srijeda, 20. studenoga 2019.

Njegova Q 5 Gospodin Srebrić

  Nekako sam preživela vikend i muža, poverovao je u priču o neprijatnosti koju sam doživela i šoku. Pravdala sam želju za samoćom stresom, trudio se da me umiri i zabavi dete. Konačno i on nešto da razume, makar i pogrešno. Miki mi je poslao gomilu poruka. Samo sam ih brisala. Utehu sam tražila u pričama. Priče. Zašto meni nije lepo kao u pričama? Pitaću pisca. Gospodina Srebrića. On će da me razume i pokaže izlaz.

    Gospodin je pisao lepo, toliko lepo da sam se zaljubila u njegovo pisanje. Zbog njegovih priča sam se registrovala na forum i čekala pravi trenutak da mu se približim, pravi trenutak da započnem konverzaciju sa njim. Njegove priče su pomogle da shvatim sebe, da nisam luda što želim, volim seks. Da je normalno da neko vidi kakva sam. Da postoje i druge žene, kao ja. Trebao mi je sada.

    Pričalo se dosta o njemu i bio je stalna tema, iza kulisa, naravno. Neki su pričali da je neosvojiv, neki su imali sasvim suprotno mišljenje. Retko ko ga je voleo i imao neko pozitivno mišljenje o njemu, a ja sam imala želju da ga čujem, upoznam. Trebao mi je. Skupila sam hrabrost i obratila mu se porukom. Zatražila sam pomoć od njega u rešavanju problema. Ukratko sam mu objasnila situaciju u kojoj se nalazim sa Mikijem i kuda to vodi.

    Dok sam razmišljala kako i šta dalje da mu napišem stigla je poruka od njega. Toliko brzo da nisam verovala. Samo na to nisam računala. Konverzacija je tekla lako. Od prve poruke. Nikakve zadrške i ništa od onoga što sam slušala, nema ga, nije prisutan, neće odgovoriti. Već drugog dana komunicirali smo opušteno. Znao je da vodi razgovor i znao je da uđe pod kožu. Trećeg dana razgovor je postao primetno intimniji, odmah nakon priče koju sam napisala i zamolila ga da mi pomogne oko njenog sređivanja.

-Stvarno Vam se dopalo? Ne laskate mi?

-Ne laskam ti. Dopalo mi se, zaista. Ne znam da li je potrebno da dodam da sam imao erekciju čitajući?

-Prija mi što je moja priča izavala takvu rekciju kod vas. Niste vi baš nezainteresovani za seks. Moram da kazem i... srećna je žena koja Vas ima.

- Ja bih to otprilike tako uredio, pa ti vidi... Naravno, zahvaliću ti se na tome da me ne pominješ kada ovo objaviš, ne bih da forum ispira usta mnome.

- Hvala, mnogo ste mi pomogli ja bih potrošila dva dana i ne bih bila sigurna da je dobro. Nisam sigurna šta znači ovo da ćutim? U kom smislu da ćutim?

- Ma, mislim, nemoj da pominješ da sam ti ja tu nešto kao pomagao. Ima razloga što se trudim da me "nema" na forumu . Nema tu neke posebno zanimljive priče, više su žene želele da sa mnom ostvare bliže kontakte i veze, pa kada sam ja gledao da to ipak ne bude preblisko, bilo je malo povređenih osećanja itd. Pa gledam da ne izgleda kao da neću da pričam sa jednom a sa drugom imam ne znam kako vrele erotske konverzacije. Najlakše je da ni sa kim ne pričam.
Što se priče tiče: Hmm... moje ideje su bile za moje priče, ovde tvoje fantazije treba da se razmahnu.
I nisam ja "nezainteresovan" za seks, samo nisam mnogo zainteresovan da se njime bavim

- Poštovaću Vašu želju ali, ili ja Vas shvatam previše ozbiljno, ili Vi mene ne shvatate ozbiljno. Što duže kuckamo sve je više protivurečnosti u vašim postovima. Svesni ste da time privlačite pažnju umesto da budete nezanimljivi? Mnogo ste mi pomogli, potrudiću se da nastavkom izazovem sličnu reakciju....

- Generalno, meni je uvek prirodno bilo da nad ženom dominiram autoritetom a ne silom, da mi se ona potčini jer me doživljava kao vrednog svoje snage itd.

-Da, Vi ste svesni svog autoriteta koji posedujete, ali kao da bežite od njega, a time samo postajete zanimljiviji. Zašto, kako, milion malih pitalica bez odgovora.
Sasvim ste drugačiji od gomile dosadnih likova ovde koji ili traže da im pokažem sise i ribicu ili mi pošalju sliku svog penisa da se upoznamo. Meni jako prija ta Vaša mirnoća i neusiljenost konverzacije, ne pitate previše, ne insistirate na odgovorima, gotovo da se branite kada je postanem eksplicitno radoznala. Porasla sam sa dečacima i umem da razlikujem muškarce od dečaka. Vi ste zanimljivi za kuckanje. Mada nisam rekla da neću poželeti više. Radoznala sam i praktična.
Miki je to prepoznao tu moju osobinu, samo što ne ume da je iskoristi do kraja. To vam je zajednički problem. Na žalost ili na sreću.

-Pa, meni se čini da je on tvoju praktičnost dobro iskoristo. Šta bi bilo "do kraja" u ovom kontekstu neću ni da zamišljam. Ali nadam se da koristiš zaštitu, da ne rodiš još jednu ćerkicu ili pokupiš neku infekciju.



  Posle svake njegove poruke, osećala sam... da je on muškarac koga sam tražila. Željno sam čekala da stigne poruka od njega. Budio je sve ono u meni što muž nikada nije. Tek sa njim sam shvatala koliko je Miki bio greška. Pisala sam kao u transu i gurala prste duboko u sebe. 



- Jesi bila vredna vidi se... taj trans. Pretpostavljam da si bila sva mokra dok si pisala? U svakom slučaju, primarni cilj priča svakako ispunjava - ukrućuje.

-Samo ukrućuje? Ohh baš sam smotana i beskorisna. Ja sam poslušna, rado ću poslušati svaki savet i predlog, pozabavite se studiozno, čekaću i nameštaću sve što treba. Ne žurim sa nastavkom....
Za jake i brze prelaze...hahaaha krive su ...ručica i vrelina!
Nisam namerno bila nevaljala ....desilo se...

-Ručica i vrelina? Oh, hoćeš da kažeš da si pisala jednom rukom a druga je bila zaposlena dole? Dobro, mlada si, jasno, požudna si, pišeš jednu vrlo kurvinjsku fantaziju, nije iznenađujuće da si bila uzbuđena.
A zašto kažeš da si smotana i beskorisna ako sam napisao da ukrućuje??? Zar nije cilj da od čitanja muškarcima nabrekne kurac, da se napuni krvlju i natera ih da požele da rasture autorku?

-Autorku???... mmmm... Pa dovoljno se stidim dok pišem. Sada sam pocrvenela.
Autorka je negde daleko a Vi nemate želju da učestvujete u seksu tako nešto ste juče izjavili...
A ručice... pa morala sam ... baš mi je ...treba mi...joj ne mogu sada o tome ...možda večeras možemo o tome ali nam se vreme odlaska na spavanje ne podudaraju. A prijalo bi mi. Kao podsticaj na pisanje.
Mislim, nemojte pogrešno da me razumete, ne tražim ništa konkretno od vas, shvatam da je ovo u mašti i da odrasli zreli ljudi mogu da fantaziraju sa sličnima sebi. Ako ne tražim previše. Niko neće da zna.

-Pa, autorku, mislim, verujem da većina muškaraca koja ovo čita ima dodatni element uzbuđenja jer zna da je ovo pisala žena i da su ovo njene fantazije. I da sami sebe onda vide na mestu nekog od protagonista...
Dakle, ne pričam o sebi već generalno.
Hahah, kako si zbunjena i stidljiva sada, kao da ja ne znam i ne shvatam tvoje fantazije i kako u njima sebe zamišljaš i koliko te to pali. Ne brini, ja sve to razumem, zaista.
Dobro, videćemo večeras šta možemo da uradimo. Mislim, kakav podsticaj možemo da damo za dalje pisanje...

-Joj... Unapred se radujem. Hvala. Potrudiću se da budem sama. Nisam ja baš mnogo nevaljala devojčica, a prija mi. Stidim se i... Joj sva sam sada... Znate šta hoću da kažem

-Pa, znam, svakako.




    Nepun sat kasnije u sred kuckanja vratio mi je priču. On je meni posvetio pažnju. U sred radnog vremena, ja sam mu bila važna. Bila sam uzbuđena samom temom o čemu smo pričali, ali kada sam videla šta je uradio! Bila sam na ivici suza, ugrizla sam se za usnu da ne vrištim od sreće. Bubice u mojoj glavi su se razmilele po celom telu. Sluđena. Ako sam do tada obraćala pažnju da kuckam sa njim dok niko ne gleda, prestala sam. Ništa više nije bilo važno. Samo on. Jedino je on bio važan.



-Slatko je to. Mada moram da priznam da sam se malopre nasmešio kada sam otišao u toalet i zatvorio vrata od kabine, a pred očima mi je bila droljica koja čuči i guta kurac dok jednom rukom drka poludelu pičku preko navlaženog unihopa.

-Joj. Vi ste zli. U kancelariji sam. Menjam boje lica kao da mi nije dobro. A Vi samo kažete da je slatko?

-Pa, slatko je. Dobro, tebi je i više nego slatko, verujem da si i sada mokra?

-To nije lepo od Vas! Vi muškarci problem rešite lako, i baš vas briga što se ja uvijam na stolici i stiskam butine i što me kolena bole.

-Zašto je "problem" što si napaljena od svojih fantazija? Problem bi bio kada bi recimo imala naređenje da svršiš tako samo stežući butine, dok su kolege oko tebe.

-Problem je. Ogroman. Zato što osećam da mi nedostaje... muskarac. Kurac da zatvori tu rupu. Zato što bi par dodira izazvalo eksploziju. Da svršim od stiskanja butina? Šalite se? Makar prstić mora da uđe... Dva... Tri... Joj! Grozni ste gde ste me odveli! Ja radim. Na poslu sam.
Uhh!!! Vi.... Vi.. Bice i Vaš veš ovako mokar i ulepljen veceras obećavam Vam. Bas ste nevaljali.

-Ma ja to samo pričam teorijski.
Naravno, teorijski, kada bi kurva lepo molila, možda bi joj bilo dopušteno da ode u toalet i upotrebi prstić da bi svršila. Naravno, ne da ga gura u ribicu, već u onu drugu rupicu...
Zašto sam JA nevaljao? Mislim, nisam ja kurvica koja na poslu ne može da se skoncentriše na rad nego samo misli o tome kao joj je pička mokra i željna kurca.
Da ne pominjem da nisam JA taj koji ovde daje vrlo smela obećanja.




    Svi su znali finu, tihu, stidljivu devojku, ženu. Skoro sve prijateljce su mi zavidele na skladnom braku i maštale o mužu koji ima veliku platu i pet dana nije u kući. Samo je on video ono što niko drugi nije. Miki je nešto video, ali nije umeo da uzvrati i iskoristi do kraja. Nezasitu drolju koja mašta. Iako nije znao ko sam. Kako izgledam. Nisam ni ja znala baš ništa o njemu. Ali pričao je kao da sedi pored mene i vidi.Ko sam. Šta mi treba. Ono što muž nikada nije ni pomislio. Ono što Miki nije umeo.



-Eeee sada mogu polako i opširno da Vam odgovorim.

Ne, prvo da Vam se pohvalim. Pozvala sam svekra da ode po unuku u vrtić da ne čekamo taksi i smaramo se nas dve. Spasilo me je toplo vreme i njihova želja da dan ranije odu u vikendicu kako bi pozavršavali poslove i da se ćerkica igra na čistom vazduhu. Savršeno. Sama u kući napaljena. Zato sam JA mogla još u taksiju da prekrstim noge kako treba i da pustim maštu. Da otrčim u kupatilo da budem konačno slobodna i svoja. Strašno je koliko su gaćice bile mokre, kao da sam se upiškila i miris je bio tako jak. Odjednom sam tri prstica ugurala i palcem počela da kružim. Drugu ruku sam zavukla ispod bluze i stezala bradavicu. Nije baš kao seks sa muškarcem ali je prijaloooooooooo

Zašto ste nevaljali? Tačno ste znali šta radite i kakav požar palite. Rekla sam Vam da sam željna dobrog seksa. I prija mi način na koji to radite. Tako je drugačije od njegovog, makar je prijatniji za slušanje.

-Ma, požar je već postojao, ja sam ti samo praktično pomogao da otvoriš prozor da se još više razgori.
Da sam JA zaslužan za taj orgazam koji si tako bestidno imala, sigurno bih od drolje čuo "hvala", tako da, ne brinem se ja, sve si ti uradila, ja sam samo svedočio.

-Ako ovo nije klasično podmetanje požara nevinoj zeni gladnoj dobrog seksa, onda ste nevini i ne morate da kažete šta se dalje dešavalo u toaletu. Pričali ste o poverenju sećate se?

-Pa, ja imam poverenja da si ti zrela žena koja kontroliše svoje postupke. Samo sam ti rekao kako sam te zamislio, sasvim nenamerno.

-Oh ....izvinjavam se što sam Vas nespretno okrivila za piromanjiu.
Srećom prijala mi je vatra koju ste pomogli.
Baš je prijala... nedostaje mi dodir tela, dodir kože, ali kažu da zadovoljstvo iz glave polazi.
Hvala.

-Striktno govoreći, ispravno bi u takvoj situaciji bilo "hvala, Gospodine", ali to kurva sigurno zna i sama.

-Hvala Gospodine na nenamerno izazvanom požaru! Budite češće nepažljivi.

-Ponovo, čisto teorijski, misliš da je u redu da kurva u istoj rečenici kada se zahvaljuje na orgazmu odmah i traži novi? Nagrade se zaslužuju. Kazne su nešto što stiže brzo. Barem po nekom mom iskustvu.

-Ne vara vas... utisak

-ahah, dobro, samo kad se razumemo. Praksa je praksa.

-Ja Vam uporno pričam da teorijski nisam spremna , ni načitana ....naučite me.
Meni zvuči logično...ili kada malo bolje razmislim i Vi bi trebalo da dobijete ....zadovoljstvo

-Ponovo, teorijski, onaj koji zapoveda ne treba da dobije zadovoljstvo, on ga uzima. A ona koja to zadovoljstvo pruža, treba da zadovoljstvo nađe u gospodarevom zadovoljstvu, ne da ga pohlepno traži za sebe.

-Polako ...morate to u praksi da mi ''pokažete''...
Ja sam napisala priču i izazvala sam... Reakciju. Pa je reakcija izazvala požar i posle upozorenja sam se zahvalila Gospodinu. Kako dalje? Naučite me....

-Pa, dalje bi, teorijski pitala gospodara kako da učiniš da njemu bude lepo. Onako ponizno i pokorno kako robinja treba da se obraća nekome koga poštuje i čijim se vlasništvom oseća.

-Biću kriva i kaznićete me?

-Mislim da to nije ništa negativno... to da kurvica bude kažnjena.
Kazne pomažu da se izgradi disciplina. Robinja na taj način postaje bolja. Ali samo ako su kazne takve da iz njih ona uči. Ako služe samo da nahrane trenutni hir gospodara, onda nisu korisne.

-Gospodine, dozvoli te mi da se osetim korisnom i da Vam nečemu poslužim...Čime mogu da Vam udovoljim?

-Ja sam mislio da pričamo samo teoretski. Ako bi meni želela da udovoljiš, to bi te bolelo.

-Ako će Vama biti lepo kao meni istrpeću, biće mi zadovoljstvo da Vi budete zadovoljni.

-Reci mi, da li si mokra? Jesu li ti gaćice mokre?

-Izvinite gospodine, niste mi rekli da moram da ih imam na sebi... da, vlažna sam!

-Ako nemaš gaćice na sebi, to je u redu. Uzmi neke koje voliš, što manje i kurvinjskije, to bolje. Stavi ih sebi u tu mokru pičku, tako da je dobro napuniš. Onda razmisli i napiši mi šta ćeš imati u guzi dok budemo dalje pričali.




    Gorela sam. Kao hipnotisana tumarala sam po kući, srećna, zbunjena. Jedva sam dočekala veče da uspavam ćerkicu i konačno budem njegova. Niko drugi nije postojao. Želela sam da se prepustim. Osećala sam, znala sam da sam konačno našla onog ko mi treba. Ko zna sa kim ima posla. Njegova. Njemu na usluzi.



-Odabrala sam one najmanje i najtanje da bi ostalo što više prostora za Vas
Nadam se da nije problem što su njegove? mislim njemu omiljene, zabavno mi je da Vam služim u njima?

U trenutnoj situaciji prstić će morati da bude priručno rešenje. hoću reći svih pet prstiju leve ruke je vama na raspolaganju

-Prsti će ti biti potrebni za druge stvari. Rekao sam da odabereš predmet koji će ti biti u guzi dok mi pišeš. Dakle, nešto tvrdo i široko, da te bolno raširi. Čekam da čujem, nemoj da preterano testiraš moje strpljenje.
Gaćice su čitave u pički?

-Viri samo preklopljena sredina tračice...

-A šta je sa drugom rupicom? Čime ćemo nju napuniti? Ili treba da još čekam da se kurvica premišlja?

-Oh...drška četke za kosu je trenutno nešo što najviše odgovara opisu...
ali molim vas budite nežni guza mi je tek kratko u ....funkciji zadovoljstva.
Izvinjavam se , nisam došla pripremljena, iznenadili ste me Vašim zahtevom

-Zašto misliš da mene treba da bude briga za to koliko dugo se kurvaš na tu rupicu? I da li je u pitanju zadovoljstvo?

Ovo radiš zbog mene, ne zbog zadovoljstva. Sigurno ne zbog toga što želiš da se zaštitiš od bola.

Ispravan odgovor nikada nije "nisam došla pripremljena" već "Odmah, Gospodine".

Dobro. Drška će ući u guzu. Pošto si nova, smeš da je namažeš nekom kremom da lakše prodre. ALi mora da uđe duboko, jasno?

Takođe, trebaće ti šet štipaljki, olovka za usne i jedan kaiš. Jasno?

-Izvinite gospodine, trudim se da Vam udovoljim, sve ovo je novo za mene nisam naučena tako.

-Ali želiš da naučiš? Onda ćeš zapamtiti da tvoje zadovoljstvo nije važno. Da jedino tražiš zadovoljstvo u tome da budeš dobra robinja. Da je jedino važan onaj čije si vlasništvo.

-Da Gospodine, želim da naučim. Trudiću se da budem dobra robinja,
Smem li da kažem da ste jedino Vi važni?

-Smeš.A sada da čujem, jesi li pripremila sve što je potrebno?

-Delimično gospodine. Sve osim štipaljki je spremno. Štipaljke fizički nisam u mogućnosti da nabavim jer je u kući samo mašina za sušenje veša.

Da li treba da stojim ili mogu da ležim gospodime?

-Hmmm... užasi savremene tehnologije.

Dobro, bez štipaljki ćeš onda morai da budeš grublja.

Možeš da ležiš. U sledećoj poruci ćeš dobiti uputstvo šta ćeš da radiš. Ja ću posle toga otići na spavanje. Vrlo pažljivo prouči uputstvo i odluči da li se usuđuješ da to uradiš. Ako budeš smatrala da je previše, odgovorićeš mi "Izvinite, gospodine, molim za milost" i smatraćeš da ti je dopušteno da veče provedeš kako želiš.

Ako budeš smatrala da možeš da ispuniš naređenja, očekivaću da vidim izveštaj ujutro.

-Oh hvala ...bockaju me iglice četke za kosu kada dodirnu butine.

-Hoću da drška uđe do kraja. Jasno?

-Jasno gospodine.Sada kada ležim lakše je
.
-Ne treba da ti bude lakše. Treba da se pitaš samo da li si dovoljno dobra, dovoljno poslušna.

-Izvinite gospodine. Odmah godpodine

-Pošto nemaš štipaljke, potrebno je da uzmeš i par čarapa. Imaš neke kurvinjske čarape, pretpostavljam.

Leći ćeš na krevet.

Olovkom za usne ćeš obeležiti svoje telo. Hoću da na pubisu, iznad te mokre pičke koja sada već verovatno malo bolno pulsira od napunjenosti, ispišeš "Slobina robinja".

Kao što sam već naredio, stavićeš u guzu predmet koji si odabrala. Dopušteno je da ga podmažeš kremom, ali nemoj da se igraš. Ovo nije igra. Hoću da bude duboko u tebi. Hoću da se osećaš rašireno i probodeno. Jasno?

Jednom čarapom ćeš vezati noge jednu uz drugu, oko skočnih zglobova. Čvrsto. Da se osećaš sputano. Kao robinja. Jasno?

Drugu ćeš Vezati sebi oko vrata. Čvrsto. Jasno?

U tim trenucima već ćeš se osećati veoma poniženo i posedovano. Lice će ti biti vrelo, pička puna krvi.

Nećeš je dodirivati. Mazićeš svoje grudi umesto toga. Lagano. Nežno. Onako kako vlasnik miluje robinju kada želi da joj pokaže da razume, da poznaje njeno telo. Hoću da se bradavice ukrute do bola. Da i najmanji dodir donosi bolne trzaje i grčeve u ribici. Jasno?

Onda ćeš uzeti kaiš. Šibaćeš jednu, pa drugu bradavicu, po pet puta. Ovo nije igra. Hoću da osetiš te udarce. Oni su kazna za to što si danas svršavala sa prstima u ribici, ne u guzi, kako si znala da kurvica treba da svrši.

Hoću da dojke posle udaraca budu crvene. Hoću da ujutro pročitam da su robinjici išle suze. Ali da je osećala, baš zato što je sebe jako kaznila, da je vredna, da je ona prava.

Onda, i samo onda robinja sme da razmišlja o orgazmu. Jer je on nagrada za dobro ponašanje.

Ali hoću da orgazam dođe tako što ćeš jebati guzu, iz sve snage. Razumeš? Jebaćeš je, jako, duboko i stezati drugom rukom čarapu oko svog vrata. Lice će ti biti vrelo, verovatno će ti se malo mutiti pred očima.
Ali nemoj da svršiš tako.

Kada budeš osetila da si na korak od orgazma, staćeš.

Onda uzmi telefon.
Onda slikaj sebe, slikaj svoje telo, svoje išibane dojke, pičku koja boli i ludi za dodirom, razvaljenu guzu, čarape kojima si vezana, lice, lice ponižene kurve, natpis na stomaku.

Onda, hoću da hgledaš te slike, da gledaš sebe kao robinju i da pored gaćica uguraš četiri prsta u pičku. Ponovo ćeš smeti da jebeš samo guzu a prsti u pički ne smeju da se pomeraju, samo da budu unutra, da budeš puna.

Tako ćeš svršiti.

Tek pnda smeš da se odvežeš.

Posle toga se nećeš tuširati. Otići ćeš na spavanje baš tako mokra od znoja, od kurvinjskog svršavanja, sa natpisom na stomaku. Ali pre togaćeš mi napisati poruku da mi sve, detaljno opišeš, šta si radila, kako si se osećala. I da se zahvališ ako budeš mislila da je potrebno. Ujutro ću odlučiti kako ćeš ići na posao, na osnovu tvog izveštaja.Jasno?

Potvrdi mi da razumeš. Ili mi napiši "Izvinite, gospodine, molim za milost" i radi šta god poželiš.Jasno?

-Jasno.

Ovo je totalno drugačije od onoga što sam radila sa njim ali potrudiću se da BUDTE zadovoljni.

-Odgovor treba da bude "jasno, Gospodine". Pored deset udaraca po sisicama neka budu i tri po klitorisu, zbog toga.
Jasno?

Hajde, budi dobra, da ujutro budem ponosan na tebe.

-Jasno gospodine.

Nema komentara:

Objavi komentar