utorak, 27. studenoga 2018.

Mamine magične ruke 2

Poslije našeg prvog razgovora izmedju mene i mame nije se dogadjalo ništa posebno. Ja nisam započinjao priču ponovo, ni ona isto tako. Ali bili je primjetno da naš odnos nije više isti. Što se mene tiče dizao mi se na tu misao da će mi mama pomoći i skoro svako veče sam jebao ženu strašno dobro..jeste da sam svršavao isto brzo ali kako sam bio baš uzbudjen, žena me je gledala čudno ali ništa me nije pitala nego je samo zadovoljno uzdisala ispod mene. Jednom sam je tako jebao da sam bio skoro sludjen mišlju da mi ga mama drka, da špricam spermu, da su mi njene bradavice pred očima onako uzbudjene, tako da kad sam ženu okrenuo u doggi pozu, jebao sam je kao nikada do tada!! U tom trenutku mi je, kao nikada prije, došla ideja da mamu tako jebem (a imala je isto široke kukove), i to je tako djelovalo na mene da sam moju ženu tako snažno nabijao da je počela da uzdiše kao one na porno filmovima! Izjebao sam je tako moćno da nije mogla vjerovati, nego me je poslije pitala šta se dešava sa mnom! A ja joj to nikako nisam mogao ispričati. Rekao sam joj samo da sam tokom dana jeo suve šljive i orase, na šta mi se ona samo smijala. I dalje sam ja brzo svršavao, ali kita mi se nije spuštala jer sam bio kao u transu!!

Tako sam ja malo-pomalo počeo razmišljati o mami kao seksualnom objektu! Imao sam ženu da je jebem kad hoću, ali kita mi se dizala u rekordnom vremenu kad bih se sjetio mame i ja sam ga praznio svako malo vremena. Naš odnos je bio ok i dalje, vidjeo sam da se mama snebiva kada priča sa mnom, imao sam osjećaj kao da se lomi oko toga, ali jednostavno nisam znao da li i kako, šta da joj opet kažem. Ali zato sam prolijevao litre sperme na tu temu! Jebiga, podsjetio sam se na one dane kada smo kao tinejdžeri drkali svakih sat vremena. A i kod mene je nivo estrogena (ako je to onaj muški hormon?) definitivno bio uduplan jer mi se kita non stop dizala, kao kad smo djeca bili.

Nekih sedam dana poslije našega prvog razgovora, mama me je pozvala:
-   Sine, dodji da ti nešto kažem. Došao sam, a ona je produžila:
-   Slušaj, donijela sam odluku što se tiče one naše priče od prije neki dan. Meni je srce počelo da bubnja, a pritisak mi je odmah počeo rasti.
-   Da, mama, reci – rekao sam ja koliko je bilo moguće smirenije.
-   Sine, ja sam odlučila da ti pomognem oko onoga...-zastala je malo – ako se ti slažeš i ako to tebi neće biti problem – rekla je i pogledala me onako direktno u oči. Vidjeo sam da je to-to. Majčin instikt je progovorio i ona je odlučila da pomogne svome sinu prvencu, iako je to sve bilo pomalo čudno.

-   Pa, pa..-i ja sam zamucao-pa ako tebi to nebi bio problem...
Sad je već i mama shvatila da ja u stvari to želim i da bi ona poslije više godina, mogla u svojim rukama da osjeti nešto živo, nešto što se kita zove, ali da je ona opet u posebnoj misiji. Kako je nekad svoga supruga masirala po kiti i tako učinila da ne svrši tako brzo, tako je sad trebala da to opet ponovi – ali ovaj put sa svojim sinom! Koliko god da se i ona pokušavala smiriti, ipak njen pogled je govorio da ova izbočina koja je rasla i postala vidljiva preko odjeće je mnogo veća nego kod supruga nekad! To mi je poslije priznala.
-   Neće to meni biti problem – rekla je mama, i ustala, te otišla u kupatilo. Bilo je više nego jasno da se uzbudila, a ja sam samo mogao pretpostaviti šta je to ona tamo radila.

Kad se vratila, mama mi je rekla da odem u kupatilo i da se istuširam. Da zaključam vrata, donesem par peškira i da dodjem u njenu sobu jer tamo ima dosta prostora na krevetu. Supruga je dolazila tek poslije podne tako da nas niko neće ometati. Dok sam se tuširao bio sam načisto sludjen, kita mi je bila tvrda kao kamen, bilo mi je jasno šta će se uskoro desiti, iz kite mi je skoro pa već curila sperma, ali žurio sam da završim pa da što prije izadjem.

Mama me je dočekala u sobi, rekla da legnem, da prostrem jedan peškir ispod mene, da skinem trenerku, legnem na ledja  i da se pokrijem drugim peškirom što je ostavila na bračnom krevetu. To sam i uradio, a ona je opet otišla u toalet.

Kad se mama vratila, u rukama je imala flasicu ulja a zatekla je situaciju na koju se morala nasmijati, jer ja sam ležao na krevetu sa peškirom koji je prekrivao moje kukove, ali ja sam bio toliko uzbudjen da je moja kita visoko podigla peškir u vazduh, kao da imam nešto na stomaku što odiže peškir!
Ja sam ležao na ledjima, a ona mi je prišla i rekla:
-   Jesi spreman? – Ja sam rekao: da.
Dok mi je prilazila vidjeo sam da je veoma uzbudjena onim što predstoji, jer na njenoj majici su se tako ocrtale bradavice da su bile jasno vidljive izbočine njenih grudi. Prišla mi je i rekla da ovo što će se desiti ne smijem nikada nikom reći, i da ovo radi samo da mi pomogne. Otvorila je flasicu ulja i počela da maže ruke. Zatim je prišla rubu kreveta i polako povukla peškir ka dole. Kad je sklonila peškir, moja kita se praćaknula u svoj svojoj dužini. Kad ga je vidjela, mama je zastala i nehotice rekla: Sine, zar je toliki?
-   Da, mama, toliki je-rekao sam sa ponosom, i shvatio da ovo što je mama sad vidjela da joj se itekako dopada.
Skoro da nije mogla sakriti svoje divljenje mojoj kiti, što je meni itekako imponovalo. Ona ga je gutala očima, nisam mogao vjerovati da je to moja mama, ta ozbiljna žena, uvijek odmjerena i tiha, da tako reaguje na moju kitu koja je sva išarana venama stajala ponosno ispred nje! A moja kita je oko 19 dužine no izuzetne debljine!

-   Znaš, tatin je bio mnogo manji-rekla mi je mama, isto deblji ali manji.
Sjela je pored mene, bila je uzbudjena, duboko je disala, grudi su joj se napinjale, bilo je vidljivo da je veoma nervozna. Pružila je polako ruke prema meni, a moja kita je stajala pod 90 stepeni. Ne mogu vam opisati kako sam bio uzbudjen. Ruke su joj bile masne od ulja a kad je stavila svoju ruku na njega ja sam se stresao kao da me je struja udarila. Uzela ga je odozdo, polako ga je mazala uljem odozdo ka gore, kao i testise. A kita mi je poskakivala svakim dodirom. Osjećaj je bio nevjerovatan. Kada ga je već cijelog namazala onda je sklopila prste oko njega i nesvjesno povukla gore-dole nekoliko puta, odozdo ka gore do vrha pa nazad. I vjerovali ili ne, od te cijele situacije, pogleda na njene grudi ispred mene, njene nauljene ruke kako mi maze i drkaju kitu, meni je odjednom krenulo uzbudjenje iz malog mozga ka donjem dijelu tijela.
-   Mama...zamucao sam...stani, sad će...
Mama se zaista nije tome nadala. I kako je ona još par puta prodrkala moju kitu, mene je pogodio strahovit orgazam. To je bila strahovita erupcija sperme koja je pokuljala iz moje kite. Prvi spric je otisao u vazduh jer je mama držala moju kitu uspravljenu u tom trenutku. Ali kada je vidjela šta se sa mnom dešava, ona je jednostavno nesvjesno nastavila da mi ga pumpa. I pumpala ga je onako nauljenog a moja kita je špricala i špricala... ja sam samo mogao da rukama grčevito uhvatim platu i peškir na kojem sam ležao..Gledala je u mene kao hipnotisana, nije mogla vjerovati da sam tako brzo mogao da svršim.
-   Joj sine, ja..isprekidano je govorila-joj, izvini, nisam mislila...nisam znala...
Ali htjela ili ne htjela, ona je upravo meni, svome sinu, izdrkala kitu tako dobro i moćno da je na mom stomaku ležala prava mala lokva sperme, a špricevi su išli skoro do moje brade! Ja sam bio kao van sebe, sav sam treperio, borio sam se za dah, nisam mogao vjerovati šta mi se to dogodilo. To mi nikad niko nije do sada uradio na ovaj način, još od prvih mojih sexualnih iskustava sa djevojkama bilo je svega, ali ništa se nije moglo porediti sa ovim. Bilo je više nego očigledno da je moje svršavanje i na nju djelovalo tako da je jednostavno ženski to odradila i izdrkala mi ga baš kako treba!

Oboje smo bili zatečeni situacijom. Ona je i dalje držala moju kitu u ruci, sperma je bila svuda po njenoj ruci, cijedilo se iz moje kite na stomak, sve je mirišalo na blagi miris sperme, a odmah na prvu sam mogao vidjeti da se ovoj ženi to dopalo!!! Još par puta ga je prodrkala, onako znalački, ali shvatila je da je to previše, da sad mora i treba stati. Ali žena u njoj, žena koja je već nekoliko godina bez muške kite, ta pohotna žena se bunila protiv toga. A siguran sam da joj je iz gaćica takođe pulsiralo da nastavi.
-   Izvini, molim te, znaš, nisam htjela da...-uzela je peškir sa strane i počela me polako brisati
-   Joj mama, izvini ti, molim te, eto vidiš kako ja...-počeo sam se ja pravdati
-   Ma dobro sine, znaš tako je i tata, samo nije ovako...-govorila je dok me je polako brisala
-   Kako misliš, nije ovako – rekoh ja, a ona je polako brisala spermu sa mene, polako preko bradavica što me je opet uzbudilo, pošto sam onako obrastao dlakama, nije se dalo obrisati pa je nekoliko puta nježno peškirom preko jedne bradavice, pa druge
-   Pa, nije ni ovako brzo, a ni ovoliko-rekla je ona ne gledajući me u oči.
Ali kako me je brisala preko bradavica, kita mi se opet počela dizati, mada iskreno nije se ni bio puno spustio. Sve ovo je djelovalo na mene tako da mi je od onog svršavanja još uvijek zujalo u ušima!
Mami je bilo jasno da će sa mnom imati itekako posla.
-   Izvini sine, izgleda da sam ja malo zaboravila kako treba – počela se ona pravdati – pa sam uradila više nego što treba. Znaš, sa tatom sam ja to dobro bila naučila, ali moram sad da se prisjetim...- govorila je ona, više se pravdajući sebi nego meni.
Ali, kako me je brisala, dodir njenih ruku i peškira, miris sperme, ja na krevetu pored nje – sve je to djelovalo na mene, i shvatio sam da je ovaj scenario itekako dobra kombinacija za mene. To što ona nije više tačno znala kako će me masirati za mene je značilo samo jedno – a to je da će moja kita biti u njenim rukama  duže nego što je ona uopšte mislila. A meni se ta ideja strašno dopadala!!

U tom trenutku me je već bila obrisala, ruke su joj bile sve ulijepljene mojom spermom pa je brisala i njih. Njene bradavice su opasno prijetile da će joj potrgati majicu, ta dva dugmića su bila itekako tvrda.

-   Sine-reče ona-da li mogu da probam još jednom? – upitala me je, a tome se zaista nisam nadao.
-   Pa..-rekoh ja, želeći da gromoglasno kažem da – ako ti nije problem mama.
-   Nije sine-reče ona i opet stavi ruke na njega.
Kita mi je već stajala uspravno. Ovaj put je uzela ulje i nanijela direktno na njega, odozgo na glavić koji je bio pomodrio od ponovne navale krvi u njega. Kako je ulje išlo ka dole, onaj ga je opet namazala svega.
-   Prvo treba stisnuti ovdje-reče ona pa sa dva prsta pritisnu jednu tačku sa donje strane kite, prema testisima – pa onda ovdje-pomjeri ona prste pa opet pritisnu, - pa ovdje –pomjeri prste do ispod glavića i snažnije pritisnu..
Sad je već bilo malo drugačije, ona je njega baš masirala, to je bila ta akupresura, ali ruka joj je i dalje klizila po mojoj kiti. Pomjerila mi se bliže, njen dekolte mi je parao oči je bila blago nagnuta prema meni, počeo sam polako da radim kukovima, želio sam još jednom da svršim. Ovo je za mene bilo sve a ne neka procedura liječenja. Krv mi je opet nadirala u kitu i njen dodir je ponovo činio da ću da svršim.
-   Znaš sine, kod tebe to ide zaista prebrzo, ja njega moram dobro izmasirati da bi to bilo uspješno-govorila je ona, a ja sam bezobrazno miješao kukovima polako, iako mi njena ruka nije drkala kitu nego pritiskala te neke tačke.
Polako sam se primicao njoj, primjetio sam da se ona pomalo namješta na krevetu, bilo je više nego očigledno da je dole veoma uzbudjena. A kako i nebi bila kad je ispred sebe, na svom bračnom krevetu imala muškarca čiju je debelu kitu držala u ruci, koju je baš malopije dobro izmuzla, a sve su prilike da taj muškarac to opet hoće. Borila se ona sa ženom u sebi, ali i majkom koja želi da pomogne svome sinu. Bilo je više nego jasno da ono što ovoj ženi treba godinama upravo sada se nalazi u njenoj ruci, i da ona to ne namjerava da pusti. To što je u njenoj ruci bila kita njenog rodjenog sina – to sad uopšte nije bilo važno. Ona je u ruci imala najveću i najdeblju kitu ikad i to je bilo sve što je bitno i važno. Uostalom, moj otac joj je bio i jedini muškarac u životu. Ali nikad nije ni slutila da će joj drugi muškarac u životu biti niko drugi nego njen sin!

Kako je ona pritiskala tačke, ja sam se već primakao njoj, moji kukovi su već dirali njenu butinu. Nije se odmakla, nije reagovala. Malo po malo, njena ruka je opet kliznula po mojoj kiti od vrha do dna. Bilo je jasno da se taj dio masaže ne uklapa, ali isto tako je bilo jasno da je to bilo jače od nje. Ja sam polako podigao ruke na stomak, jer sam bezobrazno želio da sebi diram bradavice i da tako, dok mi ona masira kitu, tj.drka, da uz masiranje bradavica, da svršim kako volim. Njoj je to očigledno postalo jasno, a ja sam već stavio ruke na moje bradavice i dirao ih, i osjetio sam kako me polako obuzima toplota.
-   Ne, sine, nemoj to, nemoj da..-rekla je ona, pošto joj je bilo jasno po mojim pokretima kukova, diranjem po bradavicama, da će se desiti opet nešto slično onom maloprije.
-   Sad mama, sad, sad...-rekao sam ja u tom trenutku i počeo polako izdizati kukove gore dole, jače stežući bradavice, a u tom trenutku je i ona brže zaveslala po mojoj kiti. Tu i takvu molbu nije mogla odbiti svome prvencu.
U tom trenutku sam opet počeo svršavati, ovaj put je sperma bila tečnija, nije bila gusta kao maloprije, tako da je kita špricala opet po meni, ali kako mi ga je drkala ovaj put je otišlo i po njenoj majici, i kako se nehotice bila nagnula ka meni, a njena ruka je bukvalno poletjela po mojoj kiti, špricnuo sam je i po dekolteu. Mene je i ovaj orgazam strahovito pregazio, a ona mi je muzla kitu rukom iskusne mljekarice. Oboma je bilo jasno da ovo što se upravo desilo nije pomoć majke sinu da riješi problem, nego susret želje i strasti kod obadvoje. Iako se to na početku nije tako činilo.
-   Uh sine-reče mama-pustivši mi kitu koja je opet kao ranjena zvijer bila sva zalivena uljem, spermom.
-   Pa ti svršavaš obilno-reče ona, primjetivši da i po njoj ima sperme.
-   Da, mama-rekoh.
Uzela je peškir i opet me počela brisati, a kad me je obrisala, još uvijek su joj ruke bile od sperme pa sam joj rekao:
-   Evo malo je ovdje otišlo-pokazujući na majicu – jel mogu ja da...
Ona je rekla: - da, da, obriši. I ja sam uzeo rub peškira i polako krenuo da brišem. Ali, kako je kita špricnula duž majice, i malo na dekolte, tako sam brišući morao dodirnuti i njene grudi. Brisao sam spermu i po prvi put dodirivao majčine grudi. Brisao sam a moji prsti su išli duž njenih grudi, više nego jasno sam dodirivao bradavice, koje su buknule pod mojim dodirom. Bilo je jasno da je ova žena ispred mene napaljena do bola. Brisao sam majicu, stigao do dekoltea i zamolio da malo povuče majicu ka dole. Ona je to i uradila i onda sma imao priliku da još dublje vidim njene grudi, kao i da ih dodirnem vrhovima prstiju.

-   E dobro-trgnula se ona odjednom. Ustala je, ponijela peškire i krenula.
-   Idem ja da se operem-rekla je.
Ali tad sam primjetio da nije obrisala ruke do kraja, na njima je još uviek bilo moje sperme. Ustala je i otišla do toaleta, a ja sam navukao trenerku i kao hipnotisan krenuo za njom. Kao kad sam bio tinejdžer, kao kad sam tek počinjao drkati.
A mama je došla do kupatila (srećom, naše kupatilo ima ono gornje staklo providno, samo stora navučena), i ja sam se popeo na stolicu i provirio kroz storu. Kad je ušla u toalet, spustila je peškir sa mojom spermom na mašinu i skinula majicu. Ostala je u brusu koji je pucao od nabreklosti njenih grudi. Brzim pokretom je skinula brus i njene grudi su se moćno razlile da mi je zastao dah. Potom je svojim rukama zamazanim spermom pomazila natečene bradavice i onda sam se šokirao! Uzela je onaj peškir sa svom mojom spermom i polako, tražeći grudvice sperme, mazala ih preko svojih bradavica. Prizor je bio nevjerovatan. Jedna zrela, uspaljena žena, koja je maločas dva puta izdrkala kitu svome sinu, stajala je u toaletu nagih grudi i tu istu spermu mazala po sebi! Jednim pokretom je skinula i donji dio veša i ostala je naga ispred ogledala, pa sam vidjeo i naprijed i otpozada. Njena mačkica je bila veoma čupava, crna kao ugarak, ali vidjelo se da je uspaljena jer sam primjetio crvenilo izmedju, usmine su joj bile natečene! Mazila se po grudima mojom spermom, a onda je uslijedio još jedan šok! Sa dva prsta je prikupila spermu sa bradavica, podigla nogu na kadu i raširila svoju mačkicu, a onda drugom rukom malo raširila usmine i gurnula dva zaspermana prsta koji su se bijelili – gurnula ih u svoju crvenu pičku! Tačno sam čuo njen uzdah u tom trenutku. Nastavila se tako jebati sa dva prsta, skoro da sam čuo i zvuke kako prsti ulaze i izlaze iz njene mokre pičke!! Iako sam već svršio dva puta, kita mi je na ovaj prizor opet skočila. Morate priznati da se ovakve scene ne gledaju svaki dan, pogotovo da mama sinovu spermu maže po grudima a potom je skupi i sa dva prsta gurne u svoju čupavu pičku, i tako se pomahnitalo jebe u toaletu!!!

Jednom je rukom tako sebe jebala, drugom je mazila nabubrele bradavice, čas jednu čas drugu.
Kako je već bila uzbudjena, nije joj trebalo dugo. Moja mama je počela svršavati, duboko uzdišući, zatvorenih očiju, uz skoro nekontrolisane pokrete kukova, ruku i nogu. Utom, odjednom se srušila na pod, bio sam se prepao, ali ustvari ona je legla na pod i skupivši noge u koljenima, nastavila sebe jebati prstima, s tim što je tu sad bilo njene pola šake! Mama je svršavala u naletima, imao sam osjećaj da joj orgazam za orgazmom para utrobu, jecala je od uzbudjenja, prizor je bio nevjerovatan! Ali kako je ona sad bila na podu malo se pomjerih da vidim bolje, izgubih ravnotežu, umalo ne padoh sa stolice, ali pomjerih onu storu na prozoru. Nisam bio siguran da li je mama to vidjela, ali više nisam smio tu ostati.

Dignute kite vratio sam stolicu nazad, potrčao u moju sobu na krevet, skinuo trenerku i počeo ga drkati po treći put! Ovaj put sam isto svršio brzo, ali niti sam gledao kuda će sperma štrcnuti niti gdje ću svršiti – poslije svega vidjenog i doživljenog to sad više nije uopšte imalo nikakvog značaja. Špricnuo sam opet par rijetkih mlazeva, mada je to već sad bilo skoro pa bolno!

Bilo je više nego jasno da će u našoj kući poslije ovoga dana sve imati drugi smisao i drugi značaj i da je ovo tek jedna mala uvertira u jedan poseban odnos izmedju mame i mene njenog sina!

Nema komentara:

Objavi komentar