srijeda, 20. studenoga 2019.

Njegova Q 2

Sela sam od šoka. Nisam verovala u to što čujem. Moju najintimniju prepisku sa njim on je čitao glasno, nepoznatim ljudima kao da čita novinsku vest.

-Ćutiš? I treba, rupo željna kurca! Zaklinjala si se da si samo moja kurva ali si jedna obična rupa koja bi primila bilo koji kurac kada je prazna! Jel' tako?

Pogled mu je bio leden a osmeh ciničan. Vređao me je kao niko nikada pre. A ja sam ćutala i propadala u zemlju od stida, sramote. Bio je u pravu, jesam se tada tako osećala, izmučena bez seksa sa njim, dva dana sam gurala prste u sebe, ali... nije to bilo to. Trebao mi je kurac, zaista, i poslužila sam se najbližim. Muž je bio pri ruci... bolje bilo kakav kurac u meni nego prsti. A zamišljala sam da me jebe On... da traje da je snažno... sve ono kako nije bilo.

-Znaš da sam samo tvoja, pa sve sam ti objasnila nikada nisam pomislila na drugi kurac osim na tvoj –nekako sam promucala.

-Kako da ti verujem, glupa kurvo? Kako da znam da nisi spremna da se pojebeš sa bilo kojim kurcem u ovom klubu, u bašti, na ulici? Pogledaj se na šta ličiš? Dotrčala si čim sam te pozvao! Obučena kako sam ti rekao! Zašto si došla, da me vidiš? Da me čuješ? Odgovaraj, kada te pitam!

Proklinjala sam sebe, svoju požudu, trenutak kada sam mu odgovorila, suze su mi tekle niz lice. Bila sam posramljena i ponižena. I napaljena. Najstrašnije je bilo što sam, umesto da gledam u sto ispred sebe, gledala u izbočinu na pantalonama momka koji je sedeo pored mene i posmatrao me kao neko čudo. Isti slučaj je bio i sa momkom sa druge strane samo su njemu i usne bile razdvojene a nabrekli kurac vidno sputan.

-Došla sam... bila sam radosna što ću da te vidim, čujem, osetim... došla sam... da me jebeš – prkosno sam mu odgovorila iziritirana njegovim trijumfalnim osmehom – a ti me vređaš. Jesam kurva, samo tvoja kurva, volim kako me jebeš ali... stvarno si preterao. Preterao si. I sa mnom si završio na najgori moguć način, pusti me da idem!

-Nikuda ti ne ideš kurvo napaljena, pogledaj se koliko si napaljena, bradavica će da ti eksplodira, pička ti je potopljena, zinula je od želje, a butine su ti mokre. – Pogledao me je, tvrdo – Ako nisam u pravu, odlazi, i nikada više nemoj da si me pozvala! Ako sam u pravu sedi tu gde jesi. I raširi butine, pokaži momcima koliko si napaljena, koliko ti se pička otvorila. Biraj. I ne računaj da ću se predomisliti.

Pogledala sam u svoje grudi dok je pričao o bradavici. Ispala je cela sisa iz dekoltea dok sam ustajala i sedala. Bradavica... zaista, bila je nabrekla, bestidno... bolela me od želje... Gledala sam ga začuđeno, tražila sam trag osmeha, onaj kojim me je palio dok me je mučio kurcem ispred pičke, dok je tražio da ga molim da me jebe, onaj osmeh koji sam obožavala. Nije ga bilo. Bio je ozbiljan. Bio je ozbiljan kao nikada pre, nisam ga do sada videla ovako namrštenog besnog.

Tada sam se uplašila. Tada sam shvatila da ne mogu da zamislim njegovo odsusutvo. Shvatila sam koliko mi je bio potreban taj njegov kurac. Volela sam ga. Jesam. Kurac. Njega... nije ni važno. Nisam mogla da se suočim sa pomisli da ga više nemam. Poslušno sam sela i raširila kolena.

-E tako, vidiš da možeš da budeš samo moja poslušna kurva – osmeh trijumfa se razlio njegovim licem a ruka pošla ka meni i oslobodila iz dekoltea i drugu sisicu. Onda... dve ruke koje su klizile niz butine na putu ka mojoj pički. Otvorenoj, baš onako kako je rekao... Bila sam... bila je otvorena, mokra lepjiva, željna. Željna kurca. Milovao me je pogledom i osmehom i ona iskra u njegovom pogledu je započinjala požar.

-Pokvarena kurvo, pogledaj u kako glupu situaciju si dovela moje prijatelje – rekao je onda, ni malo nežno, podsećajući me ko sam i šta sam ja njemu – Pipni ih, oseti koliko su očarani tom tvojom otvorenom pičkom – sa osmehom je naređivao svojoj poslušnoj kurvi da se pokaže... da ga posluša, da njegovi prijatelji vide koliko je i čija je ona kurva.

Nikada tako nešto nisam uradila. Nikada nisam ni pomislila da će on tako nešto tražiti od mene. Nikada... nikada nisam bila tako poslušna. Kao začarana spustila sam ruke na njihove prepone i osetila dva kurca ispod materijala pantalona, dva maksimalno napaljena, kao kamen tvrda kurca. Stegla sam ih a njihovi prsti su se poeli uz moj ebutine i počeli da guraju materijal unihopa u baru moje požude.

-Mislim da je jedino primereno tvojoj kurvanjskoj prirodi da odeš u toalet sa njima i olakšaš im situaciju –rekao je.

Bilo je to više naređenje nego mišljenje. Naređenje kakvo nikada ne bih poslušala. Bar sam tako mislila, ranije. Ali sada... nisam razmišljala, nisam mislila. Kurvi su prijale pohvale, kurvi se dopadalo što može da se dokaže i bez ikakvog protesta i blama sam spremno rekla:

-Jedva čekam da pokažem koliko sam korisna, vama i vašim prijateljima... gospodine.

-I pazi da ne uflekaš prijateljima pantalone, treba posle da izađu iz ovog lokala, ne treba ceo svet da vidi kako su koristili kurvetinu...

Kao u transu pošla sam za čovekom čije nisam ni zapamtila, ali čiju sam veličinu i tvrdoću osetila. Poslušna kurva željna kurca zatvorila je suprugu, majku negde, u kavez, i radoznalo gledala kako i drugi neznanac ustaje i polazi za mnom dok rukom u džepu pantalona pokušava da sakrije podivljalu erekciju. Dok smo hodali prema toaletu, bila sam svesna da se ojreću za nama, bila sam svesna pogleda na sebi, ali... nisu mi bili važni. Bila sam kurva, kurva kakvu je on želeo i u tom trenutku je samo to bilo važno.

Vrelina pozude me je gurnula prema pločicama podu čim su se vrata kabine zatvorila. Kao da sam celog života čučala ispred dvojice muškaraca sa dignutim kurčevima, kao da je to za mene bila najnormalnija stvar na svetu, naizmenično sam ih lizala kao najslađu bombonu, gutala jednog kao kobra, nadrkavala rukom drugi i uživala u pohvalama na račun izgleda, veštine, posvećenosti. Ako sam pre pet minuta propadala u zemlju od poniženja sada me je kurva nezadrživo vukla u visine. Njih dvojica su mi svojski pomagali, sve češće su mi nervozno, nestrpljivo okretali glavu prema sebi i gurali mi nabreklo meso u grlo, stezali grudi i šamarali po grudima, po obrazima, rukama, kurčevima. Bale od silovitog nabijanja su se spuštale od brade do poda a moja slobodna ruka je gurala unihop u od čučnja široko zjapeću pičku.

Osećala sam kako postajem nesigurna na štiklama onako čučeći jer su me oni sada žestoko jebali u usta, jedan pa drugi, i morala sam da se držim za kurac u ustima, za drugi kurac u mojoj ruci... Nisam prosula ni kap iako su skoro istovremeno počeli da mi pune usta, i zalivaju me... Svo njihovo seme sam uredno pokupila sa lica i progutala.

Iz kabine su izašli odmah i ostavili me da se dovedem u red koliko sam mogla.

Sedela sam za stolom i slušala njihovo oduševlenje. Moj mužjak im se hvalio pričajući šta mi je sve do sadaradio, ja sam potvrdno klimala glavom. Prijatelji su bili toliko oduševljeni da je jedan u euforiji pitao da li bih se jebala za novac sada odmah.

-Hoćeš li, kurvo, da budeš prava fuksa i da unovčiš napaljenost – pitao me je kao da je tražio neku ulicu, nasmejan i raspoložen kao beba.

-Ne, dragi, ja sam samo tvoja napaljena kurva koja jedva čeka da je pojebeš – rekla sam jedinu istinu tog trenutka.

Pogled mu je sevnuo i prešao u onaj omiljeni osmeh kojim me je očarao.

-Tako je kurvo, samo moja i uvek ćeš da radiš samo ono što ti ja naredim. Jesmo li se dogovorili?

-Naravno, samo tvoja i samo kako ti želiš – rekla sam poslušno.

-Ako smo se razumeli izlazi napolje da nas ne brukaš, auto je parkiran odmah iza kluba. Stoj tamo i čekaj dok popijemo pivo.

Nema komentara:

Objavi komentar