utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 7 Majka I Ćerka Na Istom Poslu

Bila sam šokirana saznanjem da se moja maloletna ćerka prokurvala - nastavlja svoju životnu ispovest Danijela. -Počela sam da razmišljam kako da joj pomognem da se zaustavi i obuzda svoj nagon za prostituisanjem. Kurvala se tek četiri meseca, pa sam se nadala da još nije utonula u rutinsko primanje kurčeva. I da li je uopšte znala kakve sve užase može da doživi u biznisu prostitucije? Prošavši sve staze i bogaze profesionalne prostitucije ja sam već stekla nagon za kurvanjem. Da li je moguće da je i moja Sonja u svojoj petnaestoj godini u sebi osetila taj poriv?
Da nevolja bude veća, moj autoritet je kod nje slabio. Njoj su sada bili najvažniji muškarci koji će je plati i guziti za dvadesetak maraka. Kod nje se javila glad za novcem i dobro je znala da svojim mladalačkim telom može dosta da zaradi. I bila je uspešna, đavo da je nosi ! Koristila je svaki slobodni termin da namakne neku mušteriju - ponajpre kad sam ja bila odsutna ili na „poslu", ali i za vreme školske pauze kada bi u najbližem haustoru nekom popušila ili mu se smaknutih gaćica natrćila. Oni koji su upoznali Sonjine potencijale, postajali su njeni zaštitnici i dovlačili bi joj novu klijentelu. Tu nije moglo biti govora o nekoj mojoj kontroli i kako bih uopšte mogla da je nadzirem dvadeset četiri sata dnevno! Ona je znalački širila svoj teren u druge krajeve Beograda, koji su meni bili nedostupni...
Već krajem aprila, po mojoj proceni, Sonja je nanizala oko hiljadu klijenata. To saznanje mi je otvorilo oči: ćerka se izrodila u pravu kurvicu jer primiti hiIjadu kurčeva za nešto manje od šest meseci jasno govori o njenom opredeljenju. Pomirila sam se sa tom činjenicom i time okončala svoje verbalne sukobe sa Sonjom. Tešila me je pomisao da maloletnica sličnih Sonji ima sijaset po Beogradu koje takođe bestidno nude svoje telo za male pare.
Sonja je pošla stopama svoje majke, s tom razlikom što sam ja prostitucijom htela da se spasem bede i u tome sam uspela, jer sam njoj i njenom bratu obezbedila krov nad glavom. Ali njoj to nije bilo dovoljno, pa je počela da se kurva za svoj račun. Radila je šta je htela i meni je jedino preostalo da je u ponečem podučim radi njenog dobra.
* * *
Mesec dana posle mog povratka iz Amerike rešila sam da se pustim u promet punim kapacitetom. Koristila sam stan braće V. i M.,a i one stare, proverene lokacije. Izbegavala sam da dovodim klijente u stan jer nisam želela da upadam u konfliktne situacije sa Sonjom i sinom. Spavala sam kod gazde ili kod braće. Ta šema ipak nije bila idealna. Dogodilo se po prvi put da se Sonja i ja pukom slučajnošću sudarimo - sa klijentima! Obe smo imale ključ od stana braće V. i M., pa smo htele da iskoristimo priliku dok su oni bili odsutni. (Otišli su u Novi Pazar po neku robu).
Suočavanje je bilo drastično... Na pijaci sam pokupilatri klijenta. Dok smo išli hodnikom prema sobi koju sam obično koristila, iz susedne prostorije dopirali su uzdasi sa ponekim jecajem kao da neko nekome zabija kurac; zastala sam i oslušnula. Tada sam čula zvonko „А-a-a-h" i prepoznala Sonjin glas. Moji klijenti su se začuđeno pogledali i ja sam ih brže-bolje uvela u sobu. Kad sam za sobom zatvorila vrata više nisam čula Sonjino ječanje ali mi iz glave nije izlazilo da ona u susednoj sobi leži raščepljena i da je neko bezdušno rastura.
Nisam imala vremena za razmišljanje, jer su se moji zagoreli klijenti već razgolitili i s naperenim kurčevima krenuli prema meni. Unapred su mi dali po dvadeset maraka i dogovoriii smo se da me jebe jedan po jedan, s tim da dok jedan bude sa mnom, ostala dvojica čekaju u drugoj sobi; pošto je tamo Sonja otvorila „radnju", sada sam se suočila s grupnjakom...
Ležala sam na leđima, gola, i dok mi je jedan ispunio usta svojim kurčevim mesom, drugi se iz zatrka zario u još neokvašenu pičku. Zagoreli krmak! Znam zašto mi se klit nije okvasio: bila sam dekoncentrisana zbog Sonje. Onog trećeg klijenta sam pokušala da smirim drkanjem, ali se on otrgao i ugurao svoju kurčinu u moja usta mada su ona već bila zauzeta sisanjem. Raščepila sam vilice maksimalno i nekako uspela da oba tvrda kurca smestim u svoju usnu duplju. Klijent koji se dograbio pičke stigao je u petu brzinu i odjednom riknu kao bik'' Poče da prazni svoja jaja, zalivajući mi pičku svojom vrelom spermom.
Njegovo svršavanje kao da je napalilo onu dvojicu, pa još žešće navališe da mi razavaljuju usta. Ipak je to bio polovičan posao, pa jedan premesti svoj obalavljeni kurac u moje dupe, ne hajući što mi je analni koridor nepodmazan... Napela sam se maksimalno i olakšala mu da prodre u guzno crevo. Bio je brutalan, šta se drugo moglo očekivati, ali moje već odavno razrađeno dupište brzo se prilagodilo. Štaviše, vrela kurčevina podsticala je prve iskrice mog uživanja. Tek što je tip ejakulirao u moje guzno crevo, onaj njegov pajtaš ga zameni i premesti svoj raspomamljeni kurac u moj čmar - dao mu je prednost nad ustima - i za tren oka ištrca svoj žitkiteret.
Čučnula sam na pod da mi se iz obe rupe iscedi sperma ovih veprova... I onda začuh kako u susednoj sobi Sonja opet stenje. To znači - zaključila sam užasnuto - da ona obrađuje više od jednog klijenta! I dok su moji jebači tražili predah u cigaret-pauzi, ja sam provirila u hodnik - u pravom trenutku: četiri balavca, neki srednjoškolci, iz susedne sobe su izmarširali. Jedan od njih je još zakopčavao šlic!
Moja tri klijenta su blago drkali svoje kurčeve, očekujući da se vratim u sobu i ponovo poturim svoja usta, pičku i dupe za ištrcavanje njihovog semena. Primetili su da sam se unervozila pa jedan od njih radoznalo upita:
- Je'l je to neka kurva tamo? Konkurencija? Drugi je brže-bolje dodao:
- Hej, ako je dobra pička, valjalo bi da i nju naguzimo, kad je bal, nek je bal.
- Batali se kurvetina - umeša se onaj treći - ova naša je proverena, hajde da napravimo još jednu redaljku za iste pare. - Ne gubeći vreme, on mi priđe - sedela sam na ivici kreveta - i poče da mi gura svoj kurac u usta. Tada se pojavi Sonjina silueta. Išla je prema kupatilu koje se nalazilo s druge strane naše sobe. Za trenutak smo se svi primirili i slušali kako piša i zatim se zapira. Kad je izašla iz kupatila zastala je pred našim odškrinutim vratima, verovatno se pitajući šta se tu dešava.
Njena prelepa glava s kratkom kosom promoli se kroz odškrinuta vrata. Sva zabezeknuta ugledala je svoju majku na krevetu s trojicom golih muškaraca, od kojih je jedan svojim glavićem šarao po njenim usnama. Ja nisam bila manje zabezeknuta, ali trojica jebača su se odmah snašla.
- Hej, mala, stani, što bežiš, dođi bre... - povika jedan i pođe za Sonjom. Njegova dva drugara se zainteresovaše i zaviriše u hodnik. Jedan od njih predloži:
- Baš je zgodno parče, mlado meso, hoćemo li i nju na redaljku sa ovom veterankom? Sonja slegnu ramenima i povuče se u sobu, ali tip pođe za njom.
- Momci, zar vas nisam lepo zadovoljila... Sada ćemo sve ispočetka. Šta će nam ta balavica,,. - pokušala sam da spasem svoju ćerku. Utom se vrati onaj tip što je razgovarao sa Sonjom i prosto me obori s nogu.
- Momci, mala nema ništa protiv da je guzimo na redaljku kad završimo sa ovom kurvom. Da je dovedem pa da je jebemo zajedno sa ovom kurvom. Takav grupnjak još nikad nismo imali!
- Ako pristaje za deset maraka, dovedi je... Ja neću da gubim vreme -reče jedan od one dvojice i spretno mi utera svoj kurac u dupe. Analni kanal bio je veoma prohodan od prethodnog guženja, što on oseti pa mi ga satera do dna, dok mu jaja nisu počela da udaraju po mom raspičju, mater mu njegovu, pa sam počela da stenjem. Bagerisao mi je kanal kao da godinama ništa nije jebao. Furiozno sam vrtela dupetom da ga nateram da što brže istrese svoj tovar iz jaja ali on, vrstan jebač, nije se dao lako navući na nekontrolisanu ejakulaciju. Perverzno se naslađivao mojim vrelim čmarištem dok su mu muda i dalje silovito lupala po raščepljenoj pički... Ta žestoka analna jebačina nije me mogla x ostaviti neutralnom i bila sam na granici da doživim sladostrašće.
U tom trenutku onaj tip koji se najviše interesovao za „mlado meso", uđe u sobu držeći za ruku Sonju - golu golcijatu! Okrenula sam glavu i sklopila oči, ali me baš tada zapljusnu plima orgazma pa sam zaroktala kao krmača. Sva zajapurena krajičkom oka sam pogledala prema vratima s nadom da Sonju više neću videti, da je pobegla... Ali ne, ona je stajala i znatiželjno gledala kako njena majka obavlja svoj prostitutski posao. Moj klijent, na grani-i svršavanja, naglo je izvukao svoju kurčinu i dreknuvši „Gutaj ga!" ubacio mi je u usta. Grozno sam se osećala, ne zbog smrdljivog mesa u ustima, već zato što me Sonja posmatra. A imala je šta da vidi: tip je u grču svršio i tako mi napunio usta da je niz bradu počela da mi se cedi tanka brazda ejakulata...
Sva smrvljena sedela sam na ivici kreveta. Sonja je nonšalantno ćaskala s trojicom golih jebača; njihovi kurčevi su trenutno mirovali ali je bilo pitanje minuta kada će se ukrutiti i navaliti - dvojica su ih blago nadrkavali, a onaj treći, koji mi je upravo izručio spermu u usta, zapalio je cigaretu i očima ždrakao mladu kurvicu. Na njenom venerinom bregu tek se oformila mala paperjasta pundža, a kruškolike grudi, mada lepo oblikovane, ipak su ukazivale na maloletnicu. Niti su moji klijenti mogli naslutiti da je ta balavica moja ćerka, a još manje da je njena pica, rumena kao ruža, već primila više od hiljadu kurčeva...
Nekoliko reči o trojici jebača. Sirovi momci, provincijalci, to sam zaključila po njihovom naglasku, koji su poslovno i generacijski bili vezani; trgovali su južnim voćem, a nijedan nije bio stariji od trideset godina. S takvim klijentima često sam „radila" i znala sam da su teški na novcu. Biće da već dugo ništa nisu jebali pa sad kao da su hteli da nadomeste sve ono što su propustili. Onaj što je doveo Sonju sada joj je pružio pripaljenu cigaretu i preuzeo ulogu pregovarača.
- Ako je ti, Šefe, ne ubediš, niko neće - podsticali su ga njegovi drugari; omanjeg rasta ali nabijen kao tučak imao je kurac debeo kao klip u motoru. Drugi klijent bio je maljav ne samo po grudima, već i po leđima, podsećao je na majmuna, a trećeg, nazvaću ga „Mršavko", priroda je nagradila tankim kurcem ali neverovatno dugačkim, gotovo kao moja podlaktica.
- Mala, važi li za deset maraka? -pitao je Šef, ne prestajući da drka svoj kurac. Sonja uvuče duboko dim od cigarete i ispuštajući ga, u maniru iskusne kurve, pohotno ga pogleda, stavljajući mu do znanja da se sa njom mora ozbiljno računati ako se iznajmljuje za jebanje. To me je fasciniralo i zbunilo. Ona je znalački, kao dugogodišnja prostitutka, vodila razgovor sa klijen-tom! Nervozno sam pripalila cigaretu i iščekivala rasplet njihovog razgovora.
- Rekla sam ti, moja cena je dvadeset maraka - odvali Sonja, i značajno me pogleda: stavljala mi je do znanja da i ona zna prostitutski da ugovara posao.
- Spusti cenu, sutra ćemo ponovo doći i dovesti nove mušterije - nastavio je Šef da je ubeđuje.

- Ovoj pizdi već smo platili po dvadeset maraka, pa smo malo kratki sa lovom.
- Ne važi se, frajeru, ja nisam jeftina drolja koju možeš guziti za deset maraka. Zašto bi meni platili manje nego njoj?
Tada se umeša Mršavko:
- Mala, ne shvataš štati čovek govori! Kad ponovo dođemo, platićemo ti punu tarifu... Hajde, kupićemo gajbu piva da se malo relaksiramo, pa da pređemo na posao. Zagoreli smo, sestrice, kao veprovi, ni tuce kurvi noćas nas ne bi zadovoljilo.
Sonja konačno popusti. Uzdahnula sam jer sam očekivala da će odbiti ponudu i olakšati mi drugi turnus jebanja sa ovim momcima. Tad sam shvatila da ću prvi put u svojoj prostitutskoj karijeri kurve odraditi redaljku zajedno sa vlastitom petnaestogodišnjom ćerkom, beogradskom kurvicom najmlađe generacije!
* * *
Pogledala sam na sat, bilo je dva popodne. Dok se Mršavko na brzinu obukao i istrčao da u prvom dragstoru kupi gajbu piva i nešto za jelo, ja sam spremno legla i poturila se Dlakavom koji mi smesta utera svoj tvrdi vrući kurac u pičku već podmazanu spermom od prethodne jebačine. Zadigla sam noge na ramena napaljenog momka i dobijala žestoke udarce, sve brutalnije. Stenjala sam tiho, suzdržavajući se otvorenog naslađivanja zbog Sonje. A, ona je klečeći, pušila šefov nabrekli kurac. Slasno je to radila... Zaboravila sam tipa na sebi i prepustila mu da mi razvaljuje pičku, usredsredivši znatiželjni pogled prema Sonjici koja je znalački sisala debeli pendrek. A onda je šef počeo da je jebe u usta gurajući kurac do samog korena! Čvrsto je držao za glavu i žestoko navlačio, a njene vratne žile iskočiše od napora da ga smesti celog u svoja maloletna usta tek svikla na pušenje u početnoj fazi njene prostitutske karijere.
Odmah sam zapazila da ona uspešno guta kurac celom dužinom! Kroz glavu mi prolete: „Mala perverzna kuja, kako samo sisa!" Kao da sam tim prizorom bila dopunski napaljena, počela sam da se silovito nabijam na kurčinu mog klijenta kao da sam želela da svojom pizdinom jamom progutam njegova muda. A kako sam istovremeno i vrtela karlicom, on se više nije mogao kontrolisati. Salve njegove sperme pojačaše šljapkanje moje već raskvašene pizde...
Momenat kada sam se digla, raširene pizde kako bih izbacila semeni tovar klijenta, upamtila sam po lukavom pogledu moje Sonje, koja je u tom trenu zaustavila sisanje Šefovog kurca i uz smešak fiksirala pogled na baricu ispod mog čmara, koja se stvorila izlivom đusa sperme i pizdinog soka. Sonja mi je tim pogledom stavila do znanja da ona to prihvata kao realizaciju prostitutskog posla, kao vrhunac klijentovog zadovoljstva, koje on dobija za određenu tarifu. Njen pogled maloletne kurve bio je tako jasan i nedvosmislen: „Sad je red na mene da ga nateram da istrese seme!" Žestoko poče da glaba kurac Šefu i da ga u furioznom tempu drka navlačeći kožicu preko crvenog glanc glavića rutinirano, spretno i brzo dok je usnama stegla glavić i sisala ga brutalno prisiljavajući ga da isprazni svoj semeni kontejner iz muda. Njena tehnika nije mogla da omane. U usta moje Sonjice izlj se topla sperma i napuni ih do vrha. Žitka masa poče da se cedi niz njenu bradu i klizi niz beli vrat do napupelih sisića.
Spretno i profesionalnov ona obliza gotovo magareći kurac Šefa, a zatim ga prožvaka i isisa... Dok je nadlanicom brisala svoje usne - očigledno zadovoljna obavljenim poslom - Sonja je prodornim pogledom posmatrala moju reakciju i kao da je htela da mi kaže -eto, mama, vidiš kako ja to dobro radim! Duboko sam uzdahnula i otišla u kupatilo da se ispišam i isperem pičku od zaostale sperme. Tek što sam se zaprala, Sonja bez kompleksa uđe za mnom, sede na šolju i poče da prazni bešiku. Zastala sam i fascinirano gledala kako ispira svoja usta od zaostale sperme. Potom se naslonila na zid i smireno mi rekla:
- Kevo, nemoj da se ljutiš na mene, zaista nisam imala nameru da ti otmem klijente, stvarno! - reče i nasmeši mi se pokazujući svoje lepe zube.
- Ma, ćuti, ne govori ništa, nisam raspoložena! - odgovorila sam joj. Bolje da brišeš kući... Zašto si pobegla sa nastave?
- Ej, nemoj me nervirati, treba mi lova, kako ne razumeš? - odvrati ona.
Istovremeno smo se vratile u sobu. U međuvremenu Mršavko je stigao sa klopom i pivom. Odmah je otvorio nekoliko flaša, ponudio svoje drugare, moju ćerku i mene. Sonja odmah nagnu svoju flašu i pripali cigaretu.
- Vi ste se jebali dok sam ja bio u kupovini - reče Mršavko. - Sada je na mene red. - Pogledom ošacova mene i Sonju; zakorači prema njoj. - Ugasi cigaretu - reče joj, pa joj zatim priđe, a ona raširi svoje butkice pokazujući mu svoju rumenu pičkicu. Međutim, Mršavko je opkorači, malo se savi u kolenima i ugura joj u usta svoj zmijoliki kurac. Neverovatno, i on se opredelio za oralni seks kao i njegov prethodnik. Biće da su Sonjina mala, gotovo detinja ustašca bila neodoljiva provokacija koju treba brutalno skršiti. Mršavko je shodno postupio: svoj dugački kurac gurnu joj duboko i odmah poče da je jebe u usta. Ja, njena majka, gledala sam kako joj baraba uvlači svoju kobasicu od kurca, duboko, rekla bih do samog grkljana. Sonja je razjapila usta i nekako izlazila na kraj sa podivljalom žilom. Jaja su joj udarala po bradici; krvnik se osloni šakama na zid i ubrza svoje pokrete.
- Hopa-cupa - dobacivao je Dlakavi - ubaci četvrtu brzinu, razvali ta ustašca, vidi kako ih je skupila, kao kokošije prkne... Sonja poče da grca, kao da će se ugušiti, ali onda svojim šakama zgrabi guzove Mršavka i gurnu svoj desni kažiprst u njegov šupak, spretno, do kraja da ubrza njegovu ejakulaciju. Koliko me je tip frapirao svojom bezobzirnošću - pokušavao je čak da jaja ubaci u njenu usnu duplju - ne manje me je Sonja zapanjila svojom akcijom kažiprsta. Zar i to zna maloletna petnaestogodišnja učenica!
- Aaaah, mala kurvo, to, to ... drkaj mi šupak, nastavi tako... aaah to! Iz njegovog kurca pokulja semena masa koja napuni Sonjina usta. Bila je prinuđena da ispljune spermu iz usta i dođe do daha, a zatim stručno kao iskusna prostitutka obliza omekšali kurac i, uvrćući muda, iscedi sve do zadnje kapi! Tek tada čovek odahnu te svojim mlitavim kurcem poče da razmazuje spermni šlag po njenim obrazima, da joj isisanim glavićem lupka po isplaženom jeziku, uz odobravanje njegova dva druga koji su uzbuđeno, uz pivo, pratili jebanje Sonjinih usta i planirali gozbu za svoje nezasite kurčeve.
Ja sam i dalje bila pomalo nervozna Sonjinom dominantnošću tog aprilskog popodneva, kada smo zvanično, zajedno, stupile u prostitutske poslove kao partnerke; na zajedničkom zadatku - prostituisanju dve kurve (majke i ćerke) kao osnovne i jedine zanimacije ali i borbe za opstanak u ovom licemernom svetu.
Kako su minuti odmicali atmosfera je dobijala na jebozovnosti i dinamičnosti punoj orgijastičnog prizvuka. Ulazila sam sa Sonjom po prvi put u istinsku redaljku, onakvu kakva se očekuje od profesionalnih kurvi, koje bestidno i bez trunke stida rade sve što perverzna mašta može da smisli. Osećala sam da je došao momenat da se Sonja suoči sa sa onim tipom penetracija koja naprosto razbija prostitutkine genitalije; jebačina od koje zastaje dah i koju muškarci mogu dobiti samo sa kurvama koje su nekompleksirane i shvataju izvitoperene potrebe svojih klijenata. Tri rasna jebača nestrpljivo su čekali da nas nataknu na svoje mesnate ražnjeve dok smo cevčili pivo.
- Hoćemo li anal? - uzviknu Dlakavi i prvi se dograbi Sonje. Šef se opredelio za mene i već me je nameštao u krilo, naslanjajući se leđima na uzglavlje kreveta; grubim, radničkim šakama snažno je razvukao moje guzove i čmarnu rupu kako bi odmah, kao vepar, provalio glavićem u vruću šupčanu jamu, srećom za mene već maksimalno isprostituisanu u Los Anđelesu.
- Hoćeš da mi ga uteraš u šupak? -upita Sonja smireno i podiže se stavlja-jući do znanja partneru da je spremna da primi kurčinu u svoje maloletničko tesno dupe, koje je sigurno već bilo razrađeno u njenoj četvoromesečnoj prostitutskoj karijeri. Ali ne i dovoljno...
- Podmaži me malo, tesna sam! -nastavi moja Sonja šireći svoje guzne polulopte okrenute prema meni. Kao da je želela da mi pokaže da je spremna i za guženje!
Ja sam se u tom trenu već analno nasadila na pendrek mog partnera, te počeh da ga ritmično jašem uz drkanje mog klitorisa, lagano sa uživanjem. Za to vreme, momak mi je grubo gnječio opuštene sise kao da je hteo da ih razvlači dok ne zastenjem od bola, no ja sam uživala, naročito u kurcu koji je kopao unutrašnjost mog izmetnog kanala. Trenje se pojačavalo a vrućina se širila iz predela debelog creva ka utrobi. Drkala sam i dalje klit i vlažila ga pizdinim sokom. Kad sam uspešno nametnula tempo guženja, usredsredila sam pogled na Sonju.
Moja ćerkica se natrćila i bestidno razvukla polulopte svoje prelepe male guze, pokazujući purpurni čmarni prsten. Kad je uspela da maksimalno rastegne guzove, njen slatki šupčić izleti u gro plan. Dlakavi je pronašao u frižideru margarin i spretno joj prstima podmazao šupčić, ugurao malo unutra i prodrkao kanal. Ona slasno uzdahnu  i zavrte guzom spremna da primi tvrdi piljarski kurac! Bila sam ljubomorna na njen tesni šupak! Više nisam imala takvu tesnoću, već sam odavno bila isprostituisanog dupeta, tako da nisam mogla uživati u slasti tesnog guženja: Za to zadovoljstvo sam morala imati nenormalno debele kurčeve ili primiti dva tvrda u isto vreme, da bih mogla osetiti draž i sladostrašće. Bila sam svesna da će Sonja, tinejdžerska kurvica, imati žešći i slađi doživljaj kad joj ga počnu nabijati u njen još uvek nedovoljno isprostituisani šupak.
- Hajde, sad mi ga nabij! - ciknu Sonja dok je okrenuta prema meni širila guzove a tip ispod nje se namesti, prodrka već nabrekli kurac i nataknu je brutalnim pokretom, bez milosti; ona vrisnu od bola! Bio je to suviše nasilan upad u tesno maloletničko čmarište!
- Jao, jao bre... joj, pazi...uuuh -zastenja Sonja. - Uleteo je, uf, sad mi je lakše! - Lagano se nabadala sve dok nije do kraja bila ispunjena orijaškim kurcem klijenta. Sada je lakše podnosila nabijanje čvornovate žile koja je rovarila u njenom tesnom analnom kanalu.
Dobro podmazane sa napunjenim analima, okrenute licem jedna prema drugoj, jahale smo ujednačenim tempom. Kao da je i ona znala da kontroliše tempo, nije žurila, a Dlakavi je prihvatio njen ritam: kao iskusan jebač anala, znao je da će tako postići najveće uživanje. Njeno vitko telo, prelepe građe, poče da se dupetom žustro nabija na moćni kurac. Ja sam uzdisaia i nabijala se na tipa ispod mene. Počela sam žustrije, celim dlanom, da trljam vaginu iz koje se cedio pizdin sok i uživala - na čudenje - u prizoru Sonjinog analisanja. Počelo je ubrzavanje. Dahtanje, stenjanje, zatim po koji Sonjin vrisak.
Za to vreme Šef je više nego očaran pornografskim prizorom slasno drkao, čekajući svoj trenutak da istrese seme u neku jamu. Priđe tik uz moj obraz i ugura mi svoj debeli kurac u usta. Zatim, dograbi Sonju za kosu i grubim pokretom primače joj lice do mog. Natera je da zaglaba njegov kurac a ja se suočih sa blizinom njezinih usta, blizinom koja je značila da obe treba da sisamo kurac Šefu i da se istovremeno nabijamo guzicama na nezajažljive kurčeve njegovih pajtaša.
Uz dahtanje i stenjanje, naši pogledi su se suočiii, a pljuvačka nam se mešala jer smo naizmenično sisale Šefov debeli kurac. Topli dah iz Sonjinih usta ukazivao je na njen napor da u isto vreme primi drugi kurac u svoje tesno dupence. Ipak, to angažovanje je nije ometalo da vrškom svog jezika oblizuje glavić i draška onu rupicu na njemu, iz koje će u kritičnom trenutku štricnuti sperma. A onda bi hvatala predah, prepuštajući meni da nastavim tamo gde je ona stala...
Kurac klijenta kao da nas je spajao i u tom trenutku meni nije bilo jasno da li je to sinhronizovano pušenje bilo rezultat činjenice da ga obavljaju majka i ćerka. Bilo kako nisam htela da se time opterećujem. U jednom trenu naše usne su se spojile dok smo grabile glavić već pomodreo od silne sisačke numere majke i ćerke. Svesno sam ponudila svoj vreli jezik Sonji koja ga odmah prihvati. Počele smo strasno da izmenjujemo mokre poljupce...
Nije mi promaklo da se Sonja potpuno opušteno predala orgiji. A ja kao da sam želela da se najperverznije nudim pred Sonjom! Pohota je proključala, perverzija je grunula iz mene i bila toliko dominantna da se Sonja morala osetiti inferiornom. Ali, kako krv nije voda, njena kurvinjska priroda je počela da se pokazuje u najdrastičnijem maniru, iako je ona samo maloletna prostitutka kratke karijere. Žestoko je Sonja želela da me prati u nastupu orgijastične pohote koju je morala naći u svom bestidnom telu novopečene kurve, da bi mogla da prati gašenje moje žeđi za bludom one vrste koji me je maksimalno degradirao i činio prljavom. Kada je Mršavko konačno ejakulirao uz jezivo roptanje, ona dvojica sinhronizovano izdrkaše svoje kurčeve i zališe moja i ćerkina usta toplom spermom... Onako musave pogledale smo se i jedna drugoj osmehnule: prećutno smo priznale da više nismo samo krvno vezane već nas vezuje i prostituska profesija. Htela, ne htela, to sam sebi morala priznati tim pre što je moja maloletna ćerka svojim performansom dokazala da se može meriti sa najiskusnijim kurvama.
Deo orgije bio je završen. Malo opuštanje uz pivo i cigarete, komad pizze, a zatim masni vicevi, kao sastavni deo prostitutskog zadatka: otvorena priča o seksu, perverzijama, prostituciji, načinu da se nešto novo proba, o orgijama i, dakako, analnom seksu i pornografiji. Posle još jednog turnusa piva, Sonja i ja smo već bile pod gasom, ona više nego ja. Dobro raspoloženje i apsolutno opuštena atmosfera, kao u javnoj kući, vidljivo su delovali na moju ćerku. Otvoreno se utrkivala u vulgarnostima uz smeh i glasno odobravanje naša tri klijenta. Oni su za svoje pare dobili više nego što su očekivali ali ni ja ni Sonja nismo potezali pitanje tarife: prećutno smo toga dana prihvatile "jebačke igre bez granica" koje su nam pružale priliku da se profesionalno što više zbližimo. Sve u svemu situacija je bila stimulativna za nastavak erotskih orgija.
Posle mog profesionalnog iskustva u Frankfurtu, pa zatim u Los Anđelesu, mene ništa nije moglo iznenaditi. A moja maloletna ćerka se tog dana, 25. aprila 1994. godine dokazala kao sjajna prostituisana droljica; ako ponešto iz grupnih orgija nije znala, imala je potencijal - i volju - da svoje poprilično iskustvo bez zazora proširi. Da li je kod moje Sonje bila posredi samo želja za brzom zaradom ili je možda u nesputanom seksu nalazila lično uživanje? Bilo kako, činjenica da se njena majka kurvala svakako je uticala na njeno opredeljenje...
Iz mojih razmišljanja trgnuo me je Šefov glas:
- Moje dame, vreme je da nastavimo kokanje! Blazirano se nasmejao i nastavio: - Dođi malecka, natrći se ovde na patosu, još se tvog dupenceta nisam zasitio...
Sonja ga posluša i Šef je odmah presamiti u pojasu. Dupe joj je lebdelo rašireno njenim energičnim rastezanjem guznih polulopti. Već je usavršila tehniku kako da olakša klijentu da što lakše zabije kurac u njeno tesno dupe. Ovog puta Šef je brutalno provalio u sam kanal za klozetski tovar. Uvalio ga je celog, do jaja! Sonja malo zadrhta i otpusti prigušeni krik, podatno se poturi da joj ga ovaj zariva sve drčnije i spretnije. Stenjala je i roktanje poče da biva sve glasnije, a Šef se svom silinom obrušio na zabadanje kurca u tesno Sonjino čmarište, ne hajući što ona sve glasnije viče. No, on je utirao put sledećim jebačima koje će Sonja mnogo lakše i profesionalnije da prima u svoje dupe koje će joj biti, kao i pička, i usta, udarna alatka u zadovoljavanju mušterija.
Tada se i ja uključih u orgijanje sa Mršavkom i Dlakavim. Ležem na pod, isturam dupe i maksimalno rastežem guzicu isturajući raščepljeno guzno grotlo iskusne tridesetčetvorogodišnje kurve... Istucavanje analne rupe je stimulans koji najubojitije deluje i dovodi do fantastičnog ekstatičkog ištrcavanja spermne mase! To svaka iskusna prostitutka zna i koristi svoje dupe, a Sonja, maloletna početnica, tek sada ima pravu priliku da shvati značaj bagerisanja njenog analnog kanala za kvalitet orgazmičkog istresanja klijentove semene mase; ona zapravo počinje da shvata samu bitnost analnog jebanja, da je to najstimulativniji prostitutski posao koji čak ne mnogo napaljenog klijenta dovodi do kvalitetnog orgazma.
Sonja je sve grublje bila razbijana i njeno čmarište se neumitno proširivalo i sad već s lakoćom primalo do balčaka debeli klijentov pendrek. Jaja su bučno lupala po njenoj rascvetaloj pizdici, a ona je stenjala i kenjkala s pohotnom podatnošću koja je bila impresivna za jednu tinejdžerku. Ja sam žestoko primila prvi kurac u dupe... Dlakavi, u stilu divlje svinje, poče da mi razvaljuje čmarnu jamu do mog vriskanja, a onda ga na momenat izvadi uživajući u prizoru moje razjapljene čmarne jame koja zevnu i ispusti rezak prdež na smeh svih! Sonja se takođe zasmeja i usredsredi pogled na moje razbucano dupe koje sam okrenula prema njenom licu. Nju je Šef definitivno uvodio u sladostrašće jer je tip zaista bio vrstan poznavalac analnog seksa; veoma iskusan, atakav je bio potreban Sonji da je uvede u prave prostitutske poslove koji su tek bili pred njom.
Dlakavi ponovo zabi kurac u moju vruću jamu i nastavi još brutainije da mi cepa kanal, da me divlje isprcava, istucava, te rovari i prekopava glavićem po mom klozetskom tovaru u dubini analnog kratera u koji je uvaljivao svoj već umazani isparavajući kurac. Sonja je trpela razbijanje njenog tesnog maloletničkog šupka, ali je uspevala sa znatiželjom da prati kako se moj čmar širi i rascvetava do kraterske širine i kako kurac u naletima nabija moju karlicu do poda, zakucava me u furioznom razvaljivanju mog usranog šupka koji je već izdašno zapahnjivao Sonju; grimasom gađenja dočekala je smrad iz mog debelog creva. Kad je shvatio da mi pokreće izmet u analnom magacinu, momak je načisto podivljao.
- Ajde, droljo smrdljiva, ajde rokći... kurvetino izjebana, daj... to, to, vrti govnarskom rupom... aaah to, prljava" krmačo! - vikao je na sav glas dok je Sonja trpela završne udarce drugog kurca u svoje dupe.
- Jaoo, razbićeš mi šupak - vrištala je moja tinejdžerka. - Aaah, to, ah tooo... uuh, guraj dublje, aah, jebem ti mater! Izjebi me svinjo! Svršavala je sva zajapurena, i u isto vreme primala topli ejakulat u svoje dupence.
Za razliku od nje, ja sam, divljački mešajući karlicom, primorala mog momka da izvadi svoj raspomamljeni kurac i usmeri ga u moja otvorena usta. Onako umazana izmetom, kurčina mi je uletela u usta i gotovo istog trena njeno "okce" se otvorilo, kao fontana, da izbaci mlaz žitke sperme. Ja sam u orgazmičkom transu divlje sisala kurac iako mi je smrad smetao, ali završnica je bila pri kraju! Tip se napne, propne i poče da bljuzga semeni teret u moja usta, kao iz česme!
Sonja je već brisala svoja musava usta i dizala se s poda, dok sam ja sklanjala skramu sa brade. Pogledale smo se značajno, kao da smo partnerke koje dugo rade i koje su zadovoljne jer profesionalno odrađuju analno prcanje, partnerke koje su shvatile u datom trenutku da su bliske i da imaju više zajedničkog od odnosa majka-ćerka. To više je bilo mnogo značajno za mene, ali i za Sonju. Odnosilo se na sukob ličnosti majka-ćerka, ali sada više tog konflikta kao da nije bilo. Kao da smo istovremeno shvatile koliko smo bliske i da u nama teče ista krv, da slično dišemo, razmišljamo i ponašamo se. Ovaj prvi prostitutski posao koji smo, slučajno, odrađivale zajedno, pokazao nam je da se sjajno slažemo i da smo sve sukobe koje smo imale do ovog dana, jednostavno zaboravile jer smo dobile iste kurčeve i na isti način zadovoljile klijente!
Tad sam shvatila da razlika u godinama između nas uopšte nije nikakva prepreka u komunikaciji; da se ona kao petnaestogodišnjakinja sjajno jebe i skoro da mi se nameće kao rivalka koju moram poštovati, pomagati joj i podržavati je u njenom nastojanju da bude prostitutka visoke reputacije. Znala sam da je ona deo mene i da razmišlja o seksu kao i ja, što se i pokazalo. Zapravo ja sam bila impresionirana i zadivljena s kojom lakoćom Sonja obavlja sisanje kuraca, klasičan seks i posebno njen profesionalni odnos prema analnom seksu. Sa svojih petnaest godina prima kurčeve u svoje tesno dupe do samog korena, do jaja! Tad sam bila načisto da je prethodnih hijade klijenata znalo šta jebe - vrsnu mladu prostitutku! Sonjin odnos prema seksu je sasvim liberalan. Upustila se u kurvanje ne samo da zaradi novac, već i da se zabavi i dа otkriva sve što se o seksu može saznati kroz prostitutske aktivnosti, čak i one stvari o kojima prosečan muškarac ne sanja. Preko klijenata prostitutka otkriva sve tajne seksa, sve mogućnosti sparivanja partnera. Zato je prostitucija veoma zahtevna i Sonja je to brzo shvatila. Kurvanje traži celo žensko biće, potpunu posvećenost poslu i bezrezervnu podatljivost koja ne priznaje granice. Kompietna prostitutka je sposobna da zadovolji sve zahteve klijenata bez obzira kako se njeno telo pri tom raubuje. Sonja je u meni imala najbolju učiteljicu koja će joj pomoći da dosegne te zenite.
Kada smo konačno klijente ispratile, otišle smo u kupatilo. Dok smo se ispirale i brisale, nismo progovorile ni reči. Zatim smo se obukle i malo došle sebi; našminkale smo se i izašle do taksi stanice na bulevaru. Nije se opirala što sam je zagrlila. Prebacila je školsku torbu preko drugog ramena i privila se uz mene.
- Dušo, jesi li dobro? - nežno sam je upitala.
- Ne brini kevo, dobro sam - odgovori Sonja. Ali ti si - užasno perverzna i pokvarena, majke mi! - pogleda me sa ironijom i nastavi:
- Zar stvarno uživaš u svim onim svinjarijama? Zar ti se nisu zgadile?
- Sonjice, ti znaš čime se tvoja mama bavi? Zato neću da te foliram. Mnoge stvari mi se ne sviđaju ali moram da ih odradim. Navikavam se na svakakva iznenađenja. To sam naučila od kako se prostituišem. Ne-kada uradim i ono od čega mi pamet stane... Nekad moram, nekad odradim uz dodatni napor. Klijent je uvek u pravu, ja to poštujem.
- Ipak uživaš u perverzijama, prokužila sam te - nastavi da me zapitkuje.
- Ne mogu ti sad odgovoriti na to, Sonjice... nisam želela, a ni planirala da ovo ovako ispadne, zaista! Bila sam iznenađena kad sam shvatila da prodaješ svoje telo.Trebalo je da budeš u školi.
- Ha. škola, dok drugi tuku lovu ja ću u školu! Kevo, zar ne razumeš da mene škola ne interesuje - samouvereno nastavi Sonja.
- To ne želim da čujem, jel ti jasno! Školu ćeš završiti kako znaš i umeš! upozorila sam je ozbiljnim tonom.
Ušle smo u taksi i povezle se u stan. Sonja nasloni glavu na moje rame i došapnu mi na uho:
- Uh, ti perverzna krmačo! - reče i poljubi me nežno iza uha. Uzvratila sam joj poljubac i zagrlila dajući joj doznanja da smo jake i hrabre, iako smo zajedno prošle nešto što nije nijedna od nas pretpostavljala. Zatim je mala lukavica ispružila dlan i dobila ono što je zaslužila: pedeset maraka deo novca koji su nam dali klijenti.
- Čuvaj pare Sonja, ne razbacuj se s njima! - došapnula sam joj.
Topla kupka u našem mirišljavom kupatilu došla nam je kao pravi nebeski dar. Zajedno smo ušle u kadu. Mislim da nikad nismo bile intimnije nego tog dana u kadi punoj do vrha mirisne pene. Brčkale smo se - i gledale jedna u drugu kao najbolje prijateljice. To je za mene bila najveća nagrada za sve naporne dane mog prostitutskog angažovanja ovde na beogradskom asfaltu, u frankfurtskoj javnoj kući gospođe Rouz, te u Los Anđelesu. Posle divne kupke i masaže koju smo obavile jedna drugoj legle smo gole u krevet, po prvi put zajedno zagrljene i odspavale puna tri sata do večernjih sati.Časovnik na zidu je otkucao - dvadeset jedan sat. Sonja je još spavala dok sam se ja pridigla na laktove i naslonjena na uzglavlje zapalila cigaretu. Gledala sam Sonju, njeno prelepo lice devojčice koje je dok je spavala bilo nevino i anđeosko. Ko bi rekao da je samo pre nekoliko sati sa mnom odradila jednu od zahtevnijih perverzija u prostitutskom pozivu i to prvi put, u petnaestoj godini. Morala sam se zapitati koliko sam ja doprinela tome?

Nema komentara:

Objavi komentar