utorak, 17. studenoga 2015.

Voajerčići

Bio sam sa ženom na moru letos, u Crnoj Gori, u jednom malom mestu. Bilo je negde početkom juna i nije bilo gužve. U tom mestu je imala mala uvala namenjena nudistima, a do nje se dolazilo kratkom stazom između stena, na samom kraju glavne plaže. Šetači s glavne plaže bi ponekad greškom nabasali, ne znajući, i ako ugledaju nekog nudistu, brzo se okrenu i pođu nazad.
Tih dana, dok smo boravili, uvalu je pre podne zauzimalo nekoliko dedica nudista, sa svojim oklembešenim jajima i dlakavim stomacima, koji nisu bili neki prizor za nekoga ko bi nabasao. Ana i ja smo išli kasnije poslepodne kada je uvala bila prazna. Uživali smo, goli, i nije nam mnogo smetalo kada neko slučajno naleti u uvalu a zatim se žurno vrati nazad.
Jednom sam ostavio Anu samu i pošao da kupim cigarete. Kada sam se vraćao, na početku staze za uvalu, stajala su dvojica momaka i zezali jednog dečaka.
"Jesi li joj je video?" smejao se jedan od njih a mali se cerekao.
"Ha? Jel ti se sviđa?" gurkao ga je onaj drugi a mali se kezio
Usporio sam, zastao blizu njih i zapalio cigaretu.
Oni polako krenuše nazad ka plaži a mali reče:
"Idem da dovedem Marka!" i potrča ispred njih.
Odmah sam shvatio da su bacili pogled u uvalu i videli Anu golu. Krenuo sam stazom, provireo ka uvali i video Anu kako opušteno leži na leđima. Zasato sam tu pred kraj staze i pripalio još jednu.
Ubrzo se pojavio onaj mali ponovo i vodio drugara da mu pokaže šta je malopre video. Zastali su i oklevali kada su videli da sam tu, ali pravio sam se da bezveze stojim i oni krenuše napred. Prošli su pored mene i provireli ka uvali. Ugledali su Anu kako leži gola. Gledali su njene lepe sise i kratke, uredno sređene dlačice među nogama. Tiho su se kikotali i gurkali laktovima.   ;D Obojica su imali negde oko 12-13 godina. Radoznao uzrast, nema šta. Odjednom mi je bilo zabavno što se nalazim tu gde sam. Kao da su obojica po prvi put u životu videli golu tetu. Ana stvarno super izgleda i ne mogu da krivim njihovu radoznalost da je detaljnije razgledaju. Prišao sam par koraka, do iza njih, a oni se zbunjeno uspraviše i kao traže nešto okolo bezveze.
"Gledajte slobodno..šta se stidite...!" rekoh tiho a dečaci su se smeškali, pomalo zbunjeno.
"Ne stidimo se.." reče onaj prvi mali i ponovo proviri iza stene.
"Jel vam se sviđa?"
"Šta?" pita on
"Teta. Njena pička..."
"Lepa je.." rekao je
"Sviđa!" rekao je drugi dok je Ana mirno ležala. Videli su je onako sa strane, ne preterano blizu.
"Budite tu" rekao sam im "i slobodno gledajte...."
Krenuo sam ka Ani a ona me ugleda i uspravi se da sedne.
Zapalila je cigaretu, a ja joj polako rekoh da ima radoznalu publiku. Nasmejala se i pogledala prema dečacima ali oni se sakriše iza stene. Ispričao sam joj kako sam naleteo slučajno a oni ostali da je gledaju. Nagovarao sam je da ustane i prošeta malo gola okolo. Prvo je negodovala, a onda kao u šali rekla:
"Okej, tražili ste - gledajte!" i ustala. Stajala je par trenutaka, a onda na moje zaprepašćenje, rekla "Da prošetam?" okrenula se prema stazi i lagano krenula gola prema dečacima. Zanemeo sam. Klinci su se šćućurili uz stenu, a Ana bez imalo stida, prolazi pored njih i ne obraća pažnju. Krenula je stazom, produžila do samog kraja, prema glavnoj plaži, a onda se okrenula lagano nazad. Haha, da su hteli da pobegnu, morali bi ka njoj. Verovatno su zaprepašćeno gledali kako žena šeta gola golcata, i približava im se. Nabili su se u podnožje stene, da su mogli u zemlju bi propali. A Ana je gledala u mene i odjednom , umesto da prođe pored dečaka, zastade, baci opušak cigarete i stade pred njih bez imalo stida:
"Šta je bilo?" kroz smeh ih upita " jeste li me dosta gledali?"
Ćutali su kao zaliveni, pocrveneli do ušiju.
"Jel to to? Hajde gledajte sad!" rekla je kao kakva gospodarica svojim malim slugama, stavila ruke na bokove i stala malo razmaknutih nogu. Dečaci su blenuli u njene sise i pičku, radoznalo, zbunjeno i uplašeno. Nisu imali kud, morali su. Nisam je znao ovakvu i istog trenutka mi se kurac digao. Stajala je gola pred dvojicom nepoznatih dečaka i zapovedala da je gledaju.
"Jeste li se nagledali? A?" rekla je, rukama pomazila sise i okrenula se da joj pogledaju guzu. Natrtila im se kao za jebanje, s rukama na kolenima a guzom isturenom uvis. Srećom da niko nije slučajno naišao u tom trenutku, zatekao bi scenu. Mogu mislit šta je dečacima bilo u glavi u trenutku kada je još malo razmakla noge i rukom prešla preko pičke pred njihovim zaprepašćenim pogledima. Najbukvalnije je pomazila picu. Dobili su materjala da drkaju celo leto na nju. Ana se uspravi, nasmešila im se i rekla:
"Jel to to? Ajde, bežite sad!" i krenu ka meni sa smeškom.
Nije mi se spuštao. Video sam kako dečaci trkom zamiču prema glavnoj plaži.
"Nisi normalna, majke mi...." rekao sam skidajući se a ona se smejala.
"Mogla si da im nabiješ pičku u usta....nebi se oni bunili...."
"Haha..pa mogla sam..ali mali su...preterala sam..."
"Ma boli te uvo, što dolaze da gledaju.."
"Jao da si im video izraze lica.." rekla je kroz smeh "nisu znali šta ih je snašlo."
"Sad će tebe svašta da snađe.." rekao sam i povalio je tu nasred plaže. Bilo je to žešće jebanje.

Nema komentara:

Objavi komentar