utorak, 6. kolovoza 2019.

Zagrebačka Dama - Ulična Drolja 14 Ekstremne Perverzije

Prostituišući se godinama unazad, shvatila sam da sam uvek na svakom mestu samo kurva koja gleda kako da se pojebe za novac. Prošla sam Evropu, Ameriku, bivšu Jugu, živela u gradu i boravila na selu, i svuda su svi uvek znali da sam drolja, tako su me tretirali, tako su mi prilazili i mogli su uvek da od mene dobiju sve što požele, odnosno sve što su bili spremni da plate. Svi moji pokušaji da bar svoju ćerku Sonju zaštitim od takvog tretmana ostali su uzaludni. Jednostavno, nisam bila u stanju da se borim protiv sveta u kome smo živeli i Sonjine želje da bude kraijica seksa, jebačica koja sve može i sve hoće. Vrtele smo se u krug i uvek smo završavale kao jebulje koje se besramno nude za šaku para. Naravno, neko drugi je uvek nastojao da na nama zaradi više od nas samih.
Po ko zna koji put sedela sam sa ekipom frau Rouz, to jest, njom, gazdom i gospodinom X. Bacila je oko na Sonju i videla sam da je teško mogu sprečiti. Mala droljica se pred njom pokazala u takvom svetlu da iskusna bordelska madam nije htela da odustane od kokice koja bi joj mogla donositi zlatna jaja. Izjebane do maksimuma, sedele smo opet kod gazde u stanu. Već sam bila stravično izjebana i puna alkohola, kad mi je Rouz, ko zna odakle, dodala džoint. Travu nisam rado pušila, ali nekako sam se navikla da je i to deo mog zanata. Povukla sam nekoliko slatkastih dimova koji su me potpuno omamili. Rouz je nastavljala sa starom pričom, htela je da sa sobom povede Sonju i da mala pristane da se za nju prostituiše i snima najgadnije moguće porniće.
- Molim te, Rouz, ne mogu to da dozvolim - branila sam se uporno. - Njena usta neće biti klozet za najgore pervertite. I ovo što sada radi je van svake kontrole. Pogledaj šta rade ove svinje sa njom. Dupe joj je rastureno kao stara kanta.
- Oho, postala si moralna! - ismevala me Rouz. - Dobro, koliko novca hoćeš, Danijela? Priznaj, u ovakvoj rupi zarađujete po pedesetak maraka dnevno, zar ne?
Pogledala sam frau Rouz popreko, mutnim pogledom, i uhvatila pogled grabljivice u njenim očima. Otkad se kurvam stekla sam i naročitu moć zapažanja kada su u pitanju najekstremniji Ijudski porivi. Ustala je i ponovo pustila video sa pornićima u kojima su se kurve mazale govnima. Gledala sam te mučenice kako zijaju dok im perverznjaci seru u usta. Zar to treba da dozvolim da radi moja ćerka?
- Pet stotina maraka zа ovo! - rekla je obraćajući se Sonji. Rouz je očigiedno sada rešila da me potpuno zaobiđe. Pucala je samo na Sonjinu alavost.
- Ako ovo radite vas dve, jedna drugoj, daću vam po šest stotina!
- Hajde Danijela, kao da bi ti bilo prvi put da snimaš takvo nešto... - reče gazda i sede pored mene.
- Jebem vam mater perverznu! -mumlala sam pijana i naduvana znajući da je otpor besmislen. - Šta još ho-ćete od mene...
Gazda je ukapirao da mene treba ubeđivati, kad će već ionako biti kako oni budu hteli, pa je rešio da mi zapuši usta svojim mlitavim kurcem. Đubre matoro, već nas je jebao kao stoke, čerečio naše anale, a nije se potrudio ni kurac da opere. Vonjao mu je na govna i na pičkine sokove.
Uglavljivao ga je grubo u moja raš-čepljena usta a ja se nisam branila. Uživao je taj vepar što jebe rasnu kurvu u usta prljavim kurcem i naslađuje se mojom trpeljivošću.
- Zaglabaj ga kurvo, lepo ga osisaj... - stenjao je i trpao mi ga u usta sve brutalnije.
Brzo mu se podigao. Valjda se napalio što sam mu sisala prljavi umazani pendrek. Prljava svinja, uvek je umeo da ponižava kurve i uživao je u tome.
- Hajde, uteraj mi ga u dupe, ne mogu više da ga sisam, smrdi! - procedila sam kroz zube.
- Ha, smrdi ti govno, je li kurvo? -upitao me je napaljeno i još dublje mi ga gurnuo u grlo.
U tom trenutku, osetila sam kako mi neko rasteže guzove i osetila sam kako moj raščepljeni otvor za izmet zeva. Samo kraičkom oka uspela sam da registrujem da je to sama frau Rouz koja poče da mi liže otvor toplim palacajućim jezikom. Ugodila mi je, kurva! Ali, nije to radila zbog mene. Ubrzo, uspela je da namami Sonju da joj se priključi. Mahinalnim pokretom ruke pokušala sam da sprečim Sonjino približavanje mom razvaljenom analnom otvoru, ali Rouz mi nije dozvolila da to uradim.
A onda sam osetila neverovatno sladostrasno vibriranje koje se širilo u unutrašnjosti mog analnog kanala. Jezici su palacali i lizali zidove ulaza u moje debelo crevo i izazivali u meni neopisivu slatku toplinu i analnu napetost koja poče da se pretapa u analnu pohotu. Iskusna bivša prostitutka, Rouz, neponovljivo je obrađivala moj vrući raščepljeni šupak, uz Sonjinu bestidnu asistenciju. Kurva, uspela je da animira maloletnu napaljenicu da mi obrađuje otvor za izmet ustima i jezikom. O, Bože, kakva perverzija.
U taj tren, nadrkani pendrek, žilav i pulsirajući, takođe neopran i još više zapackan analnim sadržajem, nađe se ispred mog nosa. Zaustavila sam disanje i otvorila usta. Uleteo je sad i taj, dok je gazdin još bio unutra. Da li ću moći oba, pitala sam se kao neka početnica, kao da nikad nisam pušila dva kurca. Ali, znala sam i zašto: nastalo je pravo gušanje, praktično, razglavljivanje mojih vilica.'Uporni kao mazge, gazda i njegov ortak, razulareni matori perverznjaci, pa još i frau Rouz i Sonja, krenuli su divljački da me ubeđuju da prihvatim ono što mi je ponuđeno. Kakva nastrana metoda urazumljivanja!
Brutalno su mi razvaljivali čeljusti, a ja sam s mukom, mumlanjem i pravom borbom sa dva kurca, nastojala da dođem do daha. Topli sladostrasni ubodi vrućih jezika u dubinu mog vrelog anala učinili su od mene gramzivu pohotnicu koja je jedva čekala da se potpuno izjebe. Opuštala sam se, predavala i počela da radim svoj zanat onako kako najbolje umem, prepuštajući svima da rade od mene šta mu je volja, bez imalo stida što je i moja kćerka akter i pomagačica u temeljnoj obradi mog prevrućeg otvora za izmet.
Eto kako sam sebe dovodila u situaciju da se do srži prepuštam orgijanju. Jednostavno, opustim se, prepustim se muškarcima i njihovoj prljavoj mašti, a onda bez ikakvih barijera, stega i sputanosti krećem u akciju oslobađanja svake perverzne želje koja je na raspolaganju, utapam se i nastojim da kroz orgazme oslobodim sve svoje zalihe seksualne energije, da se rešim svih napetosti.
Bila sam u nekom neopisivom blaženom stanju. Titrala sam celim telom, krv je proključala, a ugodni agilni ataci dva vatrena jezika dovodili su me do lude želje da se ispraznim iz analnog grotla. Tup vruć napeti osećaj u rektuumu dovodio me je do nezajažljive potrebe da učinim najperverzniju stvar na svetu. Razvaljivanje mojih usta, trpanje dva prljava uda u samo grlo, i dva jezika u dupetu, dovodili su me u stanje da imam potrebu da me prljaju, razbijaju i ponižavaju, i da im na isti način uzvraćam.
Svi oni su i te kako dobro znali moje prostitutske kapacitete pa su navaljivali na mene iz sve snage. Prostačenje i tortura išli su prema vrhuncu. Osećala sam se pokvareno, prljavo, želela sam da se usvinjim, da me kaljaju i još više ponižavaju, ali i da kaznim njih dve koje su najkrivlje i da im se poserem u usta. Ali, što su me više razvlačili, moja želja za osvetom se tanjila. Mazohistički sam trpela udare kurčeva u moje ždrelo priželjkujući da mi ih što pre uteraju u dupe. Na kraju nisam više mogla da izdržim i zamolila sam da me izjebu:
- Daj, uterajte mi u dupe - zapomagala sam jer više nisam mogla da trpim nezaježljivu pohotu koju su mi lizanjem, duvanjem i drkanjem analnog otvora priuštile Rouz i Sonja. A onda sam vrisnula od slasti kad mi je jedan od njih brutalno zario kurčinu u samo grotlo moje bulje, do muda i to iz cuga!
- Aaah... to... izjebi me divljački.... oooh.... tako...prcaj, jebi... Prcaj me kao prljavu... oooh... svinju... tako! -promuklo sam se derala na sav glas a oni su naprosto krenuli svi na mene. Razulareni matori nadrkani jarci demolirali su moj šupak. Urlala sam jer je to bio najžešći analni seks koji sam sa njima imala. Trpanje je bilo idiotski brutalno, do bola, a onda su me dovodili u stanje usijanja. Bila sam tog trenutka spremna na sve, i da mi je Rouz naredila bilo šta, učinila bih to u transu orgazmičke pohote koju je u meni izazivao analni orgazam.
Osećala sam pomamu, bestidnu, nezajažljivu, orgijašku požudu i želju za perverziranjem. Oh, pokvarena droljetino... ti smrdljiva svinjo, letelo mi je kroz glavu, dok sam osećala kako obojica guraju nabrekle tvrde žilave kurčine u moje razlokano, razvaljeno dupe. Neverovatno, ali ta dva matora jebivetra uspeli su da mi oba kurca uguraju unutra istovremeno!
Rouz i Sonja su se povukle i ostavile da me ova dvojica dokrajče. Nagužena kao nikada, urlala sam od slasti nagoneći ih da nastave sa jebanjem dok se propisno ne isvršavam. Znoj je liptao sa nas, mirisi genitalija, prdeži, dahtanje stenjanje... opšti metež i uragansko nabijanje kurčeva u moje urnisano dupe koje samo što nije eksplodiralo i istovarilo izmet.
Ne znam kako, ali oba kurca u mom razlokanom analnom kanalu ubitačno su mi upropašćavali otvor za izmet i dovodili me do ludila. Urlala sam od sreće ni sama ne shvatajući kako sam uspela toliko da raščepim bulju da me obojica jebu istovremeno. Potpuno van kontrole, razuzdana i razularena kao manijakalna drolja nisam hajala za Sonjino prisustvo. Išla sam putem sa koga nije bilo povratka i na ishod i kraj ove orgije nisam mogla ni htela da utičem. Prepustila sam se pomami svršavanja do poslednjeg svog atoma, perverznom užvanju koje me je potapalo u totalnu ekstremnost, u blato i prljavštinu. I što je najgore, upravo sam to i želela: da budem prljava, perverzna droljetina, udavljena na samom dnu, u sopstvenim govrnima.
Kada me uhvati to ludilo, naprosto očekujem samo da svršavam, da se praznim, da primam sve moguće izlučevine i da ih dajem. Gomila to očekuje od mene, ali to i sama želim, osećam da sam pokvarena, da me perverzija uzme potpuno i da vlada mnome. Osećam da želim da se potpuno razobličim i otvorim najtamnije kutke svoje bludne duše i svog kurvinskog tela. Naprosto, ja sam ona pokvarena, prljava perverzna drolja, razjebana do krajnosti koja ne može da se suprotstavi sopstvenoj pohoti.
Tada mi je prišla Sonja, verovatno fascinirana i uzbuđena akcijom koju sam izvodila i uz pomoć frau Rouz namestila se ispod moje rascvetale pičke iz koje su tekli vaginalni sokovi. Rouz širi moje vaginalne usmine, palaca jezikom po mom klitorisu i izaziva Sonju da se i ona iskaže kao oralna lezbijka i produži moj orgazam. Sve barijere su već odavno pale i ja počinjem da vičem:
- Hajde, do đavola, učini to... poliži mi pičku! - zaurlala sam grozničavo želeći da osetim njen jezik na klitorisu.
Njena kolebljivost koju nisam očekivala, radoznali pogled ka mom razvaljenom analnom otvoru, njušenje mirisa koji sa gasovima iz dubine mog vrućeg debelog creva kontaminiraju vazduh, dovodili su me u stanje ludila. Tad je Sonja, napokon, odlučno krenula ustima i jezikom da obrađuje moju raščepljenu pičkinu šupljinu. A kontakt moje pičke sa Sonjinim vrelim ustima i jezikom koji je duboko prodirao u moju sluzavu jamu, poveli su me ka najvišim dometima ekstatičkog sladostrašća.
Nasađivala sam se očajnički na dva razularena prljava pendreka koji su me terali da urlam, stenjem i molim za još žešće utrpavanje u moje uništeno dupe. Slatka perverzija me obuzima, valovi vrućine, gorim dok je čereče i rastaču. Nabijam se sve žešće i beskrajno uživam u gomili koja me jebe, drka, utrpava kurčeve, liže mi pičku, drpa sise, uvrće kida... Zahuktala tela ubrzavaju kretnje, sve ključa, sokovi se izlučuju, čuje se roktanje, uzdasi, stenjanje, sve odjekuje u sobi gde svi uživaju u spektakularnoj orgiji.
Mirisi genitalija šire nam nozdrve, frkćemo i njištimo. Sonja bestidno, punim elanom nastoji da izmami koji klitoralni orgazam. Poturam joj se što bolje mogu, uzbuđena sam kao nikad. Sonja na trenutak prekida sisanje mog klitorisa i otvorenih usta blene u moju pizdinu jamu. Opčinjena je koliko sam se rastvorila, koliko je moj anal rastegnut i sposoban da primi uguravanje dva kurca odjednom.
Tad je frau Rouz priskočila u pomoć i počela da mi žestoko drka pičku. Kakva maestralna kurvetina, kako je to samo dobro radila. Znala je da mi stvara još veću analnu agoniju. Podigla sam malo karlicu naviše i prljavi udovi ispadoše iz mog dupeta. Sonja se sada suočila sa mojim razlokanim otvorom za izmet i klozetskim smradom koji se iz njega širio. Rouz to iskoristi pa zgrabi jedan kurac te ga primače Sonjinim ustima. Kurac je bio prekriven smeđom skramom a na glaviću je bio komad govneta. Ne ustručavajući se, maloletna bludnica prihvati ud u usta i sklopi usne oko njega. Rouz joj strogo naredi da ga sisa i ona to poslušno učini.
Dudlala je umazani kurac bez ikakvog zazora. Samo je sklopila oči i nastavila a onda ga izbacila iz usta očišćenog. Sada je frau Rouz dočepala drugi i učinila isto, pokazujući da se ni ona ne libi da puši govnjavi kurac. Onda su naizmenično sisale kurčeve matorih pervertita dok su im oni meškoljili sise i glasno odobravali njihovu akciju.
- Dajte mi kurca... oh, još, sad mi utrpajte - ponovo sam zanjištala neopisivo željna da nastavim da mi uništavaju dupe.
Iz cuga su mi opet uvalili kurčine u bulju do korena i nastavili da me jebu. To je bila kulminacija. Više se nisam mogla kontrolisati. Najpre je mlaz urina šiknuo pravo u Sonjino lice. Obuzelo me je neopisivo zadovoljstvo i razvratno uživanje u ispišavanju. Rouz se poturi otvorenih usta i moja pišaćka zapljusnu i nju i natanka joj punu usnu šupljinu. Urin je prskao na sve strane. Divljački sam drkala svoj klitoris i želela da pišam još, još i još. Praznila sam bešiku u dugim mlazevima i zalivala ih kao iz kabla.
- Ah, svinje prljave...dajte mi sad spermu! Špricajte, jeee... hoću sve iz vas, oh, vi pogani veprovi. Štrcaj... daj -vrištala sam u orgazmičkom transu, razbijenog dupeta, ispišana, ali s još uvek neverovatnom gramzivom pohotom koja mi je prožimala čitavo telo.
Navala sladostrašća pomutila mi je razum, htela sam da se perverzno podam do kraja, da me prljaju kao svinju koja grozničavo drhti i vapi za semenom. I uslišili su moju molbu očajničku potrebu da me zaliju i natope: iz muda dva matora jarca potekli su tovari i tovari sperme. Oh, kako su dobro zalili moja halapljiva usta, lice, moj razvaljeni otvor za izmet i čitavo moje izjebano i uprljano telo. Poprskana i zalepljena enormnim količinama ejakulata dvojice veprova, napinjala sam se i rastvarala još više krećući bez dvoumljenja u finalizaciju ove nastrane orgije. Dok su umazani zamrljani kurčevi vibrirali ispred mojih usta čekajući da ih otvorim i usisam onako zapackane i musave, smrdljive i ulepljene, nastao je pravi metež oko moje guzice. Izdrpano i izdrkano dupište bilo je u centru pažnje. Svi su znali šta sledi:
- Oh, dolazi mi... posraću se... -prošištala sam napinjući se za pražnjenje.
Nastrana Rouz je tačno znala šta treba da uradi: prišla je i žestoko mi razdrkala dupe uglavljivanjem gotovo cele šake unutra. Uvrnula je ruku nekoliko puta i naglo je iščupala. Uz uzdahe enormnog zadovoljstva iz moga razvaIjenog otvora izmet je grunuo i zasmrdeo čitavu prostoriju. Zadihana i ozarena lica, zadovoljna orgazmima i sveukupnim telesnim pražnjenjem, gledala sam produkt ove banalne orgije, svoje omanje govno na podu. Šakama sam držala potpuno raščepljeno analno grotlo i posle još jednog napinjanja iz dupeta mi, uz gromoglasan prdež, izlete još veća gomila.
- Oh, you scam! You filthy slut, you are full of shit! - povika Rouz zadovoljna onim što sam uradila.
- Da, ja sam najprljavija svinja, najveća govnava kurva na svetu! - odvratila sam perverzno uživajući u svakoj reči koju sam izgovorila.
Sonja je sedela u uglu i gledala me s gađenjem i divljenjem u isto vreme. Zasigurno se po ko zna koji put na mom primeru mogla uveriti da poziv kurve zahteva mnogo više od pukog jebanja i istresanja semena iz muških jaja. Svet u kojem živimo se promenio i za novac se moglo dobiti sve što mozak može da smisli. Mi smo bile tu da reagujemo na tražnju za perverzijama, ali one najbolje i najmaštovitije kurve uspevale su i da kreiraju nastranosti i da za njih stvore klijentelu. Prostitutka se oslobađa svih tabua, svih moralnih normi i isključuje se iz uobičajenog života, otvara tajna vrata svesti i nudi neslućene doživljaje svojim mušterijama. Kurva danas mora da bude nastranija od klijenta, da ga mami i namami u perverzije koje niko nikada nije radio. Drolje koje se daju za novac više nisu samo objekti, več im je ovo vreme nametnulo potrebu da budu aktivne u smišljanju najluđih mogućih pokvarenosti.
Posle svega, frau Rouz mi je prišla i ponudila mi čašu šampanjca. Znala sam šta sledi.
- Ноnеу, očekujem da ovo ponoviš za porno - rekla je slatko se smešeći.
Ta rečenica me je otreznila. Bila je neizbežna od samog početka. Sve što je radila, frau Rouz je radila smišljeno. Želela je Sonju i mene i nije se libila ni govno da pojede samo da bi dobila ono što hoće.
Pogledala sam po sobi i videla Sonju kako se ponovo prihvata gazdinog mlitavog kurca. Bože, ima li ovo kraja. Zar se već nismo dovoljno isprljale, zar nismo uradile sve što se moglo, treba li još?
Rouz je ustala i donela svoj neseser. Udarala je na najtanju žicu svake kurve -novac. Shvatila je da smo Sonja i ja kurve u duši, a svaku kurvu novcem možeš da kupiš. Osećala sam da će moj napor da sačuvam Sonju biti uzaludan jer parama se kupuje sve: i moral, i vernost, i ljubav. Novcu se nemoguće odupreti.

Nema komentara:

Objavi komentar