utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 4 Pičkina

U rokovniku beležim sve pedantno i to dobro krijem da deca slučajno ne pronađu. Dok su oboje još bili u prepodnevnoj smeni u školi, ja sam skuvala ručak i servirala za četvoro. Gazdi je bilo neophodno da ima nešto skuvano... Posle dobrog ručka svi su se bolje osećali. Još bolje moj stanodavac kome se posle рrvog iskustva osladila moja pica. Deca su završila sa jelom i otišla u svoju sobu, a ja sam pričala sa njim i usput prala sudove. On je iskoristio momenat i prišao mi je dok sam stajala za sudoperom. Prislonio se kurcem na moje dupe i počeo da me ljubi po vratu i iza uha.
- Nemojte sad, deca mogu ući svakog trena - upozoravala sam ga, iako mi je prijalo da me ljubi po vratu.
Odgurnula sam ga i posadila na kauč u mojoj takozvanoj dnevnoj sobh, u stvari preuređenoj podrumskoj prostoriji. Bio je zajapuren i jasno je pokazivao da je požuda u njemu. Osmehnula sam mu se, prišla i prvi put ga poljubila u usta. Ne znam zašto, ali osetila sam tu potrebu. Kao da sam se i sama uzbudila pa sam mu šapnula na uvo da bude strpljiv dok operem sudove. Kada sam s kuhinjom završila, ušla sam u dečiju sobu i rekla im:
- Mama će se vratiti za jedan sat. Budite dobri i učite, važi? - rekla sam i otišla sa gazdom gore, u njegov stan.
Kako smo ušli, on je počeo da se skida. Bio je neverovatno napaljen. Stojeći kod kreveta u njegovoj sobi, skinula sam duksericu i gaćice. I pre nego što sam počela da svlačim sokne, on me prekide zahtevajući da ih zadržim, kao i cipele. Odmah sam ukapirala da voli da je žena u čarapama dok jebe. To je za njega bila snažna erotska stimulacija. I dok je stajao go golcijat ja sam mu prišla, čučnula i odmah prihvatila klateći kurac u svoja usta. Lagano sam mu sisala, zagulivši kožicu, a drugom rukom sam mu mesila jaja, prelazeći potom kažiprstom do čmara. Godilo mu je puno. Delovao je mnogo opuštenije nego toga jutra; to je bio znak da sam mu probudila seksualnu požudu i da ću dobiti tvrđi kurac.
- Oh, Danijela, oh, kako si slatka... kako to dobro radiš! Hajde, samo nastavi... oooh! - stenjao je gazda. Sada je još jače i brutalnije navlačio moju glavu pa sam zadržavala dah - teško je nesputano disati i istovremeno biti jeben u usta.
- Hajde sad! Sad mi ga uteraj u pizdu! Sad je tvrd, hoću ga celog! -viknula sam povišenim tonom u uzbuđenju.
On zgrabi moja kolena i zadiže mi noge skroz do svojih ramena. Isturena karlica nudila je kao na tanjiru moju rascvetalu izbrijanu vaginu gladnu kruca! Rašireni ulaz u pičkinu jamu bio je vlažan kao natopljen sunđer. Gazdin debeli kurac sa neobično crvenim glavićem ulete kao torpedo u moju pohotnu, gramzivu pičku. Zario je tvrdo meso u moju utrobu. Osetila sam glavić kako tupo udara u grlić materice. I meni i njemu bilo je jasno da je moja pička pomalo velika za njegov ud, bez obzira što on nije pripadao sitnokuratim. Da mu olakšam da oseti moje živo tkivo, maksimalno sam stezala vaginalne mišiće i nabijala se svojim kretanjem. Udarao me je svojim nadkorenom žestoko, što je stimulisalo moj klitoris i vodilo ka sladostrašću. Osećala sam da se zagrevam ali da bi valjalo da se potrudim ako želim potpun orgazam. Trebalo mi je malo duže vremena, pa sam nastojala da sve držim pod kontrolom. Stoga sam ga sprečila da izbaci seme u želji da produžim slasno jebanje.
Naglo sam se ukočila, stegla pičku i spretno kao nikada do tada, stegla kurac u korenu.
- Ooh, zamalo... uh! - prostenja gazda zajapuren kao vepar, a ja zadovoljna uspešnim blokiranjem njegove ejakulacije, zadihano odgovorih:
- Sada lagano drži ritam, ali zabijaj snažno, na trzaje, da tako... ooh to! Drži taj ritam, tako, nastavi da me jebeš! - stenjala sam kao u ropcu.
- Oh, Danijela! Kako si dobra!... Ne mogu dugo zadržati spermu, učini nešto hteo bih da te što duže jebem! -mrmoljio je moj matorac.
U zanosu - valjda sam i ja nešto naučila od kada sam počela da se kurvam - nabijala sam se karlicom na koren njegovog vrućeg kurca u gramzivoj pohoti koja me je razdirala. Želela sam da i ja svršim, pa sam se divlje i razulareno nabijala, maksimalno iritirajući klitoris. Bila sam blizu i molila se da ne ejakulira dok mu ne dam znak! Urlala sam sva znojava i razvratna, u žeštokoj trci sa vremenom koje će isteći ištrcavanjem semena iz gazdinih muda! Samo malo mi je falilo do grča orgazma. Sad sam prvi put od kako se jebem za novac nekome rekla da hoću da svršim! On je to ponosno prihvatio i kao da nije zašao u šezdesete, počeo je životinjski da nabija svoj kurac u moju utrobu drmasujući me iz temelja.
- Oooh, to, to matori... razvali me! To, samo guraj, ne štedi me, tako, ooh! - vikala sam i desnom šakom stiskala njegove testise da pomognem ištrcavanje toplog ejakulata.
U ekstazi, on me zgrabi za sise i manijački poče da ih rasteže dok nisam zavrištala od bola. Muža mojih sisa i trzaji njegovog kurca dok je špricao mlazeve semene tečnosti u moju pizdu, dovelo me je do uraganskog orgazma! Kad je iscedio zadnje kapi semena, moj stanodavac je izvadio obalavljen, isparavajući kurac iz mog tela, nadneo se nad moje lice i ugurao mi ga u usta. Sisala sam glavić skupljajući jezikom narios miksovanog đusa - sperme i soka iz moje rastočene pičke. Bilo je to obostrano oslobađanje i otvaranje novih horizonata. S moje strane, ja sam se pokazala gazdi ko sam i šta odskora radim, a za njega su to bili povratak potencije, prestanak apstinencije i aktiviranje seksualnog života -ukratko „otkriće žene" po drugi put.
Posle ovog iskustva, i meni i njemu bilo je nekako lakše. Nije bilo više stega između nas, odnos stanodavac-podstanar, već sasvim drugačije ponašanje, sadržajnije na obostrano iznenađenje i zadovoljstvo. Nisam više morala da se pretvaram ko sam i zašto se vraćam kući u zoru. On je sada znao da se prostituišem, a to mu - posle zadovoljstva koje sam mu priuštila -nije smetalo. A i zašto bi? Muškarac koji je zagazio u sedmu "deceniju mora biti presretan što može da jebe ženu od trideset tri godine, lepu i atraktivnu bivšu zagrebačku damu.
Sledeći dani su bili kišni pa nisam izlazila na ulicu. Sređivala sam svoje utiske, preispitivala stečeno iskustvo i pitala se da li sam dovoljno jaka da nastavim. sa prostituisanjem. Tim pre što sam morala voditi računa o svojoj deci. Kako to raditi a da oni ne saznaju? Ipak, znala sam da ako nastavim intenzivno da se kurvam, deca će morati jednog dana doznati čime im se majka bavi. A to je bila prodaja sopstvenog tela za novac! U situaciji u kojoj sam se zatekla, posle mnogo razmišljanja i moralnih konflikata, morala sam sebi priznati da sam u bezizlaznoj situaciji iz koje sam morala naći izlaz za mene i decu, u prostituciji - najlakšem načinu sticanja novca za egzistenciju. Jer, posle sto četiri klijenta, shvatila sam da osim psihičkih barijera i jedne fizičke, nisam imala posebnih problema, niti neki iscrpljujući fizički napor, čak ni kada sam prvi put kao kurva-početnica obradila veliku redaljku sa sedamnaest muškaraca, radeći celu noć...
Nisam ni sanjala da bilo koja žena može da izdrži sve to! Ispostavilo se da sam posle početnog perioda privikavanja, za mene dotle nepoznat život, sposobna da uradim i ono što je bilo nezamislivo samo par meseci pre toga. Moram da kažem da sam ja shvatila da kao prostitutka imam šansu, tim pre što nisam opterećena moralnom grižom savesti. To bi me uništilo! Jednostavno, naterala sam sebe da mislim da to što radim nije ništa loše, da je to borba za opstanak, moj i moje dece. Otkriće da u meni postoji spremnost za prostituisanje, što bi se reklo -„druga strana medalje", najpre me je zaprepastilo i držalo skoro mesec dana u nedoumici, a zatim se bez kolebanja prepustila svojoj sudbini... Uslovno rečeno, jer ja ne verujem u sudbinu: mislim da svako sam sebi kreira svoju sudbinu. Ja odgovaram za svoje postupke i smešno je licemerno tražiti izgovor ili neko opravdanje u fatumu.
Posle sedam dana pauze (menstrualni ciklus), ponovo sam otišla na ono mesto gde sam se dva meseca ranije pojavila zbunjena i uplašena, u martu 1993. Dok sam se spuštala prema parkiću razmišljala sam kako sada, posle samo malo vremena i stotinak muškaraca imam sasvim drugačiji pristup poslu. Primila sam se! Objektivno, stotinak klijenata ne znači bogzna šta za jednu kurvu na početku karijere, ali to je bilo neophodno iskustvo koje mi je omogućivalo da se osećam slobodnijom u seksu i da počnem svakog zainteresovanog klijenta tretirati jednako, neopterećena predrasudama o njegovoj nacionalnosti, veri, rasi i boji kože.
Čim sam stigla na lokaciju potražila sam Biljanu. Nisam je zatekla. Jedna starija prostitutka mi priđe i reče da je Biljana otišla u Italiju sa njenim momkom. Šteta, volela bih da je tu kada sam na ulici, nekako sam se uz nju osećala sigurnije. Sada sam opet bila sama, nova i na meti onih koje besomučno love klijente. Ta konkurencija nije bila bezazlena! A tu su 'bili i makroi: ako bi mi neko od njih počeo da soli pamet kako će da me čuva, odgovarala bih da već imam ne jednog, nego dva zaštitnika! U ovom poslu morate biti spremni na sve. Dok mogu radiću samostalno. Te noći sam hrabrije nudila seksualne usluge. Lepo sam se obukla, atraktivnije no ikada pre, morala sam privući pažnju. Prvo me je pokupio jedan sredovečan muškarac s mercedesom i odveo u hotel. Tucao me dva puta za sat i zatim mi dao pedeset maraka. Bila sam zadovoljna s pedeset maraka, a i jebanje mi je prijalo. Mogla sam da se odmah vratim kući, ali nisam želela.
Spustila sam se ponovo na skver: da mi još jedan ovakav gospodin naleti, bilo bi dosta za tu noć. U taj tren, priđe mi jedan rumunski švercer i poče da se raspituje za tarifu. Kažem mu deset maraka za petnaest minuta, na brzaka, zguza, pušenje ili anal - ista tarifa. Tada sam prvi put klijentu na ulici rekla da prihvatam analni seks! Iznenadila sam samu sebe; ranije, zadnjicu nisam nudila smatrajući da je pica atraktivnija. Bila sam u zabludi, jer to je muškarcima isto lepo kao kad im sisam kurčeve ili me jebu klasično.
- Može u dupe? - upita švercer nestrpljivo. Kažem da može i krenem za njim.
Vodi me poznatim putem ka pijaci, odnosno prema javnom klozetu. Baš nisam bila raspoložena da me jebe u smrdljivoj kabini, jer sam bila lepo obučena. Ni onda, kada su mene i Biljanu tucala petorica Rumuna, nije mi se baš puno svidelo. Gotovo sam htela da odustanem. U tom trenutku sam opazila još dvojicu kako sede na tezgi; čekaju nas. Ovaj me upoznaje i govori na iskvarenom srpskom da je ugovorio za deset maraka svaki. Međutim, oni ga nisu slušali, jer su bili vrlo prijatno iznenađeni mojom pojavom. Očekivali su neku otrculju, a ne slatku i zgodnu žensku, za njih verovatno kao iz mašte! Kad su mi dali novac pitala sam gde ćemo, a oni - pravo u toalet... Jebi ga, nisam imala izbora jer oni nisu bili voljni da plate hotelsku sobu.
Već je bila prošla ponoć kad sam ušla u jednu kabinu koja je izgledala nešto čistija od ostalih: slabo žućkasto osvetljenje dopiralo je sa ulice. Dok sam skidala gaćice zadižući tesnu minicu, koju sam kupila od „honorara", rekla jednom od one dvojice koji su nas sačekali - već je otkopčao šlic iz kojeg je visio polunadrkan kurac - da nema svršavanja u usta, a ako želi u pičku mora da stavi prezervativ. On je to pogrešno razumeo pa se malo prepao:
- Imaš triper? - Ja, već natrćena da ga dočekam, vidim da se on nećka. Dupe mi se hladi pa ga požurujem:
- Hajde bre, šta se dvoumiš, stavi prezervativ! Ali on, pretpostavila sam, nije imao gumicu. Kad sam shvatila šta ga muči, odlučno sam rekla:
- Hoćeš li da me tucaš ili ne? Ako nećeš, pusti drugu dvojicu! - Pošto se on i dalje dvoumio i gledao u onu dvojicu, koji su stajali na ulazu i čekali svoj red, ja mu objasnih da nemam triper ali da nisam odgovorna ako nešto dobije, jer nema gumicu.
Tada se napokon odlučio da mi priđe. Naslonio je kurac na moje dupe i malo ga trljao dok mu se nije potpuno digao, a onda mi ga uterao zguza, u prvom zabadanju - sve do jaja. Kao da se malo iznenadio kako je glatko ušao u moju već pripremljenu pičku, pa se onda bez zazora obrušio da me delje. Već posle par minuta bio je na granici isteka svog vremena za snošaj. Da ne bi ostao prikraćen za ejakulaciju, ubrzala sam rad karlicom - to sam dobro uvežbala - i Rumun uz glasno ječanje poče da prazni muda, štrcajući spermu u moju pičku. Trznu još dva-tri puta i onda se odlepi od mene.
Drugi uđe odmah, ne čekajući da iscurim spermu njegovog prethodnika. Ulete kao torpedo i prosto me zakuca za zid od pločica, tik uz cev vodokotlića. Silovito mi ga zabi kao da ništa nije guzio mesecima! Osetila sam kako njegov glavić tupo udara u zid materice. Ubrzo, mnogo brže od svog prijatelja, on istovari seme u predvorje moje materice. Biće da je bio mnogo zagoreo jer mi je dobro napunio pičkinu jamu; kada je izvadio kurac, sperma poče da se cedi niz noge, kvaseći moje nove crne čarape. Da se ne bih skroz uprljala, cučnula sam šireći se nad klozetskom rupom, i kontrakcijom Vaginalnih mišića izbacivala akumuliranu spermu dvojice klijenata; Treći, onaj što me je doveo dahtao je tik iza mene. U čučećem položaju okrenuh glavu i naleteh na njegov kurac! Hoće da me jebe u usta. Uglavi mi ga bez snebivanja i poče da nabija kao idiot. Bio je jako popaljen i rešen da što pre istrese spermu iz svojih otežalih muda. Par minuta me jebao u usta, a onda me uhvati za bedra i naglo ih podiže do visine koja mu je odgovala da nabije kurac i to iz prve - u moje dupe. Ja pogledah u njegovo lice zajapureno od požude.
- Stani! Hoćeš u dupe? - upitala sam ga.
- Da, hoću analni! - Brzo sam mu se poturila na adekvatnu visinu, zategla guzove i napela šupak.
Njegov glavić prolete čmarni prsten i uroni u postčmarni deo mog debelog creva. Malo sam se iznenadila, jer nisam očekivala da će tako lako, bez podmazivanja da uklizi... Izgubila sam iz vida da me je već temeljito razradio onaj momak. Počela sam da vrtim dupetom; bilo je prohladno pa sam ga stimulisala da što pre istrese svoje seme... Usavršavajući se u zanatu kurve, iz dana u dan, postajala sam sve stručnija. Sad sam vrtela dupetom mnogo veštije i znala sam da ću ga brzo dovesti pred svršen čin. Tako se i zbilo. On nije mogao više da kontroliše momenat ejakulacije: zgrabio me je za guzove, brutalno ih rasčepio, pa mumlajući od slasti koju sam mu priuštila za male pare, sjuri kurac u hjegovaj celoj dužini. Zid analnog kanala kao da mi je goreo. Uz moju spretnu asistenciju, treći Rumun poče da prazni obilati teret sperme iz muda u količini dvostruko većoj od ejakulata njegovih drugara. Kad je svršio, samo sam ga pogledala i čučnula primoravajući se da piškim i u isto vreme kontrakcijom čmara istovarim spermu iz analnog kanala. Nekoliko minuta njihovog zahvaljivanja kao da nikad ranije nisu jebali, bar ne tako lepu i otmenu ženu, bio je rezime te noći i moja tarifa, naravno. Taksijem sam se brzo odvezla kući i završila u kadi, toploj kupki pre spavanja.
Taj treći mesec otkako se nudim bio je u funkciji sticanja iskustva kao prostitutke, kaljenje na ulici, uglavnom bez većih problema i neugodnosti. S mnogo više rutine prilazila sam klijentima, a oni su sve više bili zadovoljni mojim uslugama. Mada sam želela da privučem značajnije mušterije u tome sam beležila slabe rezultate: samo petnaest posto mojih klijenata bilo je dobrostojećih a osamdeset pet posto je pripadao nižim slojevima (radnici, pijačni prodavci, šverceri. A bilo je još i srednjoškolaca, studenata, seljaka i sitnih službenika).
U stvari, želela sam da izmenim tu sliku, pa da pola mojih klijenat bude iz srednjeg i gornjeg staleža, a mnogo manje one sirotinje. Govorim to s punim pravom. Osećala sam da više zaslužujem, da treba više da naplaćujem i da se po mom bivšem statusu i sadašnjem izgledu (telesnom i svakom drugom), moram visoko kotirati. Ali, vreme u kojem sam počela da se nudim - godina užasne inflacije - pa onda pozicija ulične kurve, nisu mogli tako lako da se prevaziđu. Osim toga, da sam išla samo na bogatu klijentelu, morala sam da imam dobrog zaštitnika ili da se vežem za neku agenciju. To nisam želela jer sam znala da ovako čuvam neku svoju slobodu i da zavisi samo od mene da li ću se jebati na ulici ili u hotelu i kada ću to raditi.
Mart te godine sam zapamtila i zapisala kao veliki pomak u mojoj karijeri prostitutke. Najpre, duplirala sam broj klijenata, a zatim - sa gazdom otišla daleko u smislu međusobnog približavanja. U to vreme sam imala tri osobe sa kojima sam se manje-više redovno jebala: gazda, mladić V. P. i njegov petnaestogodišnji brat M. R. Bilo je to za mene svestrano iskustvo koje mi je širom otvaralo vrata za buduće prostitutske poslove, za delikatnije situacije i forme neverovatno širokog repertoara seksualnih usluga. A to je pretpostavljalo da nikada nesmem reći „neću". Shvatila sam još nešto: koliko ljudi, toliko novih iskustava!
U seksu je sve moguće i ne treba da se iznenađujem kad naletim na nešto šokantno; to je jedno od osnovnih pravila u prostituciji. U to sam se uverila brže nego što sam očekivala... Tu poslednju subotu u martu, posvetila sam deci. Šetali smo se bulevarom, razgledali izloge, ponešto kupovali. Nisam cicijašila jer su mi prethodne nedelje bile uspešne u poslovnom smislu, a kupujući im poklone htela sam nekako da se iskupim zbog onog što radim, mada sin i ćerka ništa o tome nisu znali. Kad smo obavili šoping, svratili smo u jedan kafić da se osvežimo koka-kolom. Moja deca su bila vesela i sretna: tog dana sam ih prvi put povela u šoping od vremena kada smo izbegli iz Zagreba. Moja trinaestogodišnja ćerka je prekrasno izgledala u kožnoj suknjici i vesti, a petnaestogodišnji sin je uživao u kožnoj jakni, i nekoliko novih CD-a. Obožavao je muziku i planirao je da savlada bar dva instrumenta. A ja pak - prvi put od kada sam počela da se prostituišem - bila sam opuštena i spokojna. Ako sam kurva, razmišljala sam, to ne znači da svoju profesiju ne mogu da odvojim od porodičnog života, od uloge dobre i požrtvovane majke. Ali, koliko dugo ću izdržati u toj dvostrukoj ulozi? Moja deca nisu naivna i glupa, a već su imala predstave o seksu. No, te subote nisam htela o tome da razmišljam...
O sudbino kleta! Tek što sam odagnala neprijatne misli, u kafić uđe momak V. R i na moje iznenađenje sede do mene, zagrli me oko ramena, ne obazirući se na decu. Sin i ćerka su me iznenađeno posmatrali a ja sam im ponudila neuverljivu priču o starom poznaniku s kojim se dugo nisam videla. Momak je shvatio situaciju, uljudio se i pitao decu šta još žele, on će sve platiti. I u trenutku dok su se njih dvoje nagađali oko toga šta da naruče, on me je pozvao za trenutak napolje. Videla sam da je zagoreo kao vepar i da je mogao - 'jebao bi me tu na pločniku ispred kafića.
- Zaboga, zar ne vidiš da sam sa decom! - Momak je insistirao da pođemo do njegovog stana koji je tu, odmah iza ugla. - Sin i ćerka su zurili kroz izlog, primećujući da se ja zbog nečeg silno žestim.
- Otkud sam znao da imaš decu? Neka sede u kafiću i uživaju, a za to vreme ja ću te opaliti. Zar ne vidiš da sam u krizi! Poslednjih mesec dana, od kada sam se s tobom jebao, nisam imao posla ni sa jednom drugom ženom... - Bio je uporan kao mazga. Uhvatio me je za ruku i poveo unutra:
- Hej, deco, povešću mamu da joj pokažem nešto što je stiglo iz Italije. Vratiću je za deset minuta! - Deca nisu bila oduševljena i nadureno su nas posmatrala. Nisam imala drugo rešenje nego da pođem sa momkom. Uleteli smo u njegov stan kao furije. Tek što sam skinula jaknu, on me je privukao k sebi.
- Zajebi svlačenje. Možeš i obučena da mi ga sisaš. - Pred očima mi se pojavi dobro poznati komad debele kurčevine koja je vapila da se smesti u moju pičku. Bio je spreman da me razvali i možda bih uživala da mi iz glave nisu izlazila deca u kafiću, koja se sad sigurno pitaju šta to mama radi s nepoznatim muškarcem.
Momak me očigledno nije lagao kada je tvrdio da je pauzirao od našeg poslednjeg susreta. O tome je svedočila udrvljenost njegovog velikog kurca koji mi je bez zazora uterao celom dužinom u usta. Žena koja nema iskustva prostitutke verovatno bi se zagrcnula, pa i ugušila. Ja, međutim, spremno sam dočekala tog uljeza i računala sam - manje će trajati ako mi svrši u usta, nego da se svlačim i jebem klasično. U svojoj računici sam se prevarila! Momak naglo izvuče svoj obalavljeni kurac iz mojih usta, okrete me na trbuh i ne svlačeći me - samo mi je zarozao gaćice - namesti me za jebanje zguza. Kad se svojim kažiprstom ušunjao u čmar, nastojeći da ga proširi, shvatila sam da hoće da me jebe u dupe.
- Ne sad, molim te! Nisam spremna, nisam dovoljno čista za to... a nemamo ni vremena... Izdrkaj mi ga u usta... - Nije se obazirao na ono što sam mu govorila, već je svojim snažnim rukama raširio moje guzove, otčepio analni prolaz i počeo da ponire svojom kurčinom u jamu mog vrelog dupeta... duboko... duboko.
- Oh, Danijela, kako volim tvoj šupak, on je najslađi na ovome svetu! I onda, što me nije iznenadilo, počeo da se izražava vulgarno jer to ga je još više raspaljivalo.
- Obožavam te, kurvo! Što volim da jebem to tvoje prljavo usmrđeno dupence. Što si prljavija, to si slađa!
Totalno se izgubio i tako mi silovito nabijao da sam u jednom trenutku jauknula. Da li mu je kurac odebljao, šta li? Ah, ne! Shvatila sam da moje debelo crevo puno tovara i to je činilo njegovu penetraciju mučnom. Osećala sam kako njegov glavić potiskuje klozetski tovar, jer, da vas podsetim, momak je imao kurac dug najmanje dvadeset pet santimetara. To nije bilo jebanje, već čerečenje macolom! Od teškog groptanja kao da sam glas izgubila, predstavu o vremenu - svakako, i tada sam doživela novi šok. Za trenutak momak je izvukao svoju kurčinu a za njom, kroz razlokan analni kanal, poče da navire izmet. Zapahnu me užasan smrad.
- Ah, krmačo prljava! - dreknu moj jebač.
- Rekla sam ti da se nisam očistila, ali me ti nisi slušao.
Malo se udaljio i posmatrao krater mog dupeta koji se isparavao i kroz koji se pomaljalo govno. Šta ću sad da uradim, pitala sam se. A kako ja da reagujem? Obuzeo me je bes. Doveo me je u nemoguću situaciju.
- Svinjo! Ti si me na ovo naterao! A sad dovrši ono što si započeo, izjebi me do kraja, inače ću zasrati tvoj jebeni stan, da će smrdeti nedeljama!
Da li zbog moje pretnje ili zbog neočekivanog izazova, momak me uhvati oko struka i ponovo nabi svoj kurac u opoganjeni šupak.
- To, radi brže, jebi me, ne prekidaj! -Očigledno, sad je mene obuzela perverzna strast.
- Nabijaj mi ga do jaja, požuri, isprazni ta tvoja svinjska muda, to, to!
Moji vapaji su ga doveli do erupcije i ja osetih kako njegova sperma kulja mešajući se sa neistovarenim izmetom... Orgazam nisam doživela ali sam osetila neku perverznu slast. Radoznalo sam osmotrila njegov mamutski kurac, omekšan, uprljan mrkožutim flekama, smrdljiv, pa požurila u toalet. Tek kada sam se ispraznila i dobro zaprala, dopustila sam momku da uđe i opere svoj kurac. Njegove oči su iskričale i nije mi bilo jasno da li me u tom trenutku obožava ili proklinje. Kada sam se vratila u kafić naišla sam na zid ćutanja kod moje dece. Rekla sam im da mi je žao što sam morala da ih ostavim same. Pošli smo kući. Pitala sam ih da li žele da im uz put još nešto kupim, ali su oni sada bili nezainteresovani... Da li su možda primetili da teško hodam? U dupetu mi je sve žarilo. Nešto mi je govorilo da su sin i ćerka naslutili da sam bila jebana.
Te noći sam jedva zaspala. Više nisam bila u nedoumici da će deca ubrzo saznati čime im se majka bavi. Kako će ta surova istina uticati na njihov odnos prema meni? A tu je bila i zebnja, još neoformljena ili uporna, da će moja ćerka jednog dana poći stopama svoje majke. U nedeiju sam pripremila ručak za sve nas. Osećala sam napetost između mene i dece, pa mi na pamet nije padalo da se oblačim za klijente. Ali to još nije značilo da ću tog dana biti pošteđena seksa... Kada je zvono, koje je gazda sproveo u donji stan zazvonilo (poziv za mene) rekla sam da idem na trenutak gore. Sada su me već popreko i sumnjičavo gledali, a sin me upita:
- Šta tražiš gore stalno? I zašto se ne spremaš za posao? - upita, misleći da radim u kafiću.
U taj tren sam jako smušeno dobacila da idem na kafu i žurno izletela iz stana. Gazda me dočeka sa osmehom, a kad je skužio da sam nervozna pokuša da me odobrovolji viskijem, koji je kupio od moje stanarine. Tih dana smo gazda i ja otvorili sve karte jedno prema drugome, tako sam sada mogla da mu ukratko objasnim šta se desilo i da moja deca počinju nešto da naslućuju.
- Danijela, samo se ti opusti, ja ću te vaditi kod dece kada to bude bilo potrebno... Ipak mislim da ćeš jednog dana morati da se pomiriš sa tim da će tvoj sin i ćerka saznati šta radiš. Dotle si pod mojom zaštitom...
Kad sam se malo primirila, moj stanodavac mi je saopštio da mu te večeri dolazi u posetu jedan stari prijatelj, naš čovek koji živi u Nemačkoj. - Pogledao me je ispod oka.
- Znaš, moj gost očekuje dobru zabavu, a to si ti! Izdašan je s novcem i bićeš lepo nagrađena.
Srknula sam tek skuvanu kafu i razmišljala kako da reagujem na ovu ponudu. U stvari nisam imala izbora: moj stanodavac imao me je u šakama. Valjda zbog razlike u godinama i njegovog superiornog položaja u odnosu na mene, samohranu majku s dvoje dece, ja sam se njemu obraćala sa ,,vi". Međutim, kad me je jebao, zaboravljala sam na tu pristojnost i govorila sam mu ,,ti". Imam utisak da ga je to dopunski napaljivalo, kao i mene.
- Dajte mi cigaretu, gazda... Nisam baš raspoložena posle onoga što sam danas sve doživela. Izblamirala sam se pred decom. I sad taj vaš prijatelj...
Pošto je gazda, izgleda, već unapred obećao svom prijatelju dobru zabavu, ja sam slegla ramenima, razmišljajući o prethodnoj situaciji sa decom. U jednom momentu bila sam potpuno odsutna u razgovoru te nisam osetila da se gazda zagrejao od par čašica viskija i nestrpljivo čekao da тџ se poturim. Nisam bila raspoložena za jebanje pa mu nisam ni davala znake da krene na mene. Kako je osetio da sam odsutna, nestrpljiv, on mi priđe i dohvati mi noge ispod kolena dok sam sedela u fotelji. Tek tada sam se povratila i shvatila da se napalio i da želi žarko da istrese seme u mene. Kad mi je zadigao noge skroz na naslone fotelje, moja pička i dupe izroniše ispred njega u svoj svojoj nagosti. Bio je toliko uzbuđen prizorom moje gole pičke i dupeta da se spetljao dok je pokušavao da otkopča šlic. Procenila sam da će vrlo brzo da svrši, pa sam mu pomogla da se otarasi pantalona što pre. I svaki put, u novim situacijama iznenađivala sam samu sebe kako neke radnje radim sve profesionalnije i uz sve manje ustezanja i okolišanja. Tako je bilo i sada. Čim sam mu spustila pantalone, njegov polumlitavi kurac sa sve jajima iz gaća...
- Nije vam se digao - konstatovala sam i odmah levom šakom mu stisnula glavić. Na taj dodir, gazda ustrepta i iz njega poče da zrači požuda, ona gramziva požuda starijeg čoveka koji bi sada preko moje pičke hteo da nadoknadi sve ono što je propustio u mladosti.
- Oh, to, Danijela, to! Drkaj mi ga! -prostenja slasno i zadovoljan kao kuče što je dobio zadovoljstvo da mu masturbiram dok stoji ispred mene, nadnoseći se gornjim delom tela u nameri da me ljubi u usta. Kada sam pomerila glavu u stranu shvatio je da nisam raspoložena za ljubljenje. Onda se ustremi na moje opuštene sise i dograbi ih šakama. Uzbuđeni prasac, matori zagoreli vepar, grubo poče da ih gnječi! Prigušeni uzdah koji sam ispustila od bola, malo ga umiri ali opet nastavi kao da ništa nije bilo dok sam mu ja prodrkala kurac, sad malo agilnije, zaguljujući mu i navlačeći kožicu gore-dole do maksimuma kako bi postigao minimalnu erekciju i bio sposoban za penetraciju. Osetila sam da meso postaje vruće i da lagano narasta, postaje tvrđe i skoro da je imao solidnu erekciju. Kad sam bila sigurna da sam mu nadrkala dovoljno, zavodljivo sam ga pozvala:
- Hajde, sad ga ugurajte! - On se podiže, zgrabi kurac u šaku i nacilja pravo u moje dupe! Kako nije bio dovoljno tvrd za probijanje čmarnog prstena, ja pokušah da ga odvratim;
- Ne u dupe! Nije ti dovoijno tvrd, uteraj mi u pičku, da tako! - Opet sam mu se obraćala na ,,ti".
- Tako... drži ritam, to! Dobro je, ne žuri... nastavi tako, to, to daj, daj ga! - malo sam se i ja uzbudila mada ne dovoljno da svršim.
Samo sam ga potpaljivala i stimulisala da mu erekcija ne spadne. Par minuta je uspešno gurao kurac u moju pičku i kao da je počeo da ubrzava, a ja sam ga pospešivala mrdajući karlicom i posmatrajući kako moja, već dvomesečno razrađena pička, prima gazdino kurčevo meso, dok mu jaja lupkaju po mom otvoru na dupetu.
- To, tako, jebi brže, još, to... oooh, jebi me, jebi. Da uteraj do jajaaa! Aaah! Štrcaj, prazni se! Tako, nastavi, aaah! Olakšaj se, sve izbaci!
Kad je nešto kasnije izašao iz kupatila reče mi kako će otići po pivo i hranu, a ja da se spremim najbolje što umem. Već tada mi je bilo jasno da me priprema za svog specijalnog gosta. Dok sam se temeljito prala, zatim šminkala, razgovarala sam sa decom kroz otvorena vrata, pokušavajući da rasteram njihove sumnje i da im objasnim kako i ja imam prijatelje, poznanike i neke potrebe. Kao da su me razumeli, više nisu to veče postavljali nezgodna pitanja. Moja priroda bila je prožeta seksualnošću, to sam shvatila već na početku švoje prostitutske karijere. Ali sam otkrila još nešto: u meni se krije bogato vrelo erotsko-perverznih fantazija. To je značilo da sam egzibicionista i da imam potrebu za praktičnim seksualnim perverzijama, radi zadovoljavanja želja klijenata. Kako su u meni stvoreni ti porivi? Nije mi trebalo dugo da razmišljam da bih shvatila jednu notornu činjenicu: u svakome postoji duboko prekrivena čežnja za slatkim perverzijartria, ali da bi se ona  realizovala potrebno je biti nesputan i slobodan, ukratko - nekonvencionalan i, naravno, ugrabiti povoljnu priliku.
Dok sam se psihički pripremala, čula sam zvono na ulaznim vratima. To je bio gospodin X. Kada ga je gazda uveo, videla sam krupnog čoveka, pravilnih crta lica, sa isturenom bradom, koji je - to se po njegovim manirima i odelu moglo zaključiti -dugo odsustvovao iz zemlje. Pozdravili smo se i seli za večeru koju je gazda natenane servirao... Uz priče i piće, digli smo se od stola oko ponoći. Sad je došao trenutak da se konkretnije pozabavim gostom, a i on sa mnom! Gazda mi je došapnuo da se ne ustežem sa svojim telom, pa se ni gost neće ustezati kad dođe vreme da me nagradi.
Čim je gospodin X prišao i seo do mene, osetila sam vatru u sebi. Zagrlio me je, uhvatio za glavu uvlačeći prste u moju kosu i privukao sebi. Ugurao mi je jezik u usta i ljubio par minuta. Raširio је moje noge, podvukao ruku među butine i odmah, bez okolišanja, uterao prst u ovlaženu pičku! Onda stade, zahvali se gazdi na pravom izboru žene, zagrli me i povede u sobu. Bila sam mu do pazuha i skoro sam se uplašila koliko je krupan. Ali, očigledno on je bio pravi maher u ophođenju sa ženama. Položio me je na krevet, zadigao noge i samo smakao gaćice. Tek tada, dok je vadio kurac iz svojih gaća, osetih tiho drhtanje u sebi. Bila je to potajna želja da mi ga što pre utera u pizdu, a to je značilo da sam dobro pripremljena i podgrejana za seks. Odmah mi je zabio svoj nabrekli kurac, iznenađujuće debeo i dug. Dok mi je gospodin X agilno nabijao, poturala sam se pomalo alkoholizovana, nekako pohotnije.
Gospodin X me jebe sve užurbanije, pritiskajući me svom svojom telesnom masom za krevet. Osećam se podatno, nastojim da mu se poturam strasnije, nabijajući se skroz na njegov ud. Težina mi smeta, ali mi i godi jer me snaga tog čoveka razbija. I želim da mu se poturam dugo, osećamo to oboje i ne žurim da ubrzam ištrcavanje gospodinovog semena u moju pičku, već se trudim da mu ulepšam snošaj. Radim lagano karlicom, ne forsirajući. Osećam da uživa, a meni takođe nadolazi toplina u predelu karlice. Imam šansu da svršim. Tražim njegova usta i guram duboko jezik u njih! On to prihvata rado, napaljen je kao vepar, ubrzava ritam nabijanja, ubrzano dahće. Toplina se širi nagore iz moje karlice, godi mi njegov tvrdi vrući kurac. Osećam kako glavić, vruć, udara u zid moje materice izazivajući u meni sve veću pohotu i želju da me jebe razorno! Osetio je da se trudim. Nisam želela da ispustim šansu da svršimo oboje istovremeno. Kad me je vrućina obuzela skroz, celim telom, udarila mi u obraze, uzburkala promile alkohola u meni i kad je uzavrela krv proradila, on i ja počesmo ubrzano da se krećemo. Dahtanje i stenjanje bilo je glasnije.
- To, daj, sad... ooh, tooo! To, štrcaj, da, to, too! Puni, puni me! Tako, tako, isprazni se! Skroz, sve, da sve! Aaah, slatko je, svršavam! - glasno sam odapela iz sebe u grču orgazma koji mi je u naletima kidao utrobu.
Divljački sam se nabijala na debeli, tvrdi gastarbajterski kurac mojom raskvašenom i podmazanom pičkom... Njegova otežala muda su silovito šamarala otvor mog dupeta i stimulisala me na još brutalnije nabijanje. A on, iskusan čovek, koji se sigurno najebao nemačkih pičaka, naslutio je moju želju te iznenada i veoma grubo zabi kurac do dna, ubrza kao zec i svom silinom i težinom svog masivnog tela, naprosto se stopi sa mnom. Vrisak koji sam ispustila bio je znak da sam uz bol od razbijanja moje pičke, osetila do tada neviđen ekstatički orgazam. Slast i pohota su me totalno obuzeli, želela sam da me tuca do besvesti, da me puni, natapa i tovari spermom iz svog tanka. Kad se skljokao na mene, znojav i zadihan, osetila sam ogromno zadovoljstvo zbog izvanredne jebačine sa gospodinom X iz Nemačke. Bila sam tako temeljito potucana i natovarena njegovim ejakulatom, gotovo do pičkinog vrha, da sam se topila od milja. A ni njegova slast nije bila mala. Pomilovao me je i rekao:
- Bogami, mače, prava si pička! Odavno nisam jebao ovako slatku i rasnu koku! U celoj Nemačkoj, nema ti ravne!

Nema komentara:

Objavi komentar