srijeda, 20. studenoga 2019.

Njegova Q

Već dva dana se ne javlja. Pobesneo je kada sam mu rekla da sam se jebala sa mužem, nazvao me je prljavom nezasitom kurvom željnom kurca. Pokušavala sam nešto da radim ali bila sam dekocentrisana, grizla me je savest. Da li sam stvarno toliko pohotna, da li mi je pička vaznija od osećanja, pitala sam se. Borila sam se da sama sebi priznam koliko mi je važan taj kurac i bila besna na sebe. U stvari, ne znam ni zašto sam bila besna. Zato što mi treba ili što to sebi priznajem? Bilo bi ispravno da mi je svejedno... Ko je on da mi određuje kada i sa kim da se jebem?
Ali sama pomisao na orgazme koji me tresu dok me jebe me je terala da priznam da mi je potreban, da sam zavisna od njegovog snažnog jebanja, od svega što mi radi...
U stvarnost me je vratila melodija ''ljubavi''. On je. Zacrvenela sam se i veselo javila...

-Kurvo bezvredna, u 12 da dovučeš tu tvoju prljavu pičku u ''M klub''...

-Ne mogu ljubavi znaš da sam na poslu...

-Zabole me kurac gde si, neću više da slušam tvoja glupa opravdanja. Ako želiš da ikada više osetiš ovaj kurac u koji se kuneš, doći ćeš u onoj haljinici iz koje ti ispadaju bradavice i crnom uniihopu.

-Srećo vrućina je, niko ne nosi hulahopke – crvenela sam, razmišljajući kako da opravdam izlazak, biću znojava...

-Slušaj kurvetino, ili ćeš da dođeš kako sam ti rekao ili zaboravi da postojim...

Nisam mogla da ne odem... Užasavala sam se pomisli da izgubim taj lepi kurac koji me je dovodio do ludila, te ruke koje su me bacale u trans samim dodirom, te usne koje su me raspaljivale gde god da se spuste, koje su tako zavodljivo izgovarale ''kurvo jedna samo na kurac misliš'', taj pogled mutan od strasti koji me potapa i tera da curim od same pomisli na strast sa kojom me uzima. Morala sam, trčala sam kući, da se sredim da budem glatka, da sklonim svaku naznaku dlačica, obukla sam crne najlonke i haljinicu sa bezobraznim dekolteom, i cipele sa najvišom štiklom. Crvenela sam dok sam se šminkala. Iz ogledala me je gledala kurva svučena iza granice pristojnosti. Dok sam nanosila ruž, udata žena, majka, sa prezirom je gledala tu kurvu u ogledalu koja polazi na parenje sa bradavicama koje izviruju.

Nije ga bilo u bašti ''M kluba'' grozničavo sam očekivala da se javi svesna da cela bašta gleda kurvu u svilenim čarapama na podnevnoj vrelini. U unihopu mokrom od znoja i uzbuđenja, svaki prolaznik je mogao da oseti miris pičke željne kurca koji se širio oko mene i terao mi crvenilo na lice. Bila sam sigurna da ni veliki okvir naočara ne može da sakrije moj stid. I moju sramotu ili želju, da ga vidim , osetim.

Konačno se javio.

-Miki dušo ne vidim te u bašti gde si?

-Pa ne očekuješ valjda da me ljudi gledaju u bašti sa takvom kurvetinom? Ulazi unutra, prođi pored šanka, skroz na kraju, poslednji separe.

Ulazak u klimatizovanu prostoriju i hladnoća su ukrutili ionako ukrućene bradavice koje su štrčale kroz tanak materijal haljinice. I još više istakli vrelinu mog međunožja. Sve oči su bile uprte u mene dok sam koračala kroz klub koji je odzvanjao od mojih štikli. Najzad. Spasonosni separe. I iznenađenje. Sa Mikijem su sedela još dva muškarca, njegovih godina, visoki, snažni kao sa stranice nekakvog časopisa. Obojica su ustala kada sam prišla i pružila mi ruku, a ja sam bila nesigurna da li mi je drago što ih vidim, ili me je sramota što oni mene vide ovakvu. Drolju koja smrdi na požudu.

-Kurva – predstavio me je dok je moje ime ostalo neizgovoreno.

Nije se potrudio da ustane i ponudi stolicu, samo je prstom pokazao da sednem između njih dvojice.

-Kako vam se dopada moja kurva, jebaljka, fuksa? Skini naočare kurvo da te vide kako si lepa.

Poslušno sam učinila šta je tražio. U glavi mi je bubnjalo od komplimenata na račun moje zgodnoće i lepote.

- Ma nije to ništa, tek da probate kako se jebe, kako se davi kurcem, to je prvoklasna kurvetina, je li tako kurvo?

-Jjjjeste – jedva čujno sam izgovorila.

-Šta „jeste“? Kaži lepo ljudima: Ja sam prvoklasna kurvetina, postojim samo da bi me Miki razvaljivao!

Postiđena i posramljena do srži ćutala sam par sekundi, boreći se za vazduh, boreći se da progovorim koliko su mi usta bila suva... Zažmurila sam i nekako izgovorila traženo. Gledala sam u sto ispred sebe i videla njegov zadovoljan osmeh, osmeh trijumfa nad kurvom u meni.

-Šta je? Suva su ti usta? Ali ti je pička lepljiva i mokra.

Uvek je bio u pravu. Kao da je gledao kroz mene... Dok mi je lice gorelo u požaru poniženja, iz pohotnice je curelo...

-Nakvasićemo ti usta i grlo, ne brini, kurvo.

Videla sam njihove iznenađene poglede, ko zna šta su mislili o meni u tom trenutku...

-Jel’ ti pička potopljena kurvo?

Gutala sam nevidljivu knedlu, dok sam se spremala da odgovorim, čula sam „proverite slobodno, kao da je vaša, njoj to ne smeta“ i upitan pogled ka meni..

-Naravno da mi smeta...

Naravno da mi smeta. Suze su mi krenule same, nisam zaslužila da se ovako ponaša sa mnom pred ljudima koje prvi put vidim. Pristala sam da se igram, prijalo mi je da ludujem sa njim ali ovo se otrglo kontroli. Suze su mi same krenule, besna na sebe što se uopšte nalazim u ovakvoj situaciji ustala sam.

-Naravno da mi smeta. Ustanite da izađem, ne želim da slušam ovakvo poniženje, nisam zaslužila to posle svega što sam ti dopustila.

-Sedi dole! Nisi zaslužila? Samo si trebala da mu ne dozvoliš da te jebe! Ali glupoj kurvetini je bilo važnije da dobije kurac nego da bude poslušna kurva.

-Ja sam imala seks sa svojim mužem, kako ne razumeš? – stajala sam i gledala ga pravo u oči, nervirao me je njegov cinični osmeh i način na koji me gleda, i ton, i ova dvojica koji su blenuli u mene.

-Pohotna kučko nisi ti imala seks sa mužem, trebao ti je samo kurac da napuni tvoju rupu. Ko je ovo pisao ti ili ja? – pružio je telefon: ''Noćas nisam bila poslušna kurva, dala sam mu...samo ovaj put, tvojoj kurvi je očajnički trebao kurac, meso da zapuši rupu...Ne brini samo je kurac bio njegov sve ostalo je bilo tvoje, zamišljala sam tebe, tvoje ruke, tvoje prepone, ramena...''

Nema komentara:

Objavi komentar