nedjelja, 12. travnja 2015.

Profesorka Matematike

Nema tu velike price. Kao i svi klinci u nasoj gimnaziji, i ja sam bio zaljubljen u svoju profesorku matematike, s tom razilkom sto sam ja bio odlican djak. Mozda tome mogu i da zahvalim sto sam sa njom proveo nezaboravne trenutke. Evo kako se to dogodilo. Profesorka je bila kao iz filmova. Lepe duge noge, izbacena guza, uzak struk, a onda velike cvrste sise, lep vrat i prekrasno lice.
Sta vise treba klincu od 17 godina da se zaljubi. Svi smo o njoj mastali, na nju drkali, tajno joj pisali pisma, naravno anonimna, jednom recju - patili.
Stanovao sam pored grada i u momentima, kad sam misijo da sam sam, vikao sam pticama i nebu njeno ime.
Ona je, naravno, svakog momenta osecala halapljive poglede kilnaca i izgleda da joj to nije smetalo. cak stavise, po razredu se, ispred table uvek kretala tako da su joj pokreti bili izazovni, da su joj njena lepa ****** i sise uvek dolazili maksimalno do izrazaja. Tog dana pisali smo pismeni zadatak iz matematike i nakon casa profesorka me je zamolila da ostanem. Dvadeset pari ociju mojih razrednih drugova me je pogledalo sa zaviscu. Samo sam se lagano nakasljao.
- Pomoci ces mi da ove pismene od-nesem do kuce. Moze? Ako imas drugih obaveza, ja cu...
- Ne, ne, ne. sam sam kod kuce i niko me ne ceka - rekoh zapanjeno.
- Odlicno - rece profesorka i nasmesi se.
Iako je bila subota nizasta na svetu ne bih propustlo da samo trenutak budem s njom. Uzeo sam sve radove I sa profesorkom otisao do njenog stana. Tamo je vec bio njen muz, dobricina, gromada od coveka.
Vec sam se spremao da se pozdravim i odem kad ona rece:
- Sta si se ukipio, sedi. Sad cemo nesto pojesti, a onda ces mi pomoci da ovo pregledam.
- Al ja... - poceh neuverijivo da mucam.
- Ajde, ajde decko, sedi. Sad nisi u razredu nego si nas gost. Mi smo domacini -rece Dobricina.
Profesorka izade i kad se vratila presvucena u kucnu haljinu, videh joj bele gacice i grudnjak sa sisama koje su kipele, pre nego sto je nehajno stegla haljinu. Kao da je to uradila namerno. Zamolih je da operem ruke, a ona mi smeseci se pokaza kupatilo. Uleteh u njega da sto brze izdrkam, da mi ne primete kurcinu koja se spontano digla. Zazmurio sam, spustlo pantalone negde do kolena. Odjednom, kao grom neko kucnu i otvori vrata.
- Pozuri, supa ce se ohladiti - rece profesorka ulazeci.
- Peskir ti je ovde - rece, milujuci me po grudima i navlaceci moj ***** tako da on strcnu po kupatilu.
Smeten, brzo se obukoh, oprah ruke i bled kao krpa sedoh za sto. To je ipak bilo previse. Za dva minuta ostvarili su se svi moji snovi koje sam sanjao cetiri godine.
- Jedi decko, nemoj da se stidis. Kroz usta snaga ulazi - rece Dobricina.

- Naravno da ce da jede, onda ce biti jos veci i jaci - rece profesorka pogledavsi me svojim velikim, nevinim plavim ocima, blago se smeseci.
Posle rucka seli smo za sto. Dobricina je nesto pricao i pio, a mi smo ispravljali skolske zadatke. Iznad stola ozbiljna kao svaki profesor, a ispod gurala je svoje noge medu moje, tako da je bilo vrlo tesko skoncentrisati se na rad. **** mi se za rad, radi toga nisam ni dosao. To je potrajalo do kasno uvece. Pocela je padati neka kisa, kao Bogom dana i profesorka predlozi da posle vecere prespavam kod njih.
- Pa naravno, gde ce sad dete po ovom vremenu. Samo se javi svojima - rece Dobricina.
- Nije mi niko kod kuce, ali ja... -poceh.
- Odlicno, sada nema problema - nastavi on polupijan.
Vecera, tuslranje, nova posteljina, soba do njihove, sve se odigravalo filmskom brzinom. Nisam imao pidzamu. Legao sam nag. Nije bilo kraja mojoj sreci. Sve cisto, mirlsno, a sto je najvaznije, ostvario se moj san. Ona mi je izdrkala. Bio sam u blazenom polusnu. iznenada sam osetio da je neko u sobi. Otvorih oci. Zahvaljujuci mesecini sam primetlo da iznad mene stoji profesorka i da je jednim pokretom skinula spavacicu. ugledao sam njenu picku, veliki zlatni trougao i teske sise koje su se dizale i spustale ubrzanim ritmom. Bila je uzbudjena kao i ja. Poljubila me je, a onda ljubeci grudi i stomak halapljivo strpa ***** u svoja usta.
Uvlacila ga je i izvlacila. Mislio sam da cu eksplodirati.
- Oh... kako je tvrd... mlad i tvrd... -dahtala je
- Gde je on... - uplaseno upitah.
- Bez brige... spava kao top. Nista ga ne moze probuditi - saputala je ljubeci me.
Opkoracila me je, zajasila, uhvatila ***** igrajuci se njim oko *****, a onda ga uvuce u nesto toplo i lepo dizuci i spustajuci guzu. Sise mi je naizmenicno spustala u usta.
- O maleni... niko me vise nece... jebati nego ti... oooh... tvrd je kao... drvooo... Je l' ti lepo... **** te tvoja profesorka...
aaah... - cvilela je, a od sisa koje su mi bile u ustima nisam mogao ni pisnuti.
- Neces ovo... nikom pricati... malecki... samo ces me ti jebati... jooj... oooh... -jecala je.
Uspravi se, strese, zastenja, a onda onako prekrasna svali se na mene ljubeci me i milujuci.
Malo kasnije se dize i obuce spavacicu. Primaknu se, podize je do stomaka.
- Poljubi je, do sledeceg puta -prosapta.
Male je razmakla noge, a ja sam zadubio glavu u njenu picku pokusavajuci da je jezikom *****. Ona ju je rastvorila prstima.
Lizao sam je i ljubio kao da su usne na licu.
- Sad spavaj, probudice se muz. Budi dobar - prosapta i ode necujno kao sto je i dosla.

Nema komentara:

Objavi komentar