utorak, 27. studenoga 2018.

Mamine magične ruke 6

U svakom slučaju, oboma nam se orgazam stišavao i postajali smo svjesniji šta se upravo desilo. Moja kita je tako dobro napunila moju mamu, moja kita je tako dobro istucala ovu ženku ispod mene, da je to bilo nevjerovatno. Mislim da takav seks nije dostupan u regularnim odnosima. Mislim da takav intenzitet nije moguće doživjeti u normalnim odnosima. Ali da je jedini momenat kada se taj i takav intenzitet može doživjeti upravo taj i takav seks, zabranjeni, tabu seks, kao što je bio upravo ovaj naš seks, kada sam ja tako dobro tucao ženku ispod mene i napunio je sa milionima razigranih spermića koji su raspoloženi za lov na ženske jajne ćelije. Tek sad sam i postao svjestan da sam ja tako dobro napumpao moju mamu i da sam je tako duboko tucao da ima ne da zatrudni nego da odmah dobije trojke!

Ali moji kukovi su i dalje se kretali gore dole i pumpali picu moje mame, iako sam već osjećao da mi je kita oslabila u njoj. Joj koji prelijep osjećaj kad vam kita isklizne iz pice ženke koju ste upravo tako dobro tucali i napumpaali spermićima!!! A pogotovo kad je to vaša mama, to je tek pogotovo dobar osjećaj. Mama je ispod mene i dalje dahtala, ne shvatajući šta joj se to upravo dogodilo. To sigurno nije mogla ni predvidjeti, a definitivno ni spriječiti. Jer kad je moja kita uletila u njenu picu, to je bio nevjerovatan trenutak koji je, koliko je bio spontan-toliko i ekstatičan! I to je bio onaj finalni okidač koji je učinio da sve ono što se sa nama dešavalo prethodnih dana – dobije onako jedan finalni čin! Jer tek moja kita u njenoj pici je imala smisla. To je bilo jasno iz njenog pogleda kada ga je vidjela onako izbrijanog, a to je bilo i jasno i kad sam ja prvi put skinuo svoje donje rublje i kada ga je ona uzela u svoje ruke!

Ja sam se lagano pomjerio sa nje i moja kita je iskliznula iz nje. Odmah za kitom je iscurila i sperma. Koliko je toga bilo-nisam mogao vjerovati. Ja sam se okrenuo na bok, tek toliko da je ne pritišćem, ali današnjim iznenadjenjima nije bilo kraja... Moja mama je sa obe ruke pokupila svu spermu koja je curila iz njene izjebane pice i polako je mazala po svome tijelu, a najviše po grudima! Ostao sam zapanjen, ali to nije bio kraj. Kad je lijepo pomazala svu spermu po sebi a pogotovo po bradavicama, onda mi je jednostavno rekla: Dođi!

Povukla me je rukama na svoje grudi i jasno stavila do znanja da želi da je sisam. Bio sam šokiran-pogotovo što je na njima bila moja sperma pomiješana sa njenim sokovima, ali ja se nisam bunio. Otvorio sam usne i naslonio ih na njene naspermane bradavice, i počeo da ih sisam. Ona je svoje ruke koje su bile takođe sve od sperme počela lijepo lizati, svaki temeljito, i dok sam je ja sisao ona ih je sve olizala do kraja, i u slast progutala. Nisam mogao vjerovati da je mama tako perverzna, ali to me je strašno palilo, kita mi je počela da pulsira, pogotovo to što sam ja sisao njenu bradavicu sa mojim i njenim sokovima. U trenu mi je glavu premjestila na drugu bradavicu a ja sam spremno polizao sve što se nalazilo na njoj. Moja sperma i njeni vaginalni sokići su bili veoma ukusni! Nikada ranije to nisam uradio, ali u ovom aranžmanu sve sam lickao, sisao i gutao! Nevjerovatna situacija, ali ja sam bio kao hipnotisan. Mama je uzdisala, rukama mi je pritiskala glavu, vodila me sad na jednu sad na drugu bradavicu, baš kao malo dijete koje sisa, a ja sam zaista i sisao i uživao kao nikada u životu.

Onda mi je počela gurati glavu ka niže. Nije mi bilo jasno šta hoće, ali sekund kasnije sam shvatio. Vodjen njenim rukama, moja glava je išla sve niže i niže, ka njenom stomaku. Lizao sam sve što sam stigao, sisao sve od reda, a bilo mi je jasno da ova žena želi da joj ližem picu. Nije mi smetalo što je to pica moje mame i što iz nje cure moji i njeni sokovi. Kada su moje usne stigle do njenog klitorisa ona se lagano stresla i prodrhtala. Bilo mi je jasno koliko je bila uzbudjena u tom trenutku. Ja sam je polako lickao, a pica joj je bila sad sa uredno podšišanim dlačicama i moja glava je, vodjena njenim rukama, stigla do pravog odredišta. U trenutku me je pustila i dohvatila jastuk i stavila ga pod kukove tako da sam imao savršen pristup njenoj pici. Slijedilo je odspermljivanje br 2! Sad je trebalo vratiti mami ono što je ona meni sinoć uradila. Ja sam bio spreman.

Mamina pica se nalazila ispred mene, izdignuta i spremna za oralni seks. Prvo sam joj polizao butine, kao i naše sokove koji su se razlili na obe strane. Njene usmine su bile baš onako seksi razvratno slatke! Mogao sam sisati jednu pa drugu, jer su bile kao škrge kod riba-izražene i veoma zavodljive. Iz ove blizine mi je postalo jasno zašto sam bio u tolikom transu kada je moja kita klizila po maminoj pici a pogotovo kada je moja kita uronila u nju! Sisao sam je polako, moj jezik i usne su radile svoj posao, a mama mi je rukama polako vodila glavu tamo gdje ona želi, a njeni kukovi su opet počeli da rade! Da, mamini kukovi su opet otpočeli svoj ples, ples koji sam zavolio istog trenutka. Moje usne i jezik su bili na njenoj pici, uživao sam u njenim mirisima i sokovima, a ona je, kao profesionalka, radila kukovima tako da mi je glavu držala na svojoj vreloj pici i trljala se o moje usne i jezik! Na meni je bilo samo da budem miran i da jezikom pomalo doprinesem njenom uživanju. Ova uspaljena ženka je znala šta hoće, znala je šta želi, a iznad svega je znala kako da do toga dodje! Njeni kukovi su radili sve brže i brže a ja sam uživao u njenim trljanjima o moja usta. Nevjerovatan doživljaj! Tako ekstatičan trenutak, i moja kita je bila spremna za ponovno parenje. Mama je sve brže drkala svoju picu o moje lice i znala je da mi je kita opet tvrda! Kako je sve brže disala i pomjerala svoje kukove, bilo je logično pretpostaviti da će veoma brzo svršiti. I to se upravo tako i desilo! Uz maltene životinjski urlik moja mama je svršila na mojim usnama i jeziku, a ja sam halapljivo sisao i sisao sve njene sokove koji su tog trenutka pokuljali iz nje. A toga je bilo dosta. Ja sam bio na sedmom, ma kakvi – na sedamdeset i sedmom nebu. Oduvijek sam volio lizati – ko se sjeća iz prve priče pisao sam da sam moje prerano svršavanje nastojao kompenzirati oralnim seksom – ali ovo je bilo naj naj lizanje ikad. Možda zato što sam lizao i sisao picu moje mame koja je itekako to voljela i željela? Ne znam. Znam samo da sam to uradio momački, kao da mi je poslednje što ću u životu da uradim. A mama je tako lijepo svršavala. Osjetio sam njene kontrakcije koje su joj potresali picu, karlicu koja podrhtava, stomak i cijelo tijelo. To tako posebno i ekstatičko vibriranje ženskog tijela koje svršava a koje se ne može osjetiti nikako drugačije osim ako su vaša usta na njenoj pici a ona vas zagrli nogama.

Nema komentara:

Objavi komentar