utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 11 Bauljanje Po Dnu Nastranosti

U leto 1995 godine, moja ćerka Sonja i ja smo se spremale za privremeni rad u Nemačkoj. Prihvatajući ponudu iskusne bordel-majstorice Rouz, da radimo za nju i da usput snimamo porniće sa najbizarnijim sadržajem, nas dve kao da smo već sebi bile odredile sudbinu za mnogo godina unapred.
Činilo mi se da sam sve pokušala da Sonju odvratim od zanata koji sam radila poslednjih nekoliko godina i na koji sam bila prisiljena. Ipak, nisam uspela. Bilo mi je teško zbog toga, jer ako sam već ja pala nisko, da niže ne mogu biti, mogla sam bar da se sećam svoje mladosti provedene u Zagrebu, kada sam bila cenjena i poštovana dama. Sonja, pak, čini mi se da neće imati čega lepog da se seća. Najpre je bila prisiljena da gleda kako joj majku tuca najgori mogući ološ, a potom je i sama počela da se jebe sa svakim ko u šaci ima nekoliko dojč-novčanica.
Najgore je što je naša karijera bila već duboko začinjena najprljavijim mogućim seksualnim aktivnostima. Premda sam ja već bila oguglala na piss-&shit orgije, osećala sam se odvratno dok sam to radila. A najgore je što se i Sonja upustila u taj sami brlog ljudskih strasti i poriva. Želela sam da je sprečim da u tome učestvuje, ali nije išlo.
Dan kada smo snimili shit akciju, bio je najgori dan u mom životu. Osećala sam se kao klozetska školjka na železničkoj stanici. Mučnina je došla tek dosta kasnije, kada smo se osvestile posle orgija. Ni dugo tuširanje nije odagnalo osećaj degradiranosti. Plašila sam se da će nas, posle svega što smo uradile, prezreti svi: i gazda, i Rouz, i braća N. i V., koji su mi na neki poseban način postali dragi. Posebno mlađi N, koji je i pre ovoga imao prilike da duboko uranja u moj analni otvor, pa i da se sam uveri da mi ga je uterao u govno, ali nikada se nisu dešavale drastične stvari poput sranja i mazanja govnima.
Za divno čudo to se ipak nije desilo. Kada smo se vratile iz kupatila dočekali su nas uz piće i slatkiše. Dobar deo ekipe je već otišao. Ostali su gazda, čamuga Rora, Rouz i braća. Svi su bili oduševljeni onim što su videli. Gazda nas je posadio za sto i rekao:
- Ha, šta velite? Kako vam izgledaju moje kurve?
Uzdrhtala sam, očekujući odgovor. Pomislila sam da će reći da smo odvratne gadure, kakve smo se i predstavile, a onda je ustao mladi N., zagrlio me i povukao sebi u krilo:
- Neviđena si kenjara! Toliko si perverzna da neko ne može da ti odoli! -rekao je svečano, kao da sam uradila naj plemenitiju stvar na svetu. Bila sam zabezeknuta. Zar je moguće da su se granice ljudske seksualnosti toliko pomerile prema nastranosti i dekadentnosti.
- Mala dođi - reče Rora s čamugom i posadi Sonju sebi u krilo. Ona se obradova pozivu i brzo se ugnjezdi na njegova kolena.
- Sad možeš da mi ga guraš u dupe, isprala sam se! - ponudi se bestidno.
- Uh, mala kučko, jebena si igračica, govno bih ti pojeo, toliko si dobra analuša! - promrmlja seljačina, a kurac poče da mu raste.
Imale smo takve pozicije da smo sedele na momcima jedna naspram druge. Čamuga je već uveliko drkao batinu uz odobravanje ostalih. Sonja se pope na njegove mišićave butine, namesti se iznad nadrkanog kurca pa reče:
- Uteraj mi tu čamugu jebo te, kolika ti je, samo polako... Seljačina poče da joj gura čamugu lagano kontrolišući guranje batine u Sonjin razbijeni otvor za izmet.
Isto to učinila sam sa N. Napalio se prizorom u kojem neverovatna žila konjskog formata provaljuje u analno grotlo maloletne drolje. Gledajući uzbuđeno prizor razbijanja Sonjinog šupka uz sve češće stenjanje i naprezanje iz petnih žila maloletnice, ja sam se iz cuga nasadila na kitu klinca i počela da radim karlicom. Istovremeno, posmatrala sam fantastičnu analnu scenu: čamuga je Sonji ugurao pola kurca! A polovina je bila dvadesetak centima! Ostali su napaljeni prizorom totalne dubinske penetracije Sonjinog dupeta drkali dok je Rouz snimala poslednje metre video kasetne trake. Svi su navijali da joj ga ugura koliko može! Sonja je napregnutih vratnih žila i stisnutih usana u grču lagano nasađivana sve dok nije vrisnula:
- Aaaah! Pazi... aaaah, provalićeš me!
- Uteraj još kurvi, još, još...! - vikala je zagorela gomila.
Svi su želeli da vide koliko analna Sonja može da primi centimetara kurčeve čamuge u svoje vruće pohotno razvaljeno analno grotlo. Napeta maloletnica kao da joj je nabijen kolac u dupe a ne kurac, grizla je usne i žile vrata su bile zategnute kao strune! Trpela je ekstremnu torturu svoje analne rupe, kao da je htela da ispita granice svojih mogućnosti.
- Daj, još, još... može to čamuga, do jaja bre! - zaurla neko.
- Aaaah, stani.... aaah.... cepaš me... jao, jao... aaaah! - zapomagala je Sonja. Čamuga se zaustavi, a ona bleda kao krpa zavapi:
- Jebo te... osećam ga u želucu... јеl ga utrpao celog?
Bila sam fascinirana i blokirana scenom: znala sam kakav je osećaj kada ti neko u dupe nabije palamar od trideset santima! Analna Sonja, koja je demonstrirala potpunu dubinsku penetraciju svog anala i zaprepastila i samu Rouz! Kada se sve oko snimanja završilo, Rouz nas je isplatila. Momci jebači dobili su po pedeset maraka, Sonja i ja smo delile 1500 DM po pola. Odmah posle isplate podelili smo se u sobe za spavanje. Već je skoro svitalo. Rouz je rezervisala Roru s Čamugom da je razvaljuje, mali N. je najpre ugrabio mene iako me je malopre guzio u dupe, a Sonja je ostala sa gazdom i gospodinom X. Ona je pristala da njih dvojicu obradi pre spavanja. Ja sam sa braćom sišla u moj stan. V. je produžio kući dok sam ja sa N. legla u krevet.
- Dušo, hoćeš li još jednom da se olakšaš pre spavanja? mazno sam ga upitala.
Nisam mu morala ni reći, odmah mi je zadigao noge na ramena i sjurio već natečen tvrdi pendrek. Dečko je bio iz dana u dan sve vrsniji jebač. Bio je sretan što ima kurvu uza se, i više od toga. Jedno normalno tucanje. Posle svih perverzija koje su se desila prethodnog dana, bilo je za mene dobar stimulans.
Počela sam da vrtim karlicom, da vidim koliko dugo može da jebe a da ne svrši. Dobrih sat vremena je gurao čas u moju bljoćkavu pičku čas u dupe, vadio pa trpao ponovo. Bilo je to najbolje jebanje sa malim, do tada. Kao da sam ga perverzitetom koji sam demonstrirala uzbudila do krajnosti i naterala ga da me divljački razvaljuje uz obostrano glasno stenjanje i sladostrasno njištanje do orgazmičke ekstaze za oboje! U punom zamahu jebanja, u akciji koja je praćena našim uzdasima i skarednim napaljivanjem, čula su se ulazna vrata.
- Ovo je sigurno tvoj sin? - promumla N. i nastavi da zabija u moje dupe do jaja.
- Uh, jebi ga... nije morao baš sad... ah, to... da da dode... jea... je, uh! - stenjala sam.
Nisam želela da prekine, ali nikako, ni po cenu ni da moj sin uđe u sobu i vidi žestoku jebačinu svoje majke sa njegovim vršnjakom! Tako sam se dobro zagrejala i raspomamila da me ovaj izjebe do besvesti, da mi ipak, u tom trenutku ništa nije bilo važno osim dobre brutalne karačine sa ovim vrsnim mladim pastuvom! Bila sam na domak željenog orgazmičkog sladostrašća, a i on samo što nije počeo da šprica nove zalihe sperme koju sam mu izmuzla već dva puta noćas. U žestokom ritmu, uz sudaranje genitalija i u grčevitom drpanju i nabijanju na njegovu alatku, želela sam da sve izmuzem iz muda jebača pre no što moj sin shvati da se jebem sa nekim u sobi.
- Uh, to dušo, jebi fakeru... trpaj samo... uh, tako, guzi... aaah, uh, uh... nemoj da prekidaš... da tako... guraj... brže, brže... do jaja... ah! - stenjala sam glasno i uopšte više se nisam obazirala na mogućnost da moj sin bane u sobu! Bili smo zahuktani tako da se ejakulat očekivao svakog sekunda, a moje telo se već grčilo u orgazmičkim naletima sladostrašća.
- Uh, to... sad, sad, sad se isprazni... to, špricaj seme... sve hoću, sve... špricaaaaaj! - zaurlala sam u ekstazičnom grču dok me je klinac punio mlazevima svoje tople sperme! Izvadio je potom umazani pendrek, od sperme i pizdinog đusa, i uvalio mi ga u usta da mu isisam i izmuzem sve do poslednje kapi semena! I tek što se istresao u mene, mali otvori vrata sobe! Tek smo bili završili jebanje.
- Ha, jebači... guzite se u mojoj sobi! - prokomentarisa ironično moj sin prizor dva gola tela. Bio je pripit pa nisam ništa komentarisala. Klinac N. pođe da se oblači.
- Gde si naumio? - uhvatih ga za ruku i povlačim u krevet.
- Pa došao je... znaš da nismo u dobrim odnosima. - reče N.
- Ma lezi bre, opusti se... zapali i meni duvan! Vraćam se odmah! -rekoh i izađoh u kuhinju držeći samo peškir preko golih sisa i pičke. Krenula sam u kupatilo da se isperem. Ovog puta me nije uhvatila panika da možda krene za mnom i pokuša da me jebe. Bio je previše pijan.
- Šta si se bre, naroljao tako? - u prolazu sam ga pitala.
- Ćuti bre, idi jebi se tamo s onim pederom! Jebete se kao životinje, ori se u hodniku... - procedi pijano. A onda me šokirao:
- Kad ću ja da dođem na red? -nakezi se blentavo. Prišla sam i zalepila mu šamarčinu. Bio je zapanjen šamarom.
- Da više nisi pomenuo tako nešto, i da nisi pisnuo o mojim frajerima, jel ti jasno? - nastavila sam i ušla u kupatilo. Tek tada sam zadrhtala kao prut od uzbuđenja. Kad te vlastiti sin pita kad će doći na red da te jebe, onda to nimalo nije naivno! Bio je to otvoren poziv na incest! Nisam poverovala da mi je to rekao, iako je onomad izdrkao na moju zadnjicu dok sam se izvlačila iz kupatila kada je uleteo sav napaljen.
- Sve u redu? - upita N.
- Ma jeste, ma pusti ga... napio se pa bulazni! - odgovorila sam.
- Ej, zašto drhtiš? - upita me.
- Ma, ništa... jebi ga... zagovnala sam u životu!
- Reci, možda mogu da pomognem - reče klinac.
- Ne. Ne možeš, ovo su ozbiljne stvari i tiču se mene i mog sina. Ljubomoran je što me jebeš, zamišlja da se postavi na tvoje mesto! - objasnila sam mu.
- Šta? Hoće da te kara, ne seri, majke ti! Zezaš se? - zabezeknuto će mališa.
- Ozbiljno je. Nezgodna situacija... hoće da me jebe, palim ga, ne može da se obuzda u mom prisustvu, tako je, uistinu! - nastavila sam.
- Uh, jebo te! Pa šta ćeš da radiš? -upita mališa i krete da se oblači.
- Ti ne ideš noćas nigde! Ako ne želiš da me ostaviš da me tuca onda ostani! - zamolila sam ga.
- Fulila si, nisi trebala da dozvoliš da sazna da se kurvaš! - reče mališa. Bio je u pravu, ali se to nikako nije moglo večno skrivati.
- I sad se napalio na mater kurvu! -nastavlja.
- Da, to mi izgleda kao iz nekih porno filmova, i samo mi to još fali... - govorila sam mališi koji se vratio u krevet i ponudio mi cigaretu. On je da me oraspoloži okrenuo na šalu, pa reče:
- Ej, mogla bi snimati porniće na temu incesta: majka i sin!
- Ej, jesi li lud? Šta pričaš to! - brecnula sam se.
- Ma hajde, šalim se! Pa kako druge kurve snimaju? Zar nisi pomislila na to da imaš seks sa sinom? - nastavi on kao da je to obična stvar. Gledam ga pomalo rezignirano.
- I ti stvarno misliš da ja treba da se jebem sa sinom u, incest filmovima, zar ne? To misliš? - odgovorila sam i nervozno uvlačila dim u pluća.
- Molim te nemoj se nervirati, samo sam hteo da te razonodim! Reci mi koliko bi to bila ozbiljna stvar kada jedna prostitutka ima incestuozne odnose sa sinom koji je uporno proganja baš zato što se ona kurva? -upita me ozbiljno.
Ja sam se samo rezignirano osmehnula i rekla:
- Jebo te, zar misliš da svaka kurva treba da se kara sa sinom? Ili doista misliš da sam toliko pokvarena i perverzna da mi još treba i incestuozni seks?
- Ne znam, čuo sam razne priče... -reče i uzdahnu.
- Ma jebi se! Nisam incestantkinja!
- Molim te ostani ovde! Pijan je i ne zna šta radi. Ući će ovde čim izađeš i jebaće me na silu! - rekoh privijajući se uz njega.
Ujutro smo doručkovali kada se moj sin pojavio iz male sobice. Mališa i ja se zagleda smo. Servirala sam mu doručak i posmatrala kako će podneti prisustvo mladog jebača svoje keve.
- Momci, mogu li nešto da vam predložim? Da se pomirite, važi? -pokušala sam nemoguće.
Oni se osmehnuše jedan drugome. Ostalo je samo da pokušam da na lep način popričam sa sinom i da mu objasnim da incest nije zajebancija. Razumela sam njegovu potentnost koja je bujala, spermu u njegovim mošnjama i želju koja je počela da se iskazuje prema meni. Valjalo je da se njegova seksualna pohota preusmeri na drugu žensku. Unapred sam znala da će to biti veoma teško sprovesti kod njega. Inat i upornost do tvrdoglavosti su bile njegove značajne karakteristike. Što god je naumio i kao mali ostvarivao bi. Stoga sam i strahovala da incest sa njim neće biti moguće izbeći. U neko dogledno vreme će kulminirati i desiće se!

Nema komentara:

Objavi komentar