaciju u kojoj su se ona i njen sin našli, i razumio je njihovu zabrinutost.

Nažalost, sestra ne dolazi vikendom, reče doktor. Mislim da bi bilo najlakše da vas oboje mogu vidjeti u istoj sobi za pregled, ako vam je to u redu. Neobično je, ali sam shvatio da ste bliski,  pa smatram bi to bilo u redu i spriječilo bi vas dugog čekanja u čekaonici.
A uštedjeli bi i dosta vremena.

Na te riječi Marku je srce zaigralo. Zapravo mu je bilo drago čuti da asistentica dr. Petrovića neće biti tamo, ali bio je suzdržan u pogledu dijeljenja sobe za preglede s majkom. Bojao se da će dobiti erekciju, a kad se ona dogodi u punoj snazi, onda ju je nemoguće sakriti. Marko je bio obdaren, i bio je toga itekako svjestan.

Naravno, to će biti u redu, rekla je Marija pristojno. Pitala se hoće li se morati svući pred sinom, ali je ipak htjela što više olakšati dr. Petroviću, koji ih je primio vikendim, kako bi obavili preglede.

Vrlo dobro. Javi mi ako se osjećaš ikako neugodno, a mogu Vas i smjestiti u odvojene sobe. Znam da ste bliski, a budući da živite zajedno, zaključio sam da nemate previše tajni jedno od drugog.

Bez brige doktore biti će u redu, rekla je Marija. Naravno da je imala tajni od svog sina, nije mislila da ju je njezin sin ikada vidio golu. A posebno ne njene najintimnije dijelove tijela. Medjutim, ono što nitko nije znao osim nje, to je da u posljednje vrijeme, Marija je bila strašno napaljena, i svakakve misli su joj se motale po glavi.

Slijedite me,  rekao je liječnik.

Odveo je majku i sina u tipičnu sobu za pregled. Tu je bio stol prekriven bijelim listom papira, vaga, okretna stolica ispred malog pulta, a metalna stolica ispred stola za pregled. Plakati na zidu prikazivali su razne dijagrame ženske i muške anatomije.

Marija se iznenadila kad je ugledala poster s otkrivenom ženskom vaginom. Slika je bila prava slika, za razliku od ilustriranih dijagrama ostalih plakata. Uključuje  detaljne identifikacijske opise različitih dijelova ženskih genitalija.

Ovdje su dvije papirnate haljine za pregled rekao je doktor, pokazujući papirnate haljine koje su visjele na stražnjoj strani vrata. Molim vas, skinite se i obucite ih. Idem samo po vaše kartone i vratit ću se za minut.

Majka i sin su se stidljivo pogledali, dok je Marija zgrabila tanke papirnate haljine s kuke i jednu dala svom sinu. Plavi papir je vrlo malo toga mogao sakriti u tako maloj prostoriji, tijekom pregleda.

Ni majka ni sin nisu ništa govorili jer su se počeli skidati. Marija je započela otkopčavanjem traperica. Okrenula je leđa sinu dok je spuštala hlače. Srećom, njezina je široka košulja prekrivala veći dio njezina donjeg dijela dok se izvlačila iz uskih hlača. Sljedeće je na red došlo njezino donje rublje.

Marko je podigao pogled kad je njegova mama izašla iz svojih prozirnih bijelih gaćica. Dah mu je zastao u grlu kad je ugledao maminu zgodnu zadnjicu ispod njezine košulje.

Marija je bila okrenuta leđima dok je skidala svoju košulju preko glave. Znala je da joj je gola stražnjica bila izložena sinu, koji je sjedio na okretnoj stolici samo dva metra dalje. Pokušala se ponašati prirodno dok je otkopčavala grudnjak i stavila ga na stol sa svojom drugom odjećom. Dok se okrenula da to učini, brzo je pogledala sina, Marko se nije pomaknuo, kao hipnotiziran, sjedio je držeći svoju tanku haljinu, zureći u svoju potpuno golu majku. Pogled mu se fiksirao na njene velike sise i krupne bradavice koje su stršale prema gore. A oko njih su se nadzirale plave vene, kao delta neke rijeke. Taj prizor je Marku natjerao vodu na usta, a kurac mu je htio eksplodirati.

Hej, zemlja zove Marka, Marko skidaj se, dosta je uživanja u pogledu, nasmješila mu se mama i tihim glsom to izgovorila. Zatim je navukla haljinu preko tijela i povukla je na leđima. S olakšanjem što je imala oskudnu koricu papirnate haljine, Marija je sjela na stol za pregled. Osjećala je kako joj puls lupa u ušima i osjetila kako joj je lice toplo dok je pocrvenjela zbog neugodne situacije. Ponovno je podigla pogled prema posteru uzbuđene vagine, spustila je pogled i primijetila držače za noge na kraju stola. Mariji je i dalje bilo neugodno u sobi sa svojim sinom.
Ne zbog toga što joj je sin vidio njene velike dojke, već zato jer je bila napaljena. Čvrsto je stisnula nogu u nogu, jer je bila svjesna koliko joj se pička navlažila, a njen klitoris je gorio, tražeći pažnju.

Dok je Marija razmišljala o tome, Marko je brzo skinuo hlače i bokserice, sve u jednom pokretu
Dok je navlačio papirnatu haljinu zaboregled preko glave, Marija je kradom pogledala i vidjela uspravni kurac svog sina u punoj snazi i veličini. Sada su njoj zaklecala koljena, a kao da je osjetila da joj je iz pičke nešto poteklo. Marko je izravno u nju uperio svoj ponos, i vidjela je da je to privlačan i pozamašan komad mesa.
Ugledavši pravi, veliki i tvrdi kurac, prvi put nakon više od dvije godine, Marija se stresla i osjetila je kako joj se rumenilo dodatno pojačava, pretvarajući blijedu kožu lica i gornjeg dijela tijela u tamnocrvenu. Također je osjetila kako joj se bradavice stišću a njen veliki i debeli klitoris, postaje još veći. Duboko u sebi, nadala se da će ga što prije dobro izmaltretirati. Marija je obožavala svršavati na taj način.


Dok je Marko nespretno navlačio neprikladnu haljinu preko svog dobro građenog tijela, Marija je brzo skrenula pogled. Osjetila je kako počinje paničariti i rekla si da se pokuša koncentrirati na nešto drugi. Nije se htjela osramotiti pred doktorom i sinom, iako je sve govorilo da će se to ipak dogoditi.

Marko je uspio navući haljinu i ponovno sjesti na okretnu stolicu baš kad se kvaka na vratima pomaknula i dr. Petrović se vratio u sobu za pregled.

Sve spremno? Dobro.
Marija, molim te, pređi na vagu, rekao je doktor.

Zapovjedni ton koji je koristio dr. Petrović malo smirio Mariju.Ovo je samo rutinski pregled, rekla je samoj sebi. Nema potrebe pretjerano reagirati.

Marija  je ustala i prešla na vagu.

Dok je doktor mjerio njenu visinu i težinu, Marko je zurio u majku sa strane. Jasno je vidio majčine grudi ocrtane na papirnoj tkanini, koje su se nadimale pri svakom dahu. Mogao je vidjeti i njenu pozadinu jer je papirnata haljina ostala nezavezana straga. Osjetio je kako mu jaja trnu, a kurac mu je počeo pulsirati.

175 cm rekao je doktor…
I, da vidimo, 64, 65 kilograma, rekao je kad se vaga konačno smirila.
Savršeno, reče doktor. Idealna težina za vašu visinu i vašu skladnu figuru, dodao je uz smješak.
Marija, sjednite nazad na stol, a ti Marko stani na vagu.

Marko je nakratko zastao kad je čuo da doktor želi da ustane prije nego što mu erekcija ne padne. Odlučio je da nema izbora i potisnuo je svoju neugodu dok je ustao.

Njegova erekcija je prilično očito utjecala na haljinu dok je stajao i približavao se vagi.

Molim te, nemoj se stidjeti zbog svoje erekcije, Marko. To se događa prilično često tijekom pregleda, uvjeravam te. I tvoja majka i ja nećemo razmišljati o tome, zar ne Marija ? Marija je samo kimnula glavom, jer misli su joj bile fiksirane na veliki kurac svoga sina.

Opet je liječnička sigurnost djelovala smirujuće i na Mariju i na Marka. Marko je duboko udahnuo i osjetio kako je zastrašujuća neugodnost počela nestajati dok je dopuštao elegantnom i iskusnom liječniku da mu izmjeri visinu i težinu.
185 centimetara, 74 kilograma.
Vrlo dobro. Molim te, sidji sa vage.

Oboje ste idealne visine i težine. Mora da radite dobar posao držeći korak s prehranom i tjelovježbom. Sigurna sam da vam ne moram govoriti koliko je važno ostati aktivan i jesti zdravu hranu.
Sada ću vam izmjeriti krvni tlak.

Dok je stavljao manžetu oko Marijine ruke, doktor je nastavio s uobičajenim profesionalnim razgovorom. Marko, tvoja majka mi je preko telefona rekla da si upisao fakultet, a to je vrlo izazovno vrijeme za održavanje zdravlja. Koji si fakultet upisao ?

Marko je jedva čekao da ga doktor to upita. Medicinski doktore, i ja želim biti liječnik obiteljske medicine poput Vas, ponosno mu je odgovorio.

O pa to je divno, nadam se da ćeš na vrijeme završiti kako bi se potpuno posvetio ovom pozivu.
Zato već danas moraš pozorno pratiti postupak, pa će ti kasnije biti lakše, rekao mu je doktor i namignio jednim okom. Marko još nije bio svjestan što mu je doktor rekao i što to znači, ali njegova majka je iste sekunde shvatila.
Izgleda da će se svi njeni strahovi o današnjem pregledu ostvariti.

Reci mi Marko, jesi imao izazova priviknuti se na boravak u kampusu i napraviti komoromise što se tiče hrane i pića?

"Ne, doktore odgovorio je Marko, još vijek doručkujem i večeram kod kuće, tako da se stvarno ne razlikuje mnogo od srednje škole.

Izvrsno, a alkohol. Piješ li ?

Pa pomalo doktore, rekao je Marko oklijevajući.

U tome nema ništa loše, ako ga piješ umjereno. Sa alkoholom treba oprezno, jel tako Marija ?

Mariju je ovo pitanje trglo iz njenog košmara, pa je samo ponovila, tako je doktore.

Dr. Petrović je potom izmjerio Marijin krvni tlak i zabilježio ga na grafikonu. Zatim je prešao do mjesta gdje je sjedio Marko na okretnoj stolici.

Dok mu je stavljao manžetu tlakomjera na ruku, doktor je opet upitao Mariju.

Marija pripremaš li većinu jela još uvijek kod kuće?

Da. Trudim se kuhati vrlo zdravo i pazim da svaki obrok uključuje svježe povrće. Čak sam nekoliko puta tjedno počela pripremati i vegetarijanska jela.

To je lijepo čuti. Uvijek savjetujem da izbacite što više životinjskih proizvoda i prerađene hrane i zamijenite svježim povrćem. To je najbolje što možete učiniti za svoje zdravlje.

Doktor je završio mjerenje Markovog krvnog tlaka i zabilježio je rezultate.

Malo je visok tlak. Ponekad je to jednostavno uzrokovano tjeskobom zbog boravka u liječničkoj ordinaciji, a posebno ako jenu blizini netko poput Vas Marija. Mislim da nema razloga za brigu, rekao je doktor i opet namignuo Marku.

Marko ti se sada samo opusti dok ja nastavim s pregledom tvoje majke. Zasigurno neće škoditi mladiću tvojih godina da nauči nešto o ženskom tijelu u kliničkom okruženju. A budući da si student medicine, pozorno prati i slobodno pitaj ako želiš zadovoljiti svoju znatiželju.

Važi doktore, rekao je Marko pristojno. Ostao je sjediti na okretnoj stolici dok je doktor prišao njegovoj majci koja je nepomično sjedila na stolu za pregled.
Njegova erekcija nije posustajala.



Doktor Petrović prišao je Mariji i započeo pregled. Uzeo je uzorak krvi iz prsta i stavio bočicu, u ladicu pokraj Marka. Zatim je pregledao Marijine uši i oči.
Mariji je bilo ugodno s rutinom i počela se osjećati gotovo normalno, unatoč neobičnim okolnostima pregleda i stanju njenog klitorisa, koji je preklinjao da se napokon netko sa njim poigra.

Zatim je dr. Petrović prinjel stetoskop njezinim ušima i pomaknuo prislušni uređaj na stražnji dio pacijenta.

Duboko udahi Dobro. I opet. Dobro. Još jednom. Vrlo dobro.

Marko je uživao gledajući iz prvog reda. Samo su mu još falile pečene kokice. Njegova draga majka je držala oči zatvorene, dok je doktor pažljivo slušao stetoskopom. Marko  se osjećao kao da može promatrati bez straha od posljedica

Marija sad ću poslušati tvoje grudi.
Doktor je posegnuo i povukao gornji dio ogrtača, stavivši ga na svoje krilo.

Marijine velike sise bile su izložene pogledu njenog sina jedinca. Više nije bilo skrivanja. Marijini strahovi i skrivena maštanja počeli su se ostvarivati.
Marko se samo čudio kako mu je mama lijepa. Bila je kao boginja. Njezine velike grudi su lagano visjele, ali se činilo da su još uvijek usmjerene prema gore. Velike i krupne bradavice, kao dvije velike trešnje, su joj sjedile visoko na grudima, naglašavajući uzlaznu krivulju. Znao je da su mamine bradavice tvrde, znao je da mu je mama napaljena. Jedino što nije znao uzrok tome, jer bio je mlad i neiskusan.

Udahni... I izdahni. I udahni... I izdahni. Udahni... I izdah. Još jedan dubok udah... I izdah", govorio je doktor zapovjednim tonom, dok je pomicao stetoskop oko Marijinih prsa.

Marko je gledao sa strahopoštovanjem i osjetio kako mu kurac nekontrolirano trne. Sanjao je da vidi mamine velike sise tako jasno, točno ispred sebe. Doktor Petrović i pregled učinili su situaciju jos uzbudljiviji
A njegovo uzbuđenje još intenzivnijim.

Doktor je skinuo stetoskop i stavio ga na stol pokraj Jacka. Dok je to činio uspostavio je kontakt očima s Markom, i uputio mu zagonetan osmjeh. Po svemu sudeći, i doktor je uživao u ovom pregledu.

Zatim je protrljao ruke zagrijavajući ih, i jednu ruku je stavio na Marijinu desnu dojku i nježno je pokušao obuhvatit, aki to mu nije pošlo za rukom. Krećući se u krug oko tkiva, dok je pipao ima li grudica, doktor je jednim iskusnim pokretom, palac stavio direktno na Marijinu veliku i tvrdu bradavicu i lagano ju pritisnuo. Mariji je to uzrokovalo neočekivanu reakciju, naglo je uzdahnula, bilo joj je potrebno još kisika u plućima. A to je i Marko primjetio.

Nitko nije govorio tijekom pregleda dojke. Mariji se činilo da pregled dojki traje dulje nego inače. Ali također je bila svjesna kako je to lijepo. Već dugo nije osjetila tuđe ruke na svom tijelu. Grudi su joj trnule pod liječničkim stručnim rukama. Držala je oči zatvorene i uživala u osjećaju.

Nadam se da redovito obavljate samopreglede. Smatram da je zgodno obaviti pregled dok se perete pod tušem."

Da doktore, tako i radim

I ništa neobično se nije pojavilo?upitala je liječnik dok je prelazio na lijevu dojku.

Da, ništa neobično, rekla je Marija.

Čini se da su tvoje grudi u vrlo dobrom stanju. Doktor je uzeo svaku dojku u ruke i milovala ih, prije nego što je nježno stisnuo tvrde bradavice. Ne sjećam se da sam ikad vidio ovako prekrasne i pune dojke. Marko, možeš biti ponosan na svoju majku, pogledao ga je doktor, i nasmješio se dok je u rukama držao Marijine velike sise a prstima pritiskao njene tvrde bradavice.

I jesam doktore, jako sam ponosan, mama se dobro drži za svoje godine. Sada je Marko njemu uputio sličan smješak, i namignuo mu. Dvojica muškaraca su se razumjela. A Marija je stisnutih zuba gledala čas u sina, čas u doktora koji joj je mjesio velike grudi
a sve pod izgovorom pregleda.

Marija se nije sjećala da joj je doktor stiskao bradavice na prošlim pregledima. Možda ih je stisnuo jer su bile tvrde, što se također nikada prije nije dogodilo.

Marija, kakva je vaša razina energije?

Dobra je, Osjećam se dobro, rekla je Marija.

Doktor je pustio nenje dojke, ruke spustio na njene kukove, i pritisnuo ih. Osjećaš li bol?

Ne, doktore

Dobro, zasad sve izgleda dobro. Znat ćemo više iz vaše krvne slike, ali čini se da je sve u redu. Molim vas, vratite svoju haljinu i lezite na stol za pregled

Marija je učinula kako je domtor rekao, ali je znala da slijedi pregled donjeg dijela tijela. Naslonila se i počela širiti noge. Bila je jako svjesna svije napaljenisti i vlage koja joj se skupljala između nogu. Podigla je pogled na veliku sliku uzbuđene vagine. Pitala se koliko njezina vlastita vagina sada tako izgleda, otvorena i izložena pogledu svog liječnika, ali i sina.
Pokušala je potisnuti rastući osjećaj panike. Kako je mogla dozvoliti da raširenih nogu čeka vaginalni pregled, dok joj je sin sjedio pored nje.
Razmišljala je o tome da podigne noge u držače i osjećala se iznimno ranjivom. Jednostavno nije mogla zamisliti da nalazi u tom ranjivom, izloženom položaju dok joj njezin sin gleda direktno u golu i vlažnu pičku iz koje pobjedonosno viri njen veliki klitoris željan pažnje.

Bila je šokirana što dr. Petrović nastavlja sa pregledom i pitala se treba li stati i zatražiti privatni pregled.

U međuvremenu, doktor je krenuo prema svom stolu. Budući da je okretna stolica bila na putu do ladice, doktor je nježno uputio Marka da odmakne stolicu od stola, prema stolu za pregled.
Zatim je izvadio par rukavica iz ladice stola i vratilo se ispred raširenih nogu svoje pacijentice.


Molim vas Marija, stavite noge u držače, i primaknite se malo naprijed, neka i Marko ima neometan pogled, ipak je on Student medicine, i ovo će mu pomoći, bez obzira što ste mu rodjena majka, jel tako Marko ?
Rekao je doktor nekim čudnim tonom, dok je pomagao Mariji da se pomakne naprijed i raširenih nogu, svom sinu pruži nezaboravan pogled na svoju rasnu, uredno podšišanu i njegovanu pičku.

Marija je podigla i raširila noge. Instinktivno je pogledala u stranu da vidi koliko je izložena svom sinu. Na njezin šok, primijetila je da Marko više nije uz nju. Promijenio je položaj i sada je sjedio na okretnoj stolici direktno  ispred stola gdje je jasno mogao vidjeti njezinu raširenu pičku u svoj njenoj ljepoti. Uspaničila se. Ne bi trebala raširiti noge svom sinu, poniženje je bilo na vrhuncu, a duboko u sebi Marija je znala, da je upravo to faktor koji ju je vodio do ludila, koji joj je natjerao krv u klitoris i poplavio pičku.

"Ali, hm, Marko, počela je govoriti i pokušala pomaknuti bedro kako bi zaštitila sinov pogled na svoje intimne dijelove. Napola je sjela, držeći noge u držačima, pokušavajući prigovoriti.

Ali iskusni doktor ju je preduhitrio.
Mislim da bi mu ovo moglo biti dragocjeno iskustvo, brzo je rekao.
Smjestio sam ga tu kako bi mogao svjedočiti pregledu vaše vagine, ali ako se osjećate neugodno, možemo ga zamoliti da napusti sobu.

Vrijedno iskustvo? rekla je Marija nesigurno. Instinktivno je bila sklona složiti se s liječnikom. Jer sin joj je bio centar svijeta, i sve je radila kako bi ga izvela na pravi put.

Dok je Marija tako ležala, osjetila je strahovito uzbuđenje i shvatila da dio nje uživa u osjećaju poniženja pred sinom i doktorom. Sa raširenim nogama i mokrom pičkom iz koje je gledao velik klitoris, osjetila je pulsiranje u ritmu otkucaja srca.
Nije se sjećala da se ikada toliko uzbudila. Mora da je pali pomisao da joj sin uživa u pogledu na njenu golu pičku, dok je tako raširena i ponižena.
Još jedan val panike zahvatio ju je, kada je shvatila da bi usred pregleda mogla svršiti. I to pred sinom i doktorom. Kao neka jeftina drolja. Ta pomisao joj je još više ubrzala disanje. U mislima joj je odzvanjalo, drolja, drolja koja svom sinu širi noge i to ju još i napaljuje.
Marija je bila spremna za najveći orgazam koji će ikada imati.

Iz njenih bludnih misli, trgnuo ju je doktorov glas.
Ne vidim razloga da Marko sada ode. Ako nemate ništa protiv, obratit ću mu se i tijekom vašeg pregleda. Tako će naučiti, bolje razumjeti žensku seksualnost u sigurnom okruženju, sa privlačnom i rasnom ženom koju voli, reče doktor autoritativno i pogleda u Marka i namigne mu. Zar ne Marko.

Slažem se doktore, ovo će mi kao studentu medicine dobro doći.
Ovakve prilike su jako rijetke, da iz prve ruke, u praksi naučim dosta toga o ženskoj anatomiji.
Zatim se Marko ustao u primio svoju napaljenu majku za ruku.
Mama, opusti se i uživaj, i znaj da cijenim i da sam svjestan da pristaješ na ovo radi mog boljitka i budućeg obrazovanja.
Kao što je doktor rekao, u kliničkom okruženju je sasvim normalno da muškarac dobije erekciju kada iz blizine gleda pregled tako rasne žene poput tebe.
Pa valjda je onda i normalno da takva žena takodjer doživi uzbudjenje, kada raširi noge i pokazuje golo medjunožje svom sinu i doktoru.

Dr. Petrović je shvatio što Marko želi reći, odavno su obojica primjetili da je Marija napaljena, a sada je to bilo i očigledno.

Markove riječi su izazvale poplavu medju majčinim nogama. Pička joj se sjajila od sokova i uzbudjenja.

U redu sine, tiho je rekla Marija.
Ovo joj definitivno nije bilo ugodno. Ali nije znala kako to zaustaviti. I nije znala želi li to zaustaviti. Samo je željela svršiti, svršiti kao nikd dosada.

Vrlo dobro, rekao je dr. Petrović dok je navlačio rukavice od lateksa. Marija, jeste li imali problema sa svojim seksualnim zdravljem?

“Ne doktore, odgovorila mu je. Iz nekog razloga pomoglo joj je da je doktor imao autoritet službene osobe, inače bi nastavila po svome.

Doktor je stavio palčeve i kažiprste na vanjske usne Marijine mokre vagine, a Marko je to promatrao kao hipnotiziran.

Marko, ovo su velike usne. Siguran sam da si vidio dijagrame, ali vjerujem da je osobni pregled uvijek edukativniji. One se mogu nazvati 'usnama' tvoje majke i općenito su zatvorene.   Ako tvoja majka ovako raširi noge, ili ako je seksualno uzbuđena kao što je sada, velike usne će se razdvojiti, otkrivajući ostale dijelove njezina genitalija,
a posebno njen klitoris, koji je moram priznati neuobičajeno velik.
 
Jel vidiš, kako je vlažna i mokra ?

Marko se pomaknuo u stranu, tako da je imao savršen pogled na majčinu mokru pičku.
Razmišljao je o tome je njegova njegova majka uzbuđena. Je li uzbuđena jer ju je on gledao?
Ili zato što se potajno voli pokazivati ? Pitanja su se množila.

Vidim doktore, rekao je, a glas mu je gotovo podrhtavao od uzbuđenja. Sve se lijepo vidi.
Baš je vlažna, a moram priznati i da nikad nisam vidio tako velik i crven klitoris.
Doktore, zanima me dali je ovo uobičajena situacija prilikom pregleda svake žene, da je tako napaljena, i da joj je klitoris tako nabubrio? Ili je ovo izoliran slučaj ?
Ako je ovo drugo, zanima me zašto se to dogodilo ?

Slušajući kako doktor i njen sin tako nonšalantno razovaraju o njenom klitorisu, i napaljenosti, Marija je rukama stisnula rubove stola za pregled, a mokra pička se spontano počela otvarati i zatvarati.
Bojala se najgoreg.


Dr. Petrović je primjetio krajičkom oka da se Marija rukama uhvatila za stol, pa joj se nabrzinu obratio.
Marija, nemojmo zaboraviti da je ovo ipak samo pregled. Molim te, javi mi ako se osjećaš ikako neugodno

"U redu", rekla je Marija prilično tiho.

Dragi moj Marko, rekao je dr. Petrović ponovno se obraćajući Marijinom sinu, koji je sada sjedio vrlo blizu liječnika, samo nekoliko centimetara od raširene pičke svoje bespomoćne majke. Tvoja draga majka pokazuje sve klasične znakove ženskog seksualnog uzbuđenja, medjutim, pravi razlog zašto je to tako, ipak zna samo ona. Mi možemo samo nagadjati.

Nakon tih riječi, i doktor i Marko mogli su vidjeti da je Marijina pička oživjela. Njena svjetlucava ružičasta unutrašnjost bila je potpuno izložena njihovom ispitivanju. I prizor je to, koji je Marka uzbudio kao nikad nijedan prije. A kako i ne bi. Njegova najdraža majka je bespomoćno ležala raširenih nogu, gole i mokre pičke na manje od pola metra, od Markova lica. Marko ju je sada mogao i namirisati.

U tom trenutku, dr. Petrović je nastavio proceduru.
 Uobičajeno bi mi bilo potrebno sintetičko podmazivanje za unutarnji pregled vagine tvoje majke. Ali vagina tvoje majke je u ovom trenutku poprilično dobro podmazana. A kao što smo utvrdili, samo tvoja mama zna pravi razlog tome. Pa se nadam da će ti nekad otkriti svoju tajnu, rekao je doktor dok je prstima u rukavicama prolazilo između otvorenih unutarnjih usana.

Pogledaj Marko, na mom prstu možeš  vidjeti izlučevine iz vagine koje su prirodno podmazivanje. Pokazao je svoje mokre prste Marku, i sa palcem i kažiprstom razvlačio ljepljivu tvar, zloćesto se smješkajući.
To stjenke vagine izlučuju sklisko mazivo koje olakšava ulazak u rodnicu. U ovom slučaju mojih prstiju, a u nekom drugom slučaju, penisa u erekciji.
Dali ti je to jasno ?
Jasno je doktore, i svi troje su istovremeno pogledali u Markov ukrućeni ud prekriven tankim papirom.

Iskreni razgovori o Marijinom uzbuđenju i procesu spolnog odnosa pojačali su napetost u prostoriji. Dr. Petrović je ipak nastavio, ponašajući se kao da je ovaj pregled sasvim normalan.

Još jedan znak njezina seksualnog uzbuđenja su njezine natečene unutarnje i vanjske stidne usne i velik i crven klitoris. Baš kao što krv puni vaš penis kada je seksualno uzbuđen, tako se krv nakuplja i u genitalijama vaše majke i puni njen klitoris. Također možeš primijetiti karakterističnu mošusnu aromu povezanu sa ženskim uzbuđenjem.

Doktor se okrenuo i uspostavio kontakt očima sa Markom a on je otkrio lagani doktorov osmijeh na usnama.
Konačno, vidimo da su bradavice tvoje majke nabrekle i izdužene, što je također rezultat njezina seksualnog uzbuđenja. Vjerujem da si možda imao priliku primijetiti tu reakciju ranije tijekom ovog pregleda.

"Da, doktore jesam, primjetio sam da je moja majka strahovito uzbudjena, rekao  je Marko.

I Mislio sam da jesi. Ali pogledajmo pobliže. Dođi ovamo. Čak i kroz haljinu možeš vidjeti proširene bradavice tvoje majke. Njezine su bradavice trenutno vrlo osjetljive zbog njezinog  seksualnog uzbuđenja.

Na te riječi Marijina pička se opet počela grčiti. U njoj se valjalo nešto veliko, što ju je jednim dijelom plašilo, a drugim dijelom to nije mogla dočekati.


Frustriralo ju je što su je tretirali kao lekciju o seksualnom objektu za svog sina. Pogotovo zato što su njih dvoje pričali o njezinom uzbuđenju. Mariji je bilo neugodno što je bila toliko uzbuđena, ali nije imala načina da to zaustavi. Znala je da je uzbuđena jer joj je sin gledao u intimne dijelove. Ali nije se mogla zaustaviti. Ili možda nije htjela.

Dr. Petrović je povukao Marijin papirnati ogrtač prema dolje pustio da se skupi na pacijentovom struku.

Marko, priđi bliže i detaljnije promatraj bradavice svoje majke.

Marija je zatvorila oči dok je doktor, rukom u rukavici uhvatio jednu od bradavica i lagano ju zakrenio.

Bradavica je vrlo čvrsta na dodir. Očekujem da je također prilično osjetljiva, seksualno. Tvoja majka vrlo vjerojatno doživljava ugodne osjećaje dok joj lagano stišćem i povlačim bradavice.
Jel tako Marija ? Dali ti je ugodno ?

Doktor ju je povukao za obje bradavice, podižući Marijine velike sise s njezinih prsa, a Marija je odgovorila oštrim i dubokim udahom.

Dobro, i mislio sam da je tako.
Sada nastavimo", rekao je doktor, vraćajući se na stolicu ispred Marijinih raširenih nogu.
Marko je također sjeo natrag.

Marija jesi li seksualno aktivna?

Ovo pitanje ju je iznenadilo To je bilo pitanje koje bi liječnik postavio mladoj osobi, a ne skoro 40-godišnjoj majci, poput nje.
Marija u posljednje vrijeme nije imala vremena za traženje partnera, što zbog brige za Marka, što zbog svog posla.
Bila je frustrirana osjećajem poniženja pred sinom. Ali u ovom trenutku stvarno nije imala izbora. Nije mogla jednostavno zaustaviti ispitivanje. Bilo joj je tako užasno neugodno. Osim toga, morala je priznati samoj sebi, jako je uživala u osjećaju doktorove ruke na svojoj momroj pički, pa čak da bude potpuno iskrena, svidjela joj se ideja da Marko promatra i uči dok je doktor ispituje. Sve te misli navele su da se njezina pička još više stisne, grčeći od uzbuđenja.

Ovisi kako se uzme, ali nemam vremena biti sekaualno aktivna, uspjela je nekako izgovoriti, dok je osjećala grčeve u pički iz koje je curilo, dok je njezin sin gledao. Nisam imala spolni odnos, zastala je razmišljajući, dvije godine.
Samo sam se samozadovoljavala.
Stidljivo je priznala.

Hvala vam što ste tako iskreni. Vrlo je korisno imati potpunu otvorenost u kliničkom okruženju", rekao je dr. Petrović

Marko vjerojatno si primjetio da se vagina tvoje majke povremeno stisne ili grči. To je znak prilično izvanredne razine uzbuđenja s njezine strane. Također sada možeš vidjeti kako se ljepljiva tekućina skuplja na njezinom vaginalnom otvoru i počinje lagano curiti van.

Marko je šutio, zadivljen, samo je kimao glavom.

Intenzivna razina uzbuđenja tvoje majke možda se može pripisati njezinoj dugotrajnoj seksualnoj neaktivnosti. Čak i relativno mala količina stimulacije tijekom ovog pregleda, uzrokuje da je, pretpostavljam, vrlo blizu postizanja najintenzivnije razine seksualnog uzbuđenja, a koji se zove orgazam.
Ako budemo imali sreće, možda bismo još mogli promatrati njezin orgazam, što bi, usuđujem se reći, za tebe bilo iznimno dragocjeno edukativno iskustvo.

Još jednom, Marijina raširena pička se stisnula a ona se izvila na rubu stola. Lagano je zastenjala. Duboko je udahnula i pokušala se usredotočiti na to da se ne ponaša neprikladno. Željela je da se pregled (ili što god je ovo bilo )nastavi, unatoč njezinoj nelagodi, uzbuđenju i ponižavajućem položaju majke koja raširenih nogu vlastitom sinu pokazuje svoju zrelu pičku.

Marija, reci nam smatraš li da lakše možeš postići seksualno zadovoljstvo masturbacijom ili klasičnom penetracijom.

Pa, u posljednje vrijeme je to obično bilo kombinacija penetracije pomoću vibratora i stimulacijom mog klitorisa, odgovorila mu je Marija lagano zamuckujući.

Liječnik je nastavio lagano manipulirati usnama Marijine pičke dok ju je širio kako bi Marko sve mogao detaljno promatrati.
Gledao je kako se tekućina skuplja u njezinoj vagini.

Molim te, opiši nam kako to radiš.

Marija je zastala, a um joj je bio mutan od uzbuđenja, pokušavajući točno odgovoriti na doktorovo pitanje. Podigla je pogled na raširenu vaginu na zidu i znala da je to upravo dio nje, u koji njezin sin bulji.



Usredotočiš li se na stimulaciju klitorisa ili stimulirate vaginalni kanal ? Ili oboje istovremneno ?

Istovremeno si stimuliram svoj klitoris, rekla je Marija i zastala pokušavajući formulirati potpuni odgovor, i jebem se vibratorom.

Dr. Petrović je na neklinički jezik reagirao znalačkim osmijehom, a Marko je progutao knedlu.

A koliko često se tako jebeš ?
Prihvatio je doktor malo drugačiju terminologiju.

Gotovo svaki dan, priznala je Marija. U posljednje sam vrijeme jako napaljena.

Marijin sin je ostao bez teksta od iznenađenja, kad je čuo kako mu mama priznaje da je napaljena.

Marko, vratimo se na ispitivanje ženske anatomije. Pokušat ću objasniti što tvoja majka misli kad govori o 'jebanju same sebe.

Može doktore, rekao je Marko.
Polako mu se vrtilo u glavi.
Iskusni doktor je nastavljao u tom činu, kao da je to bio legitiman medicinski zahvat. Činilo se kao da njegov "klinički" pristup postaje sve pretjeraniji, situacija je postajala sve čudnija, ali i Marku i njegovoj majci sve skupa se to jako svidjalo.

Iako obavljam samo ženske preglede u ovoj prostoriji, ponekad provodim i preglede za mladiće poput vas u ovoj prostoriji. Vjerujem Za mladiće je vrlo važno da imaju temeljito razumijevanje i poznavanje ženskih genitalija. Stoga smatram da dijagram može biti od velike pomoći. Srećom, danas imamo tvoju majku. I ona je idealan primjerak za tebe Marko, da ju detaljno pregledaš  i naučiš nešto.

Da doktore,
rekao je Marko u nedostatku drugih riječi.

Kako nam ide gore Marija ? Jesi li još dobro?" upitao je doktor.

Marija zapravo nije bila "u redu". Bila je puna straha i uzbuđenja, i zbunjenosti. Domtor joj je preporučio da dopusti sinu da joj promatra raširenu pičku, pa kako je Marija to mogla odbiti? Osim toga, morala je priznati da je bila znatiželjna kamo to vodi. Ovo nije bilo slično iskustvu koje je do sada imala. Možda bi joj doktor donio prijeko potreban orgazam ???

"Naravno, doktore,
Drago mi je što mogu pomoći svom sinu da nauči o ženskoj anatomiji."

"Izvrsno. Obrati pažnju Marko, majka ti daje prekrasan dar.
Vrlo malo majki je spremno pokazati svojim sinovima tako intiman pogled na sebe, i vlastito uzbudjenje.

Liječnik je nastavio: "Ovdje imamo male usne ili unutarnje usne, zatim je prstima pratio rubove Marijinih raširenih usana, a ona je fizički reagirala na dodir.
Bilo je predivno.

Male usne uokviruju vaginu, koja se naziva i porođajni kanal. Tu ulazi penis za vrijeme spolnog odnosa. Tu također izlazi beba tijekom trudnoće. Vi ste i sami već iskusili majčinu vaginu, iako to dogodilo prije nego što se možete sjetiti.

U ovom trenutku neću koristiti rukavicu, jer se bojim da bi to moglo izazvati iritaciju vaše majke dok nastavljamo s našim istraživanjem. Namjeravam umetnuti prst ili prste u vaginu vaše majke. Prema mom iskustvu, to je najbolje učiniti bez rukavica. Koža prsta mnogo manje iritira od lateksa a budući da je tvoja majka odavno spremna za penetraciju, i željno ju iščekuje, nema potrebe da okolišamo. Jel tako Marija ?
Marija je stidljivo kimnula glavom, sve vrijeme gledajući sina u oči.
U pogledu se vidjelo da jedva čeka da joj se nešto gurne u pičku.
Osjećala se tako droljasto, nije to mogla sakriti od sina, i to ju je dodatno uzbudjivalo.

Ženska anatomija osmišljena je tako da bude kompatibilna s prodiranjem čistog ljudskog mesa, Iako je izravan kontakt tijela s mesom prikladan samo u posebnim okolnostima u kliničkom okruženju."

Doktor se vratio na stolicu nakon što je oprao ruke i stavio svoje tople prste  na pičku Markove majke, izmamivši zahvalan jecaj od nje.

Gdje smo stali, rekao je doktor. "Ah da, s vaginalnim kanalom.

Brzim pokretom namjerno je iznenada zabio prst, duboko u Marijinu mokru pičku. Gotovo da nije osjetio nikakav otpor. Marija je migoljila zadnjicom i stiskala pičku oko prsta, nabijajući se potrazi za dubljim prodorom.


Iako se čini kao da je vagina samo mali otvor, može se rastegnuti da primi veće predmete.
Na primjer, vagina tvoje majke sigurno može primiti više prstiju ili dugački i debeli kurac kao što je tvoj na primjer. Jel tako ?
Doktor se opet poslužio žargonskom terminologijom, a putanje kao da je postavio i majci i sinu istovremeno. Stoga su oboje instinktivno odgovorili, tako je doktore. A potom počeli vizualizirati doktorove riječi.

Doktor je sada zabio dva prsta, nabivši joj sve do zglobova. Marija je zastenjala, i iskusno mješala, zamislivši debel kurac umjesto prstiju.

Unutarnja strana vaginalnog kanala obložena je mišićima i sluznicom. Kada se probudi, vaginalni kanal je vrlo sklizak, što omogućuje laku seksualnu penetraciju. Kako penis prodire u vaginu, mišići u zidovima vagine će se grčiti, što mogli smo primijetiti ranije. To je ugodno za ženu i pruža dodatnu stimulaciju muškarcu, potičući ejakulaciju.

Marija je i dalje stenjala. Um joj je plivao od uzbuđenja. Nije željela ništa više nego da je doktor tako pred sinom jebe prstima.

Marija stisni mi prste, molim te, uputio je liječnik.

Marija je to učinila, čvrsto stisnuvši doktorove prste.

Marko jel promatraš kako joj se, kada stisne zidove rodnice, suzi i anus”, rekao je doktor, a onda ih oboje iznenadio pitanjem.

Ajde sada ti marko probaj.
Marija jel imaš nešto protiv da i Marko osjeti tvoj stisak ?
Pogledao je Mariju u oči, i vidio želju u njima.

Doktor je uzeo Markovu ruku, i polako ali sigurno nabio joj dva prsta rodjenog sina, u njenu mokru pičku.

Marija ajde opet stisni i opusti nekoliko puta zaredom.
Marko jel osjetiš kako ti majčina pička guta i obuhvaća prste.
Oboje su bili u ekstazi, i samo su poslušno kimali glavama.
Marija je približavala orgazmu, koji će je vratiti na tvorničke postavke.

Očajnički je željela da Marko učini više sa prstima. Nekoliko puta mu se otvoreno nabila do kraja.
Ali lukavi doktor je imao druge planove. Povukao je Markove prste iz majčine uske, hvatajuće klopke i nastavio službenim tonom.

Promatraj količinu vaginalne tekućine koja se nakupila na tvojim prstima. Prilično su mokri zar ne, rekao je liječnik.

Da doktore, osim što su mokri, jako su i ljepljivi.

Neposredno iznad vaginalnog kanala nalazi se mokraćna cijev vaše majke. Ovo je mjesto odakle vaša majka izbacuje tjelesnu tekućinu ono nije uključeno u seksualnu stimulaciju, ali je važan dio anatomije vaše majke. Marija jesi li imala problema  sa mokrenjem ?

"Ne, doktore, odmah je odgovorila hvatajući zrak.
Željela je da se lekcija anatomije pomakne gore. Željela je da joj se napokon dira klitoris. A doktor je to znao, i riješio da ispuni želju.

Marko, Iznad mokraćne cijevi vaše majke naći ćete posebno važan aspekt ženske anatomije, koji se zove klitoris. Klitoris je vrlo gust snop živčanih završetaka, koji su akutno osjetljivi na seksualnu stimulaciju."

Doktor je opet uzeo Marka za ruku i stavio je palac i kažiprst na obje strane klitorisa, a Marija se još više raširila kako bi ga servirala svom sinu na promatranje i stimulaciju.
Marko je bio opčinjen, klitoris njegove mame je bio vrel kao vruća žar iz peći, velik, debel, kao minijaturni penis. Marko je bio u deliriju. Primio je majku sa obadva prsta za klitoris i počeo prste pomicati gore dolje.
Marija je gledala sina u oči, raširenih nogu prvo ju je jebao sa dva prsta, a sada joj nadražuje klitoris. Predala se, znala da nema šanse boriti se protiv nadolezećeg megaorgazma, samo se pitala koliko će još izdržati ?


Tu se uključio doktor.
Izbjegavao sam stimulaciju klitorisa tvoje majke tijekom ovog pregleda
jer stimulacija klitorisa općenito nije važan element liječničkog pregleda

"Međutim," nastavio je, zbog jedinstvenih okolnosti ovog pregleda i činjenice da vaša majka nije uživala u seksualnom zadovoljstvu s drugom osobom otprilike dvije godine, smatram da je prikladno da joj pomognemo.

Marija, dali želiš svršiti ? Upitao ju je doktor službenim tonom, i ne tako službenim riječnikom.

Želim doktore, molim Vas.

A kako si ono rekla da najviše voliš svršiti ?

Volim istovremeno stimulirati klitoris i jebati se.

Hm, morati ćemo improvizirati jer nemam nikakav vibrator u ordinaciji.

Marija je nesvjesno kimnula glavom, a onda je shvatila šta bi to moglo značiti.






Marija pristaješ li da ti stimuliram klitoris prstima?"

"Da!" Marija je zamalo viknula.

Reakcija je iznenadila Marka,
Znao je da je njegova majka zacijelo izuzetno uzbuđena.

Doktor se široko nasmiješio. Znao je da Marija očajnički želi orgazam.

Moram te upozoriti, Marija
Ovaj postupak će vrlo vjerojatno dovesti do orgazma.

Uh, zastenjala je Marija, polusvjesna što će joj se uskoro dogoditi.

Želite li radije da ja uputim Marka u zasebnu sobu za pregled dok obavljam ovaj postupak?
upitao je doktor

"Ne. Molim Vas, samo mi pomozite da svešim molim vas, preklinjem vas, rekla je Marija, dok joj se pička grčila i uvijala bradavice.

"Želiš svršiti dok te tvoj sin gleda?"

"DA!" rekla je Marija. Znala je da se ponaša ludo, ali nije si mogla pomoći. Orgazam je bio jedino što je željela. I htjela je da njezin sin gleda.

“Vrlo dobro”, rekao je liječnik.

Marko stani pokraj svoje majke, da ti pokažem kako se to radi.

Ne, doktore, ja ću to odraditi.
Ne želim propustiti ovu dragocjenu priliku, rekao je Marko i sigurno i samo pouzdano je stao ispred doktora, svojoj mami medju noge.

Marija dali želiš da te tvoj sin dovede do vrhunca ? Dali želiš da ti tvoj sin pomogne da svršiš ?

Marija je kimnula glavom u znak odobravanja, a Marko je istovremeno zabio glavu majci medju noge i halapljivo počeo lizati mokru pičku i cuclati njen veliki klitoris.
Doktor Petrović je uhvatio Mariju za jednu ruku, stao je sastrane i drugom rukom ju je štipao za tvrde bradavice. Marija je glasno stenjala, nabijala je pičku u sinovo lice, tražeći jezik, da se nabija na njega. Medjutim Marko je nemilosrdno cuclao i grizao mamim klitoris, Marija je sve glasnije stenjala i sa obje ruke je primila glavu svoga sina, i počela puštati neartikulirane jecaje zadovoljstva.
Doktor Petrović je sada sa obje ruke štipao i zavrtao Marijine velike i tvrde bradavice, a Marko, je ponovio gradivo. Spretnim pokretom je zabio dva prsta u majčinu mokru pičku, i prstenjačio ju dok nije počela svršavati i vikati.
To sine, jebi me prstima, treba mi to, gurni ih još dublje, to, to, daaaa, svršavam. Marija je buncala, dok ju je sin jebao prstima, svršavala je sinu u ruku i to pred doktorom.
kao prava drolja, u nekoliko navrata. Marko ju je i dalje gledao u oči. A kad ih je napokon otvorila,
Osjećala se kao da lebdi. Stidljivo mu se nasmješila, i pogledom potražila doktora Petrovića.
Hvala doktore, nemogu Vam opisati koliko mi je ovo trebalo.

Marko je svjedočio majčinom orgazmu s izuzetnim detaljima. Gledao je kako iz njezine vagine curi bistra tekućina. Njezina se pička i dalje grčila i stezala.

Sve troje ljudi u sobi šutjelo je dok je Marija silazila s vrhunaca svog orgazma. Doktor je nastavio je pažljivo milovati njene grudi, a Marko je dlanom prekrio klitoris svoje majke.
Ubrzo je Marijino tijelo bilo mirno.

Nema komentara:

Objavi komentar