utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 9 Kurva Koja Peva Iz Debelog Creva

Noć 'extrem total orgу' u gazdinom stanu u društvu gostiju iz Nemačke, bila je važan dan u Sonjinoj i mojoj kurvinskoj karijeri. Svoje sposobnosti morale smo prezentirati pred frau Rouz i gospodinom X da bismo ušle u konkurenciju za njene bordele i angažmane. Frau Rouz je bila vlasnica ili bar šefica bordela koje je kontrolisala. Kada sam davno bila u poseti kod gospodina X, na njegovu preporuku, Rouz me je angažovala u jednom bordelu. Biti jedna od Rouzinih gerli značilo je imati dobru uposlenost, visok promet, redovne preglede kod lekara i siguran procenat od tarife. Ali, znala sam da je ona preferirala mlado meso, sveže gerle za seks po javnim kućama. Svaka kurva mora se suočiti sa činjenicom da će jednog dana, sa manje ili više uspeha završiti karijeru ili će dozvoliti da se njeno telo i genitalije nemilice i sve nekontrolisanije troše.
Suočena sa takvim mislima skoro nezainteresovano drkala sam dva kurca koja je trebalo dovesti u stanje pune erekcije kako bi me analno penetrirali. Bila sam u situaciji da se pokažem pred frau Rouz i eventualno zaslužim njenu naklonost, ali sam i te kako bila svesna činjenice da se sa svojom ćerkom Sonjom, tom mladom kurožderkom teško mogu meriti. Ipak, odlučila sam da zaigram na najekstremniju kartu, da ponudim ono što mojoj ćerki ipak, nadala sam se, nije ni na pamet padalo.
Gospodin X i moj čuveni gazda bili su idealni za ono što sam nameravala. Trgla sam se iz zanesenosti i stala agilnije da im nadrkavam kite. Upotrebila sam usta, sisala, zaguljivala kožice i uskoro sam pred sobom imala dva moćna pendreka, žilava i nabrekla pulsirala su ispred mojih usta. Predstava je mogla da počne. Ponudila sam svoj najjači adut: okrenula sam se i raščepila dupe do maksimuma. Znala sam da to strašno pali muškarce, posebno matore pervertite, kao što su ova dvojica. Očekujući svrdlo u dupetu, rastegla sam guzove što sam više mogla da bi mi kurac lakše uleteo u grotlo, i tad mi se omaklo - prdnula sam kao krmača.
- Prdiš kurvo, a bata još nije ni počeo da te cepa - reče gazda cerekajući se te stade da centrira svoju kurčinu u moj otvor iz koga su i dalje izletali moji prdeži. - Pesma iz mog debelog creva bila mu je posebno uzbudljiva. Već ranije sam imala pacijente koji su zahtevali od mene da im prdim u lice ili dok me tucaju u pičku ili usta. To je stvarno bila naročita perverzija i veoma malo kurvi je moglo to da izvede.
Gazda je silovitim zamahom, u jednom naletu, sjurio ceo svoj debeli kurac u moj izmetni otvor i stao životinjski da me jebe.
- Ah, lakše, još sam suva - zavapila sam kad mi je kurčina uletela do jaja. On se sažali pa ga izvadi i pljunu u moj raščepljeni otvor za sranje pa ponovo još silovitije sjuri svoj pendrek u moje dupe.
- О-кеј, Deny, uskoro ću da svršim, pa ću ti ga uterati u ta jebena usta!
- Jao, nemoj se igrati. Pa govnjiv ti je kurac! Osećaš li kako smrdi? -pokušavala sam da ga odgovorim od te nastrane namere, ali nisam uspela.
- Hajde, sad sisaj ga, droljo smrdljiva. Pa to je tvoje govno... tako, tako kurvetino! - urlao je nasilno mi trpajući ud u usta.
Glavić mu je bio nafilovan govnima ali on nije mario za to. U agoniji, drkala sam mu i sisala kao najgora nimfomanka ne bi li se što pre istresao. Bilo je ogavno i nepodnošljivo. Uzdržavala sam se jedva kontrolišući da ne ispraznim svoje dupe prepuno govana. U tom trenutku u pomoć mi je priskočio perverzni gazda, obožavalac mog šupka i svoju kurčinu zabio direktno u govno zapušivši mi otvor. Stao je da me jebe kao da je sve normalno. X je iskoristio momenat kad sam zinula i uvalio mi smrdljivi govnavi kurac u usta.
Već sam bila upropaštena i ponižena do krajnosti. Sisala sam s mukom umazani kurac, zadržavajući dah koliko god sam mogla, a tupi udarci gazdinog pendreka razvaljivali su mi dupe. Kao da nije bilo kraja perverziji sa mnom, mojim ustima koja su sisala smrdljivi ud i drkala ga grozničavo iščekujući spermu.
- Evo kurvo, evo ti... znam koliko čezneš za spermom, droljo pokvarena - izdera se X i poče da ispucava mlazeve semena u moja usta. Bio je to početak mog spasa. Trebalo je još samo da izdržim da se gazda isprazni. Molila sam ga da što pre isprazni muda jer više nisam mogla da izdržim. Kad ga je izvadio i počeo da štrca mlazeve ejakulata po mojoj raščepljenoj guzici, laknulo mi je. Toliko sam bila zauzeta analnom akcijom i potrebom da serem da više nisam mogla da se susprežem.
- Ah, jebem ti, uh, Danijela, svinjo prljava - grdila sam samu sebe. - Ah, pa ja serem... oh, moram... aah... sereeem! - zapomagala sam čepeći guzove i počela da praznim svoje debelo crevo na pod ispred svih, tih perverznjaka koji su uzbuđeno gledali moju nastranu akciju sa govnima.
- Ah, she' s full of shit! Oh, shit, you filthy slut! - dobaci Rouz oduševljeno.
- Bravo kurvo, iseri se do kraja... sve, svi, govno ti poljubim! - radovao se gazda.
Ne mogavši da se suzdrži, pritrčao je do mog dupeta i počeo oduševljeno da me pljeska po usranim guzovima. Uzvici uzbuđenja, pljeskanje i navijanje kao da se radi o nekom takmičenju, kao da su me još više ponizili. Bila sam sama sebi odvratna, ali s druge strane moji klijenti su bili oduševljeni. I ne samo oni: i moja nastrana ćerka Sonja zadivljeno je aplaudirala. Kad sam obavila radnju od koje je pamet stajala, otrčala sam u kupatilo i stala da se perem, psujući sve živo i proklinjući dan kad sam se rodila. I dok sam stajala pod tušem pitala sam se kao i uvek posle tako ekstremnih akcija: moram li baš da idem tako daleko. Ali, problem je izgleda u ordinarnoj psihologiji kurve: učini sve za klijenta, pa se posle kaj koliko ti volja!
- Bravo Danijela! - veselo me dočekala Rouz i nastavila da me hvali pomerajući se da sednem pored nje na kauč.
U sobi se još osećao vonj od izmeta. Komentari koji su sledili bili su upućeni mojoj umešnosti i profesionalizmu. Bilo je tužno i smešno slušati kako me perverznjaci hvale zbog napora koji sam učinila da odradim takvu gadariju. Ali oni su bili prezadovoljni. Slušajući ih razmišljala sam o Sonji i njenoj oholoj i bestidnoj želji da se iskaže pred gostima. Slutila sam nesreću, slutila da će sve da učini da bude na najmanje istom nivou kao i ja. Videla sam je razdraganu u krilu gospodina X, tu mladu drolju koja ne mari za moje prisustvo. Nisam doduše ni zaslužila da me respektuje. Sonja, maloletna vatrena kurva, nije bila tada svesna delikatnosti analnih perverznih akcija koje je trebalo da izvede. Priterana u ćorsokak, u žestokim penetracijama njenog vrućeg analnog kanala, morala je kad tad doći u situaciju da počne da radi ekstremne akcije sa izmetom.
- Pa, mogu vam reći da ste sjajan tandem. Veoma interesantna kombinacija mama-kurve i ćerke-kurve. Vrlo sam zadovoljna - reče Rouz. - Dobra je kurvica ova tvoja mala, napraviću od nje najtraženiju prostitutku u mom bordelu. Pretvoriću je u seks mašinu, analnu drolju broj jedan!
Kiselo sam se osmehnula:
- Nemoj samo perverzije, odvratno je ovo što ja radim, ovo sa govnima. Ona je još mlada... brzo će se upropastiti - procedila sam iako sam znala da je uzalud to što pokušavam.
Rouz se nasmejala:
- Nemoj mi reći da mala nije spremna za to! - reče trijumfalno. - Ubaciću te u porno: "Extrem i Maximum Perverzum, sa podnaslovima 'Piss and Shit', "Shit game', 'Ordure' i slično... - dodade pa ustade i ubaci kasetu u video. Na ekranu se pojaviše scene sa izmetom: drolje su ležale dok su im se praznili u usta, filujući ih govnima do vrha, posle čega su im razmazivale izmet po licu i čitavom telu.
- Zato ćeš dobiti 500 maraka -ponudi Rouz, a ja oćutah. Nisam imala love i bilo je jasno da ću prihvatiti.
- A ti mala, možeš li ovo da izvedeš pred kamerom? - upita Rouz pokazujući na kurvu na ekranu koja je kenjala na tanjir i odnosila ga nekom pervertitu za obed.
- Samo to, da se pokenjam? - upita Sonja.
- Da. Tvoje je samo da izbaciš govno na tanjir i za to ćeš dobiti takođe 500 maraka - bila je ponuda za koju sam znala da je Sonja neće odbiti.
Njen radosni osmeh govorio mi je sve. Rouz je bila još zadovoljnija:
- Onda, moje dame, vidimo se uskoro u Nemačkoj. Nastavite da se provodite, ja idem da spavam. Posao sam napravila - reče frau Rouz pa ode iskreno zadovoljna.
Gazda i gospodin X počeše da nasrću na Sonju, a meni se soba zavrte oko glave. Valjalo se polako spremati za put. Sonjica, koja je već zaglabala gazdin kurac, dok se X nameštao da joj svoju kurčinu zabije u dupe, ta devojčica a već iskusna kurva, još uvek je išla u školu.

Nema komentara:

Objavi komentar