utorak, 25. veljače 2020.

Mamina kita - 2.dio

Hrvoje je bio preplavljen emocijama i osjećajima. Strah, seksualno uzbuđenje, zbunjenost, bijes...Nakon što je izribao lice sapunom, brzo je napustio kuću. Majka će se ubrzo vratiti iz crkve i nije imao snage suprotstaviti se joj.

Otišao je u obližnji park i sjeo na klupicu razmišljajući. Majka mu je bila seksualna domina. Sa time se još nekako mogao pomiriti, ali činjenica da je sada njena pozornost bila usmjerena na njega ga je činila nervoznim.

Pitao se što je to ušlo u nju. Umjesto poljupca za laku noć koji mu je nekad znala dati, sada mu je ispljunula spermu na lice. Zašto je to učinila?

I njezine oči...zašto je tako zurila u njega kada je istovremeno pušila onu ogromnu karu? U očima je vidio požudu, aroganciju i očekivanje njegovog pokoravanja. To je bio pogled kakav mačka upućuje mišu.  Želudac mu se sapleo u čvor.

Konačno je smogao hrabrosti vratiti se kući. Bila je večer, a sutra ujutro je morao i u školu. Kada je otvorio ulazna vrata vidio je da na kauču sjedi njegov prijatelj Zoran. Zoran je sjedio sam. Dječakova majka je ušla u dnevnu sobu i Hrvoja je uhvatila jeza. Isto je primijetio da je Zoran lagano zadrhtao i skrenuo pogled od nje.

Majka je bila odjevena u tipičnu konzervativnu haljinu koja je sve prekrivala. Nasmješila se i polako krenula prema njemu, dok su se ogromne sise lagano zibale ispod haljine.

'Bok Hrvoje. Gdje si bio cijelo poslijepodne? Zoran te več čeka jedno vrijeme.'

Zagrlila ga je i dala mu poljubac na rub usni i obraza, kao i uvijek. Hrvoje je napravio grimasu i lagano odmaknuo glavu; majčin dah je zaudarao po spermi, a bio je i čudno vlažan. Alarmiran, pogledao je prema Zoranu, koji mu nije uzvratio pogled, nego je brzo ustao i krenuo prema izlazu objašnjavajući da mora doma ocu pomoći očistiti garažu. Još je dobacio da će se vidjeti kasnije na večeri i otišao.

Hrvoje nije bio siguran što se upravo dogodilo. Možda se majka opet poigravala sa njime. Zapitao se dali je možda popušila Zoranu, ili je onaj čovjek još bio svezani u sobi. Ili je drolja jednostavno zaboravila oprati zube. Zoran je ionako oduvijek bio malo čudan.

Još se osjećajući neugodno pokraj majke, brzo je pohitao po stepenicama u svoju sobu.Prije nego je uspio zatvorit vrata, iz prizemlja je čuo majčin uzvik.

'Kao što je rekao, Zoran se vraća večerati sa nama. Večera je za dva sata.'

'Jeo sam ranije mama.' Hrvoje je uzvratio.

'Ali sine, skuhala sam ti omiljeno jelo. Ima da se za dva sata pojaviš za stolom.' Odgovorila je tonom koji nije trpio raspravu.

Uzdišući, Hrvoje je vidio da su vrata majčine sobe lagano odškrinuta. Pažljivo osluškujući čuo je kako majka zvecka sa posuđem u kuhinji. Znatiželjan, tiho se odšuljao niz hodnik prema sobi.

Pogledao je unutra. Prostrana soba je bila čista i prazna. Muškarcu nije bilo ni traga. Preplavilo ga je olakšanje. Možda će se sve vratiti u normalu. Otišao je u svoju sobu i počeo surfati po internetu.

'Hrvoje, večera! Hajde, čekamo te.'

Dječak se lecnuo na stolici. Upravo je bio uslijed žestokog drkanja na neku pornjavu na internetu. Večera je bila spremna, i nakon one grozne poruke koju je pročitao na muškarčevim bedrima nije htio da ispadne da ne sluša mamu.
Strpao je pimpek u hlače i obukao malo dužu majicu da prekrije erekciju.

Majka i Zoran su već jeli za stolom. Na meniju je bila pizza sa umakom od vrhnja i majoneze, njegovo omiljeno jelo. Sjeo je za stol i zahvalio mami na jelu.

Počevši jesti, primijetio je da mama na sebi ima drugu odjeću. Skoro su mu oči pale van! Bila je odjevena kao prostitutka. Ogromne grudi su joj bile strpane u usku prugastu majicu bez rukava koja se vezala oko vrata, sa velikim dekolteom koji nije ništa ostavljao mašti. Očigledno ispod nije imala grudnjak. Razgovarala je sa Zoranom o nečemu što je njezina prijateljica Mira (Zoranova majka) rekla prošlog tjedna, grohotom se smijući. Zajedno sa njezinim smjehom, sise su se obsceno zibale. Izgledalo je kao da će pasti na stol. Hrvoje je primijetio da Zoran definitivno obraća pažnju na te velike lopte mesa, koje su bile pritisnute uz stol.

Nešto je imalo čudan okus. Mladić je pogledao prema svojem komadu pizze. Obično kada bi majka pravila njegovo omiljeno jelo, samo bi ispekla pizzu a on bi onda stavio umak gore. Ovaj put umak je već bio na pizzi. Pogledao je prema njoj. Zurila je direktno u njegove oči, onim istim samozadovoljnim pogledom punim arogancije.

Iznenada shvaćajući o čemu se radi, umalo se ugušio. Nekako je uspjela preliti pizzu sa mješavinom umaka i sperme. Još je osjećao kako mu se ogavna mješavina sljeva niz grlo. Pogledao je prema Zoranovu polu-pojedenom komadu na tanjuru i vidio da prijateljev umak ima istu ljigavu konzistenciju. Na cijeloj pizzi je vjerojatno bilo sperme kao da je netko barem pet puta izdrkao na nju. Užasnut ali u nemogućnosti da frenda upozori o tome, progutao je ostatak komada koji je žvakao. On je barem skužio o čemu se radi, Zoran očito nije.

'Hrvoje dušo, dobro si? Popij malo vode,' zagugutala je majka.

Prkosno je pogledao prema majci. Zapazio je da joj je od onog silnog smijanja bio vidljiv dio areole na dojki, a bradavica samo što nije ispala. Zoran je hipnotizirano zurio u njene grudi, istovremeno jedeći spermastu pizzu.

Majka je zurila prema donjem dijelu Hrvojeve majice. U panici je pogledao prema krilu, i vidio da se na dijelu majice vidi mokar krug od predsvršotine, koju je guma od hlača istisnula van iz kurca. Pružila je ruku prema mrlji.

'Oh, gledaj, prolio si umak po sebi.'

Prije nego što je mogao reagirati, počela je rukom trljati po mokrom mjestu, odnosno po osjetljivom donjem djelu glavića.

'Nemogu obrisati, čini se da je palo više umaka nego sam mislila,' rekla je prepredeno, nastavljajući trljati kurac preko hlača.

'Nema veze mama, kasnije ću oprati majicu,' brzo je odgovorio i odgurnuo ruku.  Nasmijala se.

Majka je zatim uzela komad još vruće pizze, otvorila usta  i nagnula glavu natrag. Dio 'umaka' je skliznuo pokraj usta, po obrazu, ravno na vrh njezinih sisa. Pravila se da ne primjećuje, i nastavila razgovarati sa Zoranom, koji je sada otvoreno zurio u njene sise.

Poigrava se samnom, Hrvoje je shvatio. Prijatelja mi rajca sa polugolim sisama, hrani nas spermom, i trlja mi kurac. Koja bolesna kuja.

Neće igrati njenu uvrnutu igru. I sigurno neće dobrovoljno jesti nečiju spermu. Tko zna što je stavila u njegovo piće. Bijes je prevladao strah od njegove droljaste majke. Gurnuo je tanjur od sebe i ustao od stola.

'Mama, sit sam. Ionako me boli želudac cijeli dan. Zorane, vidimo se kasnije,' krenuo je od stola prema svojoj sobi.

'Sine, vrati se ovamo i pojedi što ti je na tanjuru!'

Hrvoje se nije okrenuo, nego je još ubrzao korak.

Siguran u svojoj sobi, obuzela ga je ljutina. Iznenadilo ga je to što je bio ljut na Zorana koji si je pasao oči na maminim sisama. Što si je taj gad zamišljao...doći u njegovu kuću i onda besramno proždirati njegovu mamu pogledom.

Ne, Zoran nije ništa skrivio, ipak je pomislio. Nijedan mladić se nebi mogao oduprijeti tom kurvastom seksipilu. Pošto je on bio njezin sin, njemu se bilo lakše oduprijeti.

Ali dali je to stvarno bilo tako? Ako bi se mama prema njemu odnosila sa nježnom senzualnošću bi li se mogao oduprijeti? Tijelo joj je bilo savršeno. Ogromne sise, uzak struk i velika guzica. Počeo je maštati kako joj je tijesna pička...

Ne. Odagnao je te misli s gađenjem. Sama pomisao da ga je pokušala nahraniti sa nečijom spermom i otvoreno zavodila njegovog prijatelja bila  je dovoljna da odbaci bilo kakve misli seksualne prirode prema njoj.

Pitao se što se to događa sa njom. Očigledno ga nije htjela pojebati. Bila je vrlo dominantna i zla prema njemu. Da li joj je stvarno tako smetalo što ju je vidio sa onim muškarcem u njezinoj sobi?

Začuo je kako je netko prigušeno zaječao u prizemlju.

Hrvoje se brzo odšuljao do vrha stepenica. Spustio se na želudac, i provirio preko ruba stepeništa dolje u dnevni boravak. Vidio je fotelju sa stražnje strane na kojoj je majka sjedila, a Zoran se nalazio među njezinim nogama.

Gledao je u stražnji dio mamine glave kako udobno sjedi na fotelji. Sve što je vidio od Zorana iz ovog kuta je bio donji dio njegovog tijela.  Ali to je bilo dovoljno da se zaključi da njegov prijatelj kleči na koljenima i jede maminu pizdu. Kada je čuo glasno srknje i sisanje bilo mu je još jasnije što se to događa.

Taj mršavi mali gad liže mojoj mami pičku! Hrvoje je bio bijesan na njih i nepoštovanje koje su pokazivali prema njemu.

'Baš si dobar dečko Zoki, učini mamu sretnom,' čuo je kako mama govori. Hrvoje se tiho odšuljao natrag prema sobi.

Čuo je nekakvo premještenje u prizemlju, i Zoran je glasno zastenjao. Predomislivši se, vratio se i opet provirio glavom prema fotelji, pogledavši ravno u mamine oči!

Sada je Zoran bio na fotelji, okrenut naopačke. Jedino mu je bilo vidjeti stopala. Visoka sisata kučka ga je držala za gležnjeve i nasađivala mu se na lice sa brzim pokretima. Hrvoje je čuo Zorana kako se guši i bori  za zrak. Agresivno je nastavila jebati, istovremeno gledajući u sinove oči. Na ogromnim sisama je još imala onu majicu, a ispod te linije nije mogao vidjeti.

'Tako je, popuši mi. Dobar dečko. Daj da osjetim tvoj jezik.  Ahhh....baš si dobra mala kujica.'

Hrvoje se trznuo i okrenuo kao da je opečen. Otrčao je u sobu i zatvorio vrata. Ipak ih je čuo, ali nasreću ne zadugo.

'Ohhh, da. Blizu sam...zabij mi prste u šupak dok svršavam...tako je dobro, pojedi sve!' Stenjala je glasno, očito da je Hrvoje čuje.

'Baš si dobra kučkica. Sada se idi pozdravi sa svojim prijateljem i odjebi iz kuće.'

Hrvoje je čuo još nekakav prigušeni razgovor, ali nije mogao razaznati Zoranove riječi. Onda je začuo zvuk šamara i mamin smijeh.

'Ne, mislim da neće ići. Nisi bio baš tako dobar. Sutra ću ti možda dopustiti da prespavaš a možda ti i popušim taj tvoj mali kurčić. Sada napravi kako sam rekla,' naredila je Zoranu.

Nekoliko trenutaka kasnije, Hrvoje je čuo kako se Zoran približava njegovoj sobi. Kada je ušao u sobu, Hrvoje je vidio Zoranovo zamrljano i glazirano lice. Zoran je bio uznemiren i duhom odsutan. Nije izgledao posramljen, i kao da nije bio svjestan što se upravo dogodilo.

'Laku noć Hrvi, vidimo se,' dečki su se nakratko rukovali, i Zoki je otišao.

Iziritiran ponašanjem svoga prijatelja, osjetio je nešto ljepljivo na ruci. Pomirisao je i protrljao prste. Skoro se ispovraćao kada je shvatio da je to miris maminog znojnog šupka na njegovim prstima.

Nema komentara:

Objavi komentar