srijeda, 9. listopada 2019.

Tri istinite price 1 dio

Tokom proteklih 15 godina, nekoliko puta sam pozeleo da napisem pricu koja sledi. Odmah zelim da vam kazem da je sve sto cu napisati potpuna istina, dakle, ovo je prava pravcata ispovest. Nekih se detalja ne secam najbolje, mislim na dijaloge, ali pokusacu da ih rekonstruisem najbolje sto mogu. Ne secam se vise ni svih razloga zbog kojih ovo do sada nisam uradio, malo me bio strah, malo sramota, mislio sam da to sto imam da kazem mozda nikog nece intersovati, bojao sam se osude, ali poslednjih par nedelja samo o tome razmisljam, kako da sve sto mi se davno desilo najbolje opisem. Prosto vise ne mogu vise da cutim.

Odrastao sam u malom gradu pored jednog veceg grada u Srbiji sa roditeljima i dve mladje sestre, Lenkom i Sarom. Razlika izmedju Sare i mene bila je jako mala. Dok smo bili klinci, cesto smo spavali zajedno, iako smo imali veliku kucu. To mi je sve bilo potpuno normalno i bezazleno. Osim osecaja bratske ljubavi, spram sestara nisu postojale druge emocije u meni. Ja sam naravno, prvi usao u pubertet i otkrio svet telesnih zadovoljstava. Uspevao sam da od roditelja ukradem pornice na VHS-u i da ih krisom gledam kad sam bio sam. Pored toga, bilo je pornica i na TV-u, ipak su to bile 90-te. Mnogo sam drkao, nekada i po 6-7 puta tokom dana, zaista ne preterujem. Ipak, bez obzira na sve, filmovi nisu posebno raspaljivali moju mastu.

Ono sto mi je pricinjavalo ogromno zadovoljstvo, bile su erotske price. Tada nismo imali zadovoljstvo interneta, ali jesmo erotske casopise koje su moji roditelji kupovali i sakrivali u svojoj sobi. Da me ne bi provalili, uzimao sam ih kad su oni bili van kuce, nosio u svoju sobu, citao, besomucno drkao i odmah ih vracao nazad. Bilo je tu za ista fenomenalnih prica, ali sam vrlo rano primetio da me dobra “radnja” lozi vise nego sam opis seksa i da apsolutno najbolju radnju imaju price na temu incesta. Majka i sin, otac i cerka, brat i sestra, seks sa tetkama, strinama itd.. Taj opis okolnosti, zavodjenja, ti dijalozi, sve me je to lozilo ludacki. Tu sam se prvi put sreo sa konceptom “kljucaonice na kupatilu”. Stvarno mi pre toga nije padalo na pamet da pokusam tako nesto.

U to vreme vec sam imao svoju sobu i vise nisam spavao sa sestrama. Nisam ih posmatrao kao objekte pozude uprkos svim pricama koje sam citao, vise sam fantazirao o jednoj rodjaki koja je bila znacajno starija, sa ogromnim sisama. Uh, koliko sam samo drkao na nju! Bio sam neverovatno srecan kad sa muzem dodje kod nas u goste, na veceru recimo. Bukvalno sam lezao sakriven na podu hodnika na spratu nase kuce, odakle sam imao pogled na vrata od kupatila i cekao da ona krene u WC. Cim bi usla, u dva koraka bih se smestio pred kljucaonicu, da ona slucajno ne bi primetila da neko zaklanja svetlo sa druge strane. Imao sam trip, ako pogleda u tom pravcu i ne vidi svetlo, mislice da je kljuc postavljen pravo.. Vi stariji znate o cemu pricam, stare brave su bile raj za nas klince. Nisam mogao mnogo toga da vidim, samo trenutak kada skine trenerku, sedne na solju, piski i ustane. Dakle samo malo dupeta sa strane, ali je to meni bilo dovoljno da ga izdrkam ekspresno i da svrsim kao konj.

Ubrzo po mom ulasku u pubertet, u pubertet je usla i Sara. Pocela je da se menja. Nije vise bila devojcica, razvijala se u vrlo lepu tinejdzerku. Grudi su joj vrlo brzo porasle, bile su to prave klinacke sise, tvrde, oble i nabubrele. Sa promenama na njenom telu, promenio se i moj pogled na nju. Vise je nisam gledao samo kao sestru, ali nisam zaista ni zamisljao kako je jebem. Najvise sam se divio njenim sisama, fantazirao kao ih sisam i lizem, drzim u rukama, gledam.. U jednom trenutku sam stvarno postao opsednut i resen da je posto-poto vidim golu. Isprobavao sam klinacke metode, upadao joj u sobu bez kucanja, pravio se da se “rvem” sa njom, samo ne bi li je dodirnuo ili zatekao bez majice i brusa. Naravno, nista nije upalilo, koja to tinejdzerka sedi gola u svojoj sobi? I naravno, kljucaonica je dosla kao poslednje moguce resenje.

Secam se da se sve to desavalo u vreme bombardovanja, sto je otezalo moje planove. Nismo isli u skolu, tako da smo svo troje bili kuci, Sara, Lenka i ja. Lenka je bila cetvrti razred i stalno se muvala okolo. Ja sam bio osmi razred, Sara sedmi. Roditelji su bili kuci cesce nego inace, bombardovanje je poremetilo i njihove poslove i obaveze. Ipak, konacno sam uspeo da ostvarim svoj plan. Sara je usla u kupatilo da se kupa, Lena je bila negde napolju sa decom iz komsiluka, roditelji na kafi kod komsija ili gde vec i ja sam iskoristio priliku da se vec izvezban stvorim ispred kljucaonice. Imali smo kadu koja je bila tacno suprotno od vrata kupatila, nije bilo zavese ili bilo cega da zaklanja pogled.

To je bilo to - ostvarenje svih mojih zelja u tom trenutku. Imao sam najlepsi pogled na svetu, na golo, mlado telo moje sestre, na njene jedre sise, koje sam mesecima zamisljao. Bile su predivne, tvrde, oble, sa rumenim i naduvenim bradavicama. Bio sam na sedmom nebu. Ej, prvi put vidim golu zenu pred sobom! Kurac mi je bio toliko tvrd da me je prosto bolelo. Nisam ga izvadio, nisam smeo da se usudim da drkam, ipak je strah da neko ne naidje bio prejak. Samo sam gledao i upijao prizor. Posle par minuta koje sam proveo gledajuci samo u sise, poceo sam da saram po Sarinom telu. Realno, jos je bila klinka, imala je malu guzu, kukovi se jos nisu rasirili kako bi joj dali zenske obline, sve to tek sada razumem, ali zato joj je pickica vec bila obrasla mekanim crnim dlacicama. Bio sam potpuno zatecen tim prizorom! Nisam vise mogao da izdrzim, ustao sam, otrcao u svoju sobu, skinuo se i poceo da drkam. Pred ocima su mi se smenjivale slike sisa i dlakave pickice, svrsio sam posle svega par navlacenja. Tada mi se prvi put desilo da vidim kako sperma iz mene izlece u mlazovima bukvalno metar daleko. Nisam verovao da je tako nesto moguce. Kad sam istisnuo poslednje kapi, cuo sam Saru kako izlazi iz kupatila. Kurac mi nije padao. Opet sam poceo da drkam i posle par minuta svrsio jos jednom, ne tako obilno kao prvi put. Te veceri sam u krevetu drkao jos dva puta.

Od tada sam koristio svaku priliku da sestru gledam kroz kljucaonicu. Bio sam uplasen da me neko ne uhvati, ali i napaljen do bola. Nisam mogao da odolim njenom telu i kroz glavu su mi prolazile svakakve misli. Odjednom mi ideja da se nas dvoje jebemo vise nije bila tako strana, ali jos uvek je to bila samo fantazija. Ipak, koristio sam svaku priliku da je dodirnem, poljubim, pomazim. Mislim da je i ona primetila da se sa mnom nesto cudno desava. Govorio sam joj da je lepa, da je zgodna, da treba da razmislja o manekenstvu itd.. Ona je opet, kao i svaka tinejdzerka, bila plasljiva i nesugurna u vezi sa promenama na svom telu i mislim da joj je sve to prijalo.

Tih dana sam od jednog komsije dobio neke stare erotike, pozutele, savijene na pola i bez korica. Bez obzira na to, imale su sjajne price. Drzao sam ih pod krevetom i redovno citao i drkao. To su bile prve erotike koje sam drzao u sobi, one od roditelja sam odmah vracao, da me ne provale. Posle nekog vremena, nisam ni obracao paznju na njih, bile su tu i gotovo. S obzirom da u skolu nismo isli, a da se drustvo iz kraja rasulo, najcesce su odlazili kod baba i deda na selo, Sara i ja smo mnogo vremena provodili zajedno. Bilo nam je dosadno. Cesto nije bilo struje, samim time ni TV-a. Kad je bilo struje opet, na TV-u su bile samo gluposti o bombardovanju, nije nam se to gledalo. Vise bukvalno nismo znali sta cemo sa sobom.

Jednog dana smo bili u mojoj sobi. Imao sam stari veliki krevet, francuski lezaj, poklon od neke tetke koji je posle godina upotrebe zavrsio kod mene u sobi. Lezali smo na njemu tako da su nam glave visile sa strane, naopako. Pricali smo neke gluposti, ne secam se tacno sta. U nekom trenutku Sara se podigla i okrenula se potrbuske.

- Ne mogu vise onako, vrti mi se u glavi, slila mi se krv, rekla je.

- Dobro, odgovorio sam. Meni je lepo.

Nastavili smo da pricamo i da se razvlacimo. Sve je bilo potpuno uobicajno, kao i svakog dana dok se u nekom trenutku Sara nije nagnula i pogledala ispod kreveta. Ja i dalje nisam skontao sta ona radi. Erotike su bile na drugoj strani kreveta i ona je videla da tamo nesto stoji, ali ne i sta. Dok sam ja i dalje lezao naopako, ona se polako okrenula bas na tu drugu stranu.

- Sta ti je ovo, cuo sam je u jednom trenutku.

- Koje, odgovorio sam, ne podizuci glavu.

- Ovo, rekla je skacuci nazad, dok mi je erotike stavila na grudi.

Podigao sam glavu i pogledao. Tek sam tad skocio i shvatio sta je nasla. Erotike su skljznule pored mene i pokusavao sam da ih nevesto skupim i sakrijem. Sara je sedela pored mene i smejala se, onako decije. Nista zlobno, nista provokativno.

- Molim te nemoj da kazes mami i tati, bilo je prvo sto sam izgovorio.

- Odakle ti to?

- Dao mi Nikola, ukrao od svog caleta.

- Vi ste ludi, rekla mi je. Sta bi radio da su to nasli mama i tata?

- Ne znam. Ubili bi me od batina.

- Naravno da bi te ubili.

- Izvini, vraticu ih Nikoli danas. Nemoj molim te nikome da kazes, molio sam je.

- Necu. Ali nemoj to vise da donosis.

- Necu, obecavam. Ali nije posteno, mama i tata bi me prebili da mi nadju ovo, a oni to isto kupuju.

- Lazes! Mama i tata to nikada ne bi kupili.

- Ne lazem, imaju u svojoj sobi. Stoji ispod kreveta na maminoj strani. Sve nove novine, nisu zute kao ove.

- Lazes! Nije mi verovala, bila je potpuno naivna i nije mogla ni da pomisli da roditelji gledaju tako nesto.

- Hoces da se kladimo, predlozio sam.

- Hocu, u sta hoces?

- Ne znam.. U cokoladu? Ako pobedim, da mi das tvoj deo kad sledeci put dobijemo cokoladu od nekoga.

- U redu, a ako ja pobedim, ti dajes meni tvoj deo.

Rukovali smo se. Ja sam odmah ustao, pokupio svoje erotike i stavio ih pod jastuk. Sara je i dalje sedela na krevetu.

- Hajde, rekoh. Idemo!

- Gde, pitala me je.

- Kod mame i tate u sobu, da vidis.

- Necu, idi ti sam. Bojim se da nas ne uhvate.

- Nece nas uhvatiti, ja ih uzimam stalno i vracam.

- Svejedno, necu, idi ti.

- Dobro. Ali ti mi cuvaj strazu, da ne naidju.

- Hocu, pristala je.

Sisli smo zajedno niz stepenice i proverili prizemlje. Nikog nije bilo u kuci, ni roditelja ni Lenke. Iako smo bili sami, saputali smo i davali znakove rukama. Sara je stala kod ulaznih vrata dok sam ja pokucao na vrata roditeljske sobe, za svaki slucaj. Nije bilo nikakvog odgovora i polako sam stisnuo kvaku. Naravno, soba je bila prazna. Brzo sam obisao krevet i stigao na stranu gde je uvek lezala mama. Kleknuo sam, zavukao ruku ispod kreveta i izvadio bar desetak novina. Brzo sam ih ugurao u sorts, prekrio majicom i izasao iz sobe. Sari sam dao znak da bezi nazad u moju sobu i ona je pojurila cerekajuci se i penjuci se niz stepenice. Ja sam trcao iza nje i u tom napadu blesavila i smeha koje nas je oboje obuzeo, poceo sam da je stipam za dupe, na sta se ona jos vise smejala.

Uleteli smo u moju sobu i zatvorili vrata. Sara se bacila na krevet i smejala se i dalje. Ja sam izvadio novine iz sortsa, bacio pored nje i seo na krevet.

- Jesam li ti rekao da i mama i tata ovo citaju.

- Ne mogu da verujem, rekla je gledajuci u gomilu novina. Sta mislis odakle im to?

- Pa kupuju na trafici sigurno.

- Nam sanse!!! To je sramota! - bila je zgrozena.

- Pa odakle im onda, pitao sam je. Neko mora da ih kupi. Pitam se na kojoj trafici ih uzimaju. I ko li kupuje, mama ili tata?

- Sigurno je tata, bila je ubedjena. Mama nikada ne bi..

- Pa na maminoj su strani kreveta, znas, rekao sam. Mozda je bas ona.

Dok smo razgovarali o tome, Sara je uzela jedan primerak i pocela da ga lista. Znao sam o kom se broju radi, jer je unutra bila prica o momku koji jebe svoju tetku. Secam se da me je mnogo lozilo dok sam citao kako je sve to ispalo izmedju njih. U sredini novina bilo je nekoliko slika na masnom papiru. To su bile fotografije zestoke jebacine jednog kuratog tipa i jedne rasne brinete. Na jednoj slici je tip ubacio samo glavic u brinetinu vlaznu picku i ta me je slika isto neverovatno lozila, zamisljao sam kakav je osecaj kada kurac polako stavljas u vrucu picku.

- Ovo mi je omiljena slika, pokazao sam prstom na papir, dok je Sara gledala.

- Grozno je sve, odgovorila je.

- Nije! bunio sam se. To je sve normalno i prirodno. A ako su ti slike grozne, pokusaj da procitas neku pricu, price su sjajne. Znas kako lepo opisuju kako dodje do seksa.

- Necu to da citam!

- Dobro, ne moras sada. Ako budes htela nekada..

- Necu nikada! A rekao si da ces sve vratiti Nikoli.

- U redu, vraticu. Ako neces da citas, daj da vratim ovo u maminu i tatinu sobu, predlozio sam.

-Nemoj jos. Hocu jos malo da gledam, rekla mi je..

Nastavila je da lista casopise, jedan po jedan. Uglavnom je gledala slike i duze se zadrzavala na slikama jebacine nego na slikama gde su devojke pozirale. Bio sam ubedjen da joj se dopalo to sto gleda, ali je bila suvise stidljiva da prizna. Posle nekoliko minuta, ustala je i rekla mi da vratim sve. Poslusao sam je, skupio sve i vratio nazad u sobu kod roditelja.

Nikoli naravno nisam vratio one stare casopise. Nastavio sam da ih citam i da besomucno drkam. Koristio sam i svaku priliku da Saru gledam kroz kljucaonicu. Njena picka obrasla crnim dlakama me je izludjivala i vec sam poceo zaista da razmisljam kako je jebem. Fantazirao sam o tome i svrsavao kao lud. Ipak, nisam smeo nista da pokusam.

Bombardovanje je potrajalo i dosada je ucinila svoje. Vise stvarno nismo znali sta cemo sa sobom. Jednog dana sam usao u svoju sobu i zatekao Saru kako potrbuske lezi na mom krevetu i cita one stare novine koje sam dobio od Nikole. Cim sam usao, odmah ih je bacila od krevet, kako je ne bih video sta radi. Bilo mi je smesno, ali i drago sto sam je uhvatio u cinu. Bilo mi je jasno da je ipak intersuju erotske price i da ta radoznalost nije bez nekog drugog nagona. Poceo sam da se smejem i legao na nju. Ona je, kao sto rekoh, lezala potrbuske a ja sam isto potrbuske legao na nju, tako da je moj kurac bio tacno na njenoj guzi.

- Sta si radila, pitao sam je.

- Nista, odgovorila je. Nije htela da prizna, bilo joj je neprijatno.

- A reci mi, video sam te, nastavio sam. Citala si price!

- Nisam!

- Jesi! Reci mi koju si pricu citala, bio sam uporan.

- Necu.

- A hajde, nemoj da si takvaaa.. Samo me interesuje koju si citala, da znam. Ja sam ih sve citao.

- Ali nemoj da mi se smejes..

- Necu, ne brini, obecao sam.

- Blizanci, rekla je.

Znao sam odmah o kojoj se prici radi. Autostoperku pokupi vozac i krene da je muva, ona pokusa da se izvuce iz cele situacije, ali se sa zadnjeg sedista pojavljuje tip sa licem kao vozacevo - njegov brat blizanac i krenu da je ubedjuju da se kresnu utroje. Ona se necka, ali na kraju prizna sebi da je to uvek htela da proba i zavrsi sa njima u krvetu. Razvalili su je i u picku i u dupe.

- U, to je sjajna prica, rekao sam.

- Ne znam, odgovorila je Sara. Kako je nije bolelo u guzu?

Iznenadilo me je da je to rekla. Ocekivao sam da ce opet reci da je sve grozno i da ce pobeci.

- Izgleda da ne boli ako se namaze i ako se stalno radi, glumio sam eksperta.

- Ja to nikada necu da radim, rekla je.

- Ja bih voleo da to probam nekada sa nekim.

- Fuj!!!

Dok smo pricali, ja sam i dalje lezao na njoj. Da li od price, da li od njene blizine ili zelje koju sam osecao prema njoj, digao mi se. I to zestoko. Sara je to osetila odmah.

- Sta je to? Ustani!

- Digao mi se, odgovorio sam.

- Fuj!!! Ustaj sa mene odmah!!! Billa je ljuta.

- Nemoj molim te! Mnogo mi je lepo ovako, pokusavao sam da je ubedim.

- Ne, sidji odmah!

Okrenuo sam se na stranu i skliznuo sa nje. Lezao sam na boku, do se ona odmah okrenula na ledja i sela.

- Ti nisi normalan, rekla mi je.

- Izvini, nisam namerno. To se samo tako desi, pravdao sam se.

Pogledala me je u medjunozje, gde je jos uvek pulsirala moja erekcija.

- Pa spusti ga, rekla je naivno.

- Ne mogu. Ne ide to tako. Ne mogu da ga spustim na komandu, objasnjavao sam.

Tada je rekla nesto sto je, kada danas posmatram stvari, promenilo citav tok ove price. Verovatno se nista ne bi ni dogodilo da me nije upitala:

- A kako ga spustas?

- Nekada se spusti sam, odgovorio sam. Kad mi se digne u skoli, na casu, posle nekog vremena samo prosto prodje. A nekada nece tako. Onda moram ja da ga spustim, kruzio sam.

- Kako?

- Pa.. Dodjem u sobu ili u kupatilo i onda rukom, znas..

- Pa je l te boli?

- Ne, ne boli me. Mnogo je lepo.

Tada sam je, ne znam ni sam zasto, upitao:

- Hoces da ti ga pokazem?

- Ne.. Ne znam..  Bila je neodlucna.

- Samo na brzinu. Necu nikom reci.

- U redu, ali sacekaj da se spremim.

- Hocu, odgovorio sam. Srce mi je jako lupalo. Nisam razmisljao ni o cemu. Nisam se secao ni kljucaonice, ni zelje koju sam imao. Samo sam hteo da joj pokazem svoj dignuti kurac i da vidim sta ce da kaze.

- U redu, hajde, rekla mi je.

Zavukao sam palceve ispod lastisa sortsa i gaca i povukao na dole. Kurac mi je odmah izleteo i stajao potpuno dignut i tvrd. Pulsirao je polako. Sara ga je gledala par trenutaka i onda rekla:

- Vrati ga.

- Hoces da ga pipnes mozda, pitao sam je.

- NEEEE!

Vratio sam ga u gace. Ona je ustala sa kreveta i htela kao da izadje iz sobe.

- Mogu li da te pitam nesto, rekao sam joj.

- Da, pitaj.

- Da li bi ti htela meni da pokazes sise?

- NEEEE! bila je zgrozena.

- Pa sto da ne?! Ja sam tebi pokazao, sad mozes i ti meni, pokusavao sam da je ubedim.

- Ne zelim!

- Dobro, nemoj odmah da se ljutis. Ali samo da znas, ja sam ih vec video! pokusavao sam da je na taj nacin namamim.

- Lazes, kada si ih video?

- Necu da ti kazem! Ali sam ih video! I tebe sam video golu skroz.

- Lazes, ne verujem ti!

- Ne lazem! Video sam te celu i znam da imas dlake dole..

- Nemam, pokusavala je da se izvuce, iako svesna da sam u pravu.

- Imas, imas..

Sad je vec bila frustrirana. Skocila je na mene i pocela da me udara. Ja sam se smejao i branio tako sto sam stavio jastuk ispred sebe, a taj smeh ju je sam jos vise izludjivao. U nekom trenutku sam je uhvatio za ruke i prosto je sputao, ipak sam bio snazniji od nje. Bacio sam je na ledja i legao na nju. Bila je besna, al nije mogla da se izvuce.

- Pusti me!

- Necu!

- Pusti me, reci cu te mami i tati.

- Nemoj. To nije posteno. Oni nemaju veze sa ovim.

- Pusti me.

- Hocu. Polako. Za dva minuta.

- Tezak si.

- Lazes, nisam.

Ne znam ni sam zasto sam tad odjednom dobio ideju da je poljubim. Sad kad razmislim, bio je to ipak jedan cudan trenutak, prepun seksualne napetosti i zelje za istrazivanjem. Sara nije davala nikakvog povoda za sve to. Ali ja sam bio napaljen, hormoni su me drmali, a nisam bas siguran da je i sa njom bilo drugacije, samo nije htela da pokaze.

Gledao sam je u oci par trenutaka i onda je odjednom brzo cmoknuo u usne. Iznenadilo je to. Nije vise bila samo ljuta, mislim da je bila iznenadjena ali i zaintersovana.

- Sto si to uradio, pitala me je.

- Ne znam.. Oduvek sam se pitao kako je kad se ljubis. Jesi li se ti poljubila sa nekim?

- Neeee! Nisam. A ti?

- Ne, ovo mi je sad prvi put.

Opet sam je poljubio. Samo usne na usne, nista vise.

- Je l ti se svidja, pitao sam je.

- Ne znam.

Poceo sam da je cmacem vezano, nekoliko puta, sve jedno za drugim. Ona nije odgovarala.

- A sta mislis da mi malo pomognes, pitao sam je i odmah nastavio.

Uzvratila je. Pocela je i ona mene da ljubi. Prvo samo usnama, polako, ali u jednom trenutku su poljupci postali sve vlazniji, da bi na kraju poceli da koristimo i jezik. Bilo je fenomenalno. Cak se i Sara opustila, osetio sam to po njenom telu. Pustio sam joj ruke. Odmah me je instinktivno zagrlila. Ja sam se okrenuo na stranu i opet skliznuo sa nje. Lezali smo na bokovima, grlili se i ljubili. Bio sam presrecan sto sam uspeo da s njom dodjem dovde. Kurac mi se jako digao, osetio sam kako su mi gace mokre. Ne znam koliko je dugo trajalo to nase ljubljenje. U nekom trenutku sam poceo da spustam ruku ka njenom medjunozju, odmah me je zaustavila. Nismo prestali da se ljubimo, samo mi je sklonila ruku. Posle par minuta sam pokusao ponovo. Ista stvar se desila. Tada sam prekinuo ljubljenje.

- Molim te, necu ti stvarno nista. Samo hocu da stavim ruku u tvoje gace, samo da je drzim tu. Nemoj da se bojis.

- Nemoj molim te.

- Vidis kako je lepo, bas uzivamo. Stvarno necu nista osim da drzim ruku, molim te, navaljivao sam.

Pocela je da me ljubi opet, zagrlila me je sa obe ruke i zatvorila oci. Spustio sam ruku, nije mi branila vise. Polako sam je ugurao u njene gacice. Pod prstima sam osetio njene dlacice i toplotu. Kad sam gurnuo malo dalje, shvatio sam da su joj gacice potpuno mokre!!! Nisam mogao da verujem! Iz prica sam znao da je vlaznost normalna i da se desava kada se zena napali. Bio sam presrecan! Pa i njoj se svidjalo!

Nastavili smo da se ljubimo. Ruka mi je i dalje bila u njenim gacama i poceo sam polako da pomeram srednji prst, da ga trljam o Sarinu vlaznu pickicu. Prvo sam to radio skoro neprimetno, dok nisam shvatio da joj se to svidja i da ona uzdise i pomera kukove. Tada sam se oslobodio malo vise i poceo bas da joj drkam picku najbolje sto sam znao. U jednom trenutku, kad sam vec ubrzao ritam, prst mi je polako skliznuo unutra! Uh, kakvo je to iznenadjenje bilo! Sara se nije bunila. Pitao sam je:

- Boli li te?

- MM, samo je odmahnula glavom.

Nisam mogao da verujem. Gurao sam i vadio prst, ne do kraja naravno i nije mi bilo jasno kako je moguce da tako lako klizi i da je ne boli. U nekom trenutku sam je potpuno kretenski pitao:

- Saro, jesi li ti nevina?

To je bojim se, razbilo caroliju trenutka. Ona je skocila, ustala sa krveta, upasala majicu u pantalone i rekla:

- Naravno da jesam majmune! i istrcala iz sobe.

Bilo mi je bezveze sto se tako zavrsilo, ali me je odjednom spopao strah da ne kaze roditeljima. Brzo sam potrcao za njom i nasao je u kupatilu, umivala se.

- Izvini. Molim te nemoj da kazes mami i tati.

- Necu, rekla mi je. Ali ovo nikad vise ne smemo da radimo.

- U redu, rekao sam.

Vratio sam se u svoju sobu i tek tad primetio da me muda uzasno bole. I dalje mi je bio dignut. Skinuo sam sve sa sebe i poceo da drkam. Posle samo par navlacenja svrsio sam kao kad sam Saru prvi put video golu. Prskao sam metar ispred sebe svuda, po podu, po krevetu, nisam mogao da poverujem koliko sperme izlazi. Mlazevi uopste nisu bili isprekidani, vec su padali po pola metra dugacki, praveci vlazne linije svuda, po krevetu i po podu.

Nekoliko narednih dana proslo je bez ikakvih dogadjaja. Ja sam i dalje premotavao po glavi sve sto se dogodilo, ali nisam imao hrabrosti da Sari bilo sta pomenem, prosto nisam zeleo da iskusavam srecu, posebno jer sam se bojao da ne kaze mami i tati. Nastavio sam da drkam i da je gledam kroz kljucaonicu, sve dok jednog dana nisam shvatio da je sa druge strane vrata - mrak. Sara je ocigledno sabrala dva i dva i pocela da prekriva kljucaonicu. Bilo mi je krivo i znao sam da sam ja kriv za to, ja i moja velika jezicina. Nije trebalo da joj kazem da sam je video golu.

Te godine nije bilo prijemnih ispita i ja sam se bez problema upisao u srednju skolu u susednom velikom gradu. Bobmbardovanje se zavrsilo i poceo je letnji raspust, mada to za nas nije pravilo neku razliku. I dalje smo gluvarili i dosadjivali se. Svi u kuci, roditelji, Sara, Lenka i ja, pricali smo o mom buducem odlasku u skolu i zivotu u djackom domu. Svi su na razlicit nacin zamisljali kako ce to da izgleda, i iako smo svi bili radosni, nije nam bas bilo lako sto se rastajemo.

Negde u avgustu, Sara i ja smo opet bili sami u mojoj sobi. Pricali smo o nekim bezveznim stvarima, ali meni je u glavi bilo samo kako da opet ponovimo ljuljenje i mazenje od proslog puta. Nisam smeo da joj to direktno predlozim, pa sam smisljao neki glupi nacin. Na kraju sam joj rekao:

- Hajde da se igramo: da ja lezim, a ti mi radis sve sto zelis i ne smem da se mrdam, a onda ti lezis i ja tebi radim isto a ti ne mozes da se mrdas. Ko duze izdrzi, pobedio je.

- Bas ti je glupa igra, odgovorila je.

- Pa daj ti bolju onda! Hajde probaj prvo, rekao sam i legao na krevet, stavio ruke pored sebe i potpuno se umirio. Izvoli!

Sara se popela na krevet i klekla pored mene. Pocela je da me onako klinacki cacka, da me stipa, cupa, lupka, da mi zapusava nos i usta.. Sve sam izdrzavao najbolje sto mogu, sve dok nije uzela neku olovku i pocela da mi je gura u nos. To me je toliko zagolicalo da sam odmah poceo da kijam i skocio. Ona je bila presrecna!

- Haha! Brzo si popustio!

- To nije bilo posteno, ljutio sam se.

- Pa rekao si da radim sve sto zelim.

- U pravu si, odgovorio sam. Sad je tvoj red, rekoh joj i ona se odmah namestila na isto mesto.

Ja sam odmah skoco i seo na nju, preko stomaka i ruku koje su bile uz njeno telo, tako da nije mogla da se pomeri niti da pobegne. Poceo sam da je golicam izmedju pazuha i sisa, odmah je poskocila i pocela da se smeje ali nije mogla da se izvuce.

- Prestani, prestani, govorila je kroz smeh.

Ja sam prestao i cekao da se umiri. Cim je utihnula, poceo sam opet. Ovog puta smo se smejali i ona i ja.

- Prestaniiiiii, hihihihihi!!!

Stao sam i ona se smirila. Tada sam se nagnuo ka njoj i opet je poljubio, onako iznenada. Samo cmok.

- Nemoj, rekla je tiho i kratko.

Opet sam je poljubio. Nije se branila, ali nije ni prihvatila.

- Znas da uskoro idem u skolu i da odlazim.., pitao sam je.

- Znam.

- Hteo sam da te zamolim samo jos danas da se pomazimo i to je to. Ja posle odoh i vise nikada necemo.

- Nemoj, molim te, rekla je tiho.

Nagnuo sam se i poljubio je opet. Nije se branila. I opet. I opet. Tada je prihvatila moj poljubac i opet smo poceli da se strasno ljubimo. Usne, jezik, sve smo jedno drugom uzvracali. i naravno, posle par minuta, posao sam rukom ka njenom medjunozju. Zaustavila me je.

- To ne.

- Necu da guram prst, obecavam. Samo da mazim, kao prosli put.

Opet je zatvorila oci, pocela da me ljubi i zagrlila me. Ja sam naravno odmah spustio ruku i uvukao je u njene gacice, osetivsi pritom poznatu toplotu i vlaznost. Poceo sam odmah da pomeram srednji prst gore-dole i primetio njene uzdahe i mrdanje kukovima. Uzivala je, samo joj je uvek trebalo malo ubedjivanja. Ne znam koliko je sve trajalo. Kurac mi je bio dignut do bola i sanjao sam da joj ga gurnem, ali znao sam da to ne smem ni da pokusam. U nekom trenutku culi smo da se neka vrata u kuci otvaraju i to nas je osvestilo. Brzo smo skocili oboje i ustali sa krveta. Sara se sredila i krenula da izadje. Pokusao sam jos jednom da je poljubim, onako iza vrata, ali se izmakla i lupila mi samar, i izasla bez reci. Ja sam naravno, cim je ona izasla, izvadio kurac, poceo da drkam i svrsio ekspresno i obilno kao i prosli put.

Narednih dana bilo je sve normalno i uobicajno. Poceo sam da se spremam za odlazak u skolu i sve je nekako palo u drugi plan. Vrlo brzo je stigao dan kada su me roditelji odvezli u dom i ostavili me tamo. Dom je naravno bio muski i vrlo brzo sam nasao drustvo. Kuci nisam odlazio cesto. Ipak je to bila 1999., svi se secamo kako je sve tada izgledalo, prevoz, benzin, novac.. Prvo polugodiste se brzo zavrsilo i otisao sam kuci na zimski raspust. Sestre i roditelje dugo nisam video i primetio sam da se Sara promenila, sise su joj dodatno porasle, ali i guza, kukovi. Pocela je da lici na pravu devojku. Tokom raspusta se nista izmedju nas nije dogodilo, bilo mi je bezveze kako se sve poslednji put zavrsilo sa onim samarom. Vrlo brzo sam se vratio u skolu i sve se vratilo normalnom toku. Ipak, kad sam god drkao, zamisljao sam Saru i nase igrice i svrsavao u neverovatnim kolicinama. Tako je proletelo i drugo polugodiste i stigao je letnji raspust tokom koga opet, nisam pokusao nista sa Sarom. Ona je tada zavrsila osmi razred i spremala se da upise srednju skolu. Dodatno se razvila i zaoblila, sada je zaista imala sjajnu zensku figuru, velike grudi, obline.. Gledao sam je i fantazirao kako se jebemo, ali samo to. Nisam je vise gledao ni kroz kljucaonicu, bez obzira sto mozda vise nije sakrivala otvor. Prosto, osecao sam se vrlo cudno u vezi sa svim.

Pocetkom jeseni vratio sam se u drugi razred srednje, a Sara je u nasem gradu krenula u prvi. To je bila jesen 2000te, secate se? Izbori, mitinzi, revolucija. Bili smo suvise mladi da bilo sta razumemo, ali nam je jasno da se nesto cudno dogadja. Meni je tada glavna briga bila da nadjem devojku, mada nisam imao uspeha u tome. Bio sam bas stidljiv i nekako...obican momak, za razliku od nekih nafuranih lovatora sa kojima sam isao u razred. Neki momci su vec bili poput pravih muskaraca, sjajno razvijeni, maljavi i sa pravim pravcatim muskim bradama, potpuno formiranim. Pored njih sam se osecao kao dete.

Sa promenama u zemlji, mnogo se toga promenilo i kod nas u porodici, moji su poceli mnooooogo bolje da zaradjuju. Tada smo i mi klinci osetili blagodet imanja novca. Konacno smo mogli da kupimo original patike, lepsu odecu, jakne, ma sve sto nam je tad bilo bitno. Secam se stvari koje je Sara dobila, farmerki, majica, itd.. Dodatno je porasla i izludjivalo me je kad je vidim u uskim farmerkama i beloj pamucnoj majici koja je naglasavala njene velike grudi. Od naseg poslednjeg "mazenja" proslo je skoro godinu i po dana i stvarno nisam imao nikakve zelje da opet pokusam da je navedem na to, sve do zimskog raspusta u drugoj godini. Ne znam odakle je to doslo, ali dok sam tada bio kod kuce, samo sam to pokusavao da ostvarim. Ipak, nije mi se dalo. Roditeji su bili tu, Lenka je bila tu, nekako se prosto nije namestilo. Sve do pretposlednjeg dana raspusta, kada su roditelji sa Lenkom otisli u Beograd i ostavili nas same na ceo dan. Sara, kao da je znala da sam opet lud, resila je da ode kod nove drugarice iz srednje skole, Melise. Melisa je zivela na drugom kraju grada, daleko od skole koja je nama opet, bila vrlo blizu. Koliko sam shvatio, cesto bi prenocila kod Sare, kad je vreme bilo lose. Lepo je izgledala i bas je licila na Saru. Imala je isto velike grudi i lepu guzu, samo sto je bila plava.

Kada je Sara otisla, resio sam da od dnevne sobe napravim erotski bioskop. Nasao sam jedan VHS kod roditelja, znao sam ga vec napamet, ali me je svakako lozio nenormalno. U njemu je bila jedna sjajna sisata plavusa koja me je podsecala na onu rodjaku koju sam pominjao. Sklonio sam stocic u dnevnoj sobi u stranu i bacio jedan jorgan na pod. Skinuo sam se potpuno go i pustio film. Brzo sam svrsio prvi put, ali to mi nije bilo nista cudno. Znao sam da imam snage za jos par puta. Nastavio sam da gledam onako go na podu, ali mi je ubrzo poslao hladno. Otisao sam go do sobe i uzeo jedno cebe, vratio se, pokrio i nastavio sa gledanjem. Ne znam zasto, ali me je vrlo brzo smorilo. Nisam znao sta cu sa sobom i odlucio sam da se okupam.

Posle kupanja sam se vratio u dnevnu sobu, slozio jorgan i cebe, stavio ih na jednu fotelju i vratio sto nazad. Obukao sam se, napravio sam sebi sendvic, i pustio TV. Nisam gasio VHS, bio je pauziran, samo sam zamenio kablove. Gledao sam neke gluposti, saltao kanale i u nekom trenutku zaspao.

Probudio me je zvuk otvaranja ulaznih vrata, Sara se vratila kuci. ubrzo je usla u dnevnu sobu.

- Cao!

- E cao.

- Jesam li te probudila, pitala je.

- Ne, ne znam ni koliko sam spavao. Kako je bilo?

- Lepo, pozdravlja te Melisa. Sta ce ovaj jorgan i cebe ovde?

- Gledao sam neki film, pa sam stavio jorgan na pod, kao nekada kad smo bili mali, secas se?

- Da, bas je bilo super! Sta si gledao?

E jebiga, pomislio sam. Sad sam se upleo bez potrebe. Poceo sam da mucam i da izmisljam nesto

- Mmmmm, ne znam kako se zove, nisam ni video pocetak, eeeee, neki ratni americki...

- Pa gde si gledao, na TVu? Na kom kanalu? Ili na videu?

- Na TVu, slagah veoma glupo.

- Pa sta je onda ovo na videu? upitala me je.

- Pa to, eee da, gledao sam i nesto drugo..

- Pornice? Potpuno me je provalila.

- Da. Izvini. Nisam izvadio kasetu na vreme, zaspao sam.

- Odakle ti kaseta?

- Od mame i tate, naravno.

- Ne mogu da verujem da oni to gledaju, bila je zacudjena.

- Naravno da gledaju. Znas da su oni u tom fazonu, objasnio sam i pitao je - Jesi li ti ikada gledala?

- Ne! Nisam!

- Hoces da pogledas?

- Necu, to je grozno.

- Nije grozno. I potpuno je drugacije od slika i novina. Da ti pustim malo?

- Ne znam. Moze, ali izadji da gledam sama, rekla mi je.

- Necu.. Gledamo zajedno malo, sta ima veze?

Nista mi nije odgovorila, samo je gledala u TV. Ja sam ustao i promenio kablove iza TVa. Odmah je iskocila slika gde sam pauzirao traku.

- Pusti od pocetka, rekla je tiho.

- Ok.

Premotao sam brzo i pusti od pocetka. Krenula je muzika i spica.

- Hoces da stavim jorgan na pod, pitao sam je.

-Ne.

Poceo je film. Gledali smo bez komentara. Secam se da mi je bilo malo neprijatno jer mi se digao i imao sam potrebu da stalno gutam, a cinilo mi se da je to gutanje jako glasno i nesto sto Sara primecuje. Par puta sam je pogledao, ali ona je samo gledala pravo. Tek cetvrtog-petog puta sam uhvatio njen pogled.

- Sta mislis? Kako ti se cini?

- Ne znam.. rekla je tiho. Deluje kao da ih boli.

- Ne boli ih veruj mi, uzivaju.

- Zasto onda tako jaucu?

Bilo mi je jako slatka u tom trenutku.

- Pa nisu to jaukanja, to je stenjanje od lepog, od slasti. Mnogo im je lepo i onda tako uzdisu. Tako cemo i mi jednog dana kad budemo imali sa nekim sex.

Nista nije rekla, samo je gledala. Nastavili smo tako da sedimo i da gledamo jos neko vreme. Ucinilo mi se da primecujem da se vrlo lagano meskolji, da pomera kukove, ali nisam bio siguran.

- Hoces da stavim jorgan na pod, pitao sam je opet.

Nije me pogledala, samo je potvrdno klimnula glavom. Ustao sam odmah. Kroz hodnik sam otisao do ulaznih vrata i zakljucao ih. Znao sam da je cula bravu. Vratio sam se nazad u dnevnu sobu i odmah pomerio stocic u stranu. Uzeo sam jorgan i bacio ga na sredinu, a zatim i jastucice i stavio ih u uzglavlje. Sara je skinula carape, odmah sisla sa fotelje i bukvalo skliznula na jorgan. Kad je legla, pokrio sam je, skinu carape i sam i legao pored nje. Nastavili smo da gledamo u tisini, nista jos nisam pokusavao, samo sam njeno golo stopalo dodirivao svojim. U pocetku mi nije uzvracala, sve do jedno trenutka, kada je i ona pocela da mazi mene. Znao sam da smo opet u "onom" raspolozenju i polako se okrenuo ka njoj. Zatvorila je oci dok su jos bile u pravcu TVa i tek onda okrenula glavu ka meni.

Usne su nam se odmah pronasle i poceli smo strastveno da se ljubimo. Okrenuo sam se na bok prem njoj i rukom poceo da je dodirujem po stomaku, penjuci se ka sisama. Nije mi branila nista. Polako sam stavio ruku na njenu sisu i poceo da je stiskam nezno preko brusa. Pornic se nastavio svojim tokom, ali sam i pored glasne jebacine mogo da cujem Sarine uzdahe. Okrenula se ka meni i zagrlila me, ne prestajuci da me ljubi. Bio sam potpuno napaljen i nisam mogao da verujem da to opet radimo. U nekom trenutku sam opet ruku spustio nize i stavio je pod njenu majicu. Ispod je imala potkosulju koju sam odmah izvukao iz pantalona, samo na njenoj levoj strani. Nije mi branila i ruku sam zavukao kroz tu rupu i dodirnuo njenu vrelu, golu kozu. Uh kakav je to neverovatan osecaj bio! Nezna, glatka koza moje setre, tu u mojoj ruci, i to bez ikakvog ubedjivanja, slobodno i sa zeljom. Bio sam presrecan!

Vrlo brzo sam ruku pomerio nagore, ka njenim bujnim grudima. Zeleo sam da ih osetim, da ih drzim gole, da ih stiskam.. Bile su moja neprekidna fantazija vec godinama. Polako sam presao dlanom preko brusa. Bio je tvrd i punjen, nista nisam osetio. Tada sam mislim, i zamrzao te tvrde, punjene bruseve. Koliko god da podizu grudi i cine uslugu zenama, toliko su grozni, kao da grlis pancir.. Odmah sam ruku spustio nize i ubacio je ispod brusa sa donje strane. Kad sam nezno uhvatio celu sisu, Sara je samo glasno zastenjala. Nastavili smo da se ljubimo. Ona me je i dalje grlila zatvoenih ociju, dok sam ja nezno gnjecio njenu sisu.

Potrajalo je. Ne znam ni sam koliko, ali delovalo mi je jako dugo. U nekom trenutku sam pustio njene grudi i polako niz stomak sisao do kaisa. Opet se nije bunila. Otkopcao sam kais, dugme i ziper na dzinsu i polako stavio ruku u gacice. Opet isti osecaj, toplota i vlaznost. Odmah sam srednjim prstom poceo da je mazim, pokusavajuci da pronadjem klitoris i da je ucinim da se oseca lepo. Nisam mnogo znao jos o tome, ali vec sam naucio neke stvari pricajuci sa drugarima iz skole, posebno sa starijima. Izgleda da sam nasao pravo mesto, jer je Sara pocela pomerati kukove i uzdisati sve jace. Bio sam mnogo srecan. Nisma ni razmislajo o sebi, samo sam zeleo da ona svrsi i da joj pokazem lepotu toga osecaja. Nisam znao da li je ikad pre svrsila.

Dok smo se ljubili i dok sam desnom rukom bio u njenm gacicama, levom sam joj podigao majicu i potkosulju i spustio brus. Oslobodio sam joj levu sisu, prestao sam da je ljubim u usta i odmah se spustio i poceo da joj polako lizem veliku rumenu bradavicu. Cinio sam to veoma oprezno, kruzeci jezikom polako u krug, izbegavajuci da napravim neki grublji dodir. I moje su bradavice bilo osetljive jos od pocetka puberteta i voleo sam da ih dodirujem. Tako sam i naucio sta prija, postepeni nezni dodiri, pa tek onda jaci pritisak na sam vrh.

Sara je bila na sedmom nebu. Glasno je uzdisala i vrtela kukovima a rukama je prolazila kroz moju kosu, bukvalno upravljajuci mojom glavom i ustima koje su je sisale. U pozadini je i dalje bio zvuk jebacine, citava je situacija bila jedan od najeroticnijih momenata moga zivota. Nisam prestajao da prstom kruzim po njenom klitorisu il bar onome sto sam mislio da je klitoris. Ipak, kroz par sekundi sam saznao da sam bio na pravom mestu. Sara se ukocila, pocela da drhti, da bukvalno secka citavim telom, da se grci, i da, na moju veliku radost pocne da izpusta zvuk veoma slican onome sa TVa.

- AAAAAAAAGGHHHHHHHHHH!!!!

Svrsavala je, svrsavala je veoma glasno i silovito. Moja divna sestra Sara svrsavala je pod mojim prstima. Bio sam presrecan! Najpre zbog toga sto sam je doveo do tako mocnog orgazma, a zatim sam i osetio sam ogromno olaksanje sto sam uspeo da pronadjem klitoris. Bio sam van sebe od zadovoljstva. Nisam ni pomislio na svoju erekciju ni na zelju, samo mi je to bilo u glavi.

Podigao sam glavu sa bradavice. Opet sam pronasao njene usne, dok mi je ona polako izvukla ruku iz njenih gacica. Tek sam kasnije naucio da ne treba preterivati. Jos smo se malo ljubili. U nekom trenutku se odmakla i polako me odgurnula.

- Dosta je.

- U redu.

- Gasi ovo, molim te...

- Hocu. Odmah.

- I skloni ovo sa poda.

- Hocu, ne brini.

Ustala je i izasla iz dnevne sobe, zatvarajuci vrata za sobom. Ja sam takodje odmah ustao i poceo sve da slazem. Stavio sam cebe i jorgan na fotelju, vratio stocic, pustio kasetu da se premota na pocetak. Izvukao sam kabl od VHSa iz TVa i vratio antenu. Kad je kaseta izasla napolje, vratio sam je kod roditelja u sobu. Saru nisam video, nije bila u hodniku, niti gde drugo. Pretpostavio sam da je u svojoj sobi. Vratio sam se po jorgan i cebe i to onda odneo u svoju sobu. Opet sam dosao u dnevnu i ukljucio TV na neki program, samo da razbijem tisinu. Sve je bilo na svom mestu. Pogledao sam se u ogladalo na ormanu i popravio kosu. Jos sam bio u soku, to tek sada shvatam. Sve sam ovo uradio po automatizmu, uopste nisam bio svestan vremena ni prostora.

Dok sam popravljao kosu, cuo sam da se zatvaraju vrata na kupatilu i zvuk zakljucavanja. To me je osvestilo i prva stvar koju sam pomislio bila je: "Mozda mi je ostavila slobodan pogled!" Ma bio sam ubedjen da jeste. Prosto, imao sam osecaj da ce mi ostaviti pogled kako bih se i ja olaksao. Vec izvezban, bio sam ispred kljucaonice. Sara se skidala okrenuta ledjima i spremala se da udje u kadu. Ustao sam za trenutak i skinuo pantalone i gace koje su bilo potpuno mokre i sluzave. Klekao sam na oba kolena i opet uputio pogled kroz kljucaonicu. Docekao me je poznat prizor. Sara je bila u kadi, okrenuta pravo k meni. Njene sise, sada oslobodjene od majice i brusa, bile su prosto velicanstvene. Jedre, nabubrele, tvrde, prosto savrsene. Spustio sam pogled na njenu picku koja je sada dodatno obrasla crnim dlakama. Bila je to prava suma! Kukovi i guza su dobili oblinu, volumen, bio sam svestan da moja sestra izrasta u pravu rasnu zenku..

Uhvatio sam kurac u ruku i poceo da drkam. Nije mi dugo trebalo. Kombinacija svega sto se desilo sa prizorom koji je bio ispred mene ucinili su da me strese verovatno najjaci orgazam u mom dotadasnem zivotu. Prskao sam u neprekinutim mlazovima koji su pogadjali vrata i slivali se niz njih. Bila je to gusta i teska sperma. Drhtao sam citavim telom i jedva odrzao ravnotezu. Jedva sam i ustao. Otisao sam tako gologuz u kuhinju da uzmem krpu da se obrisem i da obrisem vrata. Pantalone sam ostavio ispred kupatila. Dok sam pronasao krpu, obrisao kurac i vratio se, Sara je vec bila gotova. jos nije izasla, ali se tus vise nije cuo. Ispred vrata je bila prava bara. Poceo sam polako da brisem, kada je otkljucala i otvorila vrata. Bila je u bademantilu. Ja sam stajao go, sa krpom u ruci i barom sperme ispred sebe. Sve je snimila ali nije reagovala. Shvatio sam da je znala da sam ispred i da drkam.

- Polako samo, rekoh joj. Preskoci ovo i nemoj da ugazis.

Poslusala me je bez reci i krenula uz stepenice, u svoju sobu.

- Saro? Gde ces, pitao sam je.

- Idem u sobu da malo odmorim.

- Mogu li da dodjem kod tebe kad ovo zavrsim?

- Nemoj. Nemoj molim te. Ovo nije normalno i ne zelim vise. Molim te nemoj vise da me napadas i mamis. Ti si mi brat i ja sam ti sestra. Zar ti to nista ne znaci, pitala me je skoro placnim glasom.

- Izvini. Naravno da mi znaci. Izvini stvarno. Nikada vise necu da te diram, bio sam iskren, zaista jesam. Shvatio sam da sam preterao i da sam vrlo blizu toga da uradim nesto glupo.

- U redu.To je sto je, ali te molim da me ostavis na miru, rekla je i krenula uz stepenice.

- Hocu, samo sam kratko izustio.

Pocistio sam za sobom, obukao se i otisao u setnju do centra grada, da malo izbistrim misli. Vratio sam se kasno, roditelji i Lenka su vec bili kuci. Sara je bila sa njima u dnevnoj sobi, vesela i nasmejana. Ja sam odglumio da je sve super, ali sam bio jako potisten. Zaista mi je bilo tesko. Sutardan sam vreme proveo u pakovanju za skolu, a Sara je bila ceo dan kod Melise. Videli smo se tek uvece, pozdravili se i otisli u krevet. Roditelji su me ujutru odvezli u dom dok su ona i Lenka jos spavale. Trebalo mi je jos nekoliko dana da se osvestim od svega. Nisam isao kuci sve do prolecnog raspusta, a do tada je sve polako palo u zaborav. Saru vise zaista nisam ni zamisljao tokom drkanja u domu, a nisam ni pomislio da je diram kada sam stigao kuci. Prosto, osecaj nelagode je prevladao u odnosu na strast.

Nema komentara:

Objavi komentar