utorak, 27. studenoga 2018.

Mamine magične ruke 5

Ono što mi se najviše dopadalo je bilo to što smo malo po malo ulazili u fazu gdje poslije svakog akupresurnog masiranja mama i ja funkcionišemo kao da se ništa ne dešava. Naši životi su i dalje tekli onako kao prije, iako ništa više nije bilo kao prije. Isto tako, poslije jučerašnjeg dana koji je završio tako što mi je mama olizala kitu od svih spermića (novi termin: odspermljivanje haha) naredni dan je počeo sasvim normalno.
Žena mi je sada bila u drugom planu, dobila je, tako da tu nije bilo čačkanja, ali taman se sve poklopilo! Mama je bila tu da mi zamijeni ženu i da mi pomogne da riješim problem preranog svršavanja. Mada, bilo je očigledno da se mama skoro svaki put htjela malo namiriti mojom kitom, što meni nimalo nije smetalo, mada tu nije bilo seksa. Ako ste čitali pažljivo prethodne priče, još uvijek nisam ni vidjeo maminu picu (osim onda sa prozora) a kamoli da sam joj prišao bliže. Za naše seanse birali smo momente kad je žena bila na poslu. A mama je bila pravo vrijedna. Em ga je dirala, em ga je drkala, em je uživala u mojoj spermi. Poslije svega, ipak je ona već nekoliko godina bez kite, tako da kakav bih ja to sin bio kada ne bih pomogao mojoj mami, jel da? No, poslije nekoliko puta masiranja, kao da mi je kita malo bila izdržljivija, ili mi se učinilo. Kako god, moja kita je bila u maminim rukama i to je bilo nešto najljepše što je moglo da mi se desi. A, sudeći po maminoj priči, njeno masiranje i akupresura tih nekih posebnih tački po mojoj kiti trebalo bi da mi pomogne oko preranog svršavanja. Ma super! Ja sam na dobitku i ovako i onako, jer kako god okreneš moja kita je u njenim rukama, a sinoć je, poslije moga sisanja njenih bradavica moja kita bila čak i u njenim ustima! Evo i sad me žmarci prolaze ufff!

Poslije prethodnog druženja sa mamom, ja sam zaspao, ali sreća uspio sam da se probudim dovoljno rano da se sredim prije nego što žena dođe, kao i da posteljinu uspermanu svu zamijenim. Uspio sam to svući i naći istu u ormaru tako da žena i nije primjetila razliku. Pošto sam se malo osjetio na alkohol, izletio sam vani da se malo izduvam, i to je bio dobar potez. Kad sam se vratio kući žena je već bila došla, nešto po kući, a mama je svakako bila na svom spratu tako da i nije bila blizu. Jer, svaki put sam nekako sramotno gledao u nju, ali i pohotno. Noć je prošla mirno, svi smo bili umorni i nije bilo nikakvih egzibicija. Samo sam tokom noći imao erekciju, pa sam se ženi pribio sa ledja, no nije bilo moguće ništa čačkati jer je dobila, tako da sam ja guzeći je polako nastavio spavati. Ujutro je žena mijenjala kolegicu pa je radila obe smjene, malo se ljutila što mora raditi skoro cijeli dan, a meni je to odmah rodilo nove šeme sa mamom.

Probudio sam se negdje oko 10 sati, žena je već bila otišla, i naravno, prva misao što mi se rodila bilo je kako se opet povezati sa mamom, mada sam već sticao utisak da se i ona razigrala. Juče sam joj tako lijepo sisao bradavice, ona mi je dok sam kao spavao tako lijepo jezikom  očistila kitu od spermića, i to je već bilo nešto više. E tu sam želio da nastavim.

Sišao sam dole do mame samo u šorcu i majici, onako kako sam spavao, a mama je bila isto u nekoj suknjici i majici. Osjetio sam da nešto lijepo miriši, kafa i doručak su već bili spremni, i to prženice sa bijelom kafom. To mi je inače omiljeni doručak-zna mama šta njen sin voli.

-   Jutro mama-rekao sam ulazeći
-   O dobro jutro sine-reče ona malo sa osmjehom, - jesi se naspavao, odmorio?
-   Uff jesam mama, samo malo me glava boli i ne sjećam se sinoć pola stvari, izgleda da me je ono pivo dobro omlatilo-lagao sam ja onako vrlo uvjerljivo
-   E ako se ne sjećaš i bolje je sine-reče ona uz osmjeh sa kraja usana.
-   Ajme, da nisam šta uradio mama-pitam ja praveći se kao da ne znam
-   Ma nisi sine, sve je bilo dobro-reče ona, - sve je bilo dobro, ja sam ti malo pripomogla da dodješ do sobe, bio si baš puno popio juče
-   Ma ja nemam blage veze, juče samo znam da sam stigao kući, da smo pričali, da sam krenuo u wc i poslije mi se sve muti nešto-lagao sam ja kao zadnji lažov.
-   Ee sine, i bolje je možda što se ne sjećaš-ponovi mama i zagonento se opet nasmijala. Bilo je jasno da joj godi ova moja priča da se ne sjećam.
-   Mada-rekoh ja-kao kroz maglu se sjećam ponečega, no ne znam da li je san ili java.
-   A čega se sjećaš?-upita me ona
-   Pa, kao da sam ili sanjao ili već šta je moglo biti, da sam ležao na krevetu a ti me okretala, kao da si me masirala, znaš ono moje itd, ajme, nadam se da nisam propustio tvoj tretman, jer si mi rekla da treba da se radi svaki dan-rekoh ja i kao zabrinuto sam je pogledao, kao najveće nevinašce.
-   Ništa se ne brini, ništa nije propušteno, mama je to sve lijepo odradila-reče moja mama ponosno, a ja sam pomislio u sebi: e stvarno i jesi mama, ali ni ja tebi nisam ostao dužan, i ona nastavi: Hajde sad lijepo doručkuj pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje.
To što je mama rekla je za mene bila zapovijest, i ja sam sjeo za sto i prihvatio se prženica i bijele kafe.
-   Dobro, samo da ti kažem da je Sanja danas dupla smjena, mijenja jednu kolegicu pa je nema do večeras.
To je za mamu bilo dovoljno, tako da ona već može da smišlja moje dalje tzv liječenje. Mada sam ja već skoro svršavao njenim rukama svaki dan, kitica mi je bila u 5.brzini, imao sam osjećaj da su mi testisi u tri smjene počeli raditi, jer sam više svršavao nego što je to bilo do sada. Doručkovao sam, u tome je mama nešto radila u kuhinji, a ja sam morao pitati mamu:
-   Mama, hoćeš imati vremena danas, znaš, da mi malo ono...-govorio sam ja kao neko nevinašce
-   Hoću sine, naravno, eto tamo poslije 2 sata, imam nekog posla oko veša.
Super, to je bilo taman super. Ja sam onda lijepo otišao do kupatila, okupao se, saprao sa sebe ostatke sperme, bar ono što mama nije pokupila, i onda lijepo uzmem pa kitu cijelu obrijem-nisam to imao neku praksu da radim, ali sad sam imao poseban razlog. Pošto me je mama masirala svaki dan sa uljem, to će još veći užitak biti kada ne bude dlaka i kada bude sve glatko. Nasuo sam sebi lijepo kadu vode, sve se pušilo, i lijepo sve obrijao dokle sam mogao stići. Naravno, kita mi je bila cijelo vrijeme dignuta, kao u tinejdžera. Ta misao šta će se sve desiti za par sati me je palila bolje od bilo kakvog pornića!

Poslije kupanja sam se vrtio po kući sa daljinskim, malo gledao o kablovskoj gdje šta ima, sport uglavnom, i nestrpljivo čekao da prodje vrijeme. Negdje oko pola 3 čuo sam kako me mama zove. Skočio sam kao oparen i javio se. Zvala me je da dodjem dole i da dodjem do nje u sobu. Oho, znači ovaj put smo kod nje u njenom setingu. Ja sam, naravno, bio sav čist, namirisao se, sve lijepo izbrijao i krenuo sam dole

-   Ovaj put ćemo kod mene, juče je kod vas sve bilo po krevetu, pa ovaj put je bolje, znaš, da je kod mene-reče ona sa uvjerenjem da tako treba. Dok je to govorila, preko svog francuskog kreveta je stavljala malo deblji pokrivač roze boje, da prekrije one standardne prekrivače na krevetu.
-   Dobro mama, važi, ja se svakako i ne sjećam juče ništa-petljao sam ja i dalje
-   Jel se baš ne sjećaš?-reče ona sa osmjehom, a stajala je preko puta mene sagnuta u majici i zatezala pokrivač i vidjeo sam joj dekolte kroz izrez i skontao da nema grudnjaka!! To me je tako opčinilo da nisam ni čuo da me je nešto pitala. U tom ona pogleda prema meni, a grudi su joj se tako lijepo i zanosno njihale. – Jel se baš ne sjećaš? - ponovi ona gledajući u mene i kao da je skontala zašto sam ja zastao pa se uspravila.
-   Ma kažem ti, nešto kroz maglu, ja, krevet, nešto ti pričam, ti pored mene-lagao sam ja
A ona kako se uspravila, tako je mahinalno rukom povukla majicu nazad a koja se pod teretom njenih masivnih grudi povukla naprijed i kako je to uradila tako u joj se obline ocrtale na majici ali i bradavice koje su se skoro primjetno vidjele jer je majica bila tanka. Osjećao sam već kako mi kita pulsira.

-   E hajde sad-reče ona-lezi ovdje. To mi je rekla kao da se radi o nekoj običnoj stvari a ne masiranju kite rodjenog sina. Pored sam već vidjeo peškire i ulje
Ja sam lijepo legao, opet skinuo majicu i ostao u šorcu.
-   Hajde, i to-reče mama, misleći na šorc, ali ja sam samo bezobrazno podigao kukove, dajući joj do znanja da hoću da mi ona to uradi. Ona se samo osmjehnula i povukla za šorc.
U tom trenutku je ugledala moju kitu koja je bila sva lijepo izbrijana, ma ni dlačicu nisam ostavio, a ja sam pomno gledao kako će ona reagovati, jer onako izbrijan izgledao je još duži i deblji nego što je bio. I nisam se prevario. Mama je reagovala tako da mi je žao što nisam imao kameru da to snimim. Njene oči su načisto bljesnule od divljenja, a usta su joj ostala poluotvorena.
-   Oh sine, pa ti si njega...ti si njega sredio lijepo-bilo je više nego očigledno da joj se to ne dopadalo, nego je bila zadivljena izgledom moje obrijane kite. Donja žila je bila veoma istaknuta, a korijen kite je sad baš dolazio do izražaja u svojoj punoj debljini.
-   Da mama, morao sam malo, vidjela si da je bio sav začupavio. Jel ti se dopada ovako?-pitah ja kao da se radi o ko zna čemu, mada je to bila mala zamka za mamu.
-   Da, sine, dopada mi se, ovaj..nisam mislila tako-zbunila se mama jer mi je upravo dala veliki kompliment, a to mame svojim sinovima ne rade, ne govore im da im se dopadaju njihove obrijane kite! – mislila sam da je tako bolje za samo masažu, znaš-pokušavala je mama da se ispravi.
-   E znao sam ja to, zato sam ga i sredio ovako-rekao sam ja, naravno misleći na ono što je prvo rekla.

Toliko je bilo od mene. Ja kao njen sin sam ležao na njenom bračnom krevetu, obrijane i dignute kite, blago raširenih nogu i time sam joj davao prostor, pozivao je i čekao sam je da mi svojim nježnim rukama dodirne kitu i da počne sa svojom kurom akupresure. A mama nije dugo čekala. Otkako ga je vidjela obrijana nije skidala pogled sa njega, a njene grudi su se tako lijepo nadimale, a od pogleda na njene bradavice koje su se ocrtavale na majici ja sam se nesvjesno obliznuo. Bilo je jasno da je mama danas namjerno bez brusa i da je ta majica tanja od onih koje ona inače nosi. Sve je bilo jasno, a bila je tanka i njena suknja koja je, kad je ona zakoračila prema krevetu, tako brzo kliznula uz nogu, oslobadjajući pogled na njenu butinu. Ja sam ležao raširenih nogu a ona mi je sjela izmedju, tako da joj se suknja podigla skoro do kukova, što je bilo do sada nezamislivo. Moj pogled je dopirao do njenih gaćica koje su bile kao nešto roze sa nekim cvjetićima, ali nisam mogao vidjeti sve. Do sada je sjedila pored mene, a ovo je prvi put da mi je sjela izmedju nogu. Predosjećao sam poseban doživljaj.

I mama nije dugo čekala. Uzela ga je u ruke odmah. Čak je i ulje zaboravila, a izraz na njenom licu je govorio sve. Izgledala je kao da ga nije do sada vidjela nikako, izgleda da joj je obrijana kita baš godila.
Da malo razbijem tišinu, pitao sam, tek reda radi:
-   Mama, jel bolje kad je obrijano, kad je glatko
-   Naravno sine, onda bolje klizi, ovaj..ruka bolje klizi-mama se zbunila kad je shvatila šta je rekla, pa se nastojala popraviti, no, meni je sve bilo jasno. Ovoj ženi se dopada OVA kita i tu nije bilo sumnje! A meni je bilo posebno drago što je to bila upravo MOJA kita.
-   Eto, moja žena nikad nije bila oduševljena kad ja njega sredim-govorio sam ja lukavo
-   E sine moj, ne zna ona šta valja-reče mama i osmjehnu se
Zatim je uzela ulje i nanijela na kitu. E tek tad se vidjelo koliko je mami drago ono što vidi. Jer moja kita ne samo da je bila obrijana i glatka, nego je ulje učinilo da sve sija i blista. A njena ruka je tako lijepo pritiskala te neke tačke po mojoj kiti da sam ja mogao da predem kao mačka od zadovoljstva. No, malo zatim su se moje ruke opet našle na maminim kukovima. Ovaj put kako je sjela izmedju mojih nogu prekrštenih nogu bilo joj je malo neugodno pa je opružila jednu nogu preko mene. Suknjica joj se fino zategla da sam već skoro mogao da vidim njene butine. A kako je mamu zatezala ona ju je jednim pokretom povukla ka gore tako da sam odjednom ugledao mamine gaćice, tanke kao paperje, a ispod njih crnu slatku picu. Srce mi je stalo.
-   Jel ti nezgodno mama?-rekoh ja kad sam vidjeo da se namješta
-   Ma malo mi je nezgodno, ne znam šta sa nogama reče ona
-   Pa pruži ih obe pored mene-rekoh ja, što će mi onda dati savršenu poziciju za dalje.
I stvarno, ona pruži i drugu nogu a suknja joj se skroz skupila u tanku liniju ispod stomaka. Noge su joj bile raširene pored mojih, prelazile su preko mojih, pa mi je i taj dodir njenih nogu po mojima isto prijao. Čak se i malo primakla meni kukovima da ne mora da ispruža ruke daleko. Moja kita je sva sijala i blještala od ulja a na samo nekih dva pedlja se nalazila mamina vrela pica koja je bubrila nadomak moje kite. Da je mogla da priča rekla bi da ga strašno želi probati. No, umjesto mamine pice govorile su njene oči. Vidjelo se da ga ova žena hoće! Vidjelo se da ga strašno želi.

I kako mi je mama masirala kitu, tako kao da sam primjetio da mi se sve više približava svojim kukovima. Kao da je nesvjesno htjela da se približi mojoj kiti koja je stajala uspravna i sjajna od ulja. Tada sam mojim rukama počeo polako i ja da je približavam sebi, kao da je vučem sebi. Mama je kao bila fokusirana na masiranje, a njene ruke su obe letile po mojoj kiti i po mojim jajima. Kako je to bio divan osjećaj! Ruke zrele pohotne i uzbudljive žene su letjele po mojoj kiti a u njenim očima je sve sijalo od ljepote prizora koji je gledalala. A njeni kukovi su bili sve bliži meni. Ja sam je lijepo masirao rukama i privlačio ali moj cilje su bile njene grudi čije bradavice su se kao dva dugmeta ocrtavale na tankoj majici. Od tog prizora je meni krenula voda na usta. Želio sam da ponovim ono od prije, da opet probam njene bradavice, da je sisam, da je ližem, ali ovaj put je tu bila i njena crna mačkica koja je već bila opasno blizu moje kite. Krenuo sam rukama ka gore, a mama se samo malo promeškoljila, no ja sam kao zatvorenih očiju i dalje ležao, samo su moje ruke išle polako ka gore, ka njenim napetim grudima koje su se već ubrzano dizale, što je značilo da je i mama uzbudjena. Znala je mama šta ja hoću, i više se nije bunila. Dapače .

Kad sam je dodirnuo, njene grudi, ona je već svojim kukovima bila veoma blizu mojih kukova, a ja sam tada već dodirnuo njene grudi odozdo, sa donje strane. I mama je uživala, a to se moglo vidjeti i na njenom licu, dok su njeni kukovi već bili blizu mojih. Moje noge su bile pružene a njene preko mojih u obliku slova V prema mojim rukama. Njene ruke su i dalje masirale moju kitu, sve je šljapkalo od njenih pokreta, s tim što je bila veoma blizu i svojim kukovima pa je imala veliku slobodu rukama. U tom trenutku ja sam prstima lagano prešao preko njenih bradavica-nisam više želio da čekam ništa. Odlučio sam da predjem na konkretne stvari.

Pomazio sam joj bradavice prstima i ona je uzdahnula, samo je rukama prodrkala kitu ravnije gore dole. A njenim bradavicama se moj dodir itekako dopadao. Kao da je gurala svoje grudi prema mojim rukama. Stavio sam svoje dlanove na njene grudi i polako stisnuo, skupljajući prste na bradavicama. Osjećaj je bio božanstven. A njene ruke su mi i dalje išle sve više pravolinijski. Mama se pomalo gubila u uzbudjenju koje je osjećala od mojih dodira ali to mi je i odgovaralo. Polako sam počeo izdizati moja koljena, što je činilo da mamini kukovi pridju mojima. U sekundi su njeni kukovi nalegli na moje, i kad sam još malo podigao koljena gore, raširivši ih, mama je sad imala odličan pristup mojim kukovima. Povukao sam je još koljenima prema meni, tako da je mamina pica skoro nalegla na debeli i nauljeni korijen moje kite. Toje bilo to. To je bio prvi trenutak, konkretni  trenutak gdje je mamina pica meni bila i vidljiva ali i na dodiru moje kite. A moja kita je bila sva išarana venama. Ja sam bio pred svršavanjem. No, kako mi je mama kitu masirala, uočio sam da ona njega stišće povremeno ispod glavića, i u korijenu. A to je činilo da se orgazam odlaže. Mama je definitivno znala znanje.

Moje ruke su masirale mamine grudi a njene su izbliza masirale moju kitu. Njeni kukovi su bili naslonjeni na moje, njena pica na mojim jajima i kiti, a ja sam tada privukao moje pete ka njenoj guzi i praktično je još nabio na mene. Imao sam savršenu poziciju, mama je bila u šah-mat pozi,i da je htjela ustati ne bi mogla. Njene sise u mojim rukama, a kukovi stisnuti mojim nogama o moju kitu. Tada sam počeo da polako radim kukovima gore dole, i da moju kitu trljam o njenu picu. Ona je imala gaćice ali tako tanke da su bile zanemarive. Naravno, pošto je moja kita već bila nauljena, klizila je bez ikakvih problema. Mami je ovo očigledno godilo. Nadrkavao sam joj bradavice rukama, a moja kita korijenom klizila po njenoj pici. Divan pogled i divan osjećaj na ženu koja se sva predala meni, zatvorila je oči i samo uživala u mojim pokretima. Sad više nisam ja bio objekat nego ona. Sad više nisam ja bio onaj koji se ’’liječi’’, nego je ona bila ta koja dobija ono što joj treba. A ono što sam ja imao medju nogama joj je itekako trebalo. Moja kita je mazila njenu macu, a njena pica je skoro progutala gaćice.. Tad je mama uradila nešo što definitivno nisam očekivao. Budući da rukama više nije mogla puno da me masira, ona je jednom rukom pomjerila gaćice u stranu a moju kitu namjestila na picu, ne da udjem u nju nego da joj moja kita klizi po maci i klitu a potom je pomjerila obe ruke iza ledja, naslonila se na moja koljena i polako počela da kukovima hvata ritam mojih kukova.

Sada je to već bilo nešto! U suštini, drkao sam mamin klit sa kitom, a rukama sam joj nadrkavao i stiskao bradavice, mjesio joj te prelijepe grudi dok je ona naslonjena na moja koljena. Nije bilo mamine namjere da joj udjem unutra, a ni ja nisam htjeo insistirati. Ova poza je bila super! U vazduhu se osjetio miris mamine pice koja je bila sva sjajna, što od ulja sa moje kite. Što od njenih sokova. Mislim da bolje masturbiranje mama nikada u životu nije doživjela. Naslonjena na ruke i moja koljena, moja mama je doživljavala prelijepe trenutke jer se mogla potpuno prepustiti meni. Svojim kukovima je ušla u savršeni ritam mojih kukova, tako da je moja kita savršeno klizila.
-   Jel ti lijepo mama – pitao sam je tiho, ne želeći da narušim tišinu trenutka
Ona je samo zaklimala glavom u znak odobravanja, ne mijenjajući ritam kukova
-   Jel ti tata ikad ovo radio-upitao sam ja opet pomalo bezobrazno
Mama je opet zaklimala glavom, ovaj put u znak negacije. Znači, ovo mama još nikada nije doživjela, a ja, njen sin sam bio taj koji joj to radi. I to veoma dobro.

Vidjelo se na mami da uživa, disala je sve brže, svojim kukovima isto sve brže je klizila po mojoj kiti, a ja sam joj onda polako podigao majicu i preda mnom su se ukazale njene prelijepe grudi. Ovaj put ih nisam mogao dodirnuti ustima, zbog položaja, ali zato sam dohvatio ulje, nasuo u ruku i onda nauljio jednu pa drugu.

Od tog prizora, njenih grudi koje se sijaju u mojim rukama dok joj stišćem bradavice, prizora gdje se mama picom trlja o moju kitu koja kao štap ponosno stoji, od svega toga mi se mutilo u glavi. Kao da sam gubio dah od silnog uzbudjenja. A imao sam tu sreću da mi je mamina pica klizila po kiti sa donje strane, ne toliko po glaviću, pa mi nije uzbudjenje toliko brzo dolazilo. Ali zato mami jeste. Osjetio sam da je mama sve bliža orgazmu.
-   Mmmm-začulo se tada po prvi put iz njenih usta
-   Jooj sine, jooj...kako je.... ovo..... dobroo...-rekla je mama isprekidano
-   Aaaj kako mi je ovo dobrooo, kako lijepo kliziii, jooj što mi lijepo klizi – rekla je mama i time me podsjetila na ono prije kad je rekla da fino klizi.
-   Aaaj, kako mi je ovo dobro, jooj sine kako je ovo dobroo-mama je bila u transu, vidjelo se kako joj je orgazam sve bliži

Mama je miješala kukovima na mojoj kiti koja je klizila po njenoj pički koja je bila sva crvena, usmine su joj bile velike, načisto su mi grlile kitu, i to je bio nevjerovatan prizor. A onda je krenulo. Mama je počela svršavati, moja kita ju je dovela do nevjerovatnog orgazma, budući da je klit imao svu moguću podršku za to.

-   Aaaj sine, aaaaj, aaahh...sad...sad....daj još...daaaaaaj mi.... – svršavala je mama na mojoj kiti, iako nije bila u njenoj pici bila je na njoj.
Tad sam ja još više stisnuo njene bradavice, uspravio se koliko sam mogao i usnama halapljivo uhvatio njenu sisu i počeo je sisati. Mama me je zagrlila rukama po ledjima, naši kukovi su se još više približili u klinč, a ja sam joj kao gladno dijete sisao bradavicu dok je ona dole i dalje miješala kukovima po mojoj kiti. Poza nam sada i nije baš bila neka prijatna, ali to nijednom od nas nije smetalo. Ja sam joj sisao bradavicu, a ona je svršavala trljajući se dole o moju kitu. Mama je maltene skakutala kukovima gore dole na krevetu, madrac je poskakivao.

-   Aaj sine, jooj...kako je dobroooo...jooj...aaah... – svršavala je mama

A onda se odjednom desilo!!!

Kako je mama kukovima miješala i skakutala, maltene nepravilno pomjerajući kukove svršavajući, moja kita je odjednom ULETILA u njenu pičku dok je svršavala. To je bilo nevjerovatno!!!! Ona mi je načisto  progutala kitu, jeste da mi je kita velika i debela ali odjednom mi je kita našla put u najdublje i najvrelije zone mamine pice. Uletio sam u njenu pičku tako moćno, mama je odjednom vrisnula od zadovoljstva:
-   AAAAAhhh, sineeee, aaaaah
Nijednome od nas nije padalo na pamet da stanemo. Meni nikako, a njoj pogotovo. Mamin orgazam je trajao i trajao, ali sada je to već bila posebna priča. Njena vrela pica je skakala na mojoj kiti, a ja sam odjednom pustio njenu sisu iz usta, legao na ledja i povukao mamu za sobom. Mama je bila u transu, uzdisala je i svršavala, a ovo je već bila pozicija za uživanje. Ja sam ležao na ledjima a mama je nabijena na moju kitu i dalje miješala kukovima, a njene grudi su se samo njihale . Ja sam samo ruke stavio na mamine kukove i nabijao je na moju kitu.

Mama me je doslovno tucala, žestoko se nabijala. I dalje je jecala, uzdisala, imao sam osjećaj da njene kontrakcije traju i traju u nizu, nekad sam čitao o tome da žene mogu da dožive višestruke orgazme, i ako je to bilo tačno evo ovo što se sada dešavalo je to potvrđivalo! Moja mama je plesala na meni, nasadjena na moju kitu koja je sve opasnije i opasnije pulsirala u njenoj mačkici. Nabijala se na moju kitu i mislim da sam joj dodirivao zone koje je mislila i da ne postoje. Ako je bilo dna i kraja njene pičke, moja kita je udarala u to samo dno!!! Uživao sam u tom trbušnom plesu moje mame, koja je izgleda željela da nadoknadi sve godine nejebice. Nabijala se i miješala guzom po meni da je to bilo čudo jedno. Jebala se kao djevojka, kao tinejdžerka koja je po prvi put otkrila čari seksa. No, ovo nije bio obični seks, ovo je bio zabranjeni, možda zbog toga i poželjniji i sladji!!!

Kako god da je bilo, žena koja me je jahala i nabijala se na moj kurac je u tome maksimalno uživala i nije ni pomišljala da stane. Ja sam bio kao na sedmom nebu, mama je radila sav posao, podigao sam ruke i stavio na njene grudi i uživao u tvrdoći njenih bradavica. Iako je bila svršila, mama nije stajala, mada sam ja osjetio da ću uskoro ja biti gotov. Ne zaboravite, moj problem i jeste brzo svršavanje, a pogotovo ako zamislite da mi je na kitu nasadjena jedna rasna, pohotna žena koja se toliko raspalila strašću da joj nije smetalo što jaše svoga rodjenog sina, i čija kita joj je priredila već tako mnogo užitka. No, ovaj put sam ja htjeo da malo učestvujem. Osjetivši da ću da svršim i ja ubrzo, podigao sam se i pomjerio mamu desno, prebacio sam je na ledja, ne vadeći kitu iz njene pičke, i ona je odmah shvativši šta hoću, legla spremno na ledja, raširivši noge, prihvatila moju inicijativu. Sad je ona bila na ledjima, a ja sam je tucao tako kao da mi je poslednje!! Moja jaja su lupetala po njenoj guzi, tucao sam je tako dobro da je sve odzvanjalo. A mama je bila kao hipnotisana. Samo je ječala i uzdisala od zadovoljstva, sastavila je pete na mojim ledjima kao što sam ja prethodno na njenima, ja sam se držao na rukama, a ona mi je svojim rukama pronašla bradavice i počela ih dirati vrhovima prstiju. Bilo je više nego jasno po maminim uzdisajima da će da svrši opet, ali ovaj put sam i ja bio gotov, pogotovo kad mi je ona počela uvrtati bradavice. U mome tijelu se počelo dešavati nešto nevjerovatno. Iz donjeg dijela kičme mi je krenula eksplozija u kojoj je učestvovalo moje cijelo tijelo. Ispod mene mama je sve brže uzdisala i stenjala.
-   Mama jooj, evo ideee...evo ideeee.....buncao sam ja, maltene nerazgovijetno govoreći
-   Svršiću mama, jooj kako si topla...... vlažna, jooj .......svršićuuu.... buncao sam ja, i dalje pumpajući maminu pičku strahovitim nabijanjima, vadio sam ga skoro cijela i ponovo se zabijao u mamu kao klipom od motora.
-   Hajde sine, daj mi ga..daj mi tvoju spermuuuu...daj mi....tako je lijepaaaa...i sinoć sam je probala....daj mi sine...daj...evo svršavam opeeeeet...

Bilo je očigledno da je i mama u potpunom ekstatičnom delirijumu i da joj nije na pamet padalo da vadi moju kitu iz sebe. Jedno je bilo lizati moju spermu, ali šta ako je još plodna pa je napunim!!! Sve to je prošlo kroz moju glavu u desetini stotinke, ali nekako perverzno sam se osjećao tako nadmoćno nad ženkom koja je ispod mene gutala moju kitu, i sama pred svršavanjem, a moja jaja i kita su već bili spremni da istovare sav svoj tovar u tu ženku koja je vrelo i pohotno uzdisala poda mnom.

-   Jooj mama...joooj...evo idee...ide.... – uzviknuo sam ja, više ne mogući razmišljati ni o čemu.

Iz mene je krenula prava lavina, erupcija, eksplozija. Počeo sam se još više nabijati u maminu vrelu pičku, a milioni i milioni spremića su krenuli u maminu vrelu unutrašnjost. Mama mi je još jače uvrtala bradavice, što je učinilo sve još uzbudljivijim, ali u tom trenutku mi se i mama pridružila. Izgleda da je taj osjećaj muškog sjemena u njenoj pici učinio ono što je nedostajalo. I mama je počela da svršava, po ko zna koji put. Ova žena i ovaj muškarac su se parili takvim intenzitetom da je to bilo nevjerovatno
-   Tooo sineee..daj mi sveee...daj mi...aaaaj kako je lijepoooo..aj..aaah...-svršavala je mama glasno
-   Jooj mama kako si dobra, kako si dobraaaa, aaaj kako je dobroooo – i ja sam stenjao i dalje pumpajući mamu, nisam bio sposoban da ništa brojim, ali mislim da mi je kita špricala i špricala kao nikada do tada. Kita mi je bila kao zmaj koji je rigao vatru u duboku pećinu gladnu i žednu te iste vatre. Jer mamina pica je upravo bila to – vrela pećina gladna i žedna muške sperme. Toliko se bila poželila muškarca, da joj uopšte nije bilo važno to što je taj muškarac koji ju je bukvalno rasturao svojom debelom kitom, i što ju je punio svojim muškim sjemenom – u stvari bio njen sin!!

I dalje smo zajedno svršavali, moji pokreti kukovima su se pomalo usporavali..oboje smo dolazili do daha, maltene vraćajući se iz nekog polunesvjesnog stanja u kojem smo bili tek par minuta ranije, svršavajući zajedno! Nikada u životu, do tog trenutka nisam doživjeo tako snažan orgazam, i tako velike i dugotrajne kontrakcije! Ne mogu vam opisati taj osjećaj, jer moj orgazam je trajao i trajao..punio sam maminu toplu i vrelu picu, a ona me je tako sočno isisala, ma neopisivo!!

Nema komentara:

Objavi komentar