srijeda, 9. listopada 2019.

Mama ispuni mi san 4

Približavao se još jedan vikend, bilo je leto i razmišljao sam šta naš grad ima da ponudi a da nisu samo izlasci i dobro hlorisan bazen. Baš u tom momentu misli mi je prekinuka mama - Zoki, zvali su nas Bora i Ljilja ovaj vikend da svratimo do njih na dunav - super pomislio sam, najzad promena. To su bili naši prijatelji, imali su predivnu malu kućicu na obali dunava, tu je bio i ponton sa čamcem a Bora kao strastveni ribolovac je naravno imao punu opremu.
Stigli smo do njih, bio je petak kasno popodne, dočekali su nas topli osmesi naših domaćina i omanjeg društva koje se već opustilo uz piće i založen roštilj. Neizbežni zvuci narodnjaka dopirali su do naših ušiju kao i nemušto imitiranje pevača i pevačica, iako nisam veliki ljubitelj dotične muzike u ovako veselom društvu nije mi smetalo, radovao sam se vikendu na reci.
Sati su prolazili brzo, domaćini i gosti su već počeli uz lagani razgovor  da pokazuju znake umora pa mi je Bora prišao i napomenuo da nas sutra čeka kupanje i pecanje i da bi bilo dobro "da se bacimo u krpe" uz pitanje  - Neće ti smetati da večeras spavaš sa mamom?  Vikendica je bila mala a raspored soba takav da je to bilo neizbežno. -Nisam više mali ali preživeću večeras- rekoh kroz smeh dok su mi se u glavi vrtele slike mojih doživljaja sa mamom. Bora na svu sreću nije moga ni da nasluti moje misli, uz - laku noć i lepo spavajte-, društvo se razišlo pa smo mama i ja krenuli na spavanje.
Posle tuširanja, oboje smo bili u našoj sobi sa dva razdvojena kreveta u koje smo legli rešeni da se odmorimo i spremimo za sutrašnje aktivnosti.Moj krevet je bio do prozora koji je bio otvoren uz obaveznu mrežicu čiji je zadatak bio da spreči ulazak dosadnih insekata, samo je mesečina obasjavala deo sobe ali tako dobro da nam druga svetlost nije bila potrebna. Bacio sam pogled prema drugom krevetu na kome je ležala mama, svetlost meseca je otkrivala konture njenog tela a do mene su dopirali mirisi pomade i losiona koje je uvek koristila posle tuširanja. Znao sam da ovde ne smem ni da pomislim da opet razmenimo intimnosti kao kad smo bili sami ali misli su bile jače. Vrteo sam se nemirno tako da je i moja Slađa primetila da ne spavam - Zoki šta je bilo? - upitala je tiho, nisam odgovorio, samo sam ustao i u sekundi bio pored njenog kreveta, kleknuo sam pored  i spustio glavu na njen stomak. Iako ništa nisam rekao mama je samo kroz uzdah rekla  - ne smemo to, ne ovde, nikako, čuće nas-.Neće, hoću samo da te poljubim mama, rekao sam dok mi je glava još bila na njenom stomaku, osmehnula se očekujući da ću se podići do jastuka ali ja sam bio bliže donjoj polovini njenog tela tako da sam samo skliznuo do njenih gaćica. - Neeee, sine, tiho je "negodovala" dok sam upijao sve mirise koji su se širili sa njenog tela, nos mi je bio direktno na njenoj mačkici, koja je ispuštala neverovatnu vrelinu.Palcem sam trlljao tkaninu belih gaćica a mamine obe ruke su bile na mojoj kosi, uzdisala je pigušeno dok joj se međunožje izdizalo prema meni. - Dođi gore, prošaputala je i pomerila se do zida, krevet nije bio previše širok ali dovoljan za dvoje, nisam hteo da se odvojim od njene mace pa sam samo legao pored nje, glava mi je i dalje bila dole a moj ud, još uvek u boksericama našao se pored njene glave, legla je na bok i dopustila prilaz svojoj vrelini dok je takođe preko donjeg veša ljubila moj penis. Mazili smo jedno drugo u polumraku  i naravno pazili da budemo tihi, tkanina maminih gaćica je počela ubrzano da se vlaži a moj ud je bio u punoj veličini dok ga je mama mazila i obasipala poljupcima.
Nisam hteo ovako da svršim, mislim da ni mama to nije htela - Čekaj Zoki - rekla je, ustala je i pustila me da legnem na leđa. Brzo sam skinuo bokserice i gledao mamu kako se oslobađa svojih gaćica. Brzo je bila na meni i spustila svoje usne na moje. Nijedan poljubac nije kao majčin, iako su nam se jezici ispreplitali osećao sam neveravatnu nežnost u tom poljupcu, sve je bilo tako vlažno i toplo, drhtali smo telo uz telo, još nisam bio u njoj samo smo trljali međunožja jedno uz drugo spojeni u poljupcu. Mama je spustila ruku na moj ud, blago se izdigla a onda pustila da uđe u nju. lagano i do kraja. Sva toplina mamine unutrašnjosti obavila je moj penis, neverovatan užitak je preplavio svaki moj nerv dok je glavić pritiskao ulaz u matericu moje mame. Stavila je ruku na usta kako bi prigušila užitak koji je i sama osećala, oči su joj bile zatvorene a ja sam širom otvorenih očiju koje su se već navikle na nedostatak svetla zurio u njen stomak i mesto gde smo potpuno bili spojeni. Stidne dlačice, mamine i moje su postale jedno, pulsirao sam u njoj u punoj veličini dok su me zidovi njene vagine blago stiskali. Bože, pomislio sam, toliki užitak u nečem tako zabranjenom, sama spoznaja da činimo toliki "greh" pojačavala je strast !  - Sine tako si velik - prošaptala je i počela da meša guzom, ne puštajući ni milimetar mog penisa iz sebe. - Mama, voleo bih da nikada ne izađem iz tebe, šapnuo sam i izdizao sjoje međunožje u susret njenom. Ove reči su bile okidač za njen orgazam, sustila je glavu do mog vrata kako bi prigušila uzdah i počela da se trese celim telom dok me je vaginom nemilice stiskala - Daj mami jaaako, šaputala mi je na uvo u orgazmu a ja sam je rukama držao za guzu i navlačio na sebe.Njeni sokovi su oblivali moj penisi sada već natapali moje stidne dlačice, pogledao sam u mamine grudi, bradavice su pretile da probuše grudnjak koji nije ni skinula, uhvatio sam je za glavu i prineo njene usne svojima, hteo sam da potpuno budem u svim njenim sokovima ! Još uvek je bila u orgazmu a oboje u vrelom vlažnom poljupcu kad sam bukvalno eksplodirao u njoj. Uz neverovatan užitak punio sam utrobu svoje majke, duboko i jako. To je samo ponovilo njen orgazam , mumlala je i dahtala kroz naš poljubac koji nismo prekidali a ja sam rukama i dalje čvrsto držao njenu guzu dok sam se praznio u njoj! Ostali smo spojeni, orgazam se polako smirivao, sve je bilo potpuno vlažno a poj penis je i dalje bio tvrd duboko u mami. - Pa ti stvarno nećeš da izađeš iz mame - prošaputala je moja Slađa i nežno me obasipala poljupcima. Biće ovo svakako lep vikend.

Nema komentara:

Objavi komentar