utorak, 25. veljače 2020.

Mamina kita - 1.dio

Još jedna subotnja noć, i opet je bio budan. Prokleti tjedan je bio dugi i bio je umoran. Za Boga miloga bilo je 4 ujutro. Bio je budan jer je njegova kurvasta mama opet dovukla nekog anonimusa u njezin krevet. Njegov otac se vjerojatno okreće u grobu.

Morao je priznati da je majka posjedovala određeni šarm, i hladnu ljepotu kao zimska kraljica. Pomagala joj je i činjenica da je svaka dojka bila veća od njegove glave. Razumio je zašto je privlačila pažnju, iako se voljela konzervativno oblačiti, a tako i ponašati. Osim subotnjim noćima.

Nikad nije vidio nikoga kako ulazi i izlazi, doduše nikad nije ni želio vidjeti nikoga. Nije znao dali je to uvijek bio isti tip ili svaki put netko drugi. Majka nikad nije pričala o subotnjim dogodovštinama.

Ali zvukovi! Djelomično prigušeni glasnom tehno glazbom, većinom su se čuli muški glasovi, rijetko kad i mamini uzdasi. Mora biti da je odlična jebačica, sa tim svojim sisama veličine lubenica.

Pokušao si je razbistriti misli. Godinama je masturbirao na spomenute tehno zvukove, zamišljajući što se događa u toj sobi. Nikad se nije usudio spomenuti ništa  mami, ali sada mu je dopizdilo. Dovraga, imao je 18 godina! Pokušao si je naći curu i eventualno se odseliti. Majka je bila izluđujuće nepristojna sa tim svojim sranjima. Ove subote mu se sve nakupilo, i konačno je pukao.

Odlučan da stane na kraj tome sranju jednom zauvijek, odlučno je odmarširao do mamine sobe. Misli su mu prolazile kroz glavu kako da nogom razvali vrata, majku izvuče iz sobe, a jebača dobro namlati.

Usporio je korak. Volio je majku. Usprkos svemu, bila je divna prema njemu. Sigurno je bila usamljena od kada je otac preminuo.
Momentalno propitujući svoju brzopletost, zaustavio se kod vrata mamine sobe. Glazba je bila ekstremno glasna. Ne, mogla je barem  stišati muziku i zamoliti partnere da budu tiši. Otvorio je vrata.

Soba je bila osvijetljena voštanim svijećama. Smrdjelo je po čistom seksu koji ga je pogodio u nos. U ušima mu je zujalo od glasne muzike. Sve se promijenilo kada je pogledao prema velikom krevetu.

Par muških nogu je stršao ispod majke, a ona je ležala na njemu u pozi 69 i pušila najveći kurac koji je njezin sin u životu vidio.

Iako je bila okrenuta prema vratima, glava joj je bila spuštena i imala je zatvorene oči. Njezine male ruke su letjele gore-dolje po divovskom kurcu, muzeći ga velikim usnama. Ogromne grudi su bile pritisnute po strančevom abdomenu, prelijevajući se sa strane. Lice muškarca je bilo potpuno skriveno majčinim donjim tijelom, sa kojim je vrtjela po njegovom licu.

Dječakove ljutite riječi su mu zamrle na usnama, i usta su mu se osušila.

Mogao je vidjeti da je muškarac fizički vrlo jak, sa jako dugim nogama. Majčino  blago lice, sada iskrivljeno u ekstazi, blistalo se sa razmazanom slinom i predsvršotinom velikog spolovila.

Počela je mijaukati kao mala mačkica, klizeći jezikom cijelom dužinom penisa, skupljajući predsvršotinu sa jezikom. Mali je bio tako tvrd da je skoro svršio u pidžamu.
Usporila je ritam drkanja kurca, i sin je shvatio da stara pazi da tip ispod nje ne svrši. Namjerno ga je dovodila pred vrhunac, a onda usporila ritam.

Tada mu se pogled podigao prema zaglavlju kreveta i vidio je strančeve ruke zavezane za krevet plastičnim vezicama. Zapitao se nije li mu mama neka vrsta domine. Kada mu se pogled vratio na mamino lice shvatio je da ga ona gleda izravno u oči!

Šokiran i prestravljen, smrznuo se na mjestu. Majka se samo zločesto cerila i lagano nastavila musti veliki kurac koji je bio potpuno natopljen predsvršotinom. Pitao se dali lik uopće može disati pod njom.

Gledajući u njezine oči, činila se puna autoriteta, čak i sa ustima punima zabalavljene kurčine. Namignula je lascivo prema sinu i lagano počela prste jedne ruke gurati u čmar zarobljenog stranca. Ubrzo je gurnula tri prsta u njegovu tijesnu rupicu i tip je prigušeno zajaukao. Mladić je odjedanput postao prestrašen.

Sporo je izvukla prste iz šupka i sa kažiprstom ga pozvala prema sebi. Izbezumljen, mladić je pobjegao iz sobe.

Sljedećeg dana dečko se probudio umorniji nego ikada. Pošto je zaspao pred zoru, kada se probudio, već je bilo skoro podne.
Uspravio se na krevetu i pokušao otvoriti oči. Cijelo lice mu se činilo tvrdim i skorenim. Pokušao je protrljati nešto polu-zasušeno i ljepljivo  sa očiju i slijep odteturao do ogledala u kupaoni.

Trljajući oči, uspio ih je otvoriti. Na očima je bila zasušena debela bijela kora. Sa rastućim hororom shvatio je da je to mješavina sperme i sline. Netko mu je tijekom sna svršio na lice?! Nemoguće. Njegova kurvasta mama je očito ispljunula spermu koju je u noći izmuzla iz ljubavnikovog kurca.

Dečko je popizdio, i otrčao u dnevnu sobu da se sukobi sa njom. Zašto bi mu to napravila? Počeo je vikati, ali nje nije bilo nigdje. Tada je shvatio da je nedjelja. Mama je bila u crkvi.

Bio je zbunjen i iznenađen. Njegova mala dobra mamica koja je pohađala nedjeljnu misu, a ispostavilo se da je dominantna kurcolomka.

Bijesan kao ris, potrčao je u njenu sobu spreman strgati sve što se mu nađe na putu.

Gurnuvši vrata, shvatio je da je krivo pretpostavio smatrajući  kuću praznom. Svi prozori su bili otvoreni i soba je bila okupana svjetlom. Krupni muškarac je još bio svezan na krevetu, usta zapušenih velikom gumenom kuglom i povezom preko očiju. Noge su mu bile svezane za kutove kreveta, a ogromni kurac je stajao kao jarbol. Na korijenu penisa je imao omotan prsten koji se urezao u meso i tako odgađao orgazam. Predsvršotina se slijevala niz kurac i jaja i skupljala u procijepu guzice.

Tada je vidio da je u guzicu muškarca  zabijen ružičasti vibrator koji je zujio. Sve skupa je bilo zalijepljeno sa čvrstim selotejpom.

Na bedrima (ne)sretnog tipa je bilo ispisano njegovo ime crnim flomasterom: 'HRVOJE.'
Zbunjen, čitao je dalje. Flomaster je mjestimično bio zamrljan izlučevinama koje su tekle iz bolno otečenog spolovila, pa se morao približiti da pročita ostatak.

 'HRVOJE, SLJEDEĆI PUT BOLJE TI JE-' ostatak riječi je bio prekriven selotejpom. Iako je bio užasnut, odlijepio je dio trake koja je osiguravala vibrator od ispadanja. Čovjek je glasno zastenjao preko brnjice kako mu je vibrator ispao iz analnog otvora na pod glasno zujeći.
Prislonio se koliko se usudio i pročitao čitavu poruku: 'HRVOJE, SLJEDEĆI PUT BOLJE TI JE DA SLUŠAŠ MAMU.'

Nema komentara:

Objavi komentar