srijeda, 20. studenoga 2019.

Njegova Q 9 Noć kada duhovi progovore

Nisam otišla na posao. Nisam mogla. Nisam ni želela.Želela sam da provedem još malo vremena sa svekrom. Bilo gde, bilo kako. Prijalo mi je njegovo prisustvo, njegova pažnja. Osećala sam da me razume, osećala sam zahvalnost i bila radoznala šta je rekao Mikiju. Osećala sam potrebu da mu pokažem kakva zaista jesam, da pred njim nemam tajne. Sve ono što muža nije interesovalo, što nije video i razumeo njegov tata jeste. Nije imao ništa protiv, samo me je pogledao, nekako drugačije i klimnuo glavom.

-Možemo lepše i pametnije da provedemo dan od tvog odlaskana posao.

Pitala sam ga za Mikija, samo se nasmešio i rekao pričaćemo kasnije. Izašla sam iz kupatila u bade mantilu i pošla u kuhinju da nam skuvam kafu. Kao da je osećao da me guza pomalo boli prišao je podigao mantil, stegao guzu i sočno poljubio obe polutke.

-Ćero ... kako ja nisam primetio da toliko voliš kurac? Dobro si se krila, svaka čast. I ovaj moj sve na majku povukao tunja, ima vatru u krevetu a ne vidi šta ima. Sve što ti treba Ćero ja ću da ti obezbedim. Samo budi pametna i kad ti treba gurni mi guzu u krila odmah će da dobiješ.

Otvorila sam mantil i okrenula se ka njemu, spustila ruku na rub trenerke i pošla dalje

-Sise mi trebaju. Volela bih da imam sise. Pokušala sam da pričam sa njim ali njega ne interesuju.

Uhvatio me je za bokove i podigao na radnu ploču

-Ćero pa tebi nije bilo dosta? Stezao mi je sisice i bradavice. -Lepe su i ovako male ali traži mu dok ne popusti, budi žena i navaljuj dok ne dobiješ.

Prste je već ugurao i pičkicu i igrao se. Nisam ni ja zaostajala,nadrkavala sam mu skoro dignut kurac preko trenerke. Spustio je trenerku a ja sam raširila noge koliko sam mogla i zagrlila ga oko vrata. Stegao mi je guzu, podigao i ušao u mene. Samo sam zažmurela i prepustila se. Njihao me je kao na ljuljšci, stezao guzu i nabijao me. Čulo se kako vri voda u lončetu i moja pičkica koja se cepala pod njegovim snažnim zabadanjima. Obgrlila sam ga nogama iza leđa i prepustila se transu. Nikada mi lepše nije počeo dan. Nije dugo izdržao kada sam se uhvatila za njegova ramena i zamešala kukovima, pokušao je da me odgurne, nisam želela da ga pustim.

- Napuni me slobodno, stegla sam se uz njega i uživala kako se prazni duboko u meni.

Ostali smo tako spojeni dok smo hvatali dah. Kada smo se konačno razdvojili ostavljala sam trag po kuhinji. Ponovo sam stavila kafu i...otišli smo u kupatilo, zajedno. I tamo smo se zadržali u tuširanju, sređivanju guze.. Tek iz trećeg pokušaja sam zakuvala kafu.
Dogovorili smo se da on ode do salona i završi obaveze pa dolazi a da ja sredim tragove po kući i zabavljam se sa Gospodinom. Opet sam ga pitala za Mikija:

-Ma pusti pičkicu, treso se kao prut. Neće taj da pomisli nikada više da te ucenjuje. Pričaćemo, moram da krenem.

Sređivala sam tragove naših igrica i smejala se. Kao luda, omađijana, lebdela sam na oblacima zadovoljstva. Prilokom svakog prolaska pored ogledala odmeravala sam sebe, vrckala, pozirala, tražila sebi mane. Stvarno mi trebaju sise. U pravu je, počeću opet da kukam kako nemam sise i da tražim da mi ''kupi sise''. Ovoga puta neću da odustanem. Zadovoljna izgledom i postignutim sela sam na terasu da uživam u poslednjim toplim danima. Smejala sam se prepisci sa Gospodinom.
Zadovoljna i zadovoljena, ludela sam. Bio mi je tako drag u svom neznanju, a tako inspirativan...


****

-Pišite mi Gospodine kako bi ste koristili svoju robinju kako kurvu, koristite me za svoje zadovoljstvo. Pišite mi da svaki put kada udjem poželim da ste tu i da me gledate... Pričajte mi o onom menjanju svesti. Pišite mi. Tako je divno služiti vam. Hoću da budem korisna kurva

-Zaista? Ne bih ti više bio važan da si triput primila kurac u sebe?

-Naravno da bi ste bili važni, u brzini se nisam lepo izrazila. Znam da bi ste vi jos uvek bili u meni da sam kod vas.

-Znam, šalio sam se ! Pa, čija? Čija si rođena da budeš?

-Slobina robinja!!!!

-Dobro, pokušaćeš danas da mi to dokažeš. Hoću da čujem da si do kraja dana toliko raširila guzu da si u nju uvlačila po tri prsta i da si morala da se uzdržiš da ne svršiš od takvog jebanja iako pičkicu nisi ni dotakla.

-Jasno mi je, hvala Gospodine sto razumete moje potrebe. Hvala vam. Mogu li da zamišljam da ste vi u mojoj guzi dok to radim? Smem li da mislim da me vi jebete?

-Naravno da smeš, mislim, to ti je obaveza. Ne bi bilo lepo da zamišljaš nekog drugog u rupici koja pripada meni.

-Hvala Gospodine, neću da diram pičkicu samo ću guzu da koristim, da je spremam za vas! Samo vaša Gospodine, glupo sam se izrazila mislila sam da ne jebem sama sebe, nego Vi. Jasno mi je Gospodine.

-A da li bih bio u tebi? Pa za mene je seks samo uspomena !

-Kako vam je seks uspomena? Ne mučite me, pišite mi kako ulazite u mene kako me imate. Palite da gorim.

-E, pa, kako kako mi je seks uspomena? Znaš da ga ne upražnjavam.Da ti pišem kako ulazim u tebe? Ali da li si već zaslužila da uđem u tebe? Onako vezana, sa jezikom na anusu, koliko bi mokra bila?

Moja kurva bi bila korišćena na mnogo načina. Jedan od njih je izgled, oblačenje. Na primer, ne bi ti bila dopuštena ravna obuća, nikad.

-Ta zelja vam je ispunjena, osim japanki za plazu ja ravnu obucu i nemam. Dobro par salonki...

-Zar tako? Ja sam te shvatio da na poslu nosiš uglavnom ravnu obuću.
U svakom slučaju, promenili bismo tvoj asortiman obuće, štikle bi morale da budu najmanje osmica.

-Oh, koliko je dobar osećaj. Hvala Gospodine.

Ah muskarci, obuća na poslu, do posla, sa posla kuci, su dve razlicite stvari. Ja sam niska i obožavam štikle, rekla sam vam da mi je na njima guza savršena. Suknja? Mužu ne bi smetala kratka ali bi svekrva vrištala. Ali ona nije bitna. Jao sto ne ide leto.

 Naravno da nisam zaslužila, pišite kako želite da zaslužim. Koristite me kako vam je volja, ja sam vaša robinja. Šta god želite da mi radite pišite mi.

-Za sada je dobar, ali videćemo kada predveče budeš morala da uguraš tri prsta u guzu i da se njima grubo jebeš. Možda će biti i po neka suzica ali ja ću biti ponosan na robinju kada mi napiše da se toliko raširila,da su joj ušla tri i da nije želela da prestane.

Hahah, da, svekrva bi svašta rekla na stajling, to je sigurno.

 Da, dobro, lepo je što obožavaš štikle, kurvice ih uvek nose.

Šta god želim da ti radim? Pa... možda bih ti dok mi onako ležeći na leđima, vezana ližeš anus, malo kaišem prelazio preko pičkice. Tek da vidim kako se stresaš. Jer znam koliko bi ga se plašila.

-Jedan lako ulazi..

-Da, jedan lako ulazi, naravno. Ali uskoro ćeš preći na dva. O, kakva si droljica.
Tebe baš pale stvari koje do pre neki dan nisi želela?


Gospodin se uživeo u ulogu i poslao mi je nekoliko sličica na kojima su robinje vezane i gospodar i bičuje.

-Sličice su vam divne zaista me vidite ovako? Mislim želeli bi ste me ovako? Hvala vam što postojite.

-Pa, ovo što si videla na tom gifu ne boli mnogo, jer su udarci dosta lagani. Naravno, ni ja tebe ne bih udarao prejako. Ali imaj na umu, kada si tako vezana, nemoćna i potpuno se predala, ti ni ne osećaš bol na isti način. Puna si endorfina i adrenalina. Uopšte me ne bi čudilo da moliš da te šibam jače.

Pa kako bih drugačije uzimao kurvicu? Robinja je da se koristi, ona postoji da bi bila uzimana.

-Gospodine nemojte pogresno da me shvatite. Kako su druge robinje rešavale problem drugog prsta? Jedan lako uguram ali nokat drugog mi.. Pravi problem. Nema veze da li je kažiprst ili srednji? Sa četkom je lakše... Ne želim da izbegnem zadatak pitam kako su izvodile kada nokat ide napred? Trpeću ja bol mene je strah da se ne povredim. Nokti su 6-7 milimetara duži od jagodica i kada počnem da guram ide u... Znate. Zid kako da kazem?

-Dobro, onda će četka da zameni prste da se robinja ne bi povredila. Ali mora da ulazi do kraja. Jasno?

-Jasno Gospodine

-Guza će ti baš biti razvaljena danas.

-Muž ce biti silovan. Gospodine ja sam kurva definitivno...
Ako se ovako nastavi moraću da trazim dozvolu da nešto uradim...

-Nastaviće se. Ali videćemo da li ćeš dobiti dozvolu. Guza te ne boli?

-E sada me sve boli. Naučila sam da smestim dva prsta. Kada je četka odradila svoje prstići sada mnogo lakše ulaze.

******

Svekar je došao i smejao se situaciji koju je zatekao. Lap-top na stolu jednom rukom kucam a drugom mazim pičkicu ispod suknjice. Odložio je neke kese pored stolice i uzeo me u krilo. Kao zaljubljena klinka zagrlila sam svekra i prepustila se sočnim poljupcima. Sada je on jednom rukom listao prepisku sa Gospodinom, a drugom ispitivao rezultate Gospodinovog pisanja. Kikotala sam se dok me je šljepkao po guzi...

-Kurvice pa ti si neverovatna. Pa vidi šta si napravila sa pičkicom? Pa gde misliš da se zaustaviš ovako željna kurca?

-Ne znam. Ja ili sam luda ili zavisna od jebanja? Toliko mi je nedostajao dobar seks da sada kada sam ga pronašla zaista samo na seks mislim. I ja bih stvarno probala sve ovo o čemu on piše. Stvarno bih vam lizala guzu da zatražite to.

Zaustavio je ruke i pogledao me je nekim ozbiljnim pogledom.

-Ćero taj fini Gospodin je svojim finim pričicama mnoge žene napravio ovcama. Zavedene njegovom kulturom i pristupom upadnu u zamku i kada se osveste stide se same sebe. Nema taj ''Gospodin'' blage veze sa životom, nije taj video robinju veruj mi znam šta pričam. On živi od te vaše potrebe da ga slušate i pratite, a prvo ti je rekao da ne pričaš da ti pomaže.Čitav niz žena je sjebao, doveo ih u situaciju da od sramote ne smeju da se oglase. Zadovoljstvo je oko tebe. Sada kada znamo šta voliš i koliko dobićeš mnogo više. Zažmuri.

Čula sam šuštanje kesa iza leđa...osetila sam poznat oblik kako mi gura u dlan i sklapa prste oko njega. Zapanjeno sam gledala u vibrator tako realan. I još nešto. Na stolu je stajala...hihihi roze kupa za guzu i lubrikant.

-Koliko sam mogao da primetim ove stvarčice nemaš. Za vreme dok si sama i ne možemo da uživamo zajedno. Gospodin je pričao o kupi. Hajdemo da je isprobamo.

Pošla sam kao hipnotisana. Nisam verovala sopstvenim očima da mi se ovo događa. Kao da je iskusni Gospodin koji svakodnevno koristi analne kupe, svekar je raspakovao, oprao, isprao

-Dobro je navlaži.

Smeškao se dok sam poslušno sisala parče gume. Kada je bio zadovoljan zadigao mi je suknjicu i pomerio gaćice u stranu. Uhvatila sam se rukama za lavabo i prepustila. Prijalo mi je lubrikant, prst koji ulazi i razmazuje i izlazi...na trenutak, a sledećeg je zabolelo...malo...neobičan osećaj u prvom trenutku...Lupnuo me je šakom po guzi ...

-Hajde sad, pohvali se svom gospodinu kako ideš u tržni centar sa ''mužem'' i kako ispunjavaš zadatak.

Seo je pored mene dok sam ja pokušavala da se namestim sa kupom u guzi i smejao...

******

-Sada sam upala u problem... Ali lep!

-U kakav to lep problem si upala?

-Vaša robinja će popodne da bude prava kurvica. Idemo u šoping centar u kupovinu nekih krpica i do Meka, neke čizmice za ćerkicu da kupimo. Bez gaćica idem obavezno. Štikle i helanke bih obukla, neku majčicu bez brusa gore i jaknicu. Zadovolnjni izborom?

-Zadovoljan sam izborom, naravno, samo ako štikle budu pravilne visine. Naravno, u tašni ćeš imati četku? Imaćeš vremena da u šoping-centru svratiš u toalet?


******

-Polazi kurvice. Odjednom je ustao, začuđeno sam ga pogledala.-Idemo u kupovinu da nađemo nešto zanimljivo za kurvicu. Kada već tako lažeš Gospodina da se uveriš kako stvarno izgleda. Hajde pisaćemo mu dok se zabavljamo.

Bili su u pravu, svako na svoj način. Hod sa kupom u guzi je malo neobičan ....ali je zanimljivo kako pičkica reaguje. Menjala sam izraze lica i uvijala se od nadražaja. Uzeli smo neku haljinu da probam, svekar je ušao samnom i gledao kako se crvenim i uvijam guzom.

-Kurvice kako guza? Proverio je kako guza reaguje. Nije propustio priliku da uvuče prste i u pičkicu.

-Njoj vidim prija kupa- zezao me je.

Morala sam da ga kaznim za ovu lekciju. Otišla sam do toaleta...
Sledeći ulazak u butik... Simpatičan mladi prodavac, duhovit i prijatan u nastojanju da proda svoju robu. I svekar kome prijaju pohvale na račun pratilje. Muško nadmudrivanje i borba sujeta. Gomila pohvala na račun mog izgleda i očigledna netrpeljivost na račun razlike u godinama. Tražila sam da probam najkraću haljinicu u butiku. Svekrov trijumfalan ulazak zamnom i navlačenje zavese ispred nosa prodavcu. Gola bez gaćica sa guzom dovoljno raširenom...Morao je da ugura prst. I drugi. Grizla sam usnicu i uvijala se, gledala u ogledalu kako me želi...Hajde da ručamo i dopisujemo se sa gospodinom, povukla sam telo napred. Dovoljno dugo smo se zadržali u kabini.

-Jebaću te zbog ovoga kurvice...zapamtićeš svekra, pretio mi je sa smeškom dok je pokušavao da upristoji svoj izgled.

Provrckala sam ispred prodavca glumeći nesigurnost ''kako mi stoji'' i da li je dužina dobra sa naklonom ka svekru koji prodavcu pokazuje...nedostatak veša. Bio je tako sladak rumen kao ruža i nesiguran dok pakuje haljinicu... U sledećoj kabini sam morala da ovlažim kupu i vratim je sama na mesto, pa tek onda da krenemo na ručak...Bez gaćica, naravno.

****

-Proklete stepenice. A probala sam šta mi treba i ne treba samo da se dokopam kabine. Imam utisak da su mi usmine otečene. Zamolila bih da koristim ulje za guzu. Mislim da preterujemo bez lubrikanta. Slobina robinja je najveselija žena u tržnom centru. Hvala vam na ovako moćnom osećanjju. Kurva željna kurca koja rizikije da počne da vrišti.... Od sreće, bola, želje da svrši...

-Dobro, koristićemo ulje kad ti bude pri ruci. I, ne zaboravi, nema svršavanja sem sa mužem. Hoću da i on oseti koliko ti je lepo. Pretpostavljam da ti se već malo mešaju bol i zadovoljstvo, da postaje teže razlikovati ih?

-Gospodine ... ne znam čime je on zaslužio nagradu, ali sigurna sam da će to biti najkraći i najbrži seks ikada,a da me je on zadovoljio.

Jagodice sva tri prsta ulaze lako, ali dublji ulazak tera suze i gore i dole. Želela sam danas da vas pitam 1000 stvari ali ne verujem da ću imati snage...

-Dovoljno je da uđu i jagodice, pa nismo sadisti. Važno je da se kurva otvorila i da zna da će večeras biti zadovoljena. Bićeš glasna, znam.

-Gospodine ...imala sam strašno neprijatan osećaj da imam potrebu ...a nisam...mislim bila sam čista...sa Mikijem za vreme seksa nisam se tako osećla ....mislim glupo je možda da vas pitam ..da li je to naormalno? da li su i druge robinje imale problem..negodan osećaj ..razumete me ...ne želim da se žalim nemojte pogrešno da me razumete

-Verujem da je normalno ovo o čemi pričaš, to je neki nadražaj nerava.

-Veliko vam hvala Gospodine. Htela bih da mi malo objasnite onu sliku sa udaranjem po ribici..U stvari želela bih da malo''pričamo '' o svemu što se događa. Ja ne znam čime se bavite ali očigledno je da poznajete psihologiju i da dobro baratate osećanjima i emocijama. Sve je ovo za mene novo i drugačije, ja se ne osećam poniženo, ja sam sve uradila zbog vas i zbog sebe.

-Pa i ne treba da se osećaš poniženo, naravno. Treba da se osećaš uzvišeno. Poniženje je samo igra. Svaki vlasnik izuzetno poštuje svoju robinju. Baš si se namučila.

-Nisam se namučila. Radila sam to svesno i sa željom.

-To je jasno, ali opet, bolelo je. Napisala si da ti kreću suze sa tri prsta u anusu. To ipak moram da poštujem kao primer izuzetne posvećenosti robinje. Koja je pritom pre par dana napisala da ne voli bol.

-Ja ne podnosim bol...i upravo zbog toga sam vas i pitala kako da odem od ''gospodara'' i utoliko je meni neshvatljivo šta se događa. Da li je moguće da malo pažnje i svest da mi neko posvećuje pažnju i smatra me ''svojom robinjom'' može da deluje toliko da ja sama sebi guram tri prsta u guzu i osećam zadovoljstvo iako mi kreću suze?
Juče nisam mogla da prepoznam sebe kada sam se oduševila vašom željom za lizanjem anusa, a danas pomeram granice bola?

-Nije to samo "malo pažnje". Ti, mislim, osećaš da ja tebi verujem, da te slušam i, važnije, da verujem. U tebe. Ja verujem da si mnogo jača i moćnija nego što inače pokazuješ i osetim i iskreno divljenje kad robinja prevaziđe neku dotadašnju svoju granicu.
Pošto ti takođe osećaš to, lepo ti je i želiš da pokažeš koliko si jaka. Ulaziš u sub-space, osećaš jaku odanost i bliskost i bol je onda samo deo zadovoljstva, jer ne uživa samo telo (a ono ima endorfin koji ublaži bol), već i emocije i duh. Tu se stvara jaka veza. Ti veruješ da te ja nikada neću povrediti i da ću te držati bezbednom, ja verujem da ćeš uvek učiniti šta tražim.

-Slike koje ste poslali su veoma ...lepe , koliko juče sa gađenjem bih preskočila ali danas sam ih pažljivo gledala.

-U pravom BDSM odnosu zapravo nema "prave" kazne. Robinja je kažnjavanjem zapravo nagrađena jer se oseća voljeno i paženo i vlasnik se trudi oko nje a ona može da pokaže svoju snagu i odanost.

-Vidite ja sam tamo u priči rekla jedan svoj strah, da ću završiti na parkingu kao prostituka.
Sve ovo što mi se događa sa vama je meni mnogo bezbedniji način da kanališem potrebu za pažnjom, seksom. Pripadanje, pažnja, svakako mi prija. Mozda i više nego bol...Rekla sam vam za udarnje kaišem po grudima da ne mogu to, plašim se toga, ne zbog eventualnih podliva. Danas mi je ..pa bilo lepo dok sam gurala prste u sebe.

-Treba da ti bude lepo. Seks je, što se mene tiče, reproduktivna radnja. Ali ako ga ljudi već rade rekreativno onda treba da uživaju.

-Danas ste isto nešto slično rekli o sebi...Jednom će doći na red da mi malo objasnite taj vaš stav. Rekli ste da vam se diže na to što vam pišem i radim i nisam sigurna da li sam vas razumela.

-Jesi me razumela. Ali to što se diže na to što ti radiš ne znači da tako dignut i ON treba da nešto radi.

 Muškarac, generalno ženi više pažnje pokloni ne kada je zadovoljan već kada se pita da li je u stanju da on zadovolji nju. Muškarac to možda ni sebi neće priznati, ali više će se truditi oko žene koju želi da zadovolji nego oko žene koja zadovoljava njega.

 U pravom BDSM odnosu zapravo nema "prave" kazne. Robinja je kažnjavanjem zapravo nagrađena jer se oseća voljeno i paženo i vlasnik se trudi oko nje a ona može da pokaže svoju snagu i odanost.

-A gde je tu tačno uloga klasičnog seksa? Nemojte da mi se smejete ako pitam gluposti.

-Gde god se njih dvoje to dogovore. BDSM je PRE SVEGA komunikacija. Zato i nema glupih pitanja, samo nestrpljivih gospodara. A oni onda nisu dorasli da gospodare ženom. Ja, naravno razumem šta mi pričaš o tome da ne voliš bol, i kao što sam rekao, ni ne mislim da robinja prevashodno bolom treba da bude obučavana, to je grubo i neelegantno. Ali, mislim da te sigurno, u fantazijama, pali da zamišljaš sebe potpuno bespomoćnu, vezanu, prepuštenu, kažnjavanu... i to je sasvim očekivano.

-Ako ''ON'' ne treba da radi ko treba? Ima li u bdsm fantazijama mesta za situaciju da gospodar gleda kako njegovu robinju drugi muškarci koriste kao objekat za seks dok kuurva uživa i uživa i svršava...

-Gospodar robinju može da uzme posle kažnjavanja. Ako želi. Ili može da je pošalje unjenu sobu, da razmišlja o svom prestupu i tome kako je kažnjena. Sve zavisi od toga šta on želi. Neki sigurno žele odmah da jebu, neki vole da odlažu i uživaju u kontrolisanju, toj moći "u glavi" kako si rekla. Sad zvučim kao neki najgori samoreklamer, ali moja poslednja priča, upravo priča o takvom aranžmanu. Ako je to zajednička želja gospodara i robinje, naravno, to je sasvim u redu.

- Mislila sam da ću morati da molim za milost. Ne mogu da nadjem, ali sigurna sam da sam ovde čitala priču o devojci koja ja koristila mislim karmin umesto kupe koju ste pominjali. Mislite da je to realna priča izvodljiva u praksi?

Otvorili ste mi vrata čarobnog sveta i ne znam šta bih pre osetila, probala. Sve je ovo tako drugacije i zavodljivo. Ja jedva čekam da vam se javim, obratim. Kao klinka čekam da stigne poruka od vas
.
-Pa, jeste, ali tu postoji rizik da karmin uđe dublje i da ne može da se izvadi. Bolje je ne igrati se sa tim, jer bi posle odlazak kod lekara bio urnebesno smešan. Da se razumemo, ja i mislim da si ti klinka. I, pa, drago mi je da ti je lepo. I da se, nadam se, osećaš snažnijom.

-Nadam se da Vam moje godine ne smetaju. Hocu reći, pali li vas to. Ili bar mislim da bi trebalo da Vam prija. Izgledam i mladje, niko mi ne veruje da imam toliko godina. Par puta sam morala da pokazujem dokumenta da bi me shvatili ozbiljno. Kojih godina su bile vaše robinje? Starije od mene?

-Hahah, dakle, i na izgled si klinkica? Simpatično je to. I, pa, bilo je robinja i starijih i mlađih. Neke su bile starije od mene. Neke mlađe od tebe.

-Oh dobro... Pomislila sam da su moje godine problem. Hvala gospodine sto mislite na mene.. Nadam se da ja Vas bar malo inspirišem?

-Oh, pa inspirišeš me, ne brini, ne bih se inače bavio tobom. A ti si tako napaljena, konstantno. I, ne brini, bićeš pokorna robinja.

 -Ostavljate utisak nekako stegnute osobe. Ja stidljiva stalno nešto pitam i zapitkujem, a vaši odgovori su jako kratki kao da vas smaram. Opširni ste bili samo kada ste mi postavili zadatak. Ne znam da li su moja pitanja nejasna ili vas smara da mi objašnjavate. Da li možda želite da ispunim neku vašu želju pa da mi napišete... nešto duže?

-Ma, ne, ne, samo nemam mnogo vremena za internet danas, porodica me okupira.

Trudim se da odgovori budu jasni, ako su već kratki, nadam se da barem deluju poučno a i ti ionako većinu mojih "filozofiranja" o BDSm-u možeš da vidiš u mojim pričama.

Ali svakako pitaj da dalje pojasnim ono što možda nije jasno.

-Čitajući vaše odgovore o klinki i vašim robinjama toliko sam se zasmejala, zbog robinja starijih od Vas. Naime ako su tačne vaše godine na profilu moja mama je samo 7 godina starija od vas hahahah Plavuša sa vezanim grudima na jednoj od slika, naterala me je na smeh. Moja mama u bdsm pozi hahahah..

-Da, godine na profilu su tačne, imam punih 46 godina. I imao sam i robinju stariju od tvoje majke.

******

Malo je reći da smo se urnebesno zabavljali. Toliko nam se dopalo dopisivanje sa Gospodinom da...ručali smo na brzinu, požurili kući, njegovi prsti su mi smetali da kuckam i nemilosrdno me je kažnjavao za moju igru u kabini...Nismo stigli do spavaće sobe...Vriskala sam i pokušavala da pobegnem ali me je dohvatio i samo prevalio preko naslona troseda...Nije imao milosti za moju namučenu guzu...ugurao ga je bez mnogo muke i počeo da me puni a onda se setio nečega...

-Stoj tako i ne pomeraj se ni za sekundu...

Vratio se sa vibratorom i dao mi da zapušim usta. Ulazio je par puta naizmenično u pičkicu i u guzu...Ludela sam...napipao je vibrator i zastao pa ga je gurnuo odjednom u moju pičkicu, a zatim me uhvatio za bokove ...i uništio...nisam znala gde se nalazim.
Nisam mogla da stojim na nogama. Od umora, od zadovoljstva. Ležala sam nemoćna da se pomerim dok je svekar uklanjao tragove naše igre. Igre? Počela sam da živim, bila sam umorna, ali i najsrećnija žena na svetu.

Na putu do vikendice komentarisali smo Gospodina. Morala sam da se složim da sam mu bila zanimljiva igračka na koju drka dok ja ispunjavam njegova naređenja. Samo si ispala još jedna ovčica, guskica koja sledi uputstva iskusnog Gospodina. Složili smo se oko stava o muškarcu koji se trudi da zadovolji ženu...i da nema pojma šta se dešava sa guzom za vreme analnog seksa...''I, to je neki nadražaj nerava.''

-Kada će da vežbamo svršavanje jebanjem u usta?

Zasmejali smo se do suza...Nisam imala srca da ne branim Gospodina. Možda su sve njegove poruke fantazije ali zamislite da Vam guram jezik u anus dok Vam nadrkavam kurac?

-Dok su dva kurca u tebi? Kurvice pazi šta obećavaš...

-Samo da mi muž kupi sise...

Umorni od''poslova'' ali zadovoljni stigli smo u vikendicu. Muž i svekrva su se užurbano trudili da nas ugoste. Ćerkica je bila puna priča šta je sve doživela i videla za par dana van vrtića. Bila je oduševljena spavanjem sa bakom u velikom krevetu i nije htela da pusti dedu, pa je morao da spava sam na fotelji. Zamislila sam bolju kombinaciju ali ..neki drugi put. Napokon sa mužem u krevetu. Bila sam umorna ali i raspoložena sa seks. Nije primetio . Nije ni pokušao da me dodirne. Zaboga samo nas je zid delio od njegovih roditelja. Prvi put mi nije smetalo. Zaspala sam srećna i zadovoljna. Ako muž ne može da mi ostvari snove tata može. Nisam izdržala, morala sam...

-Dragi da li bi me više želeo da imam veće sise?

-Ljubavi pa ne moraju sve žene da imaju velike grudi. Tvoje su sasvim zadovoljile svoju funkciju!

Poželela sam da imam velike grudi i udavim ga njima...

-Ipak ih želim, ako ti nećeš uzeću kredit da ih kupim...

-Ljubavi pričaćemo o tvojoj želji...

Nema komentara:

Objavi komentar